Recenze hotelů
Severní Kypr - Kypr

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Moc krásný hotelový komplex, nádherná příroda. Celý komplex je zasazen do exotické zahrady.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc krásný hotelový komplex, nádherná příroda. Celý komplex je zasazen do exotické zahrady. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký prostorný pokoj s manželskou postelí a o něco menší postelí. Pokud se cestuje s 2 dětmi není problém je uložit. Dvoulůžkový pokoj je pro 4 osoby dostatečný. Celá nábytková stěna slouží k uložení věcí, dostatek ramínek. Na pokoji je rychlovarná konvice, hrnečky a skleničky. Další vybavení je televize, klimatizace, telefon.

Strava
Strava byla chutná, dostatečně pestrá. K obědu i večeři velké množství moučníků. Večer se dostává 1,5 litru pitné vody na pokoj. To nebývá samozřejmostí u jiných hotelů. Obsluha velmi příjemná. V jídelně je dostatek místa k sezení.

Služby hotelu
Problém s internetem. Pouze v baru fungovala Wi-Fi.

Pláž
Pláž je od hotelu strašně daleko. Nebyl problém se tam dostat, hotel zajišťoval 3 krát denně dopravu na pláž tam a zpět. Pláž čistá, dostatečné množství slunečníků a lehátek s matrací. Na pláži je restaurace a rychlé občerstvení za přijatelnou cenu.

Hana P., 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Riverside Garden Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená se nám líbila. Cestování je zbytečně dlouhé, vzhledem k mezipřistání v Turecku.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. Cestování je zbytečně dlouhé, vzhledem k mezipřistání v Turecku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo popisu i očekávání. Trochu náročný byl příjezd a hledání apartmánu v noci v neznámém prostředí.Na recepci nám jen ukázali jakým směrem se dát, trochu jsme bloudili a to ve tři ráno není příjemné

Strava
Dobrá, i když nám chyběl větší výběr v mase,

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Hezká, ale mohla by být více udržovaná

Jana Maleninská, 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Le Chateau Lambousa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel jsem navštívil bohužel jen na krátkou dobu, ale stálo to za to !

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsem navštívil bohužel jen na krátkou dobu, ale stálo to za to ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byl jsem ubytován v hotelovém pokoji ve vedlejší budově. Pokojík byl pěkný, čistý, s balkónkem, na němž je i posezení. Denně pokojské ustlávali postel, jde vidět, že se opravdu starají.

Strava
Hlavní restaurace se nachází na pravém konci pláže. Má velké vnitřní i venkovní prostory a je příjemně zařízená. Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů, které jsou bohaté snad na všechno. Dva druhy polévek, spousta zeleniny a ovoce, hodně dezertů a příloh, několik druhů masa, na ,,fresh,, před Vámi připravují i některé pokrmy. Dokonce mají i DiaKoutek.

Dále hotel nabízí i plážový bar, který je zase na levém konci pláže a je zahrnut do Soft/Light All Inclusivu, je otevřen tuším do 18. hodiny a pak se otvírá MoonRise bar u bazénu, který je myslím až do půlnoci.

Můžete také navštívit A´la Carte restauraci, ta je však za poplatek.

Služby hotelu
K hotelu patří Casíno, mají své SPA centrum s různými procedurami, vnitřní i venkovní bazény. Lobby bar na recepci. Několik krámků se suvenýry, módou nebo nebo se šperky. Ve vedlejší budově se také nachází miniMarket, kde můžete sehnat dennodenní potřeby. Personál v hlavní restauraci je velice příjemný, možná je to tím, že tam pracují vesměs studenti z místních univerzit. Personál, který je na recepci by se mohl více usmívat :)

Pláž
Soukromá pláž je dost písčitá a dost velká. Pozvolný vstup do moře je i pro ty nejmenší. Lehátka i slunečníky jsou zdarma, osušky jsou také zdarma. Jediné co bych vytknul, tak snad ty nedopalky.

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 4.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Acapulco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Pozitivní hodnocení

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pozitivní hodnocení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní včetně nabízených služeb

Strava
Dobrá, ale mohla by být pestřejší v hlavních částech jídel, jinak dostatek zeleniny i velký výběr dezertů

Služby hotelu
Nabízené služby v dostatečném rozsahu

Pláž
Pláž čistá, dostatečný počet lehátek i samostatných sezení, obsluha u občerstvení ochotná, dostatečný výběr nápojů

Václav Sankot, 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Nespokojenost a to velká,se závěrem pobytu a to ,že poslední den byla pouze snídaně a do 12.hod opuštení pokoje a čekání pouze na recepci...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nespokojenost a to velká,se závěrem pobytu a to ,že poslední den byla pouze snídaně a do 12.hod opuštení pokoje a čekání pouze na recepci hotelu do odjezdu autobusu v 21.05 hod.s přepravou na letiště a odlet v 1,45 hod. To to považuji u ULTRA ALL INCLUSIV za velmi špatné u této cestovní kanceláře a určitě už nebudu využívat jejich služeb. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Normální.

Strava
Nornánílní

Služby hotelu
průměrné

Pláž
bez přípomínek

Milan Jandák, 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 13.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Acapulco nebyl náš objednaný resort,nýbrž náhradní. Ale určitě lepší kvality, pouze rušnější a rozsáhlejší.Pro ty ,kteří vyhledávají...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Acapulco nebyl náš objednaný resort,nýbrž náhradní. Ale určitě lepší kvality, pouze rušnější a rozsáhlejší.Pro ty ,kteří vyhledávají animační programy, velký výběr večerní zábavy,atrakce pro děti, určitě skvělé.Dostatečné množství restaurací,barů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naše ubytování bylo v bungalovech, velmi příjemné prostředí a krásné kvetoucí upravené zahradě

Strava
gastronomická špička,výběr na co si jen vzpomenete

Služby hotelu
hotelová služba fungovala spolehlivě

Pláž
pláž písčitá od ubytování cca 200 m,čistá, lehátek dostatečné množství( ale v hlavní sezoně musí být dost přeplněná - kapacita 2500 klientu ) Šnorchlování možné ,ale není na co koukat

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: LA Hotel & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Velká spokojenost, dobré ubytování -na 3hvězdičky přímo skvělé, výhled do upravené zahrady a na hory. Na krásnou pláž jsme dojížděli asi...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost, dobré ubytování -na 3hvězdičky přímo skvělé, výhled do upravené zahrady a na hory. Na krásnou pláž jsme dojížděli asi 15 minut. U hotelu velmi malá neudržovaná pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký pokoj ,velmi dobré matrace, nový nábytek, pravidelný úklid. Trochu víc hlučná klimatizace.

Strava
Velice bohaté snídaně ,velký výběr marmelád, teplé jídlo, vajíčka , u snídaně i večeře ovoce a zelenina.

U večeře byl vždy výběr ze dvou masitých jídel, velice dobře upravené jehněčí a skopové.

Služby hotelu
Vzhledem k tomu, že rádi cestujeme, volíme zpravidla hotely s 3 hvězdičkami. Zájezd jsme koupili na last a v porovnání s hotely obdobné kategorie v Řecku a Turecku jednoznačně nejlepší. Nám ale nevadilo dojíždět na jinou pláž.

Pláž
Pláž u hotelu malá a neuklizená. V docházkové vzdálenosti upravená hezká soukromá pláž. 15 minut autobusem nádherná soukromá pláž. Teplota vody kolem 30 stupňů, písečná a travnatá pláž, dostatek slunečníků, nejsou nutné boty do vody . Voda čistá. Velice málo lidí- byli jsme v první části října. Teplota vzduchu 25 až 30 stupňů.

Eva K., 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Sempati

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená splnila naše očekávání.Hotelový resort je malý,útulný,moc hezká udržovaná kvetoucí zahrada,bazény čisté,personál milý...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání.Hotelový resort je malý,útulný,moc hezká udržovaná kvetoucí zahrada,bazény čisté,personál milý ,ochotný,ubytování hezké,stravování jsme měli formou polopenze.snídaně se denně opakovaly,ale vždy se dalo vybrat,ovoce u snídaně nebylo,jen u večeře denně žlutý meloun,ten nám moc nechutnal a dva dny před odjezdem byl červeny meloun,toť vše.večeře byly výborné s výběrem různých omáček a bylinek,zeleniny a zeleninových salátů,na snídani byly různé nápoje.čaj a káva a večeře bez nápojů.jen by bylo dobré v bungalovech doplnit rozbité hrníčky.sklinky a chyběla souprava židlí a stolku na terase,měli jsme jen 2židle a z toho jedna rozbitá.úklid se prováděl denně,vždy bylo čisto i ručníky a toaletni papir denně nebo obden.Velice chválíme spolupráci s cestovní kanceláři ,vše proběhlo tak jak mělo,informace na velice dobré úrovni.Děkujeme za krásnou dovolenou i letecké společnosti za bezpečný a příjemný let a vynikající občerstvení ,při letu na Kypr zapečená sýrová bagetka a zpět rýže se zeleninovou štávou s kuřecím masem .čokoládový dezert.zeleninová malá miska a malá houska s málem.Děkujeme i společnosti CA Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovech čisté.hezké,jen by bylo dobré občas zkontrolovat vybavení a doplnit.co je rozbité nebo chybí

Strava
Měli jsme polopenzi a velice nám chutnalo,

Služby hotelu
služby hotelu na 1*.všichni byli milí,usměvaví,přátelští

Pláž
Tak to je bohužel velké zklamání,vydali jsme se z resortu pěšky přes pole cca10 -15 min k pláži,která patři k hotelu,ale tohle snad ani pláž nebyla,malinká,neudržovaná,pár lehátek a kam si ostatní lehnou?My jsme si ale poradili,tuhle plážičku jsme viděli poprvé a naposledy a jezdili jsme místním minibusem,který vám kdekoliv a v kteroukoliv dobu zastaví na mávnutí ruky na jiné pláže k místním hotelům za 4 liry.

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Club Simena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

13 fotografií

Celkem: 7,2 Celkový pobyt hodnotím jako lepší,3*+.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový pobyt hodnotím jako lepší,3*+. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Některá zařízení ,žebřík do bazénu , poklop u bazénu havarijní stav a drobnosti na pokojích.

Strava
Dobrá a dostačující.

Služby hotelu
Lepší průměr na 3*.

Pláž
Voda čistá , spíše pro plavce ,písek dále kameny . Chyběl úklid na pláži.

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 13.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Crystal Rocks (agios Sergios)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)