Recenze hotelů
Termální Lázně - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Celkově příjemná dovolená pro rodinu s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově příjemná dovolená pro rodinu s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, příjemné, komforní.

Strava
Strava je chutná, kvalitní, rozmanitá, avšak o něco lepší stravu měli v Kehida Kustany (ale rozdíl je v lepším a ještě lepším:) )

Služby hotelu
Dětský koutek, sedačky pro dospělé, v pořádku.

Pláž
Skvělé vyžití, akorát postupně odchází doplňky v bazénu (vloni nefungovala jen jedna z následujících věcí) - stříkací žirafa a had již nestříkají, chybí jedno "vajíčko", sprchující brána a ještě jedna stříkačka fungují jen s části

František T., 15.02.2019, Datum pobytu: 6.2. - 10.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 hezké, doporučuji

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
hezké, doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pozor na mravence v pokoji, museli jsme vše doma vymrazit a následně vyprat

Strava
chutnalo nám

Služby hotelu
nevyužívali jsme je příliš

Pláž
koupání fajn, nelíbilo se nám ,že tam měla přístup muslimka v hadrech a šátku přímo ve vodě, neměli jsme z toho dobrý pocit!!!

Ludmila Bustová, 12.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 6.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Všecko dobré až na polopen.nejhorší za poslední rok

  • 10 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Všecko dobré až na polopen.nejhorší za poslední rok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čiste

Strava
Strava hrozná

Služby hotelu
Dobrý

Pláž
Dostupnost do vod dobrá

Marie Jungová, 11.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 8.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 krasná dovolena

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
krasná dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo kásné a dostačující ke krásnému pobytu k prožití spokojené dovolené

Strava
strava vynikající

Služby hotelu
dobré

Pláž
žádná nebyla

Pavel Duchek, 10.02.2019, Datum pobytu: 31.1. - 3.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Amstel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 velmi kvalitní, bez výhrad

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi kvalitní, bez výhrad Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi kvalitní, bez výhrad

Strava
velmi kvalitní, bez výhrad

Služby hotelu
velmi kvalitní, bez výhrad

Pláž
bazény velmi kvalitní, bez výhrad

Josef Švarc, 07.02.2019, Datum pobytu: 31.1. - 4.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Zájezd stoji za to díky spoustě termálních bazénů, propojení hotelu s lázněmi, dobrému jídlu, i tomu, že zde rozumí česky a info pro...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd stoji za to díky spoustě termálních bazénů, propojení hotelu s lázněmi, dobrému jídlu, i tomu, že zde rozumí česky a info pro klienty je všude i v češtině Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, Répce je starší hotel, takže známky opotřebení zde jsou, ale všude bylo velmi čisto, pokojská deně uklízela a výměna ručníků byla též denně.

Strava
Jídlo bylo dobré, rozmanité a byl všeho dostatek. Jedině bych vytkla, že k večeři byl jediný nápoj voda. Alespoň čaj v zimním období by byl skvělý.

Služby hotelu
Služby byly O.K., česky rozuměli a snažili se i mluvit. Super bylo propojení s hotelem Répce Gold, kde byl téměř celý den otevřený bar a konzumaci píší na pokoj, vše se pak hradí na konci zájezdu při check outu, byla zde i možnost využívat wellness obou hotelů.

Radka, 04.02.2019, Datum pobytu: 27.1. - 31.1.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,8 Na 4*hotel som očakávala viac.Strava priemerná.Prvé dva dni jedlo presolené.Lázne super aj pre dvojročné dieťa.Tažšie sa je dohovoriť na...

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Na 4*hotel som očakávala viac.Strava priemerná.Prvé dva dni jedlo presolené.Lázne super aj pre dvojročné dieťa.Tažšie sa je dohovoriť na recepcii a hlavne ked niečo reklamujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie staršieho tipu.Vrzgajuce posteľe,nábytok ošúchaný.

Strava
Prvé dva dni presolené potom zlepšenie.

Služby hotelu
ťažšia komunikácia na recepcii.

Pláž
kúpeľe super.

Anonym, 30.01.2019, Datum pobytu: 23.1. - 27.1.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, Sárvár

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)