Recenze hotelů
Kapverdské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Velmi pěkná dovolená, za odpovídající peníze

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená, za odpovídající peníze Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejlepší, kde jsem zatím byl na dovolené

Strava
Výborná, pestrá, rozmanitá

Služby hotelu
Výborné, nadstandartní

Pláž
Dosti daleko od hotelu, ale jinak čistá, pěkná

Lukáš Ekrt, 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Riu Palace Santa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9.8 Skvělý hotel, úžasný personál, skvělý domorodci... Jediný "problém" celé dovolené je samotný ostrov Sal, na kterém vše, co...

  • 9.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý hotel, úžasný personál, skvělý domorodci... Jediný "problém" celé dovolené je samotný ostrov Sal, na kterém vše, co místní považují za turisticky lákavý "point of interesting" navštívíte během 2-3 dní. Kdo chce, ten si ale rozhodně zábavu najde. Čisté a teplé moře skvělé ke šnorchlování nebo potápění, úžasně milí lidé. Jinak mazat se, mazat se, mazat se - nejlépe v první řadě opalovacím krémem. Zobrazit celou recenzi

Strava
Doporučuji stáhnout aplikaci hotelu RIU a pokusit se navštívit všechny restaurace které hotel nabízí.

Miroslav H., 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Riu Palace Santa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.8 Zakoupili jsme zájezd s 55% slevou. Této ceně odpovídalo vše. Pokud bychom zakoupili za původní cenu, bylo by to veliké zklamání....

  • 8.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zakoupili jsme zájezd s 55% slevou. Této ceně odpovídalo vše. Pokud bychom zakoupili za původní cenu, bylo by to veliké zklamání. Hotelový komplex nedosahuje úrovně 4 hvězdiček tak, jak jsme zvyklí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vyměnili jsme si pokoj z přízemí do prvniho patra a tento pokoj byl odpovídající. Chyběla sít v jednom okně. Jsou tu komáři. Vodu na pokoj nedoplňuje hotelová služba, musíte si ji nosit sami z restaurace. Úklid vzorný. Postele pohodlné. Klimatizace ok. Prostorná koupelna. Upozornění pro špatně chodící hosty - menší procházka do restaurace a k bazénu.

Strava
Strava velmi chutná ale málo druhů. Malý výběr salátů. Obsluha je fantastická. Vždy ve všem vyhoví.

Dopolední a odpolední bazenový bar vynikající. Nebojte si říci o senvič, není vystaven, ale udělají vám ho a je moc dobrý.

Služby hotelu
Všechno jak má být, uvítali bychom častějsí intervaly dovážení klientů do SantaMarie na normální velkou pláž a zpět.

WIFI u bazénu a v recepci. Někteří hosté říkali, že mají i na pokoji. Někteří neměli. Lze ve městě zakoupit datovou kartu za 7 eur s 5Gb.

Pláž
S pláží je tady potíž, je malinká a v zátoce je málo vody na plavání. Hodně ježků a kamenů. Určitě boty do vody. Šnorchl a brýle jsme využili omezeně. Obtížný vstup do vody. 4 lehátka. Doporučuji jezdit na pláž do SantaMarie, cca 7 min hotelovým autobusem.

Eva T. V., 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Murdeira Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8.6 Hotel krásný,vše v bezvadném stavu,služby na úrovni,personál velmi milý a vstřícný.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný,vše v bezvadném stavu,služby na úrovni,personál velmi milý a vstřícný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v prostorných bungalovech ,každý den se uklízely,vyměňovaly ručníky i ložní prádlo,stejně jako každý den se všude vytíralo-v hotelu i několikrát za den,u bazénu každý večer.Úklidový personál vždy v čistých naškrobených šatičkách,byl na ně hezký pohled :-)Všude opravdu velmi čisto.

Strava
Obrovský výběr jídla teplého i studeného,saláty,sýry uzeniny,dresingy,slané a sladké pečivo,zákusky,exotické ovoce,nealko,víno,pivo,alkohol-na co si jen vzpomenete.Vše velice chutné,připravováno na evropský způsob.

Služby hotelu
Služby hotelu kvalitní,personál velmi milý a vstřícný,s profesionálním přístupem.

Pláž
Pláž cca 50 m od bungalovu,kde jsme byli ubytování,jemný písek,lehátka a ručníky zdarma.Pláž velká,nádherný pohled na oceán.Voda teplá,čistá.Celý den je tam plavčík,který hlídá,aby se nikdo neutopil :-)

Vladimíra Gilarová, 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: VOI Vila do Farol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jedna z nejkrásnějších dovolených. Perfektně všechno zorganizované

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejkrásnějších dovolených. Perfektně všechno zorganizované Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádhera a v první řade čistota

Strava
Dokonalá, jelikož je hotel hlavně pro italskou klientelu, tak takhle vypadá i strava, takže každý europan si tady může vybírat od výmyslu světa

Služby hotelu
Hotel krásny, čistý, voňavý- Všichni s úsměvem a sama ochota.

Pláž
Krásná, jako z fotek na reklamu. Jen tam dost fouká, tak je ůepší být dopo u oceánu a odpo u bazénu, který je ale čistý a se slanou vodou

Lýdia Biľová, 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: VOI Vila do Farol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Krásná dovolená

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, v koupelně již nějaké zašlé věci, v pokoji zima

Strava
Strava výborná, výběr všeho

Služby hotelu
Všichni ochotní, spokojenost

Pláž
Krásná pláž, moře průzračné,

Eva S., 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Riu Palace Cabo Verde (Ponta Preta)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 10 Opravdu jsme si odpočinuli, všude čisto, personál hotelu ochotný a milý.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu jsme si odpočinuli, všude čisto, personál hotelu ochotný a milý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, každý den čisté ručníky, doplňování pitné vody. Klimatizace samozřejmostí. Jen “pozor” na komáry :D doporučuji vzít něco do zásuvky, ale dá se koupit i na místě ve městě :)

Strava
Jídlo výborné, opravdu velký a bohatý výběr.

Pláž
Pláž ihned u hotelu, možnost nekonečných procházek. Vyhrazené místo pro koupaní i když jsou velké vlny. Pláž hlídaná i plavčíkem.

Dominika L., 09.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 5.5.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Melia Dunas Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Tento hotel má výhodu,že je v něm a okolí klid. Nevýhodou je, že hotel začíná být zanedbaný a rozhodně nesplňuje očekávání 4 hvězdiček.

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel má výhodu,že je v něm a okolí klid. Nevýhodou je, že hotel začíná být zanedbaný a rozhodně nesplňuje očekávání 4 hvězdiček. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nedostatečná údržba našich 2 pokojů: v kuchyňce byl rozpadlý pákový kohout, pokažená klimatizace.

Strava
Strava velice fádní: ryba s rýží/ těstoviny/piza/kuře - v poledne i večer stále dokola, snídaně denně beze změny,žádná zelenina.

Služby hotelu
Pokojská a recepční OK, žádné další další služby.

Pláž
Pláž je použitelná ke koupeli pouze při vyvrcholení přílivu.

Zdeňka Kulhánková, 03.05.2022, Datum pobytu: 21.4. - 28.4.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Murdeira Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9.6 Dovolena byla krásná, jídlo výborný a oceán čistý a úžasná pláž. Jediné co chybí jsou zachody a sprchy na pláži a v okolí je dost komárů,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla krásná, jídlo výborný a oceán čistý a úžasná pláž. Jediné co chybí jsou zachody a sprchy na pláži a v okolí je dost komárů, ale celkově to hodnotíme jako zatím nejhezčí dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Michaela Z., 02.05.2022, Datum pobytu: 21.4. - 28.4.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Riu Funana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Naprostá spokojenost, splnilo a v lecčems předčilo očekávání. Adults hotel opravdu zajistil klidnou a pohodovou dovolenou bez křiku dětí...

  • 9.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, splnilo a v lecčems předčilo očekávání. Adults hotel opravdu zajistil klidnou a pohodovou dovolenou bez křiku dětí a přeplněných bazénů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi příjemné prostředí celého hotelu, všude čisto, pokoj dostatečně prostorný, pravidelně uklízený. Kapacitně nebyl nikdy problém kdykoliv najít místo v hotelovém lobby, stravovacích prostorách, barech, lehátkách u bazénu i na pláži.

Strava
Mezinárodní kuchyně ve špičkové kvalitě, rozmanitý výběr jídel včetně dezertů, neustále doplňovaný bufet (nikdy nic nedošlo). Servírované nápoje (víno, pivo, nealko) v dobré kvalitě, chyběla širší nabídka prémiovějších vín. Alkohol převážně místní výroby (s nižším obsahem alkoholu). Návštěva místního gurmet restaurantu Kulinarium splnila očekávání, jakkoliv byla srovnatelná s kvalitou jídel běžně podávaných v jídelně (bufetu).

Služby hotelu
Prvotřídní servis a ochota personálu, při řešení jakéhokoliv nedostatku či problému řešeno obratem (oprava pokojového trezoru, deka navíc). Veškeré rezervace (do restaurací) a požadavky je možné realizovat prostřednictvím mobilní aplikace.

Pláž
Velmi blízko hotelu, dobře přístupná, dostatek lehátek i míst se stínem (pod palmami), lepším dojmem (bílý písek, tyrkysové moře) působila však jiná část pobřeží, dále od oficiální pláže, například procházkou do města Santa Maria (místa téměř bez lidí).

Martin K., 02.05.2022, Datum pobytu: 21.4. - 28.4.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Riu Palace Cabo Verde (Ponta Preta)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)