Recenze hotelů
Tenerife - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Úžasná dovolená, hotel velmi příjemný, skvělý bazén, moc milý personál a výborné jídlo v restauraci.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, hotel velmi příjemný, skvělý bazén, moc milý personál a výborné jídlo v restauraci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi příjemný komplex, celkem velký vyhřívaný bazén, z pokoje to byla do restaurace příjemná procházka mezi bungalovy. Pokoj velký, s balkónem, dokonce i s vybavenou kuchyňkou, kterou jsme ani nevyužili. Se službami hotelu nebyl nejmenší problém.

Strava
Nejlepší výběr jídla u večeří a snídaní, jaké jsem u hotelového ubytování podobného typu zažila. Večeře byly skutečně každý den jiné, výběr z mnoha druhů masa i ryb, každý den jiná úprava a hromady zeleniny teplé i salátů. K snídani každý den čerstvé palačinky a ráno i večer spousta čerstvého ovoce, jogurtů...

Služby hotelu
V hotelu jsme byli naprosto spokojeni.

Pláž
Pláž i voda nádherně čisté, na výběr je nejbližší pláž s tmavým pískem a o trochu vzdálenější se světlým, obě velmi příjemné.

Anonym, 25.01.2022, Datum pobytu: 15.1. - 22.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: GF Isabel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 celkový dojem...přijeli jsme za obrovského vichru,, první noc byla taková, že jsme na pokoji 121 měli průvan s ledovým větrem tak silný,...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem...přijeli jsme za obrovského vichru,, první noc byla taková, že jsme na pokoji 121 měli průvan s ledovým větrem tak silný, že jsme do rána onemocněli, ,museli jsme ucpat mezery mezi skříní a zdí osuškama,,,,,, pokojské jsme to ukázali,,,ale bohužel, žádná náprava, byla nám tam zima,,,,odjeli jsme nemocní a naštvaní,,,,snídaně 7 dní naprosto stejná,,,,žádná změna,,,

dále, nevím proč nesdělí cestovní kancelář ., že obsazenost hotelu byla ze 100 procent důchodců nad 70 let,,,

jeli jsme s 2letým dítětem a byli jsme zoufalí.....pro děti vůbec žádný kout na hraní jen sezení pro karetní hry pro dospělé,,,špatná volba hotelu pro nás,,velmi špatná, mrzí mě ,že nás nikdo neupozornil na jiný vhodnější hotel,,příště zavoláme přímo na teneriffe ,,ať nám tam poradí,,,,opravdu za 75tisíc za 7 dní v ledovém bazénu už neee,,,,jinak ještě poznámka,,,delegátka z německé cestovní kanceláře byla totálně arogantní nevstřícná až zlá ženská,,,,,už tam nepojedeme,,,,nikdy,, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
celkový pokoj pěkný až na ten průvan...

Strava
jídlo dobré ,,pořád dokola,,,,

Služby hotelu
dobré

Pláž
museli jsme jezdit taxíkem na pláž,,,maličkej by to neušel,,,,,

jinak pláže u jiných hotelů nádherné čisté.....

Lenka W., 25.01.2022, Datum pobytu: 15.1. - 22.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: allsun Los Hibiscos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Poměr cena kvalita je vynikající. Na 2* jsem byla mile překvapena.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena kvalita je vynikající. Na 2* jsem byla mile překvapena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v apartmánech - obývací pokoj, ložnice, kuchyň (zařízená), koupelna, přední terasa a vzadu takový "dvorek", vhodný třeba pro kočárek nebo nějaké sportovní vybavení. Některé apartmány měly místo terasy balkón. Zařízení staršího data, ale vše čisté, nic nerozbité. V kuchyní je nádobí, rychlovarná konvice, mikrovlnka, topinkovač a elektrický sporák s troubou. Lednička je také součástí.

Strava
My jsme měli all inclusive, takže přísun jídla a pití po celý den. Jídlo velice chutné, obměňovalo se, někdy i tématické večery (asijaká kuchyně nebo italská). Kuchyně středomořského typu - hodně ryby a místní pokrmy (paella, churros, nachos apod.), také saláty nebo nakrájená zelenina, kdo si chce udělat salát sám. Dezerty taky moc dobré - různé dorty nebo želé, různé pěny a pudinky.

Pláž
Pláž je od hotelu celkem dál. Svižnější procházkou je to za 15 minut, s dítětem tak 20. Nazpátek vám to bude trvat déle, jelikož je to cesta do kopce. Je ale možné využít zdarma dopravu minibusem od hotelu na pláž i zpět. Většinou jsme to dělali tak, že na pláž jsme se prošli a nahoru jsme se nechali vyvézt :). Pláž čistá, písečná s pozvolným vstupem. Lehátka se slunečníkem za poplatek. U pláze promenáda s obchody a restauracemi, dětská hriště i herna.

Nikola S., 25.01.2022, Datum pobytu: 15.1. - 22.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Laguna Park II

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 hotel odpovídá ceně, velká spokojenost a rádi se vrátíme

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
hotel odpovídá ceně, velká spokojenost a rádi se vrátíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj čistý, vkusně zařízený, včetně klimatizace

Strava
pestrá nabídka, tematické večeře, vše čerstvé a chutné

Služby hotelu
nabídka služeb dostatečná, včetně sportovního vyžití, hudba také

Pláž
pláž není součástí hotelu, ale krátkou chůzí se lze dostat na kamenitou pláž

Jitka B., 19.01.2022, Datum pobytu: 27.12.2021 - 3.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 4,4 dovolená super,okolí krásné.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
dovolená super,okolí krásné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
malí pokoj,žádný životní prostor,balkon minimální ani se mě nechce o tom psát s nechutí jsme chodili na pokoj,postele hruza,koupelna hruza.

Strava
pruměrná

Služby hotelu
dobré

Pláž
vše skvělé a krásné

Marie H., 17.01.2022, Datum pobytu: 5.1. - 12.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Strategické místo na jihu ostrova, i v lednu příjemné teploty kolem 22*.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Strategické místo na jihu ostrova, i v lednu příjemné teploty kolem 22*. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel příjemný, personál usměvaný a ochotný, denně úklid i odpoledne.. Max. spokojenost.

Strava
Strava nás příjemně překvapila, velký výběr.

Služby hotelu
Připláceli jsme si Prestige* - pro klienty bez dětí skvělá věc

Pláž
Pláž pod hotelem menší, černý písek. Nám to nevadilo, jezdili jsme po ostrově a nebo využívali bazén.

Lenka Krautová, 17.01.2022, Datum pobytu: 5.1. - 12.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Iberostar Bouganville Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Pohled na pláž s hotelem v pozadí 1 fotografie

Celkem: 6,2 Bylo to co jsem očekával. Po návštěvě Rhodosu s dětmi prostřednictvím CK. Jsem se zařekl, že už s CK nikdy do zahraničí nepojedu. Hotel...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to co jsem očekával. Po návštěvě Rhodosu s dětmi prostřednictvím CK. Jsem se zařekl, že už s CK nikdy do zahraničí nepojedu. Hotel byl daleko od moře (čemuž odpovídala cena), ale měl dle fotek krásný velký bazén. Ten byl v době naší návštěvy vypuštěn a ohrazen páskou. Hned první den jsme hlásili delegátce a slíbila to vyřešit. Nic nevyřešila a moje děti tak měli zkaženou dovolenou. Zástupce společnosti CK pro Rhodos mi pak po žádosti o kompenzace za nefunkční hotel (bylo tam víc problémů) mi sdělil, že mě neodškodní, jelikož jsem z delegátkou nepodepsal o závadě protokol.Naše právo jasně stanoví dost značnou lhůtu na podání stížnosti i po návratu. Tak jsem si řekl, že s CK ..už nikdy nepojedu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo to co jsem očekával a snad i více.

Strava
Měl jsem pouze snídaně a tam byl velký výběr.

Služby hotelu
Služba hotelu dobrá. Zarazila mě absence hotelové wi-fi, která byla mimo provoz. Největší zádrhel nastal při odjezdu. Dle pokynů CK z Německa, měl být vyvěšen odjezd na nástěnce v recepci, ta tam ale nebyla. Informaci jsem dostal až při odevzdání klíčů na papírku. S odvozovou dodávkou na přilehlé křižovatce jsme se nějak minuli. Nechápu, proč řidič nešel 50 m na recepci, kde jsem seděl s kufry připraven. Volali jsme hned dopravci W2M, ať se pro mě vrátí. Po čtvrthodině čekání mi řekli, že to už nejde a ať si vezmu taxi a schovám účet, že mi to na letišti proplatí. Bylo to přes 100 km taxikem. Na letišti jsem šel k CK , se kterou jsem cestoval, tam volali do W2M, tam to ale nebrali. Že mám poslat účtenku až po návratu. Tu jsem jim poslal, ale velmi pochybuji, že mi ji někdo proplatí.

Pláž
V pořádku.

Radek Belza, 11.01.2022, Datum pobytu: 1.1. - 8.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Účtenka za taxi. 1 fotografie

Celkem: 7,6 Pristavnu mesto v pomerne prikrem srazu. Plaz s cernym piskem a kameny kousek od hotelu, nicmene idealni na koupani moc neni. Vyuziva se...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pristavnu mesto v pomerne prikrem srazu. Plaz s cernym piskem a kameny kousek od hotelu, nicmene idealni na koupani moc neni. Vyuziva se k surfovani.

Centrum mesta nabizi spoustu restauraci, kavaren, obchodu a jeho stsra cast si stale zachovala historicky raz ktery na jizni casti ostrova temer neni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani dobre. Hotel vykazuje mirne znamky zasle slavy nicmene vsechno funkcni, prakticke.

2 bazeny, jeden s vyhrivanou vodou.

Personal velmi prijemny a napomocny za kazdych okolnosti.

Strava
Meli jsme pouze snidane, nicmene s jidlem jsme byli velmi spokojeni. Siroka nabidka vseho mozneho.

Služby hotelu
Krome bazenu jsme nic jineho nevyuzili.

Pláž
Plaz - cerny pisek a kameny. Vetsinou velke vlny. Ke koupani se moc nehodi, je spise vyuzivana pro surfing.

Na koupani je lepsi pouzit vedlejsi umele zbudovanou lagunu, kam je ovsem potreba zaplatit vstup.

Marian S., 10.01.2022, Datum pobytu: 29.12.2021 - 5.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Puerto De La Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Pomer cena/vykon neodpovidajici. Kvalitu se snazi dohnat ochotnym personalem a pomerne dobrou kuchyni.

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Pomer cena/vykon neodpovidajici.

Kvalitu se snazi dohnat ochotnym personalem a pomerne dobrou kuchyni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitou zpracovani vice hostel nez hotel.

Pokoj velmi maly, nicmene cisty, postele pohodlne.

Pokoje hlucne (tenke steny, nedolehajici okna/dvere).

Strava
Neohromi/neurazi

Pláž
Daleko od plaze, ale dobra poloha v ramci mesta na vyjezdy na kole

Iveta Vackova, 08.01.2022, Datum pobytu: 22.12. - 29.12.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)