Recenze hotelů
Caniço - Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Madeira je prekrasna, takze na hotelu je nejlepe prespat, rano se nasnidat, sednout do auta a uzivat si krasy ostrova.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Madeira je prekrasna, takze na hotelu je nejlepe prespat, rano se nasnidat, sednout do auta a uzivat si krasy ostrova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V naprostem poradku.

Strava
v Royal Orchid bajecne snidane, vse krasne cerstve, vonave a lahodne. A to skvele ovoce!

Služby hotelu
V hotelu bylo uplne vsechno, ale na Madeire se v hotelu jen spi ;)

Petr H., 15.07.2019, Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 nikdy více s touto CK, zajiš´tuje a objednává ty nejhorší pokoje v hotelu, i když jsem objednal zájezd v v dostatečném termínu, objednala...

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
nikdy více s touto CK, zajiš´tuje a objednává ty nejhorší pokoje v hotelu, i když jsem objednal zájezd v v dostatečném termínu, objednala ty nejhorší pokoje s výhledem do zdi, když jsem chtěl pokoj s výhledem na moře musel jsem si na místě připlatit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
l nabídnuty ty nejhorší pokoje s výhkledem do zdi , za příplatek pokoje s výhledem do moře, který jsem musel na místě předem uhradit

Strava
perfektní,

Služby hotelu
na úrovni, bez připomínek

Pláž
není, pouze schůdky se sestupem do moře, jen pro dobré plavce

Zdeněk Kašpárek, 08.07.2019, Datum pobytu: 24.6. - 3.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Roca Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 9 Dovolenou jsme si užili přesně podle svých představ.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili přesně podle svých představ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo super, dostatečně prostorné, čisté. I když jsme měli zaplacený jen boční výhled do zahrady, měli jsme oceán jako na dlani. Akorát byl slyšet trochu hluk z kuchyně a z klimatizace.

Strava
Výborná, velký výběr všeho, každý den ryby, někdy i plody moře, spoustu ovoce a zákusků. Ke snídani mohlo být více čerstvé zeleniny.

Pláž
Betonová pláž s betonovými schody do vody. Madeira ale obecně moc pláží nemá, takže jsme s tím počítali.

Hana V., 07.07.2019, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,6 Tento hotel opravdu stojí za to. Nenašli jsme žádnou chybu. Doporučujeme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel opravdu stojí za to. Nenašli jsme žádnou chybu. Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké, velké a slunné pokoje. Určitě se vyplatí přidat pár korun za výhled na moře. Tyto pokoje s výhledem jsou větší a krásným výhledem na bazén, terasu a moře.

Strava
Absolutně bezkonkurenční. Bohatší snídaně a večeře v rámci polopenze jsem ještě nezažil.

Služby hotelu
Profesionální přístup recepčních a veškerého personálu. Číšníci jsou opravdu skvělí a ochotní.

Pláž
Pláž je kamenitá. V období naší dovolené jsme se ale nekoupali. Voda byla ještě studená.

Anonym, 19.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,6 Dovolená byla báječná. Byly jsme velmi spokojeny. Kdybychom věděly, že jsou i delší zájezdy, byly bychom déle.:)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla báječná. Byly jsme velmi spokojeny. Kdybychom věděly, že jsou i delší zájezdy, byly bychom déle.:) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, hezké a čisté. Na to, že se jednalo o na náš vkus větší hotel, byl klidný, nezakopávali jsme o sebe s ostatními turisty, žádné fronty, přeplněnost u bazénu, v jídelně...

Personál hotelu byl velice milý, nevtíravý a skutečně vstřícný. Nic nebyl problém. Jakákoli prosba, žádost, dotaz byla řešena okamžitě. A časově přesný.

U pokoje nás překvapilo vybavení varnou konvicí a ledničkou. Nechyběl čaj a káva.

Strava
Strava byla vynikající. Nesmírně chutná a pestrá. K dispozici byla spousta ovoce, zeleniny. Studené předkrmy, teplé předkrmy, výběr minimálně ze tří druhů mas, zákusky, polévka. Při věčeři i snídani byl přítomen kuchař, který připravoval teplé snídaně a itaskou kuchyni přímo na přání.

K dispozici bylo i jídlo bezlepkové a bezlaktozóvé jídlo.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu. Vzhledem ke kamenité pláži byl přístup přímo do vody nesnadný. Voda čistá, pláž nepřeplněná.

Anonym, 11.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 7.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hezká a klidná lokalita

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezká a klidná lokalita Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký pokoj s kuchyňkou a krásným výhledem na oceán

Strava
Velký výběr kvalitních surovin.

Služby hotelu
Velmi milý a ochotný personál na recepci

Richard, 03.06.2019, Datum pobytu: 22.5. - 29.5.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dojem z dovolené úžasný. Pokud jde o zájezd, pro nás byl ideální-zajištěná letenka, hotel a transfer z letiště a jinak jsme si vše...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolené úžasný. Pokud jde o zájezd, pro nás byl ideální-zajištěná letenka, hotel a transfer z letiště a jinak jsme si vše zařizovali sami - kam, kdy a jak. Půjčovali jsme si auto a nevyužili přitom služeb CK ani hotelovou nabídku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké, pokoj jsme měli blízko jídelny, což na jednu stranu bylo fajn, na snídani i večeři jsme to měli doslova pár kroků a nemuseli jsme procházet celý hotelový komplex, ale příprava ráno byla slyšet cca od 6, kdo má lehký spánek, mohlo by to způsobit problém. Postele pohodlné, jediná nevýhoda byla v tom, že manželské lůžko tvořily dvě samostatné postele a tyto se rozjížděly a tak vznikala mezera-nepraktické. Jinak vše OK

Strava
Klasický hotelový komplex, klasické bufetové snídaně i večeře-nic, co by nebylo u tohoto typu hotelu nadstandardní-snad jen z mého pohledu vyzdvihnu sojové mléko u snídaně. Naopak velká nevýhoda byla, že k večeři nebyly podávány nápoje-alkohol chápu, ale nebyla možnost si vzít ani obyčejnou vodu, vše se platilo a bylo to dost drahé.

Služby hotelu
Vše ok - využili jsme teras a lehátek, bazénu, posilovny, vířivky, páry a služby hotelového minibusu do Funchalu. Vše bylo v pořádku a byli jsme spokojení. Jediný problém byl s parkováním před hotelem a v jeho bezprostřední blízkosti-plno, ale místo jsme vždy tak nějak "chytli". To bylo ale vážně spíš štěstí.

Pláž
Měli jsme slunečno, ale opravdu hodně foukalo a moře v květnu na nás bylo studené. Ale jak už bylo zmíněno vícekrát-na Madeiru se nejezdí kvůli válení se na pláži ale pro nádhernou přírodu, a tu stojí za to vidět

Kateřina G., 29.05.2019, Datum pobytu: 15.5. - 22.5.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná divoká příroda, aktivní dovolená jak má být a jakou jsme si přáli. naše očekávání byla splněna na jedničku.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná divoká příroda, aktivní dovolená jak má být a jakou jsme si přáli. naše očekávání byla splněna na jedničku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme prostorný pokoj,stěna na balkon byla celá prosklená a na moře jsme se mohli dívat přímo z obrovské postele. Prostě romantika až na půdu. Všude čisto, k dispozici varná konvice a každý den doplněná káva i čaj. Koupelna prostorná s velkým sprchovým koutem.

Strava
Snídaňový bufet byl opravdu bohatý. Velký výběr ovoce navíc

Služby hotelu
Hotel je přímo u moře, bazén vyhřívaný. Služby jsme nevyužili, ráno jsme odjeli a vraceli se večer.

Pláž
kamenitá a štěrková pláž je bezprostředně u hotelu, promenáda je prostorná a vhodná i pro běhání, jako na každém ostrově je větrno

Helena J., 12.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 5.4.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 9 Byli jsme zde již podruhé; kdyby to nebylo fajn, jistě bych to neopakoval...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde již podruhé; kdyby to nebylo fajn, jistě bych to neopakoval... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné a čisté ubytování

Strava
Skvělá nabídka snídaní i večeří

Služby hotelu
Sauna, fitnes, bazény, vířivka; škoda jen, že pára byla poslední dny mimo provoz

Pláž
Koupání v moři jen při malých vlnách, jinak je přístup problematický

Jan K., 13.03.2019, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Roca Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

venkovní bazén 1 fotografie

Celkem: 6,4 Celková spokojenost, ani v listopadu tu turismus neutichá. Na ostrově je stále co dělat a jak se bavit. Převážně času jsme s partnerkou...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost, ani v listopadu tu turismus neutichá. Na ostrově je stále co dělat a jak se bavit. Převážně času jsme s partnerkou cestovali, služby hotelu jsme využívali minimálně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší typ hotelu, avšak zrekonstruovaný. Apartmán prostorný a čistý, krásný velký balkón s výhledem na moře, výbava standartní, lednička na pokoji skoro nefunkční, velice se zahřívala a chladila velmi málo. V lednici menu s nabídkou minibaru, ale fyzicky tam nebylo nic. Večer vydávaly větráky chladírny patro pod námi celkem hluk, nebudilo to sice ze spánku, ale někomu to může vadit.

Strava
Strava formou polopenze, pestrá strava, ale po několika dnech celkem monotónní (zkoušeli jsme a jedli jsme skoro vše). Milé je možnost šampaňského k snídani. K večeři se veškeré pití včetně vody účtuje a platí extra najednou při check outu. Možnost využít restauraci vedle jídelny a také jeden z tématických večerů, které nabízí (masové pokrmy, rybí pokrmy) platí se extra.

Služby hotelu
Personál milý a usměvavý, pokud se ukáže, že máte více peněz, jsou ještě usměvavější. Nedoporučuji si půjčit vůz přimo v recepci hotelu (zaplatítě tak o 1/3 více než u běžných půjčoven mimo hotel). V jídelně obsluha lítá a stíhá vše od doplnění pokrmů pro hosty po odnášení prázdného nádobí po dojezení jídla. Pokoj uklizen každý den. Wellness pro hosty zdarma, možno využít do 20:00 (výřivka, bazén, sauna, pára)

Pláž
Pláž přímo před hotelem kamenitá s vlnami, na koupání nevhodné. Promenáda na procházky široká a udržovaná, desítky koček si zde vybraly své útočiště, jsou na každém rohu.

Tomáš M., 26.02.2019, Datum pobytu: 17.11. - 24.11.2018
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)