Recenze hotelů
Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Celkový dojem z dovolené byl dobrý ale pokazila ho cesta autobusem z Brna do termálu , autobus nevyhovoval ani cestujícím kteří měřili...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl dobrý ale pokazila ho cesta autobusem z Brna do termálu , autobus nevyhovoval ani cestujícím kteří měřili 160 cm. Cesta 270 km trvala 6 hodin a hotel jsme našli až na třetí pokus vždy vše vyložit a znovu naložit a nakonec jsme i museli najít hotel sami a pěšky asi 500 m s kufry v rukách . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfekt bez komentáře .

Strava
Pestrá strava , bohatý výběr .

Služby hotelu
Všeobecná spokojenost , vše fungovalo perfektně .

Pláž
V termálu pláž nebyla ale u bazénů bylo čisto ,teplo a služby na úrovni .

Jaroslava Z., 21.11.2019, Datum pobytu: 14.11. - 17.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená to byla moc hezká. Po dušičkovém týdnu bylo v resortu relativně málo lidí a tak se nám stávalo, že jsme měli bazén jen pro sebe.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená to byla moc hezká. Po dušičkovém týdnu bylo v resortu relativně málo lidí a tak se nám stávalo, že jsme měli bazén jen pro sebe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a uklizené pokoje, příjemně zařízené.

Strava
Všichni, kteří se starali o kuchyň byli naprosto perfektní. Od kuchařů, kteří vaří naprosto dokonale až po usměvavé servírky.

Služby hotelu
Služby hotelu, od kosmetiky přes masáže jsou přesně měřeny každému dle potřeby a přání. Krásně jsme si tam odpočinuli.

Jitka Jirglová, 21.11.2019, Datum pobytu: 4.11. - 11.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Caramell

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Co se týče hotelu - skvělé, ale autobus špinavý, málo místa, bez avízovaného wc a studeného bufetu, neznalost cesty řidičem, pozdní...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Co se týče hotelu - skvělé, ale autobus špinavý, málo místa, bez avízovaného wc a studeného bufetu, neznalost cesty řidičem, pozdní příjezd, čekání v Brně než přijede autobus CK. Do hotelu jsme přijeli pozdě a dříve jsme odjeli, celkem tak o 4 hodiny méně koupání než mělo být. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skvělé

Strava
skvělá

Služby hotelu
perfektní

Milan Nový, 21.11.2019, Datum pobytu: 14.11. - 17.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všechno v naprostém pořádku, příjemně jsme si zde odpočinuli.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechno v naprostém pořádku, příjemně jsme si zde odpočinuli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký a pěkný pokoj. Wifi pokrytí všude. Za nás spokojenost.

Strava
Opravdu velmi dobré jídlo a veliký výběr. Byli jsme zde v neděli, kdy bylo večer méně hostů, a i tak zůstal zachován široký výběr jídel. Opravdu jsme zažili leccos, ale tady je jídlo výborné.

Služby hotelu
Saunové ceremoniály super. V sobotu bylo v bazénech i v saunách dost lidí, i tak jsme pořád našli volná lehátka. V neděli hodně lidi odjeli, takže bylo volněji. V pondělí ráno před snídaní jsme měli bazén zcela pro sebe. Vždy jsme si našli prázdnou saunu, pokud jsme o to stáli. Doporučuji nezapomenout si pantofle k bazénu, protože se chodí v županu už z pokoje.

Alena D., 21.11.2019, Datum pobytu: 16.11. - 18.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Caramell

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel moc hezkej. Jídlo bylo úžasný a celkem pěkný prostředí a mnoho možností na výlet, ale spíše v letním období.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel moc hezkej. Jídlo bylo úžasný a celkem pěkný prostředí a mnoho možností na výlet, ale spíše v letním období. Zobrazit celou recenzi

Martin Z., 20.11.2019, Datum pobytu: 15.11. - 17.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Ubytování pohodlné, i když už trochu omšelé vybavení. Proti hotelu Répce Gold, kde jsme byli ubytovaní minule, velmi příjemný personál,...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování pohodlné, i když už trochu omšelé vybavení. Proti hotelu Répce Gold, kde jsme byli ubytovaní minule, velmi příjemný personál, dá se domluvit i částečně česky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj na 3 přespání úplně dostačující, nábytek není nejnovější, ale je čisto. Výtahy by potřebovaly větší kapacitu, ve špičkách se občas čeká déle.

Strava
I když nebyla tak rozmanitá, jako v Répce Gold, vše bylo připravené velmi chutně a každý si vybral. Vždy k večeři několik druhů masa na různé způsoby, těstoviny, sladká jídla, sýry i zelenina - super!

Služby hotelu
Služby hotelu výborné, personál ochotný a milý, využili jsme zdejší masáže. Škoda, že už v ceně nebylo půjčení županu a osušky do lázní. Hotelové welness zavírá už v 19.00, ale hosté můžou využívat i wellnes v Répce Gold do 22.00.

Pláž
Městské lázně mají dostatečnou kapacitu jak v části s léčivou vodou, tak v zážitkových bazénech, voda je čistá a často se mění. Sobota odpoledne je kritická, to přijíždějí i místní návštěvníci a provoz houstne. Přímo v areálu je možné se najíst v bufetu nebo zajít na kávu v županu - ale neberou tu karty, platit se dá v HUF nebo EUR.

Jana, 20.11.2019, Datum pobytu: 14.11. - 17.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Byl jsem zde již podruhé a opět spokojenost !!

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byl jsem zde již podruhé a opět spokojenost !! Zobrazit celou recenzi

Leoš Kubeček, 20.11.2019, Datum pobytu: 14.11. - 17.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Pobyt v lázních se mi líbil,stravování formou bufetu skvělé,všeho dostatek všem doporučuji zejména pro starší ročníky.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v lázních se mi líbil,stravování formou bufetu skvělé,všeho dostatek všem doporučuji zejména pro starší ročníky. Zobrazit celou recenzi

Daniel Duška, 19.11.2019, Datum pobytu: 6.11. - 10.11.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)