Recenze hotelů
Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Velmi klidný a příjemný hotel. Moc jsme si odpočinuli. Léčebné bazény jsou velké, každý se v pohodě vejde. Personál povětšinou umí mluvit...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi klidný a příjemný hotel. Moc jsme si odpočinuli. Léčebné bazény jsou velké, každý se v pohodě vejde. Personál povětšinou umí mluvit česky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje dostatečně velké. Příjemně vyhřáté. Postele dobré. Ani příliš měkké ani tvrdé. Na chodbě měkký koberec, proto není z chodby do pokoje slyšet hluk.

Strava
Strava velmi rozmanitá. Maďarská kuchyně je velmi chutná. V jídelně vždy místo k sezení v kteroukoliv dobu. Personál velmi milý.

Služby hotelu
Z hotelu je průchod do termálních lázní trochu delší, než třeba z Park Inn v Sarvaru. Cestou míjíte kadeřnictví a malý obchůdek.

Anonym, 12.03.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Spokojenost.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající.

Strava
Vynikající.

Služby hotelu
Vstřícný personál s částečnou znalostí češtiny. Škoda, že nelze využít českou měnu k souvisejících služeb.

Pláž
Termální lázně s odpojícími službami.

František R., 11.03.2020, Datum pobytu: 6.3. - 8.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ubytování i relax v termálních lázních jsme si celá rodina užili. Z hotelu průchodem rovnou do lázni v županu je super.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování i relax v termálních lázních jsme si celá rodina užili. Z hotelu průchodem rovnou do lázni v županu je super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj uklizený, čistý, hezky zařízený.

Strava
Jídlo dobré, vcelku velký výběr, vše v pořádku. Měli jsme polopenzi, v termál. lázních se nám stravování moc nezamlouvalo(nic moc výběr), tak jsme chodili do města. Třeba pizzerie kousek od hotelu, dobrá volba.

Služby hotelu
Vše dobře zorganizováno, nemáme co vytknout.

Leona K., 11.03.2020, Datum pobytu: 2.3. - 5.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termální lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Super věc, nemusíte s sebou nic nosit, (karta, peníze) stačí nahlásit číslo pokoje. Personál vynikající, vždy ochotný. Špatná znalost...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Super věc, nemusíte s sebou nic nosit, (karta, peníze) stačí nahlásit číslo pokoje.

Personál vynikající, vždy ochotný.

Špatná znalost angličtiny, (převažují německy mluvící hosté). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje lepší standart.

Strava
Strava výborná, slušný výběr.

Služby hotelu
Celkový dojem výborný, málo lidí, klid na odpočinek.

Milan Londin, 11.03.2020, Datum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Mjus World Resort & Thermal Park (Körmend)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi prostorné, byli jsme spokojeni. Vzhledem k umístění v centru není nikam daleko, jen pro slabší spáče poněkud hlučno.

Strava
Bez stravy.

Služby hotelu
Personál ochotný, milý.

Jiřina J., 10.03.2020, Datum pobytu: 17.10. - 20.10.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Apartmány Boulevard City

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 A dovolenou jsme byli velmi spokojeni, cena odpovídá kvalitě.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
A dovolenou jsme byli velmi spokojeni, cena odpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez připomínek.

Strava
Strava velmi dobrá.

Služby hotelu
Personál ochotný a příjemný v jednání.

Pláž
Přístup do bazénů dobrý a čistý.

Milan Lodr, 09.03.2020, Datum pobytu: 1.3. - 5.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termální lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v centru Budapešti s dobrým přístupem k veřejné přepravě. Pěkná dovolená za každého počasí a ve všech ročních dobách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standardní. Nedostatky vidím snad jen v přístupu k uklízení pokojů.

Strava
Stravování naprosto skvělé. Nedoporučuju lidem s redukční dietou. Na druhé straně je zde podávána strava i pro vegany. Sportoviště jsou ve velmi blízkém okolí

Služby hotelu
Hotel je moderně zařízen, zřejmě po renovaci. Personál přívětivý, ochotný. Součásti hotelu jsou welnes služby lázeňského typu, kromě masáží v ceně ubytování.

Pláž
Místo pláže lze vyzvednout lázeňské služby termálních lázní v hotelu, které jsou v ceně ubytování a jsou k dispozici po celý den. Příjemné je, že se do lázní přepravíte v županu, který je součásti vybavení pokoje.

Další atraktivitou je blízkost centra Budapešti se všemi vydobyty historické metropole.

Aleš Pustka, 05.03.2020, Datum pobytu: 21.2. - 24.2.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 CA neudělala nic,vše je v režii hotelu. Navíc storno poplatek 80%?! Nemá smysl objednat zájezd přes CA mnohem jednodušší a levnější...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
CA neudělala nic,vše je v režii hotelu.

Navíc storno poplatek 80%?!

Nemá smysl objednat zájezd přes CA mnohem jednodušší a levnější objednat pobyt v hotelu napřimo.

S CA nikdy více.

A.Klempa. Zobrazit celou recenzi

Antonín Klempa, 04.03.2020, Datum pobytu: 27.2. - 1.3.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)