Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Funchal - Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 OK

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
OK

Služby hotelu
OK

Pláž
OK

Stanislav K., 11.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 8.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Hotel je starý, postavený v 70. letech, panelákového typu. Zájezd koupen na poslední chvíli za super cenu. Pokud by se musela platit...

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je starý, postavený v 70. letech, panelákového typu. Zájezd koupen na poslední chvíli za super cenu. Pokud by se musela platit původní cena za zájezd, je zájezd příliš drahý. Původní cena neodpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Staré zařízení hotelu, ale nádherný výhled do okolí. Na přespání stačí, pokud někdo chce komfort, nedoporučuji. Jinak čisto, uklizeno v pokoji každý den hotelovou službou.

Strava
Strava dobrá, výběr jídel rozmanitý, ochotný personál, usměvavý.

Služby hotelu
Hotel neleží u pláže, vzdálenost cca pěšky 15 minut...V komlexu bazény, které lze využít, také tenisový kurt.

Pláž
Není u hotelu, jinak čistá se všemi službami, ale za poplatek.

Petra K., 11.10.2018, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Celkově bychom hotel nehodnotili jako 4*, ale jako 3*. Autobus jezdí do centra každou hodinu. Přípojení na internet bez problémů. Na...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bychom hotel nehodnotili jako 4*, ale jako 3*. Autobus jezdí do centra každou hodinu. Přípojení na internet bez problémů. Na pokojích není klimatizace, ale pouze větrák. Pláž je kamenitá. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Slušný, skoro 5* hotel na krásném místě na skalním výběžku přímo nad mořem, klid v noci i ve dne, v září bylo u bazénu minimum dětí a...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Slušný, skoro 5* hotel na krásném místě na skalním výběžku přímo nad mořem, klid v noci i ve dne, v září bylo u bazénu minimum dětí a lidi se neprali o lehátka ač byl hotel plný. Stravování skoro výborné s malými rezervami. Organizace od CK byla v pořádku dle očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj "s výhledem na moře" měl opravdu téměř přímý sea view (a pěkný balkón s kvalitním sezením) a byl slušně velký, poměrně nový a pěkný nábytek. Co by se dalo zlepšit: byla dost hlučná klimatizace - venku je vysoká vlhkost takže ač jsou teploty max 25 až 29°C, museli jsme mít klimatizaci zapnutou, většinou i v noci. Postel není ideální - dost se prohýbá pod zadkem (není moc ergonomická) a 2x dva polštáře co dávají byly dost tlusté. Žádali jsme o tenčí polštáře, ale nebyli schopni je dodat.

Strava
Měli jsme příplatek za polopenzi. Snídaně jsou dost monotónní, trochu omezený sortiment, ačkoli kvalita všeho docela vysoká. Stížnost asi jen na kvalitu kávy - na 5* hotel bychom očekávali možnost říct si o opravdické espresso nebo capuccino… všechna káva co dávali byla instantní z automatů. Večeře byly buffet style a na poměrně vysoké úrovně, vynikající kvalita a sortiment studených předkrmů, asi 4 až 5 hlavních jídel a vždy min. 2 druhy ryb na různé způsoby i s omáčkami. Dostatek zeleniny a ovoce. Místní víno nic moc, pivo pouze Coral light and dark, na náš standard málo hořké. Cenově se nám zdál příplatek ve smlouvě za polopenzi 884 Kč na osobu/den docela vysoký, zejména když na místě byla nabídka dokoupit si večeři za €27,50 na osobu - tady má Invia rezervu.

Služby hotelu
Hotel má jeden velký venkovní bazén a jeden vnitřní s přechodem ven. Lehátek bylo dost, služba případně vyvážela další lehátka když bylo třeba, nebylo nutné bláznit ráno a "rezervovat" si pro jistotu - nikdo to nedělal. Lidi stejně jezdí hodně na výlety a půjčují si auta - je možné tato auta bezplatně parkovat i v podzemní garáži pod hotelem. Hotel je poměrně malý - jen 6 pater, a na výtahy se dlouho nečekalo. Wifi Internet fungoval všude a bez omezení na počet zařízení (i u bazénu - luxus). I ve špičkách jsem naměřil cca 30Mb/s downlink a 5 Mb/s uplink, VoIP bez problémů.

Pláž
Z hotelu není přímý přístup na pláž - ty jsou na Madeiře vzácností. Namísto toho je z hotelu přímý vstup na krásnou stezku kolem moře kde lidi pořád korzují. Asi 5 minut od hotelu je veřejné koupaliště s betonovými bloky a žebříky do moře, včetně chráněné oblasti proti vlnám.

Zdeněk J., 06.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Grand

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Splnilo očekávání, věděl jsem do čeho jdu, byl jsem v Orca Praia potřetí

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Splnilo očekávání, věděl jsem do čeho jdu, byl jsem v Orca Praia potřetí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
lepší než by se dal očekávat v hotelu ***. Obrovský balkon s výhledem na oceán, možná trochu málo úložného prostoru

Strava
Výborná, zvláště večeře - příprava hlavního chodu a saláty. Snídaně víceméně standartní. Myslím, že by hotelu prospělo, kdyby dávali k večeři aspoň sklenici vody v ceně, neboť pivo i víno je pro většinu českých zákazníků poněkud drahé.

Služby hotelu
v podstatě jsem žádné služby nevyužil

Pláž
Pláž černá, s kameny, blízko, přístup dobrý, oceán proměnlivě bouřlivý, šnorchlování nezkoušeno, asi spíš ne. Plážový bar.

Jiří Adámek, 06.10.2018, Datum pobytu: 17.9. - 28.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velmi dobré místo k pohybu kamkoli. Bus restaurace půjčovny obchody vše nadosah.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré místo k pohybu kamkoli. Bus restaurace půjčovny obchody vše nadosah. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pouliční ruch. Kdo chce klid pod palmami musí jinam.

Hotel a personál na úrovni!0

Strava
Velmi pestrá.

Služby hotelu
Velmi profesionálně zařízené.

Pláž
Voda krásná, vlny úžasné, lidí málo, pláží málo. Bez velké zapůjčené motorky by jsme moc z Madeirských pláží neměli. Jestli nehodláte opustit město je půjčení skůtru na místě. Pro zbytek ostrova je nutný silný stroj s dobrými brzdami vzhledem k opravdu neobvyklým převýšením! Pouze pro zkušené řidiče. Když to dokážete, Madeira je Vaše.

Lukáš Svoboda, 05.10.2018, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Terrace Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Perfektní dovolená pro ty co nechtějí veškerý čas trávit u moře či v nákupních centrech. Proto se také na Madeiru jezdí :) Hotel má...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená pro ty co nechtějí veškerý čas trávit u moře či v nákupních centrech. Proto se také na Madeiru jezdí :) Hotel má perfektní polohu je kousek od pláže, centra, obchodů, autobusových zastávek a autopůjčoven. Všude se dostanete pěšky za pár minutek.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl opravdu veliký s vlastní plně vybavenou kuchyňkou, balkonkem. Klimatizace funkční, TV, internet atd je samozřejmostí. Jediné co to vše trochu kazilo byla hodně rušná ulice pod balkóny hotelu, nám to nevadilo, ale lidé náchylnější na ruch by mohli mít asi problém, dá se před tím schovat, tím že zavřete balkon a zatáhnete obrusní závěsy

Strava
měli jsme pouze snídaně, ale byly vydatné slané, sladké, teplé či studeně co si kdo vybere bez jakéhokoliv omezení, když něco došlo personál to okamžitě doplnil a to i když již bylo před koncem podávání snídaní

Služby hotelu
sauna, bazén a vířivka v ceně hotelu, co opravdu zamrzí je placená garáž (6,5 euro/den) pod hotelem s přihlédnutím na cenu hotelu, by toto mělo být již asi také v ceně, pozor jako vše na Madeiře malé a úzké tak i tato podzemní garáž, pokud si budete půjčovat větší auto asi budete mít trochu problém.

Pláž
tak Madeira není o plážích, moc jich tam nenajdete, kousíček od hotelu je něco jako koupaliště se vstupem do moře (vstup je placený asi 6 euro/den) cca asi 15 minut chůze od tohoto koupaliště je veřejná pláž (černá) tam je vstup zdarma, ale je to pouze dlouhá černá kamenitá pláž bez ničeho.

Zdeněk E., 03.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Terrace Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásný hotel ve výborné lokalitě s velmi dobrým jídlem, profesionálním personálem a velkým množstvím doplňkových služeb.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel ve výborné lokalitě s velmi dobrým jídlem, profesionálním personálem a velkým množstvím doplňkových služeb. Zobrazit celou recenzi

Václav, 29.09.2018, Datum pobytu: 14.9. - 24.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byli jsme na Madeiře poprvé.Je to nádherný ostrov plný krásných míst a tipů na výlety.Trochu nás překvapoval nezájem v restauracích...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme na Madeiře poprvé.Je to nádherný ostrov plný krásných míst a tipů na výlety.Trochu nás překvapoval nezájem v restauracích návštěvníkovi nabídnout více než na první objednání a spousta času obsluhy při placení.Pokud chcete stihnout třeba autobus,plaťte při donášce.Taxi je dostupný prostředek na přesuny a taxikáři jsou velmi sdílní,co se týče zajímavostí a doporučení míst,restaurací,či nejlepší zmrzlině na ostrově.Na rozdíl od delegátky,která sice byla milá,skvělá průvodkyně na výletech i nápomocná na letišti,leč v případě obsazených aut,které jsme si chtěli na pár dní půjčit nebyla ochotná dál poradit či doporučit jinou půjčovnu.Více se neozvala,zda je auto již volné.Neporadila kam na zajímavá místa či výlet,na co si dát pozor,nebo co určitě nevynechat.Zajímalo jí jen jestli si koupíte výlet u ní a tím to končilo i když byla jinak velmi milá.Od taxikářů a domorodců jsme se dozvěděli více.Doporučujeme navštívit velkou tržnici ve Funchalu,kde uvidíte od darů moře po ostrovní rostliny,místní vína a kořalky až po různé ovoce,zeleninu a ostrovní výrobky. Doporučujeme zakoupit výlet na Porto Santo velkou lodí.Ostrov je nádherný a po cestě na něj s velkou pravděpodobností loď připlavou pozdravit delfíni.My jich viděli nejméně 6.Půjčit si na ostrově auto se vůbec nemusíte bát.Řidiči jsou velmi zdatní a ohleduplní,nezažili jsme žádné kolapsy a je až neuvěřitelné,co řidiči autobusů zvládnou a jak plynulý je provoz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné.Pokoje čisté,prostorné a zařízené s velkou postelí,stolkem s křesílky a vybavenou minikuchyňkou.V pokoji byl větrák,který svou funkci příliš neplnil,ale vzhledem k tomu,že zde nejsou vedra a panuje příjemné klima klimatizace nebylo třeba.Koupelna velká,čistá a vybavená fénem,velkým zrcadlem,bidetem a toaletou.Pro ty ,co mají lehčí spaní,může být problém zvuk moře,které je opravdu hlučnější vzhledem k valícímu se kamení ve vlnách.Všechny pokoje mají luxusní výhled na oceán z prostorného balkonu.Možná by bylo vhodné balkon vybavit menším sušákem na mokré plavky a ručníky z pláže.Jinak nám nic nechybělo.Wifi v dobré kvalitě dostupná po celém hotelu,někdy i na pláži.Sice jen na 7 dnů,ale poté vám na recepci ochotně dají nový kod na další týden.Kvalita hotelu je na úrovni 4 hvězdiček,možná i 4,5,kdo čeká něco víc a chce si užít hotel nejspíš bude muset do vyšší kategorie a jiné destinace.My jsme byli spokojení a v porovnání se 4* hotelem v Řecku,Madeira má určitě plus.

Strava
Strava na hotelu byla pestrá a neustále doplňována.Myslím,že každý si vybral,jak z nabídky mas,těstovin,zeleniny,salátů,ovoce i sladkostí.Pro někoho hodně málo nedochucené,ale na pultě stálo spousta misek s dochucovadly.Velké množství a druhů pečiva,každý si vybral,jak z celozrného,tak z bílého i sladkého pečiva.Káva a postmixy k dispozici po celý den až do noci.Na baru velký výběr drinků a kokteilů.

Služby hotelu
Služby na hotelu jsou naprosto luxusní.Denní úklid pokojů,výměna ručníků.Personál ochotný a milý.Všude čisto.Zařídit na ráno třeba taxi byl samozřejmostí.Služby v jídelně a kuchyni byly špičkové.Stálý přísun jídla,stálý úklid nádobí ze stolů.Nemohli jsme nic vytknout.

Pláž
Oblázková pláž byla snadněji schůdná v botách do vody.Návštěvníci pláže by určitě i zde přivítali pár lehátek.Jinak voda čistá a teplá.Jen méně vhodná pro neplavce,dost často jsou vlny,které zvládnou především plavci a také moře jde poměrně brzy do hloubky.Některé výletní lodě proplouvají bohužel až k bojkám,tudíž poměrně dost blízko na to,aby vám příjemný pobyt na pláži kazil zápach z motorů. Pokud se chcete dostat na asi km vzdálenou pláž s černým pískem,zvolte raději cestu okolo od hotelu po silnici.Po pláži se dá jít po umělém chodníku jen kousek a zbytek po velmi nepohodlných velkých kamenech.

Jana K., 27.09.2018, Datum pobytu: 14.9. - 24.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,2 Krásná dovolená v krásném prostředí. Čisté teplé moře, čistá pláž, tato lokalita je ale také určena aktivním lidem, kteří rádi chodí. I...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená v krásném prostředí. Čisté teplé moře, čistá pláž, tato lokalita je ale také určena aktivním lidem, kteří rádi chodí. I my jsem strávili nejméně 1/2 času spíše výlety a výstupy než povalováním na pláži či u bazénu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný velký pokoj s velkou terasou směrovanou na moře. Jen jsme postrádali malou chladničku na nakoupené nápoje. Klimatizace na pokoji nebyla, ale i při teplejších nocích se dalo nakonec dobře spát.

Strava
Polopenze téměř dokonalá. Velký výběr rozmanitých jídel. Ovšem trochu zklamání z malé nabídky čertstvé zeleniny. Okurky bez chuti, jen slabě růžová nezrala rajčata tvrdá bez chuti, listový salát nic moc. Ovšem masa libová, dobrá nabídka ryb. Vynikající espada. Ke snídani velký výběr nápojů, ale k večeři jsme si museli všechny nápoje objednat a draze platit. Včetně obyčejné vody. To jsme nečekali. Jedničku s hvězdičkou dáváme vynikajícímu pečivu. Několika druhům chleba, bulek. Bezkonkureční byly ovocné pěny a pudinky k večeři. Hamburgery v tradičním místním chebu ve stánku poblíž hotelu též neměly chybu.

Služby hotelu
Hotel naprosto čistý, personál profesionální, organizace snídání a obědu bezchybná. Ochota recepce domluvit se i při jazykové neznalosti hostů. Pokojská každý den!!! uklidila pokoj, převlékla postele a perfektně je ustlala. Každý den výměna všech 5 ručníků.

Pláž
Pláž přímo pod hotelem, ale bohužel dlouhá příkrá cesta a nemálo schodů. Neškodilo by vybudovat výtah k pláži. Moře pár dní trochu zlobilo, ale koupající se byli vždy celý den pod dohledem 2 plavčíků, kteří bedlivě sledovali plavce a riskující upozorňovali na nebezpečí. Šnorchlovat sice šlo, ale ve vlnami rozmíchaném moři nebylo nic vidět. Při příjezdu pláž písčitá, po několika dnech na ni moře naházelo oblé kameny, které nikdo neuklidil. Doporučuji obuv do vody, i když jsme to bez ní také zvládli.

Věra P., 24.09.2018, Datum pobytu: 10.9. - 21.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Pohled na hotel v promenády 1 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622