Recenze hotelů
Budapešť - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Ubytování se nám moc líbilo. Sice je hotel z 90% plný Čechů, ale to na kvalitě nic nemění. Všude tam jsou prosklené dveře, z jedné strany...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování se nám moc líbilo. Sice je hotel z 90% plný Čechů, ale to na kvalitě nic nemění. Všude tam jsou prosklené dveře, z jedné strany skleněný výtah a další strana má zrcadla...NIKDY jsem si za celou dovolenou nevšimla jediné šmouhy! A to je výtah velmi frekventovaný, děti se lepí na sklo a vyhlížejí a nikde žádná špína. Každý den uklizeno. Nadbytek ručníků, županů. Vždy ustláno, i když jsme si ustlala sama, služba mě postele přestlala :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj luxusní. V koupelně vana i prosklený rohový kout. Vše absolutně čisté. Jeli jsme 4členná rodina /děti 3 a 6 let/. Spali jsme společně v obrovském pokoji proskleném s krásným výhledem. Děti spali na rozkládacím gauči, který by pro dospělého člověka byl nevhodný, nepohodlný. Ale dětem stačil, nestěžovali si :-)

Strava
Strava formou bufetu, polopenze. Ráno vč. pití, kakaa, kávy čerstvě namleté (taková normální), od lívanců, přes široký výběr asi 8 druhů cereálií, kukuřičných lupínek, sušeného ovoce, oříšků, vajec, slaniny, čerstvých zeleninový salátů, domácí paštiky, sýrů, uvařené ovesné kaše či rýžové......atd. O pečivu, čerstvém ovoci, uzeniny nemluvě. Co vás napadne to tam je :-) Večeře to samé, jen bez pití, které si objednáte na vaše číslo pokoje, číšník donese okamžitě. 0,5 l piva tam vyjde na 80 Kč, sklenka rozlévaného vína 1,5 dcl na 60 Kč. Nic šíleného na 4* hotel :-) Děti mají vždy catering stranou, kde najdou od smažených dinosaurů, po kuře na paprice, rybí prsty, špagety, kečup, parmazán....prostě vše :-) Jídlo perfektní!

Služby hotelu
Služby super!

Pláž
Pláž tu není, ale jediné na co jsme si museli zvyknout, je aquapark, který je v pohodě, ale na wc to děsně páchlo močí, i na wc vyhraněném pro dětičky. Když jste vstoupili do saun, při vstupu po pravé straně jsou pánské wc, a linul se čpavek po celém saunalandu. Takže jsme další den zjistili, že lze zůstat v termálech pro hotelové zákazníky, kam veřejnost nemůže a tam vše bylo ok. Do aqualandu jsme chodili s dětmi jen na klouzačky, aby se vyblbli :-) V aqualandu mi vadila vůně smažených věcí.... takový bufet. Ale my jsme nároční klienti. Nebylo to nic strašného, jen jsem chtěla tutu skutečnost zmínit. V žádném případě bych nikoho nechtěla znechutit, či aby změnil názor. Celkovou známku dávám 9, kdyby vůně z wc a bufetu nebyli takové, dala bych 10. ALe všude čisto! :-) Voda teplá!!!!! Až 36 st. Ale chlor tam cítit je - v aquaparku. Zima tam nebyla. Chodili jsme v županu z pokoje výtahem přímo do aquaparku. Takže to bych také chtěla pochválit. A je tam dětský koutek jak v aquaparku tak u baru. Po večeři jsme si s manželem sedli na sklenku vína a koukali přes velké proskléné okno do dětského koutku, který byl hlídaný v ceně ubytování. Děti dostali pásku se jménem, nechali jste i mobil kdyby cokoliv, at mohou zavolat. Syn mi mával přes výlohu a nebo ukázala, at si pro něj jdu, že má např. žízen :-) Dětí tak kolem 10-15. Bylo to super! Nebo jste mohli blbnout s dětmi. Prolejzky, sítě, klouzacka do kulicek, horolezecká stěna maličká. No pro děti od 0,5 roku do 9 let. Perfektní!

Linda P., 09.11.2019, Datum pobytu: 26.10. - 30.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dobré 4 dni na poznávání Budapešti.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobré 4 dni na poznávání Budapešti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v centru Budapešti s kombinované termálními lázněmi.

Strava
Polopenze, dobrý výběr snídaní i večeří.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré, odpovídající kategorii.

Pláž
Pláže v Budapešti opravdu nejsou.

Jaroslav Z., 31.10.2019, Datum pobytu: 25.10. - 28.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolena byla skvela,Budapest je nadherne mesto,ktere stoji za to videt.Mam v planu tam jeste urcite jet a prozkoumat cadti mesta,ktere...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla skvela,Budapest je nadherne mesto,ktere stoji za to videt.Mam v planu tam jeste urcite jet a prozkoumat cadti mesta,ktere jsme ted nestihli Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo krasne a prostorne.I sluzby nabizene v hotelu byly super.Je fajn po celodennim chozeni po Budapesti navstivit wellness a aquapark,ktery je soucasti hotelu.

Strava
Strava byla formou bufetu.Jidlo bylo vyborne a kazdy den jine.Jedine co mi vadilo,tak soucasti vecere nebylo zadne piti (ani voda).

Služby hotelu
Hotel nabizi spoustu ruznych sluzeb od masazi po kadernika.I panove na recepci byli velmi ochotni.Hotel se nachazi na kraji mesta,tudiz do centra je to pomerne daleko.Tohle ma hotel vyresene sutobusovou hoteloviu dopravou zdarma pro ubytovane.Jedine co bych privitala,tak i odvoz v pozdejsich hodinach,sby clovek mohl videt i vecerni Budapest,ktera za to rozhodne stoji

Eva Mrhálková, 23.10.2019, Datum pobytu: 17.10. - 20.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dopoučuji všem

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dopoučuji všem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Výborná(pouze snídaně)

Služby hotelu
kvalitní

Pláž
ne

Ján Petrik, 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 9.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Penzion Boulevard City

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Výborná relaxační dovolená. V aquaworldu nebylo nacpáno, žádné fronty na skluzavkách. Velmi příjemná teplá voda ve všech bazénech a na...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná relaxační dovolená. V aquaworldu nebylo nacpáno, žádné fronty na skluzavkách. Velmi příjemná teplá voda ve všech bazénech a na tobogánech. Bohužel dobrý dojem zkazil velmi špatný přístup plavčíků, kteří nechtěli mého syna pouštět na skluzavky, má přitom 128 cm a viděl jsem, že často pouští i menší děti. Měl jsem z toho dojem, šikany vůči cizincům u Maďarů byly tolerantnější. Nás si zpočátku také nevšímali, ale poté co jsme mezi sebou párkrát promluvili česky, tak začali šikanovat. Také se s nimi špatně komunikovalo, protože jejich angličtina je podprůměrná. Jeden byl velmi agresivní, křičel a nepustil nás ani na tobogán, který byl od 120 cm (jediný v aquaparku). Pokud Vaše dítě nemá 130 cm, bude trochu zklamáno. Zajímavé je, že v Aqualandu moravia pouští děti na většinu tobogánu již od 120 cm. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré, dostali jsme lepší pokoj, než jaký jsme měli objednán.

Strava
Snídaně výborné, večeře dobré. Jídla bylo vždy dostatek. Kvalitu u večeří jsem zažil lepší a to v hotelích nižší úrovně a to nejsem žádný gurmán.

Služby hotelu
Ochotný personál, na hotel solidně vybavené fitness, od saun jsem očekával víc, ale špatné rozhodně nebyly.

David S., 07.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 2.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 jako vždy to bylo perfektní,počasí luxusní opravdu není co vytknout

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
jako vždy to bylo perfektní,počasí luxusní opravdu není co vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
luxusní čistota ,není co vytknout

Strava
měli jsme jen snídani,ale výběr byl nad očekávání rozmanitý ,všeho dost a chutné

Služby hotelu
zaměstnanci hotelu jsou lidi na svých místech a je vidět ,že je jejich práce baví ,také není co vytknout ,jsou ty lidé na svých místech profíci a zkušení hoteliéři

Pláž
pláž tam nebyla,byli jsem na ostrově ,okolo Dunaj,opět všude čisto ,nádherné zahrady ,perfektně sladěné záhony,prostě opět 10* za atmosféru

Leona Matějková, 28.09.2019, Datum pobytu: 20.9. - 23.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Z dovolené jsem nadšená! Zájezd jsme neměli organizovaný, takže musí brát člověk v potaz, jak a co si naplánujte.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené jsem nadšená! Zájezd jsme neměli organizovaný, takže musí brát člověk v potaz, jak a co si naplánujte. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj i celý hotel naprosto splnil očekávání! Krasny, čistý, personál velmi ochotný a příjemný! Můžu jen doporučit!!!

Strava
Výborná, každý si mohl přijít na své. Oceňuji rozmanitost bufetoveho typu!

Služby hotelu
Naprosto vyhovující!

Jana N., 27.09.2019, Datum pobytu: 20.9. - 24.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hezký hotel, nádherné okolí

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel, nádherné okolí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a prostorné pokoje

Strava
velmi dobrá

Pláž
bazény čisté, okolí upravené

Ivana S., 23.09.2019, Datum pobytu: 16.9. - 20.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dobrá cena za ubytování, pozor ale, ceny v restauracích i v okolí jsou dosti nadsazené. Počítejte s cenou za půl litr piva okolo 110 CZK

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá cena za ubytování, pozor ale, ceny v restauracích i v okolí jsou dosti nadsazené. Počítejte s cenou za půl litr piva okolo 110 CZK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj má všechno standardní vybavení, matrace na postelích už nejsou ale nejpohodlnější.

Strava
Večeře i snídaně formou rozmaniteného bufetu, zaměřeného na maďarskou kuchyni. Káva ke snídani bohužel pouze instantní.

Služby hotelu
Krásný welness s mnoha bazény s termální vodou, turecké saunové lázně, separátní sauna pro saunování bez plavek. Masáže, solná jeskyně.

Anonym, 17.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 14.9.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)