Recenze hotelů
Madeira

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Madeira je velice krásná, stojí za to ji navštívit.Jejich obyvatelé jsou velice vstřícní a milí lidé.S ubytováním jsme byli velice...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Madeira je velice krásná, stojí za to ji navštívit.Jejich obyvatelé jsou velice vstřícní a milí lidé.S ubytováním jsme byli velice spokojeni. Moc jsme nebyli spokojeni s delegátkou.Viděli jsme ji jen na letišti a byli jsme s ní v autobuse. Během cesty nám toho moc neřekla. Ubytování jsme si museli zařídit sami. Na schůzce se nám věnovala pouze chvilku a pak jsme ji už po celou dobu neviděli.Za to průvodkyně,která nás provázela při výletech zakoupených přes CK by na jedničku s hvězdičkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velice pěkné.Sice bylo u hlučnější silnice,ale večer byl klid.Na pokoji bylo čisto a personál pravidelně uklízel.

Strava
Na našem pobytu jsme měli pouze snídani. Ta byla výborná Široký výběr jídel a ovoce.

Služby hotelu
V recepci byli velice vstřícní a milí lidé.Obsluha při snídani vynikající.Možnost koupání v bazénu na střeše hotelu.V bazénu nebývalo moc lidí.Často jsme jej využívali.

Pláž
Přístup na pláž byl horší.Muselo se na soukromé koupaliště,které ale nebylo daleko.

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Terrace Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Tento hotel opravdu stojí za to. Nenašli jsme žádnou chybu. Doporučujeme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel opravdu stojí za to. Nenašli jsme žádnou chybu. Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké, velké a slunné pokoje. Určitě se vyplatí přidat pár korun za výhled na moře. Tyto pokoje s výhledem jsou větší a krásným výhledem na bazén, terasu a moře.

Strava
Absolutně bezkonkurenční. Bohatší snídaně a večeře v rámci polopenze jsem ještě nezažil.

Služby hotelu
Profesionální přístup recepčních a veškerého personálu. Číšníci jsou opravdu skvělí a ochotní.

Pláž
Pláž je kamenitá. V období naší dovolené jsme se ale nekoupali. Voda byla ještě studená.

Anonym, 19.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 Dovolenou jsme si užili protože jsme měli vlastní program a zařídili si co jsme potřebovali

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili protože jsme měli vlastní program a zařídili si co jsme potřebovali Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrůza, zastaralý hotel, odporné jídlo, nechtěli nám dát zaplacenou polopenzi až poté co jsme se ozvali. Zaplatili jsme si výhled a celý týden jsme koukali do stromu. Výměna pokoje nebyla možná, hotel byl prý obsazen. Už jsme byli v lepších tříhvězdičkových hotelech.

Strava
viz výše.

Služby hotelu
kvalita neodpovídala ceně ani hodnocení hotelu

Pláž
nelze říct nespokojení protože jsme jezdili po ostrově.

Pavel Havlík, 17.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Machico, Hotel: Dom Pedro Baia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Madeira je krásná země, je to dovolená poznávací, ne koupací, koupání je zde velmi omezené. Bez auta se na ostrově nehnete.

  • 3 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Madeira je krásná země, je to dovolená poznávací, ne koupací, koupání je zde velmi omezené. Bez auta se na ostrově nehnete. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel ESTALAGEM DO MAR je velmi podprůměrný hotel, náš dojem byl, že je dost vybydlený, čistota nic moc, ve vnitřních bazénech bychom nedoporučovali koupat, už na pohled odrazovali od koupání, pláž u hotelu nen žádná, je tam zákaz koupání

Strava
V hotelu bylo stravování podprůměrné, na Madeiře je stravování v malých hospůdkách a pekárnách cenově přijatelné a chutné, že není potřeba a je škoda stravovat se v hotelu

Služby hotelu
Recepce v hotelu fungovala, personál v hotelu byl ochotný

Pláž
Koupání je na ostrově dost omezené, našli jsme pouze jednu pláž, která stála za koupání a šnorchlování, i počasí a teplota vody na koupání moc není, ale to jsme při výběru destinace věděli

Anonym, 17.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Paul do Mar, Hotel: Estalagem Do Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Velmi kvalitní služby

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi kvalitní služby Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré.

Strava
Jídlo velmi chutné

Pláž
Na pláž špatný přístup zejména pro starší lidi

Jiří Škop, 13.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená byla báječná. Byly jsme velmi spokojeny. Kdybychom věděly, že jsou i delší zájezdy, byly bychom déle.:)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla báječná. Byly jsme velmi spokojeny. Kdybychom věděly, že jsou i delší zájezdy, byly bychom déle.:) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, hezké a čisté. Na to, že se jednalo o na náš vkus větší hotel, byl klidný, nezakopávali jsme o sebe s ostatními turisty, žádné fronty, přeplněnost u bazénu, v jídelně...

Personál hotelu byl velice milý, nevtíravý a skutečně vstřícný. Nic nebyl problém. Jakákoli prosba, žádost, dotaz byla řešena okamžitě. A časově přesný.

U pokoje nás překvapilo vybavení varnou konvicí a ledničkou. Nechyběl čaj a káva.

Strava
Strava byla vynikající. Nesmírně chutná a pestrá. K dispozici byla spousta ovoce, zeleniny. Studené předkrmy, teplé předkrmy, výběr minimálně ze tří druhů mas, zákusky, polévka. Při věčeři i snídani byl přítomen kuchař, který připravoval teplé snídaně a itaskou kuchyni přímo na přání.

K dispozici bylo i jídlo bezlepkové a bezlaktozóvé jídlo.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu. Vzhledem ke kamenité pláži byl přístup přímo do vody nesnadný. Voda čistá, pláž nepřeplněná.

Anonym, 11.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 7.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Four Views Oasis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Úžasný hotel na úrovni, v centru Funchalu, vše fungovalo naprosto bezchybně.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasný hotel na úrovni, v centru Funchalu, vše fungovalo naprosto bezchybně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, s velkou terasou, úklid 2x denně.

Strava
Strava velmi pestrá, snídaně švédské stoly, večeře ze 3 chodů - předkrm, hlavní jídlo, moučník - výběr z jídelního lístku, denně ryby, vše výborně připravené a upravené.

Služby hotelu
Služby hotelu perfektní, všichni ochotní a vstřícní. Jen nám trochu vadily časté nabídky u večeře - za příplatky rozšířená nabídka jídel a pití. Čedok má v hotelu 1 pokoj, takže jsme tam byly s dcerou samy. Naprostá nutnost je znalost angličtiny nebo němčiny - aspoň částečně.

Pláž
Madeira není plážová destinace, takže jsme denně jezdily na výlety -celá Madeira je úchvatná botanická zahrada. Dá se koupat i v oceánu, jely jsme cca 15 minut na kamenitou pláž Formosa s černým pískem. Po výletech jsme rády využily bazén a vířivku na střeše hotelu s krásným výhledem.

Marcela Klausová, 11.06.2019, Datum pobytu: 29.5. - 5.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Castanheiro Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 dobrý

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté,pěkné

Strava
dobrá

Služby hotelu
personál ochotný,vstřícný

Josef Vašík, 10.06.2019, Datum pobytu: 28.5. - 5.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Florasol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkově měl zájezd velmi dobrou úroveň.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově měl zájezd velmi dobrou úroveň. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, odpovídalo ceně.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Hotelová recepce byla bezvadná, horší to bylo se službami delegátky CK. Např. delegát z anglické cestovky byl k dispozici klientům několikrát do týdne přímo v hotelu, delegátka CK pouze na telefonu. Nicméně měla výbornou znalost ostrova.

Pláž
Koupání na vybraných místech mělo dobrou úroveň.

Anonym, 10.06.2019, Datum pobytu: 29.5. - 5.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 3,6 Na Madeiře jsem byl po desáté, takže lokalita krásná, ovšem ubytování nejhorší, co jsem kdy měl....

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Na Madeiře jsem byl po desáté, takže lokalita krásná, ovšem ubytování nejhorší, co jsem kdy měl.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
U hotelu s 5 * bych očekával, že pokud bude v okolí hotelu probíhat rozsáhlá rekonstrukce, budu na to CK upozorněn! Přímo naproti balkónu našeho pokoje pracovali denně od 7,30 do cca 20,00 hod na opravě velkého několika podlažního hotelu (jeřáb, těžká technika, hluk strojů, pracovníků, obrovská prašnost) a pod okny paralelně s velkou stavbou uzavřeli a revitalizovali chodníky a cestu.

Strava
OK, odpovídala standardu, ovšem 11 dnů stále to samá nabídka...

Služby hotelu
Hotel měl poddimenzovaný počet výtahů, ze tří fungovali 2, takže kolem snídaně se tvořili u výtahů naprosto pravidelně fronty ( případně se dalo jít po schodech, které byly na opačné straně hotelu, než byl náš pokoj a seběhnout 4 patra).

Pláž
Madeira není primárně o koupání v moři a ležení na pláži, takže OK, hotel žádnou pláž nemá....

Tomáš Barták, 10.06.2019, Datum pobytu: 27.5. - 7.6.2019
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Pestana Casino Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)