Recenze hotelů
Lanzarote - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Celkový dojem z dovolené byl kladný, začátkem srpna již byl hotel přeplněný (téměř na každém pokoji byla využita přistýlka), tím bylo...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl kladný, začátkem srpna již byl hotel přeplněný (téměř na každém pokoji byla využita přistýlka), tím bylo hodně lidí u snídaně, večeře ( nebylo, kde sednout), ráno do 9hodin jsme museli si jít dát ručník na lehátko k bazénu, jinak bychom si celý den k bazénu nelehli. Jinak tam byla nadmíru hodně rodin s dětmi a hlavně malými dětmi, nedoporučovala bych tento hotel pro klidnou dovolenou. Po celý zpáteční let pobíhali děti po letadlu a byly nadměrně hlučné, ( rodiče nereagovaly). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné, měli jsme přistýlku, byla sleva, což odpovídalo na kvalitě ubytování.

Strava
Strava byla pestrá, po pár dnech jednotvárná, ve vajíčkách jsme bohužel našli skořápky.

Služby hotelu
Služby hotelu průměrné, občas se stalo, že nevyměnili čisté ručníky.

Pláž
Pláž byla přímo za hotelem, ale ani lehátka a slunečníky tam nebyly. Jinak lehátek u bazénu absolutní nedostatek, denně jsme museli brzy ráno si lehátka zarezervovat ručníky, což z velké části pokazil dojem z dovolené.

Jana Z., 14.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 krasna dovolená

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
krasna dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velký apartmán,skvělé

Strava
rozmanitá,vše možné,na co máte chuť

Služby hotelu
tady trošku by bylo dobré zlepšení,omezene pití v určitou dobu ,atd

Pláž
příliv,odliv,pláž krásná ,čistá

Lenka K., 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byla to jedna z nejlepších dovolených na jaké jsme kdy byli.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to jedna z nejlepších dovolených na jaké jsme kdy byli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velmi prostorné. Každý má i svou vlastní "předzahrádku" s lehátky, křesly a sušákem na prádlo. Všude v hotelu je tedy všechno blízko k dosažení, ale zároveň máte i pocit soukromí. Vybavení hotelového pokoje je na výborné úrovni - TV, lednička, klimatizace, mikrovlnná trouba, minitrezor atp.

Strava
Strava skvělá, velmi pestrá - ani jsme za ten týden nestihli všechno ochutnat. Každý den je nějak tématicky zaměřený - čínská kuchyně, mexická, italská etc. Kromě obvyklé nabídky jsou tedy nabízena i jídla typická pro danou národní kuchyni.

Služby hotelu
Personál v jídelně je velmi příjemný, usměvavý, ochotný a zároveň na place neustále kmitá. Na objednané nápoje nikdy nečekáte víc než minutu nebo dvě. Všude čisto a upraveno. Hotel nabízí kromě obvyklých animačních programů i večerní zábavu v podobě vystoupení místních hudebníků a umělců. Na rozdíl od některých hotelů, které jsem zažil v jiných lokalitách je ale akustika natolik vyladěná, že o pár desítek metrů dál můžete klidně vyspávat a neruší vás hluk. K dispozici jsou herna pro děti, sauna, vířivka, beauty salón a další. Přímo naproti hotelu je půjčovna kol - denní půjčovné začíná na 15 EUR podle typu kola.

Pláž
Pláž je opravdu "grande" - veliká. A vzhledem k té velikosti se na ní těch pár lidí téměř ztrácelo, protože většina hotelových hostů využívala možnost slunit se na lehátkách u bazénu (jsou zdarma) a k oceánu se šli jen čas od času vykoupat. Z pláže na hotel se prochází dveřmi na kód (ten dostanete při ubytování na recepci) a k moři je to cca 150 - 200 m.

Karel Červenka, 05.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Las Costas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Z dovolené jsem naprosto nadšená. Jen nás zaskočilo,jak je tam neustále větrno. Je pravda,že kdyby zase nefoukalo,tak by to vedro bylo...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené jsem naprosto nadšená. Jen nás zaskočilo,jak je tam neustále větrno. Je pravda,že kdyby zase nefoukalo,tak by to vedro bylo příliš veliké. Doporučuji výlet na vulkány. Letiště je skutečně pět minut od hotelu a neustále létají letadla což nám nevadilo a moc se nám libilo je pozorovat z takové blízkosti. V noci tedy nelétá nic. Stojí za to se jít ten kousek projít k letišti a pozorovat letadla z takové blízkosti :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo perfektní přesně dle našeho očekávání. Rozložení hotelu atopické,exotické s moc hezké.

Strava
Co se týče stravy též nelze nic vytknout. Veliký výběr úplně všeho,vše vyborne,nikdy nic nedošlo a vše bylo stále doplnovano. Kazdy si zde najde svoje a i děti se mají na co těšit :)

Služby hotelu
Byla jsem překvapená čistotou a usluznosti zaměstnanců. To jak se o Vás starají a jsou neustále příjemní . Opravdu Vám chtějí udělat dovolenou krásnou a odpočinkovou. Hezké animační programy,věnování i dětem.

Pláž
Pláže jsou hezké. Doporučuji ležet u kamenů,aby na Vás nefoukal tolik neustále písek. Je tam opravdu větrno díky Atlantiku ;). Nádherná promenáda.

Anna Jelinkova, 02.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Krásne pláže, čistá krištáľova voda, žiadne riasy a pod.,vyborne služby hotela a okolia, výborné jedlo, veľmi dobre ceny ako u nás....

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásne pláže, čistá krištáľova voda, žiadne riasy a pod.,vyborne služby hotela a okolia, výborné jedlo, veľmi dobre ceny ako u nás. Dobrodružná dovolenka s množstvom športových aktivít ostrova a nádherných miest na videnie. Určite doporučujem výlety a nesediet na hotely☝️

Dovolenka na jednotku???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelové izby????tak to musia zlepšiť najmä čo sa týka upratovania, to jediné sa dá vytknúť a co sa týka že hodnotenia 4* tak by som dala izbam 3* ale hotelu to sedí na 4*.

Strava
Výborná s množstvom rôznych alternatív, dokonca hotel má vlastnú kaviareň a all inclusiv pije v rámci programu co chce z kaviane☝️

Služby hotelu
Služby ok, ale bolo by potrebné viac aktivít pre deti.

Pláž
Výborné čisté pláže a čistá krištáľova voda bez rias a smeti, proste nádherny tirkisovo modrý oceán, len treba zobrať okuliare a potápať sa????

Voda je samozrejme okolo 23c, ale organizmus si rýchlo zvykne, pre mňa výborne.

Denisa F., 27.07.2019, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: H10 Lanzarote Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Playa Blanca 1 fotografie

Celkem: 7 Pěkný hotel, fajn servis, horši strava a nápoje.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel, fajn servis, horši strava a nápoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, pěkne vybavené.

Strava
Hodně se opakující. Kuře vždy syrové. Dezerty kupované, ne moc chutné. Nemožno jídla s výhledem na moře. Velmi omezené allinclusive alko nápoje.

Služby hotelu
Všichni ochotni, příjemní.

Pláž
Čistá, kousek od hotelu.

Anonym, 19.07.2019, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Be Live Experience Lanzarote Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vše na jednicku6

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše na jednicku6 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné čisté pokoje

Strava
Delikátní

Služby hotelu
Vše v poradlu

Pláž
Chyběla sprcha a WC blíže, moře studené, jinak čisté a krásné

Karolína Smolařová, 19.07.2019, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,2 Velmi pekna dovolena,prijemne,klidne misto,vrele doporucuji.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pekna dovolena,prijemne,klidne misto,vrele doporucuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani ciste,pohodlne,pokoje byly za tyden nekolikrat uklizene.

Strava
Strava byla skvela!!! Siroky vyber jidla,desertu,vyborna obsluha!

Služby hotelu
Pratelsky pristup od personalu.

Pláž
Plaz blizko od hotelu,cista,upravena. More skvele!!!Jen casteji foukalo,takze se pripravit na celodenni letajici pisek...

Štepánka Menová, 19.07.2019, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Costa Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasná dovolena

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v poradku

Strava
Rozmanitost, všeho dostatek, neustále na výběr, vynikajici

Služby hotelu
Vše perfektni

Pláž
Čistá, krásná, pozvolný vstup do more

Anonym, 17.07.2019, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,2 Klidná a odpočinková dovolena,možnost procházek, běhání, jízdy na kole nebo půjčení auta.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Klidná a odpočinková dovolena,možnost procházek, běhání, jízdy na kole nebo půjčení auta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké a prostorné pokoje s balkonem,

Strava
Dostatek všeho,rozmanitost,každý den čerstvé ryby k obědu i večeři.

Služby hotelu
Služby odpovídající kvalitě hotelu.

Pláž
Čistota pláže, hotelu i okolí naprosto vynikající.Nejlepší přístup na pláž ze všech hotelů na pobřeží.

Petr M., 14.07.2019, Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Sol Lanzarote

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)