Recenze hotelů
Gran Canaria - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Krásná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel opravdu rozlehlý, v době naší dovolené z 800 pokojů bylo obasazených tak 50... takže všude čisto a uklizeno. Nikde jsme nezažili fronty. Personál usměvavý, ochotný. Nikde s ničím problém. Snad jen mám trochu rozpaky z místních výtahů... Pokud nechcete běhat do 5. patra, pak strávíte dost času čekáním na prázdný výtah... Nám to nevadilo, hotel byl prázdný, neumím si to ale předastavit, jak to vypadá při plné obsazenosti.

Strava
Jídlo mají perfektní. Od zeleniny přes výběr mas, ovoce, sýrů, uzenin... prostě co si člověk vzpomene, tak najde. Ve snack baru pizza, burger, hranolky, hotdog, sendviče ... celý den. Pití až na džus super, vše kontinentální ne z přášků...

Služby hotelu
Služby hotelu byly omezené - nemohu více rozepsat.

Pláž
Pláž je tedy dost daleko, cesta z Playa del Ingles je klidně i na hodinu... je to tedy cesta z kopce a pak schody tak 3 patra dolů. Je lepší jít po promenádě až na 2. schody, tam je to pozvolnější a nemusí se tak dlouho jít v písku - je tam i sprcha na nohy... Od hotelu asi jezdí i bus, toho jsme ale nevyužívali. Je potřeba s tím tedy počítat, že oceán není daleko, ale cesta je dost vleklá. jinak pláž rozlehlá a nádherná, dá se jít daleko až k dunám a tam strávit nějaký čas. Je to nádhera za tu procházku to určitě stojí. Strávili jsme tam několik dní a velká spokojenost. Fouká tam vítr, tak není horko tak nesnesitelné... Prostě nádhera, uvidíte sami.

Eva Hančlová, 19.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Abora Continental (ex. IFA Coninental)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Perfektní dovolená, kterou jsme strávili převážně cestováním. Hotel má skvělou polohu cca 150 m od pláže, po které se dá dojít cca 10-15...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená, kterou jsme strávili převážně cestováním. Hotel má skvělou polohu cca 150 m od pláže, po které se dá dojít cca 10-15 min procházkou k písečným dunám. V blízkosti jsou krámky, supermarkety, obchodní centra a v případě potřeby i lékárna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, velmi pěkné. Byli jsme ubytovaní v prostorném apartmánu. Každý den jsme měli uklizeno a čisté ručníky.

Strava
Jídlo bylo moc výborné, velký výběr. Vždy mám na dovolené velké obavy z jídla, protože jsem vybíravá. Hlady jsem netrpěla, naopak mi moc chutnalo :-).

Služby hotelu
Všichni velmi milí, vstřícní, ochotní, nic nebylo problém. Určitě tu nezažijete kyselé obličeje.

Možnost zařízení různých výletů, pronájmu auta, Wi-Fi na recepci zdarma, na pokoji za poplatek.

Jediná škoda je, že hotel nemá parkoviště a z důvodu atraktivní lokality je to s parkováním obtížné buď počkat než se někde místo uvolní nebo další alternativa je parkoviště u hotelu za max taxu 17,5 EUR.

Pláž
Krásná písčitá pláž, čistá voda. Možnosti dlouhých procházek po pláži. Možnost surfování, cca 500 m nalevo od hlavního vstupu na pláž lehátka (neví, zda jsou zdarma nebo za poplatek, nevyužívali jsme).

Anonym, 14.07.2021, Datum pobytu: 30.6. - 11.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Sahara Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkový dojem byl nad rámec našeho očekávání a velmi mile nás vše překvapilo!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl nad rámec našeho očekávání a velmi mile nás vše překvapilo! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto komfortní se všemi náležitosti dané úrovně hotelu. Už jen vstup na recepci byl dechberoucí, celý komplex byl moderně zařízen, vše tématicky avšak vkusně laděno do afrického stylu :)

Strava
Strava byla velmi pestrá, a pro ty, co nejsou konzervativní si dovolím napsat, že každý den bylo něco nového, za dobu 8dnů našeho pobytu jsme nebyli ani schopni vše ochutnat. Snídaně, obědy a večeře jsou plnohodnotné, od předkrmů, polévek, před hlavní chody, plno ovoce a zeleniny, čerstvé džusy, ruznodruhové maso a mořské plody, přílohy na bázi vařené gril.zeleniny, brambory, rýžě, luštěniny na tisíc způsobů a v neposlední řadě famózní dezerty. Při plné penzi je potřeba si jen doobjednat/přikoupit nápoje (cenově naprosto únosné, platí jen u oběda a večere. U snidaně jsou studené a teplé nápoje, vč.alko prosecca gratis).

Služby hotelu
Veškerý personál velmi ochotný a usměvavý v jakoukoliv hodinu, nápomocný ve všech ohledech.

V areálů je vícero barů, kde mají skvělé drinky, vecer hraje živá hudba a samozřejmě je k dispozici i doprovodný program. Bazén je členitý, V okolí je hezky vybudované letovisko s mnoha obchody, butiky, promenáda kolem pobřeží s restauracemi a večerním životem. Celkově na nás lokalita působila velmi bezpečně.

Pláž
Pláž není přímo u hotelu, ale vzhledem k poloze letoviska je cca 5-10min chůze, záleží kde se komu zalíbí. U pláže je sprcha u omývatko na nohy/obuv. Pláž je na jedné straně vymezena majákem, od kterého lemují pláž malé bary s občerstvením a na druhou stranu vede nekonečná a široká písčitá pláž, vždy čistá a upravená. Oceán studenější, ale mnohem teplejší, než jsme s obavami očekávali. V dostupné vzdálenosti jsou i malé duny, což nám opakovaně sloužilo jako cíl procházky. Lehátka zde nejsou, ale písek je čistý a v hotelu půjčují velké osušky. Určitě doporučuji i vysokoochranný faktor přípravků na opalování, sluníčko je ostřejší než na severu Afriky! (Možno zakoupit i lokální produkty s Aloe po opalování)

Alžběta M., 14.07.2021, Datum pobytu: 16.6. - 23.6.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

17 fotografií

Celkem: 10 Hotel 5 hvězd, odpovídá svému hodnocení. Na recepci profi přístup, ochotní, na úrovni, příjemní, ale nevtíraví. Hotel vkusně zařízený,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel 5 hvězd, odpovídá svému hodnocení. Na recepci profi přístup, ochotní, na úrovni, příjemní, ale nevtíraví. Hotel vkusně zařízený, prostorný, působí klidným dojmem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, vybavené, nepotřebujete s sebou téměř nic

Strava
Velmi bohatá nabídka, možno vybrat si z nabízených připravených jídel, nebo vyčkat na teplou přípravu od místních kuchařů.

Každý den jiná nabídka, někdy zaměřené na nějakou mezinárodní kuchyni. Předkrmy, polévka, velká nabídka hlavních chodů, spousta zákusků a ohromné množství ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
Denní úklid pokojů s výměnou všech ručníků, doplnění lednice, ustlání postele. Vlastní bazény, bar a občerstvení, příjemná obsluha.

Pláž
Pláž umístěná hned za hotelem, čistá, hlídaná plavčíkem. Moře chladnější, ne studené, o to více osvěžující. Písčitá, příjemná pláž, téměř žádné známky po životě pod hladinou. Podmínky pro potápění a šnorchlování nezjištěny.

Jiří Pekař, 13.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Meliá Tamarindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Lokalita a Hotel v této cenove kategorii nedoporučuji, klientům s vyšším standardem. Budete zklamáni.

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita a Hotel v této cenove kategorii nedoporučuji, klientům s vyšším standardem. Budete zklamáni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Podprůměrně, hotel označen kategorii 5 hvězd, nesplňuje tuto úroveň a kategorii. Hotel je starší a již má svá nejlepší léta za sebou. Pro náročnější klienty a mladé lidi není vhodný. Nutnost na místě řešit změnou pokoje vyšší kategorie za příplatek.

Strava
Průměrná. Nikoliv odpovídá kategorii hotelu 5 hvězd.

Služby hotelu
Podprůměrně, vc. vybavení pokojů.Hotel v dnešní době nesplňuje již standardy 5 hvězd. Hotel a lokalita je určena pro klientelu “ německých seniorů “, určitě nedoporučuji pro mladé, aktivní lidi s vyšším standardem.

Pláž
Přístup a pláž výborná.

Milan Brázda, 29.06.2021, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Meliá Tamarindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hezka dovolena, gran canaria ma moc co nabidnout. Na plaz je to pesky ani ne do 10minut, hotel je cisty, deti se tady vyblazni do...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hezka dovolena, gran canaria ma moc co nabidnout. Na plaz je to pesky ani ne do 10minut, hotel je cisty, deti se tady vyblazni do sytosti. personal moc pratelsky a vstricny, jen ponuka jidla a napoju muze byt v 4*i lepsi. Ale spokojenost moc velka. Doporucuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel cisty v peknom prostredi, idealni pro deti.

Strava
Strava mirne jednotvarna, hlavne snidane i vecere v tydnu, ale vybrat se da. Skoda ze v all inclusive hotelu mate casy kdy nemate pristup ani k vode, za to je velke minus. A kvalita nekterych napoju na snidani neni moc dobra, kafe uz vubec ne. To by bylo fajn zlepsit.

Služby hotelu
Sluzby a staff v hotelu je na prvotridni urovni !

Zuzana M., 02.06.2021, Datum pobytu: 19.5. - 29.5.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Abora Interclub Atlantic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)