Recenze hotelů
Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 očekávaná spokojenost

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
očekávaná spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vyhovující

Strava
výborná

Služby hotelu
bez připomínek

Pláž
vše v normálu

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Karos Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 V porovnání s cenami některých leteckých zájezdů bychom ocenili i zahrnutí dopravy. U hotelu chybí přímý vstup na pláž a možnost koupání...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V porovnání s cenami některých leteckých zájezdů bychom ocenili i zahrnutí dopravy. U hotelu chybí přímý vstup na pláž a možnost koupání v Balatonu, na což v nabídce zájezdu nebylo upozorněno. Nejbližší pláž cca 15min za poplatek 1400Ft/os.den. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Balaton, Hotel: Silverine Lake Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Lazne byly uzasne, vyziti pro vsechny vekove kategorie i pro uplne nejmensi.Prijemne misto. Urcite se tam znovu chceme vratit.

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Lazne byly uzasne, vyziti pro vsechny vekove kategorie i pro uplne nejmensi.Prijemne misto. Urcite se tam znovu chceme vratit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl prijemny. Postele pomerne pohodlne.

Strava
Strava nam moc nechutnala.

Služby hotelu
Prijemny, klidny hotel.

Pláž
Hotel blizko lazni. I pres velke mnozstvi lidi se nikde nestali fronty a mohly jsme si lazne v klidu uzivat.

Dita Tartarelli Stojanova, 14.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Aqua Therm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Byli jsme spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu retro, jako by se tam zastavil čas. Personál a čistota byli na jedničku.

Strava
Spokojeni se stravou na hotelu i v okolí. Všude jsou příznivé ceny.

Služby hotelu
Bazén a sauna v ceně ubytování.

Pláž
K vodě je to kousek , hodně mělká voda, vhodné pro rodiny s malými dětmi a neplavce. Dojdete do půlky Balatonu pěšky.

Dana Chlopková, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Família

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Byli jsme zde podruhé a až na odcizené pantofle u bazénu jsme byli spokojeni.

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde podruhé a až na odcizené pantofle u bazénu jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli celkem v pořádku,jen záclony a závěsy volali po výměně (potrhané, špinavé).

Strava
Jídlo bylo dobré,velký výběr,byli jsme spokojeni.venku v areálu je spousta stánků s občerstvením,tak se dá najíst i mimo hotel.

Služby hotelu
Služby byli v pořádku, personál byl vstřícný,snaží se komunikovat v češtině ????

Pláž
Areál je velký,takže i přes velké množství lidí (2 týden v srpnu)se dá najít místo na ležení (je třeba mít své podložky), lehátka jsou většinou rychle zabrána. atrakcí je zde dost pro malé i větší děti,při špatném počasí jsou zážitkové bazény i vevnitř, myslím že si vybere každý.

Jaroslav, 13.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Naprosto úžasná dovolená, opravdu jsme si odpočinuli a zrelaxovali.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto úžasná dovolená, opravdu jsme si odpočinuli a zrelaxovali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na to jak velká obsazenost byla hotelu, tak byl klid při spaní.

Strava
Vynikající, rozmanitá, čerstvá. Konečně lidé neplýtvali, nenabírali si víc než byli schopni sníst.

Gabriela M., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Greenfield Hotel Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkově spokojeni. Ale chyběla mi klimatizace. Ve 4* hotelu by měla být. Hučící ventilátor ji opravdu nenahradí. Přístupy do bazénu v...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojeni. Ale chyběla mi klimatizace. Ve 4* hotelu by měla být. Hučící ventilátor ji opravdu nenahradí. Přístupy do bazénu v hotelu nejsou moc dobré,pro děti a osoby se zdravotním hendikepem nebezpečné. Zobrazit celou recenzi

Renata Šalenová, 13.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Piroska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byli jsme spokojeni. Nemáme co bychom mohli vytknout. Plánujeme do budoucna opakování pobytu????

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Nemáme co bychom mohli vytknout. Plánujeme do budoucna opakování pobytu???? Zobrazit celou recenzi

Věra B., 13.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Aqua Hotel Termál

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 PĚKNÁ, KLIDNÁ DOVOLENÁ DLE PŘEDSTAV, CHYBÍ KLIDNÉ MÍSTO PRO KUŘÁKY

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
PĚKNÁ, KLIDNÁ DOVOLENÁ DLE PŘEDSTAV,

CHYBÍ KLIDNÉ MÍSTO PRO KUŘÁKY Zobrazit celou recenzi

Ubytování
STANDARTNÍ, DOBRÉ NA TUTO ÚROVEŇ HOTELU.

Strava
V HOTELE VELMI DOBRÁ STRAVA, KVALITNÍ A PŘIMĚŘENÝ VÝBĚR.

VEČER MALÝ VÝBĚR POSEZENÍ NEBO JAKÉKOLI ZÁBAVY.

Služby hotelu
BYLY JSME PŘEKVAPENI NA NEOCHOTU MĚNIT ŽUPAN, KTERÝ JE V CENĚ

ZA UŠPINĚNÝ BĚHEM POBYTU _ A NEBYLI JSME JEDINÍ!

Pláž
TERMÁLNÍ KOUPALIŠTĚ UPRAVENÉ, ROZMANITÉ A HLAVNĚ ČISTÉ A TO OPRAVDU VŠUDE.

I OSTATNÍ SLUŽBY V AREÁLU KOUPALIŠTĚ VELMI DOBRÉ!

Dana F., 13.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)