Recenze hotelů
Západní Zadunají - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,6 Byly jsme s dcerou v tomto hotelu několikrát, ale letos to bylo špatné

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Byly jsme s dcerou v tomto hotelu několikrát, ale letos to bylo špatné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velmi slušné, ale letos kvůli covidu se neuklizelo a nefungovala lednice, nebyly tam nápoje

Strava
Strava byla nejhorší za všechny pobyty. Byli jsme rozdělení do 3skupin a výběr velmi omezený. Jen 2 hlavní jídla.

Služby hotelu
Služby na nefungovaly jak měli. Wellness se zavíral v 19 hod., výtah jezdil jen jeden a to jím nevadil covid, že jsme ve výtahu byli namačkáni i 8 lidí bez roušky. Úklid ve welnessu velmi špatný

Pláž
Pláž není, lázně fungovaly, ale bylo tam strašně moc rodin z Maďarska s nevychovanými dětmi, což jsme nedomyslely, že jsou prázdniny. Letos tam nebyli ani hosté z Rakouska i Německa. Již tam nepojedeme.

Anonym, 24.09.2020, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,2 Pokoje uklizené, příjemné. Hotel z venčí hodně ošuntělí ... zevnitř fajn. Pěkný dětský koutek. Měli jsme pokoj 2+2 a 2+1 a oba pokoje...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pokoje uklizené, příjemné. Hotel z venčí hodně ošuntělí ... zevnitř fajn. Pěkný dětský koutek.

Měli jsme pokoj 2+2 a 2+1 a oba pokoje byly naprosto stejné... tedy ty dvě přistýlky dost nouze... leda tak pro malé děti.

Stravování (polopenze) mě přišlo takové základní, s ohledem na Maďarsko spíše podprůměrné - možná způsobeno COVIDEM, protože na hotelu moc lidí nebylo. Vstup do lázní v pohodě a lázně samotné - úplně jiná kapitola a vše OK. Zobrazit celou recenzi

Pavel P., 20.08.2020, Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Hunguest Hotel Freya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 spokojen

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvůli omezeni bylo ubytováni strohé. na přespání postačilo, chápeme že je to těžká doba.

Strava
spokojenost velký výběr i při omezení si každý našel co mu chutnalo.

Služby hotelu
animační programy se zhoršily. jinak služby vpořádku.

Pláž
bazény čisté. jen by to chtělo pročistit masažní trysky ne vsechny fungovaly.

Libor M., 18.08.2020, Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 klidné místo

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
klidné místo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hlučná klimatizace na pokoji, v krajním pokoji hluk ze strojovny vzduchotechniky, žádali jsme výměnu pokoje, jiný neměli

Strava
vynikající

Služby hotelu
dobré

Pláž
bazény vynikající

Petr P., 12.08.2020, Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Jufa Vulkán Fürdő Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Do Hotelu Répce Gold jsme se vrátili po letech, protože jsme již poprvé byli moc se vším spokojeni. Prostředí nás okouzlilo a pohodlnost...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Do Hotelu Répce Gold jsme se vrátili po letech, protože jsme již poprvé byli moc se vším spokojeni. Prostředí nás okouzlilo a pohodlnost propojení hotelu s bazény jen v županu a s veškerým pohodlím nadchne každého i náročného zájemce o dovolenou. Za dobu deseti let se vše v areálu bazénů a wellnessů rozšířilo o další služby. Nyní využití dříve ne úplně všech možných vodních atrakcí, i když jsme pomalu již v důchodovém věku, jsme si nyní dopřávali bez problémů i s mládeží taky. S hotelovými službami jsme byli nadmíru spokojeni. Vybavení pokoje prostorné, pohodlné a nadstandartní i se službami hotelového personálu! Pro Čechy jedno mínus jsme našli, že jede pouze jeden Tv kanál. Dále jídlo si může každý dopřát, ať je masožravec, vegetarián, gurmán i rád ochutná různé speciality. A taky sám si může u pultíku i navymýšlet, ať teplou další úpravu hamenexu a večer sladkých palačinek, vaflí aj. O sladkosti, ovoce se zeleninou nebyla nouze a každý si chodí přidávat, co jeho organismus snese, pokud pak se nazpět vejde do oblečení. V našem podzimním turnusu o dostatek zeleniny a ovoce nebyla nouze. Určité večery Vám hraje živá hudba k poslechu. Pokud Vaše tělo ještě večer zvládne zátěž, můžete využít naproti restaurace hotelový bazén se saunami a vířivkami. Okolí můžete večer využít ke sportování, jízdě na kole, které si můžete zapůjčit, ale i procházka je příjemná a nutná, abyste něco spálili z večeře.

Personál příjemný a domluvíte se, i když byste neuměli jazyky. Vše máte k dispozici, kadeřníka, kosmetiku, pedikúru i obchůdek s plavkami a suvenýry dole v hale přímo vše. Před hotelem s předzahrádkou spočinete na příjemném sezení i polstrované houpačce. Z oken máte výhled široký a vidíte na svá drahá auta, pokud by měl někdo obavu. Taky si můžete pod okna pro cokoli pohodlně sejít, co jste si ponechali v kufru.

Služby jsem využila cestovní kanceláře Invia, která mi vyšla ochotně vstříc, neboť své pokoje měla obsazeny všechny, byli tak hodní a domluvili mi možnost a přesměrovali na další ochotnou cestovní kancelář. Zobrazit celou recenzi

Mirka Šmahová, 25.05.2020, Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10 Moc pěkný hotel, skvělé wellness služby, výborné jídlo, vše perfektní

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc pěkný hotel, skvělé wellness služby, výborné jídlo, vše perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
+ Pokoje útulné, čisté, úklid fungoval, klid, pěkný výhled

- chyběla obouvací lžíce na boty

Strava
+ perfektní, bohatá nabídka, dobrá chutná jídla, perfektní usměvavá obsluha

- rozdělení na úroveň allinclusive - pro soft k dispozici jen jeden typ vína či piva nebo káva z automatu, jiná volba jen za platbu

Služby hotelu
všechny služby perfektní, vstřícný personál, možnost domluvit se anglicky, volně k dispozici sauny (všechny možné druhy), bazény teplé i chladnější plavecký, doplňkové wellness služby - masáže, kosmetika, kadeřnictví, …...

Renata Chlebková, 03.04.2020, Datum pobytu: 1.3. - 5.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Greenfield Hotel Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Ubytování, pokoje, ,vybavení solidní. chyběly nám termální bazény, kvůli kterým jsme sem jeli.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování, pokoje, ,vybavení solidní. chyběly nám termální bazény, kvůli kterým jsme sem jeli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní, čistota a služby dobré

Strava
strava vynikající a v dostatečném množství

Služby hotelu
služby dobré, personál příjemný

Pláž
nebyli jsme u moře, tak pláž nemohu popsat

Jitka Vítková, 18.03.2020, Datum pobytu: 9.3. - 13.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 ochotný personál, výborné jídlo

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
ochotný personál, výborné jídlo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez připomínek - pokoje byly denně uklizené, hygienické potřeby doplňované

Strava
výborná, pestrý výběr jídel

Služby hotelu
trochu opotřebované wellness, nicméně funkční a hygienicky udržované

Pláž
jednalo se o lázně, hodnocení pláže tedy není relevantní

Dagmar M., 16.03.2020, Datum pobytu: 9.3. - 12.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 celkový dojem z dovolené velmi dobrý

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem z dovolené velmi dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování pěkné

Strava
strava vynikající,velká spokojenost

Služby hotelu
elké zklamání, bydleli jsme v krajním pokoji celého hotel. komplexu, tudíž velmi daleko k výtahu,pro mého 86 let

starého otce, který se již hůře pohybuje hodně nepříjemné, ale další velmi nepříjemný problém byl, že nám na pokoji nešla wifi, 3x jsem upozornila na recepci,pokaždé mě odbyli větou : kolega se podívá,ovšem vím velmi dobře ,že wifi připojení končilo v polovině chodby, jelikož wifi připojení je v nabídce zájezdu tak mi toto připadá hodně nefér ... pracuji z PC ,wifi je pro mě v dnešní době hodně důležité

Jitka Beránková, 16.03.2020, Datum pobytu: 8.3. - 12.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)