Recenze hotelů
Caniço - Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Madeira nás nadchla, určitě se sem vrátíme, ale sami, ne s cestovní kanceláří. Delegátku jsme viděli při příletu, kdy nám poskytla pár...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Madeira nás nadchla, určitě se sem vrátíme, ale sami, ne s cestovní kanceláří. Delegátku jsme viděli při příletu, kdy nám poskytla pár základních informací o Madeiře a nabídla nám na následující den výlet na slavnosti vína. Později se ukázalo, že v částce 75,- EUR není nic jen cesta, kterou bychom autobusem zvládli za cca 20 EUR. V ceně nebylo vůbec nic, vstup byl zadarmo, ochutnávka vín se platila a totéž špízy, které jsme si předem objednali. Po příjezdu autobusem byl rozchod a celý den jsme byli sami, odpoledne nás už pouze usadila do autobusu a nejela s námi. Na sms ohledně výletu za delfíny nereagovala, vše jsme si zajistili sami a do konce zájezdu jsme ji už neviděli, na letiště nás vezl jen nějaký dopravce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jako obvykle čeští hosté bydleli co nejdále od recepce a jídelny, mimo hotelový signál wifi. Klimatizace nefungovala, ale počasí v září bylo příjemné, tak jsme měli pořád otevřeno na balkon. V pokoji nebyla ani malá chladnička, takže jsme si nemohli koupit do zásoby žádné pití nebo jogurty. S úklidem jsme byli maximálně spokojeni.

Strava
Snídaně byly bohaté, ale každý den stejné. Večeře jsme si nekoupili, stravování v okolních restauracích vyjde levněji a je rozmanité.

Služby hotelu
Wifi s rozsahem na recepci, nemají k dispozici váhu na zavazadla před odletem a pokojový trezor je za příplatek. Bazény jsme téměř nevyužívali, protože jsme hodně cestovali po ostrově.

Pláž
Pláž je kamenitá jako všude na Madeiře, dostupná lanovkou nebo autem, náročněji i pěšky. Na pláži je občerstvení, diving a 2 lehátka se slunečníkem za 5 EUR na den. Mořeje čisté. Pokud chcete na písčitou, v Calhetě je s dovezeným pískem ze Sahary nebo černá pláž ve Funchalu.

Andrea K., 22.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 16.9.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Dom Pedro Garajau

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásné umístění na útesu nad mořem. Systém schůdků a chodníčků v několika úrovní opalování a bazenů (sladký a slaný). Čisto, perfektní...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné umístění na útesu nad mořem. Systém schůdků a chodníčků v několika úrovní opalování a bazenů (sladký a slaný). Čisto, perfektní přístup personálu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme příplatek za výhled na oceán, takže to nemělo chybu od východu, do západu slunce. Pokoj prostorný, včetně sprchy a WC, čisťounko, vlastní kuchyňka s plotýnkami, toustovačem, mikrovlnou a ledničkou. Klimatizace, ale ta nebyla potřebná, Madeira má příjemné klima i v létě.

Strava
Pouze snídaně. Klasický švédský stůl kontinentálního typu (míchaná vajíčka, uzeniny, džusy, marmelády, pečivo, ovoce). Bohatý výběr bez omezení, posezení uvnitř i na terase nad oceánem. V neděli grátis šampus. Výborné!

Služby hotelu
Součástí hotelu fitness, bazén, vířivka, sauna až do 21 hodin s přímým vstupem na venkovní bazény a k moři. Skvělé. Součástí služeb denně kyvadlová doprava do hlavního města několikrát denně, cca 15 minut. Ps.: nutno rezervovat den předem. Funguje bezchybně.

Pláž
Madeira má klasických pláží jako ostrov vulkanického původu poskrovnu, zde vstup do oceánu po žebříku (cca 4 stupátka) od bazénu s mořskou vodou. Pod trvalým dohledem plavčíka. Trochu opatrnosti při sestupu a výstupu z důvodu trvalých vln, ale bez problému, je to v chráněném závětří. Voda křišťálová, po sestupu ihned kolem 3 m, tedy bez rizika odření, ježovek apod.. Kdo chce, přijde si na své kombinací bazénů i volného moře. P.s.: Součástí hotelu je potápěčská základna, využil jsem ke krásným ponorům v hodnotě 25 Euro/1 hod ponoru (s vlastním vybavením, dodají průvodce a láhev a zátěž. Jinak samozřejmě lze půjčit vše, od neoprénu a masky a ploutví atd.). Prostě bezchybné!!!

Petr Kolčář, 30.08.2019, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Skvělý hotel, jídlo, ochotný personál, bezvadná, klidná lokalita.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý hotel, jídlo, ochotný personál, bezvadná, klidná lokalita. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé, plně odpovídající kategorii hotelu.

Strava
Jídelní servis perfektní, teplý i studený bufet, ovoce, zelenina, doplňky. Skvělé ryby na různé způsoby.

Služby hotelu
Služby na úrovni, velmi vstřícný personál.

Pláž
Pláž kamenitá, ale v rámci možností na Madeiře dobrá, fajn koupání v Atlantiku. Dobré zázemí-EC, restaurace, ap.

Jiří M., 29.08.2019, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Pobyt v pořádku, vše fungovalo

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v pořádku, vše fungovalo Zobrazit celou recenzi

Jiří Střelec, 29.08.2019, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Roca Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělé, doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté.

Strava
Chutná, velký výběr, ochotný personál.

Služby hotelu
Na dobré úrovni.

Ludmila J., 20.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 krasny ostrov, který zatím není preplnen turisty. vhodny pro aktivni dovolenou

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
krasny ostrov, který zatím není preplnen turisty. vhodny pro aktivni dovolenou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídající 4* hotelu

Strava
zalezelo na dnu, ne vždy se kuchari vse povedlo

Služby hotelu
personal velice ochotny se vsim pomoc

Pláž
plaz betonovo/kamena. 5 minut pesky od hotelu. u more panovalo velmi vetrne pocasi každý den

Anonym, 19.08.2019, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Madeira je prekrasna, takze na hotelu je nejlepe prespat, rano se nasnidat, sednout do auta a uzivat si krasy ostrova.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Madeira je prekrasna, takze na hotelu je nejlepe prespat, rano se nasnidat, sednout do auta a uzivat si krasy ostrova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V naprostem poradku.

Strava
v Royal Orchid bajecne snidane, vse krasne cerstve, vonave a lahodne. A to skvele ovoce!

Služby hotelu
V hotelu bylo uplne vsechno, ale na Madeire se v hotelu jen spi ;)

Petr H., 15.07.2019, Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 nikdy více s touto CK, zajiš´tuje a objednává ty nejhorší pokoje v hotelu, i když jsem objednal zájezd v v dostatečném termínu, objednala...

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
nikdy více s touto CK, zajiš´tuje a objednává ty nejhorší pokoje v hotelu, i když jsem objednal zájezd v v dostatečném termínu, objednala ty nejhorší pokoje s výhledem do zdi, když jsem chtěl pokoj s výhledem na moře musel jsem si na místě připlatit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
l nabídnuty ty nejhorší pokoje s výhkledem do zdi , za příplatek pokoje s výhledem do moře, který jsem musel na místě předem uhradit

Strava
perfektní,

Služby hotelu
na úrovni, bez připomínek

Pláž
není, pouze schůdky se sestupem do moře, jen pro dobré plavce

Zdeněk Kašpárek, 08.07.2019, Datum pobytu: 24.6. - 3.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Roca Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 9 Dovolenou jsme si užili přesně podle svých představ.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili přesně podle svých představ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo super, dostatečně prostorné, čisté. I když jsme měli zaplacený jen boční výhled do zahrady, měli jsme oceán jako na dlani. Akorát byl slyšet trochu hluk z kuchyně a z klimatizace.

Strava
Výborná, velký výběr všeho, každý den ryby, někdy i plody moře, spoustu ovoce a zákusků. Ke snídani mohlo být více čerstvé zeleniny.

Pláž
Betonová pláž s betonovými schody do vody. Madeira ale obecně moc pláží nemá, takže jsme s tím počítali.

Hana V., 07.07.2019, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,6 Tento hotel opravdu stojí za to. Nenašli jsme žádnou chybu. Doporučujeme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel opravdu stojí za to. Nenašli jsme žádnou chybu. Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké, velké a slunné pokoje. Určitě se vyplatí přidat pár korun za výhled na moře. Tyto pokoje s výhledem jsou větší a krásným výhledem na bazén, terasu a moře.

Strava
Absolutně bezkonkurenční. Bohatší snídaně a večeře v rámci polopenze jsem ještě nezažil.

Služby hotelu
Profesionální přístup recepčních a veškerého personálu. Číšníci jsou opravdu skvělí a ochotní.

Pláž
Pláž je kamenitá. V období naší dovolené jsme se ale nekoupali. Voda byla ještě studená.

Anonym, 19.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)