Recenze hotelů
Zalakaros - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Ubytování na velmi dobré,strava vynikající.Dovolená splňovala všechny naše požadavky.Můžeme jen doporučit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování na velmi dobré,strava vynikající.Dovolená splňovala všechny naše požadavky.Můžeme jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ilona T., 15.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 9.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 vše v pořádku, přístup zaměstnanců úžasný, vstřícný, pokoje pěkné, termály báječné

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
vše v pořádku, přístup zaměstnanců úžasný, vstřícný, pokoje pěkné, termály báječné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj prostorný, prosvětlený, postele velmi dobré

Strava
velmi bohatá a rozmanitá, chutná,

Služby hotelu
v recepci zaměstnanci vždy příjemní, vše vyřídili k naší spokojenosti

Pláž
termální bazény a sauny pěkné

Lenka H., 14.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 11.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 fain odpocinek s detmi jen skoda ze nikde nebyla pravdiva a spravna informace o otevreni/zavreni venkovniho aqua parku. v zari uz bylo...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
fain odpocinek s detmi jen skoda ze nikde nebyla pravdiva a spravna informace o otevreni/zavreni venkovniho aqua parku. v zari uz bylo vypusteno i kdyz bylo slunecno a 26st C a vse se intenzivne pripravuje na pristi rok. mame male deti takze nam nabidka stacila ale pro vetsi raubire je to pak o nicem. musi se do konce srpna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v dane lokalite nic lepsiho neni. hotel zapadniho standardu.

ostatni hotely v okoli jsou pouze zrenovovane panelaky. takze jestli Zalakaros tak jedine park inn i z toho duvodu ze je jeden ze dvou kdy dojdete z hotelu v zupanu az do lazni.

Strava
ok standard by Radison. v lokalite je to top.

Služby hotelu
hotel neni co vytknout, dnes bezny standard. na muj vkus ale nektera smena cisniku byla neprijemna ale to byla snad vyjjimka. jinak ok

Pláž
venkovni byly zavrene. napr Sarvar ma o mesic dele venkovni atrakce v provozu a vseobecne lepe a prehledneji resene vnitrni termaly a bazeny. bohuzel i cena vyrazne vyssi

Miroslav K., 08.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 3.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 K dokonalosti chyběli jen nepříliš podstatné maličkosti.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
K dokonalosti chyběli jen nepříliš podstatné maličkosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Např. by to chtělo trošku více sušáků na mokré župany a ručníky.

Strava
Skvělá. Kdybych chtěl být hnidopich, chyběla mi zmrzlina.

Služby hotelu
Rozsáhlé, vše OK.

Pláž
Lázeňský areál je velmi pěkný. V zimní sezóně jsou otevřené jen tři nepříliš velké venkovní bazény, ale nevadí to, areál je i tak rozsáhlý.

Milan K., 07.10.2019, Datum pobytu: 30.9. - 4.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 skvělé služby odpovídající ceně

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
skvělé služby odpovídající ceně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté ,klimatizace v ceně i Wifi na pokojích

Strava
bohatý výběr bufetu jak u snídaní tak u večeří

Služby hotelu
aqua zóna plně vyhovující jen byla nevýhoda že v našem termínu už nefungovaly venkovní dětské bazény a vnitřní dětská zona funguje jen do 18h

Marian, 29.09.2019, Datum pobytu: 16.9. - 18.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel super, na úrovni, pokoje hezké a vybavené. Strava má pro mě drobné nedostatky, ale věřím, že většina klientů bude spokojena. Na...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel super, na úrovni, pokoje hezké a vybavené. Strava má pro mě drobné nedostatky, ale věřím, že většina klientů bude spokojena. Na recepci nikdy nebyl problém, ale u řadového personálu pochodíte spíš s němčinou než angličtinou.

Teď k termálním lázním. Lázně jsou spojené s hotelem chodbou, takže projdete v županu a žabkách. Po vstupu do lázní ale nastává trochu zmatek. Je vidět, že lázně byly stavěny a dostavovány postupně a celé je to jedno velké bludiště. Nelogické uspořádání komplexu a špatné značení. Připomíná mi to prostředí českých nemocnic. Popisky jsou tam většinou ve čtyřech jazycích včetně češtiny, ale stejně je to bludiště. První dva dny jsme to tam poznávali a bloudili a třetí den už jsme věděli kudy a kam. Také jsme tam potkali jednoho Čecha, který tam jezdí pravidelně a trochu nám poradil.

Samotné bazény jsou celkem fajn a nemám co vytknout. V létě se dá venku určitě hodně vyblbnout na tobogánech, skluzavkách a bazénech. My tam ovšem byli užít klidu a relaxovat v termálech. Fajn by byl popis u jednotlivých bazénů, jaké má pozitivní účinky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje krásné, vybavené. Jediné co mi chybělo byla žehlička, ale možná jde půjčit na recepci. Dostali jsme instrukce a info k hotelu v češtině. Parkování zdarma za hotelem. Chyběla mi někde informace, kdy cca probíhá na pokoji úklid.

Strava
Snídaně opravdu hodně pestré, každý si vybere. Obědy slabší výběr, ale to je logické vzhledem k tomu, že hodně lidí mívá polopenzi. Večeře opět hodně pestré. Za pět dní se tam bohužel nevyskytl typický maďarský guláš. Obsluha odnášela nepotřebné nádobí ze stolů dostatečně často. Některým by prospělo trochu více úsměvu, ale na žádnou neochotu jsme nenarazili.

Pro celiaka (nesmí lepek):

+ na vyžádání u personálu bezlepkové pečivo

+ mají u jídel označené alergeny

- bohužel někde alergeny chyběly nebo nebyly správně

- nebyly tam polévky bez lepku (pouze pokud si dáte čistý vývar bez ničeho)

- nemají dezerty bez lepku

Filip G., 24.09.2019, Datum pobytu: 15.9. - 19.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,4 Velmi hezká dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nový hotel s hezkým vybavením, mile nás překvapila rychlovarná konev na pokoji a v koupelně žebříček na sušení plavek, který jsme si mohli zapnout podle potřeby. Skvělé!

Strava
Jídlo bylo dobré, rozmanité, každý si určitě vybral. Jen bylo poněkud chladnější.

Služby hotelu
Nemohu hodnotit, žádnou službu jsme nevyužili, ale přivítali jsme, že v recepci i v restauraci se snaží mluvit česky.

Pláž
Lázně jsou z hotelu velice dobře dostupné, takže spokojenost.

Miloslava B., 19.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 8.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všechno bylo perfektní...ale... Vadilo mi,že je tam tolik českých turistů a personál náš jazyk neovládá,aspoň z části.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bylo perfektní...ale...

Vadilo mi,že je tam tolik českých turistů a personál náš jazyk neovládá,aspoň z části. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,doplněné mýdlo každý den,tak i výměna ručníků.

Strava
Top

Služby hotelu
V rámci All inclusive

Irena T., 10.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 6.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)