Recenze hotelů
Ostrov Boa Vista - Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 10 No stress - to je heslo celého ostrova a skutečně tam platí.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
No stress - to je heslo celého ostrova a skutečně tam platí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté, klidné.

Strava
Výborná. Obrovský výběr, každý si přijde na své. Mořské ryby na několik způsobů byly pochoutkou.

Služby hotelu
Personál je milý a ochotný.

Pláž
Dlouhá písečná pláž, téměř prázdná. Nádhera.

Miluše L., 12.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9 Vše proběhlo podle smlouvy a náš zážitek z dovolené byl skvělý, moře a pláže úžasné, příjemné klima cca 27 stupňů, moře příjemné na...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše proběhlo podle smlouvy a náš zážitek z dovolené byl skvělý, moře a pláže úžasné, příjemné klima cca 27 stupňů, moře příjemné na koupání (osvěžující, ale ne studené), nádherná čistá pláž s bílím pískem a výhledem na písečné duny, pověstný vítr nebyl nepříjemný, naopak osvěžující není důvod se obávat, Kapverdy nás mile překvapily, pro zájemce o 14 denní pobyt doporučuji zkusit poptat cestovku o kombinaci pobytu na dvou ostrovech Boa Vista / Sal (možnost přeletu při výměně týdenních pobytů), nevím jestli lze ale podle mě by to zvýšilo atraktivitu pobytu, z výletů doporučuji prohlídku nepřístupných pláží na korbách terénních aut a jízdu přes duny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný hotel s bungalovy, vybavení skromné, ale funkční a pohodlné, oceňuji velice zdvořilí a příjemný personál se snahou komunikace v češtině (základní fráze), hotel je vzdušný a tvořil dojme klidného místa bez přeplněnosti turisty ostatně jako celý ostrov (v porovnání s Kanáry nebo Malorkou).

Strava
Skvělá, pestrá ve všech ohledech, vše chutné, čerstvé a v dostatečném množství na úrovni evropských destinacích

Služby hotelu
Příjemný hotel s klidnou atmosférou s bungalovy bez panelákové zástavby, žádné okázalé haly s mramorem a hromadami chladících se turistů uvnitř, vzdušný příjemný exterier poskytující pohodu

Pláž
Přímo u hotelu cca 100 metrů od hlavní budovy navazující na hotelovou zahradu, lehátka a osuškový servis zdarma, nádherný bílí písek bez chaluh a jiných nečistot, možnost naprosto čisté, u pláže pouze půjčovna surfů (žádná možnost vodních skutrů, šlapadle a jiných radovánek) možnost krásných procházek v příboji při kterých vás bude chladit vítr, výhled na krásné písečné duny, žádní otravní plážový prodejci, v porovnání s Kanáry, Malorcou, Středomořím zatím to nejkrásnější co jsme zažili

Martin N., 12.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Fantastická a skvelá, služby delegáta na profesionálnej úrovni, ústretový a ľudský prístup.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická a skvelá, služby delegáta na profesionálnej úrovni, ústretový a ľudský prístup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľmi príjemné, čisté, izba uprataná každý deň, vždy doplnená kozmetika aj pitná voda.

Strava
Fantastická, na svoje si príde určite každý.

Služby hotelu
Veľmi milý a vždy usmievavý personál. Animátori zabávajúci každú vekovú kategóriu. Bohatý program kde si každý nájde to svoje.

Pláž
Pláž čistá a upravená, dostatok slnečníkov a lehátok.

Mária J., 11.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Iberostar Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velmi příjemný pobyt, rádi bychom se ještě vrátili.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný pobyt, rádi bychom se ještě vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klidné, romantické, čisté.

Strava
Velký výběr, výborná kvalita, příjemná obsluha.

Služby hotelu
Velmi vysoká úroveň, příjemný a vstřícný personál, někteří uměli a další se snažili mluvit česky.

Pláž
Pláž čistá volná lehátka, hotel nebyl plně obsazen, celkově na pětikilomerové pláži se koupalo asi dvacet lidí.

Zdeněk Šváb, 10.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Iberostar Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Iberostar Club Boavista Kapverdy 1 fotografie

Celkem: 8,4 Velmi dobra dovolenka. Sprostredkovanie dovolenky velmi profesionalne som nadmieru spokojny a dakujem. Kapverdske ostrovy su krasne boa...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobra dovolenka. Sprostredkovanie dovolenky velmi profesionalne som nadmieru spokojny a dakujem. Kapverdske ostrovy su krasne boa vista je Top ,delegatka najlepsia aka moze byt dakujeme velmi pekne. Vobec nerieste obdobie dazdov neprsi tam absolutne, plaze su nadherne dlhe , ocean krasny a silny. Vietor trocha pofukuje ale nic strasne . Vlny su akurat celu dovolenku sme sa kupali ocean je osviezujuci zrcite sa vratim na tuto stranu ostrova kde sa aj da kupat lebo niekde miestamy su aj 5 metrove vlny. Treba ist na vylety my sme boli na santa maria vrak lode a stvorkolky oba boli super fakt odporucam nabuduce pojdeme aj koritnacky. Izbu na prizemy neodporucam to je jedine ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobre bolo cisto len izbu na prizemy neberte dost hluk. Kazdy den upratovana.

Strava
Strava rozmanita proste vsetkeho vela potie jedla kolko chcete ako vsade na poriadnej dovolenke

Služby hotelu
Starsi hotel ale dobry treba ist a vidiet nabuduce pojdeme do riu palace ten je vedla novy hotel pojdeme vyskusat tam

Pláž
TOP

Tomáš F., 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Riu Karamboa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 3 fotografie

Celkem: 9,8 Výborná dovolenka,vhodná aj pre náročných klientov. Neodporúčam však CK kvôli delegátovi, ktorý robí veľmi zle meno CK. Je to čistá...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolenka,vhodná aj pre náročných klientov. Neodporúčam však CK kvôli delegátovi, ktorý robí veľmi zle meno CK. Je to čistá hrôza. Ani neviem ako vyzeral. Zachránila nás delegátka z ine CK, ktorá tam žije. Vďaka nej sme šli aj na výlety a miesta, kde by sme sa inak nedostali. CK tak prichádza zbytočne o peniaze... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba vyborne zariadená a čistá. Pomerne veľká s obrovskou posteľou. Aj cely komplex bol udržiavaný v maximálnej čistote.

Strava
Strava super, chutná s veľkým výberom. Na svoje si pridu všetci. Aj vegetariáni, dokonca aj vegani. Nie je problém sa prestravovat aj mimo hotela. Žiadne žalúdočné problémy. Vodu iba kupovanú. Ale nie je problém zohnať mimo hotela a na izbe stále dopĺňaná. Ľudia sú veľmi milí, ústretoví.

Služby hotelu
Celkový dojem je vynikajuci. Všetci sa usmievajú, sú veľmi milí, vždy ochotní pomôcť. Veľmi vďační. Slovákov tam moc nenájdete. Klientela je prevažne nemecky hovoriaca.

Pláž
Pláž je udržiavaná, dostatok lehatok aj tieňu. V oceáne voda výborná, vôbec nie je studená. Akurát vlny obrovské. Ale fajn ako zábava. Dá sa to využiť.

Michaela M., 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Riu Touareg

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Od příjezdu do hotelu bylo vše naprosto dokonalé, od personálu, od kvality jídla a čistoty... Prostě vše bylo super

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Od příjezdu do hotelu bylo vše naprosto dokonalé, od personálu, od kvality jídla a čistoty... Prostě vše bylo super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 06.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Riu Karamboa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Výborná dovolená, stálo to rozhodně za to, nejlepší službou bylo asi stravování, dále ubytování a ostatní služby. Okolí hotelu je pečlivě...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená, stálo to rozhodně za to, nejlepší službou bylo asi stravování, dále ubytování a ostatní služby. Okolí hotelu je pečlivě udržované a čisté, stejně tak příchod na pláž a pláž samotná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelové vybavení není nejnovější, již by to chtělo pár obměn. Nejvíce se to týká asi klimatizace, která je starší, a tedy již trochu hlučná.

Strava
Stravování bylo vynikající, jen v některé dny nebyl dostatečný výběr ovoce, ale to pravděpodobně nemohlo vedení kuchyně ani hotelu nijak ovlivnit, vzhledem k tomu, že se většina potravin na ostrov dováží.

Služby hotelu
Vynikající, personál velmi vstřícný a ochotný.

Pláž
Krásná čistá pláž, není co vytknout.

Ondřej H., 06.08.2019, Datum pobytu: 11.7. - 26.7.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Iberostar Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Krásna exotická dovolenka

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásna exotická dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je postarší a na zariadení to trochu vidno. Po porovnaní s ultraluxusným hotelom z minuloročnej dovolenky som porovnávala, a teda rozdiel tam bol. A to čo sa týka zariadenia izby ale aj servisu v nej. Minibar obsahoval len vodu a s nejakými kúpeľňovými doplnkami netreba veľmi počítať. Ale ako vravím, porovnávam s vlaňajškom a hotelom Barut Acanthus.

Strava
Famózna, kto si nevyberie je čudný. Všehochuť od mäsa, rýb, zeleniny, ovocia, cestovín, pizze... Strava na jednotku s hviezdičkou. Čo je však škoda je slabý výber alkoholických miešaných nápojov, navyše tieto sú vopred namiešané a teda ho len "načapujú" pridajú ľad a rozmixujú to spolu aby vznikla ľadová drť. Chuť alkoholu v mnohých prípadoch nebolo ani cítiť, čo asi nie je cieľom miešaného drinku.

Služby hotelu
Služby čo sa čistoty týka taktiež fantastické. Denne uprataná izba, fakt že dokonale uprataná. Jediné čo stojí za upozornenie sú lehátka pri bazéne. Už v skorých ranných hodinách boli najlepšie miesta obsadené, okolo obeda už bolo veľmi ťažké nájsť voľné lehátko, resp. dve vedľa seba. Mnoho turistov ráno zanieslo uteráky a až do popoludňajších hodín ich tam nebolo, teda zbytočne držali miesto niekomu, kto naozaj chcel stráviť čas pri bazéne.

Pláž
Nádhera...pláž je to, kvôli čomu sa tam oplatí ísť. Je prekrásna, more tyrkysové.... Lehátka už tiež čo to odžili, ale je to vec, ktorá sa dá prežiť.

Eva G., 06.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Riu Karamboa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)