Recenze hotelů
Tenerife - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Určitě se hodí si půjčit auto na Tenerife toho je dost a na různých místech daleko od sebe.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Určitě se hodí si půjčit auto na Tenerife toho je dost a na různých místech daleko od sebe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rozbité tlačítka závodu na splachování. Myslíš si ze nebyl odfuk v koupenlne. Nejspíš rozbité dveře ven na balkon z balkonu se daly otevřít. Jinak Varna konvice nevyuzila ale asi se muže hodit. Fajn lednička. Hodně raminek. I ty skříně nějak pro dva stačily ale zvláštně uspořádané poličky. Velká TV ale nevuzito. Hezky gaučík. Pokoj vypadal celkově hezky byla tam i vana. A terasa hezká s výhledem i na moře. 9. Patro výhoda.

Strava
No ta nás moc s přítelem nenadchla jako stačilo to ale nebylo to ze bychom si nějak moc pochutnali. Malý výběr všeho jak ovoce tak celkově jídla. Dezerty žádné jen jeden a to jen 2x do týdne neboť my tam byli týden. Ale poslední dva dny než jsme odlétali 23.7.2021 tak přijíždělo dost lidi a bylo vidět ze se s jídlem více posnazili. Vecere: Koutek s Italskými testovanými, ídlo s mořskými plody, místo s pečivem a s predkrmem (saláty) a Ok jedno maso a jedna ryba a nějaké hranolky a rybí krokety a zmrzka.Snídaně: Churros, pečivo sladké slané, sýry, šunky, křupky a vločky naštěstí i rostlině mléko. Pak palečky, vajicka, slanina, ovoce. Malý výběr a dost podobný.

Služby hotelu
Jo uklízečku uklidily jak měly. Jinak na recepci byli ochotni. Hráli jsme kulečník a byl tam i fotbálek. Jinak jejich domácí růžové víno nic dobrého. Bazén fajn menší ale asi stačí. Wi-Fi tak různé nekdy stačila pak pomalá celkem.

Pláž
Pláž kousek jde se podél hotelu přejde se po přechodu a už jste tam. Pro vstup do oceánu jsou velké kameny ale i v něm takže jsme padali a trochu se i odřeli. Ale jinak oceán čistý. Velké vlny a dlouho mělké. Jinak před kameny se da ležet na těžkém černém písku. Asi je studenější ale přišlo mi to v pohode.

Lucie C., 26.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Checkin Concordia Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkově dovolená v pořádku až na ta nesmyslná omezení ohledně covidu, kdy si jdete do jídelny pro jídlo s nahubkem, nemáte zde tác, na...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dovolená v pořádku až na ta nesmyslná omezení ohledně covidu, kdy si jdete do jídelny pro jídlo s nahubkem, nemáte zde tác, na který byste si vše nandali na první dobrou a už se tam nemuseli vracet, ale jdete tam minimálně 3x( příbor, talíř s jídlem, pití) čili koncentrace lidí v jídelně trojnásobná ???? Zobrazit celou recenzi

Karel Chaloupek, 26.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9 Velká spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající. Úklid a výměna ručníků každý den. Personál velice ochotný a milý.

Strava
Velký výběr, velice nám chutnalo. Hodně ryb, často krevety a španělské speciality.

Služby hotelu
Čistota, velmi ochotný usměvavý personál.

Pláž
Nedá se koupat přímo u hotelu, příliš velké vlny a kameny. Našli jsme si koupání jinde.

Jana Lafatová, 22.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Tenerife (Golf del Sur)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi příjemná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Střídmě, ale velmi hezky zařízené pokoje plně dostačující příjemné dovolené. Pečlivý úklid.

Strava
Strava formou švédských stolů, poměrně široký výběr jídla, bylo vždy chutné.

Pláž
Pláž vhodná ke koupání (bez kamenů, čistě písčitá) je vzdálená téměř 3km od hotelu, ale jde o hezkou procházku městem. Cca 1km je bližší pláž, ta je ale kamenitá a při zdejším silném vlnobití není vstup do moře příliš příjemný - nárazy kamenů ve vlnách jsou nepříjemné až bolestivé ( zejména pro děti)

Vlny jsou v této severní části ostrova ale obecně dost silné a pro malé děti tak koupání není příliš ideální.

Petr Karafiát, 15.07.2021, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Puerto Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Hezký hotel , špatné služby. Lockdown mnohé zamezil , ale plesnivá a páchnoucí konvice na pokoji s covidem nesouvisí, nedoplňování vody...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel , špatné služby. Lockdown mnohé zamezil , ale plesnivá a páchnoucí konvice na pokoji s covidem nesouvisí, nedoplňování vody také ne. PĚT HVĚZD SI NEZASLOUŽÍ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Docela dobré , ale neohromující

Strava
Dobrá , na úrovni evropských stadardů

Služby hotelu
Díky lockdownu skoro žádné

Pláž
skalnatý přístup , vhodné pro lidi bazénové.... podvodné nafocení - za bazénem není moře , ale silnice

Bohumil Matějček, 07.07.2021, Datum pobytu: 25.6. - 2.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Gran Tinerfe

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9 Dovolená na úrovni, super.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na úrovni, super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo úrovni hotelu,bez výhrad.

Strava
Strava pestrá, personál ochotný

Pláž
Pláž cca 20 min.od hotelu, ale čistá.

Soňa Čmárová, 02.07.2021, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Celkově dobré

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
V pořádku

Pláž
Pláže na severu kamenité, Obtížnost koupání. Výhoda bazény s mořskou vodou a bazén v rezortu.

Petr, 02.07.2021, Datum pobytu: 18.6. - 28.6.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Určitě do tohoto hotelu už nikdy!!!!

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Určitě do tohoto hotelu už nikdy!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
dobrá

Služby hotelu
Katastrofa!!!!

Na hotelu je možnost polopenze, nebo Al. A asi proto je zde nastaven hrůzostrašný systém hlídání. Dostanete kartu, kterou musíte mít neustále u sebe. Při stravování, při nákupu pití ap. I když se hotel tváří 4****, realita je naprosto jiná. V hotelu je pouze jeden bar, u bazénu. Když si chcete dát pití (pivo, kávu..), tak se postavíte do fronty, čekáte až na vás příjde řada. Personál v počtu jedné protivné paní, která se na vás neusměje a dává najevo, jak ji obtěžujete, obsluhuje několik stovek klientů. 3/4 času stráví ověřováním karty, vypisováním do PC a pak 1/4 času přichystáním nápoje. Teprve po vytrvalém vyčkání fronty se dozvíte, že vámi objednaný koktejl zrovna není zahrnut v nabídce Al. Jako v Kocourkově...

Večer kolem v 18,30 hodin se bar nekompromisně zavírá. V ten samý čas se otvírá bar uvnitř hotelu. Vzhledem k tomu, že veškerý personál je v této době začínajících večeří přesunut do jídelny, na baru opět obsluhuje jediná osoba. Připadali jsme si tam jak za komunistů, kde jsme trávili čas ve frontách. Několikrát jsme raději zaskočili do místního marketu hned za hotelem pro pás plechovek a raději si sedli na balkon.

Bohužel na tomto hotelu není loby bar nebo nějaké soukromé místo, kde byste si sedli v soukromí a klidu při sklence vína. Personál se vůbec nezaobírá nějakým úklidem stolů, skleniček ap. V jídelně, převážně u večeře, si připadáte jak v židovské škole, úroveň bufetu 4. cenové skupiny. Personál neochotný, bez úsměvu. Dostanete přesně odměřeno, na co máte nárok, nic víc. Pokud si k večeři objednáte mimo piva ještě vodu, dostanete sáhodlouhé kázání, že máte nárok jenom na jedno pití/osoba...

Opravdu jsme dlouho nic podobného nezažili. A třešnička na dortu.. poslední den vám vypnou kartu, takže nemáte nárok už vůbec na nic, ani na stravu, ani na pití.

Pláž
Veřejná pláž poblíž hotelu, celkem pěkná. Za lehátka musíte zaplatit 12 Euro, pokud si je nekoupíte, jste odkázáni na prudké slunce. Než aby vás nechali si lehnout do stínu, třeba pod nevyužité deštníky, nebo za složená lehátka, raději prostory opáskují, abyste se tam nedostali.

Milan Smola, 01.07.2021, Datum pobytu: 31.5. - 7.6.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Gala Tenerife

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9 V globale som so svojou dovolenkou velmi sppkojny. Stravili sme tam tyzden a za tenci cas sa nam podarilo pobehat cely ostrov, vidiet...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V globale som so svojou dovolenkou velmi sppkojny. Stravili sme tam tyzden a za tenci cas sa nam podarilo pobehat cely ostrov, vidiet krasne miesta, uzit ai turistiku, ale aj oddych na miestnych plazach. Urcite odporucam navstivit tuto destinaciu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytovanim sme boli spokojny. Vyuzivali sme polpenziu, co pri akcnom ponati nasho pobytu bohato postacovalo. Izby su pekne, ciste a vkusne zariadene. So servisom sme boli tiez spokojni. Jedine, co by sme hotelu vytkli, bola hlucnost na chodbach aj po 22.00 hod., ktoru nikto neriesil. Ak niekto hlada skor dovolenku bez hluku a deti, zvolil by som v tom pripade radsej iny hotel.

Strava
Strave sa neda naozaj bic vytknut. Bohaty vyber a variacia jedal na urovni. Myslim, ze kazdy si mohol prist na svoje.

Služby hotelu
Sluzby hotela by som zhodnotil tiez ako vyborne. Na recepcii sme sa dozvedeli vzdy vsetky informacie a v pripade potreby zariadili aj to, co v danej chvili chybalo. Personal bol mily a ochotny. Len nocny pokoj a to aj neskoro v noci uz nikto neriesil, to azda jedine negativum, aj ked je pravdou, ze za spravanie svojich hosti hotel rucit nemoze.

Pláž
My sme navstili viacero plazi a kazdy den sme boli v podstate na inej. Zalezi teda od vkusu cestovatela. My sme si na ostrove nasli krasne plaze.

Adam Bohinik, 01.07.2021, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Interpalace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)