Recenze hotelů
Budapešť a okolí - Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 kvalitní zázemí hotelu, čistota, rozmanitá strava, dobře vybavený aquapark, pro děti super, pro dospělé rozmanité sauny, páry, wellness,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
kvalitní zázemí hotelu, čistota, rozmanitá strava, dobře vybavený aquapark, pro děti super, pro dospělé rozmanité sauny, páry, wellness, nepřelidněné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, klidné, prostorné

Strava
polopenze formou švédských stolů, pestrá, doplňovaná

Služby hotelu
oceňuji například kyvadlové autobusové spojení do centra města zdarma

Ondřej Slavík, 16.03.2020, Datum pobytu: 7.3. - 11.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dobré, byli jsme na jarních prázdninách se synem. Budapešť nádherná, hotel dobrý, aquapark dobrý, jen syn má 120cm a to byl problém na...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobré, byli jsme na jarních prázdninách se synem. Budapešť nádherná, hotel dobrý, aquapark dobrý, jen syn má 120cm a to byl problém na využití všech atrakcí. Doporučuji pro děti od 140cm. Zobrazit celou recenzi

Václav U., 16.03.2020, Datum pobytu: 9.3. - 13.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi prostorné, byli jsme spokojeni. Vzhledem k umístění v centru není nikam daleko, jen pro slabší spáče poněkud hlučno.

Strava
Bez stravy.

Služby hotelu
Personál ochotný, milý.

Jiřina J., 10.03.2020, Datum pobytu: 17.10. - 20.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Apartmány Boulevard City

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standardní. Nedostatky vidím snad jen v přístupu k uklízení pokojů.

Strava
Stravování naprosto skvělé. Nedoporučuju lidem s redukční dietou. Na druhé straně je zde podávána strava i pro vegany. Sportoviště jsou ve velmi blízkém okolí

Služby hotelu
Hotel je moderně zařízen, zřejmě po renovaci. Personál přívětivý, ochotný. Součásti hotelu jsou welnes služby lázeňského typu, kromě masáží v ceně ubytování.

Pláž
Místo pláže lze vyzvednout lázeňské služby termálních lázní v hotelu, které jsou v ceně ubytování a jsou k dispozici po celý den. Příjemné je, že se do lázní přepravíte v županu, který je součásti vybavení pokoje.

Další atraktivitou je blízkost centra Budapešti se všemi vydobyty historické metropole.

Aleš Pustka, 05.03.2020, Datum pobytu: 21.2. - 24.2.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Super víkend.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super víkend. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní přístup a zázemí hotelu.

Strava
Forma švédských stolů, velký výběr výborné.

Služby hotelu
Celkový dojem je super.

Kryštof Bušina, 19.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Carlton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všem mohu jen a jen doporučit, bylo to parádní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všem mohu jen a jen doporučit, bylo to parádní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké a čisté pokoje spojené s dalším, kde byly děti.

Strava
Jídlo opravdu velká nabídka. Jak pro vegetariány, tak jen pro malinké děti. Opravdu si každý našel to své.

Služby hotelu
Dětský koutek a vše bylo na jedničku.

Pláž
pouze bazený a vodní svět.

Tereza Vrbová, 17.02.2020, Datum pobytu: 10.2. - 14.2.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 mohu doporučit

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
mohu doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté, útulné, chyběla mi tam varná konev

Strava
strava výborná, polopenze formou bufetu

Služby hotelu
hotel disponuje autobusem, který jezdí do centra a zpět, tuto službu jsme využili

Anonym, 04.02.2020, Datum pobytu: 26.1. - 29.1.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)