Recenze hotelů
Tenerife - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Hotel vhodný pro starší lidi, hledající relax u bazénu s jídlem a pitím téměř po celý den. Vhodné i pro rodinu s dětmi od 3 do 7let.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel vhodný pro starší lidi, hledající relax u bazénu s jídlem a pitím téměř po celý den. Vhodné i pro rodinu s dětmi od 3 do 7let. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení pokojů poněkud zastaralé, potřebovali by vyměnit závěsy a matrace. Vše však čisté pečlivě uklízené.

Strava
Strava formou švédských stolů pestrá, dostatečný výběr.

Služby hotelu
Programy vhodné pro důchodce. Pro děti brouzdaliště a dětský koutek. Mhoho času jsme v hotelu netrávili a raději hledali krásy ostrova.

Pláž
Bazény hotelu perfektní, pláž malá, nevybavená.

Pavel Brzobohatý, 12.03.2020, Datum pobytu: 2.3. - 9.3.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Club Hotel Riu Buena Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,4 Protože jsem byla v Puertu počtvrté, věděla jsem, co od dovolené očekàvat a byla jsem naprosto spokojená. Městečko je velmi příjemné, s...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Protože jsem byla v Puertu počtvrté, věděla jsem, co od dovolené očekàvat a byla jsem naprosto spokojená. Městečko je velmi příjemné, s obchůdky a hospůdkami, krásné procházky i po okolí, vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Aquario je nižšī kategorie, ale má rozdílné možnosti ubytování. Od poměrnè luxusních, přes průměrné až po zcela nevyhovující. Nám se, bohužel, stalo, že nám byl přidělen pokoj v otřesné kvalitě. Malá tmavá ledová kobka, ušmudlané horní deky i přehozy, nechutná koupelna. Ihned jsme to na recepci reklamovali, bylo nám řečeno, že až druhý den nám pokoj vymění. Nechtěli jsme se nechat odbýt, ale bylo to neprűstřelné. A tak jsme strávily jednu z nejhorších nocí. Jednak nám byla strašná zima, nebyly tam náhradní deky, jednak jsme měly obavy, jak to druhý den dopadne, zkrátka jsme vūbec nespaly, navlečené v bundách. Druhý den ve 12 hodin jsme dostaly nový pokoj, se kterým jsme byly spokojené. I když žádný luxus, ale slušný průměr. Mám poněkud problém spát pod sice čistým prostěradlem, ale horní deky samozřejmè jsou použité. Úklid byl taky průměrný, spíše jen bylo ustláno, vynesený koš a občas vyměnėnē ručníky.To nám však nevadilo, v hotelu jsme trávily minimum času. Poučení, nenechat se odbýt, trvat na výměně pokoje, jinak kontaktovat delegáty. Náš delegát byl ochoten nám pomoci, pokud by to nedopadlo.

Strava
Měly jsme pouze snídani, nemám zájem se večer nacpávat. Snídaně byly velmi dobré, bohaté, párky, vejce na všechny způsoby, šunka, sýry, zelenina, ovoce, jogurty atd...Automaty na kávu, sladké pečivo, bez výhrad.

Služby hotelu
Viz ubytování

Pláž
Hotel je v kopci, nám to však vyhovovalo, hned dopoledne jsme měly příjemnou procházku asi 2 km na pláž.. Pro imobilní lidi nevhodné. Pláž se sopečným pískem nám vyhovuje, neulpívá tak na těle, nemáte ho všude jako klasický žlutý. Jsou to vlastně drobounké kamínky. Voda v Atlantiku je vždy chladná, na delší plavání jen pro otrlé povahy. Občas jsme pro plavání využily příjemný hotelový bazén.

Soňa Grundová, 05.03.2020, Datum pobytu: 21.2. - 2.3.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Luxusní dovolená na krásném místě,

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Luxusní dovolená na krásném místě, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v 9 patře měl skvělý výhled. v rezortu je vyhřívaný bazén.

Strava
Opravdu velký výběr, každý den jiný druh kuchyně, španělská,indická, mexická, atd.

Služby hotelu
Milý, usměvavý a nápomocný perzonál. Barmani byli skvělí.

Pláž
Pláž vzdálená 200m od hotelu je menší , ale o 200m dále je krásná prostorná pláž dlouhá přes kilometr.

Skvelá na běhání a procházky. Lidí na ní bylo málo.

Martin L., 05.03.2020, Datum pobytu: 24.2. - 2.3.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Pozitivní dojem z hotelu a personálu převažuje. Hezké pláže v okolí nečekejte, ale vynahradí to přírodní bazének v blízkosti hotelu,...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pozitivní dojem z hotelu a personálu převažuje. Hezké pláže v okolí nečekejte, ale vynahradí to přírodní bazének v blízkosti hotelu, který plní voda z oceánu. Krásný výhled na útesy vám zvedne náladu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jde vidět, že byly pokoje zrekonstruovány. Moderní vybavení ložnice i obývacího pokoje. Koupelna by zasloužila více péče. Co nám opravdu vadilo, byli pro nás neznámí, malí brouci (něco jako naše mušky, ale nelétali), kteří semtam lozili v obývacím pokoji (po podlaze, stolech) a koupelně. Na žádost pokojské za nějaké to všimné, nám podlahu vytřela saponátem, ale za dva dny tam byli zase:/...stačilo by se možná věnovat pečlivěji úklidu (již jsme psali hodnocení přímo do hotelu).

V neděli se pokoje neuklízí, pouze po hostech, kteří odjeli. V případě potřeby čehokoliv, Vám ráda pomůže recepce.

Strava
Využili jsme all inclusive a strava byla na hotelu to nejlepší. Pestrý výběr různých jídel, tématické večeře (přidali ke klasické rautové večeři Fondue, různé druhy připravených tapas,...). Nepodařilo se nám za ten týden ochutnat všechno. Vegetariáni měli také svůj koutek s těstovinami, paellou, různé druhy ryb, čerstvá zelenina.....Kuchaři před Vámi chystali některé pokrmy (ráno vajíčka dle libosti, sendviče, lívance, na oběd a večeře různé druhy mas a ryb). Z nápojů bylo na výběr od piva, přes nealko točené limonády, džusy až po výbornou sangríu, což Vám také natočili na jednom z barů u bazénu.

Služby hotelu
Využili jsme pouze trezor ze služeb v hotelu za 10 eurový depozit.

Pláž
Byli jsme v místě, které nebylo až tak frekventované turisty, únor to možná podtrhl, ale ani v našem městě nebylo moc možností zajít si na pláž (byly tam dvě menší), což nám nevadilo, půjčili jsme si auto a měli možnost si zajet kamkoli...

František P., 02.03.2020, Datum pobytu: 20.2. - 28.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Tamaimo Tropical

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená OK. I když jsme zažili písečnou bouři s devastujícími vlivy na přírodu a první případ koronaviru na Tenerife ( ne v našem...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená OK. I když jsme zažili písečnou bouři s devastujícími vlivy na přírodu a první případ koronaviru na Tenerife ( ne v našem hotelu), vše jsme zvládli a pobyt byl pro nás i děti velmi hezký. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V tomto hotelu jsme byli již potřetí, ubytování dobré, pokoje čisté, denní úklid. K dispozici za poplatek tresor a WIFI. Myslím si, že zrovna poplatek za WIFI s využitím na pokoji je už trochu mimo reál, v době boomu IT.

Strava
Strava chutná, rozmanitá. Dostatek ovoce i zeleninových salátů. No a "sladké tečky" po jídle..... to byla mńamka.

Služby hotelu
Vzhledem k počasí jsme v hotelu využili skoro denně i vnitřní bazén a výřivku. Dobré je zaplatit si vstup na celou dobu pobytu, je to výhodnější než jednotlivé vstupy a navštívit vnitřní bazén pak můžete kdykoliv.

Pláž
Pláž byla cca 2 minuty od hotelu. Krásná, pro nás nezvyklá pláž s lávovým černým pískem.

Hana Klempová, 02.03.2020, Datum pobytu: 21.2. - 28.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Gran Hotel Turquesa Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená se nám líbila, ale koupání v oceánu nás zklamalo. Arogance plavčíků. Pokud neumíte anglicky, tak Vám vyhrožuje policií. Ale...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, ale koupání v oceánu nás zklamalo. Arogance plavčíků. Pokud neumíte anglicky, tak Vám vyhrožuje policií. Ale pořádané výlety na La Gomeru a do vnitrozemí prostě úžasné. Zvlášť Pico del Teide. Prostě zážitek, na který se nezapomíná. Hodně jsme se o těchto ostrovech dověděli. Určitě si tuto dovolenou ještě zopakujeme, ale budeme si pečlivěji vybírat možnost koupání. Hotel se nám taky líbil a strava byla vynikající. Co se týká koupání, tak nakonec jsme skončili u hotelového bazénu. A kvůli tomu na dovolenou nejezdíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Celkový dojem špatný. V blízkosti hotelu jedna pláž.

Luboš Hejl, 29.02.2020, Datum pobytu: 14.10. - 21.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Lagos de Cesar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vše bylo přesně jako jsme očekávali. Spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo přesně jako jsme očekávali. Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj naprosto dostačující, čistý, jednoduchý, ale příjemný. Hotel je částečně rekonstruován, nové části se moc povedly a staré klasika, která neurazí. Venkovní část okolo bazénu pěkná, voda vyhřívaná. Celkově není co vytknout.

Strava
Standard. Dá se zde dobře najíst, ale zase jsou i lepší hotely, co se jídla týče. Nicméně každý si určitě vybere, strava je rozmanitá, jen cocktaily jsou slabší. Potěšila místní papaya, banány, sýr, dobré pečivo a příjemný tapas bar v ceně all inclusive.

Služby hotelu
Personál v hotelu je skvělý. Všichni moc milí a hlavně skvělý tým animatorů, který umí dělat show a zabavit děti.

Johana T., 28.02.2020, Datum pobytu: 10.2. - 24.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Playa la Arena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 celkový dojem je spokojenost s dovolenou.

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem je spokojenost s dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V apartmánu bylo zařízení starší ale zachovalé téměř jako nepoužívané.V kuchyni byly základní věci k vaření ale vzhledem k all inclusive ,námi nepoužité.Z bojleru trochu kapala voda cca deci za den.Největší problém byl se skříní v ložnici (vestavěná ve zdi) kde byla velmi cítit plíseň tak jsme ji nepoužívaly.TV za poplatek 1 euro na hodinu my přijde trochu divné.Vchodové dveře při otvírán drhly a stejně tak dveře na terasu.

Strava
Jídlo bylo v průměru dobré ale ne výborné nebo extra.K dispozici vždy tři druhy masa těstoviny,rýže a brambory , dostatek zeleniny.Snídaně v celku stejné každé ráno ale šlo to kombinovat.Jídlo průměr jen taktak.

Služby hotelu
Služby hotelu se smrskly na požadavek jídla sebou na výlet.Jednotvárné voda, jablko a toustový chléb s plátkem sýra a plátkem salámu.Na třetí den jsme nechtěly radši nic a koupily si jídlo v restauraci a bylo výborné.Menu kuře s hranolky pro dva za 6 euro je přece super.(rest.Othelo I)2x káva a 1,5l vody za 3 eura je super.

Pláž
K pláži se šlo procházkou asi 7 minut.Vzhledem k tomu že jsme spíše chodci po tůrách než plážový povaleči nedokážu posoudit.Byly jsme jen při příjezdu se projít i k pláži ale jinak jsme byly někde po ostrově a stále v pohybu.

Petr Datel, 28.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Callao Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Tenerrife je krásné , tak jako další ostrovy kanárského souostroví. Služby, čistota a jídlo na vysoké úrovni. Delegátka se o vše...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tenerrife je krásné , tak jako další ostrovy kanárského souostroví.

Služby, čistota a jídlo na vysoké úrovni.

Delegátka se o vše postarala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem na moře krásný. Jediná výtka byla jen snad ta, že jsme byli ubytování v 5. patře a nad pokojem byla velká terasa s barem. V noci se nedalo spát dříve než kolem 1 hodiny ráno, protože jak lidé usedali na židle a tahali je po zemi, mysleli jsme, že je zemětřesení.

Strava
Strava výbornááááááááá. Takové množství ryb jsme nikde nezažili.

Personál usměvavý a ochotný.

Služby hotelu
Každý den taneční večer, během dne sportovní aktivity, fitness centrum.

Pláž
Bohužel u tohoto hotelu není pláž, tak jak je uvedeno v popisu. Kolem dokola jsou nádherné skály, ale bohužel bez přístupu do moře. Pokud by se chtěl někdo koupat v oceánu, musel by jít 2-3 km nebo jet cca 30 km na dlouhé písečné pláže.

My jsme si pro tentokrát vystačili s bazény, které byly úžasné.

Dana S., 27.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Nádherní příroda, úchvatná ZOO, kterou jsme si nestihli celou ani prohlédnou z důvodu písečné bouře, tu prý od roku 2002 nepamatují....

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nádherní příroda, úchvatná ZOO, kterou jsme si nestihli celou ani prohlédnou z důvodu písečné bouře, tu prý od roku 2002 nepamatují. Doporučuji využít nabídku některé z půjčoven aut, kterých je tu opravdu hodně a projed si celý ostrov, stojí to za to ! Rozhodně bychom se rádi vrátili, už jen skrz tu nepopsatelnou ZOO. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou malinké, útulné, chybí lednička jinak ok.

Strava
Naprostá spokojenost, všeho dostatek kvalita na vysoké úrovni.

Služby hotelu
Uvádějí wifi po celém hotelu, kvalita pokrytí velmi nízká, kolísání signálu, časté výpadky.

Na pokojích je trezor, za ten je potřeba platit, což beru, ale když se do ně něco nevejde, nám například notebook za 50 t., tak na recepci nás odbili, že uložení u nich není možné, že takové služby neposkytují.

Roman K., 27.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Puerto De La Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie