Recenze hotelů
Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Celkově se nám dovolená moc líbila, byla přesně podle našich představ a každému bychom ji doporučili. V našem případě se jednalo o...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená moc líbila, byla přesně podle našich představ a každému bychom ji doporučili.

V našem případě se jednalo o svatební cestu - hotel nám připravil nádhernou výzdobu bungalovu (vysypaná postel kvítky růží, šampaňské a ovoce :-) - transfer z letiště 20min, městečko (vesnice) Santa Maria 1km. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli v bungalovu - v tom standardním (co jsme zaslechli, nemá smysl si připlácet ten lepší, protože kvalita je dost podobná). Jediné, co můžeme vytknout je sprchový kout s příšerným igelitovým závěsem - vanička je dost nízká a spád žádný, takže pokud se sprchujete, není problém během pár minut vytopit celou koupelnu :-D ale to se dá samozřejmě řešit - my jsme si koupelnu vystlali ručníky a dekou a každý den jsme dávali uschnout na terasu.

Jinak na pokoji klimatizace, lednice, trezor za poplatek.

Strava
Strava pestrá - určitě si vybere každý. Jídlo mají dobré, něco není moc slané, ale přisolit si podle své chuti - je to nejmenší.

Každý má nárok za pobyt na 3 vouchery na večeře mimo hlavní jídelnu (mořské plody, italská a grilované ryby na pláži). Určitě doporučujeme využít všechny. Hezky se o Vás na večeři starají. Samozřejmě jako na každé dovolené all inclusive se po pár dnech jídlo opakuje, ale to je všude stejné :-)

Služby hotelu
Služby perfektní, všichni jsou ochotní, anglicky mluví a rozumí. My jsme se setkali s tím, že opravdu nic není problém.

V areálu celého hotelu není moc odpadkových košů a info pro kuřáky - málo popelníků.

Pláž
Pláž je nádherná, vstup do oceánu pozvolný, voda naprosto perfektně čistá, za pobyt jsme zažili vlny i klidné moře.. oboje super. Lehátek na pláži je dost, myslím, že místo najde kdykoliv každý. Nedoporučují (a zažili jsme na vlastní oči) zkoušet dávat ručníky brzy ráno jako ''rezervaci'' na lehátka, protože to tam nemají rádi - ani na pláži, ani u bazénu a proto pokud má plavčík pocit, že tam ručníky leží a nikdo nikde (brzy ráno), vezme je a hodí na hromadu k sobě pod věž na které sedí a tím nastává problém - hotelové osušky na pláž jsou oranžové a má je naprosto každý host, když Vám tedy osušky někdo ''ukradne'' vystavujete se riziku, že je budete muset zaplatit. To stejné platí u bazénu - rezervovat si místa se opravdu nevyplatí. Buď Vám osušky někdo prostě odhodí a lehne si, nebo - což se stalo nám, osušku už nikdy nenajdete (jednalo se o naši vlastní z domova), ale jak říkám, naše chyba byla, že jsme si chtěli místo podržet a když jsme k bazénu dorazili, osuška nikde - a v tomto směru Vám personál nic neporadí, ani nebude s Vámi hledat... prostě ''jste udělali to, co nemají rádi'' tak máte smůlu.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 10 No stress - to je heslo celého ostrova a skutečně tam platí.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
No stress - to je heslo celého ostrova a skutečně tam platí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté, klidné.

Strava
Výborná. Obrovský výběr, každý si přijde na své. Mořské ryby na několik způsobů byly pochoutkou.

Služby hotelu
Personál je milý a ochotný.

Pláž
Dlouhá písečná pláž, téměř prázdná. Nádhera.

Miluše L., 12.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,4 pekfektny vyber na kludnu pohodovu dovolenku

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
pekfektny vyber na kludnu pohodovu dovolenku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie jednoduche, prakticke, ciste

Strava
strava bola vo vsetkych restauraciach patriacich k holelu vynikajuca

Služby hotelu
personal bol velmi ochotny

Pláž
plaz bola dokonala

Zuzana T., 12.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená byla super, vše proběhlo jak mělo a celkově sme byli moc spokojení.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super, vše proběhlo jak mělo a celkově sme byli moc spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy mají poněkud starší vybavení, ale dostačující.

Strava
Strava dobrá, velký výběr, 3 jídelny a velké plus za 3 večeře mimo klasický výběr (tématické večery).

Služby hotelu
Moc milý a ochotný personál.

Pláž
Pláž čistá, voda čístá a teplá, dostatek lehátek na pláži a ne moc přelidněno.

Kristýna K., 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 9.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Vše proběhlo podle smlouvy a náš zážitek z dovolené byl skvělý, moře a pláže úžasné, příjemné klima cca 27 stupňů, moře příjemné na...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše proběhlo podle smlouvy a náš zážitek z dovolené byl skvělý, moře a pláže úžasné, příjemné klima cca 27 stupňů, moře příjemné na koupání (osvěžující, ale ne studené), nádherná čistá pláž s bílím pískem a výhledem na písečné duny, pověstný vítr nebyl nepříjemný, naopak osvěžující není důvod se obávat, Kapverdy nás mile překvapily, pro zájemce o 14 denní pobyt doporučuji zkusit poptat cestovku o kombinaci pobytu na dvou ostrovech Boa Vista / Sal (možnost přeletu při výměně týdenních pobytů), nevím jestli lze ale podle mě by to zvýšilo atraktivitu pobytu, z výletů doporučuji prohlídku nepřístupných pláží na korbách terénních aut a jízdu přes duny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný hotel s bungalovy, vybavení skromné, ale funkční a pohodlné, oceňuji velice zdvořilí a příjemný personál se snahou komunikace v češtině (základní fráze), hotel je vzdušný a tvořil dojme klidného místa bez přeplněnosti turisty ostatně jako celý ostrov (v porovnání s Kanáry nebo Malorkou).

Strava
Skvělá, pestrá ve všech ohledech, vše chutné, čerstvé a v dostatečném množství na úrovni evropských destinacích

Služby hotelu
Příjemný hotel s klidnou atmosférou s bungalovy bez panelákové zástavby, žádné okázalé haly s mramorem a hromadami chladících se turistů uvnitř, vzdušný příjemný exterier poskytující pohodu

Pláž
Přímo u hotelu cca 100 metrů od hlavní budovy navazující na hotelovou zahradu, lehátka a osuškový servis zdarma, nádherný bílí písek bez chaluh a jiných nečistot, možnost naprosto čisté, u pláže pouze půjčovna surfů (žádná možnost vodních skutrů, šlapadle a jiných radovánek) možnost krásných procházek v příboji při kterých vás bude chladit vítr, výhled na krásné písečné duny, žádní otravní plážový prodejci, v porovnání s Kanáry, Malorcou, Středomořím zatím to nejkrásnější co jsme zažili

Martin N., 12.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Fantastická a skvelá, služby delegáta na profesionálnej úrovni, ústretový a ľudský prístup.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická a skvelá, služby delegáta na profesionálnej úrovni, ústretový a ľudský prístup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľmi príjemné, čisté, izba uprataná každý deň, vždy doplnená kozmetika aj pitná voda.

Strava
Fantastická, na svoje si príde určite každý.

Služby hotelu
Veľmi milý a vždy usmievavý personál. Animátori zabávajúci každú vekovú kategóriu. Bohatý program kde si každý nájde to svoje.

Pláž
Pláž čistá a upravená, dostatok slnečníkov a lehátok.

Mária J., 11.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Iberostar Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velmi příjemný pobyt, rádi bychom se ještě vrátili.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný pobyt, rádi bychom se ještě vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klidné, romantické, čisté.

Strava
Velký výběr, výborná kvalita, příjemná obsluha.

Služby hotelu
Velmi vysoká úroveň, příjemný a vstřícný personál, někteří uměli a další se snažili mluvit česky.

Pláž
Pláž čistá volná lehátka, hotel nebyl plně obsazen, celkově na pětikilomerové pláži se koupalo asi dvacet lidí.

Zdeněk Šváb, 10.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Iberostar Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Iberostar Club Boavista Kapverdy 1 fotografie

Celkem: 8,8 Dcera říká, že skvělé. :-) Naše nejlepší dovolená, zatím. Úžasné výlety, skvělá slovenská delegátka (není to ta hlavní, ale budete-li mít...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dcera říká, že skvělé. :-) Naše nejlepší dovolená, zatím. Úžasné výlety, skvělá slovenská delegátka (není to ta hlavní, ale budete-li mít štěstí, budete ji mít na výlet). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velmi prostorné, čisté, s terasou, ledničkou, s rychlovarnou konvicí, gauč i obrovské postele, spousta polštářů, deka místo prostěradla... co víc si přát. (Jen pro špatně pohyblivé zájemce podotýkám, že jsme měly pokoje na 2. podlaží a hotel je bez výtahu.)

Strava
Strava formou švédských stolů velmi pestrá, každý si vybere... Několik druhů příloh, několik druhů masa, každý den ryby, mořské plody... spousta zeleniny a ovoce, moučníky, nápoje všech druhů od teplých po studené... není co vytknout

Služby hotelu
Služby hotelu špičkové, animační programy od rána až do noci... není co vytknout

Pláž
Pláž krásná, čistá, jemný světlý písek, pozvolný vstup do moře. Je si ale třeba dávat pozor - je to oceán - vlny dost zrádné. Jednoho dne moře zalilo celou pláž včetně části s lehátky, místy tam pak zůstaly zapáchající laguny na několik dní, naštěstí se k moři dá chodit po dřevěných mírně vyvýšených můstcích, tak nebylo potřeba do lagun vstupovat. Ale pro nově příchozí, kteří nezažili tu čistotu před tím, zážitek asi nic moc. Možnosti pro šnorchlování nevhodné - příliš jemný zvířený písek. (Ale my jsme nejeli šnorchlovat :-))

Dana Z., 10.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi dobra dovolenka. Sprostredkovanie dovolenky velmi profesionalne som nadmieru spokojny a dakujem. Kapverdske ostrovy su krasne boa...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobra dovolenka. Sprostredkovanie dovolenky velmi profesionalne som nadmieru spokojny a dakujem. Kapverdske ostrovy su krasne boa vista je Top ,delegatka najlepsia aka moze byt dakujeme velmi pekne. Vobec nerieste obdobie dazdov neprsi tam absolutne, plaze su nadherne dlhe , ocean krasny a silny. Vietor trocha pofukuje ale nic strasne . Vlny su akurat celu dovolenku sme sa kupali ocean je osviezujuci zrcite sa vratim na tuto stranu ostrova kde sa aj da kupat lebo niekde miestamy su aj 5 metrove vlny. Treba ist na vylety my sme boli na santa maria vrak lode a stvorkolky oba boli super fakt odporucam nabuduce pojdeme aj koritnacky. Izbu na prizemy neodporucam to je jedine ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobre bolo cisto len izbu na prizemy neberte dost hluk. Kazdy den upratovana.

Strava
Strava rozmanita proste vsetkeho vela potie jedla kolko chcete ako vsade na poriadnej dovolenke

Služby hotelu
Starsi hotel ale dobry treba ist a vidiet nabuduce pojdeme do riu palace ten je vedla novy hotel pojdeme vyskusat tam

Pláž
TOP

Tomáš F., 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Riu Karamboa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 3 fotografie

Celkem: 9,8 Výborná dovolenka,vhodná aj pre náročných klientov. Neodporúčam však CK kvôli delegátovi, ktorý robí veľmi zle meno CK. Je to čistá...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolenka,vhodná aj pre náročných klientov. Neodporúčam však CK kvôli delegátovi, ktorý robí veľmi zle meno CK. Je to čistá hrôza. Ani neviem ako vyzeral. Zachránila nás delegátka z ine CK, ktorá tam žije. Vďaka nej sme šli aj na výlety a miesta, kde by sme sa inak nedostali. CK tak prichádza zbytočne o peniaze... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba vyborne zariadená a čistá. Pomerne veľká s obrovskou posteľou. Aj cely komplex bol udržiavaný v maximálnej čistote.

Strava
Strava super, chutná s veľkým výberom. Na svoje si pridu všetci. Aj vegetariáni, dokonca aj vegani. Nie je problém sa prestravovat aj mimo hotela. Žiadne žalúdočné problémy. Vodu iba kupovanú. Ale nie je problém zohnať mimo hotela a na izbe stále dopĺňaná. Ľudia sú veľmi milí, ústretoví.

Služby hotelu
Celkový dojem je vynikajuci. Všetci sa usmievajú, sú veľmi milí, vždy ochotní pomôcť. Veľmi vďační. Slovákov tam moc nenájdete. Klientela je prevažne nemecky hovoriaca.

Pláž
Pláž je udržiavaná, dostatok lehatok aj tieňu. V oceáne voda výborná, vôbec nie je studená. Akurát vlny obrovské. Ale fajn ako zábava. Dá sa to využiť.

Michaela M., 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Riu Touareg

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)