Recenze hotelů
Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Vstup k oceanu nedoporučuji starším lidem je to kopec a mnoho lidi mělo problém , lip pro starší určitě hotely na ostrově Sal . Rovina ....

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vstup k oceanu nedoporučuji starším lidem je to kopec a mnoho lidi mělo problém , lip pro starší určitě hotely na ostrově Sal . Rovina . Atlantik je krásný , ale zrovna zde strasna dálka k oceanu . Hotel skvělý jídlo top na boa viste Španělska kuchyně převážně , personal usměvavý , ochotný .pred třemi roky trochu lepší zábava , ale to vynahradi výlety po ostrově a lodi na menší ostrov ze Sal rei s rybáři , klidný ocean žádné vlny . Boa určitě výlety se vyplati duny pláště ctyrkolky konec dubna verliby .... priste určitě opět zavitame na Sal . Tímto pokud poletite na Kapverdy a mate třeba možnost dovést boticky dětem obleceni budou ve školkách velmi vděčný i za obejmuti a léky třeba .. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni obcas chyběl gel na pokoji po zavolání na recepci doplnily . Úklid pokaždé . Vody vždy doplnily dvě denně . Komáry měli ostatní my ne. Doporučuji neotevirat okna přes den.

Strava
Tento hotel ma top jídlo , jelikož mohu srovnat s jinými hotely opravdu dietu nemůžete a nechcete držet . Výborný vyber fresh juice denně výber . Min korenene jinak Ok. Obsluha vas rada obslouží piti atd u stolu přímo .

Služby hotelu
Hotel ma top úroveň personálu . Vždy se snaží vyhovět žádný zákaz skla k bazénu kafe porcelán apod. Normální chování . Přeci jen z kelímku drink chutná jinak než ze skla :) spokojenost

Pláž
Strasna dálka k oceanu kopec nedoporučuji starším lidem opravdu ne po operacích atd. Mnoho bylo zklamanych . I když ocean byl studeny atd. Procházky jsou lepší na Salu . Doporučuji zajet si na klidnější plat v Sal rei lodi na protější ostrůvek 10 e asi date rybáři . Taxi z hotelu 10 e ale klidná plaz bohuzel žádný bar atd. Jídlo sebou ...

Anonym, 24.02.2020, Datum pobytu: 28.1. - 12.2.2020
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Iberostar Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

20 fotografií

Celkem: 8,6 Krásná dovolená i přesto, že je únor na Kapferdech nejchladnější.Jen ten vítr by měl méně foukat.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená i přesto, že je únor na Kapferdech nejchladnější.Jen ten vítr by měl méně foukat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme zaplacené ubytování v malé chatičce. To bylo rozčarování. Zápach plísně z koupelny , která byla na pohled patrná a nešlo otevřít okno. Vzhledem k tomu, že trpím alergií na plísně to vážně nešlo. Delegátka Petra i pracovníci hotelu byly velice vstřícní a pokoj nám vyměnili do hlavní budovy. Pak již bylo vše v naprostém pořádku.Tímto jim velké díky

Strava
Výborná s velkým výběrem ryb a exotického ovoce

Služby hotelu
Velice milý a vstřícný personál

Pláž
Nádherná, vlny sice velké ale velice jsme si je užili a dalo se v nich i plavat

Dagmar Rašínová, 24.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 21.2.2020
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená. Jeli jsme i s dětmi. Vše bez problémů

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Jeli jsme i s dětmi. Vše bez problémů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skromnější,ale čisté.

Strava
Rozmanitá,velmi chutná.

Služby hotelu
Nemám co vytknout.

Pláž
Nádhera. Koupali jsme se každý den.

Lenka Klabzubová, 24.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 21.2.2020
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 S dovolenou jsem byl nadmíru spokojený, protože jsem zde našel mnoho lidí, kteří byli více, než úžasní. Delegátka mi již několikrát...

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsem byl nadmíru spokojený, protože jsem zde našel mnoho lidí, kteří byli více, než úžasní. Delegátka mi již několikrát pomohla přímo na místě. Zde na Salu jsem nebyl poprvé. Na naše delegátky jsou úžasné baby!! Pomohou, jsou věcné, lidské a znají velmi dobře poměry a možnosti na Kapverdských ostrovech. Tímto bych dámám ještě jednou poděkoval z ČR :) Jestli chce někdo poznat čistý a silný oceán, ať neváhá a jede hned. Radikálně se rozrůstají služby v Santa Marii.

Volně se pohybující psi jsou chudáci a potřebují naši pomoc z ČR. Kousek za Santa Marií směrem na Espargos. Dá se dojít v pohodě pěšky! Je psí útulek OSPA. Prosím, zajděte tam a vyvenčete si svého pejska v Africe. Podpořit můžete i jinak. Děkuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Staví se, přestavuje se, … Já měl tentokrát bungalov dobrý.

Strava
Zhoršili se! Polévky, hlavní jídla i přílohy - nic moc. Tak jsem jedl alespoň dezerty. Ale je toho hodně - tak nenažraní si přijdou na své. Na snídani funguje jen jeden automat na kávu. Ten druhý není v provozu. Dezinfekci na ruce u dveří nedali za 15 dnů do provozu.

Služby hotelu
Začnu recepcí - nerozmění vám ani 50 euro, neustále nemají drobné. Jsou neochotní.

Velmi chválím: pokojské, zahradníky a především číšníky!

Bar na pláži tohoto hotelu: po několik let velmi ochotní, usměvaví, šikovní mladí lidé. Snad je pochválí :)

Pláž
Nádherná dlouhá čistá písečná pláž.

Jiří Brabec, 18.02.2020, Datum pobytu: 24.1. - 7.2.2020
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojenost.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na maličkosti(chybí sušák na ručníky a plavky)velmi dobré, úklid O.K.

Strava
Rozmanitá a chutná.

Služby hotelu
Bez problémů.

Pláž
Pláž čistá,blízko ubytování,plážový servis O.K.

Některá lehátka by už zasloužila vyměnit.

Kamila V., 18.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 14.2.2020
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10 Úžasná dovolená pro všechny, kdo hledají klid a pohodu. Nádherný oceán a duny. Oceán však v únoru není vhodný k plavání, jsou velké vlny...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená pro všechny, kdo hledají klid a pohodu. Nádherný oceán a duny. Oceán však v únoru není vhodný k plavání, jsou velké vlny a celý pobyt byla červená vlajka. Plavat se dá v bazénech, kde je slaná voda. Počasí v únoru je přes den nádherné, ale jak se večer schová slunce, je chladněji. Je dobré si s sebou vzít teplejší oblečení. Je vhodné i na večerní programy do amfiteátru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné domečky, které tvoří malebné uličky. Všude čisto. Musíte počítat s tím, že se trochu projdete, než přijdete do restaurace nebo na pláž. Vzhledem k množství jídla je to jen dobře, ale pro člověka s pohybovými problémy je to horší.

Strava
Výborná. Každý si najde pro sebe, co má rád. Vynikající ryby, saláty, těstoviny. Tatarák z tuňáka je opravdová lahůdka.

Služby hotelu
Vynikající. Personál usměvavý, ochotný, snaží se mluvit česky.

Pláž
Obrovská, spousta volných lehátek, žádné davy lidí. Klid a pohoda. Na pláži čisto. Cestou na pláž plážový bar, kde se můžete občerstvit. Vzdálenost hlavní restaurace a pláže cca 500 m.

Daniela R., 17.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 14.2.2020
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 S dovolenou na Iberostar Boa Vista Club jsme byli moc spokojeni. Personál byl vždy moc příjemný a ochotný. Animační programy byly také...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou na Iberostar Boa Vista Club jsme byli moc spokojeni. Personál byl vždy moc příjemný a ochotný. Animační programy byly také super. Byla to naše první dovolená a po Kapverdách se bude težko hledat takováhle dovolená. Určitě bychom se tam rádi vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný. Nahlédli jsme do 2 pokojů a oba byli moc pekně řešeny.

Strava
Jídlo bylo skvělé. Při přichodu na jídlo stál u vchodu vždy někdo z personálu a rozdávali různé nápoje. Jídla bylo vždy dost. Pravidelně doplňovali všechny jídla, takže když jste si chtěli vzít něco co už nebylo, během chvilky už zase bylo.

Služby hotelu
Služby hotelu byly v pořádku. Je bar u bazénu, kde mají i nejaké snacky, je tam dostačující výběr. Je tam i automat, kde si čepujete i nealko. Pro koktejl, ale musíte na bar.

Další bar je i v lobby a i tam Vám připraví některé nápoje.

Pláž
Pláž byla nádherná. Dostatek lehátek pro všechny, každý se vešel. Nikdo Vás neotravuje s prodejem suvenýrů. Několik metrů od lehátek mají prodejci stánky, kam můžete zajít, mají rádi vyjednávání o ceně, ale nikdo vás nebude chodit otravovat, což je super.

Bar na pláži je trošku dál od pláže, ale není to tak hrozný. Krom pití tam nabízeli např. Zmrzlinu v kelímku nebo oříšky atd.

Lukáš Junek, 17.02.2020, Datum pobytu: 26.9. - 4.10.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Iberostar Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená od 4.-11.2.2020 se nám velice líbila. Boa vista je krásný malý ostrov, nádherné dlouhé čisté pláže

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená od 4.-11.2.2020 se nám velice líbila. Boa vista je krásný malý ostrov, nádherné dlouhé čisté pláže Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je ve velmi pěkných malých vilkách. Celý komplex je takto vystaven, není zde žádná hlavní budova, kde by byli lidé ubytováni. V hlavní budově je pouze, bar, recepce, jídelna, fitness. Vše bylo velice čisté, udržované. Personál milý, vstřícný. Celý ostrov se řídí heslem no stress.... Takže všude vládne pohoda.

Přímo k našemu ubytování mám však malou výhradu. Jeli jsme s dětmi, takže jsme měli větší rodinnou suitu. Koupelna , předsíň, 2 pokoje, 2 terasy. V našem pokoji byly dvě postele typu double queen, hezké zařízení, LCD televize, vše super. Bohužel v druhém pokoji, který měl sloužit pro děti, byly pouze dvě postele velice starého typu, bez roštů, jen sololit, 2 noční stolky a stoleček, vše tak zastaralé, že bych dala tak dětem na tábor do chatek. Takže pokoj nebyl využíván a děti obsadily jednu ze dvou postelí double queen, takže nakonec jsme se vyspali pohodlně všichni.

Strava
Výborná, bohatá, rozmanitá, každý si přijde na své.

Snídaně vč. čerstvých palačinek, lívanců, omelet, volských ok, salámy, sýry, párky, klobásky, zelenina, ovoce, jogurty , sušené ovoce, sladké pečivo, ovesná kaše, džusy, káva,mléko, horká čokoláda.... stále doplňováno.

Obědy a večeře rovněž, vždy výběr - ryb, drůbeže, hovězí i vepřové maso. Každý dne další mořské plody- krevety, carpaco z tuňáka, mušle , kalamáry, ovoce, zelenina, velké množství zákusků, přes obědy bývá domácí zmrzlina. Opravdu veliký výběr, stále doplňováno.

Služby hotelu
Ručníky i několikrát denně vymění, není problém. Hotel má sice již 3 majitel, ale zařízení, ručníky apod. je asi od počátku. Osušky, čisté , voňavé, ale již se třepí konečky. Zároveň tak i hotel , sem tam prasklá kachlička, stoly , židle již poznamenány časem. Vše, ale stále čisté.

Pláž
Pláž je krátkou procházkou od hlavní budovy, vzhledem k tomu, že jsou domečky - vilky umístěny v celém areálu, někdo to má blízko téměř u pláže, někdo dále. My jsem bydleli kousíček od recepce, tudíž k bazénu a restauraci blízko, k moři dále, ale nebyl to žádný problém. Pláž čistá, stále udržovaná. Nádherný písek, dostatek lehátek na pláži. U bazénu lehátka již od ranních hodin obsazena a často dlouho nevyužívána, i když je upozornění,že plavčík může při 90 min nepoužívání ručníky odstranit, nedělo se tak.

Lenka T., 17.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 12.2.2020
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista ex.Royal Decameron

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla vynikající

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla vynikající Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, pouze se nikde nedalo usušit mokré prádlo

Strava
Strava pestrá

Ivana Dvořáková, 17.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 14.2.2020
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)