Recenze hotelů
Tenerife - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Celkový dojem z dovolené splnil očekávání. Tenerife je krásný ostrov, který bych všem doporučil.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené splnil očekávání. Tenerife je krásný ostrov, který bych všem doporučil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na vysoké úrovni. Všude čisto.

Strava
Stravování je asi na prvním místě. Výběr, kvalita, organizace je super.

Služby hotelu
Služby v pohodě. Ochotný, usměvavý personál. Jediné, co je zarážející je Wi-Fi. Pouze po zakoupení kódu v automatu u recepce, což mi přijde v dnešní době minus..

Pláž
Černá pláž za hotelem. Nic moc přístup, ale to jsme čekali. Proto jsme jezdili na jinou pláž od hotelu se světlým pískem, zdarma.

Roman J., 22.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Club Hotel Riu Buena Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Počasí bohužell neovlivníme. Moře bylo rozbouřené a studené, bazén první dny taky studený. Delegáta jsme nepoznali. Na letišti jsme...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Počasí bohužell neovlivníme. Moře bylo rozbouřené a studené, bazén první dny taky studený. Delegáta jsme nepoznali. Na letišti jsme dostali obálku s informací, že náš mikrobus do hotelu má číslo 37. A to byla celá služba CK . Informace o nějakých skužbách, zájezdech a pod. nebyly. Setkali jsme se s delegátkou CK , která nám prodala zájezd - okruh ostrovem. Vše ostatní bylo je na nás. Den před odletem jme na recepci našli informaci o odjezdu autobusu na letiště. Delegáta jsme nepotkali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je moderní, ubytování výborné, služby také. Pokoj dostatečně velký s částečným výhledem na moře. Balkon také dostatečný.

Strava
Stravování bez chyby.

Služby hotelu
Služby hotelu na odpovídající úrovni - úklid, výměna ručníků, klidné prostředí. Bazén a jeho okolí byl udržovaný, pool bar dobře zásobovaný. Dostatek lehátek i slunečníků. Bohužel při chladném počasí jsme toho moc nevyužili.

Pláž
Pláž byla vzdálena cca 300 m, v nabídce byla vzdálenost 150 m. Příchod k pláži přes dvě poměrně frekventované vozovky. Pláž nepříliš udržovaná. Moře rozbouřené a studené, což je jenom konstatování.

Marie V., 20.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Gran Hotel Turquesa Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byli jsme moc spokojeni. Ano, hotel je trochu starší a občas je to znát, zejména na pokojích. Ale je tam prostě taková milá...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni. Ano, hotel je trochu starší a občas je to znát, zejména na pokojích. Ale je tam prostě taková milá nekomplikovaná pohoda. Super bazény, jeden na terase poblíž nudistického koutku, naprosto skvělé. Jídlo fantastické. Animační programy kvalitní. Od pláží je to daleko, ale zase si můžete vybrat každý den jinou. Vřele doporučuji, cena naprosto odpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Jana Šůmová, 20.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Costa Adeje Gran Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektný hotel za smiešne peniaze.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektný hotel za smiešne peniaze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté izby, síce dlho nerekonštruované, ale čisté, každý deň upratované. Bidet, klíma, telka, wifina, všetko je už v cene. Žiadne nemilé prekvapko.

Strava
Čerstvé a obrovský výber. Šampanské zadarmo na raňajky. slané, sladké, ovocie, zelenina. Naozaj kráľovské hody.

Služby hotelu
Nosiči, raňajky na izbe, a veľa ďalšieho. 5 hviezdičiek si hotel zaslúži. A všetci usmiati.

Pláž
Asi 30 sekúnd od hotela. Veľká, čistá, piesková. Každý deň nabehli pracovníci a zbierali špaky. Hneď vedľa ďalšie 2 obrovské pláže aj s väčšími vlnami.

Marián J., 19.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Mediterranean Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel na výborné úrovni, fotografie z nabídky naprosto přesně odpovídaly realitě.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel na výborné úrovni, fotografie z nabídky naprosto přesně odpovídaly realitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký balkon cca 6x2 metry s posezením a sušákem na prádlo. Krásný výhled na oceán.

Strava
Každý den k večeři byla ryba nebo mořské plody, vždy čerstvé přímo z grilu (otevřená kuchyně v restauraci). Velký výběr masa, salátů, dezerty, zmrzlina. V případě nutnosti dřívější snídaně z důvodu výletu personál vždy vyšel vstříc a snídani připravil i brzy ráno.

Pláž
Na pláž po schodech cca 300 m, jedná se o městkou pláž, která byla často plná. Vedle pláže a rovněž přímo na pláži je velké veřejné koupaliště, které bylo poloprázdné a vstup 10 eur, ideální pro rodiny s dětmi a plavce.

Markéta P., 19.06.2019, Datum pobytu: 30.5. - 7.6.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: El Tope

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená se nám líbila

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo ceně

Strava
Jídlo bylo skvělé po celou dobu dovolené velký výběr

Pláž
Na pláž jsme se chodili jen projít... Zatím byl oceán studený

Radka Pešková, 14.06.2019, Datum pobytu: 26.5. - 2.6.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Gran Hotel Turquesa Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Pěkná dovolená, která splnila všechny očekávání. Vybavení pokojů bylo sice lehce starší, ale vše ostatní bylo super.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, která splnila všechny očekávání. Vybavení pokojů bylo sice lehce starší, ale vše ostatní bylo super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel jako takový byl fajn. Vybavení samotného pokoje trochu zastaralé. Ale nic hrozného.

Strava
Jídlo výborné. Velký a různorodý výběr. Všeho dostatek.

Služby hotelu
Hotel nabízí hodně doprovodného programu. Různé cvičení, koncerty a podobně. Mile překvapilo.

Pláž
Maličká pláž pod hotelem. Stačila nám.

Pavel H., 13.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Club Hotel Riu Buena Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Dovolená se nám líbila, městečko Calleo Salvaje je malé a klidné, podle našich představ, resort taký klidný, ubytování příjemné.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, městečko Calleo Salvaje je malé a klidné, podle našich představ, resort taký klidný, ubytování příjemné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Resort je už starší, ale příjemné je soukromí, které poskytují různá zákoutí. Ložní prádlo a ručníky se mění každý druhý den. Klimatizace je nahrazena stropním větrákem.

Strava
Nabídka jídel rozmanitá, každý své chutě uspokojí.

Pláž
Pláž je vzdálená asi 400 m, přístup na pláž po schodech, k dispozici jsou lehátka se slunečníky, někdy jsme platili 4 eura někdy se neplatilo.

Věra, 13.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Callao Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S přítelkyní jsme byli naprosto spokojení.Moc si to užili.Ubytování velmi dobré,personál ochotný,rád se vším pomohli. Strava...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S přítelkyní jsme byli naprosto spokojení.Moc si to užili.Ubytování velmi dobré,personál ochotný,rád se vším pomohli.

Strava rozmanitá,bylo z čeho vybírat a bylo toho dost.Pláž vynikající,jen ten vstup do oceánu byl na pro nás neobvyklí.Hold sopečné kameny.Ale překonali jsme je :) .Naše nejlepší společná dovolená.Když to bude možné.Moc rádi se tam vrátíme.PS:doporučejeme LOLO PARK a výlet katamaránem na delfíny. Zobrazit celou recenzi

Karel Frühauf, 10.06.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2017
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Noelia Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)