Recenze hotelů
Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 hotel i služby super, wellnes čisté, málo lidí, děti si to maximálně užily.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
hotel i služby super, wellnes čisté, málo lidí, děti si to maximálně užily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj velký, v pohodě se vešly 2 přistýlky pro děti

Strava
luxus. Prostě vše, nač si vzpomenete, hodně bezlepkových jídel, člověk neví, co si dřív dát. Vše výborné.

Kristýna T., 15.02.2018, Datum pobytu: 9.2. - 12.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem je skvělý.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je skvělý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu bylo čisto a je pěkně zařízený.

Strava
Polopenze. Hodně jídla a velký výběr.

Martina Z., 15.02.2018, Datum pobytu: 8.2. - 12.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 S dovolenkou som bol velmi spokojný a rád si to zopakujem.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou som bol velmi spokojný a rád si to zopakujem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Astoria bol super, krásny "prvorepublikový štýl" ktorý mi do Budapešti dokonale zapadol. Vytváralo to skvelú atmosféru.navyše je v samom centre Budapešti takže ku všetkým pamiatkam to bolo pár minút chodze.

Ale jedno jediné mínus je ze na pokoji nebola vývrtka na víno.

Strava
Kvalita a chuť jedla bola najlepšia s akou som sa doteraz v hoteloch stretol.

Služby hotelu
Skvelé.

Martin K., 15.02.2018, Datum pobytu: 9.2. - 12.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Astoria City Center

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Často jsme v duchu hodnotili náš thermolázeňský pobyt v Maďarsku konkrétně v Sárváru v hotelu Park Inn Sarvar. Naše hodnocení je veskrze...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Často jsme v duchu hodnotili náš thermolázeňský pobyt v Maďarsku konkrétně v Sárváru v hotelu Park Inn Sarvar. Naše hodnocení je veskrze kladné ve všech hodnotitelných rozměrech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní

Strava
Kvalitativně i množstevně bez chyby.

Služby hotelu
Protože klientela hotelu je z největší části Česká tak nám vadilo,že v televizi je jenom jeden kanál český a to z celkem 102 kanálů.

Karel P., 14.02.2018, Datum pobytu: 7.2. - 11.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Pobyt se nám velmi líbil. Užili jsme si vyhřívané bazény, masáže, celkovou relaxaci.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt se nám velmi líbil. Užili jsme si vyhřívané bazény, masáže, celkovou relaxaci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré. Trochu nás zklamalo hygienické zázemí na pokoji. Sprchový kout byl pouze oddělen závěsem a byl zde jen odtokový kanálek, žádná vanička. Měli jsme pokoj hned vedle schodů, takže jsme slyšeli ostatní procházející návštěvníky a ve večerních hodinách běhající děti, které byly dost hlučné. V pokoji bylo dost teplo, po celodenním koupání to bylo příjemné.

Strava
Se stravováním jsme byli velmi spokojeni. Jídla byl dostatek a velmi chutné. Personál ochotný a úslužný.

Služby hotelu
Služby hotelu - dobré. Vše probíhalo rychle, pokoj připravený i o něco dříve, než bylo uvedeno v pokynech.Pobyt byl zpestřený v pátek a v sobotu hudbou.

Jana Z., 14.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Piroska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 OK

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
Super

Služby hotelu
Jeli jsme tam do termálních lázní. Nástup v úterý 1. 38 stupňů bazény 2. bazén 34 stupňů super. Ve středu a ve čtvrtek oba bazény vypuštěny. Tak jsme tam byli zbytečně a už nikdy více.

Stanislav Čermák, 13.02.2018, Datum pobytu: 6.2. - 8.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Danubius Health Spa Resort Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Příjemná dovolená, bez negativních aspektů.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, bez negativních aspektů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pro 2 dospělé osoby OK. Přistýlka už byla moc. Stísněné.

Strava
Maďarskou kuchyni máme velmi rádi. V hotelu výborná. Skvělá cukrárna ve městě. Obědvali jsme na různých místech a výběr i kvalita velmi dobrá. Skvělé víno všude.

Služby hotelu
Úklid denní.

Neumíme cizí jazyky a na recepci i při výletu na Farmu nám vyšli vstříc překladačem na internetu. Super.

Pláž
Bazény, sauny, fitness volně přístupné - to nemělo chybu.

František Špaček, 13.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Venus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Byli jsme spokojeni se všemi službami i hotelem včetně okolí. Nedostali jsme uvítací drink :'(.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni se všemi službami i hotelem včetně okolí.

Nedostali jsme uvítací drink :'(. Zobrazit celou recenzi

Lucie Kolocová, 12.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 4.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Lions Garden Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 V hotelu jsme byli několikrát, vždy vše výborné. Všem doporučuji. Jediná nevýhoda je poměrně velká vzdálenost a dlouhá cesta po nepříliš...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme byli několikrát, vždy vše výborné. Všem doporučuji.

Jediná nevýhoda je poměrně velká vzdálenost a dlouhá cesta po nepříliš kvalitních silnicích nižších tříd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v apartmánu, je prostorný, čistý, úklid denně.

Strava
Strava v hotelu je vždy skvělá. Velký výběr na snídaně, od 12:00 do 14:00 polední polévka s pečivem, večer bohatý výběr s několika teplých jídel, příloh, studená kuchyně, zákusky. Vše v neomezeném množství.

Služby hotelu
Personál je příjemný, vše na úrovni.

Pláž
Přijeli jsme v sobotu, bazény plné, těžko se hledalo místečko. Pro nás naštěstí v neděli většina rodin s dětmi odjela a byl klid. Místa se uvolnila a bazény byly prázdné, tak jsme si pak užili plavání nejen ve venkovním bazénu, ale i v těch vnitřních. Tak jestli je to možné a chcete mít klid, jeďte v týdnu a ne o víkendu.

Anna Salčáková Kristová, 12.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 7.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Europa Fit

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super, výborný areál pro rodiny s dětmi

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super, výborný areál pro rodiny s dětmi Zobrazit celou recenzi

Jana Kadlečíková, 12.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 4.2.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622