Recenze hotelů
Agia Napa - Kypr

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Skvela dovolenka.. Boli sme v case, ked sa hotel prave otvaral po nutenej prestavke. Bolo nas tam pomerne malo hosti, zvacsa Slovaci a...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvela dovolenka.. Boli sme v case, ked sa hotel prave otvaral po nutenej prestavke. Bolo nas tam pomerne malo hosti, zvacsa Slovaci a zopar domacich dovolenkarov. Uzivali sme si to velmi. Zazit Aya Napu bez prepchatych plazi bolo nadherne.

Stare centrum sa tiez prave prebudzalo.. Dalo sa don dostat busom alebo taxikom. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby ciste, vzdy upratane, k dispiozcii chladnicka, kanvica, caj, kava..

Strava
Vyborna a chutna. I ked nebolo take kvantum jedla ako napr. v Turecku, vzdy sa dalo vybrat, najma salaty, rozne chutne prilohy, maso aj ryby. Prip este nejake cestoviny a pod. Super sladke ovocie. Cely den v boxe k dispizicii nanuky, moznost desiat aj olovrantov. Cely den napoje aj alkoh. drinky v plazovom bare.. Ak ste mali flasku, nacapovali do nej napoj, aby ste si mohli vziat k lehatku..

Služby hotelu
Vzdy vysli v ustrety, ked sme nieco potrebovali, posledny den nas bez problemov nechali dlhsie na izbe, lebo sme odchadzali az o 17..15. Toto zaxzlevam dekegatke Megy, ze nam to nevybavila vsetkym, vybavovali sme si to kazdy sam, ak ho to napadlo. Delegatka tam bola fakt len na predaj zajazdov. Zbytocne platena osoba.

Pláž
Plaze sme mali dve. Hotelova so servisom zdarma ~ okrem vikendov ~ a platena verejna plaz. Obe blizko hotela. More tu ma Modru vlajku. Je nadherne, tyrkysove a teple.. Pri hotelovej plazi miestami skraja ploske kamene, da sa vsak pomedzi ne prejst a potom uz parada.. Sem tam sa tu dali pozorovat korytnacky, inak nic zaujimave, len piesok Pri verejnej plazi je vstup bezproblemovy, siroky priestor na kupanie, neotravuju vas sportove aktivity, lebo maju na boku vytvoreny koridor do mora mimo kupajucich sa. Jednoducho rozpravkove kupanie.

V areli 4 bazeny. Plavecky a relaxacny s virivkou a dva detske.

Lehatka aj pri bazenoch, aj v zahrade pod palmami.

Jozef S., 20.08.2020, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2020
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Dome Beach and Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vzhľaom na koronu tam bolo málo ľudí, čo mi aj vyhovovalo, ale malo to aj negatívne stránky. Neboli otvorené všetky bary a reštaurácie....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vzhľaom na koronu tam bolo málo ľudí, čo mi aj vyhovovalo, ale malo to aj negatívne stránky. Neboli otvorené všetky bary a reštaurácie. More krásne, priesvitné, izby upratovali denne. Jedlo bolo tiež vynikajúce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby pekné, upratovali denne.

Strava
Jedlo bolo tiež dobré, boli sme spokojní.

Služby hotelu
Príjemný presonál.

Pláž
More krásne, priesvitné, pláž čistá.

Iveta Šamanková, 11.08.2020, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Dome Beach and Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Cyprus je nadherny ked je zeleny (marec-maj, oktober), stretavali sme prijemnych ludi, nadherna promenada pri mori, plaze v blizkosti...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Cyprus je nadherny ked je zeleny (marec-maj, oktober), stretavali sme prijemnych ludi, nadherna promenada pri mori, plaze v blizkosti hotela, oplati sa precestovat ostrov, je roznorody. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krasny hotel s vonkajsim a vnutornym teplym bazenom, jedlo sa dalo vybrat tak aby chutilo, izbicky ciste s vyhladom na zapad slnka.

Strava
Strava neurazi, ale nic extra. Co hodnotime pozitivne je cerstva zelenina a ovocie, obcas aj dobre pripravene masko.

Služby hotelu
celkom fajn, snazili sa vyjst v ustrety

Pláž
plaz je asi 10 min pesi po krasnej promenade, odtial je blizko aj nadherna Nissi beach. Promenada sa tiahne aj na opacny koniec k pristavu, po veceri je to prijemna prechadzka.

Jana Skrakova, 26.02.2020, Datum pobytu: 16.2. - 23.2.2020
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Anmaria Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 3,2 Recenze ✓ minimum Hotel zaměřen na ruskou a ukrajinskou klientelu. Úroveň v žádném případě neodpovídá počtu hvězdiček. S úklidem si...

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Recenze

✓ minimum

Hotel zaměřen na ruskou a ukrajinskou klientelu. Úroveň v žádném případě neodpovídá počtu hvězdiček. S úklidem si hlavu nelámou, ze sedmi dnů pobytu 2 dny neuklízeli vůbec, ručníky vyměněny pouze jednou. Vzhledem k tomu, že toaletní papír po vykonání potřeby dáváte do koše u toalety, očekávali jsme aspoň vynášení jednou za den. Ve sprše šváby. Stravování v rámci full servisu, který nabízí CK naprosto příšerné, snídaně stále stejné, výběr jídel při večeři pomleté zbytky z několika dnů. Polévky působily poslévané rovněž ze všeho možného. Personál je velmi milý a vstřícný, ale asi to nezachrání. Platili jsme povinný vánoční příplatek, bohužel nevíme za co. Žádný večerní program, jen karaoke, kde excelovali ruští hosté. Delegát, ukrajinské národnosti mluvící anglicky, nás přivítal první den a pak už se o nás nestaral. Informace o odjezdu a odletu jsme si museli zjistit. Pokud bychom jeli čistě jen na vánoční pobyt, ukousali se v hotelu nudou. Okolí pěkné na procházky a výlety, když si půjčíte auto, máte o zábavu postaráno a můžete projet celé pobřeží, navštívit města, historické památky a poznat i něco ze života lidí na Kypru včetně gastronomie. Určitě nedoporučujeme cestovat s CK ....., zavazadlo jen 10kg, váhy se nesčítají. V létě u hotelu žádná pláž, nejbližší pěšky daleko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány průměr, neudržované

Strava
Rozhodně je co zlepšovat. Snídaně každý den stejné, nápoje : studená voda z automatu, která je silně cítit chemií, přechlazený pomerančový a jablečný nápoj (umělá náhražka), čaj pouze černý, hnusná káva z automatu, velký výběr salátů, jinak bída. Ze sladkého jen dva druhy nějaké buchty na plechu a pak omezený výběr ovoce. Večeře zbytky od oběda pomleté do masové směsi.

Služby hotelu
Téměř žádné, krom studeného vnitřního bazénu a předražené masáže

Pláž
Žádná

Anonym, 03.01.2020, Datum pobytu: 24.12. - 30.12.2019
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Panthea Holiday Village Water Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená poskytla kvalitní odpočinek, dobré jídlo, hezké koupání na pěkné pláži Nissi beach, kde ale i v říjnu bylo poměrně rušno. Jinak...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená poskytla kvalitní odpočinek, dobré jídlo, hezké koupání na pěkné pláži Nissi beach, kde ale i v říjnu bylo poměrně rušno. Jinak teploty byly okolo 28 stupňů, moře teplé, jen dny kratší (na opalování to bylo tak od 10:00 do 16:00. Z hlediska poznávání krás Kypru je týden příliš krátká doba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování neodpovídalo 5 hvězdičkám, ale byl to slušný standard. Úklid denně, vše OK.

Na můj vkus poměrně rušno u bazénu (nahlas hudba, dovádění dětí).

Strava
Strava byla výborná, bohatý výběr všeho možného, včetně místních specialit.

Služby hotelu
Služby hotelu byly víceméně perfektní, personál ochotný.

Pláž
Pláž blíže u hotelu nemá úplně písčitý vstup a není příliš velká.

Nissi beach je do 5 minut od hotelu, vstup převážně písčitý, v říjnu už nebyla tak přelidněná, v létě asi bude.

Roman Cibulka, 29.10.2019, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Adams Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 spokojenost

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Lepší pokoje dávali ruským občanům tj. my byli bez výhledu na bazén, ale nevadilo nám to.

Strava
Snídaně bufet každý den stejná , hodně malá rozmanitost a kvalita. Večeře byly lepší, zelenina, maso, jednou byla ryba.

Pláž
pěkná, dalo se vybrat - písečná i nepísečná

Antonín Z., 21.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 14.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Fedrania Gardens

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,8 Ubytování porazilo celkový dojem z dovolené

  • 1,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování porazilo celkový dojem z dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nepříjemný neochotny personal , pokoj špinavý, rezava koupelna s japajici vodou ze stropu, rezava lednice a výměna ručníků a úklid 1x za 4 dny, Řecko i Kypr jsme docela procestovali ale tohle jsme ještě nezažili , lákala nas lokalita Ayia Napa, pláž i výlety pěkné, naše paní delegatka se nám snažila pomoct, nicméně pokoj nám vyměnili po 4 dnech, kde na nas aspoň nekapala voda, ale tohle byla nejhorší dovolená co jsme kdy zažili , do tohohle hotelu opravdu nikdy a varujeme i ostatní

Strava
Stále stejná jídla cely týden, tvrdé , nedovarene, případně hodinu před ukončením večeře téměř žádné

Služby hotelu
Ten nejhorsi

Pláž
Přeplněná, písečná, lehatka s deštníkem za 7,5 eur denně

Andrýsková H., 14.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: New Famagusta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Bylo to dobré.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Myslím, že to bylo dost komfortní.

Strava
Trochu monotónní snídaně, ale celkem si nemohu stěžovat. Hlavně zákusky měli výborné.

Služby hotelu
Služby- recepce byli ochotní a milí. Pouze mně scházela nabídka výletů s nějakou tamní cestovkou do okolí. Prý jsem na to měl pamatovat v Praze. Tak jsem si vzal aspoň taxi do blízkého města.

Pláž
to vyhovovalo, ale bylo tam dost lidí. Malá písečná pláž, zbytek přístup přes kamenitý terén

Pavel F., 01.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 27.9.2019
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Callisto Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní ubytování, čisto

Strava
velmi pestrá, dostatečné množství, různé kuchyně, výborná

Služby hotelu
dobré

Pláž
blízko, voda krásná, dost lidí

Miloš W., 27.09.2019, Datum pobytu: 15.9. - 23.9.2019
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Asterias Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásný 5* hotelový komplex,který je vhodný pro všechny kategorie hostů (i trochu více náročných),ale především je zaměřený na rodiny s...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásný 5* hotelový komplex,který je vhodný pro všechny kategorie hostů (i trochu více náročných),ale především je zaměřený na rodiny s dětmi.Velké množství bazénů pro plavce i neplavce,nespočet barů(i na vodě),menší tobogány,vodní masáže,sporty-prostě na jižní KYPR dost IN. Bazénových lehátek celkem dostatek i když je lepší si je dopředu zajistit ráno osuškou.Osušky měněny denně zdarma.Všude v arealu celkem slušná WIFI (vč.pokojů).Anglicky mluvící animátoři,kteří se snaží celý den dělat program pro malé navštěvníky,které je někdy celkem dost slyšet.Ale při troše tolerance a vyrovnanosti osobnosti se to dá ustát.A když ne,tak je kde se přesunout do klidu.Areál je fakt velký. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má taky druhý název podle evropské cestovky(TUI Family Life).Hotelový areál se skládá s oddělené recepce,5.patrové hl.budovy,a spousty 1p.studií,některé i se vstupem přímo do plytkého bazenu z přízemního pokoje.Ty jsou spíš vhodné za příplatek rodinám s dětmi.Párům v rámci soukromí spíš nedoporučuji.A jistě jsou i za nemalý příplatek.Pokoje v hl.budově jsou celkem moderně vybavéné rozdělené do 5.pater na východní stranu -slunce jen ráno 4* statut) a jihozápadní stranu 5* statut,.ve kterém vás po příjezdu na pokoj čeká kromě výhledu na bazény (bočně v dálce s horních pater je vidět i NISSI beach zátoka s ostrůvkem),i mísa s ovocem šampus nebo víno,kancelářské pokojové potřeby a především 100% funkční klimatizace a taky skoro celý den slunce.Cena za pokoj je ovšem jinde.Měli jsme ho na 45.min.jako BAD ROOM zdarma před odjezdem pouze na okoupání a převleknutí oděvu (použití pouze sprchy,WC,toalet.potřeb a osušek!!) před odjezdem už domů.Je to služba hotelu pro,, SERIOZNÍ" hosty na vyžádání.

Strava
Strava celkově dobrá-rozmanitá-hotelová.Snídaně,obědy,večeře jsou pestré.Je si z čeho vybrat.Různé chutě by měly být uspokojeny.Je všeho dostatek.Stále doplňované,převážně celkem čerstvé.Maso i hovězí a vepřové,mořské plody ,ryby.Mnoho ovoce,dost sladkého pro mlsouny vč.nanuků a různých zmrzlin v pulťaku.Dorty,zákusky.Dětský pultík s jídlem.Strava i pro dietáře,vegetariány,atd.Možnost pojíst v hlavní a vedlejších restauracich.Svačinky,gyros,toasty,kafíčka sladkosti, vč.pizzy cely den.Celý den zdarma balená voda vč.alko,nealko v barech od 10.hod.-24.hod.

Služby hotelu
Vhodné i pro vozíčkáře,kočárky.Bezbariérové přístupy.Hotel má vlastní obchůdek,sportovní aktivity,herní dětské atrakce).některé za min.poplatek)IWIFI Free,Wellnes,sauny,masáže,relax zona,aj.Personál hotelu je převážně zdvořilý-ochotný,nekonfliktní.Hl.jazyk anglicky,řecky.možno i rusky.Je to čistý,moderní hotel se solidními službami pro klienty,kteří si rádi za hýčkání připlatí.

Pláž
NISSI BEACH je jedna z mála veřejných krásných pláží jižního Kypru.Převážnou dobu byla čistá. Občas se vyskytnou traviny(příliv)Ale druhý den čisto.Bíly písek,pozvolný vstup do vody.Slunečníky a lehátka za poplatek.Krásná scenérie s ostrůvkem.Více lidí na pláži-daň za vyjímečnost.

Stanislav M., 25.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Atlantica Aeneas Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Nissi beach z hotelu 4 fotografie