Recenze hotelů
Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Výborná dovolená, i přes covidová opatření jsme si dovolenou užili a cítili se bezpečně.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená, i přes covidová opatření jsme si dovolenou užili a cítili se bezpečně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní, není co vytknout, denně dokonalý úklid.

Strava
Strava výborná, rozhodně doporučuji.

Služby hotelu
Welnes bylo díky covidu zavřené, ale oba bazény v omezené míře počtu osob fungovaly.

Pláž
Pláž jsme nevyužívali, nemohu hodnotit, byli jsme na turistické dovolené a to se povedlo.

Pavlína F., 26.02.2021, Datum pobytu: 14.2. - 21.2.2021
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená - únor 2021 - byla naprosto dokonalá. Vynikající delegátka CK, opravdu člověk na svém místě. V hotelu nás bylo asi 9 osob +...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená - únor 2021 - byla naprosto dokonalá. Vynikající delegátka CK, opravdu člověk na svém místě.

V hotelu nás bylo asi 9 osob + personál, skoro se necestuje. Jídlo naprosto prvotřídní, bazén na střeše v provozu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj a vybavení odpovídající 4*, čisto. Jediná nevýhoda - hlučná hlavní ulice přímo pod okny. Ale se zavřený oknem ok.

Strava
Vynikající zážitek pro všechny smysly. Hodně lokální kuchyně, vždy solidní výběr, servírované snídaně i večeře z důvodu opatření kvůli COVIDu. Jediná nespokojenost s množstvím a kvalitou bílého jogurtu. Dostanete v podstatě panáka. To je 1 porce. Ale vše ostatní to bohatě vyvážilo.

Pláž
Pláž je kousek, ale kamenitá, případně přístup po schůdcích přímo do moře, což byla vzhledem k dost velkým vlnám výhoda. Moře čisté a v únoru bez problému i teplotně.

Milena, 17.02.2021, Datum pobytu: 7.2. - 14.2.2021
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Vila Baleira Funchal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Mohu doporučit. Milý a ochotný personál.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Mohu doporučit. Milý a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše odpovídá tomu, co je prezentováno na webu. Žádný problém.

Strava
Luxusní tříchodové večeře. Výběr z menu. Každý den jiná nabídka.

Služby hotelu
Vše ok. Jenom doporučení ohledně parkování. Parkování v podzemních garážích trochu dražší - 7 Euro/den. Doporučuji parkovat v okolních ulicích, je to taky placené, ale v režimu od 08-20, takže přes noc zdarma.

Pláž
Na pláž u hotelu jsme nechodili. Doporučuji pláž Praia da Prainha.

Petr Vopat, 17.02.2021, Datum pobytu: 7.2. - 14.2.2021
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Vila Baleira Funchal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel byl pěkný, pokoj čistý a personál ochotný a milí. Hotel můžu jen doporučit.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl pěkný, pokoj čistý a personál ochotný a milí. Hotel můžu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Dorisol - budova Florasol je umístěný spíše v okrajové části hlavního města Funchalu zvané Lido. Při cestě do centra je tedy zapotřebí počítat s tím, že se projdete cca. 3 km tak a 3 km zase zpět. Na této trase jezdí ale i autobusy, není proto problém některého využít.

Hotel je umístěný u ne příliš rušné silnice, podél které vede chodník a něco jako stezka pro cyklisty. I když jsme byli ubytovaní ve druhém patře, nebyl vůbec problém s hlukem z ulice. Určitě to bylo ale ovlivněno i restrikcemi v souvislosti s covidem - byl totiž zákaz vycházení ve všední den po sedmé a o víkendu dokonce po šesté hodině. V sousedství hotelu jsou restaurace, které jsme využívali hlavně na dobré a levné kafíčka (za espreso 0,8 - 1,3 Euro). Blízko hotelu je supermarket Pingo Doce, kde se dají dobře nakoupit potraviny, vařené jídlo za super peníz (tuňákové lasagne 1 porce nás vyšly na 2,7E a kuře s rýží dokonce za 2,30E) a mají i místní víno a rumy.

Samotný Hotel Dorisol - budova Florasol (pozor, hotel má i další budovy o kousek dál) byl příjemný. Pokoj byl prakticky zařízený, pěkný a čistý. Koupelna i kuchyňka byly nové. Špinavé ručníky denně měnily, toaletní papíry doplňovaly. V koupelně bylo i mýdlo a fén fungoval jak má. Kuchyňka byla vybavená nádobím a dokonce nechyběla ani krabička na svačinku s sebou na výlet:-). Byla tu i čistá utěrka a jar. Jediné co mi chybělo byla houbička na nádobí a asi bych ocenila i víc příborů - na dva lidi byly dvě sady příborů. To byly ale opravdu jen drobnosti.

Strava
Měli jsme polopnezi.

Snídaně byla "kontinentální" a stále stejná. Mohly jste si vybrat z lupínků, jogurtu, šunky, sýru, pečiva, marmelády, másla, buchet, ovocného salátu, zeleniny, v teplém bufetu pak bývaly houby, vařená vajíčka, párečky, slanina, fazole apod. K pití zdarma juice, kávu, čokoládu, čaj, apod. Sice byla nabídka snídaní prakticky celý týden stejná. Nám to ale nevadilo, vždycky se dalo z nabídky vybrat, na co máte chuť. Jediná věc, co na můj vkus snídaně trošku zdržovala bylo, že neměli "nasmažená" volská oka a míchaná vejce dopředu a smažili je před Vámi na přání.

U večeře se při našem zájezdu malinko prali s organizací v souvislosti s epidemiologickými opatřeními. Náš první den měli vše nachystáno formou bufetu, kde stáli zaměstnanci a nabírali, co jste si řekli. To způsobovalo docela slušné řady. Druhý den to zkusili vymyslet tak, že si sednete ke stolu, oni Vám přinesou pečivo s máslem a polévku a poté postupně chodíte k bufetu pro hlavní chod, kde jste si vybírali ze tří variant masa (vždycky nějaká rybka, k tomu pak vepřové, hovězí, burger, masová roláda apod.), tří variant příloh (rýže, těstoviny, brambory, vařená zelenina atd.), pak byly zeleninové saláty, ovocné saláty a dezerty, kde se daly najít buchty, dortíky, zmrzlina apod. Někdy jídla dochucují trošku jinak než jsme zvyklý, možná tedy spíš nedochucují, ale to je o názoru a chuti:-)

Trochu jsem se stravy bála, protože jsem intolerantní na pšenici a mléko. Ani s těmito mými omezeními nebyl žádný problém se v hotelu i v jiných restauracích dobře a chutně najíst:-).

Služby hotelu
V době ve které jsme na dovolené byly se bohužel stále více zpřísňovaly restrikce spojené s covidem, služby hotelu (masáže, vnitřní bazén atd.) byly tedy výrazně omezené a ani jsme o ně neměly zájem.

Pláž
Pláže na ostrově moc nejsou. Je jich jen několik na celém ostrově. Koupaliště je cca. 10 minut chůze od hotelu a kamenitá pláž je cca. 20 minut od hotelu. Za koupáním jsme ale nejeli, nijak nám to tedy nevadilo.

Karla H., 12.02.2021, Datum pobytu: 31.1. - 7.2.2021
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

6 fotografií

Celkem: 9,6 S hotelem jsme byli velmi spokojení. Příjemný personál i prostředí.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S hotelem jsme byli velmi spokojení. Příjemný personál i prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný hotel v centru města. Pár minut do starého města, do přístavu, velký výběr obchodů, restaurací kolem. Osobitý moderní interiér s prvky historie.

Strava
Polopenze. Z důvodu Covidu nemohla snídaně být servírovaná formou švédských stolů, přesto byla velmi bohatá a chutná. Večeře - 3 chodové menu, na výběr vždy z jednoho vegetariánského jídla a jednoho masového. Příjemná obsluha, výborné jídlo, velké porce.

Služby hotelu
Venkovní bazén na střeše s krásným panoramatickým výhledem na město, hory i moře. SPA oddělení s bazénem, posilovnou, masážemi, kosmetickými ošetřeními a saunou (sauna nefungovala z důvodu Covidu). Restaurace, bar v přízemí i na střeše.

Anonym, 20.01.2021, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2021
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená, chceme se tam určitě vrátit znovu :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, chceme se tam určitě vrátit znovu :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný, pokoje malé, ale útulné. Koupelna starší. Hotel mužů jen doporučit.

Strava
Výborná kuchyně, výběr ze dvou předkrmu, hl chodu i dezertu. Snídaně skvělé. Vše servirovano, všeho dostatek :-)

Služby hotelu
Super byl vnitřní bazén. Škoda,ze kvůli covidu byla zavřena sauna a vířivka.

Pláž
Pláž jsme moc nevyužili, byla docela daleko, ale krásný černý písek nebo oblazky. Koupali jsme se v lavovych jezirkach.

Hana Nejedlá, 06.01.2021, Datum pobytu: 27.12.2020 - 3.1.2021
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Cestovali jsme na Vánoce v době pandemie covid-19, personál hotelu důsledně dbal na bezpečnost hostů a tak jsme po celou dobu pobytu...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cestovali jsme na Vánoce v době pandemie covid-19, personál hotelu důsledně dbal na bezpečnost hostů a tak jsme po celou dobu pobytu nemuseli mít obavu z nákazy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl nově zrekonstruovaný, personál byl přátelský a ochotný.

Strava
Jídlo (snídaně a večeře) bylo gurmánským zážitkem, především čtyřchodové večeře.

Služby hotelu
Možnost parkování v podzemních garážích hotelu (za poplatek).

Stanislav B., 04.01.2021, Datum pobytu: 20.12. - 27.12.2020
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Vila Baleira Funchal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velmi dobré

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Žádná tam nebyla

Petra Štěpánová, 26.10.2020, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2020
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Monte Mar Palace (Ponta Delgada)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená, nádherný hotel, okolí i lidé, absolutně doporučujeme! Byli jsme na Madeiře poprvé a byli jsme naprosto spokojení,...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, nádherný hotel, okolí i lidé, absolutně doporučujeme! Byli jsme na Madeiře poprvé a byli jsme naprosto spokojení, procestovali jsme ostrov střídavě autem a pěšky, objevovali denní i noční život, vyzkoušeli místní kuchyně i testovaní na COVID na letišti úspěšne prošli a vše měli na ostrově perfektně zajištěno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, útulné s krásným výhledem na město i moře, relax na balkoně či u bazénu po celodenních tůrách neměl chybu.

Strava
Měli jsme polopenzi, snídaně formou bufetu neměly chybu, obsahovaly i koutek pro dietáře, večeře formou 4 chodového menu, kde předkrmy a hlavní chody nám moc chutnaly, polévky a dezerty už byly trochu slabší, ale alespoň člověk ochutnal i něco jiného. Trochu nás mrzelo, že za pití se k večeři muselo platit, když si dal člověk kafe po snídani bylo gratis, ale k večeři už se za něj muselo platit, ale to je asi u polopenze normalní :)

Služby hotelu
S veškerými službami jsme byli moc spokojení, personál byl moc milý, ochotný a usměvavý. Parkovat půjčené auto jsme mohli bez problému u hotelu, vnitřní i venkovní bazény byly v provozu a čisté, wellness, posilovna i uvedené sporty byly k dispozici a i přesto, že jsme měli check out dříve než odjezd na letiště, nechali nás na pokoji jak dlouho jsme potřebovali.

Pláž
Navštívili jsme na Madeiře kamenité pláže, vulkanická přírodní jezírka, černé písečné pláže, klasické písečné pláže i různá pobřeží. Je tam nádherně, Atlantik byl teplejší než voda v bazéně, ale na ty kamenité pláže a pobřeží doporučujeme boty do vody, jinak podmořský život u pláží moc neuvidíte, ale za to je možnost vidět delfíny, velryby, želvy a racky.

Lenka, 19.10.2020, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2020
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Madeira Panoramico

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)