Recenze hotelů
Termální Lázně - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Čekala jsem více

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Čekala jsem více Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl na první pohled zařízený starším nábytkem a vypadal čistě. Bohužel při sundání osusek ze sušáku v koupelně jsem zjistila, že jsou špinavé od prachu, který byl v celé koupelně. Baterie tekla a tak po koupeli byla vytopená i vstupní chodba

Strava
Čekali jsme více maďarské kuchyně a rozmanitější nabídku.

Služby hotelu
Hotelové služby byly celkem v pořádku

Pláž
Bazény vše v pořádku

Anonym, 11.11.2019, Datum pobytu: 3.11. - 6.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Jeli jsme si výhradně užívat termální vody a tomu jsme přizpůsobili náš pobyt

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jeli jsme si výhradně užívat termální vody a tomu jsme přizpůsobili náš pobyt Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní pokoj po rekonstrukci

Strava
Výborná - všehochuť

Služby hotelu
standart

Pláž
nebyla

Jiří Ruš, 08.11.2019, Datum pobytu: 21.10. - 24.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Hunguest Hotel Panoráma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Nádherný hotel kousek od vstupu do termálních lázní. Milý personál. Super wellness přímo v hotelu.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný hotel kousek od vstupu do termálních lázní. Milý personál. Super wellness přímo v hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji bylo vše co jsme potřebovali. Měli jsme krásný výhled z balkonu, akorát sprcha tekla malinko vlažnější. Super pohodlné postele a hlavně klid.

Strava
Velký výběr na snídani i večeři. Na večeři bylo pokaždé něco jiného, jen na snídani nám chybělo nějaké sladké pečivo, ale i tak bylo z čeho vybírat.

Služby hotelu
Super milý personál. Možnost zaplatit si v hotelu masáže, byla jsem na masáží poprvé a super.

Pláž
No nebyli jsme u moře :D ale dostupnost k termalum super, jsou hned u hotelu.

Nikola F., 08.11.2019, Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Xavin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Náš dojem z letošní dovolené, když ve stejném hotelu na stejném místě jsme byli ve stejnou dobu i v roce 2018. Jídlo super, výběr veliký...

  • 4 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Náš dojem z letošní dovolené, když ve stejném hotelu na stejném místě jsme byli ve stejnou dobu i v roce 2018. Jídlo super, výběr veliký jak předkrmy, hlavní jídla, pečivo, zákusky, ovoce, všeho dostatek po celou dobu vydávání stravy.

Voda v bazénech super. Jinak se vše oproti loňskému roku zhoršilo. Ubytování je stále více chátrající hotel, lednice ani moc nechladila, matrace na našem pokoji pokryté ještě dalším slamníkem, který byl užší než postel, takže jsme spali jako na pryčně. Na recepci nám dávali mylné informace, přestože s námi mluvili česky i německy. Na kartičce, na kterou nás upozorňovali byla napsaná doba snídaně a večeře. Čas večeří byl posunut o půl hodiny. Nevadilo by to, kdybychom to věděli. Chtěli jsme se večer ještě projít venku, ale všude bylo již zavřeno v obchodech se suvenýry, nebo cukrárny. Loni bylo vše otevřené i večer. Kdyby nám dobu pozdější večeře nahlásili, tak bychom šli ven třeba chvíli za poledne. Správný čas večeří přelepili jen v jednom výtahu, kterým skoro nikdo nejezdil, takže tuto informaci nikdo nevěděl a všichni stáli půl hodiny za dveřmi jídelny. Také jsme při příjezdu dostali kartičku na odemykání pokoje. Když jsme přišli k pokoji, ten nešel otevřít. Vrátili jsme se na recepci, kde s klidem řekli, jo, to asi nebude karta aktivovaná. Na hotelu na dveřích wellnesu byla uvedena otevírací doba. Bylo však pořád zavřeno i když by tam bylo šlo dost lidí. Také župany byly zpoplatněny. Loni byly v ceně, letos si každý musel vzít župan svůj, nebo zaplatit navíc. Přitom loni jsme za stejnou dovolenou zaplatili méně než letos. První den vzhledem k času ubytování jsme byli v bazénu jen chvíli. Poslední den jsme vyklidili pokoj, aby mohli uklízet a ptali jsme se na recepci, zda bychom mohli jít ještě chvíli do bazénu. Na recepci nám řekli, že samozřejmě, že není problém a nechali nám čipy na vstup. Když jsme si po dvou hodinách vystáli frontu ke vstupu do bazénu, tak jsme zjistili, že čipy už nefungují. Vrátili jsme se na recepci, že jsme se do bazénu nedostali a tam s klidem řekli... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
že když jsme první den prošli turniketem, takže poslední den nemáme nárok na to jít ještě chvíli do bazénu.

Takže pobyt byl sice na 3 noci, ale jen na 2 dny (celé). První den nás ubytovali chvíli před večeří a čtvrtý den ráno po snídani jsme museli hotel opustit. Určitě se tam již nevrátíme, vůbec nejsme na nic nároční, ale potřebovali jsme si odpočinout od práce. Čtyři dny by byli super, ale tři noci a dva dny je fakt málo s těmito službami, s tímto přístupem personálu a za tuto cenu.

Stanislava Malcátová, 06.11.2019, Datum pobytu: 31.10. - 3.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,2 Maďarsko, lázně Bukfurdo jsou super. Pěkné ubytování, čistý hotel, jídlo super.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Maďarsko, lázně Bukfurdo jsou super. Pěkné ubytování, čistý hotel, jídlo super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný hotel,čistý, dobré služby. Vytápenou chodbou přímo do lázní(termálů) bylo super. Hlavně jsme nemuseli stát velkou frontu na vstup do lázní. Měli jsme čip(hodinky) v ceně pobytu.

Strava
Strava super. Všeho dostatek, i když byl hotel plný (prosloužený víkend)

Služby hotelu
Služby hotelu super. Posunoval se čas a i my jsme byli v českém jazyce upozorněni letáčkem. Co nás ale nejvíce překvapilo: Manžel měl narozeniny a na pokoji jsme měli malé víno a dvě skleničky s blahopřáním.

Pláž
Není. V lázních je dostatek lehátek, laviček.

Ivana, 31.10.2019, Datum pobytu: 25.10. - 28.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Pobyt v termálních lázních Hevíz mohu doporučit. Krásné místo, které stojí za vidění. Určitě bych se sem ještě vrátila...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v termálních lázních Hevíz mohu doporučit. Krásné místo, které stojí za vidění. Určitě bych se sem ještě vrátila... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním v hotelu Panorama jsem byla spokojena, úklid a výměna ručníků každý den.

Strava
Strava v hotelu byla velmi rozmanitá, určitě si vybere každý ať už jde o snídaně nebo večeře. Jídlo se průběžně doplňovalo, takže se nestalo, že by něco chybělo. V okolí hotelu je možné navštívit restaurace různého typu, lze si vybrat i z fastfůdových jídel.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsem byla spokojena. Ochotný personál vám se vším poradí. Uvítala jsem zapůjčení fénu na recepci.

Pláž
Hotelových lázní jsem nevyužila, ale pokud jde o jezero nemám co vytknout. Je nutné sebou mít kruh na plavání nebo něco podobného, popřípadě je možné si vše zapůjčit v areálu jezera nebo zakoupit v místních obchodech.

Karolína P., 31.10.2019, Datum pobytu: 25.10. - 28.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Hunguest Hotel Panoráma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ubytování super. Na 5 hvězdiček trochu starší vybavení, ale jinak vše ok.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování super. Na 5 hvězdiček trochu starší vybavení, ale jinak vše ok. Zobrazit celou recenzi

Strava
Výborná strava.

David Růžička, 30.10.2019, Datum pobytu: 24.10. - 27.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Lotus Therme Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená super, jen trochu obohatit snídaně. Některé bazény by potřebovali maličko opraví. Jinak vše super i personál.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super, jen trochu obohatit snídaně. Některé bazény by potřebovali maličko opraví. Jinak vše super i personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl útulný. Vybavení dobré.

Strava
Obohatit snídaně. Jinak výborné

Služby hotelu
Služby výborné, personál ochotný.

Pláž
Není. Okolý stojí za prohlídku. Doporučuji sebou kola a podobně. Můžete se podívat po okolí, které stojí za to.

Jitka G., 30.10.2019, Datum pobytu: 24.10. - 27.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Lotus Therme Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Spokojenost.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté

Strava
Dobrá, ale trochu víc "maďarské kuchyně" by bylo vhodné.

Služby hotelu
Vyhovující, slušné.

Pláž
Pláž jsme v termálních lázních nenašly...

Lázně splnily očekávání.

Alena O., 25.10.2019, Datum pobytu: 17.10. - 20.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)