Recenze hotelů
Lanzarote - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Krásně, čisté místo, dobrá dostupnost do města i k pláži.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásně, čisté místo, dobrá dostupnost do města i k pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje, skvělý servis (úklid), ochotní zaměstnanci.

Strava
Rozmanité, chutné.

Anonym, 03.03.2020, Datum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: HL Rio Playa Blanca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání, mohu jen doporučit, neboť ostrov Lanzarote je ideální k poznávání NP Timanfaya i k odpočinku s příjemným...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, mohu jen doporučit, neboť ostrov Lanzarote je ideální k poznávání NP Timanfaya i k odpočinku s příjemným počasím a klimatem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v moderně zařízených apartmánech s kuchyňkou a obývací části, ložnici a sociálním zařízením nám plně vyhovovalo. Bonusem ubytování byla prostorná terasa a skoro přímý vstup do vyhřívaného bazénu s čistou vodou, který byl denně udržován personálem.

Strava
Volili jsme polopenzi, která byla rautovou formou a každý si vybral to své, oblíbené jídlo, s možnosti přídavku i doplněného o ovoce a skvělých moučníků. Sortiment jídel byl denně obměňován a bylo ho dostatek pro všechny klienty.

Služby hotelu
Úklid apartmánu probíhal denně , včetně výměny ručníků a osušek. Personál hotelu byl milý, usměvavý a vstřícný a snažil se vyhovět všem přáním klientů. V hotelu byly denně avizovány nejen sportovní, ale i kulturní aktivity, kterých se mohli hosté dle libosti účastnit. Rovněž nabídka poznávacích výletů po ostrově byla široká a personál hovoří anglicky a jedna recepční i německy.

Pláž
Pláž od hotelu vzdálená jen asi 10 minut chůze, s lehátky na pláži za poplatek 10 Eur. Oceán pro koupání chladnější, ale i v únoru se turisté a místní koupou. Pláž široká s jemným pískem, ale i kamenitá s molem, vhodná pro rybolov. Kolem pláží stezky vhodné pro cyklistiku i běh a procházky.

Marcela Schullová, 11.02.2020, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Club Siroco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Pěkné místo, navštívíme klidně znovu.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné místo, navštívíme klidně znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké pokoje, čisté, udržované.

Strava
Není co vytknout, pestrá strava i nápoje.

Služby hotelu
Ochotný personál.

Pláž
Atlantik studený, ale krásné, dlouhé, čisté pláže. Velmi vhodné na dlouhé procházky v jemném písku.

Irena Velikovská, 03.02.2020, Datum pobytu: 16.1. - 30.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Sol Lanzarote

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená -Leden 2020- celkové shrnutí výborné. Hotel krásný, ostrov krásný, půjčené auto na jeden den-lze projet celé.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená -Leden 2020- celkové shrnutí výborné. Hotel krásný, ostrov krásný, půjčené auto na jeden den-lze projet celé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velký, prostorný, čistý. úklid probíhal denně, vše v pořádku.

Strava
Měli jsme polopenzi, jídlo opravdu výborné, velký výběr. Ovoce, dorty, u snídaně sekt :-)

Služby hotelu
Hotel pěkný , čistý, dostatek lehátek u bazénu, bazény čisté a vyhřívané- využili jsme.

Pláž
Pláž hned u hotelu, velká , čistá. Kousek od přistávací dráhy letadel- nádherná podívaná.

Anonym, 24.01.2020, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Pobyt se velmi vydařil, vše k naší spokojenosti.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt se velmi vydařil, vše k naší spokojenosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v hlavní budově byl příjemný a prostorný.

Strava
Vynikající, personál ochotný, usměvavý.

Služby hotelu
Úklid pečlivý, denně, služby animátorů nám vyhovovaly. Bazén čistý, voda studená, předpokládali jsme teplejší. To byla jediná malá "vada na kráse" naší dovolené.

Pláž
Pláž dostupná, čistá, prostorná, nepřelidněná, slunečníky a lehátka k dispozici za poplatek. Oceán krásný, čistý.

Anonym, 06.01.2020, Datum pobytu: 18.12.2019 - 1.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Olé Olivina Lanzarote

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,8 Krásný ostrov, skvělá zimní dovolená, měli jsme krásné , slunečné počasí bez větru. Doporučuji Grand tour po ostrově s paní průvodkyní .

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný ostrov, skvělá zimní dovolená, měli jsme krásné , slunečné počasí bez větru. Doporučuji Grand tour po ostrově s paní průvodkyní . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi rozsáhlý resort, který vznikl spojením 2 hotelů, pokoje velké,čisté. Mohlo by být více míst u venkovního posezení, hlavně při večerních programech se těžko hledal volný stůl. Skvělé galavečeře a večerní program, živá hudba.

Strava
Vynikající kuchyně, snídaně, obědy i večeře. Skvělá a autentická asijská restaurace na objednání,doporučuji.

Služby hotelu
Dostatek lehátek u bazénů, 2 bazény vyhřívané na příjemných 26 stupňů,osušky k bazénu, občerstvení u bazénu.

Pláž
Pláž u hotelu je velmi široká a dlouhá, musí se ovšem přes místní komunikaci a přes celý areál, takže je od hotelu cca 200 m. Využívali jsme k procházkám po pláži.

Marcel B., 06.01.2020, Datum pobytu: 25.12.2019 - 1.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Riu Paraiso Lanzarote Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Hotel je moc pěkný. V sezóně, kdy jsou dostupné i bazény a aktivity pro děti, to bude dobrá volba pro rodinnou dovolenou.

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je moc pěkný. V sezóně, kdy jsou dostupné i bazény a aktivity pro děti, to bude dobrá volba pro rodinnou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování, které jsme měli zaplaceno bylo nejnižší že 4 možností ubytování, která hotel nabízí. Hned po příjezdu jsme si doplatili lepší variantu ubytování a tím pádem jsme byli spokojeni.

Strava
Starava byla asi ovlivněna tím, že je prosinec a hotel je ze 2/3 prázdný. Nemůžu říct, zy byla vyloženě špatná, ale s manželem jsme se shodli že za našich 10 let na cestách asi nejslabší. Tématická Italská restaurace která je k dispozici, to byla katastrofa.

Služby hotelu
Vybavení hotelu je fajn, je k dispozici vše vč. prádelny. Na recepci vždy někdo je, úklid denně.

Denně funguje několik animátorů, ale teď v zimě je denně stejný program s výjimkou večerního pro dospělé.

Pláž
Pláž je cca 10 minut lehkou chůzi. Je to Flamingo Beach a je moc pěkná i teď v zimě. U pláže je začátek promenády do města a samozřejmě bary a menší obchod se vším.

Radka D., 28.12.2019, Datum pobytu: 14.12. - 21.12.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: HL Rio Playa Blanca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Rozhodně nejhezčí z Kanárských ostrovů. Díky architektu Manriquovi nabízí nejen krásnou architekturu, sochy a nulový reklamní balast na...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Rozhodně nejhezčí z Kanárských ostrovů. Díky architektu Manriquovi nabízí nejen krásnou architekturu, sochy a nulový reklamní balast na každém rohu, ale také žádné obludné vysoké hotely panelákového typu. Pastva pro oči i duši. A příroda dechberoucí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc příjemné ubytování v centru turistického městečka na pobřeží. Hotel je rozdělen do tří sekcí, každá má svůj bazén. Příjemný klid a milé přítulné hotelové kočky.

Strava
Snídaně i večeře byly bohaté a skutečně vynikající. Hlavně ryby jsme si užili moc! Jídla se sice opakovala, ale při týdenním pobytu tu vůbec nevadilo. Navíc, na pokoji je kuchyňka i lednice, takže se každý může zařídit případně podle sebe.

Služby hotelu
Úklid byl dostačující. Každý všední den nám navíc kdosi každé ráno nechal na klice u dveří tašku s čerstvými bagetami. Bohužel jsme je moc nepotřebovali, ale bylo to rozhodně milé.

Anonym, 27.12.2019, Datum pobytu: 11.12. - 18.12.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Mansion Nazaret

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 V uvedeném hotelu jsme byli již opakovaně a vždy jsme byli spokojeni. je určen především pro maximální klidovou relaxaci - žádné...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V uvedeném hotelu jsme byli již opakovaně a vždy jsme byli spokojeni.

je určen především pro maximální klidovou relaxaci - žádné děti,žádná zvířata, a naopak: jen pár kroků z hotelu na pláž či do restauračního a obchodního centra Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jakmile jsme tentokráte při přidělování pokoje v recepci sdělil, že jsme zde hosty již opakovaně, bylo nám přiděleno nadstandardní ubytování - nejméně o jednu kategorii výše něž byla naše uhrazená třída a to bez jakéhokoli požadavku na dodatečnou platbu (apartmán s dvěma místnostmi, vířivka na balkoně, dvě TV, vybavená kuchyňská linka…)

Strava
Při předchozím pobytu jsme využili polopenzi - nyní jsme se rozhodli jen pro snídaně. Obě varianty bezchybné - výběr jídel velmi bohatý,vybere si každý - "stejkař" stejně jako vegetarián, snad jen po dva dny mohly být palačinky méně vypečené,jinak těžko najít chybu při sektu a kaviáru (možnost výběru jak černého tak růžového) k snídani....

Služby hotelu
v námi přidělených apartmánech ( zda je to tak i ve standardních pokojích nevím) 2x denně : "ručníkový"servis, ustlání lůžka, čokoládičky do ledničky, doplnění baru ( z baru vypité minerálky nám nebyly při koncovém doúčtování pobytu dány k úhradě - placena pouze spotřeba z baru u venkovního bazénu

Pláž
uvedený hotel si cíleně opakovaně vybíráme z důvodů variabilní možnosti výběru koupání - bazén se slanou vodou v perfektním stavu u hotelu nebo hned "za plotem" písčitá pláž se vstupem oceánu

(lehátka u bazénu samozřejmě "v ceně", lehátka na veřejné pláži s nutnou úhradou)

Tomáš J., 09.12.2019, Datum pobytu: 27.11. - 4.12.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Gran Melia Salinas

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel je dobrý

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
No čistota sprochového koutu by mohla být lepší, ale jinak dobré.

Strava
Strava je v pořádku ale měli jsme jen snídaně.

Služby hotelu
Nevím využívali jsme jen bazen a ten byl čístý a celkově v pořádku...

Pláž
Naprosto neodpovídá popisu. Pláž je kamenita, v podstatě se tam nedá koupat, a jediné jak se tam dá dostat, tak z těch větrolamů, ale potom už se dostáváte na volný oceán, kde jsou vlny. Neudržované, prostě v blízkosti hotelu se koupat nedá, leda až cca km od hotelu...

Martin Smělý, 09.12.2019, Datum pobytu: 27.11. - 4.12.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Club Siroco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)