Recenze hotelů
Kuba

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Celková spokojenost až na dále uvedené detaily

  • 10 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost až na dále uvedené detaily Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel starší ,ale plně vyhovující

Strava
Bohatá ,ale založená hlavně na luštěninách. V nabídce salátů absolutně chybějící rajská jablíčka a papriky, získat citron do čaje utopie, černý čaj jen občas

Služby hotelu
Program večerních představení s tanečníky skvělý

Pláž
Nejkrásnější pláž na světě, přístupná a čistá s jemným pískem, moře bez konkurence.

Moje hodnocení má základ ve skutečnosti ,že jezdím k moři do různých destinací také

4x do roka

Bohdan Dolinský, 12.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 8.10.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Occidental Arenas Blancas (ex. Barceló Solymar Arenas Blancas)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Arenas Blancas - Bílé Písky 2 fotografie

Celkem: 8,4 Hotel OK,bylo málo hostů,takže otevřena 1 a-la karte restaurace,jídlo výborné,pořád stejné..Úklid pokojů OK,necháte dolar a je to..Na...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel OK,bylo málo hostů,takže otevřena 1 a-la karte restaurace,jídlo výborné,pořád stejné..Úklid pokojů OK,necháte dolar a je to..Na krásné pláži vůbec nebyly nabízené služby typu beach volejbal,kajak,šlapadlo,katamaran !!!Hotel by potřeboval údržbu hlavně z hlediska oprýskaných nátěrů dřevěných konstrukcí,celkově hodnotím 4*,zlobilo nás výše uvedené.Na pláži jste mohli číst,opalovat se,plavat v teplém moři,navštěvovat bar(OK) a to je všechno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pořádku,každodenní úklid,příjemně tichá klima,bar.televize,2 patro,po dohodě výhled na moře bez příplatku....

Strava
Velmi slušná,pouze pořád stejná,denní doplňování ledničky vodou,pivem,kolou.

Služby hotelu
Copacabana:tak 2*,snídaně perfektní,počet personálu převyšoval počet hostů.....Odpoledne jsme si dali pizzu, v restauraci bylo 18 míst u stolu,4 číšníci a 1 kuchař.......V tomto hotelu by měli být vstřícní v tom,když přijedete ve 23 hodin z Cayo Santa María,tak musíte vyklidit pokoj do 12 hodin.Při odjezdu na letiště v 19 hodin musíte poté rozbalovat kufry a potupně se převlékat a dobalovat na WC/jinak 30 CUC./

Labranda:4*,bez připomínek,kromě chybějících služeb na pláži,sousední hotel Casa del Mar je měl,jinak viz celkové shrnutí.

Pláž
Super,bílý písek,modrozelené moře,lehátka,slunečníky,ručníky,ochotný personál,skoro jako na Cayo Largo.

Jiří Pavlík, 11.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 8.10.2019
Oblast: Kuba Kuba, Cayo Santa Maria, Hotel: Labranda Cayo Santa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená na Kubě byla velmi krásná. Kuba je země rozmanitá, má co nabídnout, jsme rádi, že jsme ji poznali. Využili jsme nabídky zájezdů,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na Kubě byla velmi krásná. Kuba je země rozmanitá, má co nabídnout, jsme rádi, že jsme ji poznali. Využili jsme nabídky zájezdů, se kterými jsme byli spokojeni. Na Varaderu jezdí autobus, takže jsme i sami jezdili a poznávali Varadero. Kubánci jsou velmi milí a usměvaví lidé, kteří si rádi povídají. Jsme rádi, že jsme tuto krásně slunečnou, horkou a nádherně zelenou zemi poznali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo uspokojivé, úklid pokoje každý den. Celý areál velmi klidný, krásná udržovaná zahrada, v areálu pořádek.

Strava
Se stravou jsme byli spokojení. Je co vybírat z mnoha jídel - polévky, ryby, hovězí a kuřecí maso, vepřové na grilu každý den, hamburgry, hodně zeleniny, saláty. Zákusky, zmrzlina, hodně druhů nápojů. Na snídani sýry, šunka.

Služby hotelu
Uspokojivé, neměli jsme vůbec žádný problém.

Pláž
Pláž byla krásná, čistá, velká, s plážovaým barem, a úžasně teplý oceán.

Martin Adámek, 29.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 18.9.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Hotel doporučuji pro nenáročné klienty, prostředí hotelu a především pláž vše vynahrazují - kvůli pláži jsme tam jeli. Absolvovali jsme i...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel doporučuji pro nenáročné klienty, prostředí hotelu a především pláž vše vynahrazují - kvůli pláži jsme tam jeli. Absolvovali jsme i denní výlet do Havany - největší zážitek projížďka v starých amerických autech. Cena pro dvě osoby 170 euro za celý výlet s obědem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo úplně v pohodě, žádný luxus, ale za ty peníze dostačující. Trošku byl problém s WC a s teplou vodou, ale nic katastrofického - po nahlášení závada okamžitě odstraněna. Každý den uklizeno, čisto. Ale něco má už hotel za sebou, výhodou je, že se nachází ve staré části Varadera. Tudíž na vás dýchá kouzlo město. Další hotely už se nachází v nové části Varadera a zde už nic není, pouze hotelové resorty.

Strava
Výběr průměrný, občas problémy s čekáním na čisté talíře, hrníčky atd. Jednou byly krevety.

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu příjemní, ochotní. Žádný problém nenastal.

Pláž
Pláž dokonalá. K dispozici plážový bar. Na pláži si zdarma můžete půjčit kanoe, šlapadlo. Vyjížďka na katamaránu za poplatek.

Eliška S., 28.09.2019, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 7,8 SUPER DOVOLENÁ A ZÁŽITEK. DOPURUČUJI VŠEM KTEŘÍ SE NEMOUHO ROZHODNOUT

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
SUPER DOVOLENÁ A ZÁŽITEK. DOPURUČUJI VŠEM KTEŘÍ SE NEMOUHO ROZHODNOUT Zobrazit celou recenzi

Ubytování
PRVNÍ DOJEM POKOJE, HROZNÝ VZDUCH. PO ZAPNUTÍ KLIMATIZACE DOBRÉ. JEN HODNĚ KOMÁRŮ NA POKOJI

Strava
MÁLO KOŘENĚNENÉ

Pláž
SUPER KOUPÁNÍ A PLÁŽ ČISTÁ

Petr Turek, 28.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 24.9.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Club Caribe Club Kawama

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel copacabana v Havane je čistučký priatelský starostlivo udržiavaný sem tam známky opotrebovania.Naša izba s novým dreveným nábytkom...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel copacabana v Havane je čistučký priatelský starostlivo udržiavaný sem tam známky opotrebovania.Naša izba s novým dreveným nábytkom a peknou kupelnou.Denne upratovanie a výmena uterákov.Personál milý priatelský všetci sa snažia aby ste sa citili dobre.Hotel má bazén v mori a vonkajši bazen .Rańajky formou švedskych stolov nás prekvapili rozmanitostou naozaj výborné.Pred hotelom zastávka autobusu ale doporučujem skôr taxi .Podvečer a večer kubánska hudba Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobrý dojem.Z izby vyhlad na more a bazén.Velmi čisto,na záver list od pani upratovačky s nadejou že sme boli spokojní a prianím všetkeho dobrého

Strava
Mali sme len rańajky .Čakali sme pečivo a parky ale zostali sme milo prekvapení.švedske stoly ovocie šťavy mlieko sojové obycajné jogurty omelety kolačiky udeniny syry čo vas len napadlo a k tomu pozornost starostlivých zamestnancov

Služby hotelu
Ak sme požiadali o čokolvek vyhoveli nám.Zmenáreń, taxi,porada,všetci hovorili anglicky

Pláž
Pláž je aj pri hoteli,aj priamo v hoteli sa dá kupať v bazéne alebo v ohradenom morskom bazéne pri hoteli.My sme sa taxíkom odviezli na pláž Santa Maria vela miestnych ludí tam chodí s rodinami a uživali si krasny den s rodinami.Absolutny pokoj a pohoda.Na poriadok dohliadaju policajti v nažehlených uniformách-sem tam sa prejdu po lpáži

Emilia Modrava, 07.09.2019, Datum pobytu: 21.8. - 1.9.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Sol Palmeras

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolenou jsme si moc uzili, Jibacoa je klidne misto a chteli jsme poznat Kubu mimo Varadero, coz se nam splnilo. V okoli je krasna...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moc uzili, Jibacoa je klidne misto a chteli jsme poznat Kubu mimo Varadero, coz se nam splnilo. V okoli je krasna priroda a muzete prozkoumavat a poznavat dle libosti. I kdyz se jedna o 4* hotel, nelze ocekavat evropsky standard a doporucuju nekazit si dovolenou srovnavanim. Ve spouste okamziku jsem se presunula o desitky let zpatky - nekdy to bylo usmevne, jindy smutne, ale celkove je Kuba moc krasna a lide uzasni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybaveni pokoju bylo uz starsi, nicmene zcela funkcni a ucel splnilo. Kazdy den se pokoje uklizely a doplnovala se balena voda v lednici. Urcite necekejte evropske 4*, ale taky nebylo na co si stezovat.

Strava
Poplatna lokalnim podminkam. V ramci moznosti se snazi o pestrost, je mozne si vybrat mezi nekolika druhy masa, vzdy jsou k dispozici ryby. Vynikajici cerstve ovoce, i kdyz nektere dny nebylo moc na vyber. Co se tyce zeleniny, vyber je omezeny.

Služby hotelu
Prijemny personal, vsichni se snazili, abychom si pobyt uzili. Na sluzby je treba se divat v kontextu zeme, takze ne vse obvykle v 4* hotelu je zde standardem a ani nema smysl to pozadovat (sortiment v hotelovem obchodu, omezene placeni kartou na hotelu, apod.) a nijak to pobyt nekazi.

Pláž
Hotel nebyl preplneny, takze nebyl nikdy problem sehnat lehatko na plazi. Kazde rano plaz uklizeji a i kdyz je verejna (mistni nemohou na lehatka), byl tam klid a pohoda. Urcite doporucuji boty do vody, na nekterych mistech jsou pri vstupu kameny a ve vode pak pasy morske travy.

Anonym, 03.09.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Kuba Kuba, Hotel: Memories Jibacoa (ex. Breezes)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,2 Bylo to co jsem očekával,Kuba, ale prostředí super,okolí ,pláže,byl jsem spolojen,a stálo to za to navštívit.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to co jsem očekával,Kuba, ale prostředí super,okolí ,pláže,byl jsem spolojen,a stálo to za to navštívit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nic moc ,ale na Kubu je to asi dost přepych,zvykli jsme si,musel jsem pár věcí opravit,televize byla bez příjmu atd,ale celkem mi to nevadilo jelikož jsem jel na Kubu ne na televizi,jinak každý den uklizeno vše čistý.

Strava
Strava velký výběr,problém s příborama,talířema,sklenicema,s pitím atd,také žádné větráky a jídlo otevřené kde na něj sedali mouchy,také jsem něco takového očekával

Služby hotelu
Služby hotelu velice dobré,a příjemné

Pláž
Bez námitek,dokonalý

Miroslav Henzl, 21.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 16.8.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Nádherně strávený čas ve velmi příjemném prostředí s kvalitními službami hotelu Iberostar Varadero.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nádherně strávený čas ve velmi příjemném prostředí s kvalitními službami hotelu Iberostar Varadero. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi kvalitní, velké pokoje standardně zařízené s balkonem. Vybavení starší, ale zcela vyhovující a funkční. Denně doplňovaný minibar, dobře uklizeno. Všechny pokoje ve velmi přijatelné vzdálenosti od restaurací i pláže.

Strava
Vynikající co do kvality i výběru. Velké množství ryb a mořských plodů, čerstvé ovoce (mango, papája, melouny, karambola). Velmi rychlá a příjemná obsluha, skoro vždy usměvavá :-). V barech množství koktejlů, kde rumem rozhodně nešetří....

Služby hotelu
Na velmi vysoké úrovni, ochotný personál, který se Vám snaží vyhovět. Pouze problém s vypůjčením auta, je nutné ho rezervovat dostatečně dopředu, ideálně s objednáním zájezdu.

Pláž
Nádherná široká pláž, moře průzračné, stále dostatek slunečníků. Nikdo vás neobtěžuje s nabídkami suvenýrů či dalších služeb. Pozor: resorty dále na Varaderu směrem k přístavu již tak hezké pláže nemají (buď částečně kamenité či přeplněné).

Miroslav S., 10.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 6.8.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Varadero

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkem se nám dovolená líbila. Místní obyvatele jsou milý , přátelští a usměvavý a to i personál hotelu. Mimo hotel je strašná Chudoba a...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkem se nám dovolená líbila. Místní obyvatele jsou milý , přátelští a usměvavý a to i personál hotelu. Mimo hotel je strašná Chudoba a zaostalost země. V zemi vládne socialismus, žádné reklamy u silnic ani v televizi neuvidíte. Všude cedule s revoluci a celnich představitelů a to i minulých. Samozřejmě nesmíme zapomenout Vladimíra Iljiče Lenina. Rum na Kubě teče proudem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté a celkem pohodové. Jen nepocitejte se zlatými kohoutkama a klikama. Nábytek je trochu unavený, pamatuje Fidela, ale poslouží. Televizor je již moderní LED s několika programy přes satelit

Strava
Strava dobra, chutná. Pestrost stravy celkem dobra, vytky máme pouze na organizaci v jídelně. Chyběli talíře, příbory a lžíce na polévku a kávové lžičky jen na požádáni. Ke kávě dostanete plastové brcko. Pokud neprijdete do jídelny mezi prvními stojíte frontu před jidelnou, až někdo do ji a opusti jidelnu, pak vás milostive pustí dovnitř.

Služby hotelu
K službám celkem nemáme vyhrady

Pláž
Přístupnost k plazi dobra, hned z hotelu. Čistota dobra, jen lidi jsou dobytek a plastové kelímky a plechovky místo do koše jim upadnou do moře a do písku na pláž.

Petr Vladyka, 07.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 4.8.2019
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Gran Caribe Villa Tortuga

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)