Recenze hotelů
Kypr

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Maximálna spokojnosť

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximálna spokojnosť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maximálna spokojnosť

Strava
Maximálna spokojnosť

Služby hotelu
Maximálna spokojnosť

Pláž
Maximálna spokojnosť Pláž pesočnatá s postupným zostupom do mora. Slnečníky na pláži hotelové, bez poplatku, občerstvenie priamo na pláži.

Marianna Mihaľová, 26.07.2021, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkovo vydarena dovolenka nie je co vytknut...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo vydarena dovolenka nie je co vytknut... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starsi hotel ale moderne rekonstruovany cize OK. Pekne izby s rychlou wifi. Izbu sme mali s vyhladom na more.

Strava
Strava chutna ale nebol taky vyber pravdepodobne kvoli nizsej obsadenosti hotela.

Služby hotelu
Izby ciste a pravidelne upratovane

Pláž
Odporucam zobrat "topanky na kupanie" kedze plaze su kameniste... Voda chladna, ale osviezujuca kedze bolo horuco.

Milan, 26.07.2021, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Paphos, Hotel: Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotels

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Cena nezodpovedala kvalite

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Cena nezodpovedala kvalite Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V celku dobre,az na to,ze davali 1 flasu vody na izbu a to sme boli traja

Strava
Fajn,pestra

Služby hotelu
O bodov,ziadne animacie,ziadna hudba,na plazi nikto,kto by vam poskytol lehatko,ked si vcas rano nedate osusku na lehatko,neskor ho ani nezozeniete. Kazdodenny problem s osuskami,vobec ich nemali. Dokonca bol den,ked sme ich nedostali. Svadba na hoteli pocas celeho vikendu,len sme sa tam vecer vsetci zrazali. Verejna plaz,otrasne. Od delegatky ziadne konkretne informacie ohladne Covidu a podmienok na Cypre.

Pláž
Obycajna,nicim zaujimava

Stanislava Molnárová, 26.07.2021, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Velice oceňuji služby hotelu a jejich ochotu při řešení různých dotazů a také vstřícnost. Jak sliboval popis, byla pláž opravdu velmi...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velice oceňuji služby hotelu a jejich ochotu při řešení různých dotazů a také vstřícnost. Jak sliboval popis, byla pláž opravdu velmi blízko v areálu, všechno upravené a také velmi ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku, pěkné a uklizené.

Strava
Strava byla dobrá, vzhledem k situaci i celkem dostačující výběr. Od druhého dne jsme měli servírovanou stravu, ale personál byl milý a ochotný .

Služby hotelu
Služby byly omezené.

Pláž
Pláž velmi blízko ubytování, částečně písek a kamínky. Nebyli tu skoro žádní lidé, většinou jsme se koupali sami. Moře ráno krásně čisté, odpoledne u břehu zakalené a plavaly v něm igelity. Šnorchlování žádné, moře bylo prázdné.

Radka Portelová, 21.07.2021, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Merit Cyprus Gardens

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Oddýchli sme si, aj keď nás otravovali covid opatrenia.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Oddýchli sme si, aj keď nás otravovali covid opatrenia. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby boli super, mali sme výhľad na more.

Strava
Slabší štandard. Každý deň to iste. Morské plody vôbec, každý večer nejaká ryba, ale takú kúpime aj na Slovensku. Výborne dezerty.

Služby hotelu
Obmedzene covidom. V rezorte bola len 1 reštaurácia a 1 bar.

Pláž
Trochu ďalej od hotela, ale krásna…. Čisté a teple more, nebola preplnená….

Lucia G., 19.07.2021, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel sme navštívili druhý krát a i ked sa ako všade vo svete soamatavaju z kirony , bolo užastne.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel sme navštívili druhý krát a i ked sa ako všade vo svete soamatavaju z kirony , bolo užastne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Sklamalo ma ze sme chceli na poslednu chvíľu aj neterku a cestovná kancelaria nam ozmila, ze nemajú colnú izbu s dvoma pristelkami. Napriek tomu sme 2 pristelky na izbe mali a nebola využitá

Strava
Strava v St. Raphael je úplne užsstna. Splash bar pri bazéne a výborný stret food???? , nehovoriac o skvelej , príjemnej obsluhe. To je fakt úplne TOP

Služby hotelu
Hotel sme navštívili 2 x a napriek tomu ze i oni boli v čase korony zatvorený 7 mesiacov, ich skvelí personal ostal z minulého roka a dokonca nás poznali i po mene????????.

Škoda len, ze jediná šmykľavka hotela bola pojazdná a nestihli ju opravit a taktiež pláž bola trochu viac zanedbaná oproti minulému roku. Tiež majú ako všade problém s nedostatkom personálu. … ni napriek tomu sme su dovolenku a relax užili.

Pláž
Nedostatok personálu. Plaz sa upratala len vecer alebo ráno a inak to bolo vsetko na klientoch. Malu trochu problém s nedostatkom plážových osušiek , ale posledné dva dni sme zaznamenali úplne nove sady osušiek takze mrnezment hotela všetky nedostatky hneď rieši.

Kristína B., 14.07.2021, Datum pobytu: 1.7. - 11.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkově dovolená hodnocena jako velmi dobrá

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dovolená hodnocena jako velmi dobrá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobré

Strava
vynikající

Služby hotelu
vynikající

Pláž
menší pláž s placenými lehátky a slunečníky 7,50eur 2 lehátka+slunečník

David Černý, 14.07.2021, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Tsokkos Gardens

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi pěkná dovolená, nádherné moře, nádherné pláže, krásné hory

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená, nádherné moře, nádherné pláže, krásné hory Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, velký pokoj, úklid každý den (nové ručníky), funkční klimatizace, krásný výhled

Strava
dostatečné množství, výborná kvalita,

Služby hotelu
vše perfektní

Pláž
přístup na pláž cca 3 min. krásnou procházkou, nádherná čistá pláž i voda

Jaroslav Daniš, 12.07.2021, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolenka na oddych nabratie energie bola splnena az nad ocakavania.Ubyyovanie a strava nam vyhovovala bolo z coho vyberat.Cistota a...

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka na oddych nabratie energie bola splnena az nad ocakavania.Ubyyovanie a strava nam vyhovovala bolo z coho vyberat.Cistota a poradok ako na hotely tak aj na plazi bola super. Chybalo mi viac fakultativnych vyletov pripadne aspon nejake doporucenie kam sa nasmerovat a spoznavat krasy tohto ostrova. Mestacilo mi ze mi niekto doprouci si pozicat auto a prejst pobrezie ktore nepoznam. Vyklad pocas vyletu plavbou bol strasne slaby ale zazitok tam bol.Doprorucujem pre rodinky s malymi detmi uplne v pohode pri plazi ako kupanie tak sportove zazitky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovania bolo chvalihodne.Popratane ako v kupelke tak na izbe.Snad to postelne by bolo vhodne aspon raz vymenit za tie dni. Inak spokojnost.

Strava
Strava bola rozmanita a chutna bolo z coho vyberat

Služby hotelu
Sluzby hotela sme vyuziki pri ttezore ktori bol na izbe, skoda ze bol za poplatok to uz by mala byt samozrejmost ak je na izbe ze je v cene. Wifi ktore nam bolo ponuknute este pred odchodom ze je zadarmo bolo tak tiez spoplatnene ale ro nam nevadilo nevyuzili sme to aj tak, tenisove ihrisko nebolo v najlepsej kvalite tak sme ani neskusali a pingpongove vyuzitie sme ani nenasli len posilovnu ktora vyzerala ze tam 10 rokov nikto nebol smrad spina no des. Lehatka pri hoteli a bazen bolo udrziavane a ciste.

Pláž
Cesta na plaz bola minimalna boli sme blizko v hoteli po ceste sme nasli aj lekara keby trebalo, samotna plaz je cistucka ,more super ciste a konecne aj chladnejsie oproti ostatnym destinaciam co sme zatial navstivili. Na plazi sme vyuzili ci uz plavbu lodou na delfiny alebo rozne sportove aktivity.S plazou sme boli najviac spokojny aj ked za lehatka bol poplatok..

Jana B., 12.07.2021, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2021
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Tsokkos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)