Recenze hotelů
Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Úžasná dovolená. :) Madeira je nádherný ostrov. Hotel splnil veškerá očekávání. Vynikající jídlo a perfektní obsluha. Doporučujeme. :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená. :) Madeira je nádherný ostrov. Hotel splnil veškerá očekávání. Vynikající jídlo a perfektní obsluha. Doporučujeme. :) Zobrazit celou recenzi

Klára M., 15.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Vila Gale Santa Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkově lze dovolenou hodnotit kladně. Byla dobře organizovaná, informace byly k dispozici, delegátka byla velmi vstřícná.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově lze dovolenou hodnotit kladně. Byla dobře organizovaná, informace byly k dispozici, delegátka byla velmi vstřícná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji, kde jsme spali, bylo pouze jedno křeslo a postrádali jsme i malý stolek, abychom si mohli vypít kávu více kulturněji.

Strava
Naprosto skvělá! výhradu máme k ceně nápojů, zejména obyčejné vody. 3,5 eura za 1 litr vody je opravdu moc.

Služby hotelu
Služby byly výborné, personál příjemný, vstřícný, komunikativní.

Pláž
Slabá stránka. jediná pláž v okolí byla jednak kamenitá, ale hlavně se k ní muselo jít po schodech, které páchly močí, což bylo nepříjemné.

Antonín K., 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Místo bylo pro mě ideální, je to klidná oblast v pěkném přírodním prostředí.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Místo bylo pro mě ideální, je to klidná oblast v pěkném přírodním prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný, až na to, že špatně dovíraly dveře od balkonu.

Strava
Strava pestrá, hodně ryb, chybělo mi ale třeba více kuřecího masa. Některé servírky se nechovaly moc přátelsky a nevadilo jim, že člověk stoluje u stolu se špinavým nádobím, místo, aby ho uklidily, klidně ho tam nechaly.

Služby hotelu
Recepční byly ochotné.

Anna Procházková, 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Paul do Mar, Hotel: Estalagem Do Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byli jsme z Madeiry nadšení, hotel velice solidní.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme z Madeiry nadšení, hotel velice solidní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velice solidní, skvělé jídlo, výhoda - vnitřní a venkovní bazén + sauna a vířivka

Strava
Strava skvělá

Služby hotelu
Na skvělé úrovni

Pláž
Pláž kamenitá, volili jsme koupání v lávových jezírkách

Lenka, 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená proběhla tak, jak jsme si ji naplánovali

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla tak, jak jsme si ji naplánovali Zobrazit celou recenzi

Ubytování
I přes to, že jsme měli na pokoji přistýlku, byl pokoj prostorný, přistýlka velká, hotel vybavil vše pro tři osoby. Vybavení odpovídalo kategorii ubytování.

Strava
V jídelně bylo při příchodu na jídlo v kteroukoliv dobu vždy nějaké volné místo. Sortiment jídel byl sice poněkud skromnější (menší množství druhů jídel), ale vybrat si mohl každý, jídlo čerstvé, chutně upravené, bufet průběžně doplňovaný. Pro all inclusive fungoval vždy pouze jeden bar, buď u bazénu nebo večer uvnitř v hotelu.

Služby hotelu
Služby hotelu odpovídaly kategorii ubytování, personál byl vstřícný.

Pláž
Přístup ke kamenité pláži jednoduchý, prakticky téměř u hotelu. Písečná pláž o několik set metrů dále, ale byla zpravidla poněkud přeplněná.

Ladislav, 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Baia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Prostorné pokoje. Klidné prostředí. Okolí upravené.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prostorné pokoje. Klidné prostředí. Okolí upravené. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava bez námitek. Chutnalo nám vše.

Pláž
Pláž větší kameny černý písek. Ale všude čisto. Bazén u hotelu super. Pláž hned u hotelu. Krásný výhled na oceán.

Oldřich V., 08.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená báječná, budu se na Madeiru chtít ještě vrátit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená báječná, budu se na Madeiru chtít ještě vrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi pěkné, pohodlné, výhled na oceán.

Strava
Polopenze nám naprosto vyhovovala svou bohatostí, Okusily jsme i místní speciality v restauracích a na trhu ve Funchalu.

Služby hotelu
pokoj byl pravidelně uklízen, recepce fungovala skvěle. Všichni zaměstnanci se chovali vlídně a přátelsky.

Pláž
Nejbližší pláž v Seixalu. Preferovaly jsme koupání v přírodních koupadlech (baio).

Renata Šestáková, 07.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Paul do Mar, Hotel: Estalagem Do Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Tato destinace byla skvělou volbou.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Tato destinace byla skvělou volbou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku.

Strava
Rozšířila bych ještě sortiment nabízeného jídla.

Služby hotelu
Velice příjemné, ochotné a milé jednání se zákazníky. Snaha personálu se učit česky.

Pláž
Chodila jsem na kamenitou pláž, kde bylo příjemné šplouchání vln. Na pláž, která se nacházela vpravo od hotelu, kde byl tmavý písek jsem se nestihla za dobu pobytu dostat.

Lucie Rosáková, 06.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

23 fotografií

Celkem: 10 Klid,přiměřené služby a pohoda.Stálé počasí,slunce,teplota kolem 25 st.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klid,přiměřené služby a pohoda.Stálé počasí,slunce,teplota kolem 25 st. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý a klidný hotel,dobrý personál.

Strava
Přiměřená,chutná.

Služby hotelu
Bezvadné, absolutně bez chyb.

Pláž
Oblásková, ale u hotelu. Což je výhoda.

Jaroslav Hošek, 06.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená se nám moc líbila. Městečko je malé, ale námi potřebné služby (supermarket, bankomat, půjčovna aut, benzínka, restaurace,...)...

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Městečko je malé, ale námi potřebné služby (supermarket, bankomat, půjčovna aut, benzínka, restaurace,...) zde byly v dostačující formě. Volili jsme ho spíše jako výchozí bod při poznávání ostrova, který jsme v pohodě celý projeli za 4 dny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Schválně jsme volili malý hotel, kvalita splnila naše očekávání.

Strava
Měli jsme polopenzi. Výběr i kvalita stravy spíše průměr, ale trochu to chápeme vzhledem k velikosti hotelu.

Služby hotelu
Vnitřní, venkovní bazén-vyhovující.

Zdarma Wi-Fi v celém hotelu-občas nestálý signál. Zdarma saunu, výřivka, tenisový kurt, pinpongový stůl, posilovna. Možnost objednání masáži, spolupráce s místní autopůjčovnou (auto ráno přistaví k hotelu, po konci stačí odevzdat kličky na recepci), příjemný a milý personál.

Pláž
Pláž u hotelu není, skoro na celém severním pobřeží je zákaz koupání. Využívali jsme buď hotelový bazén, nebo je v 7 km vzdáleném městečku Seixal přírodní pláž s černým pískem. Okolí hotelu je jinak klidné a čisté.

Ondřej B., 05.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Madeira Madeira, Paul do Mar, Hotel: Estalagem Do Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie