Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Kypr

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Byla to moc krásná dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byla to moc krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc krásné obsluha velmi příjemná jen jsme nenašli 3 bazény ale pouze 2.

Strava
Snídaně a večeře výborné ale obědy slabší a svacu na byla jen meloun což mi u All inclusive přijde nedostačující.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Při vstupu byly chaluhy ale jinak čisté a teplé.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Chateau Lambousa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Odvoz z letiska do hotela, prijatie na recepcií a uvedenie do izby, čistota izby a jej upratovanie upratovačkou, ktorá upratovala našu...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Odvoz z letiska do hotela, prijatie na recepcií a uvedenie do izby, čistota izby a jej upratovanie upratovačkou, ktorá upratovala našu izbu počas pobytu,čistota hotela, stravovanie, jedlo, personál, blízkosť na pláž, jej čistota a služby, ponuky jedál pri pláži, čistota vody a všetko s tým spojené hodnotíme s manželkou na výbornú . Čo hodnotím veľmi pozitívne je ústretovosť celého personálu a ich ústretovosť a hlavne srdečný a ľudský prístup. Musím však vytknúť nedostatok a to, že nebol - nebola delegátka počas nášho pobytu, čo bola nespokojnosť aj u ostatných a to z dôvodu, že nie všetci vedia po anglicky, čo bol niekedy problém pri nejakom dotaze smerom na recepciu, čí personál. Boli aj rekreanti z ČR, Maďarska, všetci mali delegáta a organizovali jednodňové výlety do okolia( nám to osobne nebolo potrebné) , ale bola vyjadrená nespokojnosť od iných. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viď v celkovom zhodnotení

Strava
Nám to stačilo, aj chutnalo, hlavne , že sme neboli hladní a smädní.

Služby hotelu
Viď v celkovom zhodnotení

Pláž
Viď v celkovom zhonotení

Milan Gmitter, 11.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: LA Hotel & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,4 Moře, bazény a večeře byly úžasné.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Moře, bazény a večeře byly úžasné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování spíše provinční. Pokoj a vybydlená koupelna, ale moc příjemný balkonek a skvělá klimatizace v ceně.

Strava
Strava skvělá. Jen polední menu dokoupit předem doma nedoporučujeme. Je omezený výběr na imitace evropské kuchyně výrazně podpořený hranolky a majonézou. Večeře opravdu skvělé!

Služby hotelu
Služby na velmi dobré úrovni. Do hotelu se nesmí vnášet jídlo a pití z venku, ale voda se dá v rezortu pořídit za obstojnou cenu.

Pláž
Před pláží bezva bazén, vsup z písečné pláže přes oblázky a místy kameny. Pěkná a hlavně 100 m od hotelu. Slunečníky zdarma a občerstvení u bazénu.

Lucie Božková, 11.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: LA Hotel & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi spokojená. Dovolená byla klidná, málo lidí.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi spokojená. Dovolená byla klidná, málo lidí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré. Velkým plusem je funkční klimatizace.

Strava
Velmi dobrá.

Služby hotelu
Velmi dobré. Personál je ochotný a usměvavý.

Pláž
Škoda, že písčitá pláž je na druhé straně než je ubytování. Velkým plusem jsou lehátka a slunečníky. Moře bylo krásně čisté.

Lenka Běhalová, 10.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Long Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Díky výletům na Karpaz a pěší úmorné tůře do antického města Salámis to bylo fajn .. klidně bych se vrátil, ale do jiného hotelu.

  • 5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Díky výletům na Karpaz a pěší úmorné tůře do antického města Salámis to bylo fajn .. klidně bych se vrátil, ale do jiného hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje docela hezké.. Byly, ale hodně daleko od hlavní budovy. Klimatizace nešla regulovat a šla vypnout jen vytažením karty.. čímž se vypla celá elektrika... a byla jen jedna "deka" pro 2 ... + si musíte koupi redukci na naše zásuvky

Strava
No jedním slovem DĚS. Opravdu nejsme nároční, ale po dobu 7mi dní.. obědy a večeře takže 14 chodů na jedno brdo.. v podstatě 5 druhů jídel furt dokola... kuřecí kosti s žampiony a rýží to byla jistota. těstoviny bez omáčky. Mleté maso chutnalo všechno stejně.. Snídaně furt dokola vejce, vejce a zase vejce.. Celkově,,, malý výběr nedochuceného jídla.. Nikdy více

Služby hotelu
Hrůza... Pan majitel je laxní a protivný člověk. Personál bez morálky. neuklízejí všude bordel, plné popelníky.. a neumí anglicky... takže domluva katastrofální. Bar se večer otevřel ve 21:00 a zavíral každý den v 22:30.. žádný program pro dospělé.. velké zklamání!!!

Pláž
Písek: Potěrák ... drsný tmavý potěrák... po 2 metrech menší kameny po 10 metrech obří kameny.

Vlny téměř žádné

Pláž je malá a neudržovaná,,, odpadky a vajgly uplně všude. jinak voda hezká

Anonym, 10.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Crystal Rocks

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,4 Pěkný hotelový komplex, ale to je tak vše.

  • 3,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotelový komplex, ale to je tak vše. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování ve vilkách v přízemí, což sebou neslo nepříjemnosti. V pokoji byli neustále mravenci a další hmyz. Plíseň v koupelně, už dost špinavý koberec a tapety již také něco pamatují. Úklid pokojů tak napůl. Jinak pokoj velice prostorný, denně doplňovaná lednice v rámci Ultra All inclusive

Hotelový animátoři jsou na jedničku. Celý den se dějí sportovní aktivity (fotbal, volejbal, sea gym atp.)

Večerní je vždy nějaký program, který je laděn pro Turecké klienty.

Také animátoři pro děti cestovní kanceláře Firo-tour, zasluhují pochvalu a velké díky, za program pro děti.

Strava
Výborná, široká nabídka jídel. Hlavní jídelna na hranici kapacity v tomto termínu. Chvilku trvalo, než jsme našli volný stůl.

Vzhledem k nabídce Ultra All inclusive = katastrofa - na baru věčně chybělo i pár dní, nemluvě o úrovní přípravy koktejlů.

Služby hotelu
Recepce špatná angličtina, při check inu, požadují 100€ kauci. Což jsme se dověděli, až na recepci.

Špatná informovanost od pořádající cestovní kanceláře.

Celkový dojem, moc si turistů ze zahraniční neváží, převaha Turecké klientely.

Pláž
Písečná, bohužel písek plný nedopalků. Moře čisté, ale bez života.

Jindřich G., 10.08.2018, Datum pobytu: 21.7. - 4.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dobrý

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Príjemný

Strava
Super

Služby hotelu
Obsluha pri pri bare moc sa jej nechcelo a robili drinky ako sa im zachcelo

Pláž
Plaz super, polovica lehátok voľne

František Lašák, 10.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově jsme byli velmi spokojeni.Delegátka sl.Žáková velmi ochotná.Poradila pomohla se vším.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli velmi spokojeni.Delegátka sl.Žáková velmi ochotná.Poradila pomohla se vším. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příletu do cílové destinace nám byl ihned delegátkou nabídnut jiný hotel vyšší kvality bez jakýchkoliv doplatků.Nabídku jsme přijali a dobře jsme udělali.Resort L A v Laptě je velmi dobře vybaven a vše nám vyhovovalo.

Strava
Se stravou jsme měli jen jeden problém a to, že večeře byli až od dvaceti hodin

Služby hotelu
Byli jsme spokojeni s každodenní výměnou ručníků.Za týden třikrát vyměnili ložní prádlo.Denně vysávání a ustýlání.

Pláž
Přístup na písčitou pláž s lehátky zdarma byla podchodem pod místní silnicí od hotelu cirka šedesát metrů celkem. Šnorchlování nedoporučuji.Nic tam není, jen písek.

Petr B., 09.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Topset

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená byla vydařená.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla vydařená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl moderně zařízen, klidný, byť byl plný a v rušné části města, bohužel jsme dostali pokoj s jedním malým oknem.

Strava
snídaně i servírované večeře vynikající

Pláž
Čistá dlouhá pláž, bez kamínků. 20m od břehu stále voda po kotníky. Moře křišťálové

Karolína B., 09.08.2018, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2018
Oblast: Kypr Kypr, Larnaca, Hotel: Livadhiotis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Veľké sklamanie. Hotel prezentovaný ako vhodný pre páry na oddych je prioritne obsadený rodinami s deťmi (cca 95%) zväčša z Ruska alebo...

  • 3,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Veľké sklamanie. Hotel prezentovaný ako vhodný pre páry na oddych je prioritne obsadený rodinami s deťmi (cca 95%) zväčša z Ruska alebo Anglicka, ktoré vrieskajú všade. Pri hoteli sa nachádzajú 2 bazény v ani jednom sa nedá plávať nakoľko obidva su určené pre deti, nakoľko tam nie sú plavčíci ani nijaký dohľad, napriek tomu že je tam tabuľa čo všetko je zakázané v bazéne nikto tomu nevenuje pozornosť, ani neupozorní deti, takže kľudne sa vám môže stať, že popri popíjaní drinku v poolbare dostanete loptou do hlavy.

Pri hoteli je oddychová zóna určená na čítanie, kde sú lehátka. Nakoľko v hoteli sa organizujú aj svadby táto zóna sa zredukuje na polovicu a zväčša si už nemáte kde ľahnúť keď neprídete ráno. Tak isto je to aj s plážou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba v poriadku, pekná vybavená sejfom, kresielkami, balkónom a televíziou. Výhľad z izby priamo na stavenisko, nakoľko vedľa hotela stavajú apartmánovú výškovu budovu. Očakávajte raňajší budíček zbíjačkami, autodomiešavačmi, a žeriavu (cca 7:00). Ako som spomínala v hoteli sa organizujú svadby, ktoré sa po zábave v záhrade presúvaju do priestoru nad reštauráciou, očakávajte bujarú zábavu, hluk ktorý je počuť až do izby takže tak (cca do 2:00 - počas nášho pobytu boli v hoteli 4-5 svadieb)

Strava
Strava je super, rôznorodá jedlo je pestré na výber aj vegetariánske jedlá. Reštaurácia ala Carte sa nachádza vedľa detského ihriska, takže ku večeri máte podmaz vrieskajúcich a vískajúcich detí.

Služby hotelu
Personál je veľmi milý v hoteli pracuje aj viacero Slovákov.

Pláž
Pláž je blízko hotela, je tam hotelové wifi, odporúčam prísť ráno hodiť si ručník, lebo plážové lehátka bývajú obsadené častokrát. Nakoľko na Cypre sú všetky pláže verejné ako nám bolo povedané pláž neprislúcha len hotelu. Pri hoteli zvynú domáci odparkovať autá a celý víkend kempovať. Taktiež okupujú hotelové lehátka (napriek tomu že nie sú z hotela) nakoľko to nikto nekontroluje ani ich nevyhodí, môže sa vám stať že sa nemáte kam zložiť.

Anonym, 09.08.2018
Oblast: Kypr Kypr, Limassol, Hotel: St. Raphael Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

výhľad 3 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622