Recenze hotelů
Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi, cena adekvátní kvalitě a vybavení hotelu. Vytknout mohu jen to, že jsme za 5 dní nestihli využít...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená pro rodiny s dětmi, cena adekvátní kvalitě a vybavení hotelu. Vytknout mohu jen to, že jsme za 5 dní nestihli využít zdaleka všechno, co hotel nabízel. Rozhodně doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování junior suite - dvě kingsize lůžka + rozložený gauč. Lůžka stála samostatně, ale nebyl problém je posunout. Rozkládací gauč už tolik pohodlný nebyl, ale děti neprotestovaly. Prostorný pokoj, klimatizace, sítě v oknech, vana + sprchový kout (šampon rozhodně vzít vlastní, po tom hotelovém byly vlasy jako krepák!), jen voda tekla hooodně malým proudem. Ručníky dodávány nové obden, župany pouze pro dospělé. Pokoj čistý, denně dodávána voda a minerálka do lednice v 0,5l lahvích zdarma. TV na pokoji bez jediného českého programu (resp.bylo ČT24, ale nefunkční), bohužel nefungoval ani žádný hudební program. Jeden dětský program v maďarštině. Okolí hotelu není ničím zajímavé, není kam zajít na procházku, nicméně ani nebylo třeba. Vybavení hotelu poskytuje komfort na celou dobu pobytu (tělocvična, sauny, hřiště na squash...), do centra vyjíždí od hotelu 4x denně shuttle bus (viz níže).

Strava
Švédské stoly s opravdu širokou nabídkou - saláty, předkrmy, sýrový bar, 2 druhy polévek, hlavní chod výběr cca 4 masa + 1 ryba + přílohy, několik druhů zákusků, zmrzlina. Snídaně vše co vás napadne včetně bezlepkových, bez laktozových, raw strava apod. Dětská strava na nižších barech, aby si děti mohly nabírat samy, dále miminkovská strava od HIPP - přesnídávky i obědy ve skleničkách a různé sušenky, včetně bryndáčků. Jediné, co lze vytknout - při delším pobytu se zdají večeře stále stejné.

Služby hotelu
Ochotný personál, dokonce i uklízečka rozuměla anglicky. Velice chválím chuttle bus, který 4x denně jezdí do centra Budapešti k Náměstí hrdinů a zpět, zdarma. Standardní MHD je velice složité a i pořízení lístku na MHD je dost složitou záležitostí. Nicméně plusem je, že automaty na lístky fungují na platební karty, takže není třeba mít žádné HUF a člověk si vystačí pouze s EUR a platební kartou. Parkování je zdarma před hotelem nebo v garážích za příplatek. V hotelu je dětská herna s dozorem. Taxi stojí permanentně před hotelem.

Pláž
Využili jsme pouze vnitřní bazény a byly naprosto úžasné, všechny teplé, některé víc, některé méně. Spousta bazénů s různými atrakcemi, několik toboganů, ikdyž dítě nemělo výšku na použití samo, mohlo s rodičem na dvousedáku.. bazén pro malé děti se spoustou skluzavek. Jediné, zato obrovské mínus - dětský bazén děsně přechlorovaný. Po půlhodině sezení u dětského bazénu mi slzely oči a nemohla jsem zastavit kýchání (pravděpodobně až alergická reakce). Tento stav se zlepšil po přesunu k jinému bazénu, které už nebyly tolik chlorované. Nicméně děti to odnesly vysušenou až šupinatou pokožkou. Doporučuji vzít dobrý krém s sebou.

U bazénů je i restaurace/bar, kde je možno se najíst za relativně přiměřenou cenu (velká porce těstovin s masem cca 150Kč, 1/6 velké pizzy 80Kč). U jednoho bazénu je zdroj pitné vody.

Všude celkem čisto. Pro pány povoleny i šortkové plavky. Malé děti mohly s plinkovýma plavkama.

Jana Gregorová, 15.02.2019, Datum pobytu: 1.2. - 5.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pobyt splnil naše očekávání, bylo by zajímavé se tam podívat i v létě s dětmi, kdy jsou otevřeny všechny venkovní bazény.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt splnil naše očekávání, bylo by zajímavé se tam podívat i v létě s dětmi, kdy jsou otevřeny všechny venkovní bazény. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, vybavení v pořádku, úklid každý den

Strava
Polopenze formou bufetu - pestrý výběr

Služby hotelu
Využívali jsme doplňkové služby wellness - velice dobrá úroveň

Pláž
V sobotu bylo u bazénů dost plno

Ivana P., 15.02.2019, Datum pobytu: 8.2. - 12.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkově příjemná dovolená pro rodinu s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově příjemná dovolená pro rodinu s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, příjemné, komforní.

Strava
Strava je chutná, kvalitní, rozmanitá, avšak o něco lepší stravu měli v Kehida Kustany (ale rozdíl je v lepším a ještě lepším:) )

Služby hotelu
Dětský koutek, sedačky pro dospělé, v pořádku.

Pláž
Skvělé vyžití, akorát postupně odchází doplňky v bazénu (vloni nefungovala jen jedna z následujících věcí) - stříkací žirafa a had již nestříkají, chybí jedno "vajíčko", sprchující brána a ještě jedna stříkačka fungují jen s části

František T., 15.02.2019, Datum pobytu: 6.2. - 10.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 hezké, doporučuji

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
hezké, doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pozor na mravence v pokoji, museli jsme vše doma vymrazit a následně vyprat

Strava
chutnalo nám

Služby hotelu
nevyužívali jsme je příliš

Pláž
koupání fajn, nelíbilo se nám ,že tam měla přístup muslimka v hadrech a šátku přímo ve vodě, neměli jsme z toho dobrý pocit!!!

Ludmila Bustová, 12.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 6.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Maximální spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maximální spokojenost.

Strava
Maximální spokojenost.

Služby hotelu
Maximální spokojenost.

Pláž
Maximální spokojenost.

Ladislav L., 12.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 7.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Všecko dobré až na polopen.nejhorší za poslední rok

  • 10 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Všecko dobré až na polopen.nejhorší za poslední rok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čiste

Strava
Strava hrozná

Služby hotelu
Dobrý

Pláž
Dostupnost do vod dobrá

Marie Jungová, 11.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 8.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Byli jsme velmi spokojení, navštívili jsme již opakovaně.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojení, navštívili jsme již opakovaně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, velké pokoje, pohodlné postele, sušáky na mokré plavky a ručníky, denní úklid a doplňování minibaru na pokoji samozřejmostí.

Strava
Jídlo výborné, slušný výběr, čerstvé i kompotované ovoce, čerstvá i nakládaná zelenina, saláty, sýry, uzeniny, paštiky, pomazánky, občas mořské plody a ryby, omelety, palačinky, steaky, zákusky, pečivo slané i sladké.

Bohužel jen velmi omezený výběr jídel pro celiaky, o bezlepkový chléb je nutno každý den u snídaně někoho žádat :o(

Obsluha v jídelně velmi ochotná a milá.

Služby hotelu
Hotel velice pěkný, personál ochotný, vstřícný, usměvavý :o)

Pláž
Přístupová chodba k bazénům super.

Dana M., 11.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 7.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel si stále udržuje vysoký standard.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel si stále udržuje vysoký standard. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, úklid v pohodě, nově renovované, koupelna na úrovni

Strava
Strava AI na vysoké úrovni, velký výběr jídla i nápojů, sekt potěší

Služby hotelu
Příjemná obsluha, celková pohoda, potěšilo přání k narozeninám, je vidět, že vedení hotelu má o hosty zájem.

Pláž
Termály, mohlo by být víc bazénů, ale nikdy nebylo přeplněno.

Karel K., 11.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 6.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 úžasná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
úžasná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní, dle našich přestav

Strava
Delikatesní, famózní, úžasná.

Služby hotelu
Skvělé, za pár dní nebylo možno vše využít.

Andrea V., 11.02.2019, Datum pobytu: 5.2. - 8.2.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Danubius Health Spa Resort Bük

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)