Recenze hotelů
Kypr

Napište svou recenzi

Celkem: 4,4 Cesta tureckou společností nebyla nejlepší, ale dalo se - bylo i malé občerstvení. Turecké letušky nejsou tak milé, jak byste...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Cesta tureckou společností nebyla nejlepší, ale dalo se - bylo i malé občerstvení. Turecké letušky nejsou tak milé, jak byste předpokládali. Moc nenadchla ani činnost delegátky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo vcelku v pohodě, ale mít bungalov bez terasy je nic moc. Ale protože Češi bydleli na nejvzdálenějším konci areálu, tak se tam člověk přes den ani nedostal a večer byl program také ve spodní části areálu, tak návrat po večeři byl až později večer. Jinak bungalovy byly dost malé, ve 4lůžkovém bungalovu jsme byli 3 a měli co dělat, abychom se vešli. Ve 4 si to neumím představit.

Strava
All inclusive v tomto případě nebyl, pouze snídaně, obědy a večeře. Pro děti nebylo nic ani v dopoledních ani v odpoledních hodinách. Trapasem byla i vcelku dlouhá procházka z pláže k jedinému baru, kde se dalo dostat něco zadarmo - v rámci AI. Zmrzlina se platila všude. Jídlo bylo po celou dobu téměř identické, ale bylo ho dost a nedalo se všechno ani zkusit. Pokud člověk chtěl čerstvý džus v rámci AI - platil se.

Služby hotelu
Pro děti bylo milé množství tobogánů, aquapark, a placený lunapark. Na velké tobogány mohly děti pouze nad 120cm v doprovodu dospělého a od 10 let samy. Navštívili jsme i místní lázně - bylo to prima. Nedá se spoléhat na služby recepce - odjížděli jsme od hotelu na letiště v 1.30hod, nechala jsem nás vzbudit na 1.15 hod. Telefon mi zazvonil v 1.28hod na upozornění spolucestující, že ještě nejsme na recepci. Jinak koj denně uklizený a postele převlečené, ručníky vyměněné.

Pláž
Pokud to do této chvíle vypadalo, že jsem skutečně nebyla z dovolené nadšená, tak to je pravda, ale moře bylo fantastické, pláž uklizená, dost slunečníků i lehátek a to mi náladu každý den zlepšovalo

Blanka Kurková, 15.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Acapulco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Původní termín dovolené byl 11.5.19, ale z důvodu nedostatku letadel na přepravu, zaviněné v celém světě poruchami určitého typu Boeingu,...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Původní termín dovolené byl 11.5.19, ale z důvodu nedostatku letadel na přepravu, zaviněné v celém světě poruchami určitého typu Boeingu, cena byla v termínu od 23.5.19 o 2000 Kč zvýšena a cestovní kancelář nechtěla slyšet o nějaké kompenzaci, byť požadovala v lednu uhradit polovinu ceny, nakonec po smlouvání jsme zradili 5000 Kč zálohu. V termínu, kdy jsme plánovali dovolenou na stejnou dobu nebyla nabídnuta jiná destinace. Nabízené výlety byly předražené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Některé domky zrenovované, jinde starší nábytek, denně se vytíralo, měnily ručníky a ložní prádlo

Strava
Strava chutná, kuřata, spousta zeleniny, ryby a různé saláty, snídaně dostačující

Služby hotelu
Služby hotelu byly velmi dobré

Pláž
Pláž u hotelu celkem čistá, v období pobytu několikrát moře špinavé, jakoby byly vysypány z kontejneru odpadky, igelitové tačky, zbytky potravin, kelímky atd, někdy to bylo opravdu hodně špinavé

Rudolf S., 14.06.2019, Datum pobytu: 25.5. - 8.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Long Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherný hotel se skvělými službami. Dlouho jsme neměli takový servis.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný hotel se skvělými službami. Dlouho jsme neměli takový servis. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné a čisté, na pokoji mini bar, kde je 2x cola, fanta, organge džus, pivo, voda, sprite a je to zdarma

Pokoje moderní

Strava
Jídlo nádherný a strašně dobrý, nemám co bych vytkla. Jídlo fakt mazec :)

Služby hotelu
Vynikající slabé slovo

Pláž
Krásné, čistá, moře průzračné

Hana Patáková, 13.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,8 Velmi dobře vedený hotel butikového typu, kde se opravdu během chvíle cítíte jako doma. Hosté sem jezdí pravidelně, někteří i více než...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře vedený hotel butikového typu, kde se opravdu během chvíle cítíte jako doma.

Hosté sem jezdí pravidelně, někteří i více než 20 let. Mix národností - Britové, Rusové, Češi, Švédi....Mix věků - převážně ovšem důchodový věk, ale i mladí s dětmi či mladí bez dětí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za nás vše v pořádku, úklid každý den.

Strava
Vynikající výběr a hlavně opravdu dobré jídlo. Večeře bufetového typu, každý den jiné jídlo. Každý večer zmrzlina. Snídaně každý den stejné, ale chutné.

Pití k večeři je potřeba si dokoupit a počítat s tím, že není úplně levné. Každý večer jsme dali za půl litru vína a láhev (1,5l) dalších 11 EUR navíc. Tak s tím počítejte

Služby hotelu
Naprosto perfektně vyškolený personál, který tento hotel vyzdvihuje o další hvězdu nahoru.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, písčitá. Voda čistá, po vyplavání ze zálivu krásné šnorchlování kolem útesu.

Lenka F., 13.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Mimosa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolena na jedničku. Animatori nejsou tak otravni jak v jiných resortech :) všichni jsou milý a snaží se vám vyjít ve všech věcech...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena na jedničku. Animatori nejsou tak otravni jak v jiných resortech :) všichni jsou milý a snaží se vám vyjít ve všech věcech vstříc... byli sme v termínu 3-10.6. Příště bych zvolila pozdější termín, moře bylo ještě chladnější a bohužel většinu dovolené byl takový zvláštní opar-moc nesvitili slunce i když teplo bylo,do vody se vám moc nechce, ale za to hotel nemůže ????

V celém areálů se pohybujete bez náramků all inclusive jak je zvykem, mají v tom už modernější přístup, stejně jako ručníky na pláž-nepotřebujete žádné kartičky a půjčit si jich můžete i víc... večer vrátíte a ráno si zas půjčit.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je krásné, hotel jede teprve druhou sezónu takže je vše nové a čisté... a funkční ????

Nám se nejvíc líbila koupelna, zabudování do stropu repracek, takže co si poustite v ložnici slyšíte jasné i přes zavřené dveře v koupelně ???? to bylo super!

Minibar doplňovala každý den, nejen vody ale naprosto vše co v něm najdete ste mohli sníst i vypít a další den znovu. V některých prospektech píšou ze je za poplatek, ale po nás nic nechtěli. Klimatizací bez problému.

Strava
Strava byla dobra...velice rozmanitá, myslím ze si vybere naprosto každý a jestli ne tak už je to velký šťoural! Navíc jídlo je vážně po cely den a téměř všude! I na plazi si můžete dopřát ovoce. Každý den grilovali jak před večeři u bazénu jejich speciality tak pak na večeři masa a ryby... možná by se mohli zlepšit v servírovani mořských plodu, které tam byli i často...jen chudáci krevety...studeny proste to není ono no...

Služby hotelu
Hotel je nový, vše je krásné a funkční... Wi-Fi zdarma po celém areálů i u bazénu a i na plazi, na molu...všude. Je zde několik baru-nonstop hned u recepce propojeny s krásnou terasou s výhledem na cely areál. Další je hned u bazénu, u odpoledního snack baru-kde se můžete najíst jen v plavkách pokud se nechcete od bazénu prevlekat a jít do hlavní restaurace..další bar je na plazi-ale je trochu schovaný ???? spíše se snaží z nej číšníci roznaset-což je super ale daji vám pití i do ruky ???? pak je velký bar přímo na mole a ten je otevřeny až do půlnoci ???? v hotelu je i každý den otevřená diskotéka kde si taky můžete dat něco k pití...každý večer je program v concorde aréně taktéž s Barem -a za to teda tleskam!!! Nejlepší večerní programy co sem zažila...ozvučení vše úplně super ????

Jinak jist se dá téměř nonstop a skoro všude takže toho se taky nikdo bát nemusí ????

A naprostá tečka je taky skvělý aguapark kde sme si užili srandy a tam najdete taktéž bar... v celém areálů jezdí golfová autíčka....stačí chvíli počkat u značky a hned si pro vás přijede a odveze k bazénu na pláž na molo....abyste to neměli daleko????

Pláž
Pláž je čistá každý den, přístup do moře je pozvolný, moře je opravdu klidně...skoro žádné vlny chvilema spis vypadalo jak rybnik???? jinak je krásné čisté... když už ste tak nějak po pas začínají být kameny ve vodě ale jsou větší a nejsou nijak ostré-boty do vody určitě nejsou potřeba. Vstup do větší hloubky je možný přes krásné velké molo ????

Lucie Stibrová, 13.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Concorde Luxury Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,4 Bolo super

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bolo super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pekne a kazdy den cisto upratane

Strava
Velmi dobra

Služby hotelu
Poniektory casnici uplne neprifesionalny a to najmä ty starsi a veduci, mlady casnici velmi mily usluzny

Pláž
Krasna plaz s krasnou vodou velmi cisto vsade

More odporucam hlavne pre Male deti pozvolny vstup

Lenka Frankovská, 13.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Odessa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Úroveň hotela je skôr 3*.Mali sme mensi problem s toaletnou misou na WC, ale vyriesili to na recepcii výmenou. Výhodou bola pláž pri...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Úroveň hotela je skôr 3*.Mali sme mensi problem s toaletnou misou na WC, ale vyriesili to na recepcii výmenou.

Výhodou bola pláž pri mori, blízko centra.

Pláž bola pekná, priezračné more, pozvoľný vstup do mora.

Bola to príjemná dovolenka, účel splnila, oddýchli sme si. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skôr 3* ale 4 úroveň určite nie.

Strava
Raňajky boli každá deň rovnaké, ale vždy sme si mali z čoho vybrať.

Obedy a večere vždy kuracie, bravčové mäso, ale aj hovädzie.

Ryby boli tiež k dispozícii, aj plody mora, losos.

Služby hotelu
v poriadku

Pláž
pekná, priezračné,čisté more, pozvoľný vstup, piesková pláž.

Bola presne taká ako uvedené v popise.

k dispozícii lehátka a slnečníky

Monika B., 13.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Vrissiana Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolenou jsme si uzili. Dobre pocasi,sluzby,jidlo.... Vse bylo naprosto v poradku...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si uzili.

Dobre pocasi,sluzby,jidlo....

Vse bylo naprosto v poradku... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo v klasickych pokojich.

Zadny extra komfort,ale na prespani a hygienu dostacujici..

Strava
Co se tyka stravy tak pohoda..

Vyber vseho byl dostacujici,opravdu si nebylo nac stezovat..

Služby hotelu
Sluzby hotelu byly na slusne urovni..

Pláž
Plaz je primo u hotelu.. Na zacatku cervna bylo i dostatecne mnozstvi lehatek,coz bude v sezone jiste problem..

More bylo nadherne,ciste s teplotou "tak akorat"

Lukáš K., 12.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Vzhledem k tomu že jsem byla na stejném místě podruhé doporučuji. Lepší je však mimo sezónu . Říjen je asi lepší.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu že jsem byla na stejném místě podruhé doporučuji. Lepší je však mimo sezónu . Říjen je asi lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standard.

Strava
Skvělá.

Služby hotelu
Ochota.

Pláž
Krásná ale lidi jsou mírně řečeno prasata. Takže panenská pláž se po nájezdu nás lidi stává smetištěm. Uklízí sice dobře ale nestíhají. Je toho moc.

Hana Enge, 12.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)