Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 OK

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
OK

Služby hotelu
OK

Pláž
OK

Stanislav K., 11.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 8.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Hotel je starý, postavený v 70. letech, panelákového typu. Zájezd koupen na poslední chvíli za super cenu. Pokud by se musela platit...

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je starý, postavený v 70. letech, panelákového typu. Zájezd koupen na poslední chvíli za super cenu. Pokud by se musela platit původní cena za zájezd, je zájezd příliš drahý. Původní cena neodpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Staré zařízení hotelu, ale nádherný výhled do okolí. Na přespání stačí, pokud někdo chce komfort, nedoporučuji. Jinak čisto, uklizeno v pokoji každý den hotelovou službou.

Strava
Strava dobrá, výběr jídel rozmanitý, ochotný personál, usměvavý.

Služby hotelu
Hotel neleží u pláže, vzdálenost cca pěšky 15 minut...V komlexu bazény, které lze využít, také tenisový kurt.

Pláž
Není u hotelu, jinak čistá se všemi službami, ale za poplatek.

Petra K., 11.10.2018, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Celkově bychom hotel nehodnotili jako 4*, ale jako 3*. Autobus jezdí do centra každou hodinu. Přípojení na internet bez problémů. Na...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bychom hotel nehodnotili jako 4*, ale jako 3*. Autobus jezdí do centra každou hodinu. Přípojení na internet bez problémů. Na pokojích není klimatizace, ale pouze větrák. Pláž je kamenitá. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Slušný, skoro 5* hotel na krásném místě na skalním výběžku přímo nad mořem, klid v noci i ve dne, v září bylo u bazénu minimum dětí a...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Slušný, skoro 5* hotel na krásném místě na skalním výběžku přímo nad mořem, klid v noci i ve dne, v září bylo u bazénu minimum dětí a lidi se neprali o lehátka ač byl hotel plný. Stravování skoro výborné s malými rezervami. Organizace od CK byla v pořádku dle očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj "s výhledem na moře" měl opravdu téměř přímý sea view (a pěkný balkón s kvalitním sezením) a byl slušně velký, poměrně nový a pěkný nábytek. Co by se dalo zlepšit: byla dost hlučná klimatizace - venku je vysoká vlhkost takže ač jsou teploty max 25 až 29°C, museli jsme mít klimatizaci zapnutou, většinou i v noci. Postel není ideální - dost se prohýbá pod zadkem (není moc ergonomická) a 2x dva polštáře co dávají byly dost tlusté. Žádali jsme o tenčí polštáře, ale nebyli schopni je dodat.

Strava
Měli jsme příplatek za polopenzi. Snídaně jsou dost monotónní, trochu omezený sortiment, ačkoli kvalita všeho docela vysoká. Stížnost asi jen na kvalitu kávy - na 5* hotel bychom očekávali možnost říct si o opravdické espresso nebo capuccino… všechna káva co dávali byla instantní z automatů. Večeře byly buffet style a na poměrně vysoké úrovně, vynikající kvalita a sortiment studených předkrmů, asi 4 až 5 hlavních jídel a vždy min. 2 druhy ryb na různé způsoby i s omáčkami. Dostatek zeleniny a ovoce. Místní víno nic moc, pivo pouze Coral light and dark, na náš standard málo hořké. Cenově se nám zdál příplatek ve smlouvě za polopenzi 884 Kč na osobu/den docela vysoký, zejména když na místě byla nabídka dokoupit si večeři za €27,50 na osobu - tady má Invia rezervu.

Služby hotelu
Hotel má jeden velký venkovní bazén a jeden vnitřní s přechodem ven. Lehátek bylo dost, služba případně vyvážela další lehátka když bylo třeba, nebylo nutné bláznit ráno a "rezervovat" si pro jistotu - nikdo to nedělal. Lidi stejně jezdí hodně na výlety a půjčují si auta - je možné tato auta bezplatně parkovat i v podzemní garáži pod hotelem. Hotel je poměrně malý - jen 6 pater, a na výtahy se dlouho nečekalo. Wifi Internet fungoval všude a bez omezení na počet zařízení (i u bazénu - luxus). I ve špičkách jsem naměřil cca 30Mb/s downlink a 5 Mb/s uplink, VoIP bez problémů.

Pláž
Z hotelu není přímý přístup na pláž - ty jsou na Madeiře vzácností. Namísto toho je z hotelu přímý vstup na krásnou stezku kolem moře kde lidi pořád korzují. Asi 5 minut od hotelu je veřejné koupaliště s betonovými bloky a žebříky do moře, včetně chráněné oblasti proti vlnám.

Zdeněk J., 06.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Grand

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Splnilo očekávání, věděl jsem do čeho jdu, byl jsem v Orca Praia potřetí

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Splnilo očekávání, věděl jsem do čeho jdu, byl jsem v Orca Praia potřetí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
lepší než by se dal očekávat v hotelu ***. Obrovský balkon s výhledem na oceán, možná trochu málo úložného prostoru

Strava
Výborná, zvláště večeře - příprava hlavního chodu a saláty. Snídaně víceméně standartní. Myslím, že by hotelu prospělo, kdyby dávali k večeři aspoň sklenici vody v ceně, neboť pivo i víno je pro většinu českých zákazníků poněkud drahé.

Služby hotelu
v podstatě jsem žádné služby nevyužil

Pláž
Pláž černá, s kameny, blízko, přístup dobrý, oceán proměnlivě bouřlivý, šnorchlování nezkoušeno, asi spíš ne. Plážový bar.

Jiří Adámek, 06.10.2018, Datum pobytu: 17.9. - 28.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velmi dobré místo k pohybu kamkoli. Bus restaurace půjčovny obchody vše nadosah.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré místo k pohybu kamkoli. Bus restaurace půjčovny obchody vše nadosah. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pouliční ruch. Kdo chce klid pod palmami musí jinam.

Hotel a personál na úrovni!0

Strava
Velmi pestrá.

Služby hotelu
Velmi profesionálně zařízené.

Pláž
Voda krásná, vlny úžasné, lidí málo, pláží málo. Bez velké zapůjčené motorky by jsme moc z Madeirských pláží neměli. Jestli nehodláte opustit město je půjčení skůtru na místě. Pro zbytek ostrova je nutný silný stroj s dobrými brzdami vzhledem k opravdu neobvyklým převýšením! Pouze pro zkušené řidiče. Když to dokážete, Madeira je Vaše.

Lukáš Svoboda, 05.10.2018, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Terrace Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velkolepost...určíte se zase vrátím

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velkolepost...určíte se zase vrátím Zobrazit celou recenzi

Jan Klauda, 04.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Quinta Do Arco

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Naplánovali jsme si výlety dle našich představ a půjčili si auto. Bylo to výborné. Jen je škoda, ze nejsou v této destinaci pískové pláže.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naplánovali jsme si výlety dle našich představ a půjčili si auto. Bylo to výborné. Jen je škoda, ze nejsou v této destinaci pískové pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Plně dostačující.

Strava
Výborný výběr.

Služby hotelu
Kvalitní.

Pláž
Na hotelu vstup z žebříku a lehátka na terase. Jinde kamenné pláže. Bohužel není pláž s pískem. Při koupání na kamenné plazi jsem si odřel o kamen nohu. Kameny v moři nejsou vidět.

Miroslav Přikryl, 04.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Royal Orchid

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Nad očekávání !

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nad očekávání ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení standartní,pořádek a čistota nadstandartní

Strava
Nabídka formou bufetu rozmanitá ,blízká středoevropským návykům.Po týdnu se zdají možnosti výběru vyčerpané.Potřeby průměrného jedlíka plně zajistí polopenze,plnou penzi bych považoval za trest a plýtvání.

Služby hotelu
Služby hotelu jsem/s vyjímkou autobusu do Funchalu/nevyužíval.

Pláž
Hotelový bazén je krásný,možnost použít výřivku vítaná.Vše kolem pečlivě udržované ,čisté.Koupání v Atlantiku/ pro kamenitost pobřezí v celé jeho délce a vlnobití/jen pro zdatné plavce.

Jaroslav P., 04.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Perfektní dovolená pro ty co nechtějí veškerý čas trávit u moře či v nákupních centrech. Proto se také na Madeiru jezdí :) Hotel má...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená pro ty co nechtějí veškerý čas trávit u moře či v nákupních centrech. Proto se také na Madeiru jezdí :) Hotel má perfektní polohu je kousek od pláže, centra, obchodů, autobusových zastávek a autopůjčoven. Všude se dostanete pěšky za pár minutek.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl opravdu veliký s vlastní plně vybavenou kuchyňkou, balkonkem. Klimatizace funkční, TV, internet atd je samozřejmostí. Jediné co to vše trochu kazilo byla hodně rušná ulice pod balkóny hotelu, nám to nevadilo, ale lidé náchylnější na ruch by mohli mít asi problém, dá se před tím schovat, tím že zavřete balkon a zatáhnete obrusní závěsy

Strava
měli jsme pouze snídaně, ale byly vydatné slané, sladké, teplé či studeně co si kdo vybere bez jakéhokoliv omezení, když něco došlo personál to okamžitě doplnil a to i když již bylo před koncem podávání snídaní

Služby hotelu
sauna, bazén a vířivka v ceně hotelu, co opravdu zamrzí je placená garáž (6,5 euro/den) pod hotelem s přihlédnutím na cenu hotelu, by toto mělo být již asi také v ceně, pozor jako vše na Madeiře malé a úzké tak i tato podzemní garáž, pokud si budete půjčovat větší auto asi budete mít trochu problém.

Pláž
tak Madeira není o plážích, moc jich tam nenajdete, kousíček od hotelu je něco jako koupaliště se vstupem do moře (vstup je placený asi 6 euro/den) cca asi 15 minut chůze od tohoto koupaliště je veřejná pláž (černá) tam je vstup zdarma, ale je to pouze dlouhá černá kamenitá pláž bez ničeho.

Zdeněk E., 03.10.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Terrace Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622