Recenze hotelů
Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Madeira je krásný ostrov, prožili jsme tam pohodovou aktivní dovolenou. Určitě se tam v budoucnu vrátíme.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Madeira je krásný ostrov, prožili jsme tam pohodovou aktivní dovolenou. Určitě se tam v budoucnu vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl účelně zařízen, kvalitní postel i polštář, prostorná koupelna s toaletou, trezor dobré wi-fi připojení, náš pokoj byl v přízemí, k pokoji byl přístup pouze přes technickou část hotelu, pohodlná plastová křesla na terase, přestože jsem si připlatil za pokoj s bočním výhledem na moře, musel jsem z pokoje ujít 5 kroků do zahrady, abych zahlédl oceán, nedoporučuji proto za tuto službu připlácet. Pokoj měl centrální klimatizaci, mám pocit, že však nefungovala, ale u říjnového termínu návštěvy to nevadilo. U stropu byl funkční velký větrák, který pokoj při otevření okna příjemně vyvětral. Úklid byl denně pečlivý a pravidelný.

Strava
Měli jsme zaplacenu polopenzi, snídaně byla podávána od 8 do 10,30 hod. Byla organizována formou bufetu s možností si nechat udělat omeletu de vlastního přání. U snídaně bylo k dispozici šumivé víno, několik kvalitních džusů, či smooties, obsluha nosila dle přání kávu, či čaj. Nebyla však k dispozici žádná voda!!! Denně byla po celou dobu bohatá nabídka kvalitních uzenin, zeleniny, sýrů i ovoce. U zvláštního pultu byla široká nabídka jogurtů, medu a zavařenin, veškeré příměsi do jogurtu. I náročný host u snídaně nemůže nic postrádat.

Večeře byly organizovány ve dvou termínech: 18,30 a 20,30, termín se dal upravit, ale nemohl se libovolně měnit dle potřeb každý den. Večeře byly vždy bohaté: bohatý výběr předkrmů vysoké kvality s nabídkou krevet, mušlí, jamon serano, šunka od kosti, zelenina, ovoce, každý den pak teplá kuchyně vždy 3 - 4 druhy masa a taky ryb, vždy 2 druhy pizzy, všechny myslitelné přílohy, obrovský výběr sladkostí, zákusků, zmrzlin, prostě v tomto hotelu nelze zhubnout! Jediný problém je, že se k večeři lidem s polopenzí nenabízí v ceně večeře ŽÁDNÝ (!!!) nápoj. 3 dcl lahev vody a karafa vína velice průměrné kvality přijde na cca 10 euro, za úvahu proto stojí připlatit si all inclusive (dostanete na zápěstí pásku) a můžete konzumovat nápoje bez omezení. Pro hosty, kteří jsou zvyklí si občas dát k večeři třeba 2 lahve vína, je v cenách tohoto hotelu výhodnější objednat si plnou penzi, přestože v hotelu neplánují obědvat.

Služby hotelu
Hotel poskytuje denně zdarma cestu autobusem do Funchalu, jezdí dopoledne každou hodinu, je třeba se jen dopředu nahlásit na recepci.

Pláž
Hotel má k dispozici 2 venkovní bazény, kolem je dostatek lehátek, ručníky na pláž jsou denně měněny. Lze se koupat i v oceánu, ale vstup do něj je kvůli vlnám obtížný. V říjnovém termínu není koupání v oceánu moc využíváno, kvůli velikým balvanům je přístup do vody obtížný. Ale koupel v oceánu je zážitkem.

Petr N., 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Riu Palace Madeira

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Ac jsme na zacatku pochybovali o vyberu mista, severni cast Madeiry je co se prirody tyka...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Ac jsme na zacatku pochybovali o vyberu mista, severni cast Madeiry je co se prirody tyka opravdovy skvost a pastva pro oci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byli situovany s vyhledem na hory, ktery byl uzasny. Vybaveny byli standartne lednickou, televizi, klimatizaci a balkonem.

Strava
Strava byla vyborna. Meli jsme pouze polopenzi, ale snidane byla vzdy chutna a vecere pomerne rozmanita. Vse se vzdy doplnovalo. Nechybela zmrzlina a regeionalni ovoce jak rano tak i vecer.

Služby hotelu
Vyuzivali jsme pravidelne bazeny. Jak vnitrni tak i venkovni. Na recepci vzdy vse bez problemu a ochotni poradit. Nejvic jsme si vsak asi uzivali volne pristupnou vyrivku ihned vedle vnitrniho bazenu.

Pláž
Tento hotel nedisponuje plazi. A plaz ke kozpani nenajdete ani v Ponta Delgade. Nicmene nadherna plaz se nachazi par kilometru na zapad v Seixalu a koupaci jezirka ihned vedle v Sao Vicente.

Ondřej R., 14.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Monte Mar Palace (Ponta Delgada)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9 Sice starší hotel ale vybavení a služby na vysoké úrovni

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Sice starší hotel ale vybavení a služby na vysoké úrovni Zobrazit celou recenzi

Václav Rucki, 10.10.2019, Datum pobytu: 17.9. - 25.9.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Jardins d´Ajuda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Příjemný a milý personál. Poloha hotelového komplexu zapadala do okolního prostředí.Naše hotelová část procházela stavební rekonstrukcí v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný a milý personál. Poloha hotelového komplexu zapadala do okolního prostředí.Naše hotelová část procházela stavební rekonstrukcí v okolí venkovního bazénu , který byl od stavební činnosti oddělen textilním oploceném a před koncem byl uzavřen úplně.Rušivým elementem byla ona stavební činnost (sbíječka a trochu prach a procházení dělníků okolo opalujících rekreantů. Byla zde ale možnost přejít do druhé části komplexu , kde byl také stejný bazén nebo vnitřní bazén a výřivka. možnost masáže či tenisový kurt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemně nás překvapila kuchyňka ve skříni s ledničkou či konvicí na kávu. Wi-fi připojení , kabelová Tv s širokou nabídkou programů. Toalety byly také dobře udržované.

Strava
Byla formou švédských stolů kde byla dobrá nabídka včetně ovoce a různých příloh. Obsluha doplňovala chybějící sortiment a odnášela všímavě použité nádobí.

Služby hotelu
Využili jsme služeb CK , která zde organizovala výlety po ostrově.

Pláž
Pobřeží je zde tvořeno z větších či menších hladkých balvanů.Pláže jsou zde většinou soukromé s placeným vstupem. My jsme sem letěli za obdivováním zdejší krajiny a fauny. Většinu pobytu jsme strávili na výletech a vycházkách. Po nich následoval bazén v komplexu Dorisol.

Jan H., 07.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velká spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez připomínek

Strava
Výborné jídlo a výborné víno

Služby hotelu
Ochotní lidé na recepci, milá obsluha u baru a v restauraci

Pláž
Pláž jsme nevyužili, ale byla blízko u hotelu

Libor Šuhajda, 07.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Vila Gale Santa Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Slušný hotel kousek od moře. Wifi pouze v recepci. Bazén vždy čistý s možností lehátek.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Slušný hotel kousek od moře. Wifi pouze v recepci. Bazén vždy čistý s možností lehátek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto v pořádku, na pokoji byla i malá kuchyňka. Úklid každý den.

Strava
První dva dny byla strava příšerná a to si moc nevybírám (krabí salát z Surimi tyčinek z Lidlu). Po dvou dnech se vyměnil kuchař a jídala byla fantastická. :-). asi bude záležet na jakého kuchaře natrefíte.

Služby hotelu
Možnost parkování auta. Recepce 24 hodin.

Pláž
Kamenitá cca 300 metrů od hotelu.

Anonym, 04.10.2019, Datum pobytu: 18.7. - 29.7.2016
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Gorgulho

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi spokojeni. V hotelu jsme byli již podruhé. Machico je klidné a pěkné městečko, krásné večerní procházky.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi spokojeni. V hotelu jsme byli již podruhé. Machico je klidné a pěkné městečko, krásné večerní procházky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, pěkné, ochotný personál.

Služby hotelu
Velice spokojení.

Pláž
V pohodě.

Jaroslava Kovářová, 02.10.2019, Datum pobytu: 6.9. - 16.9.2019
Oblast: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Baia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Ubytování ve starším aparthotelu Dorisol Buganvilea bylo uspokojivé, nabídka jídla dostačující, delegátka příjemná.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování ve starším aparthotelu Dorisol Buganvilea bylo uspokojivé, nabídka jídla dostačující, delegátka příjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pokoji s kuchyňským koutem bylo postačující, i když zařízení je už starší. Chyběl nám na balkóně věšák na mokré plavky a osušky.

Strava
Nabídka jídel u večeře nebyla velká, ale vždy jsme si vybrali. Snídaně se opakovaly, občasná změna nabídky by byla vítaná.

Služby hotelu
Mohli jsme využít oba venkovní bazény komlexu a jeden krytý bazén, ostatní služby jsme nevyzkoušeli. Okolí bazénu u našeho hotelu se zrovna upravovalo, trochu to rušilo, i když se oprava odehrávala za zástěnou.

Pláž
Přímo ve Funchalu nejsou pláže, pouze vstupy do moře opatřené schůdky nebo žebříky, ale s tím jsme počítali.

Dušan Petrovič, 30.09.2019, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Pěkná dovolená, pěkné ubytování, strava po 7 dnech uz byla podobná a člověk nevěděl co si dát. Ale to je všude. Možná by chtělo přidat...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, pěkné ubytování, strava po 7 dnech uz byla podobná a člověk nevěděl co si dát. Ale to je všude. Možná by chtělo přidat automaty na pití, aby si člověk nemusel říkat o každou vodu či colu. Blízkost letiště nevadila. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 30.09.2019, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Vila Gale Santa Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)