Recenze hotelů
Kuba

Napište svou recenzi

Celkem: 8.8 prekrasny rezort ,plno zelene a nadherne ciste more vhodne aj pre deti

  • 8.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
prekrasny rezort ,plno zelene a nadherne ciste more vhodne aj pre deti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
na niektorych kusoch nabytku bolo vidno uz pouzivanie,ale nam to vobec neprekazalo. super kupelna,super postele,super satnik,tento rezort som vybrala aj kvoli ubytovaniu v domcekoch ktore sa mi hrozne pacili.

Strava
vzdy si je co vybrat,aj ked je pravda ze nemozno porovnavat all inclusiv s all inclusivom v inych destinaciach...Kuba proste nema take moznosti ponuknut to co je v inych destinaciach samozrejmostou.treba si uvedomit kam ste sa rozhodli ist.

Služby hotelu
celkovy dojem perfektny,aj ked by bolo urcite co vylepsit,aj tak by som sa znova vratila...ubytovanie,plno paliem a zelene a krasne ciste more je pre mna to prvorade pri vybere.

Pláž
more prekrasne ciste,pozvolny vstup,vhodne aj pre deti,moznost plachtit,padleboard,vodne bicykle,kajaky...piesok jemnucky,dostatok lehatok ktore vam vzdy zamestnanec nachysta,straznik na plazi.

Monika K., 23.06.2022, Datum pobytu: 10.6. - 18.6.2022
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Melia Peninsula Varadero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

25 fotografií

Celkem: 8.4 Pěkný hotel, který je 4* a nadstandartní 4* na kubánské poměry. Největší asset celého hotelu jsou avšak lidé a maličkosti co jsou pro vás...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel, který je 4* a nadstandartní 4* na kubánské poměry. Největší asset celého hotelu jsou avšak lidé a maličkosti co jsou pro vás ochotni udělat. Cokoliv si přejete vám dopřejí a mají vždy úsměv na tváři. Jde vidět že pracují tvrdě občas šlo vidět jak jsou unavení, ale určitě to nedali pocítit vám. Co se týká jídla to je největší slabina, ale to se týká spíše celé kuby než tohoto hotelu. Jídlo na hotelu bylo lepší než v jiných zaŕízení co jsme jedli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl jednoduchý ale čistý s perfetní službou která to vyčistila každý jeden den

Strava
Celkovo Kuba trpí blokádou od USA a pokud opustíte Varadero a jdete okusit "pravou" Kubu, uvidíte stát řady lidí v pekárnách a ostatních obchodech, proto to co dostanete na hotelu je fakt to nejlepší co vám dokážou nabídnout

Služby hotelu
Všechno na jedničku. Internet je zdarma, Sice se musí obnovovat ale obnova je jednoduchá a za pár dní se to stalo rutinnou. Ostatní věci jsou až samozřejmostí. My sice hotel opouštěli až na jeden den ale každý den jsou programy. Od dopoledního kokosu, který vám hodí s Palmy až do u nás v Evropě vždy placené služby, jako kánoje apod. Placené je však snorklování. Je to za 20 USD ale nemohu nic jiné než jen doporučit. 2 hodinová výprava na Katamaránu,

Pláž
Voda je čistá, pláž je čistá, Beach bar není přímo na pláži, ale hned za pláží. I ze vzdálenějších míst to je do 3 minut. Voda je průzračná plná ryb, jen pozor na "tmavá" místa v moři, jsou tam ježci, ale na "světlých" částech je všechno na 100. Ale nebojte se tmavé části jsou až 60 METRŮ od břehu.

Pavel Buršik, 13.06.2022, Datum pobytu: 31.5. - 8.6.2022
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Playa Alameda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Hotel jsme vybírali na základě recenzí - hodnocení mezi nejlepšími hotely v dané destinaci. V nabídce hotelu byla možnost i jakékoliv...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsme vybírali na základě recenzí - hodnocení mezi nejlepšími hotely v dané destinaci. V nabídce hotelu byla možnost i jakékoliv diety. Pracovnice CA mi telefonicky oznámila na můj požadavek,že stravu mám zajištěnou.K mému zklamání tomu tak nebylo.Delegátka Zoia, velmi dobře hovořící česky, se snažila s manažerkou hotelu alespoň něco vyřešit,bohužel v době pobytu už nebyla schopna obstarat bezlepkové suroviny. Nedostatky vynahradilo kouzelné moře, opravdu tyrkysová modř,teplé,čisté, někdy klidné,jindy mírně rozbouřené.Zahrada krásná,udržovaná. Počasí super,slunečno,pršelo pouze 2x za náš pobyt a to večer a v noci. Celkově nezapomenutelné zážitky,příjemně strávená exotická dovolená. Hotel je pouze pro klienty 18+. Doporučuji navštívit Havanu, výlet katamaránem,za delfíny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme standard pokoj s výhledem z balkonu do zahrady a na moře. Součástí vybavení pokoje byla i klimatizace,televize,telefon,varná konvice, sada na žehlení,2 velké deštníky,minibar denně doplněn balenou vodou a nealko nápoji.V koupelně vana se sprchou,WC,bidet, fén.

Úklid na pokoji neodpovídal kategorii, ale ručníky a osušky denně vyměněny.

Strava
All inclusive, ryby,rybí speciality a různé druhy masa připravované na přání dle výběru klienta na počkání na grilech.Přestože hotel a samost.apartmány nebyly plně obsazeny, v jídelně se na maso tvořily fronty. Každý si určitě vždy vybral a najedl se,překvapením byl nedostatek čerstvé zeleniny.

Na oběd bylo možno chodit i do restaurace La Robleza u bazénu.Jídlo,předkrm,salát i zákusek nebo zmrzlina se vybíralo z jídelního lístku,servírované,vždy chutné,dobře připravené, někdy doprovázené příjemnou kubánskou živou hudbou.

Možno navštívit během pobytu 4 ála carte rest. na večeři,nejvíc nás oslovila japonská.

Služby hotelu
Prostorná vstupní hala s recepcí 24h,personál celkově příjemný,usměvavý,ochotný. Několik barů,nabídka nealko i alko míchaných nápojů.Na hotelu lékař. Wifi připojení pomalejší,bylo možno zdarma připojit po zadání kódu a hesla,které nám předal pracovník recepce při příjezdu.

V blízkosti hotelu golfové hřiště, obchodní centrum Las Americas(lékárna,kavárna,potraviny,oblečení,suvenýry,...)

Podvečer a večer denně živá hudba,klavír, i módní přehlídka.

Pláž
Písečná,čistá,udržovaná pláž u hotelu s lehátky a slunečníky zdarma, plážové osušky byly při příjezdu na pokoji,možnost výměny ve stánku vedle plážového baru.

V ceně all incl. pobytu zdarma šlapadla,kanoe. Animace - plážový volejbal,výuka tance,aerobic cv.v bazénu.

Zdeňka Salášková, 02.06.2022, Datum pobytu: 17.5. - 28.5.2022
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Melia Las Americas

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6.2 Pokud neočekáváte "luxus" , tak určitě hotel pro dovolenou doporučuji. I když jsem milující babička, velmi jsem uvítala, že na...

  • 6.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Pokud neočekáváte "luxus" , tak určitě hotel pro dovolenou doporučuji. I když jsem milující babička, velmi jsem uvítala, že na hotelu a pláži nejsou děti ( do 18 let vstup zakázán ). Celkový dojem z dovolené velmi dobrý. Absolvovali jsme i výlety - super :) moře - krásný, teplý, čistý :) pláž čistá :) personál Ok :) My jsme si jeli odpočinout a užít si suprovou dovolenou a to se nám splnilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hodnotila bych známkou 3 ( dobrý ). Určitě neodpovídalo *****hotelu. Bohužel váznul úklid. Na pokoji jsme řešili pouze hygienu, převlékání a spaní. Ostatní jsme neřešili, přijeli jsme si odpočinout :) a nechtěli jsme si kazit dovolenou.

Strava
Strava též neodpovídala *****hotelu. Nebyla jsem spokojená např. s tím, že se na každou vaječnou omeletu čí sladké palačinky stála fronta ( snídaně ), protože kuchař byl jeden/a. Případně, když se grilovalo maso, ryby atd ... ( oběd, večeře ), tak též fronta, protože kuchař byl jeden/a. A navíc maso bylo dost tuhé. Obsluha s nápoji trochu časově vázla - frío, contento, cálmate :) Ale jinak to šlo. Hlad jsme určitě neměli :-) Co mě překvapilo, že byl nedostatek "čerstvé" zeleniny.

Služby hotelu
Vzhledem k tomu, že jsme vycestovali s Německou cestovkou, byli jsme z CA informováni, že bude německý delegát/ka. Mile nás překvapilo, když druhý den na schůzku do hotelu přijela Kubánka ( Zoja ) s velmi dobrou výslovností češtiny. V kostce nás informovala o chodu hotelu a okolí. Po delegátce jsme požadovali informace při zpáteční cestě ohledně antg. testů ( nejsme očkovaní ) zda musí/nemusí být? Případně, když ano, jak a kde nám antg. udělají a vystaví certifikát ? Tak to Zoja nějak neřešila, odkázala nás si problém vyřešit sami. Pravděpodobně jde především o zprostředkování výletů. Kamarádka je celiačka, i přes informaci z CA, že má bezlepkovou stravu zajištěnou, tak bohužel zajištěno nebylo. Ano, to byla Zoja nápomocná problém vyřešit. Nicméně bezlepková dieta bohužel není v nabídce.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu, takže super. Byla vždy uklizená. Slunečníky + lehátka zdarma. Při příjezdu byla osuška na pláž na pokoji. Mohla se vyměnit na pláži ( hned vedle baru ). Bar s nápoji fungoval.

Zdeňka S., 02.06.2022, Datum pobytu: 17.5. - 28.5.2022
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Melia Las Americas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.6 Nemame co vytknut, je to raj na zemi

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nemame co vytknut, je to raj na zemi Zobrazit celou recenzi

Strava
Sem tam chybalo pecivo, alebo vajicka ale ranajky sa daju absolvovat aj bez toho

Služby hotelu
Velky komplex

Pláž
Cista

Katarína A., 26.04.2022, Datum pobytu: 10.4. - 21.4.2022
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Paradisus Varadero Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.8 Dovolená splnila očekávání a s hotelem i místem jsem byl spokojen. Nejhorší zážitek bylo cestování s leteckou společnosti Air France kde...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání a s hotelem i místem jsem byl spokojen.

Nejhorší zážitek bylo cestování s leteckou společnosti Air France kde se neschopnost místy mísila až s diletantstvím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex se skládá ze spousty hotelových domů. Já byl v č.32 bylo to 5 min. na pláž, ale 15 min. k hotelové recepci a hlavní restauraci. Pokoj čistý, hezký, čistota celkem mě na Kubě překvapila, všude i v Havaně dá se říci absolutní čisto, žádné nedopalky, odpadky a špína jako v Česku kde se podíváte. Pokojské uklízely každý den.

Strava
Strava bohatá, chutná, žádné ovocné nápoje z prášku, všechno čerstvé šťávy z ovoce, nikdy nic nechybělo

Služby hotelu
V hlavní restauraci pracovali hlavně ženy byly rychlé, pracovité a na profesionální úrovni. Ke gastronomii nebylo co vytknout.

Pláž
Nádherná, moře boží, klid, žádní opilí Rusové. Na plážovém baru jste dostali jak krásně chlazené pivo, koktaily, kvalitní alkoholy.

Petr H., 18.04.2022, Datum pobytu: 6.4. - 15.4.2022
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Memories Varadero Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 7.2 Dovolená zakoupena od CA,nakonec přeprodaná ani nevím komu,po příletu o nás nikdo nevěděl a tím pádem ani nečekal na letišti.Výslovně...

  • 9.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená zakoupena od CA,nakonec přeprodaná ani nevím komu,po příletu o nás nikdo nevěděl a tím pádem ani nečekal na letišti.Výslovně jsem žádala o česky mluvícího průvodce.Nakonec se nás ujal průvodce CK. Cesta zpět do CZ byl HOROR .Přestup ve Frankfurtu se nedá stihnout je to sprint a to jsme velcí sportovci. Cesta zpět 30hodin a poté ješťe hledání kufru které odletěly bez nás.OD CA UŽ NIKDY. Zobrazit celou recenzi

Žaneta N., 22.03.2022, Datum pobytu: 1.3. - 13.3.2022
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.8 Boli sme veľmi spokojní s našou dovolenkou.

  • 8.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme veľmi spokojní s našou dovolenkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naša izba v hoteli bola veľká, príjemne zariadená a každý deň sa starali o čistotu a poriadok.

Strava
Strava na hoteli bola veľmi chutná a kvalitná. Mali sme už síce aj lepšie stravovanie (čo sa týka výberu a kvality jedál - napr. na Dominikánskej republike), avšak nemôžeme porovnávať s inou destináciou, nakoľko Kuba je Kuba a v tejto krajine aj v závislosti od obmedzených podmienok pri dovoze potravín sú aj hotely čiastočne limitované (napr. vajíčka neboli dostupné každý deň a pod.).

Služby hotelu
Hotel na nás urobil veľmi dobrý dojem, služby zodpovedali 5 hviezdičkám a personál bol veľmi milý a ústretový.

Pláž
Pláž bola nádherná, obkolesená veľkým množstvom paliem, každý deň ju ráno čistili, piesok bol nádherný jemný, voda krištáľovo čistá tyrkysová, vstup do vody mierny, vhodný aj pre malé deti.

Hotel má pláž otočený na atlantickú stranu, takže keď fúkal vietor od Atlantiku, boli aj vlny, takže sa dalo aj poriadne "vyblázniť" vo vlnách, čo však už pre malé deti nebolo veľmi vyhovujúce.

Miroslava B., 18.03.2022, Datum pobytu: 4.3. - 15.3.2022
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Paradisus Varadero Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie