Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Ostrov Sal - Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 spokojny cisty pekny hotel , blizko plaz ciste osusky kazdy den ;))) bar na kazdom rohu ;)))

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojny cisty pekny hotel , blizko plaz ciste osusky kazdy den ;))) bar na kazdom rohu ;))) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj hezky novy cisty , hotel top recepce vsetci ochotny poradit;)))

Strava
strava dobry vyber , ale maly vyber z grilu ;( jenom kureci ryba a malo steakov ;)))inac spokojny dalo sa vzdy nieco najst ;)))

Služby hotelu
vsetko k dispoziicii trezor , sportove aktivity spokojny

Pláž
plaz top ;)))

Peter Z., 09.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 6.10.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená,tak jak jsem si představoval,žádný stres,pohoda,klidné ubytování,dobré jídlo a super lidi.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená,tak jak jsem si představoval,žádný stres,pohoda,klidné ubytování,dobré jídlo a super lidi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nádherné,bungalovy v palmovém háji,v noci klid,úklid v pohodě.

Strava
Hotel v blízkosti malého městečka s možností procházek, návštěvy rybího trhu a nasávání místní atmosféry.

Služby hotelu
Služby OK od recepce přes restaurace a bary až po úklid.

Pláž
Krásná písečná pláž, dostatek místa, azurová voda, ale na potápění to není.

Jan Trnka, 09.10.2018, Datum pobytu: 25.9. - 6.10.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,4 Příjemná dovolená za příjemnou cenu - nákup na poslední chvíli, cca 3 dny před odletem, vše v pořádku, jen těch 6,5 hodiny letu s pidi...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená za příjemnou cenu - nákup na poslední chvíli, cca 3 dny před odletem, vše v pořádku, jen těch 6,5 hodiny letu s pidi místem bylo nic moc, strašně pomalu to utíká, v letadle k dispozici jídlo (teplé + sladké + pečivo), káva a nealko nápoje zdarma, pokud pak už nenabízí, nebojte si říct, jsou ochotní, na můj vkus v letadle dost puštěná klima takže zima, hlavně při cestě zpátky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v malých chatkách - bungalovech, pro 2 dospělé dostačující velikost, s dítětem nebo dětmi bych tam být nechtěla, bylo čisto, každý den uklizeno, čisté ručníky, postele pohodlné, žádné proležené (ale to asi záleží na tom jakou chatku vyfasujete), minilednice pro nápoje k dispozici, bez hmyzu (sousedi naproti měli 2x šváby a do chatky při dešti zateklo), funkční klimatizace s dobrým umístěním že nefoukala přímo na postel, jen koupelna by měla mít lepší odvětrávání, tím, že tam není okno ale jen větráček je (když jsou delší dobu zavřené dveře) cítit zatuchlina / plíseň. Měli jsme vanu se sprochovým závěsem (čistým), záchod a bidet, umyvadlo je zvlášť v takové předsíňce. Jediné co bylo docela otravné, že chatky v areálu mají kolem sebe cestičky po kterých se pohybujete jak vy, tak ostatní a bohužel ti ostatní mají ráno (v 7 hod, s dětmi klidně i v 5:30) potřebu mluvit hlasitě, chechtat se na celé kolo apod. takže déle jak do 7 nespíte. Lepší je se nechat ubytovat dále od restaurací co nejblíže k moři a trochu stranou.

Strava
Jídlo bylo výborné, neustálý výběr ke snídani (fazolky, párky, slanina, jogurty, musli, čertsvé ovoce, tmavé i světlé pečivo, možnost rozpéct si ho nebo si zapéct tousty, marmelády, čertvě dělaná volská oka s tekutým žloutkem nebo lívance), snacky dopo ani odpo jsme si nedávali, tak nemohu říct, obědy i večeře vždy na výběr cca ze 3 druhů různě upravených ryb, vepřové, kuřecí, hranolky, rýže, bramobory, zůrzné zeleninové směsy, salátový bar, krémové polévky, dipy a omáčky, sladký bar s výběrem i čerstvého ovoce...všechno moc dobré, občas je potřeba dosolit, ale to je individuální. Chápu že někdo může říct, že za týden už neví co by jedl, protože je pořád z čeho vybírat. Velká spokojenost.

Služby hotelu
Všichni jsou moc milí a vstřícní, ochotní, jen my turisté se k nim občas chováme jak ke sluhům, myslím, že poděkování, úsměv či malý tip by nikoho nezabil. Na vyžádání na jakémkoliv baru či v restauraci dostanete KDYKOLIV A NEOMEZENĚ velkou 1,5 l vychlazenou neperlivou vodu v originál uzavřeném balení, v restauracích hned sbírají špinavé nádobí ze stolů, takže se nestane, že by po někom zůstal nepořádek, každý den vyfasujete čisté plážové osušky, takže není potřeba sebou brát nic na pláž, wifi byla dostupná za poplatek a fungovala jen blízko recepce, je lepší si v městečku Santa Maria koupit kartu do telefonu a za 9,50 EUR (1,50 EUR karta a 8 EUR 2 GB tarif) jsme měli internet neomezeně, s dobrou rychlostí a pořád, šlo krásně i volat přes whatssapp..

Pláž
Krásná, dlouhá, se zlatým jemným pískem, pořád mírně pofukovalo, ale jste na ostrově, takže to rozhodně nevadilo, naopak díky tomu nebylo takové horko, na můj vkus příliš velké vlny, ale pro ostatní to bylo super, s malými dětmi bych sem asi úplně nejela. K dispozici na pláži je bar v rámci all inclusive včetně sprchy a WC i s toaletním papírem :-), po pláži se courají prodejci s cetkama, ale ti nesmí mezi slunečníky, na to dohlíží beach boy, místní animátoři se snaží zvednout lidi k beach volejbalu nebo fotbálku, ale moc aktivních turistů zde nebylo :-(

Anonym, 09.10.2018, Datum pobytu: 25.9. - 3.10.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 5,2 První dovolená u oceánu , kterou jsme si nenechali ničím skazit. Ubytování v bungalovech neodpovídá 4 hvězdě, jinak úklid na pokoji každý...

  • 4 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
První dovolená u oceánu , kterou jsme si nenechali ničím skazit. Ubytování v bungalovech neodpovídá 4 hvězdě, jinak úklid na pokoji každý den i s nástřikem proti létajícímu hmyzu - všude polétající hmyz ( mouchy, komáři - otravné ). Počítejte však se zvýšeným rizikem střevních potíží, pojišťovna reaguje omezeně, ošetření za 70 euro/osoba na místní soukromé klinice. Cestou na pláž stále dotěrní prodejci zájezdů a suvenýrů. Na pláži i přes zákaz , klienti CK krmí potulné psy . Výlety od CK promyšlené s pěknými zážitky . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování v bungalovu odpovídá 3 hvězdě. Dveře zde netěsnily a byl zde slyšet hluk z diskoték a od společensky unavených kientů PL CK, kteří procházeli uličkami. Doporučuji si opravdu zaplatit hlavní budovu.

Strava
široký výběr pokrmů , které kompenzovaly veškeré nedostatky

Služby hotelu
v pořádku

Pláž
pláž krásná až na občasné psí exkrementy a nedopalky od CK turistů. jinak krásná písčitá pláž se stále vanoucím se větrem .

Iveta S., 09.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 3.10.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená byla fajn užili jsme si to.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla fajn užili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovech super.

Strava
Jídlo bylo dobrý.Myslím ,že každý si vybral.Akorát pivo na pláži bylo zkažené tak mělo pár lidí problémy s průjmem a nevolností.Tak prášky na průjem vzít sebou.A repelent na komáry a mouchy taky přibalit.

Služby hotelu
Hotel byl čistý a služby normální jako všude jinde.

Pláž
K oceánu to byl kousek.Čistota na pláži docela dobrá až na kuřáky ,kteří jsou prasata a cigarety típají do písku.Všude jsou cedule nedávat ručníky na lehátko a odejít.Dělali to skoro všichni nechápu.

Zdeňka Klímová, 08.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 3.10.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,4 Hotel je pěkný, velká rozmanitost od několika bazénů po kadeřnictví. Lidé jsou velmi milí a každý den je zajištěn kulturní program jež...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pěkný, velká rozmanitost od několika bazénů po kadeřnictví. Lidé jsou velmi milí a každý den je zajištěn kulturní program jež zajišťují animátoři. Je třeba se vybavit sprejem na šváby, pohlídat si kde je člověk ubytován pokud jedete s dětmi (pokud jste ubytováni u budovy animacního programu, počítejte že se moc nevyspíte, přemíra hluku). Každý den chodí úklid na pokoj za malý peníz Vám přichystají překvapení. Koupelna pokoje má už bohužel své slavné chvíle za sebou, ale pokud nejste zhýčkaní nebude vám kazit dojem z pobytu. Delegáti jsou spíš jen kulisa, sice jste pozváni na první uvítací schůzku, ale následně vás ve všem nechají, toto mne velmi vadilo a doporučuji si vše nastudovat a připravit se samostatně. Celkově byl pobyt po vlastní linii příjemný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dalo se

Strava
různorodá

Služby hotelu
zajištěny

Pláž
paráda

Miroslava Pařízková, 08.10.2018, Datum pobytu: 25.9. - 3.10.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,8 pobyt na ostrově Sal můžeme hodnotit velmi příznivě. Cely ostrov je bezpečný , jelikož jsme akční lidi podnikali jsme spoustu výletu sami...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
pobyt na ostrově Sal můžeme hodnotit velmi příznivě. Cely ostrov je bezpečný , jelikož jsme akční lidi podnikali jsme spoustu výletu sami po ostrově . Nevyužívali jsme výlety prostřednictvím Ck, jelikož pokud člověk umí aspoň trochu cizi jazyk , tak ušetří spoustu peněz už při koupi jednoho zájezdu . Domluvení výletu přes místní beach boy je levnější a určitě nikomu nehrozí žádné nebezpečí . Vsechny výlety , jenž jsme si přes místní lidi domluvili , jsme platili až po absolvování. Určitě můžeme doporučit pozorování karet, pro milovníky rybářeni zapůjčení lodi i s kapitánem a také zapůjčení jeepa na cely den , projedete tak spoustu míst , na které byste se určitě s Ck nepodivali. Dale stojí za zkoušku ochutnani langusty v místním podniku ,, Lobstar,, jenž se nachází kousek od mola v blízké vzdálenosti od hotelu . Půl kila cca 30€ , což je super cena ... městečko Santa Maria má své kouzlo . Je tam totiž pozitivní a klidná atmosféra . Kapverdani jsou opravdu fajn lidi . Určitě se vrátíme.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jednoduché , ale za to všechno čisté . Každý den bylo uklizeno... čisté ručníky , povlečení ... dle mého je vhodné zanechat uklizečce malé finanční ohodnocení... , my jsme to tak resili každý den , jelikož mzdy na těchto pozicích jsou velice nízké .

Strava
Po cely den je možnost stravování . Strava se sice opakovala, ale to nám nijak nevadilo. Co se týče a la carte restaurací, tak asi opravdu nejlepší ,, degustacni menu,,

Služby hotelu
Služeb hotelu jsme nevyužívali ....

Jinak na hotelu je placená Wi-Fi a jde pouze na recepci .... za pár euro se da koupit ve městě či na letišti sim s daty a frčí po celém ostrově.

Pláž
Oceán opravdu krásný , pláž dlouhá písčitá a hlavně čistá s dostatkem lehátek .

Anonym, 07.10.2018, Datum pobytu: 14.10. - 24.10.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (2)

13 fotografií

Celkem: 9,4 Úplna spokojnosť, odporúčam navštíviť túto destináciu.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úplna spokojnosť, odporúčam navštíviť túto destináciu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpuráčam si priplatiť izbu v hlavnej budove. Izby čiste, každý deň boli upratané a menená posteľná bielizeň.

Strava
Strava bola rozmanitá, predovšetkým boli servírované ryby, ale nechýbala ani európska kuchyňa.

Služby hotelu
Je potrebné si priplatiť 25 eur za Wifi. Odporúčam si zakúpiť miestnu sim kartu + 3 GB internetu za 10 eur.

Pláž
Pláž bola čistá, skoro vždy boli voľné ležadlá.

Jozef R., 04.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 29.9.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Naprostá spokojenost - servis, ubytování, služby, počasí...vše dle našich představ.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost - servis, ubytování, služby, počasí...vše dle našich představ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Poměrně malý pokojík, ale útulný. Šatna a koupelna tak akorát pro dva návštěvníky. Všechno čisté, vždy uklizené.

Služby hotelu
Perfektní servis - nic nebylo problém zařídit, personál ochotný vždy pomoci.

Pláž
Čistá pláž s jemným pískem vzdálená několik minut chůze od ubytování. Dostatek lehátek se slunečníky, bar přímo na pláži.

Aleš M., 03.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 26.9.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Protože zájezd začal již na air parkovišti,které mi zajistila cestovka, tak hlavně kritika air parkoviště Buštěhrad.Již nikdy sem...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Protože zájezd začal již na air parkovišti,které mi zajistila cestovka, tak hlavně kritika air parkoviště Buštěhrad.Již nikdy sem automobil nedám. Nepředstavitelný chaos, nedostatek místa řešený na poslední chvíli,kdy nás odváděli na jiné parkoviště,které též nemělo dostatek míst. Řešení obsluhy jeden přes druhého Jejich hádky nepřispěly k našemu dobrému pocitu.Auto od nás nepřevzali a ani ho po příjezdu nepředali.Řidič se rozčiloval že na mně těžký kufr dostateně v ložním prostoru /kam jsem si ho sám musel vyzdvihnout/ neupravím .Jestli si prý myslím,že po mém naložení má jet s otevřenými dveřmi atd....Letadlo-poprvé jsem na delší vzdálenost letěl s Travelem.Byl jsem již s různými leteckými společnostmi,ale toto už nechci. Nedostatek místa je strašný. To jde tak do dvou hodin letu.Poté to je již problém. V místě destinace velmi slabá delegátka.Informace typu " jsem tady 6 měsíců,byla jsem jednou v moři,ale poté jsem se již neodvážila. Je to o zlámání rukou a nohou.Já bych tam nevlezla".To jednak byla nepravda a jednak naprosto odrazující. Měli jsme malý problém - větší v pohodě vyřešili s personálem /výměna pokoje pro jeho nefunkčnost klima/ .Ten malý zbyl na ní /.Při výměně pokojů nám nebyly vydány karty na osušky.Měl jsem si to vyřídit sám,ale je tam delegátka .....Čekali jsme cca 90 minut za zády delegátky,která nám slíbila vyřízení.Po 90 minutách,kdy hlavně prodávala zájezdy /dobrá/ ,tak se na nás obrátila se slovy"a co vy,vy jste něco chtěli" - to jsem jí však musel odchytit,protože od nás již odcházela.Potom nám řekla že ten hotel někdy karty nemá a že to nevadí.Teprve když jsem podotknul že tedy bych chtěl alespoň potvrzení že to tak je, abych neplatil taxu za ztrátu osušky řekla,aha vy jste z jiného hotelu.Tam je musíte mít.a teprve šla s námi záležitost vyřídit. Chaos, neprofesionalita. Teď to vypadá,že jsem jen kverulant. Nemyslím si to. Kapverďané se kterými jsme přišli do styku jsou slušní, hodní,snaží se vyjít vstříct.jsou úsměvaví.Hotel pěkný, Vlny tak akorát,krásné koupání.Nádhera.Pláž super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj velmi pěkný,pro tyto účely je vše akorát.

Strava
Jinde jsem zažil větší sortiment. Nedovedu si však představit že by si někdo nedovedl vybrat.

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Super široká pláž čistá. Dostatek lehátek.Jemný písek.

Vladimír Lebeda, 02.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 29.9.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622