Recenze hotelů
Funchal - Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Ochotný, fundovaný a milý personál.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ochotný, fundovaný a milý personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slušné, vše fungující, poloha nedaleko centra, jen ten kopec je příliš strmý.

Strava
Chutná, jen dost monotónní.

Služby hotelu
Služby navíc jsem nevyžadoval.

Pláž
Pláž jsem nepotřeboval, a hotelové bazény i saunu jsme měli pod nosem, snad by to v podzimním a zimním období chtělo mít otevřeno alespoň do 22:00 nebo 23:00 hod.

Zdeněk Hochman, 29.11.2018, Datum pobytu: 19.11. - 26.11.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Estrelicia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Madeira je nádherný ostrov a Funchal velmi příjemné město, které nabízí mnoho k poznání a navštívení.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Madeira je nádherný ostrov a Funchal velmi příjemné město, které nabízí mnoho k poznání a navštívení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto skvělé.

Strava
Strava v hotelu neměla žádnou chybu, naprosto dokonalé. Ochutnávali jsme i restaurace a bistra různě na ostrově a taky velmi dobré.

Služby hotelu
Služby které hotel nabízel jsme moc nestihli využít, protože jsme vesměs pořád cestovali.

Pláž
Pláže se moc v okolí nenachází.

David Sysel, 25.10.2018, Datum pobytu: 15.10. - 22.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný moderní hotel, doporučujeme těm, kteří nechtějí ležet na pláži ale užít si nevtíravého luxusu (střešní bazén, vířivka až do 22.00,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný moderní hotel, doporučujeme těm, kteří nechtějí ležet na pláži ale užít si nevtíravého luxusu (střešní bazén, vířivka až do 22.00, výborné jídlo, opulentní snídaně, skvělý welness. Hotel se nachází uprostřed staré zástavby ve Funschalu, všude jsou kavárničky, restaurace a obchůdky. Z hotelu je to všude kousek (autobus, lanovka, moře, přístav, atd. ) S ohledem že v hotelu nebyli žádné děti kromě našich, tak tam byl klid a nikdo nikde neřval :) Jednou větou: naše nejlepší dovolená !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
měli jsme k dispozici 2 krásné prostorné oddělené pokoje, vše odpovídalo 4 hvězdám, postele, koupelna, sedačka, mini bar atd.

Strava
servírované večeře odpovídali kvalitě hotelu, všem moc chutnalo a personál byl milý a pohotový

Služby hotelu
to co jsme potřebovali splnili.

Pláž
V hl. městě je jen malá, určitě je potřeba si půjčit auto a vydat se dál. V každé vesničce u moře je nějaká místní pláž, většinou oblázková, kdo miluje autentičnost a jen pár místních v oceánu jako my, nemá to chybu.

Vladimír Chmelař, 20.10.2018, Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový doje velmi dobrý, vše bylo v pořádku. Ve skutečnosti byl hotel a okolí ještě krásnější než v katalogu.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový doje velmi dobrý, vše bylo v pořádku. Ve skutečnosti byl hotel a okolí ještě krásnější než v katalogu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování neskutečně nádherné, velký pokoj, stejně velký balkon, byl to jeden ze čtyř nejkrásnějších pokojů s balkonem, výhled na oceán, nádhera. Čisto a voňavo po celém hotelu.

Strava
Strava podle našich zkušeností odpovídala tříhvězdičkovému hotelu, pravda je, že jídla se denně opakovala, strava mohla být za stejné peníze pestřejší.

Služby hotelu
Hotelový personál s námi jednal velmi slušně, co jsme potřebovali, nebo na co jsme se zeptali , ochotně zařídili, vyřídili. Ať už to bylo v jídelně, na recepci atd.

Pláž
Dostupnost k pláži a k bazenu v tomto hotelu je možná trochu problém pro méně se pohybující klienty, neboť výtah končil v -10 patře, poté se ještě muselo sejít dost prudkým chodníčkem a po schodech dolů k bazénu a k moři. Klienti byli převážně starší lidé , tak nevím jak to hodnotí oni.

Hana K., 18.10.2018, Datum pobytu: 5.10. - 15.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Super dovolená, Madeira je úžasná destinace, služby v hotelu super jen jídlo by mohlo být o něco pestřejší. Trochu rozbouřené moře se...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, Madeira je úžasná destinace, služby v hotelu super jen jídlo by mohlo být o něco pestřejší. Trochu rozbouřené moře se dalo očekávat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super.

Strava
Trochu jednotvárná, málo ochucená.

Služby hotelu
Služby hotelu výborné.

Pláž
Pláž hezká ale velké vlny takže se kopat nedalo.

Zdeňka P., 18.10.2018, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9 Bezvadné :) Jen delegátka byla tak nějak zbytečná. V den příjezdu mi dala mapku a čas odletu zpět do Čech. Jinak nezařídila nic....

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bezvadné :) Jen delegátka byla tak nějak zbytečná. V den příjezdu mi dala mapku a čas odletu zpět do Čech. Jinak nezařídila nic. Nevěděla, že se blíží hurikán, neznala pláže ve městě a nedokázala vykomunikovat lepší snídani, kterou jsem měla v ceně. Postarala jsem se tedy o sebe sama. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení starší, ale plně funkční, prostorný pokoj i balkon.

Strava
Snídaně brutálně chudé, ale třeba na Madeiře nesnídají :))) Každý den chléb s máslem a marneláda, jen v neděli dva plátky sýru a salámu. Večeře dle výběru z menu o 6 jídlech, takže při pobytu bylo nutno některá jídla opakovat. Ovšem oblíbila jsem si rybu s mandlema, tu jsem si klidně dala 2x.

Služby hotelu
Personál bezvadný, navodil domácí atmposféru, i proto jsem si vybrala menší hotel a splnil očekávání.

Pláž
Městká pláž kousek od hotelu, vedle další. Dvě přírodní v docházkové vzdálenosti cca 20 min.

Markéta D., 18.10.2018, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Monumental

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 7,2 Dovolená skvělá ale víc bych odcenil kdybych měl víc možnosti poznat danou krajinu. Třeba formou domácího pruvodciho kterého by mi...

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená skvělá ale víc bych odcenil kdybych měl víc možnosti poznat danou krajinu. Třeba formou domácího pruvodciho kterého by mi doporučili na hotelu. Tak jsme si ho museli sehnat sami ale to je věc chuti co kdo vyhledává. Jinak krajina krásná, rozmanitá, kdo má rad přírodu a její sílu přijde si na své . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto v pořádku.

Strava
Sladká. Pro běžného Evropana exotika ale celý týden stačil :-)

Služby hotelu
V pořádku. Milý, vstřícní ale nic pro dobrodruhy. ;-)

Pláž
Snad jediná na které se dalo odpočívat ,,krásná pláž” ale kvůli tomu tam lidi nejezdi.

Michal Žilecký, 15.10.2018, Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Terrace Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Zařizování a vyřizování zájezdu naprosto perfektní, auto přistaveno před hotel. Jen delegátka nám určená se za celý pobyt ani jednou...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zařizování a vyřizování zájezdu naprosto perfektní, auto přistaveno před hotel. Jen delegátka nám určená se za celý pobyt ani jednou neinformovala, zda je vše v pořádku. Nic jsme nepotřebovali, jen odvoz z hotelu při ukončení pobytu nebyl úplně dobře označen a paní se zřejmě moc nelíbilo, že jsme požádali přes sms o upřesnění. Stroze oznámila, že je to v podmínkách nám předaným. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nadstandard

Strava
nadstandard

Služby hotelu
nadstandard

Jana Škrabalová, 13.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Grand

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 OK

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
OK

Služby hotelu
OK

Pláž
OK

Stanislav K., 11.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 8.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Hotel je starý, postavený v 70. letech, panelákového typu. Zájezd koupen na poslední chvíli za super cenu. Pokud by se musela platit...

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je starý, postavený v 70. letech, panelákového typu. Zájezd koupen na poslední chvíli za super cenu. Pokud by se musela platit původní cena za zájezd, je zájezd příliš drahý. Původní cena neodpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Staré zařízení hotelu, ale nádherný výhled do okolí. Na přespání stačí, pokud někdo chce komfort, nedoporučuji. Jinak čisto, uklizeno v pokoji každý den hotelovou službou.

Strava
Strava dobrá, výběr jídel rozmanitý, ochotný personál, usměvavý.

Služby hotelu
Hotel neleží u pláže, vzdálenost cca pěšky 15 minut...V komlexu bazény, které lze využít, také tenisový kurt.

Pláž
Není u hotelu, jinak čistá se všemi službami, ale za poplatek.

Petra K., 11.10.2018, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)