Recenze hotelů
Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Super dovolená, jezdíme sem pravidelně

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, jezdíme sem pravidelně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, útulný, s balkonem.Je tady hodně čechů a není tady ani jeden český kanál v tv, myslím, že by v tom směru mohl hotel něco podniknout :) Dále nebyl žádný minibar. V tak luxusním hotelu bych ho očekávala, ale není to samozřejmě priorita.Výhoda je blízkost termálních bazénů propojených s hotelem.

Strava
Strava velmi dobrá a pestrá, velký výběr kvalitních jídel.Hodně ovoce, zákusků, výběr i pro malé děti. Číšníci neuvěřitelně kmitají :)

Služby hotelu
Nenašli jsme fitness a bazén, které jsme měli uvedené v nabídce hotelu. Po dotazu na recepci nám sice ukázali směr, ale stejně jsme nic nenašli.Zřejmě chybná informace v popisu hotelu?Jinak jsme žádné služby hotelu nevyužili.

Pláž
Lázně Zalakaros jsou velmi známé.Udržované a čím dál více využívané rodiny s dětmi. Opravdu to tam žije, takže kdo vyhledává klidné a tiché lázně, raději sem nejezděte.Jezdíme sem velmi rádi, je to tady krásné, teplé bazény, léčivé, sportovní, dětské, zkrátka si vybere každý.

Roman J., 26.07.2021, Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosté nadšení z celého pobytu! Určitě se sem budeme ještě v budoucnu vracet a to moc rádi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosté nadšení z celého pobytu! Určitě se sem budeme ještě v budoucnu vracet a to moc rádi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byly v pokoji Junior suite, jelikož jsme měli dvě děti. Velikánský pokoj v 6.patře s výhledem sice na parkoviště, ale v poklidné lokalitě se spoustou zeleně. Pokoj vybaven klimatizací s možností regulace, velmi vkusně umístěné vybavení. Přistýlka byla sice poněkud nebezpečná při vstávání, ale dalo se to přežít. Bylo vidět, že asi něco již pamatuje, ale nic, co by bylo na stížnost. Druhá postel obrovská s vysokými matracemi. Velmi pěkně zapracovaný prosvětlený panel v čele. Dále TV s několik aprogramy, bohužel žádný v čj, konvice s možností zalití kávy či čaje, různé druhy sladidel, minibar-minichladnička, trezor, prostorné veliké vestavěné skříně, veliké zrcadlo, křesla, stolek. Koupelna luxusní, s vanou i prostorným sprchovým koutem. Spousta ručníků, župany, spa pantofle, kosmetika a šampony spolu se sprchovým gelem k dispozici. Elektřina na kartu-zasunutí.

Strava
Měli jsme polopenzi a byla opravdu vynikající! Bohaté snídaně i večeře formou bufetu. Pokaždé lahodné, delikatesní a obrovský výběr všehochutí! Kolikrát sme opravdu nevěděli, co si dát :D

Na oběd pokud byl hlad jsme si zašli buďto do restaurace u recepce a nebo přímo u bazénů. Obrovské porce, vynikající chuť a za "hubičku"

Služby hotelu
Každý den úklid na pokoji, výměna ručníků a županů, vynesení koše a úklid koupelny. Doplnění vody a kávy.

Personál kdekoliv vždy usměvavý a ochotný pomoci nebo zodpovězení dotazů. I když nejsme rodilí mluvčí Aj, i přesto jsme se bez potíží domluvili anglicky. U snídaní a večeří číšníci milí, pozorní, neustále odklízeli použité nádobí ze stolů.

Na cestu do centra zavolají smluvní taxi, které vás v pohodě odveze, kam si přejete za cca 300,-

Jediné malé mínus bylo, že obchůdek se suvenýry a pohledy je otevřený pouze 3 dny v týdnu a to pouze odpoledne. Ale to je opravdu jen malilinkatá skvrnka.

Využili jsme také dětský klub, kde si děti užili zábavu s místním maskotem a také různé prolézačky a kreslení.

Pláž
Kolem bazénů a v jeho okolí vždy čisto, uklizeno, dostatek lehátek a slunečníků. U větších atrakcí a bazénů vždy dozorující plavčík a to včetně zdravotníků. Veliké plus jsou čipové hodinky, kterými hradíte útratu v barech, restauracích a také otevírají veškeré vstupy. Nemusíte si nosit nic zbytečně po kapsách.

Radek H., 19.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi příjemná dovolená, byli jsme spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená, byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké, prostředi hotellu a vybavení příjemné.

Strava
Strava výborná, pestrá a chutná.

Služby hotelu
Trochu mě překvapilo, že denní úklid pokoje spočíval ve vynesení koše, ale jinak byli všichni milí a ochotní.

Pláž
Okolí bazénů bylo uklizené a pod dozorem plavčíků.

Jana Dítětová, 15.07.2021, Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termální lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Na pokoji lednička zdarma,při polopenzi jsou placené pri večeři nápoje,cena piva 100kč. Ideální pro rodiny s dětmi i hodně malými.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na pokoji lednička zdarma,při polopenzi jsou placené pri večeři nápoje,cena piva 100kč. Ideální pro rodiny s dětmi i hodně malými. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok,jen přistylka pro děti je malá,jen pro děti ,oproti chorvatsku kde se na ni vyspal i dospělí

Strava
Dobrá,ale při polopenzí si hradite při večeři nápoje.

Služby hotelu
Žádný problém.

Pláž
Čisté,spousta lehatek zdarma. Dostatek toalet a občerstvení bez front.

Petr Dufek, 15.07.2021, Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělý odpočinek i výborné lázně v Bük-fürdo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý odpočinek i výborné lázně v Bük-fürdo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Letošní přidělený pokoj menších rozměrů,jinak čisto.

Strava
Výborná pestrá strava.

Služby hotelu
Velmi ochotný a milý obsluhující personál.

Pláž
Nelze hodnotit,pobyt byl v termálních lázních.

Alexandra Kašková, 13.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termální lázně, Hotel: Piroska

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Krásný hotel, výborný personál a strategické místo, odkud je blízko na Balaton s možností koupání v termálech.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel, výborný personál a strategické místo, odkud je blízko na Balaton s možností koupání v termálech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Překvapilo nás, že cestovka uváděla tři hvězdy, ale ubytování odpovídá čtyřem hvězdám.

Strava
Na hotelu jsme měli jenom snídaně, ale ty byly opravdu pestré a chutné.

Služby hotelu
Personál byl neuvěřitelně příjemný. Hlavně nemají ty naštvaný obličeje. Je vidět, že ta práce je baví.

Pláž
Hotel je v pěší vzdálenosti zhruba 10 min. od termálního jezera.

Petr D., 09.07.2021, Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termální lázně, Hotel: Sante

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Přes cestovku jsme si zaplatili pobyt a vlastní dopravou dorazili do Büku. Cesta tam byla OK, cestu zpět nám "zpestřili"...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Přes cestovku jsme si zaplatili pobyt a vlastní dopravou dorazili do Büku. Cesta tam byla OK, cestu zpět nám "zpestřili" rakouští pohraničníci, kteří nás při příjezdz z Maďarska odklonili na přechod, který nebyl určen jen pro styk HUN/AUT (120 km), i když o tom naše MZV nikde nic nepsalo a tranzit měl fungovat. Tam (Nickelsdorf) se odehrávalo něco podobného, ale s naším odesláním na blízkou dálnici.

Naše nadšení z prvního postcovidového výletu do zahraničí jsme si užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel již funguje nějakou dobu a občas je to znát (rozvrzané postele, dosluhující vybavení v koupelnách), ale postupně pokoje rekonstruují. Protože jsme byli na 2 noci, toto jsme neřešili.

Strava
Ta vynahradila dobná úskalí s ubytováním. Všeho dosti a velmi chutná a bohatá.

Služby hotelu
Hlavní sezóna ještě nezačala, hotelový wellness byl částečně v provozu. Služby pro hotelové hosty, které ale hotel nezajišťoval (vláček do termálů) ještě taky nejezdil. Na recepci se snažili mluvit česky.

Pláž
Termály doznaly od naší poslední návštěvy velkého rozšíření - přibyly atrakce a další bazény, okolní hotely u termálů se právě rekonstruují.

Miloslav D., 01.07.2021, Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termální lázně, Hotel: Piroska

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 4,6 Byly jsme s dcerou v tomto hotelu několikrát, ale letos to bylo špatné

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Byly jsme s dcerou v tomto hotelu několikrát, ale letos to bylo špatné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velmi slušné, ale letos kvůli covidu se neuklizelo a nefungovala lednice, nebyly tam nápoje

Strava
Strava byla nejhorší za všechny pobyty. Byli jsme rozdělení do 3skupin a výběr velmi omezený. Jen 2 hlavní jídla.

Služby hotelu
Služby na nefungovaly jak měli. Wellness se zavíral v 19 hod., výtah jezdil jen jeden a to jím nevadil covid, že jsme ve výtahu byli namačkáni i 8 lidí bez roušky. Úklid ve welnessu velmi špatný

Pláž
Pláž není, lázně fungovaly, ale bylo tam strašně moc rodin z Maďarska s nevychovanými dětmi, což jsme nedomyslely, že jsou prázdniny. Letos tam nebyli ani hosté z Rakouska i Německa. Již tam nepojedeme.

Anonym, 24.09.2020, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)