Recenze hotelů
Ostrov Sal - Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Byli jsme na tom samém místě po třech letech, přibylo více hotelu, více turistů... ale krásne pláže a oceán zůstává. Na poměrně silný...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme na tom samém místě po třech letech, přibylo více hotelu, více turistů... ale krásne pláže a oceán zůstává. Na poměrně silný vítr si člověk zvykne a když zasviti slunce tak je to na vyhřáti i v únoru ideální. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S hotelem jsme spokojeni,všude čisto

Strava
Se srovnáním kdy jsme byli před třemi lety jsme byli trochu zklamáni, už zde nebylo tolik kvalitnějších potravin, ale na kvantitu je jich po celou dobu podávání stále dost

Služby hotelu
Moc hezké animační večery a perfektní úklid pokoje

Pláž
Pláž přímo u nosu, pokud má někdo rád procházky po pláži, zde je možnost jít takřka celý den po krásné pláži která nekončí

Iveta F., 16.02.2018, Datum pobytu: 6.2. - 13.2.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 9 Musíme upozornit všechny "věčné nespokojence", že jsme tolerantnější, takže ostatní si uberou hvězdičku... Musím napsat, že jsme byly...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Musíme upozornit všechny "věčné nespokojence", že jsme tolerantnější, takže ostatní si uberou hvězdičku...

Musím napsat, že jsme byly nadmíru spokojeni s náhradním ubytováním, situováním hotelu u pláže a s poskytovanými službami.

Jídlo bylo nadmíru výtečné a vždy jsme si vybrali. Ostrov je celkově VELMI větrný a chudý na objevování, je vhodné si připlatit za dvoudenní výlet na okolní ostrovy.

Za jeden den člověk stihne zažít celý ostrov, tak je třeba rozložit síly, nebo zajet i na okolní výlety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, s každodenním úklidem. Na hotelu se stále něco uklízí a je velmi čisto.

Strava
Pestrá strava, formou švédských stolů. Jídla je celý den v All Inclusive dostatek ať již v jídelně tak ve svačinových koutcích. Někomu by chyběly denně mořské plody, ale rybky byly skoro denně. Ovoce by člověk také očekával mnohem více, ale je třeba si uvědomit, že se skoro vše dováží...

Osobní pochvalu získává čokoládová pěna.

V All Inclusive jsme měli i tři tematické večeře (ochutnávkové menu, suši a barbecue), což bylo milým zpestřením.

Služby hotelu
Nesetkali jsme se s službou, která by chyběla...

Recepce na telefonu, Wi-Fi zdarma, room service, ochotný personál.

Jen jeden postřeh, AJ mějte alespoň základy, ale i tak se Vám budou snažit pomoci. :-)

Pláž
Nejdůležitější je se MAZAT!!!!!!

A rovnoměrně. :-) Vážně nepodcenit. 30 a i klidně i více UV ochranný faktor. Nechcete přeci prvních pár dní skučet a být na sebe naštvaní.

Pláž je coby kamenem dohodil a zbytek došel. Musíte minout Senegalce :-) a jste tam. Vlevo molo, vpravo dloooooooooooooooouhá pláž. Málo lidi a voda lákající si zadovádět. V lednu se klidně koupete a je to příjemné (a to sem opatrnej :-)).

V moři je dle počasí možno plavat a dovádět, ale když se dělají vyšší vlny, tak opatrně!

Dno se svažuje pozvolna a je vhodné i pro caparty.

Ležení je na lehátkách se slunečníky BEZ poplatku.

Jana J., 15.02.2018, Datum pobytu: 23.1. - 30.1.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

13 fotografií

Celkem: 7,6 Dovolená se nám líbila, byly jsme spokojené.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, byly jsme spokojené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké, vybavení v normálu, úklid fungoval, personál vstřícný a ochotný.

Strava
Na vynikající úrovni, velký výběr jídel u snídaně, obědu i večeře, na svačiny jsme ani nechodily, výborné zákusky a dost ovoce. Celý den kávička a drinky u baru.

Služby hotelu
Služby vyhovující, nic nám nechybělo, požadavky byly vždy brzy vyřízené, ochotný personál.

Pláž
Resort dovolené celkem rozsáhlý / přes 500 bungalovů /, přesto klidné a pěkné prostředí. Pláž písčitá se slunečníky, trochu zastaralými. Foukal hodně vítr, takže vlny, moře chladné.

U bazénu lehátka, voda velmi studená. Vůbec jsme se nekoupali, ale sluníčko opalovalo.

Celkově jsme byly spokojené, musím pochválit naši slovenskou průvodkyni Iren na celodenním výletě - okruh po ostrově Sal. Příjemná, usměvavá, vtipná a znalá místních poměrů, výlet neměl chybu.

Marta Kulheimová, 15.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Kromě koupání v moři i bazénech jsme uvítali i možnosti sportovního vyžití v komplexu. Ocenili jsme i půldenní poznávací a se zajímavým...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Kromě koupání v moři i bazénech jsme uvítali i možnosti sportovního vyžití v komplexu. Ocenili jsme i

půldenní poznávací a se zajímavým výkladem výlet po ostrově. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovu pro nás naprosto dostačující. Denní pečlivý úklid možná až přehnaný, alespoň dle našeho názoru.

Strava
Perfektní servis.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Pláž čistá, lidí přiměřeně, dle aktuálního počasí. Mnohem obleženější bylo okolí bazénů. Nešvarem je ranní zabírání lehátek, což však nám nevadilo, neboť jsme jeli hlavně kvůli moři !

Vladimír Civín, 14.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel je rozlehlý, personál velmi příjemný. V hotelovém komplexu jsou 3 bazény, u jednoho ve dne probíhají animační programy. V tomto...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je rozlehlý, personál velmi příjemný. V hotelovém komplexu jsou 3 bazény, u jednoho ve dne probíhají animační programy. V tomto hotelu jsme byli před 2 roky, je vidět, že se hotel stále modernizuje-je rozšířená jídelna, zmodernizovaná recepce,..V hotelu je snad polovina čechů-jenom v náš termín jeli do hotelu 2 autobusy čechů. Město je o Vánocích nádherně ozdobené. Ve městě je supermarket, ve kterém nejlevněji prodávají vynikajícíííííííííííí kapverdské tuňáky v konzervě (3,6 euro).Typickým kapverdským suvenýrem je náramek s nápisem NO STRESS, želvička z pískovce (prodej na molu) nebo kapverdská káva. HOTEL DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
převážně v bungalovách. V bungalovu je vana bez špuntu, je zde problém s teplou vodou, která teče spíše vlažná (tento problém se zřejmě týká pouze bungalovů vzdálenějších od hlavní budovy). Jinak je v bungalovu "kumbál", který nám sloužil jako odkládací prostor, moderní televize LG

Strava
Jídlo je velmi pestré, některé přímo před vámi grilují. Každý den byl tuňák. Velká spousta dresinků. Zákusků je dostatek, ale není zákusek jako zákusek. Na Štědrý den je velice slavnostní večeře, na které jsou jídla, o kterých ani nevíte že existují. Během dne jsou ve 2. jídelně snacky, na plážovém baru také lehký oběd (hranolky, maso, zelenina,..). V hotelovém komplexu jsou 2 bary + 1 plážový, na všech barech alko i nealko nápoje, dokonce horká čokoláda:). K dispozici jsou 3 vouchery na speciální večeři (Jantar, Italské menu a Grilovaná ryba-poslední menu je v plážovém baru).

Služby hotelu
Přes den již zmiňované animační programy u bazénu, večer jsou také animační programy (převážně taneční). Na recepci je spoustu knih a časopisů (časopisů je přes polovinu českých). V komplexu je společenská místnost s velkou TV, kde běží evropský fotbal. Také v ní je kulečník (tága za vratnou zálohu na recepci). Je zde taky tenisový kurt. Mezi bungalovy jsou ukazatele s čísly bungalov,..:)

Pláž
Pláž je obrovsky široká, poměrně čistá, písek je velice jemný. V době našeho pobytu jsme měli obrovské vlny, nepřetržitě visela červená vlajka. Hotelová lehátka jsou zdarma, blízkost plážového baru. Podél pláže vede kostrbatý chodník, který vede k molu, kde každý den cca od 11h přijíždí rybáři s velkým množstvím ryb. Na chodníku jsou prodejci výletů (Hello, my friendi).

Anonym, 14.02.2018, Datum pobytu: 22.12. - 29.12.2017
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

vlny 4 fotografie

Celkem: 10 Naprostá spokojenost s CK i hotelem. Super odpočinek.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost s CK i hotelem. Super odpočinek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovu bylo mnohem lepší než velký hotel. Hned jste venku. Všude cisto. Úklid každý den. V celém hotelu i pokojích.

Strava
All inclusive byl perfektní výběr veliký a stále doplňování až do konce výdejni doby. Žádné fronty. Vše čerstvé

Služby hotelu
Bez výhrad. Personál ochotný a mily

Pláž
Pláž čistá a blízko ubytování. Lehátka u moře bez problemu alespoň po dobu našeho pobytu.

Lenka, 12.02.2018, Datum pobytu: 26.1. - 9.2.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Personál hotelu je ochotný, usměvavý a 100% nasazený pro svoji práci. Tím myslím od recepce, poslíčků, kuchařů, personálu, který nás...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Personál hotelu je ochotný, usměvavý a 100% nasazený pro svoji práci. Tím myslím od recepce, poslíčků, kuchařů, personálu, který nás obsluhoval, pokojských a především animátorů. Animátoři jsou skvelí mladí lidé, kteří se věnijí dětem a dospělým od rána do pozdních večerních hodin. Kdyby se mé poděkování dostalo až k uším všech aimátorů, především Scheile a Danymu od hotelového managementu bylo by to skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Protože jsme se ubytovali se synovcem na pokoji a zjistili jsme, že postele nejdou oddělit, požádali jsme na recepci o nový pokoj. Druhý den bez poplatku a s úsměvem nás přestěhovali. Ubytování je čisté, skvělé a vybavené, jak garantují.

Strava
Strava bezvadná. Snídaně stejné. Velký výběr ryb a rybích pokrmů, to samé i maso, zelenina ovoce. Chválím.

Služby hotelu
Sližby jsou skvělé. Moc chválím personál. Především animátory, ti jedou na 150 procent. Obsluha a pokojské skvělé.

Pláž
Písečná, čistá, není třeba bot d oceánu. Oceán silný, skvělé vlny a byl v lednu i únoru teplý. Ručníky jsou denně čisté.

Jiří Brabec, 09.02.2018, Datum pobytu: 26.1. - 6.2.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 My jsme byli naprosto spokojeni.Příští rok se znovu vrátíme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
My jsme byli naprosto spokojeni.Příští rok se znovu vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Petra T., 09.02.2018, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Great value for money

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Great value for money Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Simple however very functional and chick

Strava
Good variety of choice

Služby hotelu
Kind personnel and good options for having dinners in different hotel facilities/restaurants

Pláž
Very good access to the beach and its quality

Miroslav, 09.02.2018, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme nadmíru spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme nadmíru spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné, čisté, každý den uklízeno.

Strava
Velmi rozmanitá a moc dobrá.

Služby hotelu
Velmi dobré, personál usměvavý.

Jarmila D., 07.02.2018, Datum pobytu: 26.1. - 2.2.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622