Recenze hotelů
Severní Kypr - Kypr

Napište svou recenzi

Celkem: 10 skvělá dovolená,doporučuji!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená,doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi krásné pokoje i koupena i u levnejsich bočních pokojů

Strava
výborná,velký výběr ovoce,zeleniny a zdravého jídla

Služby hotelu
příjemný personál, všude bylo krásně čisto

Pláž
skvělý servis a výběr nápojů a čerstvého ovoce přímo u pláže.

přístup do vody nebyl uplne ideální,kousek od hotelu byla krásná veřejná písečná pláž s průzračně čistou vodou

Martina K., 24.06.2019, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Concorde Luxury Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nabídka služeb (masáže, restaurace ala carte) perfektní Bazén a pláž dle popisu cestovní kanceláře, čisté plazove osusky vždy k...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nabídka služeb (masáže, restaurace ala carte) perfektní

Bazén a pláž dle popisu cestovní kanceláře, čisté plazove osusky vždy k dispozici po celem arealu, servis roznaseni občerstvení jak na pláži, tak na bazénu.

Tobogany super, miniclub také. Animační program zábavný - například zorbing, šipky, aquaaerobic, vodní házená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherné, čisté pokoje s velkými postelemi. Výměna ručníku denně. Minibar zdarma, denně doplnovany. Velka koupelna s vanou a sprchovym koutem. Krásný balkon. Televize s programem CT24.

Strava
Nedá se popsat několika slovy :-) prostě úžasný kulinarsky zážitek! Mraky čerstvého ovoce nejen v restauraci ale i po celem areálu (pláž, tobogany, bazen). Nepřeberné množství zakusku.

Služby hotelu
Pozitivni:

Masáže - thajské, tradiční, aroma - perfektní a cenově dostupné.

Hotel třídí odpad (vsude jsou tridici odpadni kose) a chová se ekologicky - místo plastových kelímku používají pouze sklo.

negativni: Nemají zde skoro žádné suvenýry, ani pohledy.

Pláž
Krásná, velká písemná pláž s pozvolným vstupem do moře, denně čištění od větších kamenů a nečistot.

Andrea K., 24.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Concorde Luxury Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 S dovolenou jsme spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na úrovni.

Strava
Stravy bylo dostatek i nápojů, já bych ocenila větší výběr pokrmů z ryb.

Služby hotelu
Služby byly perfektní.

Pláž
Pláž čistá, dostatek lehátek.

Miroslava Čermáková, 24.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 spokojenost,žádný problém,jen nesmyslné letecké mezipřistání v Antálii,výměna celé posádky a znovu další zbytečný start a přistání/vždy...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost,žádný problém,jen nesmyslné letecké mezipřistání v Antálii,výměna celé posádky a znovu další zbytečný start a přistání/vždy riziko/,nazpět to samé 1 1/2 hodiny čekaní v letadle Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborný,odpovídalo hvězdičkám hotelu

Strava
chutná,pouze obyčejná voda se musela kupovat balená

Služby hotelu
dobrý

Pláž
čistá,lehátka kvalitní,osušky zdarma,spokojenost

Vlasta Nečasová, 24.06.2019, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Vuni Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pěkný hotel, krásné moře, bazén, pláž vše v dosahu hotelu. Určitě se sem vrátíme :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel, krásné moře, bazén, pláž vše v dosahu hotelu. Určitě se sem vrátíme :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný hotel, každý den čisté ručníky, doplněné vody v ledničce. Není co vytknout.

Strava
Jídlo vynikající, velký výběr, hodně ovoce, melouny, příjemný personál.

Služby hotelu
Personál příjemný, neměli jsme žádný problém. Úžasní byli animátoři, díky nim jsme se opravdu nenudili.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu, nebyli jsme v sezoně, takže lehátek dostatek. Voda krásně čistá, pozvolný vstup, vhodné pro děti.

Jakub P., 24.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 19.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 13.6.2019 - 20.6.2019. Dovolená super. Větší zdržení na zpáteční cestě na letišti v Antalyi (1,5 hod.). Nic příjemného, když sedíte v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
13.6.2019 - 20.6.2019. Dovolená super.

Větší zdržení na zpáteční cestě na letišti v Antalyi (1,5 hod.). Nic příjemného, když sedíte v letadle. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, každý den úklid a výměna ručníků.

Strava
Strava pestrá, každý si vybral dle své chuti.

Služby hotelu
Osušky k bazénu a moři - možnost výměna každý den. Animátorský program - zcela dostačující.

Pláž
Půáž čistá, každý den úklid. Moře čisté, ráno klidné, od poledne měnší vlnky.

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S pobytem jsme byli velmi spokojení. Nádherné moře....příjemný hotel a krásná pláž....zajímavý ostrov.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem jsme byli velmi spokojení. Nádherné moře....příjemný hotel a krásná pláž....zajímavý ostrov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pro nás příjemný,menší hotel i když starší s bazénem uvnitř resortu i na pláži.Útulné pokoje.Nejdřív jsme dostali pokoj v přízemí,byl pěkný,prostorný,ale balkon měl prostě na zemi a výhled do prac.prostor hotelu,a vzhledem k tomu že večer rádi sedíme na terase s vínkem a jsme raději v patře,tak jsme prosili o výměnu pokoje.Nejdříve neměli,ale hned druhý den ráno nám pokoj vyměnili a sami se nabídli, at se jdeme podívat na pokoj v 1 patře s výhledem na moře.Tak jsme se přestěhovali.Ochota personálu byla moc příjemná a byli všichni milí a usměvaví.Výměna ručníků a úklid -každý den.Jen snad v koupelně by mohla téci voda ve sprše silněji.Teče slabě,že se obtížně dají vymýt delší vlasy,a to říkali většinou všichni ,že voda teče slabě.

Strava
Jídlo bylo vynikající! Restaurace velice příjemná,číšníci milí,usměvaví a stále se starali,aby kolem vás bylo čisto.Hrála tam vždy příjemná,pomalá hudba,která vás nutila si jídlo opravdu vychutnat v klidu.Všeho bylo dostatek a velice chutné,jak teplý bufet,tak studený.Ráno u snídaně výborné džusy/ žádné práškové/ káva,čaj.Je možno jídlo střídat a pokaždé mít něco jiného.Večeře byly velice chutné,mají hodně teplé zeleniny s masem,výborně ochucené a kdo si nevybere vždy je možný studený bufet,nebo různé těstoviny a dezert.Probíhaly nejdříve v restauraci a od půlky týdne i venku u bazénu,kde je také moc příjemné posezení,kde můžete zůstat i délé u vínka nebo piva.Jen by mohlo být asi více ovoce,jinak nám nic nechybělo.

Služby hotelu
Byli jsme také na krásném výletě na poloostrov Karpaz. Původně jsme si chtěli půjčit auto a jet sami,ale zjistili jsme že se tam výlet pořádá,tak jsme jeli autobusem a udělali jsme moc dobře,protože s námi byla úžasná průvodkyně paní Petra.Ta nám řekla tolik informací o Kypru,Karpazu a o lidech jak tam žijí a o místních poměrech.Ona tam žije,tak to dobře zná a dovede poutavě vyprávět,že vám ta cesta krásně uteče.Moc děkujeme za krásný zážitek i paní Petře.Na hotelu bylo moc fajn,že na recepci vám dají osušky na pláž a večer je tam zase vrátíte.Měl proběhnout jeden večer s živou hudbou,ale nebyl......možná že ještě nebyla úplná sezona....nevím. Nedějí se tam žádné animační programy a diskotéky,což na klid a relax je super,Podél moře vede klidná promenáda,kolem které nic není,jen pár hospůdek.Na vychutnání západu slunce -super.Když vycházíte z hotelu dejte se doleva a narazíte na ní..

Pláž
Tak pláž....jedním slovem... NÁDHERA! Blízko,hned před hotelem a místní komunikací.Žádné lány látkových slunečníků,jsou asi ve 3 řadách a dřevěné.hned nad nimi je pláž.bar,kde můžete posedět s drinkem.koktejlem nebo občerstvením při nádherném výhledu na moře.Je tam druhý bazén z něhož se kocháte tím samým výhledem....krása.Pláž je z jedné strany písečná a z druhé oblázková.Můžete si vybrat! Lehátek bylo dostatek,vždy spousta volného místa.Prostě pohoda a klid. Do té doby než přijela skupina poláků a další neomalení hosté.Pak už se ten klid u moře musel hledat, ale za to cestovka ani hotel nemůže,to si dělají sami lidi.

Anonym, 22.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: LA Hotel & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,4 Cyprus je destinacia, ktoru mam rada, avsak predsalen sa uz vratim iba na Grecku cast. Velmi velky hotel, vela ludi v restauracii, rady...

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Cyprus je destinacia, ktoru mam rada, avsak predsalen sa uz vratim iba na Grecku cast. Velmi velky hotel, vela ludi v restauracii, rady na jedlo a nedostatocny pocet lehatok, teraz sme mali problem najst, tak si neviem predstavit, co bude v plnej sezone. Typicke turecke pohostenie, vsetkeho dostatok, len urcity personal odmerany, zachmurene tvare...Celkovy dojem dobry, raz urcite stacilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie sme mali vo vedlajsej budove, pripadalo mi to, ako kajuty, nie hotelove izby, tak sme si priplatili a vymenili sme ubytovanie za vilku vedla bazena. To boli ok.

Strava
Turecky styl, vsetkeho dostatok, bar na plazi s rychlym obcerstvenim. Napoje, voda, kava zo stroja Nescafe.

Služby hotelu
Upratovanie slabe, ak zaplatite, zlepsi sa to.

Pláž
Pekne more, na piesku na brehu sem tam cierne skvrny. Neviem od coho, asi olejove, inak pohoda, vacsinou fukalo, dan za otvorene more.

Katarina K., 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,2 Velmi příjemný resort

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný resort Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídalo ceně pokoje

Služby hotelu
Personál nevtíravý, příjemný, úslužný, jazykově slušně vybavený

Pláž
Protože jsem neplavec, přístup do moře mi plně vyhovoval, hloubka moře pozvolná, pláž každé ráno připravená,

možnost osprchování, toalety blízko, osušky čisté , občerstvení blízko.

Alice G., 21.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 V tomto hotelu podruhé a opět velká spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu podruhé a opět velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme blok 12 hned u pláže, všude blízko. V noci rušil sousední hotel Limak, diskotéka do 2 do rána velmi hlučná, ale při zavřených oknech se to dalo přežít. Pokoje jsou již starší, ale vše fungovalo, úklid každý den velmi dobrý.

Strava
Strava se oproti lońsku malinko pokazila. Nebyl tak obrovský výběr jako předchozí rok, kdy to bylo úžasné. Hlavně absence plodů moře. Ale i přesto je stravování velmi rozmanité a na hotel v této cenové kategorii nadstandartní. Obrovský výběr alko i nealko nápojů, míchaných drinků atd.a hlavně vše importované, nealo originál v plechu. Zmrzlina po celý den u bazénu i na pláži, chlazené melouny, okurky, mezi obědem a večeří hamburgery, placky vafle.

Služby hotelu
Služby hotelu na velmi vysoké úrovni. Obsluha u stolů v barech u bazénů, v barech na pláži, dokonce i na pláži samotné stále chodil číšník a donesl vám co jste si přáli. Všude čisto, personál velmi příjemný ochotný, v jídelně stále sklízeli ze stolů, perfektně zorganizované. Vše fungovalo perfektně, opravdu se o hosty starají dokonale. Každý večer byl animační program a v baru u bazénu živá hudba. Animátoři příjemní, neotravovali pokud jste neměli zájem se zúčastnit.

Pláž
Nádhera!!! Kvůli této pláži a moři jsme sem jeli znovu. Překrásné čisté moře, málo kde je takové k vidění. (hlavně ve srovnání s Tureckem:) Lehátek vždy dostatek, sety pro 4 s velkým slunečníkem, každý den pláž perfektně uklizená a hlavně klid, žádná hlučná hudba ani animace.

Příští rok se sem možná zase vrátíme.

Anonym, 20.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Kaya Artemis

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)