Recenze hotelů
Západ od Dunaje - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Naprosto úžasná dovolená, opravdu jsme si odpočinuli a zrelaxovali.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto úžasná dovolená, opravdu jsme si odpočinuli a zrelaxovali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na to jak velká obsazenost byla hotelu, tak byl klid při spaní.

Strava
Vynikající, rozmanitá, čerstvá. Konečně lidé neplýtvali, nenabírali si víc než byli schopni sníst.

Gabriela M., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Greenfield Hotel Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkově spokojeni. Ale chyběla mi klimatizace. Ve 4* hotelu by měla být. Hučící ventilátor ji opravdu nenahradí. Přístupy do bazénu v...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojeni. Ale chyběla mi klimatizace. Ve 4* hotelu by měla být. Hučící ventilátor ji opravdu nenahradí. Přístupy do bazénu v hotelu nejsou moc dobré,pro děti a osoby se zdravotním hendikepem nebezpečné. Zobrazit celou recenzi

Renata Šalenová, 13.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Piroska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byli jsme spokojeni. Nemáme co bychom mohli vytknout. Plánujeme do budoucna opakování pobytu????

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Nemáme co bychom mohli vytknout. Plánujeme do budoucna opakování pobytu???? Zobrazit celou recenzi

Věra B., 13.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Aqua Hotel Termál

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 PĚKNÁ, KLIDNÁ DOVOLENÁ DLE PŘEDSTAV, CHYBÍ KLIDNÉ MÍSTO PRO KUŘÁKY

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
PĚKNÁ, KLIDNÁ DOVOLENÁ DLE PŘEDSTAV,

CHYBÍ KLIDNÉ MÍSTO PRO KUŘÁKY Zobrazit celou recenzi

Ubytování
STANDARTNÍ, DOBRÉ NA TUTO ÚROVEŇ HOTELU.

Strava
V HOTELE VELMI DOBRÁ STRAVA, KVALITNÍ A PŘIMĚŘENÝ VÝBĚR.

VEČER MALÝ VÝBĚR POSEZENÍ NEBO JAKÉKOLI ZÁBAVY.

Služby hotelu
BYLY JSME PŘEKVAPENI NA NEOCHOTU MĚNIT ŽUPAN, KTERÝ JE V CENĚ

ZA UŠPINĚNÝ BĚHEM POBYTU _ A NEBYLI JSME JEDINÍ!

Pláž
TERMÁLNÍ KOUPALIŠTĚ UPRAVENÉ, ROZMANITÉ A HLAVNĚ ČISTÉ A TO OPRAVDU VŠUDE.

I OSTATNÍ SLUŽBY V AREÁLU KOUPALIŠTĚ VELMI DOBRÉ!

Dana F., 13.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dobré

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohužel na pokoji chyběla slíbená klimatizace, částečně nahrazeno ventilátorem. Jinak čisto a uklizeno.

Strava
Strava výborná

Služby hotelu
Vše bez problému

Petr Baierl, 12.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělé ubytování i wellness, dobré jídlo, příjemný personál. Doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé ubytování i wellness, dobré jídlo, příjemný personál. Doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Dita, 09.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Greenfield Hotel Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Příjemná dovolená pro rodiny

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená pro rodiny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V ubytování se nedalo moc sušit mokré ručníky a plavky.

Strava
Zajímavá a pestrá strava - vybrat a zkombinovat se dalo hodně jídel

Pláž
Dostatek lehátek u venkoního i vnitřních bazénů.

Petr K., 07.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Greenfield Hotel Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Z dovolené jsme byli nadšeni. Pobytu ani hotelu není co vytknout, wellnes a bazény dostupné celý den, výborná polopenze, pokoje každý den...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené jsme byli nadšeni. Pobytu ani hotelu není co vytknout, wellnes a bazény dostupné celý den, výborná polopenze, pokoje každý den uklizené a výměna ručníků probíhala také na 1. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ocenili jsme zejména ubytování pro děti i s polopenzí zdarma, i přesto byl pokoj krásně prostorný.

Strava
Využívali jsme polopenzi, která byla opravdu bohatá, jedna z nejlepších na našich cestách.

Služby hotelu
Jako velký plus vidím dostatečné množství lehátek ve wellnesu a u bazénu, což bývá v mnoha hotelích problém. V saunách bylo často volno, i přes vrchol sezony a plný hotel hostů se to na wellnesu neprojevilo.

Pláž
Termální lázně Buk v dosahu cca 2 Km. Dostupné jak hotelovým autobusem tak místním městským vláčkem každou hodinu.

Anonym, 07.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Piroska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 U kanceláře jsme si výslovně objednali ubytování v hotelu Répce Gold a i cena tomu odpovídala. Toto známe přesně, protože sem jezdíme...

  • 2,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
U kanceláře jsme si výslovně objednali ubytování v hotelu Répce Gold a i cena tomu odpovídala.

Toto známe přesně, protože sem jezdíme již několik let. Jaké bylo naše překvapení po příjezdu k hotelu, kde nám řekli, že jsme ubytování na hotelu Répce, který samozřejmě také známe. Jeho kvalita je výrazně nižší a i cena zájezdu tomu musí odpovídat. Zkoušeli jsme se tuto situaci řešit telefonicky, ale samozřejmě se nic nevyřešilo.

Takže za vyšší cenu jsme se ubytovali v nižší kategorii hotelu Répce.

Z tohoto důvodu žádáme o navrácení částky -z důvodu nedodržní požadavku - rozdíl mezi Répce a Répce Gold pro 2osoby+l dítě =4850,-- Kč Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu Répce je velmi ubohé. Vše zchátralé, oprýskané, rezavé. Hotel je vybydlený.

Ještě k tomu výhled na opravovanou budovu, kde se začalo pracovat v 6.00 hod. ráno a opravdu nás s hlukem nešetřili. Pokoje bez balkonu a bez klimatizace. Na pokoji starý stojatý větrák místo klimatizace.

Lidé měli otevřené dveře pokojů, aby vůbec se hnul vzduch - no prostě 21. století.

Ale jinak vše čisté, úklid pravidelný.

Strava
Strava odpovídala kvalitě hotelu. Nic světového, ale nic špatného. Prostě průměr na hotel Répce.

Personál příjemný.

Služby hotelu
Žádné župany, pantofle - jak mělo být na hotelu Répce Gold.

Župany za poplatek - to už snad nikde není. Přitom je sráno na hotelu Répce , že se vydávají na kartu a bez poplatku.

Což není pravda - župan je za poplatek na 1 den 500,-- Forintů.

Služby wellness jsou pouze do 19,00 hodin - což v letních dnech je úplně zbytečné. Také tam nikdo nebyl.

V hotelu Répce Gold jsou tyto služby do 22,00 hod. - což se dá využívat po večeři.

Pláž
Vstupy do lázní jsou v pohodě, ale to bylo vždy. Lázně v pohodě.

Proto sem jezdíme, protože se nám zde líbí.

Josef Sovadina, 07.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Spokojená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný, čistý

Strava
Polopenze - výborná

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Lázně čisté

Anonym, 05.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Aqua Hotel Termál

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)