Recenze hotelů
Severní Maďarsko - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 dobré

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel máme rádi, jezdíme tam opakovaně. Cena příjemná, ale bylo by dobré, kdyby hotel dal prostředky na opravy a obnovy zařízení. Zařízení pokojů je už dost ošuntělé, koberce nepěkné...

Strava
dobrá

Anonym, 08.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Severní Maďarsko, Hotel: Flóra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Bylo to již poněkolikáté ,ale tentokrát naposledy, ceny zvednuty na maximum, ale úroveň velmi klesla!!!

  • 8 Ubytování
  • 2 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to již poněkolikáté ,ale tentokrát naposledy, ceny zvednuty na maximum, ale úroveň velmi klesla!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, za tu cenu velmi malý pokoj ,ale pěkný, jen v noci něco stále vydávalo zvuky které byly nepříjemné.

Strava
Strava??? Různorodá a pestrá aspoň na oko,avšak velmi špatná chuťově spíše školní jídelna za přemrštěnou cenu!!!!

Na snídani shnilá zelenina, na švédské tabuli špinavé talíře mezi čistými, k večeři převařená zelenina atd.

Služby hotelu
Služby welness a bazény fajn.

Tomáš Snopek, 02.01.2020, Datum pobytu: 26.12. - 30.12.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Severní Maďarsko, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 V okolí hotelu je pustina. Češtinu i Slovenštinu zřejmě zásadně nepoužívají.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V okolí hotelu je pustina. Češtinu i Slovenštinu zřejmě zásadně nepoužívají. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Super

Služby hotelu
Nedokážeme posoudit, protože se nebylo možno absolutně domluvit. Asi je chyba v nás, protože neumíme maďarský ani světový jazyk. V češtině ani slovenštině, ani návod jak použít "toaletu". Jiné termály v Maďarsku v tomto neskutečně pozitivnější.

Jaromír Kaiser, 11.12.2019, Datum pobytu: 4.12. - 8.12.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Severní Maďarsko, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 Bazény super, jídlo velmi chutné, okolí super na památky se dalo dojít hezkou procházku.... Doporučuji

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bazény super, jídlo velmi chutné, okolí super na památky se dalo dojít hezkou procházku.... Doporučuji Zobrazit celou recenzi

Nikola M., 22.11.2019, Datum pobytu: 16.11. - 19.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Severní Maďarsko, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hezký hotel, nádherné okolí

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel, nádherné okolí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a prostorné pokoje

Strava
velmi dobrá

Pláž
bazény čisté, okolí upravené

Ivana S., 23.09.2019, Datum pobytu: 16.9. - 20.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Severní Maďarsko, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dobrá cena za ubytování, pozor ale, ceny v restauracích i v okolí jsou dosti nadsazené. Počítejte s cenou za půl litr piva okolo 110 CZK

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá cena za ubytování, pozor ale, ceny v restauracích i v okolí jsou dosti nadsazené. Počítejte s cenou za půl litr piva okolo 110 CZK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj má všechno standardní vybavení, matrace na postelích už nejsou ale nejpohodlnější.

Strava
Večeře i snídaně formou rozmaniteného bufetu, zaměřeného na maďarskou kuchyni. Káva ke snídani bohužel pouze instantní.

Služby hotelu
Krásný welness s mnoha bazény s termální vodou, turecké saunové lázně, separátní sauna pro saunování bez plavek. Masáže, solná jeskyně.

Anonym, 17.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 14.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Severní Maďarsko, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,2 Podprumerne

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Podprumerne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybaveni okoje ok, balkon nepouzitelny z duvodu naletu vos a velkych zelenych brouku. Hotel je na rohu hlavni a vedlejsi silnice, takze od rana jsou slyset auta

Strava
Prumerna, stale stejne jidlo

Služby hotelu
Veskere informace pouze v madarstine, anglictine a nemcibe, cesky vubec nic, ani zakladni info

Pláž
Bazeny ok

Radka, 17.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 14.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Severní Maďarsko, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)