Recenze hotelů
Termální Lázně - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Velká spokojenost, klid a pohoda

  • 4,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost, klid a pohoda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj neodpovídá 3 hvězdičkám, starý otřískaný nábytek, proležená postel, špinavé okno. V noci neustálý hluk nějakého motoru nebo čerpadla,spát se dalo jen s ucpávkami uší.

Strava
Úplná spokojenost, pestrý výběr zeleniny i ovoce. snídaně i večeře - velký výběr a chutné jídlo.

Služby hotelu
Příjemný personál, domluva i česky.

Pláž
Lázně čisté a upravené, nabídka bufetů velká, venkovní prostory krásně upravené, velké množství vnitřních i venkovních bazénů.

Zdeňka Beyerová, 20.05.2019, Datum pobytu: 13.5. - 17.5.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Jako obvykle jsme byli velice spokojeni,vše probíhá bez problémů,cítíme se opravdu jako hosté.Jen to bohužel velmi rychle oběhne.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jako obvykle jsme byli velice spokojeni,vše probíhá bez problémů,cítíme se opravdu jako hosté.Jen to bohužel velmi rychle oběhne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je bez chyby,velmi pohodlné postele.

Strava
Strava výborná a bohatá.

Služby hotelu
bezvadné služby hotelu.

Jaroslav, 20.05.2019, Datum pobytu: 12.5. - 16.5.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Před cestou na tuto dovolenou, jsme byli upozornění, že v areálu probíhá částečná rekonstrukce. Venkovní velké bazény byly mimo provoz, a...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Před cestou na tuto dovolenou, jsme byli upozornění, že v areálu probíhá částečná rekonstrukce. Venkovní velké bazény byly mimo provoz, a tak byly k dispozici asi tři malé bazény ve tvaru ledvin. Vzhledem ke špatnému počasí ( vítr, déšť, nízká teplota ), jsme navštívili hotelový bazén. Zde byla ukázka toho, jak se o tento bazén nikdo nestará. Kalná voda, na vnitřních bocích bazénu špína, kolem bazénu chuchvalce prachu a přes špinavá okna nebylo vidět ven. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni a není co vytknout.

Strava
Strava nám vyhovovala, jen restaurace dala do místnosti hodně stolů, tak docházelo k tomu, že se nebylo možné dostat ke stolu, pokud někdo seděl u stolu vedlejšího.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni, až na maličkosti, které jsem uvedl.

Pláž
V našem objektu žádná pláž nebyla a celkový pohled na areál byl špatný, protože je zde hodně věcí rozkopaných a neupravených, což sebou přináší uvedená rekonstrukce.

Václav K., 20.05.2019, Datum pobytu: 13.5. - 16.5.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Mosonmagyaróvár

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkový dojem z dovolené je dobrý, služby ze strany CK i hotelu byly bez potíží.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je dobrý, služby ze strany CK i hotelu byly bez potíží. Zobrazit celou recenzi

Jitka T., 14.05.2019, Datum pobytu: 8.5. - 11.5.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 jezdíme opakovaně soukromě, nyní z časových důvodů jsme využili Vašich služeb

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
jezdíme opakovaně soukromě, nyní z časových důvodů jsme využili Vašich služeb Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídající ceně

Strava
strava perfektní, porce velké,

Služby hotelu
perfektní

Pláž
pláž zatím zavřená, částečně v rekonstrukci, značná změna po rekonstrukci , výborné pro děti, doplněn dětský koutek, výborný nový tobogán. Chystáme se znova na podzim

Vladimíra Krejčíková, 13.05.2019, Datum pobytu: 27.4. - 4.5.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Platán

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel stále stojí, i když při pohledu z venku si vždy myslíme, že další rok již musí proběhnout rekonstrukce,protože okna nevydrží....

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel stále stojí, i když při pohledu z venku si vždy myslíme, že další rok již musí proběhnout rekonstrukce,protože okna nevydrží. Nicméně očekávané zázemí, služby, stravování a přístup personálu nám k návštěvě termálních lázní bohatě stačí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Některé pokoje jsou již po renovaci, tj. nová plovoucí podlaha a nábytek. Původní nábytek však i přes zub času působí bytelněji. Na některém patře je již nově zamykání pokojů na kartu. Bohužel je pro pokoj karta jenom jedna . Okna jsou ve všech pokojích hrůza, nejen na první pohled se špatně zavírají.

Strava
Stravování polopenze - snídaně a večeře formou švédských stolů je klasická,pestrá a velmi dobrá. Hotel se přihlásil k akci proti plýtvání s potravinami.Letos již nejsou kupony na pivo/víno k večeři zdarma,ale na stole je nápojový lístek s cenou pro objednání u obsluhy.

Služby hotelu
Nemilá změna proti loňsku je, že se platí půjčení županů. Přesunuly se turnikety pro vstup do lázní - takže je za jednotnou vyšší cenu umožněn vstup do léčebné i zážitkové části.

Josef Machovský, 13.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 8.5.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Byli jsme přes velikonoční svátky, bylo krásné počasí, kapacity hotelů, lázně praskaly ve švech, ale pobyt jsme si užili. Cíleně jsme se...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme přes velikonoční svátky, bylo krásné počasí, kapacity hotelů, lázně praskaly ve švech, ale pobyt jsme si užili.

Cíleně jsme se ptali, od kolika hodin v den příjezdu lze využít lázně, zda dříve než v 15:00 po check in, nebyli nám v CK ani CA schopni odpovědět, nicméně je to možné v den příjezdu zdarma již od 12:00, v den odjezdu po check out - 12:00 již za poplatek. Sárvár je malebné městečko, okolí vhodné na procházky, cyklistiku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký, moderní design, ale už trochu vybydlený, proležené matrace, prostorný balkon. Hotel hezký, komfortní.

Strava
Program all inclusive zahrnuje stravu i nápoje opravdu kontinuálně po celý den, vše formou bufetu, chutná, pestrá, vybere si opravdu každý.

Služby hotelu
Vše, co jsme potřebovali. Pouze osušky do lázní je nutné mít svoje. Župany k dispozici na pokoji.

Pláž
Při maximální obsazenosti lázní samozřejmě nedostatečný počet lehátek.

Anonym, 12.05.2019, Datum pobytu: 19.4. - 22.4.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hevíz je krásné městečko doporučuji i na delší pobyt než 3 dny

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hevíz je krásné městečko doporučuji i na delší pobyt než 3 dny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je již d

hotel je již dříve postaven, ale služby jsou odpovídající standartu, vše čisté.

Strava
strava bufetovým stylem, výběr z 5 hlavních jídel, zelenina, zákusky,ovoce.prostě super

Služby hotelu
standart

Pláž
byly jsme v termálech

Jiří Ruš, 09.05.2019, Datum pobytu: 30.4. - 3.5.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Hunguest Hotel Panoráma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dojem z dovolený byl příjemný až na cestu autobusem. Odjez z Prahy od Paláce kultury Praha 4, byl nepříjemný. Nepřijel pro nás...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolený byl příjemný až na cestu autobusem. Odjez z Prahy od Paláce kultury Praha 4, byl nepříjemný. Nepřijel pro nás klimatizovaný velký dálkový autobus, který byl slíbený ve smlouvě a v pokynech CA, pro cestu do Maďarska, ale přijel pro nás mikrobus, který nás vezl do Brna, kde jsme přestupovali na správný

dálkový autobus. Mikrobus byl malý, vratký a byli jsme tam hodně namačkáni, asi 20 osob, nebylo vůbec místo na nohy. Byli jsme moc zklamáni, kdybychom to věděli jaké bude cestování, čím pojedeme tak bychom asi za takových podmínek ani nejeli. Bohužel CA od které jsme dostaly opožděně pokyny k cestě nás neinformovala o autobusu. V pokynech bylo, že pojedeme z Prahy 4 dalkovým klimatizovyným a pohodlným autobusem což se nestalo. Myslím, že bychom měli nárok na kompenzaci za toto pochybení vaší Ck. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování průměrná, hotel a pokoj byl čistý, nábytek už něco pamatuje, ale jinak dobré.

Strava
Strava v Maďarsku výborná, není co dodat.

Služby hotelu
služby hotelu průměrné

Pláž
bazény byly příjemné , ale bylo málo lehátek pro odpočinek. Byly hodně obsazené.

Marie M., 08.05.2019, Datum pobytu: 28.4. - 1.5.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)