Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Výborná dovolená,není co vytknout

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená,není co vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez problémů,moc pěkné,čisté.

Strava
Každý si určitě vybete.Dospělí i děti.

Služby hotelu
Ocenili jsme znalost češtiny na recepci.

Jana Tůmová, 11.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 8.10.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 velmi spokojeni

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skvělé

Strava
výborné

Služby hotelu
profesionální

Pláž
bazény i okolí velmi pěkně udržované , čistota a pořádek

Věra P., 11.10.2018, Datum pobytu: 2.10. - 7.10.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Hajdúszoboszló

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi dobré

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé

Strava
Velmi pestrý výběr i kvalita

Služby hotelu
Milý,ochotný a profesionální personál i služby

Pláž
pláž jako taková v termálních lázních nebyla avšak voda v bazénech byl velmi kvalitní

Bohuslav Klimeš, 11.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 7.10.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Perfektní

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl spíše menší, koupelna malá, ale vybavení v pořádku, televize, minibar. Překvapilo nás, že jsme jako manželé měli pokoj se 2 samostatnými postelemi.

Strava
Strava super, jen chvála.

Služby hotelu
Personál byl velice pozorný a ochotný, služby hotelu zcela v pořádku, pěkné liduprázdné wellness, vše funkční.

Kamil J., 11.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 7.10.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Xavin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 velká spokojenost :) přístup do aquaparku i lázní, ochotný personál

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velká spokojenost :) přístup do aquaparku i lázní, ochotný personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídá prezentační nabídce

Strava
velký výběr, z důvodu vysoké obsazenosti hotelu fronty

Služby hotelu
autobus zdarma do centra města a zpět

Markéta Mašková, 10.10.2018, Datum pobytu: 5.10. - 7.10.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 dobré

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
samá pavučina, nepřidělané toal. prkýnko, bez fenu

Strava
nenadchne

Služby hotelu
průměr, voda v hotel. bazenu špinavá

Vladimíra S., 10.10.2018, Datum pobytu: 5.10. - 7.10.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Mosonmagyaróvár

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Jely jsme s kamarádkou a jsme opravdu moc spokojené. Chutnalo nám jídlo, líbilo se nám v lázních, cesta byla pohodová... Určitě...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jely jsme s kamarádkou a jsme opravdu moc spokojené. Chutnalo nám jídlo, líbilo se nám v lázních, cesta byla pohodová... Určitě doporučujeme. Zároveň bychom chtěly také pochválit úžasnou paní delegátku Irenu, která se o všechny perfektně starala. Výborně se na místě vyzná a navíc má super smysl pro humor :-) Děkujeme! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel už je starší, což je podle mě znát hlavně na společných prostorách, ale to vůbec nevadí. Pokoj byl účelně vybavený a čistý. Atmosféra v hotelu velmi příjemná.

Strava
Jídlo naprostá paráda! Výběr se každý den obměňuje. Pokud máte mlsný jazyk, v tomhle hotelu budete určitě spokojeni.

Služby hotelu
Personál velmi příjemný. Na pokoji se nám stala drobná nehoda a oprava byla provedena bleskurychle.

Pláž
Lázně jsou přímo u hotelu. Zázemí i okolí je tam skvělé. Moc příjemný relax.

Kateřina H., 10.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 7.10.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Náš celkový dojem z dovolené v této lokalitě - klidné místo na odpočinek co se týká zábavy tak ve městě byly trhy dobré víno i hudba a...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Náš celkový dojem z dovolené v této lokalitě - klidné místo na odpočinek co se týká zábavy tak ve městě byly trhy dobré víno i hudba a další aktivity v areálu hotelu jen málo co menší plavecký bazén tam je co zlepšovat jinak termály ve městě pěkné ovšem pro postiženou osobu daleko . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal stáří hotelu - takový průměr

Strava
jídlo přímo v hotelu stačilo bylo ho dost ,ale čekala jsem víc madarskou kuchyni a ne jen smažené - takže trochu zklamání

Služby hotelu
služby v hotelu fungovaly byly asi dostačující

Věra Ondráčková, 08.10.2018, Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Hunguest Hotel Helios

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Pěkné ubytování, výborné jídlo, wellness ok, celkový dojem výborný.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné ubytování, výborné jídlo, wellness ok, celkový dojem výborný. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Piroska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 jezdíme do těchto lázní už více jak 10 let. Kvalita je stejná, ale cena se za těch posledních 10 let téměř zdvojnásobila.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
jezdíme do těchto lázní už více jak 10 let. Kvalita je stejná, ale cena se za těch posledních 10 let téměř zdvojnásobila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel bude v brzské době už potřebovat rekonstrukci.

Strava
Odpovídající ceně,

Služby hotelu
na úrovni

Anna Sladká, 05.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 2.10.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622