Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Ostrov Sal - Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Veľmi dobré. Kvalitu vidno keďže je to nový hotel všetko bolo pekné , čisté žiadne potuchnuté izby, ale moderne zariafené a funkčné. Pláž...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi dobré. Kvalitu vidno keďže je to nový hotel všetko bolo pekné , čisté žiadne potuchnuté izby, ale moderne zariafené a funkčné. Pláž na pár krokov od hotela a tiež udržiavané lehátka , ktorých bolo dostatok v každú dennú hodinu. Piesok krásny a oceán čistučky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby pekne moderne a funkčne zariadené. Wifi a trezor zdarma aj na izbe veľké plus. A keďže sme si priplatili za výhlad na bazén a oceán naozaj to bolo dodržané.

Strava
Od raňajok až po večeru veľký výber. Plus možnosť rezervácie v 3 špeciálnych reštauráciach čo sme využili a neľutovali.

Služby hotelu
Služby boli kvalitné. Izba denne uprataná na jednotku, personál usmiaty milý. Nebol problém sa dohovoriť angličtina, taliančina.

Pláž
Pláž ukážková. Veľa lehátok rovnako aj pri bazéne. Žiadne obsadzovanie ako sme sa stretli inde. Kedykoľvek sme išli na pláž alebo pri bazén vždy boli voľné. Naozaj dostatok. Plavčíci stále po ruke a nápomocný. Žiadny predavači nás na pláži neobťažovali. Voda naozaj priezračná vlny tak akurát nič strašné ani jeden deň nabol zákaz kúpať kvoli vlnám. Vďaka dobrej klíme nebolo moc teplo bolo pod mrakom a pofukoval vetrík. Teplota akurát tak do 33stupňov. A piesok pekný bledý a vôbec nebol horúci ani cez obed vďaka klíme.

Michaela, 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 8.8.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 Bola to úžasná dovolenka, na ktorú len tak nezabudnem. Cez hotelové služby, animačný program, fakultatívne výlety. Jedným slovom - PARÁDA...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bola to úžasná dovolenka, na ktorú len tak nezabudnem. Cez hotelové služby, animačný program, fakultatívne výlety. Jedným slovom - PARÁDA :)!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bola som ubytovaná v superior room, takže boli to vynovené izby, totálna spokojnosť.

Strava
Strava bola fajn, avšak väčšinou sa to stále opakovalo, ale bolo si stále z čoho vyberať a jedlo bolo chutné, najma rybacie pokrmy.

Služby hotelu
So všetkým som bola spokojná, nič negatívne.

Pláž
Krásna pláž s jemným pieskom a príjemným vstupom do mora.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 27.7. - 8.8.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,6 Za nás naprostá spokojenost, nádherná pláž a oceán, super výlety, skvělí lidé. Určitě zopakujeme :)

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za nás naprostá spokojenost, nádherná pláž a oceán, super výlety, skvělí lidé. Určitě zopakujeme :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalov superior, tři lidi se vejdou v pohodě, dostatek odkládacích polic, košíčky na věci apod. Televize, lednička, klimatizace, trezor (bez poplatku), osušky, ručníky, fén. Koupelna s toaletou dohromady, ale fungovalo kvalitní odvětrávání :-) Úklid probíhá denně a opravdu velice kvalitně. S žádným druhem hmyzu jsme neměli problém.

Strava
Jídlo je v podstatě stále stejné, ale je ho tolik, že si každý vybere (od těstovin, přes pizzu, maso,sladké, saláty až po několik druhů ryb) a nehrozí, že budete jíst každý den to samé. Moc dobré dezerty a káva. Doporučuji využít voucher na italskou večeři, je opravdu skvělá. Stejně tak i grilování na pláži, porce jsou sice menší, ale jde o několik chodů a hladoví odcházet nebudete. Dopoledne a odpoledne jsou "snacky" (svačiny ve vedlejší restauraci), takže jíst se dá prakticky kontinuálně. V baru na pláži jsou v rámci all inclusive pouze nápoje - veškeré nealko, z alkoholických nápojů pivo a koktejly a káva. Náš zájezd proběhl komplet bez střevních problémů :-)

Služby hotelu
Veškerý personál byl příjemný, usměvavý, milý, opravdu veliká spokojenost. Všude čisto, umeteno. Na bazénech i v restauracích dost místa, nikde tlačenice ani fronty. Každý večer animační program, na který se hezky koukalo, animátoři navíc " jen" baví, nikoho do ničeho nenutí. Jediným minusem je absence wi-fi, vyřešili jsme koupí jejich SIM karty (cca 15,- E s takovým objemem dat, že jsme za 14 dní ani nevyužili), která funguje po celém ostrově bez ohledu na to, jak fouká vítr.

Pláž
Pláž je jedním slovem nádherná, nepřelidněná, čistá, hned u hotelu. Bílý jemný písek, křišťálově čistý oceán, stále pofukující vítr, voda teplá, vlny tak akorát. Společnost nám dělalo několik psů, jsou "mazlící" a nijak neobtěžují. Slunečníků je dostatek, lehátek také, v případě potřeby "Beach boy" přinesl další, ale to jsme postřehli jen jednou. Chodí zde senegalští prodejci, převážně s cetkami (sošky, korálky...), ale pokud jste na lehátku, nepřibližují se, pravděpodobně nesmí. Pokud máte u lehátka psa, nepřijdou 100% :-) Každý den zde v rámci animačních programů probíhá aerobic, fotbal, či volejbal, takže není třeba přebíhat do areálu k bazénu.

Anonym, 09.08.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 8,2 Zdravím všechny chci udělat objektivní recenzi na tento hotel, který jsme si letos vybrali pro naši dovolenou snad se vám bude při výběru...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Zdravím všechny chci udělat objektivní recenzi na tento hotel, který jsme si letos vybrali pro naši dovolenou snad se vám bude při výběru hodit. Jedná se o nový hotel který na místě nestojí dlouho podle vybavení a stylu se jedná o velký moderní hotel, který nabídne téměř vše co očekáváte. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je ve dvou křídlech hotelu a hotel má celkem tři patra. Pokoj jsme měli ve druhém patře s balkónem. Krásný čistý pokoj nepatřil k největším ale vybavení mu nechybělo, vše bylo funkční a bezproblémové (fén, klimatizace, televize,trezor, internet) postel dostatečně velká jen přistýlka byla menší a velmi vrzala, na pokoji byl gauč jeho povrch byl však poškrábaný a odpádavali z něj kousky, dále na pokoji minibar který však obsahoval pouze čistou vodu. Každý den byl však doplněn o novou vodu, úklid na pokoji velmi slušný a důkladný. Ubytování shrnuji jako velmi dobré jediné co zamrzí je absence více typů nápojů v minibaru a potrhaný gauč. Odkládacích a úložných prostorů je na pokoji mnoho stejně tak zásuvek.

Strava
Jídlo v hotelu se službou all inclusive bylo skvělé, chutné a dobře připravené, snídaně bohaté a skvělé, vše k pití k dispozici kromě vody o tu jste si museli říct na baru kde vám ji ochotně dali, velký výběr druhů masa a ryb, v hotelu je pizzerie která od 12:30 připravuje pizzu která je skvělá a můžete si ji vzít k bazénu, mezi snídaní obědem a večeří je k dispozici malé občerstvení na recepci nebo na zahradě a to i v nočních hodinách takzvaný snack kde najdete pizzu, hranolky, sušenky atd. Drinky v hotelu jsou menší ale dobré, připravované z místního alkoholu a jsou k dispozici celý den.

Služby hotelu
Ve službách hotelu prakticky nic nechybí, nezaznamenal jsem žádný problém, pokoje čistě uklizeny, ručníky u bazénu v cenně slunečníky na pláži i u bazénu též, Wi-Fi funguje ale jen na některých místech (pokoje,recepce, bar) ale například v restauraci nebo u bazénu ji nechytnete. Personal milý a ochotný, pomůžou se vším, opraví co je potřeba. Bazén čistý se sladkou vodou a sprchou. Animační programy tvoří cvičení u bazénu a večerní show které trvají dlouho a mají skvělou atmosféru. Animátoři i personál umí velmi dobře anglicky a domluvit se tedy není žádný problém.

Pláž
K pláži se vstupuje přes uličku po dlouhém dřevěném chodníčku přes plážový bar který také patří k hotelu, pláž krásná čistá tvořená jemným pískem, lehátka a slunečníky k dispozici, občas jsou větší vlny, delegátka nám řekla že nám můžou zlámat ruce a nohy ale nic takového se nestalo :-) jen je potřeba si uvědomit že jsme u oceánu a ne doma u rybníka. Podmínky pro potápění a šnorchlovaní jsou skvělé voda je čistá a plná života, pro lepší podívanou je ale lepší dojet někam za korálovými útesy. Jednino nevýhodu jsou prodejci zájezdů po ostrově kteří si s vámi budou 2 hodiny povídat jen aby vám řekli že jejich výlet po ostrově za 150€ je nejlepší, ale je potřeba je odmítat a cestovat se službami CK. Pláž je jedna z největších výhod tohoto hotelu.

David P., 08.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásna dovolenka, krásny oceán.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásna dovolenka, krásny oceán. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní sme boli v bungalovoch typu superior, boli veľmi pekne a vkusne zariadené. Každý deň sme mali upratané a čisté osušky.

Strava
Strava bola dobrá, dalo sa vybrať, no nedá sa to porovnať s 5 hviezdami v Egypte alebo v Turecku. Oproti tomu to bolo skromné. Mali sme 3 vouchery na večeru, v degustačnej reštaurácii, to bola bomba, v talianskej a na pláži.

Služby hotelu
Služby a ochota hotela bola ok.

Pláž
Nádherná pláž.

Lucia T., 07.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 4.8.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

v oceáne 1 fotografie

Celkem: 8 Dobrý pomer kvality a ceny, nádherná lokalita, na počasie sa treba pripraviť a informovať, je iné ako inde. Oplatí sa urobiť si výlety,...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý pomer kvality a ceny, nádherná lokalita, na počasie sa treba pripraviť a informovať, je iné ako inde. Oplatí sa urobiť si výlety, široká ponuka zážitkov a spoznať inú kultúru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v apartmánových domčekoch - pripraviť sa na tenučke steny, WC a kúpeľňa sú súčasťou izby, oddelené sklenenými dverami,je to pre našinca nezvyčajné. Klimatizácia OK, upratovanie každý deň aj výmena uterákov a osušiek na pláž.

Strava
V poriadku, možnosť výberu, dostatok ovocia, šalátov, rýb, stačilo nám, all inclusive.

Služby hotelu
V poriadku, milí a ochotni, snažili sa. Aj keď sme chceli vymeniť izbu kvôli hluku cesty, nebolo to síce možné, ale snaha bola. Nakoniec sme si zvykli a premávka nevadila . Delegatke Radke vďaka za snahu pomôcť

Pláž
Zlatý piesok, čistota, nepreplnené, dosť lehátok, blízko. More čisté, krásne, vlny pri pobreží, plávanie bez problémov.

Tamara J., 07.08.2018, Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,2 Dovolená se nám líbila. Přítelkyně se ráda opaluje, já mám zase raději chládek, takže Kapverdy jsou v tomto ohledu výbornou volbou....

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. Přítelkyně se ráda opaluje, já mám zase raději chládek, takže Kapverdy jsou v tomto ohledu výbornou volbou. Převážně svítí slunce, ale zároveň takřka permanentně fouká vítr, tudíž i já jsem na slunci vydržel. Moře krásné, čisté, osvěžující a lehce vlnité. Dovolená perfektní, organizace ze strany cestovky by určitě mohla být lepší. Byli jsme s CK, kdy jsme měli tu čest poznat tři jejich delegátky, dvě češky a jednu slovenku, a abych byl zcela upřímný, tak jedna z češek (Radka) se tam asi vyskytla úplnou náhodou, nebo nevím. Kdybych měl nějaký problém a byla k dispozici pouze ona, tak si vše raději zařídím sám. Její organizace byla děsivá, např. druhý den po našem příletu jsme měli s delegátkou Radkou sezení, kde jsme si mohli v závěru zakoupit fakultativní výlety. Jeden nám den před jeho uskutečněním telefonicky zrušila, a to z důvodu, že pro nás vlastně není místo a ostatní termíny jsou již také obsazené (kdybych mi tuhle informaci sdělila v momentě, kdy jsem výlet objednával, tak by volné termíny byly; peníze samozřejmě vrátila - musel jsem si pro ně dojít na recepci). Ok, může se stát, i když podle mě nemusí. Další fakultativní výlet proběhl v pořádku. Ten třetí, kdy jsme měli zaplacený výlet po ostrově na jeepech, opět nebyl organizačně dobře zvládnutý. Bylo přihlášeno více lidí, než byla kapacita jeepů, takže pár lidí (včetně nás) mělo smolíčka a jelo uvnitř aut, přičemž většina jela na korbách (což jsme si vlastně zaplatili všichni), takže náš zážitek byl poloviční. Švagrová byla s CK na Kapverdách týden před náma, měla nějaký problém s pokojem a její zkušenost se zmíněnou delegátkou byla obdobná. Musela si výměnu pokoje na recepci domluvit sama, jelikož delegátky angličtina byla prý na úrovni základní školy (asi neumí portugalsky, což bych očekával, jelikož zbylé dvě delegátky portugalštinu ovládaly). Kapverdy doporučuji, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté a příjemné. Klimatizace (zdarma) jela dnem i nocí, takže jsme na pokoji měli příjemný chládek. Dále jsme na pokoji měli minibar, TV, čistý záchod, prostornou sprchu a terasu s výhledem na ulici, takže člověk byl blíž místním, což bylo podle mě fajn. Bydleli jsme v 1. patře dřevěného bungalovu (ano, byl to patrový bungalov :D ). Ale přišlo nám lo lepší, než hotel, nebo ty malé bungalovy, kterých jsou v resortu mraky.

Strava
Jídlo bylo naprosto perfektní. Bohatý výběr z místní kuchyně, ale i klasických evropských jídel, takže si každý našel to své. Luxusní měli i minizákusky a ovoce chutnalo tak, jak skutečně chutnat má. Někdy byly i tématické večeře (brazilská, mexická, apod.), což bylo příjemné zpestření.

Služby hotelu
Hotelové služby byly na vysoké úrovni. Jediné, co jsme si po příjezdu zaplatili, byla turistická taxa, trezor (nějakých 20 euro) a připojení k wi-fi (ano, wifina je v tomto hotelu zpoplatněna - pokud si dobře vzpomínám, tak to bylo 25 euro na týden; byla možnost koupit i jeden den). Ostatní bylo zdarma, tzn. plážové soušky (můžete si je každý den měnit - my jsme ani jednou neměnili, přišlo nám to zbytečné), klimatizace na pokoji, balená voda, apod.. V rezortu měli i masáže, tenisový kurt, dětské hřiště, fitko a mnoho animačních programů pro děti i dospělé.

Pláž
Pláž byla čistá, lehátek (zdarma) spousta a neustálá přítomnost místních beachboys, kteří na přítomné dohlíželi (a třeba i půjčovali potápěčské brýle, šnorchly, apod.). Na pláž se šlo asi 100 metrů od brány rezortu. A na té cestě, samozřejmě, mnoho místních, kteří vám nabízejí vše možné (výlety, výrobky, atd.), ale stačí jim říct "ne" a také mnoho senegalců (snadno rozeznáte, kapverďan je spíše mulat, senegalec má velmi tmavou, až černou pleť), kteří byli po pár dnech opravdu otravní a neodbytní (ale dá se s nimi dobře smlouvat o ceně).

Lukáš K., 07.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 4.8.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9 Úplná spokojnosť

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úplná spokojnosť Zobrazit celou recenzi

Tomáš R., 06.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 totálna oddychovka

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
totálna oddychovka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie výborné, plne zodpovedalo očakávaniam

Strava
Veľmi rozmanitá strava, každý si našiel to svoje TOP jedlo :)

Služby hotelu
Super

Pláž
Pláž blízko, len raz sa nám stalo, že neboli voľné lehátka. Tu sa naplno zase prejavila slovenská a česká nátura-obsadzovanie lehátok uterákmi s ranostajmi. Inak čistá pláž, blízko hotela, more úžasné......

Martina O., 06.08.2018, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4 Ihned po příjezdu jsme byli odvezeni do jiného hotelu, že jsme měli zaplacené (do Melia Sol Dunas). Náhradní hotel nebyl adekvátní...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ihned po příjezdu jsme byli odvezeni do jiného hotelu, že jsme měli zaplacené (do Melia Sol Dunas). Náhradní hotel nebyl adekvátní náhradou! Nefungoval proud a vzdálenost ubytování od budovy hotelu a jeho servisu byla minimálně 760 m! Vybavení a celková hygiena pokojů neodpovídala zdaleka ubytování v hotelu Salinas Sea. Jako klienti Vaší CK se cítíme dosti poškozeni, zejména po psychické stránce, z důvodu, že nám bylo poskytováno minimálně informací a dokonce nám bylo podstrkováno, abychom v původním hotelu zůstali, což nám na pocitu klidné, námi vysněné dovolené rozhodně nepřidalo. S tím souvisí ztráta minimálně jednoho dne dovolené (to ani nepočítáme schůzky v příštích dnech , kde se tyto problémy dokola řešily a dosti významně nám narušovaly program!) Služby delegátky byly naprosto příšerné!!! Ihned po příletu, co jsme se dozvěděli, že budeme odvezeni do jiného hotelu, než do toho, který jsme si zaplatili, jsme se delegátce vůbec nedovolali!! Nechceme ani pomýšlet na to, co by se dělo, kdyby se někomu z nás přihodil například nějaký úraz a delegátka by nás totálně ignorovala! Následně při řešení vzniklých problémů se delegátka chovala povýšeně, nastoupila před nás s tím, že ať do ní tzv. "jdeme a ať jí nadáváme, že to zvládne"! Takovéto jednání jsme od profesionála opravdu nečekali.

Celkově nám tento dojem a všechny vzniklé problémy, která nás mimochodem zastihly i při odletu domů (odlet byl zrušen a odletěli jsme cca po 17 hodinách zpoždění, kdy nám letecká společnost nezajistila ani žádné občerstvení!), zkazily dovolenou! Od CK požadujeme náhradu škody kompenzací z ceny zájezdu ve výši 15%! Vzhledem k tomu, že byl zájezd kupován přes Vaši cestovní kancelář, žádáme o Vaše přičinění na získání uvedené kompenzace a to co možná v nejkratší době! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V Salinas Sea v pořádku

Strava
V Salinas Sea v pořádku

Služby hotelu
V Salinas Sea v pořádku

Pláž
V Salinas Sea v pořádku

Miloslav V., 03.08.2018, Datum pobytu: 17.7. - 25.7.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (15)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622