Recenze hotelů
Budapešť a okolí - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Naprosté nadšení z celého pobytu! Určitě se sem budeme ještě v budoucnu vracet a to moc rádi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosté nadšení z celého pobytu! Určitě se sem budeme ještě v budoucnu vracet a to moc rádi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byly v pokoji Junior suite, jelikož jsme měli dvě děti. Velikánský pokoj v 6.patře s výhledem sice na parkoviště, ale v poklidné lokalitě se spoustou zeleně. Pokoj vybaven klimatizací s možností regulace, velmi vkusně umístěné vybavení. Přistýlka byla sice poněkud nebezpečná při vstávání, ale dalo se to přežít. Bylo vidět, že asi něco již pamatuje, ale nic, co by bylo na stížnost. Druhá postel obrovská s vysokými matracemi. Velmi pěkně zapracovaný prosvětlený panel v čele. Dále TV s několik aprogramy, bohužel žádný v čj, konvice s možností zalití kávy či čaje, různé druhy sladidel, minibar-minichladnička, trezor, prostorné veliké vestavěné skříně, veliké zrcadlo, křesla, stolek. Koupelna luxusní, s vanou i prostorným sprchovým koutem. Spousta ručníků, župany, spa pantofle, kosmetika a šampony spolu se sprchovým gelem k dispozici. Elektřina na kartu-zasunutí.

Strava
Měli jsme polopenzi a byla opravdu vynikající! Bohaté snídaně i večeře formou bufetu. Pokaždé lahodné, delikatesní a obrovský výběr všehochutí! Kolikrát sme opravdu nevěděli, co si dát :D

Na oběd pokud byl hlad jsme si zašli buďto do restaurace u recepce a nebo přímo u bazénů. Obrovské porce, vynikající chuť a za "hubičku"

Služby hotelu
Každý den úklid na pokoji, výměna ručníků a županů, vynesení koše a úklid koupelny. Doplnění vody a kávy.

Personál kdekoliv vždy usměvavý a ochotný pomoci nebo zodpovězení dotazů. I když nejsme rodilí mluvčí Aj, i přesto jsme se bez potíží domluvili anglicky. U snídaní a večeří číšníci milí, pozorní, neustále odklízeli použité nádobí ze stolů.

Na cestu do centra zavolají smluvní taxi, které vás v pohodě odveze, kam si přejete za cca 300,-

Jediné malé mínus bylo, že obchůdek se suvenýry a pohledy je otevřený pouze 3 dny v týdnu a to pouze odpoledne. Ale to je opravdu jen malilinkatá skvrnka.

Využili jsme také dětský klub, kde si děti užili zábavu s místním maskotem a také různé prolézačky a kreslení.

Pláž
Kolem bazénů a v jeho okolí vždy čisto, uklizeno, dostatek lehátek a slunečníků. U větších atrakcí a bazénů vždy dozorující plavčík a to včetně zdravotníků. Veliké plus jsou čipové hodinky, kterými hradíte útratu v barech, restauracích a také otevírají veškeré vstupy. Nemusíte si nosit nic zbytečně po kapsách.

Radek H., 19.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 kvalitní zázemí hotelu, čistota, rozmanitá strava, dobře vybavený aquapark, pro děti super, pro dospělé rozmanité sauny, páry, wellness,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
kvalitní zázemí hotelu, čistota, rozmanitá strava, dobře vybavený aquapark, pro děti super, pro dospělé rozmanité sauny, páry, wellness, nepřelidněné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, klidné, prostorné

Strava
polopenze formou švédských stolů, pestrá, doplňovaná

Služby hotelu
oceňuji například kyvadlové autobusové spojení do centra města zdarma

Ondřej Slavík, 16.03.2020, Datum pobytu: 7.3. - 11.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dobré, byli jsme na jarních prázdninách se synem. Budapešť nádherná, hotel dobrý, aquapark dobrý, jen syn má 120cm a to byl problém na...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobré, byli jsme na jarních prázdninách se synem. Budapešť nádherná, hotel dobrý, aquapark dobrý, jen syn má 120cm a to byl problém na využití všech atrakcí. Doporučuji pro děti od 140cm. Zobrazit celou recenzi

Václav U., 16.03.2020, Datum pobytu: 9.3. - 13.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,5 Doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi prostorné, byli jsme spokojeni. Vzhledem k umístění v centru není nikam daleko, jen pro slabší spáče poněkud hlučno.

Strava
Bez stravy.

Služby hotelu
Personál ochotný, milý.

Jiřina J., 10.03.2020, Datum pobytu: 17.10. - 20.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Apartmány Boulevard City

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standardní. Nedostatky vidím snad jen v přístupu k uklízení pokojů.

Strava
Stravování naprosto skvělé. Nedoporučuju lidem s redukční dietou. Na druhé straně je zde podávána strava i pro vegany. Sportoviště jsou ve velmi blízkém okolí

Služby hotelu
Hotel je moderně zařízen, zřejmě po renovaci. Personál přívětivý, ochotný. Součásti hotelu jsou welnes služby lázeňského typu, kromě masáží v ceně ubytování.

Pláž
Místo pláže lze vyzvednout lázeňské služby termálních lázní v hotelu, které jsou v ceně ubytování a jsou k dispozici po celý den. Příjemné je, že se do lázní přepravíte v županu, který je součásti vybavení pokoje.

Další atraktivitou je blízkost centra Budapešti se všemi vydobyty historické metropole.

Aleš Pustka, 05.03.2020, Datum pobytu: 21.2. - 24.2.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Super víkend.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super víkend. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní přístup a zázemí hotelu.

Strava
Forma švédských stolů, velký výběr výborné.

Služby hotelu
Celkový dojem je super.

Kryštof Bušina, 19.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Carlton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všem mohu jen a jen doporučit, bylo to parádní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všem mohu jen a jen doporučit, bylo to parádní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké a čisté pokoje spojené s dalším, kde byly děti.

Strava
Jídlo opravdu velká nabídka. Jak pro vegetariány, tak jen pro malinké děti. Opravdu si každý našel to své.

Služby hotelu
Dětský koutek a vše bylo na jedničku.

Pláž
pouze bazený a vodní svět.

Tereza Vrbová, 17.02.2020, Datum pobytu: 10.2. - 14.2.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)