Recenze hotelů
Ostrov Sal - Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Celkově se nám dovolená moc líbila, byla přesně podle našich představ a každému bychom ji doporučili. V našem případě se jednalo o...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená moc líbila, byla přesně podle našich představ a každému bychom ji doporučili.

V našem případě se jednalo o svatební cestu - hotel nám připravil nádhernou výzdobu bungalovu (vysypaná postel kvítky růží, šampaňské a ovoce :-) - transfer z letiště 20min, městečko (vesnice) Santa Maria 1km. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli v bungalovu - v tom standardním (co jsme zaslechli, nemá smysl si připlácet ten lepší, protože kvalita je dost podobná). Jediné, co můžeme vytknout je sprchový kout s příšerným igelitovým závěsem - vanička je dost nízká a spád žádný, takže pokud se sprchujete, není problém během pár minut vytopit celou koupelnu :-D ale to se dá samozřejmě řešit - my jsme si koupelnu vystlali ručníky a dekou a každý den jsme dávali uschnout na terasu.

Jinak na pokoji klimatizace, lednice, trezor za poplatek.

Strava
Strava pestrá - určitě si vybere každý. Jídlo mají dobré, něco není moc slané, ale přisolit si podle své chuti - je to nejmenší.

Každý má nárok za pobyt na 3 vouchery na večeře mimo hlavní jídelnu (mořské plody, italská a grilované ryby na pláži). Určitě doporučujeme využít všechny. Hezky se o Vás na večeři starají. Samozřejmě jako na každé dovolené all inclusive se po pár dnech jídlo opakuje, ale to je všude stejné :-)

Služby hotelu
Služby perfektní, všichni jsou ochotní, anglicky mluví a rozumí. My jsme se setkali s tím, že opravdu nic není problém.

V areálu celého hotelu není moc odpadkových košů a info pro kuřáky - málo popelníků.

Pláž
Pláž je nádherná, vstup do oceánu pozvolný, voda naprosto perfektně čistá, za pobyt jsme zažili vlny i klidné moře.. oboje super. Lehátek na pláži je dost, myslím, že místo najde kdykoliv každý. Nedoporučují (a zažili jsme na vlastní oči) zkoušet dávat ručníky brzy ráno jako ''rezervaci'' na lehátka, protože to tam nemají rádi - ani na pláži, ani u bazénu a proto pokud má plavčík pocit, že tam ručníky leží a nikdo nikde (brzy ráno), vezme je a hodí na hromadu k sobě pod věž na které sedí a tím nastává problém - hotelové osušky na pláž jsou oranžové a má je naprosto každý host, když Vám tedy osušky někdo ''ukradne'' vystavujete se riziku, že je budete muset zaplatit. To stejné platí u bazénu - rezervovat si místa se opravdu nevyplatí. Buď Vám osušky někdo prostě odhodí a lehne si, nebo - což se stalo nám, osušku už nikdy nenajdete (jednalo se o naši vlastní z domova), ale jak říkám, naše chyba byla, že jsme si chtěli místo podržet a když jsme k bazénu dorazili, osuška nikde - a v tomto směru Vám personál nic neporadí, ani nebude s Vámi hledat... prostě ''jste udělali to, co nemají rádi'' tak máte smůlu.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,4 pekfektny vyber na kludnu pohodovu dovolenku

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
pekfektny vyber na kludnu pohodovu dovolenku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie jednoduche, prakticke, ciste

Strava
strava bola vo vsetkych restauraciach patriacich k holelu vynikajuca

Služby hotelu
personal bol velmi ochotny

Pláž
plaz bola dokonala

Zuzana T., 12.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená byla super, vše proběhlo jak mělo a celkově sme byli moc spokojení.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super, vše proběhlo jak mělo a celkově sme byli moc spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy mají poněkud starší vybavení, ale dostačující.

Strava
Strava dobrá, velký výběr, 3 jídelny a velké plus za 3 večeře mimo klasický výběr (tématické večery).

Služby hotelu
Moc milý a ochotný personál.

Pláž
Pláž čistá, voda čístá a teplá, dostatek lehátek na pláži a ne moc přelidněno.

Kristýna K., 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 9.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dcera říká, že skvělé. :-) Naše nejlepší dovolená, zatím. Úžasné výlety, skvělá slovenská delegátka (není to ta hlavní, ale budete-li mít...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dcera říká, že skvělé. :-) Naše nejlepší dovolená, zatím. Úžasné výlety, skvělá slovenská delegátka (není to ta hlavní, ale budete-li mít štěstí, budete ji mít na výlet). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velmi prostorné, čisté, s terasou, ledničkou, s rychlovarnou konvicí, gauč i obrovské postele, spousta polštářů, deka místo prostěradla... co víc si přát. (Jen pro špatně pohyblivé zájemce podotýkám, že jsme měly pokoje na 2. podlaží a hotel je bez výtahu.)

Strava
Strava formou švédských stolů velmi pestrá, každý si vybere... Několik druhů příloh, několik druhů masa, každý den ryby, mořské plody... spousta zeleniny a ovoce, moučníky, nápoje všech druhů od teplých po studené... není co vytknout

Služby hotelu
Služby hotelu špičkové, animační programy od rána až do noci... není co vytknout

Pláž
Pláž krásná, čistá, jemný světlý písek, pozvolný vstup do moře. Je si ale třeba dávat pozor - je to oceán - vlny dost zrádné. Jednoho dne moře zalilo celou pláž včetně části s lehátky, místy tam pak zůstaly zapáchající laguny na několik dní, naštěstí se k moři dá chodit po dřevěných mírně vyvýšených můstcích, tak nebylo potřeba do lagun vstupovat. Ale pro nově příchozí, kteří nezažili tu čistotu před tím, zážitek asi nic moc. Možnosti pro šnorchlování nevhodné - příliš jemný zvířený písek. (Ale my jsme nejeli šnorchlovat :-))

Dana Z., 10.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 1) nádherné moře (lépe řečeno oceán), úplný karibik, resort je moc pěkný - bez výhrad 2) v celém resortu není zdarma WI-FI, ale ve městě...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
1) nádherné moře (lépe řečeno oceán), úplný karibik, resort je moc pěkný - bez výhrad

2) v celém resortu není zdarma WI-FI, ale ve městě se dá koupit místní SIM karta za 12 euro (5 giga), bez problému funguje

3)na ostrovech nikde neberou debetní mastercard karty, pouze VISA (jakékoliv) nebo kreditní Matercard

4) opravdu není potřeba si nechávat cestovkou zařizovat vízum, levnější je si ho zařídit na místě na letišti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vždy čisto, bydleli jsme v bungalovu, který doporučuji, jelikož jsou blíže k pláži :) klima fungovala bez problému, TV s USB vstupem (je fajn si vzít svoji flashku s filmy)

Strava
obrovský výběr, nepochopim, že někdo píše, že je strava jednotvárná. Spousta dortíků, ovoce, zelenina, maso, ryby, hodně příloh. V rámci all-inclusive je možnost využít tři restaurace na voucher, všechny jsou přijemné :)

Služby hotelu
až na wi-fi, kterou bych v 4* hotelu očekávala snad všude zdarma, není zdarma vůbec nikde a po upozornění delegátky i placená wifi nefunguje moc dobře ( na recepci). Doporučji si zakoupit simku ve městě (je to asi 15 minut chůze, obchod UNITEL). Jinak nemůžu nic dalšího vytknout, my byli celý den na pláži, ale v resortu jsou bazény, různé animační programy atd.

Pláž
nádherná, krásná azurová voda, vlny jsou povětšinu času větší, ale nijak nám to dojem nekazilo :)

Anonym, 07.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (2)

5 fotografií

Celkem: 8 Dovolenka sa nam pacila, najkrajsi bol ten ocean hlavne tak krasna krystalova voda, aj ked bol dost chladny. Mimo hotela bola jedna...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka sa nam pacila, najkrajsi bol ten ocean hlavne tak krasna krystalova voda, aj ked bol dost chladny.

Mimo hotela bola jedna ulica kde boli len sami domaci takze v podstate nebolo kde si.

Animacny program v hoteli bol skor pre deti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo pekne, jednoduche ciste, aj ked niektore dni nesla klima.

Strava
Jedlo bolo dobre bolo si z coho vybrat kazdy den. Ludia ktory maju radi morske plody si urcite pridu na svoje, toho tam bolo kazdy den a vela.

Mali sme moznost si este objednat 3 vecere - tradicnu, barbeque a shusi je to mile sprestrenie jedla pocas pobytu. Bolo to v cene cize sme neplatili nic naviac.

Andrea T., 04.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolenka vynikajuca az na to ,ze invia uviedla ze wi fi k dispizicii ale neuviedla ze za poplatok. Tiez neuplna informacia a nasledne...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka vynikajuca az na to ,ze invia uviedla ze wi fi k dispizicii ale neuviedla ze za poplatok. Tiez neuplna informacia a nasledne dalsie doplatky za pobyt ako nahrada za viza a turisticka taxa a tiez doplatok za pristup na internet cim sa 2 tyzdnova dovolenka dost predrazila. Zo strany hotela bolo vsetko na vysokej profesionalnej urovni, sluzby perfektne, steava, ubytovanie, bazeny super a more uzasne. Animatori bez konkurencie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super v hotelovej casti.

Strava
Vyborna

Služby hotelu
Vyborne

Pláž
Fantasticka

Táňa P., 02.08.2019, Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (4)

Celkem: 7 Dovolená začala dlouhým letem, ale s tím už se musí počítat. Na letišti čeká delegátka, která vás pošle do autobusu. Jeli jsme cca 20...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená začala dlouhým letem, ale s tím už se musí počítat. Na letišti čeká delegátka, která vás pošle do autobusu. Jeli jsme cca 20 minut. Rozvezli jsme lidi po hotelech až jsme přijeli k OA Belorizonte kde jsme nechali venku na zahrádce kufry ( hlídané personálem ) a šli jsme odevzdat papíry co jsme dostali v autobuse a ubytovat se. Zaplatíte poplatek 2 eura za noc, dostanete plánek hotelu a klíč od pokoje ( v našem případě to byla čipová karta) měli byste dostat ještě karty na osušky pokud je nedostanete řekněte si o ně. Bohužel pro nás tohle všechno trvalo velmi dlouho protože CA nám nevyřídila víza takže jsme je museli platit znovu už to bylo pěkné zdržení po dlouhém letu. Na recepci jsme pak museli řešit pokoje. Jeli jsme ve čtyřech a měli jsme mít pokoje u sebe samozřejmě jsme byly úplně na druhé straně hotelu. Do toho ještě měli špatné informace o našem odjezdu jeden pár měl napsáno odjezd 26 naši kamarádi odjezd 29. Nechápali jsme :-/ Nakonec personál nezklamal všechno zařídil , dostali jsme krásné pokoje v hlavní budově i když jsme chtěli bungalov. Takže opravdu čtěte všechno co vám dají.

Služby delegátky opravdu nepotřebujete. Všechny informace o hotelu, časech atd dostanete na papíře. Nehledě na to, že nechodila včas na schůzky často se přehazoval termín schůzek , takže kvůli ní ztratíte dost času neustálím chozením na recepci jestli přijde nebo ne.

Nabízí fakultativní výlety . Zkusili jsme buggyny projet celý ostrov. Určitě je to nezapomenutelný zážitek rozhodně vyzkoušejte pojedete tam kam se autobusem nedostanete.

Město Santa Maria je opravdu kousek od hotelu. Všude narazíte na prodejce suvenýrů, který vás bude lákat k němu do krámku. Pokud s ním nechcete nic řešit mlčte a jděte dál. Nově je tam vybudovaná promenáda takže je co k vidění.

Kousek po pláži je molo s rybáři a jejich úlovky. Zajděte se mrknout kolem 11 h.

Celkově se nám na Salu velmi líbilo. Určitě by jsme jeli znova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hlavní budově nemám co vytknout. Pokoj čistý velký, koupelna s vanou, WC, bidetem, zrcadlem.

Postel krásně veliká, stolek, lampy. Na stole malá konvice s hrníčky na uvaření čaje nebo kávy, 2 skleničky, kartička na dveře pro pokojské. Terasa velká se stolkem a židlemi a krásný výhled na bazén.

Pravidelně uklizeno. Klimatizace a lednička fungovala jak měla.

Mýdlo, sprcháč, šampon,toaleták,ručníky všeho bylo dostatek.

Strava
Určitě se zde najedí všichni od vegetariánů po děti i lidé co nejí ryby.

V areálu jsou 3 restaurace.SANTA MARIA, PEDRA DE LUME, FLOR DE SAL.

All inclusive je v santa marii - snídaně - 7-10h oběd 12,30- 14,30, večeře 18,30-21,30

Všeho bylo dostatek pravidelně doplňovali , jen občas nestíhali mít skleničky. Ráno jen teplé nápoje a džusy. k Obědu už pivo, limo, víno.

Odpolední snacky se konaly v restauraci Flor de sal od 10,30-11,30 a 15,30-17,00

Zmrzlinu naleznete každý den v tropical baru, který se nachází přímo u hotelu a hlavně u bazénu takže můžete popíjet přímo ve vodě.

Tropical bar od 10,00 - 17:00

Fun bar od 8,00 - 23-00 kousek od recepce, kulečníky, nesmí se v plavkách

Santa maria bar od 8,00-23,00 hned vedle restaurace

Pedra de lume bar od 19,00-00,00 bar přímo v restauraci kde probíhají taneční večery,bar má nejdéle otevřeno

Beach bar od 9,00-17,00 all inclusive pouze nápoje, ale to stačí.

Dostanete ty 3 poukazy určo vyzkoušejte před restaurací flor de sal si je zamluvte , můžete si vybrat den a čas večeře.Italská večeře probíhá v restauraci Flor de sal a probíhá formou bufetu což nás zklamalo.

Degustační večeře v Pedra de lume restauraci už s obsluhou a zajímavým jídlem. Pak můžete rovnou zůstat na večerní vystoupení. Poslední večeře probíhá na pláži v Beach baru, také s obsluhou asi nejlepsí.

Vodu dostane uplně na každém baru mají je tam kolikrát vyskládané na baru.

Služby hotelu
Internet zpoplatněn což by měli opravdu změnit. koupily jsme ve městě datovou sim kartu s 6G a upně stačilo. prodejna unitel. Ve městě se zeptejte nějakého prodejce rád vás tam zavede.

Jinak po hotelu málo popelníku a košů. Animátoři mílí, veselí nikoho nenutí. Od rána až do večera nějaké aktivity takže pokud se nechcete válet můžete si zahrát třeba vodní polo ,zumbu a spousta dalších.

Osušky si můžete vyměnit je jednou denně takže večer do 19,00 vrátit a ráno zase nové vyzvednout, pokud je ztratíte zaplatíte 12 euro. Večer kolem 6 už nenarazíte v bazénech na lidi a na pláži už skoro taky ne. Ptali jsme se do kolika je povolené se koupat v bazénu prý do 19,30 ale půlnoci tam lejí chemii.

Pláž
Pláž krásná. Dostatek lehátek jsme měli,když půjdete hned po snídani stihnete i první řadu. Bohužel lidi si je zamlouvají i když nesmí. Ale viděli jsme plavčíka, že i někomu sebral ručníky a měli po srandě.Později seženete také lehátka jenom trochu dál od vody,nebo u plavčíka byly ještě naskládané na sobě. lehátka jsou plastová často prasklá, ale to nevadí pokud není úplně rozlámané. Jsou zde dřevěné koše na kelímky a ostatní bordel. S popelníky je to horší všude většinou na požádaní na barech, ale i tak málo. Lidi jsou líní si je nosit a pak to hází do písku- prasata. Mi jsme to vyřešily malou skleničkou od křenu, kterou jsme pak vysypali. Celý týden jsme měli zelenou vlajku a jeden den žlutou, ale i to spíš byla zelená. Dalo se plavat dovádět na vlnách, šnorchl moc nepotřebujete jen na pár ryb ale jinak jen písek. Oceán a pláž je to nejkrásnější.

Martin Z., 01.08.2019, Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (2)

Celkem: 8,6 S dovolenkou sme boli velmi spokojne. Plaze na ostrove Sal boli uzasne.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou sme boli velmi spokojne. Plaze na ostrove Sal boli uzasne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Upratovanie bolo kazdy den. vsetko udrziavali ciste. Boli sme spokojne.

Strava
Pochutnali sme si na všetkom co tam bolo. Bolo to vynikajuce. A stale sme sa tesili, ked sme sa mali ist najest.

Služby hotelu
Služby hotela boli super, ludia velmi mili a ochotní. Citili sme sa velmi prijemne.

Pláž
Pláž bola čistá a udržiavaná. Na pláži bol vždy plavčík, ktorý sa o všetko staral. Take menšie minus bolo - vela psov na pláži.

Zuzana P., 01.08.2019, Datum pobytu: 8.7. - 16.7.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)