Recenze hotelů
Tenerife - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Dovolená hodnocena celkově velmi pozitivně i s dcerou na vozíku jsme nebyli nijak omezeni. Pokud jedete s dětmi tak je návštěva blízkého...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená hodnocena celkově velmi pozitivně i s dcerou na vozíku jsme nebyli nijak omezeni. Pokud jedete s dětmi tak je návštěva blízkého Loro parku nezbytností (vláček staví cca 300 m od hotelu) i dospělí si užijou především show s kosatkami, medúzy atd.. Pro zdatnější doporučuji i výstup na Pico del Teide, ideálně na východ slunce, stín sopky je třeba vidět na vlastní oči. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pohodě, vybírali jsme z hlediska dcery na vozíku, aby byl bezbarierový přístup. Uklízečky uklízely denně, animáci se věnovali denně dětem.

Strava
Strava super, podle mě si vybere každý. Jedině co mi chybělo byla kachnička nebo husička :-))). Jako rybář bych ocenil lepší popis připravených ryb, abych věděl co přesně jím.

Služby hotelu
Služby v pohodě, když ztratíte nebo někde zapomenete kartu bez řečí vystaví novou. Měli jsme all inclusive,barmani v pohodě, akorát někteří neví jak se míchá aperol spritz (davali malo aperolu a šampusu a hodně sody :-))).

Pláž
Pláže jsou kamenité, černý písek, prostě sopečný ostrov. Záleží na rozbouřenosti moře, pokud jsou velké vlny je především návrat z moře docela problematický.

Radovan Kopp, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená v tomto hotelu byla super, jídlo, pití, pokoje velká spokojenost. Na srpen úžasné klima, takže žádná velká horka, prostě akorát....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v tomto hotelu byla super, jídlo, pití, pokoje velká spokojenost. Na srpen úžasné klima, takže žádná velká horka, prostě akorát. Na pokoji nebylo treba zapínat klimatizaci. Přístup na pláž trošku horší, oceán byl čtyři dny klidný, zbytek velké vlny. Okolí plné možnosti výletu. Navštívili jsme Loro park, půjčili si auto a projeli ostrov. Někteří se zúčastnili nočního výstupu na Teide a byli nadšení...za mě vše báječné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, měli jsme výhled na oceán

Strava
Strava pestrá, bohatá, výborná... k snídani jste si mohli dát i šampaňské.. ????

Služby hotelu
Vše na 1*

Pláž
Pláž je z černého hrubšího písku, bez lehátek, ale tohle nám nevadilo. Oceán byl čtyři dny klidný, takže krásné koupání, další dny už to bylo jen na stání na kraji...

Ilona T., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla skvělá...rozhodně doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá...rozhodně doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel byl hezkej, čistej... s možností několika restaurací, barů a jiných aktivit

Strava
strava byla skvělá...pestrá, vždy si člověk vybral, jídlo bylo neustále doplňováno

Služby hotelu
restaurace, bary, posilovna, pinec, bazény

Pláž
černá, hezká, blízko hotelu, někdy větší vlny

Denisa J., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Playa La Arena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená plna zážitků nejen válení u vody

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená plna zážitků nejen válení u vody Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovida i 5 hvezdam

Strava
Každý si vybere, na hotelu jidlo formou bufetu pro každého něco

Služby hotelu
Absolutně perfektní

Pláž
Pláž přímo před hotelem absolutně bez problému

Hana G., 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 9.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Playa La Arena

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělý relax.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Rozmanitá strava

Služby hotelu
Na vysoké úrovni

Pláž
Pláž byla čistá, dobře přístupná

Věra S., 12.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Iberostar Sábila

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená na Tenerife byla úžasná. Byli jsme na ostrově 15 dní. Procestovali jsme celý ostrov a jedním slovem prostě " NÁDHERA "

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na Tenerife byla úžasná. Byli jsme na ostrově 15 dní. Procestovali jsme celý ostrov a jedním slovem prostě " NÁDHERA " Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je sice trošku dál od oceánu(15 min. pěšky) , ale všechno vynahradí jeho umístění vlastně v botanické zahradě. Jediné co nám vadilo , bylo umístění našeho pokoje (1203) . Sice jsme měli balkón ale místo s výhledem na zahradu tak jsme koukali na trubky a klimatizaci. Dále nám vadil hluk , protože pod tímto pokojem je pokoj zaměstnanců.

Strava
Strava byla vynikající. Vše na co si vzpomenete.

Služby hotelu
Každý den uklizeno. Jinak služby hotelu jsme nevyužili. Personál stále úsměvavý.

Pláž
Pláž jsme nevyužili.

Petr Z., 12.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 9.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Sol Parque San Antonio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Perfektní dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné. Rušnější noční život.

Strava
Skvělá.

Služby hotelu
Perfektní.

Pláž
Ucházející množství lidí. Při odlivu a přílivu vlny. Místy písčité - světlý i tmavý písek.

Anonym, 11.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vsechno.Super.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vsechno.Super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vsechno v pozadku.

Strava
Bomba

Služby hotelu
Ednicka

Pláž
Dobryj plaz malyj.vemnuty vuz na 3 dnu.a uvidite vsechni plazi Tenerife.????

Ruslan Mykhaylovskyy, 09.08.2019, Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Club Hotel Riu Buena Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 vše bylo v naprostem pořadku. Hotel,pokoj,okoli hotelu fantasticke. jedna z nejlepšich dovolenych.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
vše bylo v naprostem pořadku. Hotel,pokoj,okoli hotelu fantasticke. jedna z nejlepšich dovolenych. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vinikajici

Strava
Strava v hotelu i v okolnich restauracich velmi dobra.

Služby hotelu
Služby vinikajici uklid na pokoji každy den.Tež dene čiste ručniky.

Pláž
S plažemi to bylo horší ale hned naproti hotelu byl komplex bazenu s morskou vodou . Vstup jen cca. 5eur .Takže vinikajici.

Anonym, 08.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 5.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Vše předčilo naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše předčilo naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl skvělý. Vana i sprchový kout se pro 4 členy rodiny hodila.

Strava
Výborná, bobat, vyber. Děti chodily pro výbornou zmrzlinu.

Služby hotelu
Nic nám nechybělo. Velké vyžití v hotelu, včetně skvělého animacniho týmu. Večerní představení byly na jedničku.

Pláž
Skvělý černý pisek, každý den upravován pláž.

Dana P. L., 08.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Playa La Arena

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)