Recenze hotelů
Varadero - Kuba

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Byli jsme v tomto hotelu 14 dní a musím říct, že jsme byli naprosto spokojeni. Pláž pár metrů, lehátek a slunečníků dostatek. Moře...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v tomto hotelu 14 dní a musím říct, že jsme byli naprosto spokojeni. Pláž pár metrů, lehátek a slunečníků dostatek. Moře krásné, čisté a teplé. Služby v hotelu super. Čistota také. Využili jsme několik výletů od CK a vše perfektně zorganizované. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je trochu starší, ale velmi dobře udržovaný. Na čistotu hodně dbají. U hotelu je zastávka busu, který jezdí po celém Varaderu pořád dokola. Po zakoupení jízdenky můžete nastoupit a vystoupit kde chcete. Jízdenky platí celý den.

Strava
Strava super, velký výběr. Maso vepřové, kuřecí i hovězí. Každý den i ryby, mušle, krabi. Spousta ovoce i zeleniny. Těstoviny, rýže, brambory, krokety, batáty a další. U bazénu se griluje, dělají burgery, hotdogy, hranolky, sendviče. Každý si vybere.

Služby hotelu
Personál velmi příjemný a usměvavý. Na recepci směnárna. V hotelu několik barů, ve kterých je velký výběr míchaných nápojů, nealko, kávy. Otevírací doba je super.

Pláž
Krásná písečná pláž je vzdálena cca 50 m. Je velká, lehátka a slunečníky zdarma. A je jich opravdu dostatek. Na pláži nemotorizované vodní sporty, jako třeba šlapadla, kajaky atd. zdarma. Voda je průzračná, a příjemně teplá. Cca 100 metrů od břehu se dá šnorchlovat.

Pidanič Michal, 12.02.2019, Datum pobytu: 27.1. - 9.2.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Be Live Experience Varadero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Ubytování poskytovalo zaplacené služby dle označení hotelu v nabídce.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování poskytovalo zaplacené služby dle označení hotelu v nabídce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Be Live Copacabana - ubytování odpovídala označení hotelu, pokoj čistý a úklid byl prováděn vždy ke spokojenosti.

Iberostar Tainos- španělská společnost komplexu, odpovídalo označení hotelu, starší typ zástavby, úklid prováděn vždy ke spokojenosti.

.

Strava
Be Live Copacabana - Strava polopenze formou bufetu - k výběru dost možností.

Iberostar Tainos- Strava neměla chybu. Dost místních specialit.

Využití výletu pod vedením cestovní kanceláře . Strava zajištěna v soukromím restaurací. Tato strava byla vždy vynikající a neměla chybu. Zvláště jejich jehněčí maso připravované na ohni s bílým vínem. Byla jsem moc spokojená. Výlet přes CUBATOUR - zde zaplacená strava neodpovídala již mé představě. Jednalo se spíž o výdělek průvodce, tam nás zaveze.

Služby hotelu
Ubytování v bungalovu bylo dost prostorné, služby byly na úrovni. Úklid a obsluha v restauraci očekával,i vždy malý bakšiš. Ale i bez úplatku, byl úklid na úrovni.

Pláž
Pláž byla denně uklízena od nánosu z moře pomocí traktoru.

Lehátka vždy v čas připravena a očištěna. Moře blankytně modré.

Prostě super.

Dana J., 11.02.2019, Datum pobytu: 24.1. - 5.2.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Tainos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Hotel nemá ani z daleka ****. S bídou tak ***. Má pěkné zahrady a bazény. Krásné moře, což však není zásluha hotelu. Na Kubu ano, do...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel nemá ani z daleka ****. S bídou tak ***. Má pěkné zahrady a bazény. Krásné moře, což však není zásluha hotelu.

Na Kubu ano, do toho hotelu NE ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel nemá ani z daleka ****. S bídou tak ***. Pokoje vybydlené, starý odřený nábytek, upatlané zdi, v koupeně oprýskaná vana. Zásuvky tříbodové kubánské a nemožno půjčit či zakoupit adaptér.

Po několika reklamacích a žádostech jsme pbdrželi lepší pokoj.

Strava
Strava průměrná, nenadchla ani neurazila. Dostatek všeho, avšak menší výběr. Nedostatek ovoce, což zdůvodnili, že není sezona.

Služby hotelu
Služby ? Vše musel zařídit delegát. Chybí bar na pláži.

Pláž
Pláž pěkná ! Pozvolný vstup do moře.

Anonym, 09.02.2019, Datum pobytu: 29.10. - 8.11.2018
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Barceló Solymar Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 CK Invia i CK se opravdu snažily, dostali jsme přesné informace o zájezdu a ještě se informovaly i zda je vše v pořádku. Delegáti...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
CK Invia i CK se opravdu snažily, dostali jsme přesné informace o zájezdu a ještě se informovaly i zda je vše v pořádku. Delegáti ochotní, zajistili vše co jsme chtěli a inforace o Kubě byly nadstandartní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotely odpovídaly očekávání a cenové skupině, stejně na pokoji moc nejste, personál ochotný a pokud dáte občas nějaké všimné, budete opravdu spokojeni. Hostů z problémových států (hlučných a opilých) bylo málo.

Strava
Množstí stravy bylo odpovídající All Inclusive až nás překvapilo, neboť jsme na Kubě očekávali nižší úroveň.

Služby hotelu
Bez problémů.

Pláž
Pláž přímo u hotelu Club Kawama Varadero, o úklid se snažili, lehátek dostatečné množství, celkově pláž pěkná.

Hotel v Havaně pláž nemá a je nahrazena bazénem na moři, ale tam si chcete prohlédnout Havanu a tak na koupání nemáte stejně čas a hotelový bazén je pěkný.

Miroslav Josefi, 04.02.2019, Datum pobytu: 21.1. - 1.2.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Club Kawama

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Na dovolené se nám líbilo,pláž je pěkná čistá ,strava je výborná,musíme poděkovat delegátovi Lukášovi za jeho výborné vědomosti ,pokoje...

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené se nám líbilo,pláž je pěkná čistá ,strava je výborná,musíme poděkovat delegátovi Lukášovi za jeho výborné vědomosti ,pokoje na hotelu jsou starší .vybydlené,ale čisté.Nejhorší na dovolené byla cesta zpátky přes Karakas kde nás nechali 2 hodiny zavřené v letadle,let byl vyčerpávající a dlouhý. Zobrazit celou recenzi

Marcela J., 31.01.2019, Datum pobytu: 11.1. - 23.1.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Barceló Solymar Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 8,2 Dosť dobré. Výhoda je že hotel je skoro v centre. Chodili sme peši do centra varadera s malou zástavkou v druhom hoteli na drink do...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dosť dobré. Výhoda je že hotel je skoro v centre. Chodili sme peši do centra varadera s malou zástavkou v druhom hoteli na drink do cesty. Do hotelov mimo centra ludia museli chodiť busom alebo taxikom. Takže sme si pochvalovali akú máme super polohu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekné,čisté.

Strava
Velký výber. Plody mora,mäso,zelenina,ryža všetko výborné. Pochvalujem ala card reštaurácie.

Služby hotelu
Personál dobrý ale treba občas nehať tringelt najlepšie horalku.

Pláž
Hladká čiatá. S barom super.

Matej V., 30.01.2019, Datum pobytu: 11.1. - 23.1.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Barceló Solymar Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

2 fotografie

Celkem: 5,2 Kuba a lidé úžasní ještě,že do těchto destinací nejezdíme kvůli ubytování a jídlu

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Kuba a lidé úžasní ještě,že do těchto destinací nejezdíme kvůli ubytování a jídlu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starý hotel úklid podprůměrný

Strava
Jednotvárná bez nápadu obsluha bez zájmu chaotická

Služby hotelu
Slušné fitnes tenis bazény vše ok

Pláž
Nádherná čistá krásné prostředí

Jiří Rohlík, 30.01.2019, Datum pobytu: 14.1. - 27.1.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Labranda Varadero Resort (ex. Naviti Varadero)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Podruhé na Kubě, ale poprvé v tomto hotelu. Velmi dobrá služba. Jídlo je také velmi dobré. Pláž je opravdu krásná a bazén je vynikající...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Podruhé na Kubě, ale poprvé v tomto hotelu. Velmi dobrá služba. Jídlo je také velmi dobré. Pláž je opravdu krásná a bazén je vynikající pro dobrou klidu. Příjemně překvapeni! :) Zobrazit celou recenzi

Anonym, 29.01.2019, Datum pobytu: 3.1. - 17.1.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Bella Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená na Kubě byla naši vysněnou dovolenou a sen se stal skutečností,vše bylo tak,jak jsme si objednali. Chtěla bych moc pochválit...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na Kubě byla naši vysněnou dovolenou a sen se stal skutečností,vše bylo tak,jak jsme si objednali.

Chtěla bych moc pochválit paní delegátku Halouzkovou,je to milá,příjemná ,ochotná a velmi informovaná dáma,která nám byla velmi nápomocná při řešení zdravotního problému našeho syna,který musel vyhledat zdravotní ošetření v nemocnici ve Varaderu.Ochotně jela s námi a překládala ze španělštiny .

I během celého pobytu jsme se na ni mohli kdykoli s čímkoli obrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné prostorné pokoje,každý den uklizeno,čisto,

Vždy doplněná voda,vyměněné ručníky i povlečení .

Maximální spokojenost.

Strava
Rozmanitá,spousta zeleniny,salátů,čerstvého ovoce,skvěle připravená masa na grilu,mořské plody ,ryby,skvělé dezerty,zmrzlina,zákusky,všechno na co si člověk vzpomene.

Vše velmi chutné ,člověk nevěděl,co by ochutnal driv

Služby hotelu
Skvělé animační programy na několika místech během dne i večera.

Spousta restauraci ala carte (nejlepší asi japonská),na každém rohu bar,snack bar,bazény.

Velmi ochotný a usměvavý personál.

Pláž
Pláž písčitá,rozlehlá,k dispozici spousta lehátek a slunecniků,v dosahu plážový bar i restaurace.

Nádherné ,teplé a čisté moře .

Marie Vrbová, 29.01.2019, Datum pobytu: 14.1. - 25.1.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Memories Varadero Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9 Byla jsem zde opakovane. Naprosta spokojenost. Jen turiste z Kanady by byhli byt trochu ohleduplnejsi k ostatnim.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem zde opakovane. Naprosta spokojenost. Jen turiste z Kanady by byhli byt trochu ohleduplnejsi k ostatnim. Zobrazit celou recenzi

Strava
Rozmanite. Musi si vybrat uplne kazdy. Uzasny gril na plazi a priprava obeda.

Pláž
Bezva servis. Slunicko i stin. Co si kdo preje.

Pavla Růžičková, 28.01.2019, Datum pobytu: 11.1. - 23.1.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Barceló Solymar Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)