Recenze hotelů
Kuba

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Byla to pro nás nejkrásnější dovolená, v podstatě není co vytknout. Personál byl vždy milý a ochotný. Krásný hotel, všude čisto.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to pro nás nejkrásnější dovolená, v podstatě není co vytknout. Personál byl vždy milý a ochotný. Krásný hotel, všude čisto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké a útulné. I když jsem se hned po příjezdu zasekla v koupelně (dveře nešly otevřít) a chyběly dvířka od skříně, ale to vše jsou jen detaily. V pokoji byly velké postele, takže se velmi pohodlně spalo. Každý den uklizeno a doplněn minibar.

Strava
Obrovský výběr jídla, které bylo chutné a vždy čerstvé.

Služby hotelu
Výborný animační program. Posilovna. Trošku problém s WiFi připojením, ale myslím že člověk by tohle na dovolené řešit neměl.

Pláž
Krásná, čistá a velká. Jediné co nám trošku vadilo bylo, že jsme museli brzy ráno jít a dát si ručník na lehátka ke slunečníku, protože později už bysme neměli místo.

Martina K., 12.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 9.4.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Laguna Azul

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Dovolená překrásná,naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená překrásná,naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování kvalitní

Strava
strava velmi dobrá

Služby hotelu
služby dostatečné,animace,večerní koncerty karibské hudby každý den,každý den také divadlo

Pláž
pláž nádherná,moře teplé,klidné,možnost plavání.Průzračná voda a bělostný písek

Jana Chloubová, 12.04.2019, Datum pobytu: 27.3. - 9.4.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Playa Alameda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Návštěva Kuby je velice zajímavá a poučná, někdy až mrazí v zádech, když vidíme život v socialismu. Pláž a moře jsou nádherné, delegát je...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Návštěva Kuby je velice zajímavá a poučná, někdy až mrazí v zádech, když vidíme život v socialismu. Pláž a moře jsou nádherné, delegát je vynikající. Cesta do Havany s ním je obrovský zážitek. Zahrada a bazény skvělé.

Celkový dojem kazí vybydlený a neopravovaný interiér hotelu,a nedokonalá hygiena, kterou bychom očekávali od hotelu této kategorie a velice hlučné stravovací zařízení. Nezájem hotelu provést jakékoliv opravy. Nefunguje nonstop bar, který je v nabídce, Doprava na místo s Turkish airlines je staršně dlouhá, zejména zpět. žádných 11 hodin letu z Prahy, jak je inzerováno v nabídce CA. Na zpáteční cestě jsme strávili od odjezdu od hotelu do přistání v Praze 28 hodin.A to podle letového řádu, zpoždění pouze 40 minut. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starší, pokoje jsou velké a dobře vybaveny, vstup na kartu, trezor na kartu. Ale, opravdu nás překvapila hlučná klimatizace, která se musela vypínat, když jsme byli v pokoji. Ale vypnutí se muselo udělat až po sundání krytu ovládání. . Šuplíky se nedaly otevřít, protože upadla přední část. A jedna lampička nám spadla na hlavu. Dveře na lodžii se zavíraly s velikou námahou. Pokoj směrem k silnici nám nevadí, i z něj je vidět moře.

Horší jsou noční výkřiky od hlučných opilých turistů, zejména z Kanady a Ruska.

Jinak ale denně uklizeno a čisto a doplňovaný bar. Nechávali jsme denně drobné spropitné

Hotel je blízko staré části Varadera, každý večer je kam vyrazit. Okolí hotelu je čisté. Hlavní silnice je dost daleko, navíc po ní moc aut nejezdí, takže nevadí. Zahrada s bazény denně uklizené, přístup k pláži přes zahradu velice příjemný.

Strava
Výběr jídel nebyl špatný, odpovídal možnostem. Horší je to se stavem stravovacího zařízení a jeho hygienou. Je zde velice hlučno, příbory jsou pokládány přímo na prostírání, které se utírá běžným hadrem. Prostírá se ráno a nepoužité se nechává na stole pro dalšího klenta a to třeba i celý den., pouze doplňuje. Automaty na čaj a kafe toho hodně pamatují, dokonce zmizel i knoflík od horké vody.

Služby hotelu
Vybavení hotelu je dostatečné, odpovídá potřebám ubytovaných. Bohužel údržba zaostává. Personál je ochotný, ale očekává spropitné. WIFI za 1 CUC/hod funguje ve střední části, nikoliv na pokojích. Překvapila taková drobnost, že recepční ráno nepozdraví, a dokonce a ni často neodpoví na pozdrav, i když nemají nic na práci. První zdravili pouze zahradníci a údržbáři a některé pokojské a některý personál v jídelně. Na naše urgence oprav, přestože byly předány v angličtině napsané, nikdo po celý pobyt nereagoval. Buzení při odjezdu funguje. Nebyl otevřen žádný nonstop bar, přestože je to v nabídce, bar je otevřen až v 8 hodin ráno. Večer chybí sklo a dávají nápoje i uvnitř do plastových kelímků.

Pláž
Pláž je jedna z nejhezčích na světě, moře čisté, většinou klidné. Hodilo by se víc slunečníku, ale ráno položené ručníky na lehátka se respektovaly.

Anonym, 11.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 10.4.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Barceló Solymar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Skvělá dovolená.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj Junior Suite jsme vyměnili za doplatek na Sweet suite, potom už to bylo dobré. Klimatizace fungovala na jedničku. V březnu - dubnu hodně komárů v pokoji, při úklidu to neřeší, každý si musí obstarat repelent sám.

Strava
Lednička i kávovar na pokoji, minibar doplňují jen 1x za pobyt při příjezdu, kávu několikrát za pobyt. Stravování v restauraci výborné, venkovní grill u pláže skvělý, bar 24 hod

Služby hotelu
Služby pro dospělé - rozmanité sportovní vyžití - posilovna, plážový volejbal, petanque, kulečník, stolní tenis, tenisové kurty, kánoe, šlapadla, taneční hodiny, bingo, kasino, živá hudba, diskotéka

Pláž
čistě upravená bílá pláž, slunečníky i osušky v ceně, moře průzračné, bazén čistý, teplý, několik výřivek

Vladimíra M., 11.04.2019, Datum pobytu: 24.3. - 7.4.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Be Live Adults Only Los Cactus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkový dojem dobrý, poznal jsem tento hotel před pěti lety - je v dokonalém stavu co se týká vnějšího vzhledu. Vnitřní prostředí je...

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dobrý, poznal jsem tento hotel před pěti lety - je v dokonalém stavu co se týká vnějšího vzhledu. Vnitřní prostředí je rovněž velmi příjemné, od hotelu *** jsem neočekával nic exkluzivního.

Oproti minulému pobytu jsem postrádal půjčování osušek na pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Horší než před pěti lety, u postelí chyběly noční stolky, v koupelně byly pouze dva malé ručníky. Dveře na balkon "vypadávaly z pantů", musel jsem požádat údržbu o opravu a vysvětlit, jak mají opravu provést. Dveře do koupelny při každém otevření dřely o zárubeň - to jsem ponechal bez komentáře.

Strava
Strava velmi dobrá - formou bufetu, obsluha velmi příjemná. Výběr jídel perfektní v porovnání s tím, co jsem viděl ve vnitrozemí u obyčejných lidí.

Služby hotelu
S úklidem si nedělali příliš starosti, když viděli, že máme ustláno, ani do pokoje nešli. Za dobu pobytu (10 dní) nám 2x vyměnili ručníky!!!

Jinak provoz baru vynikající.

Pláž
Přímo u hotelu lehátka zdarma, pláž čistá, vstup do vody vynikající.

Josef Šafrata, 08.04.2019, Datum pobytu: 22.3. - 3.4.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Club Tropical

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Krásná dovolená mám splnění sen.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená mám splnění sen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pěkný,skvělá recepce.

Strava
jídla hafo a moc dobré.super

Služby hotelu
Každý den plný bar-super,každý den úklid pokoj.

Pláž
super-jen trochu rozbouřené moře a přineslo to řasy na pláž.sice to uklízel traktor,ale spíš to zahrabal než uklidil.

Anonym, 04.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 31.3.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Occidental Arenas Blancas (ex. Barceló Solymar Arenas Blancas)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaniu nemám čo vytknúť, aj keď mali sme problém smrdelo nám zo svetla aj dymilo sa lebo použili nejaký postrek na komáre( u nich je to vraj bežne ) ale boli ochotný a hneď nám poskytli inú izbu.

Strava
Bolo s čoho vybrať ale vždy to iste.

Služby hotelu
Čakajú sprepitné

Pláž
Nemám čo vytknúť

Anonym, 03.04.2019, Datum pobytu: 20.3. - 31.3.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Labranda Varadero Resort (ex. Naviti Varadero)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkově velmi pěkný zájezd i přes značné množství ruských turistů v hotelu, kteří byli občas poněkud hlučnější. Velmi oceňujeme práci...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově velmi pěkný zájezd i přes značné množství ruských turistů v hotelu, kteří byli občas poněkud hlučnější. Velmi oceňujeme práci všech delegátů. Dovolená proběhla bez problémů, organizačně bylo vše dobře zajištěno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je v současnosti v postupné rekonstrukci, starší pokoje neodpovídají 4* evropskému standardu, vybavení pokoje zastaralé ale funkční (klimatizace, fén na vlasy, minibar, žehlička, trezor...) Úklid bez problémů.

Strava
Strava rozmanitá, každý si může vybrat dle svého výběru a všeho byl dostatek. Nižší úroveň stolování.

Služby hotelu
Služby hotelu bez problémů.

Pláž
Pláž blízko u hotelu, slunečníky a lehátka dostupné zdarma. Voda a pláž úžasná.

Libor P., 02.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 29.3.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Brisas Del Caribe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Člověk si musí zanecht jen ty lepší zážitky.Cuba už nikdy více.

  • 2 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Člověk si musí zanecht jen ty lepší zážitky.Cuba už nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování vilky šílený když zapršelo museli jsme se přestěhovat nebot pršelo dovnitř.Lodžie nešla otevírat,skříně a vše rozbité.

Strava
Strava dobrá i když občas chyběli nápoje limonády atd.

Služby hotelu
Hotelové služby šílený o toaletní papír žádáte třeba 3x než dodají úklid šílený.

Pláž
Pláž výborná čistá nepřelidněná.Voda úžasná

Andrea Cajthamlova, 30.03.2019, Datum pobytu: 14.3. - 22.3.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,4 Kupovali jsme si last minute, takže byl zájezd cca o 45% zlevněný. Kdybysme jeli za plnou cenu, jsme dost naštvaní. Původní cena rozhodně...

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Kupovali jsme si last minute, takže byl zájezd cca o 45% zlevněný. Kdybysme jeli za plnou cenu, jsme dost naštvaní. Původní cena rozhodně neodpovídá kvalitě. Víckrát už bychom sem nejeli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji je vše, ale zastaralé. Denno denně jsou party u bazénu a v hlavním baru cca do 4 do rána. Pokud dostanete pokoj na tuto stranu, nevyspíte se. Plíseň všude, kvůli vlhkosti vzduchu a malí mravenci také všude.

Strava
Výběr průměrný. Ale jídlo nic moc. “Nemastné, neslané”, sem tam se najdou výjimky. Na druhou stranu zde bylo velké množství mořských plodů. Naše dítě žilo celé ubytování na grilovaném filetu a na toustu se šunkou... Dostali jsme informace, že je zde 24h otevřený bar, kde si můžete dát i svačinu, ale žádný tam nebyl.

Služby hotelu
Trezor zdarma, klimatizace, vysoušeč vlasů, lednička s napoji, plážové osušky. Wi-Fi na hodinu za příplatek.

Pláž
Čistá, bílý písek, teplé moře, pozvolný vstup do moře. Slunečníky a lehátka - malé množství. Na šnorchlování to neni, ale koupání krásné.

Anonym, 28.03.2019, Datum pobytu: 11.3. - 24.3.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Occidental Arenas Blancas (ex. Barceló Solymar Arenas Blancas)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)