Recenze hotelů
Diani Beach - Keňa

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Skvělá dovolená. Nádherné pláže. Příjemní lidé. Krásná místa k návštěvě - Safari, Masajské vesnice, potápění, Národní parky a mnoho...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Nádherné pláže. Příjemní lidé. Krásná místa k návštěvě - Safari, Masajské vesnice, potápění, Národní parky a mnoho dalších... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku.

Strava
Výborná kuchyně.

Služby hotelu
Služby hotelu - cokoliv jsme potřebovali se vším nám pomohli, zařídili. S ničím nebyl žádný problém.

Pláž
Hotel se vyskytuje přímo na úžasné pláži. Čistá, krásná pláž, jemný bílý pisek. Lehátka a slunečníky bez poplatku.

Nikola P., 04.06.2019, Datum pobytu: 18.5. - 29.5.2019
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Diani Sea Lodge

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 teplé počasí, čistý oceán, bílý písek, jídlo výběr dobré

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
teplé počasí, čistý oceán, bílý písek, jídlo výběr dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velký pokoj, čisto, výměna ručníků doplnění kosmetiky vody

Strava
rozmanitý výběr, hodně ovoce, jídlo i pro vegetariány

Služby hotelu
ochota personálu s čímkoliv

Pláž
bílý písek, při přílivu a odlivu nános chaluh, které se odklízely při velkém množství, čistý oceán,

Alena K., 08.05.2019, Datum pobytu: 24.4. - 5.5.2019
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Leopard Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Poklidný hotel

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poklidný hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Idealní pro klidnou dovolenou s detmi.

Strava
Skvelý kuchař!

Služby hotelu
Odpovídající 5 ⭐️

Pláž
Překrásná dlouhá písečná pláž

Petra C., 08.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 5.3.2019
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: The Sands at Nomad

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7,4 V unoru 2019 jsme strávili s manzelem krasnych 10 dni v Keni, v hotelu Papillon Lagoon Reef.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V unoru 2019 jsme strávili s manzelem krasnych 10 dni v Keni, v hotelu Papillon Lagoon Reef. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Papillon Lagoon Reef je hezky hotel na Diani Beach, se skromne zarizenymi pokoji, vsude ale cisto a denne uklizeno. Jediny nedostatek bych videla v plechovych strechach hotelu, po kterych kdyz v noci a brzo rano skacou opice, dela to opravdu velky ramus.

Strava
Strava all inclusive byla velmi chutna, nicmene vyber jidel byl v porovnani s Evropou slabsi. Kdyz uvazim ze se jedna o cernou Afriku, nemohu hodnotit negativne, vzdy jsme si neco vybrali a najedli se. Dezerty mohli byt o neco lepsi, ale jako celek v poradku.

Služby hotelu
Hotelove sluzby v poradku, hotel nabizel i masaze, posilovnu apod., ktere jsme tedy nevyuzili, ale zadny problem s hotelem nebyl. Vse co jsme potrebovali, jsme na recepci vyresili.

Pláž
Plaz krasna, temer bez lidi, protoze vsichni lezi v hotelove zahrade na lehatkach. Co me dost otravovalo, byli opravdu velmi vlezli cernosi, kteri chteli kazdy den neco prodat a nechteli pochopit, ze o nic nemam zajem, ze se chci jit jenom v klidu vykoupat do more. Na plazi take neuklizeli rasy, ale nebylo jich tam tolik. Druha vec, ktera me malicko zklamala, byl opravdu velky odliv behem dopoledne, ktery by jeste tolik nevadil, kdyby dale v mori nebyl koralovy utes, plny jezku a dalsich nebezpecnych morskych zivocichu, pres ktere se do more behem dopoledne nedalo dostat, nikdo se tam nekoupal. Nastesti jsme v druhe pulce zajezdu nasli o kousek dale malou plochu, kde nebyl koral, a dalo se tam i dopoledne koupat. Kdo si chce ale poradne zaplavat, tak ten si tady moc neuzije.

Petra V., 18.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 15.2.2019
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Papillon Lagoon Reef

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (2)

Celkem: 9,2 Velká spokojenost s naší dovolenou. Celková organizace zájezdu naprosto bez problémů.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost s naší dovolenou. Celková organizace zájezdu naprosto bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klidné, čisté, útulné, každý den úklid pokojů.

Strava
Bohatá, pestrá, vybere si opravdu každý.

Služby hotelu
Perfektní.

Pláž
Nádherná.

Tomáš N., 03.01.2019, Datum pobytu: 15.12. - 24.12.2018
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Leopard Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší dovolená kterou jsem zažila :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená kterou jsem zažila :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný hotel, perfektní servis, naprosto úžasný příjemný a milý personál

Strava
bufet, a la carte, gril, jednoduše zážitek, jídlo výborné, denně jiná nabídka

Pláž
písečná, čistá, hlídaná, co víc si přát

Diana P., 26.12.2018, Datum pobytu: 11.12. - 23.12.2018
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Leopard Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

17 fotografií

Celkem: 5,8 Hotel a služby celkem odpovídají ceně. Nejedete-li do Keni za safari, ale pouze za lenošením a odpočinkem, hledejte raději někde jinde....

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a služby celkem odpovídají ceně. Nejedete-li do Keni za safari, ale pouze za lenošením a odpočinkem, hledejte raději někde jinde. Například severní část Zanzibaru ( Kendwa, Nungwi ). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Africký standard. Neustále vypadávající klimatizace, postel na které se nedá spát, jediná funkční el. zásuvka na pokoji, opakující se poruchy dodávek vody atd. Stěžovat si nemá cenu. Jste přece v Africe :-D

Strava
Jídlo bylo chutné. Zelenina, saláty,fantastické ovoce. Veškeré druhy masa, častokrát připravované na grilu. Čapátí, popadum, masala, kari..

Služby hotelu
Pole, pole ( pomalu, pomalu ) platí všeobecně. Nikdo se nikam nehoní , nikdo se příliš neztrhne. Pokoj se uklízí kolem čtvrté, vždy se zapomene něco doplnit ( čisté ručníky, toaletní papír ), obsluha na baru nestíhá totální nával tří lidí apod. Když ovšem pomineme lenochodí rychlost, personál je usměvavý, ochotný a vstřícný.

Pláž
Zapomeňte na fotky z prospektů cestovních agentur a kanceláří. Respektive ano, bílý písek a azurové moře skutečně zažijete, ale až od cca. patnácté hodiny. Do té doby je pláž plná bordelu ( použité pleny, dámské hygienické potřeby, plasty, láhve od piva..) a oceán takřka v nedohlednu.

Milan Fadrhons, 06.03.2018, Datum pobytu: 22.2. - 4.3.2018
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Papillon Lagoon Reef

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (2)

2 fotografie

Celkem: 9,6 Dovolena byla perfektni...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla perfektni... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nektere pokoje potrebuji kompletni rekonstrukci

Strava
Strava byla prumerna

Služby hotelu
Sluzby hotelu jsou na urovni

Pláž
Plaz je prekrasna, cista a s obsluhou

Anonym, 02.03.2018, Datum pobytu: 16.2. - 27.2.2018
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Leopard Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Úžasná dovolenka, treba vidieť a zažiť. Hotel kraasny, sluzby na vysokej urovni, naozaj kvalitny hotel. Plaz nadherna s bielym pieskom a...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolenka, treba vidieť a zažiť. Hotel kraasny, sluzby na vysokej urovni, naozaj kvalitny hotel. Plaz nadherna s bielym pieskom a krasne cistym tepluckym oceanom. Je tam silny odliv ale to vobec nevadi, da sa kupat aj tak. Treba si vsak zvyknut na predavacov na plazi, ktori vas sprevadzaju az do mora s umyslom predat. Treba sa nad to povzniest a ist si po svojom ak nechcete nic kupit. Budu na vas cakat na plazi kazdy den ale ak si ich po case nebudete vsimat daju vam pokoj. Treba ist urcite na Safari, neskutocny zazitok. Odporucam ist na 2 dni a 1 noc. My sme boli v Tsavo East National Park a spali sme v Voi Wildlife lodge, vrelo odporucam. Vyhlad z izby priamo do rezervacie a napajadlo rovno pred hotelom. Vylet stoji cez hotel cca 250€/os, my sme si ho kupili od predavaca na plazi za 190€/os. Nemusite sa bat, je to bezpecne, dostanete taky isty zajazd ako z hotela. Odporucam ho, vola sa Charlie, ma taku modru budku hned vedla nasho hotela priamo na plazi.Ak sa spytate na plazi tych predavacov, vsetci ho poznaju. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byvali sme v takych jedno poschodovych domcekoch v zahrade v dvojlozkovej izbe standard, kupelna jednoduchsia ale inak super.

Strava
Strava bola vyborna, bolo z coho vyberat. Tematicke vecere, uzasne vyzdobene restuaracie, krasne naaranzovane jedla.V bare pri bazene robia vramci all.incl. aj normalnu kavu, presso, cappuccino

Služby hotelu
Mili a ustretovi personal, ak bol nejaky problem, hned sa ho snazili vyriesit.

Pláž
Nadherna dlha a siroka plaz s bielym pieskom.

Anonym, 26.02.2018, Datum pobytu: 10.2. - 22.2.2018
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Baobab Beach Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8,4 Chci vam tady jen rict o delegatce Ni....Rekne vam o Keni vše, ale tim pozitiva konci.To ze obden navštivi vas hotel,radne se naji a...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Chci vam tady jen rict o delegatce Ni....Rekne vam o Keni vše, ale tim pozitiva konci.To ze obden navštivi vas hotel,radne se naji a napije se, to je problém manažera hotelu(Info nebo schůzka s vámi jen záminka).To, ze vrati spatne peníze, to je malickost, to si pohlida každý.Ale vrchol drzosti je placeni vyletu bez potvrzeni. A v pulce vyletu se dozvite, ze to bude vic nebo nebo placeni vstupu které mají byt v cene nic neobvykleho. Priklad: vylet do Ukundy pet lidi. Cena za os 25USD - dle popisu výletu jsme pochopili, že i vč. návštěvy místního šamana, kterého jsme si museli ale nakonec zaplatit, pokud jsme ho chtěli tedy navštívit. Dle infa od místních taxikářu by pronájem auta pro 5 osob stál 15 - 30 USD... To ze se vas snazi natáhnout mistni dejme tomu. Ale aby vas okradal clovek (potažmo CK ) z vaši země to uz je. Takze když slecnu Ni.. nepotrebujete k prekladani tak se ji vyhněte velikym obloukem!A to je jen spicka ledovce o tom ostatním radsi pomlcim Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na Afriku paradni

Strava
Klasika Africko-indicka kuchyn

Služby hotelu
Ochotny personal

Pláž
Plaž krasna, lehatek dostatek, more supr

Anonym, 22.10.2017, Datum pobytu: 11.10. - 21.10.2017
Oblast: Keňa Keňa, Diani Beach, Hotel: Neptune Paradise Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)