Recenze hotelů
Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Nádherná divoká příroda, aktivní dovolená jak má být a jakou jsme si přáli. naše očekávání byla splněna na jedničku.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná divoká příroda, aktivní dovolená jak má být a jakou jsme si přáli. naše očekávání byla splněna na jedničku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme prostorný pokoj,stěna na balkon byla celá prosklená a na moře jsme se mohli dívat přímo z obrovské postele. Prostě romantika až na půdu. Všude čisto, k dispozici varná konvice a každý den doplněná káva i čaj. Koupelna prostorná s velkým sprchovým koutem.

Strava
Snídaňový bufet byl opravdu bohatý. Velký výběr ovoce navíc

Služby hotelu
Hotel je přímo u moře, bazén vyhřívaný. Služby jsme nevyužili, ráno jsme odjeli a vraceli se večer.

Pláž
kamenitá a štěrková pláž je bezprostředně u hotelu, promenáda je prostorná a vhodná i pro běhání, jako na každém ostrově je větrno

Helena J., 12.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 5.4.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme zde již podruhé; kdyby to nebylo fajn, jistě bych to neopakoval...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde již podruhé; kdyby to nebylo fajn, jistě bych to neopakoval... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné a čisté ubytování

Strava
Skvělá nabídka snídaní i večeří

Služby hotelu
Sauna, fitnes, bazény, vířivka; škoda jen, že pára byla poslední dny mimo provoz

Pláž
Koupání v moři jen při malých vlnách, jinak je přístup problematický

Jan K., 13.03.2019, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Roca Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

venkovní bazén 1 fotografie

Celkem: 8,6 Velmi kvalitní hotel, příjemný a ochotný personál. Poměr cena/výkon je vynikající.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi kvalitní hotel, příjemný a ochotný personál. Poměr cena/výkon je vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné.

Strava
Velmi dobré.

Služby hotelu
Perfektní.

Pláž
x

Ondřej Počarovský, 12.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 9.3.2019
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Enotel Baia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Opravdová zážitková dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Opravdová zážitková dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné bez výhrad.

Strava
Měli jsme pouze snídaně, které byly nad očekávání.

Služby hotelu
Recepce zajistila všechny naše požadavky.

Pláž
Pobyt byl bez pláže.

Květoslava H., 05.03.2019, Datum pobytu: 22.2. - 1.3.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Hotels & Resorts

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Velmi pekny hotel, perfektni sluzby. Polopenze maximalne dostacujici. Vyborne jidlo. Neomezena moznost vyuzivani bazenu, sauny i virivky....

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pekny hotel, perfektni sluzby. Polopenze maximalne dostacujici. Vyborne jidlo. Neomezena moznost vyuzivani bazenu, sauny i virivky. Velka spokojenost! Zobrazit celou recenzi

Veronika P., 05.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 2.3.2019
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Vila Gale Santa Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Celková spokojenost, ani v listopadu tu turismus neutichá. Na ostrově je stále co dělat a jak se bavit. Převážně času jsme s partnerkou...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost, ani v listopadu tu turismus neutichá. Na ostrově je stále co dělat a jak se bavit. Převážně času jsme s partnerkou cestovali, služby hotelu jsme využívali minimálně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší typ hotelu, avšak zrekonstruovaný. Apartmán prostorný a čistý, krásný velký balkón s výhledem na moře, výbava standartní, lednička na pokoji skoro nefunkční, velice se zahřívala a chladila velmi málo. V lednici menu s nabídkou minibaru, ale fyzicky tam nebylo nic. Večer vydávaly větráky chladírny patro pod námi celkem hluk, nebudilo to sice ze spánku, ale někomu to může vadit.

Strava
Strava formou polopenze, pestrá strava, ale po několika dnech celkem monotónní (zkoušeli jsme a jedli jsme skoro vše). Milé je možnost šampaňského k snídani. K večeři se veškeré pití včetně vody účtuje a platí extra najednou při check outu. Možnost využít restauraci vedle jídelny a také jeden z tématických večerů, které nabízí (masové pokrmy, rybí pokrmy) platí se extra.

Služby hotelu
Personál milý a usměvavý, pokud se ukáže, že máte více peněz, jsou ještě usměvavější. Nedoporučuji si půjčit vůz přimo v recepci hotelu (zaplatítě tak o 1/3 více než u běžných půjčoven mimo hotel). V jídelně obsluha lítá a stíhá vše od doplnění pokrmů pro hosty po odnášení prázdného nádobí po dojezení jídla. Pokoj uklizen každý den. Wellness pro hosty zdarma, možno využít do 20:00 (výřivka, bazén, sauna, pára)

Pláž
Pláž přímo před hotelem kamenitá s vlnami, na koupání nevhodné. Promenáda na procházky široká a udržovaná, desítky koček si zde vybraly své útočiště, jsou na každém rohu.

Tomáš M., 26.02.2019, Datum pobytu: 17.11. - 24.11.2018
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená. Nevadí, že mimo hlavní sezónu. Madeira je nádherná asi kdykoli.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Nevadí, že mimo hlavní sezónu. Madeira je nádherná asi kdykoli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standardní. Nevím, co bychom potřebovali více. Pokoj s výhledem na moře. Balkon mají jiné pokoje, ale vůbec ho nepotřebujeme, takže netřeba hodnotit jako vadu na kráse.

Strava
Strava skvělá. Výběr jídel k snídani i k večeři naprosto skvělý a pestrý.

Služby hotelu
Uklizeno, recepce vše zařídila (transfer, parkování atd.).

Pláž
Na Madeiře se asi nedá hodnotit, vstup do moře je jen na speciálních "plovárnách", jinde nemožný. Není to to hlavní cíl v této destinaci.

Jan P., 11.02.2019, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Estrelicia

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,8 Vše proběhlo bez problémů, hotel je z našeho pohledu velmi dobře situován. Je na okraji Funchalu, pláž je přes chodník naproti hotelu cca...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše proběhlo bez problémů, hotel je z našeho pohledu velmi dobře situován. Je na okraji Funchalu, pláž je přes chodník naproti hotelu cca 50 m, výhled snad ze všech pokojů je směrem na Atlantik.

I kdyby nebylo auto z půjčovny k dispozici, do Funchalu jede v uvedené časy hotelový mikrobus, kde si stačí zabukovat místo. Pokud by nevyhovoval čas mikrobusu, také to nevadí, hned při výjezdu z hotelu je zastávka autobusu, který jezdí velmi často směr Funchal a Camara do Lobos. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi vkusně a účelně zařízené studio - manželské postele, 2x křesla, sprcha, wc, fén, Tv, a jako bonus úžasný balkon, který je velmi prostorný je v šířce celého studia. Ač se v hotelu nachází poměrně velký počet lidí, je v hotelu klid.

Strava
Snídaním jsme neměli co vytknout, forma švédských stolů, výběr velký, vše čerstvé, ve chvíli, kdy něco docházelo, bylo okamžitě doplněno. Velmi pozorný a příjemný personál.

Služby hotelu
Velmi nás překvapilo, že úklid na pokojích probíhal každý den, včetně výměny ručníků. Úklid byl pečlivý.

Mikrobus do Funchalu, fitnes, masáže, výřivka, venkovní bazén, společenská místnost s občasnou živou hudbou, bar...

Pláž
Od bazénu, který je před hotelem, je pláž přes chodník cca 50 m. Pláž je kamenná, smíšená s vulkanickým jemným černým pískem. Vstup do moře je dobrý.

Petr K., 29.12.2018, Datum pobytu: 18.12. - 23.12.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Orca Praia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Ubytování, jídlo, pití, obsluha vynikající.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování, jídlo, pití, obsluha vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení hotelu na velmi dobré úrovni. Služby odpovídají 4 hvězdičkovému hotelu.

Strava
All exclusive neměla chybu.

Služby hotelu
Velice vstřícný, ochotný a milý personál. Bylo možné si domluvit výlety po ostrově přímo na recepci.

Pláž
V zimním období pro nás návštěva pláže nebyla prioritou.

Karel V., 05.12.2018, Datum pobytu: 26.11. - 1.12.2018
Oblast: Madeira Madeira, Hotel: Vila Gale Santa Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)