Recenze hotelů
Lanzarote - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Zásadní výhoda - dovolená bez dětí

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zásadní výhoda - dovolená bez dětí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nenáročné, ale vcelku vyhovující, vybavení kuchyňského koutu ok, ložnice s měkkými matracemi

Strava
Využívali jsme jen snídaně. Bohužel, velmi úzký, chudý výběr, denně stále stejný přehled 5-10 věcí, suroviny zjevně nižší cenové kvality.

Pokud jste na dovolené 10-14 dnů, je to dost tristní nabídka.

Služby hotelu
Služby ochotné, personál velmi pozorný, udržuje se čistota v prostoru hotelu i ve stravovacím zařízení, na terase a v baru na vysoké úrovni.

Pláž
Hotel vlastní pláž nemá. Veřejné pláže jsou udržované.

Jan Kvasnička, 20.05.2019, Datum pobytu: 1.5. - 15.5.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Club Siroco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 hotel bez problému, čisto, ochota na recepci

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
hotel bez problému, čisto, ochota na recepci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj prostorný, čistý, denní úklid, tak jak to má být

Strava
zaslouží pochvalu, není co dodat, ještě opravdu stojí za to pochválit čistotu stolů, k snídani, obědu i k večeři pokaždé čisté kvalitní prostírání, pokud hosté odešli po jídle, okamžitě personál vyměnil prostírání včetně ubrusů a další přišli opět k čistému stolu...

Služby hotelu
bez problému

Pláž
přístup k moři příjemný přes zahradní branku, otevírání kartou z pokoje, pěkná,široká promenáda, pruh pro kola, pro pěší vedle, čistá

Libuše Ambrová, 14.05.2019, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkový dojem z dovolené byl velmi dobrý. Ostrov Lanzarote je velmi specifický a krásný, je zde co objevovat. Využili jsme místní...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl velmi dobrý. Ostrov Lanzarote je velmi specifický a krásný, je zde co objevovat. Využili jsme místní hromadnou dopravu (užitečná aplikace Moovit), půjčili si na jeden den kola a na jeden den auto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli velmi spokojeni. Apartmány jsou velmi prostorné, úklid probíhal každý den, jednou za týden nám převlékli postele.

Strava
Strava byla dostačující, neurazí, ale nenadchne.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužívali.

Pláž
Pláž se nachází velmi blízko hotelu přes malou místní komunikaci. Vzhledem k tomu, že Lanzarote je velmi větrný ostrov, tak jsme ležení pouze na písku vzdali, nebylo to vůbec příjemné (odfouknuté ručníky, písek naprosto všude). Dvakrát jsme využili placený set slunečníku se dvěmi lehátky (12 eur), kde byly postaveny větrné zábrany.

Vlasta J., 14.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 11.5.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Costa Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 S dovolenou jsem byla velmi spokojena.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsem byla velmi spokojena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je kvalitní, dobře udržovaný a velmi čistý. Pokud je možnost, vyberte pokoj s výhledem na moře, hotel disponuje i několika pokoji v nižších podlažích a přízemích a některé v přízemí jsou "utopené" v rohu, nemají ani kvalitní výhled do zahrady. Ovšem nic dramatického. Každopádně výhled na promenádu hotelu a na moře je velmi příjemný.

Ve večerních hodinách je v hotelu rušno, denně jsou zábavné programy, ale opět, nic dramatického. Lednice v pokoji je bez příplatku, oproti avizovanému. Celkově pokoj velmi pěkný, postele pohodné, měla jsem pokoj pro 2 s příplatkem za jednoho s výhledem na moře a velká spokojenost !

Strava
Strava velmi pestrá a dostatek, spíše až moc, když chce člověk i jen ochutnávat :-) Nejvíce mi vyhovovaly snídaně, byly i palačinky, kynuté lívance se skořicovým cukrem, množství sýrů a všeho možného, výborná vajíčka. Prostě super. Večeře pestré, u all inclusive i výběr nápojů, ale je to dle mého zbytečné. Skončíte na snídani v deset a od 11.hodin se otevírá bar na "na novo" ? Spíše využívají hosté ze Skandinávie, již od oběda či často před byl bar a alkoholem "v permanenci". K nápojům jsou jen sladké kobližky apod., Ceny jsou tak příjemné, na lokalitu a dobrý hotel spíše nízké, menší než např.v Řecku, každý si může koupit co potřebuje. Pro normálního strávníka bohatě stačí polopenze, je toho opravdu hodně a jídlo moc dobré. Ostatní je možno dokoupit včetně vod a všeho ve Sparu, je cca 100m od hotelu a ceny stejné jako u nás ( pivo, limo, vody....i menší). V restauracích opět ceny do 10 Euro komplet jídlo a méně, pivo v restauraci 2 Euro. Byla jsem překvapená, jsem zvyklá na ceny vyšší z Řecka...

Služby hotelu
Vše, co je třeba....

Pláž
Pěkná s jemným pískem, asi 50m od zahrady hotelu a přístupná brankou. Byla jsem v dubnu, bylo tam pár lidí :-)

Moře chladnější, cca 19.st., ale dalo se koupat.

Jitka, 06.05.2019, Datum pobytu: 24.4. - 1.5.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla velmi rychle plánována, vlastně ze dne na den. Kvalita, vstřícnost cestovní kanceláře vynikající.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla velmi rychle plánována, vlastně ze dne na den. Kvalita, vstřícnost cestovní kanceláře vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přístup delegátky naprosto perfektní, poradila, vstřícná. Ubytování naprosto dokonalé, hotel čistý, personál neustále v pohybu. Trošku mi jich bylo líto. Někteří rozmazlení hosté, mi přišlo že si ani neváží jejich práce. Dělají hogo-fogo, a doma si neudělají ani snídani.

Strava
Stravování probíhalo formou bufetu, přiznávám, že po několika dnech mi přišlo pořád stejné jídlo, ale co bychom chtěli. Starali se, co mohli. Nemůžu hodnotit jinak než kladně.

Služby hotelu
Služby hotelu na vysoké úrovni.

Pláž
Pláže a okolí čisté. Využívali jsme spíše bazény přímo v hotelu. Lehátka k dipozici zdarma, občerstvení přímo u bazénu v rámci all-inclusive. Což bylo nejlepší. :-)

Vlastimil Chmola, 01.04.2019, Datum pobytu: 20.3. - 27.3.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: HD Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,2 Super, je to hotel určený pro rodinu s dětmi i těmi nejmenšími.Po celém objektu i po restauracích a barech se jezdí s kočárkem.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super, je to hotel určený pro rodinu s dětmi i těmi nejmenšími.Po celém objektu i po restauracích a barech se jezdí s kočárkem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez chybičky,apartmán se dvěma ložnicemi kuchyňkou a obývákem a velkým balkonem pro š dospělí a jedno 5leté dítě luxus

Strava
Velký výběr teplé i studené kuchyně a pro děti extra pult nízký kde si sami nabírají (obsahuje hodně dušené zeleniny)

Služby hotelu
Animační program běží celý den,bazén i když je vyhřívaný je studený,ale podle počtu dětí co se koupalo to tak hrozné neni

Pláž
Pláž je čistá každý den se upravuje

Zdeňka F., 18.03.2019, Datum pobytu: 6.3. - 13.3.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Los Zocos Club Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená neměla chybu , prostředí příjemné, služby bez výhrad, Nemám co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená neměla chybu , prostředí příjemné, služby bez výhrad, Nemám co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v dobrém smyslu předčilo naše očekávání. Prostorná koupelna s umyvadlem, vanou a sprchou + WC. ložní prádlo a ručníky měněny každý druhý den, úklid každý den. Plně vybavený nádobím kuchyňský koutek včetně lednice, kávovaru, toustovače, mikrovlnky, dřez, a různé pomůcky. Na pokoji možnost pronajmout si pokojový trezor ( za 15 EUR/týden + 5 EUR vratná kauce) Využil jsem, naprosto bez problémů i s vrácením kauce oproti klíči. K dispozici na pokoji taky fén, žehlička a žehlící prkno, a základní toaletní potřeby.

Strava
Objednaná polopenze bohatě stačila. Při plné penzi, nebo all inclusiv bych se vysloveně přežíral. a nestačil bych je ani využít, Výběr stravy pro masožravce, býložravce i všežravce. Strava v dostatečném množství i při konci doby na její odběr, velmi rozmanitá a skoro pokaždé jiná, nebo s částečnou obměnou. Polévky neměli chybu, manželka si libovala v sladkostech, já v různých druzích masa a zeleninových příloh. Nelze nic vyčíst. Obsluha ( on + ona)příjemná, pozorná, milá a nevtíravá.

Služby hotelu
Pracovnice recepce fungovala bezvadně a domluvil jsem se s ní vždy i přes mojí neznalost cizích jazyků. Celkově v celém areálu hotelu udržovaná precizní čistota, večer klid, žádné stupidní animační programy nebo hluk opilých turistů. Jako pozornost místního pekaře byla každé ráno zvenčí na klikách dveří všech pokojů pověšena igelitka a v ní zdarma 2 bagetky.

Pláž
výběr z několika pláží, počínaje od nejbližší (cca 10 min.) od hotelu a pak další vždy o kousek dál. Výběr pro plavce, neplavce i malé děti, písčité, kamenité, smíšené- kdo si jakou vybere. Všechny ale čisté, udržované, možnost opláchnutí od písku pod sprchou.

Štefan D., 11.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 6.3.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Mansion Nazaret

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto pohodova dovolena, krasny resort, mily personal.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto pohodova dovolena, krasny resort, mily personal. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje krasne, velka terasa, soucasti kuchynsky kout vcetne lednice. Pokoje pravidelne uklizeny.

Strava
Velky vyber, skvela nabidka salatu, na maso obcas fronta :-), ale jen v nejvytizenejsi cas a cekani max 5 minut. Za me si radeji pockam na cerstve ugrilovane maso, nez napul studene z fritaku :)))

Služby hotelu
Vsechen personal velice vstricny, potesila moznost uschovy zavazadel pred odjezdem.

Pláž
Cca 5-10 minut volne chuze, lehatka na plazi placena, ale nevyuzili jsme (v unoru je voda dost studena). Jinak vse ciste, voda krasne modra.

Petra K., 04.03.2019, Datum pobytu: 20.2. - 27.2.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Los Zocos Club Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená krásná, tím že jsme jeli mimo sezónu, tak lidí pomálu, paráda. Počasí vyšlo krásně, přes den teplo na opalování i koupání. Oceán...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená krásná, tím že jsme jeli mimo sezónu, tak lidí pomálu, paráda. Počasí vyšlo krásně, přes den teplo na opalování i koupání. Oceán trochu studenější, ale dalo se. Krásná příroda.

Služby hotelu TOP, personál na recepci velmi ochotný, vstřícný. Hotel je zaměřen na rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, odpovídá obrázkům. Přestože jsme si nepřipláceli pokoj s výhledem na moře, tak protože hotel nebyl plně obsazen, tak nám sami nabídli (bez doplatku) pokoj s výhledem na moře.

Strava
Pestrá, vybere si každý, hodně ryb a mořských plodů, ale když tohle nejíte, tak se nemusíte bát - velký výběr zeleniny, ovoce, salátů, maso, sýry, rýže, brambory,....Španělé prostě jídlo umí.

Služby hotelu
Za 10 eur/osobu jsme jednou využili i SPA, za tuto cenu to ale nestojí.

Pláž
Pláž přímo před hotelem je poměrně kamenitá, při vstupu sem tam písek. Chodili jsme na pláž za roh (cca 5-10 min chůze) a ta byla písčitá s dobrým pozvolným vstupem. Žádná pláž není hotelová, takže můžete kamkoliv. Kdo chce může si pronajmout lehátko 4 eur, slunečník 4 eru na den.

Eva J., 04.03.2019, Datum pobytu: 20.2. - 27.2.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: HD Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkový dojem z dovolené byl výborný. Nejvíce stojí za zmínku ochota personálu, co se týče stravování. Bezlepkový chléb k snídani nebyl...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl výborný. Nejvíce stojí za zmínku ochota personálu, co se týče stravování. Bezlepkový chléb k snídani nebyl problém a pokud byste chtěli připravit pokrm bez nebo se speciálními potravinami, rádi vám všem připraví. Zobrazit celou recenzi

Milan Duda, 11.02.2019, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: H10 Timanfaya Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)