Recenze hotelů
Maďarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8.8 S dovolenou jsme byli velice spokojení. Navštívili jsme už podruhé.

  • 8.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli velice spokojení. Navštívili jsme už podruhé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, propojené dva pokoje (2+3 děti)

Strava
U snídaní, večeří, velký výběr. Pro alergiky bezlepkové pečivo, rostlinná mléka.. U večeře trošku chyběly hranolky. V rámci bazénů nákup nápojů, jídel přes kartu(hotelové hodinky), nenosí se hotovost s sebou.

Služby hotelu
Nemají dětské župany. Část bazénů vyhrazená jen pro hotelové hosty- nejteplejší voda a méně lidí. Na tobogány se dostanou děti až od 130cm(na některé), poctivě měří a dítě s výškou 129 cm nepustí. Velká nevýhoda dětí menšího vzrůstu (věk se nezohledňuje). Šestiletá dcera známých jezdit mohla, naše sedmiletá ne.

Jitka Karolová, 12.05.2022, Datum pobytu: 5.5. - 9.5.2022
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8.2 Oáza klidu a pohody, doporučuji starší klientele v místě není žádné večerní vyžití. Jedná se o hotel v malé vesničce, nicméně 11 km...

  • 8.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Oáza klidu a pohody, doporučuji starší klientele v místě není žádné večerní vyžití. Jedná se o hotel v malé vesničce, nicméně 11 km daleko se nachází známé termální lázně Hevíz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní klidné ubytování odpovídající 4 hvězdičkám. Velká společenská místnost s malou kuchyňkou kde je k dispozici varná konvice a čaj byla příjemným překvapením.

Strava
Stravování bufetovým způsobem je výbornou volbou. Měla jsem trochu obavy ohledně maďarské kuchyně a ostrých jídel, ale vyjma jediného zeleninového salátu bylo vše nepálivé a velký výběr. Byla jsem trochu zklamaná pouze z návštěvy vyhlášených trhů v Hevízu. Prodejců bylo málo a čekala jsem více místních produktů.

Služby hotelu
Spokojenost. Anglicky se s personálem na základní úrovni domluvíte. Po celou dobu máte v lázních přidělenou vlastní skříňku.

Renáta Horáková, 09.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 4.5.2022
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Maďarské termální lázně, Hotel: Hertelendy House

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená krásná, jen jsme byli zklamáni ze zavřených venkovních bazénů a atrakcí pro děti, i když na stránkách hotelu je uvedeno, že se...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená krásná, jen jsme byli zklamáni ze zavřených venkovních bazénů a atrakcí pro děti, i když na stránkách hotelu je uvedeno, že se otvírají od 1.5.2022. Počasí bylo nádherné, ale venkovní využití žádné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pro dítě (5 let) bylo pouze "spartakiádní" lehátko, které se po první noci celé rozpadlo a muselo nám být vyměněno. Dostali jsme opět lehátko, ale bylo pevnější i s nízkou matrací, takže lepší. Při dotazu u CK, jaká bude pro dítě postel nám bylo zasláno foto pokoje, kde kromě manželských postelí byla samostatná třetí postel v téže kvalitě.

Strava
Strava výborná, jen by to chtělo pro malé děti navíc i dětské jídlo, vše je pro ně příliš kořeněné a slané. a stále sladká jídla pro děti také nejsou moc vhodná.

Služby hotelu
Výborné

Pláž
OK

Jaroslava Bergerová, 09.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 6.5.2022
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Parádní relax.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Parádní relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné ubytování.

Strava
Výborná strava.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Sportovní náplň kurzu
Bez sportu.

Marcela M., 04.05.2022, Datum pobytu: 25.4. - 30.4.2022
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 Pokud očekáváte kvalitní služby spojené s pohodovou dovolenou, odpočinkem a relaxem v lázních, tak je to správná volba

  • 8.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pokud očekáváte kvalitní služby spojené s pohodovou dovolenou, odpočinkem a relaxem v lázních, tak je to správná volba Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nadstandardní bezproblémové ubytování, v době pobytu probíhala rekonstrukce okolí, což ale nijak zásadně pobyt neovlivňovalo

Strava
Dostatečná, pestrá, každý si "své" najde

Služby hotelu
Dostačující, bezproblémové, na recepci se domluvíte i česky

Pláž
Hotel přímo v areálu lázní, což velice zjednodušuje jejich dostupnost

Michal P., 29.04.2022, Datum pobytu: 23.4. - 26.4.2022
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9.4 Byli jsme tu již podruhé a nemáme co vytknout.Prostě spokojenost!

  • 9.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme tu již podruhé a nemáme co vytknout.Prostě spokojenost! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše ,jak má být,čistota,kvalitní služby.

Strava
Bohatý výběr jak snídaní,obědů a večeří.V mezidobí samozřejmostí pití a drobné pochutiny.Dokonalé.

Služby hotelu
Ten nejlepší.Nebyli jsme tu naposledy...

Jiří, 27.04.2022, Datum pobytu: 21.4. - 24.4.2022
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západní Zadunají, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)