Recenze hotelů
Ostrov Sal - Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Za tú cenu skvelá dovolenka, aj keď sme tam i nazad cestovali 2x24hod a cestou nazad nám 2x presunuli odlet :( vďaka čomu sme nestihli...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za tú cenu skvelá dovolenka, aj keď sme tam i nazad cestovali 2x24hod a cestou nazad nám 2x presunuli odlet :( vďaka čomu sme nestihli vlak PHA-KE.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Samostatné klimatizované bungalovy vytvárajú príjemný pocit súkromia, na rozdiel od hotelových chodieb..... izba primeranej veľkosti, kúpeľňa+wc dtto, chýbal akýkoľvek vešiak na zavesenie košele, uteráka apod.

Strava
Strava bola v podstate fajn, zhodnotím: neboli sme hladní ... pozitívne: strava sa neopakovala stále bola mierne obmenená ponuka, najesť sa vedel aj vegetarián, aj mäsofil, aj rybár, bolo dostatok ovocia, zeleniny, sladkého. Kvalita ... no ... polievky oničom a taká staničná vývarovňa, no všetko bolo chutné, stoly neustále dopĺňali, čiže nebolo treba utekať aby ste aspoň niečo uchmatli. Môj dojem z oboch priestorov - lowcost vývarovňa pre hromadné húfy ľudí, no opakujem: za tú cenu....neriešim

Služby hotelu
Za tú cenu veeeľká spokojnosť, každý deň upratovanie izieb, ak necháte visačku Nerušiť, večer vám zavolajú či naozaj netreba, vtipní animátori, celý deň aj večer sa snažili aby sa ľudia nenudili, lebo na 30x12km ostrove Sal ozaj niet kam ísť ... vnútrozemie = mesačná krajina. Na severe je Blue Eye (kraaasne - vid guugl), o niečo ďalej viete ísť do oceána na pár metrov k žralokom, inde ľahnúť si v soľnej bani do vody v ktorej sa nedá utopiť a v júni/aug (kedy je tam 38° a miliarda komárov) pozrieť na korytnačky ako si zahrabávajú vajcia :) Vyžijú sa vyznávači Kitesurfingu, pretože tam fúka stále...

Pláž
Ak si neviete predstaviť ako vyzerá azúrová modrá, choďte tam. More čisté jak ľalia, pláže takisto. Nečakajte, že pri východe slnka si pri prechádzke po pláži nájdete mušľu ako suvenír. Tam to jednoducho nie je. Ak sa manželka bojí ísť do mora že ju niečo "chytí", tam môže ísť bez obáv, za celý čas som nevidel v mori žiadneho tvora. Ani chaluhy a podobne. Šnorchlovať tam teda nemá význam. Vietor fúka po celý rok, podľa domácich najviac v jan/feb (+4-5m vlny), najmenej júl/aug. Dažde sú v okt/nov.

Ján J., 13.04.2019, Datum pobytu: 30.3. - 7.4.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Naprosto skvělá dovolená - Obzvláště bych chtěla vyzdvihnout přístup delegátky CK. Příjemná, ochotná s čímkoliv poradit, pomoct,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto skvělá dovolená - Obzvláště bych chtěla vyzdvihnout přístup delegátky CK. Příjemná, ochotná s čímkoliv poradit, pomoct, zprostředkovat. Děkujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Díky plné kapacitě objednaného hotelu jsme byli ubytováni v hotelu přes silnici. Pokoje v původním hotelu jsme sice neviděli, ale podle názorů tamních hostů, jsme si hotelem Halos hodně polepšili. Navíc jsme jako kompenzaci získali pásky obou hotelů a mohli tak využívat veškeré vybavení i program i tam i tam.

Obrovský apartmán s velkou koupelnou, ložnicí, jídelnou, kuchyňskou linkou a balkónem. Klimatizace a wifi v ceně. Pokoj byl vždy čistý.

Strava
Jídlo perfektní v obou hotelích. Každý si vybere. Místní pochoutky i evropské varianty jídel. Spousta ovoce a zeleniny. Dezertů nepočítaně. Mezi hlavními jídly jsou nabízeny snacky. Pokud se tedy stane, že se někde zdržíte a nestihnete třeba oběd, o hladu určitě nejste. Láhve s vodou se fasují u všech barů. V hotelu Halos jsme shledali jediný nedostatek. Káva a balená voda byla hrazena hosty. Hotel Halos má otevřený bar pouze do 20:00.

Služby hotelu
Oba dva hotely mají velmi ochotný a schopný personál. Bez jediného problému. V OA Belorizonte lepší animační program.

Pláž
Pláž pěkná, čistá. Kapacita lehátek dostačující. Plážový bar hotelu Belorizonte je plnohodnotná alternativa barů uvnitř resortu. Bar Halosu vypadá jako provizorní. Zde nalévali zdarma pouze nealko nápoje.

Šárka P., 11.04.2019, Datum pobytu: 19.3. - 26.3.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Prozatím má suverénně nejlepší dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prozatím má suverénně nejlepší dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v 5ti hvězdičkovém hotelu, i tak ale trochu horší než např. na Kanárech, tam je ta kvalita ubytování vyšší

Strava
Obrovské množství úplně všeho … všechny druhy mas, příloh, zelenin, dezertů, mořských příšerek, těstovin, prostě všeho … na můj vkus vše méně osolené, ale to se dalo doladit :-)

Služby hotelu
perfektní … lehátka zdarma jak u bazénu, tak na pláži, spousta restaurací a barů v rámci allinclusive a časově se různě přelínali, takže se ani v noci nestalo, že by nebylo, kde si dát drink atd., pořád byl některý otevřený ...

Pláž
perfektní, úplně čistá (nejhezčí, co jsem kdy viděla), oceán průzračný, takovou čistotu jsem opravdu ještě nezažila, takže naprostá spokojenost

Lenka R., 09.04.2019, Datum pobytu: 23.3. - 31.3.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8,2 Ultra last minute. Riešili sme sa to s kamarátkou na poslednú chvíľu a vyše 50% zľava zájazdu sa vyplatila. V lietadle v prvom rade, pri...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ultra last minute. Riešili sme sa to s kamarátkou na poslednú chvíľu a vyše 50% zľava zájazdu sa vyplatila. V lietadle v prvom rade, pri 6 hodinovom lete to bolo na nezaplatenie. Spokojnosť s cestovnou kanceláriou, s transferom, v leteckou spoločnosťou a dostali sme, to čo nám bolo sľúbené. Nemáme, čo vytýkať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V jednoduchých pekných chatkách, takmer v súkromí. Ktoré od pláže už delil iba plot a pár metrov. Na nedostatky je možné poukázať, ale také odstraniteľné napríklad pretekajúci záchod, upchaté umývadlo nie je problém nahlásiť delegátke a personál hotela nedostatky odstráni. Voda z vodovodu je dosť vápenatá a mineralizovaná, preto ju našinci nepijú a zanecháva na glazúre vani a umývadla časom povlak, ktorý možno trošku kazí dojem na estetike. Chatky sú vybavené tým najnutnejším a upratované každý deň.

Strava
So stravou sa naozaj snažili. All inclusive - raňajky, obed, večera, doobedný a poobedný snack. Kuchyňa rôznorodá - jeden večer kapverdská kuchyňa. Množstvo alkoholických, nealkoholických drinkov, nápojov, zmrzlina, pivo, víno a vždy k dispozícii balená voda. Plus vouchery, ktore sme mohli raz využiť počas pobytu. My sme využili grilovací večer v bare na pláži, ktorý sa zmenil na krásnu terasu reštaurácie a taliansky večer v ďalšej reštaurácii v komplexe. To bolo úžasné. skvelé grilované miestne ryby a pri talianskom večere neskutočná pizza a lasagne a množstvo iných talianskych jedál. Pokiaľ je niekto vegetarián stačí upozorniť a pripravia aj špeciálne menu pre vegetariánov :)

Služby hotelu
Nonstop recepcia, security na každom kroku, stačilo byť na nich milý a boli vždy priateľský a ochotný. Napríklad zatelefonovať z recepcie alebo poslať pohľadnicu absolútne nebol problém. Komplexnosť a vybavenosť hotela je takmer skvelá. 3 bazény, 2 reštaurácie, jedna jedáleň, niekoľko barov a centrum mesta takmer na kúsok.

Pláž
Jediné negatívum boli odhodené špaky od fajčiarov. Ľudia, vy si vážne myslíte, že to v tom piesku niekto nájde a uprace? Čistý oceán, čisté pláže, ľudí primerane, k dispozícii, lehátka, slnečníky a bar. Len pár metrov od hotela. Miestni predávali svoje suveníry alebo ponúkali výlety. Pokiaľ im poviete odkiaľ ste, ešte Vám zaželajú šťastnú cestu. Počasie príjemné v tejto dobe 23-26 stupňov, teplota vody približne rovnaká. V čase prílivu. Spokojnosť :)

Zuzana Juhasová, 08.04.2019, Datum pobytu: 26.3. - 3.4.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásné prostředí, luxusní jídlo, příjemné ubytování, nádherný zájezd po celém ostrově Sal s delegátkou, která byla strašně příjemná a...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí, luxusní jídlo, příjemné ubytování, nádherný zájezd po celém ostrově Sal s delegátkou, která byla strašně příjemná a chytrá. Mnoho zajímavých věcí jsme se dozvěděli. Atlantik měl 24 stupňů, takže jsme chodili plavat každý den ráno do příjemných vln. Kousek na mole rybí trhy s porcováním tuňáků. Animační programy na jedničku každý večer. Moc všem doporučujeme a určitě se vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Miroslava Harantová, 08.04.2019, Datum pobytu: 16.3. - 24.3.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Ultra last minute. Riešili sme sa to s kamarátkou na poslednú chvíľu a vyše 50% zľava zájazdu sa vyplatila. V lietadle v prvom rade, pri...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ultra last minute. Riešili sme sa to s kamarátkou na poslednú chvíľu a vyše 50% zľava zájazdu sa vyplatila. V lietadle v prvom rade, pri 6 hodinovom lete to bolo na nezaplatenie. Spokojnosť s cestovnou kanceláriou, s transferom, v leteckou spoločnosťou a dostali sme, to čo nám bolo sľúbené. Nemáme, čo vytýkať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V jednoduchých pekných chatkách, takmer v súkromí. Ktoré od pláže už delil iba plot a pár metrov. Na nedostatky je možné poukázať, ale také odstraniteľné napríklad pretekajúci záchod, upchaté umývadlo nie je problém nahlásiť delegátke a personál hotela nedostatky odstráni. Voda z vodovodu je dosť vápenatá a mineralizovaná, preto ju našinci nepijú a zanecháva na glazúre vani a umývadla časom povlak, ktorý možno trošku kazí dojem na estetike. Chatky sú vybavené tým najnutnejším a upratované každý deň.

Strava
So stravou sa naozaj snažili. All inclusive - raňajky, obed, večera, doobedný a poobedný snack. Kuchyňa rôznorodá - jeden večer kapverdská kuchyňa. Množstvo alkoholických, nealkoholických drinkov, nápojov, zmrzlina, pivo, víno a vždy k dispozícii balená voda. Plus vouchery, ktore sme mohli raz využiť počas pobytu. My sme využili grilovací večer v bare na pláži, ktorý sa zmenil na krásnu terasu reštaurácie a taliansky večer v ďalšej reštaurácii v komplexe. To bolo úžasné. skvelé grilované miestne ryby a pri talianskom večere neskutočná pizza a lasagne a množstvo iných talianskych jedál. Pokiaľ je niekto vegetarián stačí upozorniť a pripravia aj špeciálne menu pre vegetariánov :)

Služby hotelu
Nonstop recepcia, security na každom kroku, stačilo byť na nich milý a boli vždy priateľský a ochotný. Napríklad zatelefonovať z recepcie alebo poslať pohľadnicu absolútne nebol problém. Komplexnosť a vybavenosť hotela je takmer skvelá. 3 bazény, 2 reštaurácie, jedna jedáleň, niekoľko barov a centrum mesta takmer na kúsok.

Pláž
Jediné negatívum boli odhodené špaky od fajčiarov. Ľudia, vy si vážne myslíte, že to v tom piesku niekto nájde a uprace? Čistý oceán, čisté pláže, ľudí primerane, k dispozícii, lehátka, slnečníky a bar. Len pár metrov od hotela. Miestni predávali svoje suveníry alebo ponúkali výlety. Pokiaľ im poviete odkiaľ ste, ešte Vám zaželajú šťastnú cestu. Počasie príjemné v tejto dobe 23-26 stupňov, teplota vody približne rovnaká. V čase prílivu. Spokojnosť :)

Anonym, 04.04.2019, Datum pobytu: 26.3. - 2.4.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Bylo by mi trapné, abych všude v dotazníku dával desítky, ale neměl jsem nejmenší připomínky jak k hotelu, jídlu i perfektním službám CK....

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bylo by mi trapné, abych všude v dotazníku dával desítky, ale neměl jsem nejmenší připomínky jak k hotelu, jídlu i perfektním službám CK. Pro rekreaci a odpočinek výborné místo a super služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovech zcela vyhovující. Samozřejmě to není Hilton, ale také nesmíme odhlížet od ceny. Za zaplacenou cenu naprosto skvělé.

Strava
Perfektní zájezd na relax a odpočinek. Turistická poznávání jsou omezená pouštním charakterem ostrova, ale i tam CK připravila zajímavé věci.

Služby hotelu
Služby hotelu bez připomínek. Snad jen placený přístup k Wi-Fi, která jde spolehlivě jen v hlavní budově a hůře v bungalovech by bylo možno zlepšit.

Pláž
Pláž i moře super. Písčité pláže moc možností na šnorchlování neposkytují na celém světě a skalní útesy, kde si jej užijeme zase nejsou moc na koupání. Takovou mořská příroda prostě je !!

Jiří O., 04.04.2019, Datum pobytu: 23.3. - 31.3.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Na stránke máte že cena je aj s poplatkami a na pasovej kontrole som musel platiť ešte 35 dolárov

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na stránke máte že cena je aj s poplatkami a na pasovej kontrole som musel platiť ešte 35 dolárov Zobrazit celou recenzi

Marek Opálený, 03.04.2019, Datum pobytu: 23.3. - 31.3.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Pobyt byl přijemný, ubytování v bungalovech ve velké zahradě.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt byl přijemný, ubytování v bungalovech ve velké zahradě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovech ve velké palmové zahradě, velmi přijemné. Zahrada udržovaná, neustále byli vidět pracovníci , co něco opečovávali. Bungalovy by už trochu potřebovaly trochu rekonstrukce.

Strava
Možné vybrat si v několika restauracích, ve velkém areálu. Jídlo opravdu chutné, velký výběr masa, ryb, zeleniny, sladkostí, ovoce. Je z čeho si vybírat.

Služby hotelu
Velmi dobrý servis, ochota. Každý den je možné vyměnit ručník na pláž.

Pláž
Pláž nádherná, světlounký písek, vlny, příjemný vánek. Krásná barva vody.

Anonym, 03.04.2019, Datum pobytu: 9.3. - 17.3.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)