Recenze hotelů
Funchal - Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Celkově lze dovolenou hodnotit kladně. Byla dobře organizovaná, informace byly k dispozici, delegátka byla velmi vstřícná.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově lze dovolenou hodnotit kladně. Byla dobře organizovaná, informace byly k dispozici, delegátka byla velmi vstřícná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji, kde jsme spali, bylo pouze jedno křeslo a postrádali jsme i malý stolek, abychom si mohli vypít kávu více kulturněji.

Strava
Naprosto skvělá! výhradu máme k ceně nápojů, zejména obyčejné vody. 3,5 eura za 1 litr vody je opravdu moc.

Služby hotelu
Služby byly výborné, personál příjemný, vstřícný, komunikativní.

Pláž
Slabá stránka. jediná pláž v okolí byla jednak kamenitá, ale hlavně se k ní muselo jít po schodech, které páchly močí, což bylo nepříjemné.

Antonín K., 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byli jsme z Madeiry nadšení, hotel velice solidní.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme z Madeiry nadšení, hotel velice solidní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velice solidní, skvělé jídlo, výhoda - vnitřní a venkovní bazén + sauna a vířivka

Strava
Strava skvělá

Služby hotelu
Na skvělé úrovni

Pláž
Pláž kamenitá, volili jsme koupání v lávových jezírkách

Lenka, 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Prostorné pokoje. Klidné prostředí. Okolí upravené.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prostorné pokoje. Klidné prostředí. Okolí upravené. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava bez námitek. Chutnalo nám vše.

Pláž
Pláž větší kameny černý písek. Ale všude čisto. Bazén u hotelu super. Pláž hned u hotelu. Krásný výhled na oceán.

Oldřich V., 08.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Tato destinace byla skvělou volbou.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Tato destinace byla skvělou volbou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku.

Strava
Rozšířila bych ještě sortiment nabízeného jídla.

Služby hotelu
Velice příjemné, ochotné a milé jednání se zákazníky. Snaha personálu se učit česky.

Pláž
Chodila jsem na kamenitou pláž, kde bylo příjemné šplouchání vln. Na pláž, která se nacházela vpravo od hotelu, kde byl tmavý písek jsem se nestihla za dobu pobytu dostat.

Lucie Rosáková, 06.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

23 fotografií

Celkem: 10 Klid,přiměřené služby a pohoda.Stálé počasí,slunce,teplota kolem 25 st.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klid,přiměřené služby a pohoda.Stálé počasí,slunce,teplota kolem 25 st. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý a klidný hotel,dobrý personál.

Strava
Přiměřená,chutná.

Služby hotelu
Bezvadné, absolutně bez chyb.

Pláž
Oblásková, ale u hotelu. Což je výhoda.

Jaroslav Hošek, 06.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Madeira je krásná, pro turisty co rádi oběvují.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Madeira je krásná, pro turisty co rádi oběvují. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel castanheira je krásný, útulný,čistý.V centrum Funchal.

Strava
Jídlo bylo zážitkem. Moc nám tam chutnalo. Servírování bylo velmi profesionální.

Pláž
Pláže na Madeiře jsou kamenité, ostatní Češi se koupali ale s 8 synem jsme raději chodili do bazénu na hoře na střeše. Byl lechce slaný a jen 1,1 hluboký. Výhled na město byl úžasný.

Anonym, 05.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 skvělý

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
skvělý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
všechno bylo čisté ale bylo vidět že hotel je už opotřebovaný a a trochu zastaralý

Strava
vše bylo vyborné

Služby hotelu
dobré

Pláž
moc pláží tu neni takže -3

Martina Válková, 05.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi příjemná zkušenost - hotel, personál, zajištění ze strany CK. Zvláště děkujeme za doporučení půjčovny aut - díky doporučení jsme...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná zkušenost - hotel, personál, zajištění ze strany CK. Zvláště děkujeme za doporučení půjčovny aut - díky doporučení jsme měli nižší ceny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi příjemné ubytování, vše čisté, pokoje prostorné.

Strava
Výborná kuchyně. Trochu obtížnější na začátku pochopit, co je součástí zaplacené polopenze a co je nad její rámec, ale po první večeři bylo vše jasné.

Služby hotelu
Během našeho pobytu bezplatné wellness (prý výjimečně) a volně přístupný bazének na střeše - super.

Pláž
S koupáním je to na Madeiře obtížnější, ale s půjčeným autem si v klidu dojedete na takové místo, které Vám vyhovuje - jen je třeba trochu googlit.

Anonym, 01.08.2019, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Vše výborné

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše výborné

Strava
Vše výborné

Služby hotelu
Vše výborné

Pláž
bazén super, neškodilo by občas vyluxovat dno

Anonym, 29.07.2019, Datum pobytu: 15.7. - 26.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Grand

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Na ostrov Madeira sme sa vrátili po roku. Je atraktívny, očarujúci, rozmanitý, farebný, zážitkový. Raz ste v botanickej záhrade, potom v...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Na ostrov Madeira sme sa vrátili po roku. Je atraktívny, očarujúci, rozmanitý, farebný, zážitkový. Raz ste v botanickej záhrade, potom v pralese, pri oceáne a zrazu na sopke a o kúsok ďalej na Marse. Myslím, že sa hodí skôr pre vyššie vekové kategórie ako pre rodiny s deťmi. Boli sme týždeň a to je málo! Požičané auto na 3 dni - super, ale chýbali ešte 2-3 dni na lážo-plážo. Napriek dlhšiemu cestovaniu /na letisko, čakanie +4 hod let, človek je usedený/ rozhodne stojí za to ju vidieť! A asi sa budeme musieť vrátiť, lebo sme neboli na Porto Santo. Tu ale skôr alternatíva - kombinácia - 2 dni Madeira, 3 dni Porto Santo, 2 dni Madeira. Bývanie vo Funchale - hlavnom meste- odporúčame - východzí bod na výlety a blízko na večerné prechádzky po promenáde. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je na pláži, výhľad z izby na oceán. Super nádhera! Ak ste zvyknutý na hukot mora. V noci bolo ťažké spať - preto treba zvážiť, alebo si vziať štuple do uší. Izby veľké, priestranné, každý deň upratané. Celkovo bol hotel čistý. Bar, jedáleň, vonkajšie posedenie, bazén - nie úplne oddelený priestor, preto počas jedla prešli aj ľudia v plavkách / nie často/. Dress code väčšinou ľudia dodržovali, s fajčením to bolo horšie - zapálili si aj napriek zákazu, na čo boli upozornení. Personál milý, zdvorilý, zdravili a prihovorili sa v reči odkiaľ bol hosť - čo si zistili krátkym rozhovorom.

Strava
Strava v hoteli chutná, rozmanitá, bolo z čoho vyberať. Veľa ovocia a zeleniny, prílohy - zemiaky, ryža, cestoviny, maso, ryby, sladke, syry, nápoje. Všetko. Ochutené decentne, v miskách boli prísady na dochutenie. Poznám ľudí, čo dokážu zjesť všetko dokopy, my nie sme z tohto cesta. Takže ochutnávka domácich plodín a receptov bez zažívacích problémov. Famózna káva- moja-malá-presso! 0,55 €, káva, taká aká má byť! veľkú varia asi len kvôli turistom. V uličke Rua Santa Maria, Funchal, malá pekárnička, deduško a koláče, pečivo. Mali sme all inclusive, tak sme nevládali jesť aj momo hotela :), ale minulý rok sme obedovali v reštauráciach takých malých - morské príšery a iné domáce a chutilo nám a ani sa nám nič nestalo. Slivovicu sme doniesli domov. Naopak skúšali sme madeirské víno, ponchu, pivo -Coral, rum, iné "domáce". Vychutnali sme si to s atmosférou. Ani burčiak nepijete v obývačke.

Služby hotelu
Pri príjazde boli pripravení na "nápor" turistov. Vybavenie rýchlo, základné pokyny, ukážka, info, karta od izby do ruky, čau. Pri odchode tak isto, kufre sme si nechali na recepcii, všetko sme čerpali do odjazdu, pohybovali sa po hoteli. Vždy nám boli poskytnuté info, hotelový autobus do centra zadarmo, lehátka pri bazéne, osušky, večerný program, hudba, hry, karaoke. tak ako bolo garantované, tak bolo dodržané. My sme ale boli viac vonku ako na hoteli. Takže hotelové služby - jesť, umyť, spať - na 1.

Pláž
Prístup na pláž po pár schodíkoch :)

pláž kamenisto - piesčitá s promenádou do Funchalu naľavo do Câmara de Lobos napravo. Čistá.

More úžasné, tyrkysové, čisté, teplota vody - nuž tu ma každý rád inú. My sme sa kúpali, plávali, asi 23-24C. Táto pláž je dlhšia, ľudia sa tam roztrúsili a väčšinou sa len okúpali a šli na lehátko k hotelu.

Dagmar K., 23.07.2019, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)