Recenze hotelů
Kypr

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Celkový dojem je výtečný - pohodová dovolená, vše fungovalo jak mělo, naprostá spokojenost. Slečna delegátka byla fajn, vše nám...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je výtečný - pohodová dovolená, vše fungovalo jak mělo, naprostá spokojenost. Slečna delegátka byla fajn, vše nám zodpověděla. Skoro každý zde hovoří anglicky. V blízkosti hotelu je pár obchůdků s možností zakoupení běžných suvenýrů, lepší je ale sjet do blízkého městečká Famagusta, tam je nákupních možností mnohem více. K hotelu patří také tobogány. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý a udržovaný pokoj, denně se paní uklízečka starala o úklid - je zde zvykem dávat ať už uklízečce nebo řidiči malý bakšiš (většinou 1-2 € na osobu) - někdo doporučuje dát jej až poslední den, ale z vlastní zkušenosti vím, že je lepší ji odměňovat průběžně, velmi to ocení. Ke každému pokoji je menší balkón se stolkem a dvěma křesílky a menším sušákem. Vše plně funkční včetně klimatizace a fénu. Možnosti nákupů jsou v nejbližším městečku Famagusta, které je vzdálené cca 10 km, má hezké historické centrum a je možno se tam dostat buď denním mikrobusem, nebo pak po 16h. a ve večerních hodinách taxi, které si necháte zavolat z recepce (přijede do pár minut) a stojí obvykle 10 €. S řidičem se pak můžete domluvit i na zpáteční cestu.

Strava
Denně čerstvé jídlo, vcelku široký výběr, ačkoli maso a ryby byly jen občas, to samé i mořské plody byly v nabídce jen zřídka. Možná to bylo ale proto, že ještě nezačala sezóna, byli jsme jedni z prvních návštěvníků. Všude čisto, veškerý personál milý, vstřícný a vždy k dispozici. Široký výběr moučníků a zákusků, zelenina na různé způsoby, ovoce. K jídelně patří i venkovní terasa s výhledem na moře. I když se šlo na jídlo později, jídla bylo stále dost, nikdy nic nechybělo. Číšníci k obědu a večeři obchází hosty a sami jim nosí pití (i zde je vhodné je pak odměnit, platy jsou zde velmi nízké).

Služby hotelu
Celkový dojem hotelu byl moc fajn. Je jasné, že v této destinaci nelze očekávat 5* evropské úrovně, ale vcelku vzato jsme byli s ubytováním spokojeni. Při příjezdu dostanete na recepci kromě klíče/karty také kartičku na vydání osušky, kterou dostanete u "stánku" u bazénu.

Pláž
Vstup na pláž je rovnou z hotelu, pláž je udržovaná, tudíž čistá, vstup do moře je pozvolný, dno je písčité, voda průzračná (byli jsme zde v dubnu, proto nevím jak to bude v plné sezóně). Lehátek je dostatek, takže není nutné si ráno přivstat a jít s osuškami zabrat místa. Na pláži je také sprcha (zdarma). Na pláži je také plavčík, který dohlíží na bezpečnost. V dosahu několika desítek metrů jsou v moři menší útesy, ke kterým lze doplavat (hloubka je cca 1,70m). Moře je čisté, žádné medúzy, krabi, jen místy řasy, které se ale drží na dně.

Anonym, 20.05.2018, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Pěkná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné

Strava
Strava výborná

Služby hotelu
Hotel pěkný

Pláž
Moře průzračné, pláž plná lidí

Pavel B., 15.05.2018, Datum pobytu: 4.5. - 12.5.2018
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Nelia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5 Příjemný menší hotel.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný menší hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nebyli jsme ubytováni v objektu hotelu, ale v objektu cca 150 m od hlavní budovy. Ubytování bylo slušné, odpovídají deklarované úrovni. Hygienické zařízení mohlo již něco pamatuje, ale vše bylo funkční.

Strava
Se stravou spokojenost.

Služby hotelu
Slušné.

Pláž
Hrůza. Neuklizená bez deklarovaného plážového servisu.

Miloš N., 15.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Sempati

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvostná dovolená, kterou rušil jen velmi zdlouhavý let s mezipřistáním v Turecku. Dále služby delegátky bych si představovala jinak.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvostná dovolená, kterou rušil jen velmi zdlouhavý let s mezipřistáním v Turecku. Dále služby delegátky bych si představovala jinak. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý, pěkný pokojík - jen nevýhoda oken ke vchodu hotelu - v noci často hluk od přijíždějících hostů at už do hotelu, nebo do hotelového Casina

Strava
Strava a prezentace jídel byla opravdu dokonalá Chuť a rozmanitost jídel -opravdu jsme si to užili

Pláž
V tuto dobu méně lidí, takže spokojenost s pláží.

Anonym, 15.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená splnila celkové očekávání hotel čistý každý den uklizeno personál příjemný

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila celkové očekávání hotel čistý každý den uklizeno personál příjemný Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž písečná každe rano uklizena pozvolný vstup do moře ,čistá průzračná voda

Denis K., 15.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Acapulco

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 9,6 Příjemná dovolená, poloha hotelu u pláže a zároveň blízko centru města.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, poloha hotelu u pláže a zároveň blízko centru města. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderní hotel, nové vybavení pokojů.

Strava
Snídaně formou švédského stolu - velký výběr.

Služby hotelu
Vše fungovalo.

Dagmar P., 30.04.2018, Datum pobytu: 19.4. - 26.4.2018
Oblast: Kypr Kypr, Agia Napa, Hotel: Limanaki Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 ujde to

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
ujde to Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jedna se o stary hotel, zrejme po rekonstrukci, pokoje maji sice pohodlne postele, ale velmi malou koupelnu spolecne s WC. Pokud je nekdo na WC, druha soba se do koupelny jiz nevejde. Hotel nema 4 luzkove pokoje, pouze 2 luzkove event. je mozna treti pristylka. 4clenna Rodina musi byt tedy rozdelena do dvou pokoju. Pred hotelem je pomerne velke parkoviste. Pujcili jsme si auto, nebyl problem s hledanim mista.

Strava
Bufet snidane jako vsude, nic extra, pouze trvanlive pecivo, zadny slusny chleb nebo housky, jak je u jihoevropskych narodu obvykle. Napoje z automatu, ale dostatek, zadne fronty se netvorily. Lehce omezeny vyber ovoce, hlavne jablka a hrusky ne velmi lakaveho vzhledu. Vecere tematicky zamerene, nekdy lepsi, nekdy horsi, vse teple a cerstve. Vyber ovoce k veceri stejne spatny jako u snidane.

Služby hotelu
Sluzy dle ocekavani, zadne potize.

Pláž
Plaz u hotelu naprosto spatna, mala, uzka, je treba odjet z mesta pryc a najdete plaze luxusni.

Hana J., 13.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 7.4.2018
Oblast: Kypr Kypr, Limassol, Hotel: Atlantica Miramare Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 hezky ostrov, na jare i teploty prijemne, zadne vedro, pujcovny aut funguji dobre,

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
hezky ostrov, na jare i teploty prijemne, zadne vedro, pujcovny aut funguji dobre, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
stary hotel po rekonstrukci, velmi mala koupelna, nepohodlna vana, proud vody ve sprse nelze regulovat, nouzove nocni osvetleni v pokojich velmi hlucne, nedoviraji se dvere.

Strava
snidanovy bufet kazdy den stejny, omezeny vyber ovoce, jen jablka a hrusky, zadne exoticke druhy. Vecere bufet pestrejsi, ale prumerny. Ceny napoju prehnane.

Pláž
u hotelu je plaz mizerna, pisecna, ne prilis lakava, nikdo ji nevyuzival,

Hana Janková, 10.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 7.4.2018
Oblast: Kypr Kypr, Limassol, Hotel: Atlantica Miramare Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Velmi nas sklamal popis all inclusive. Realne to bola iba plna penzia. Po prichode do hotela sme si v bare na izbenasli 4 pol litrove...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Velmi nas sklamal popis all inclusive. Realne to bola iba plna penzia. Po prichode do hotela sme si v bare na izbenasli 4 pol litrove ciste vody (boli sme 2deti a 2dosp). Cez den vodu nedostanete, len k veceri - na jeden stol 1,5 l flasa. Ranajky, obed aj vecera boli len v hlavnej restauracii. Medzi tym nebolo vobec nic - ziadne poobedne obcerstvenie, ani zmrzlina, ani nanuky... Vobec nic.dali sa sice kupit, ale v case nasho pobytu im dosli... Akoze all inc. Platil iba v jednom zapadnutom bare, kde bol vzdy dlhy rad a objednat si mozete iba miestne vino alebo pivo, vodku, whisky a rum. Nic ine. Deti mali na vyber iba pomarancovy dzus, sprite a akoze colu. Cista voda nespada pod all inclus. Musrli sme ju kulovat. To nas zarazilo najviac. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cistucke, trochu male izby, ale dalo sa

Strava
Od vymyslu sveta... Mali vsetko na co si spomeniete. Ale okrem ranajok, obedov a vecere nebolo nic ine. Ziadna zmrzlina, kolaciky, ci ine občerstvenie

Služby hotelu
Personal super, upratovanie kazdy deň

Pláž
Uuuplne super,... Cista, more teple, nie je co vytknut

Katarína J., 28.03.2018, Datum pobytu: 23.6. - 4.7.2017
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Acapulco

Byla tato recenze užitečná? Ano (16) Ne (1)

Celkem: 10 Velmi dobre.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobre. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobre.

Strava
Vynikajici.

Služby hotelu
Velmi dobre. Domaci prostredi. Personal velmi ochotny.

Pláž
Nevyuzival jsem. Nehodnotim.

Antonín Kutil, 20.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Kypr Kypr, Limassol, Hotel: Elias Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL