Recenze hotelů
Gran Canaria - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 výborná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je tvořen uzavřeným komplexem čtyř velkých budov na kopci (vyhlídka), uprostřed jsou dva bazény. Vstup přes hlídaný vchod s recepcí. Typický velký rodinný hotel, ale děti se rozptýlí po ploše. Velký, prostorný pokoj s příslušenstvím, trezorem a dvěma přistýlkami i pro dospělé, bez klimatizace - zvyknete si, alespoň nedostanete angínu. Kousek od hotelu postavili dálnici, my jsme měli pokoj směrem k ní - v noci rušný provoz. Vše čisté, pořád se uklízí - uklízečky mají za pasem vysílačku, ze které dostávají pokyny.

Strava
Vřele doporučujeme all inclusive. Velmi velký výběr formou švédského stolu (určitě přes sto čerstvých položek), jen zmrzlin tři druhy, zákusků pět, zelenina a malé skvělé sladké místní banány. Ty u nás nekoupíte. Různé barevné vody, bílé, růžové i červené víno, místní pivo (ujde, je chlazené). K snídani i večeři navíc preso ap. z automatu, mléko ap. Přes den svačina a nápoje v baru u bazénu. Vše samoobsluha - dáte si tolik a to, co hrdlo ráčí, neplýtvá se. Chybí řízky a knedlíky, ale v tom klimatu to chce lehká jídla.

Služby hotelu
Animační programy a stranou zvláštní bazén pro děti, večer kultura pro všechny na pódiu u bazénu (živá hudba, kouzelník ap.), občerstvení a nápoje all inclusiv v otevřeném baru u hlavního bazénu.

Pláž
Na pláž relativně daleko 4 km, tam by to ráno šlo, je chladno a stín, nazpátek ale do kopce. Asi 4x zdarma hotelový bus tam i zpět na pláž u majáku. Na pláž jsme jezdili taxíkem dle našich potřeb - 5€ jedna jízda. Lehátka ani slunečník jsme na těch pár hodin nevyužívali - měli jsme svůj plážový stan a rákosové podložky, to se osvědčilo. Nebo se dá slunečník koupit v krámku na pláži.

Rudolf V., 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Dunas Mirador Maspalomas

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

večerní program u bazénu 1 fotografie

Celkem: 10 Dovolená byla moc pěkná díky klidnému místu a hotelu, který nabízí kouzelný výhled na oceán. Toto místo všem doporučuji, co mají rádi...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc pěkná díky klidnému místu a hotelu, který nabízí kouzelný výhled na oceán. Toto místo všem doporučuji, co mají rádi klid a procházky. Kanárské ostrovy mají mnoho krásných míst, co stojí za to vidět. Doporučuji i navštívit akvárium v hlavním městě, je to nádhera. Znovu by jsme se zde vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný a prostorný, byl vybaven lednicí a televizí. V koupelně byla vana i sprchový kout a nechyběl ani fén. Klima a trezor jsme měli v ceně. Opět musím zmínit krásný výhled na oceán.

Strava
Strava byla výborná a bohatá. Každý si zde mohl vybrat, na co měl chuť.

Služby hotelu
Pokoje byly uklízeny každý den a také jsme měli každý den čisté ručníky. K dispozici byly i osušky z hotelu na pláž, které byly možné během pobytu vyměnit 2 x za čisté. V hotelu si lze pronajmout také auto.

Pláž
Pláž byla nádherná a klidná. Zapůjčili jsme si lehátka se slunečníkem za 10 euro na den. Dokonce byl na pláži hotelový bar, který byl otevřený do 18 hod. Objednat si tu můžete nealko a alko nápoje, sendviče, saláty, pizzy. Na pláž jsme chodili pěšky, celkem to bylo tam a zpátky 4 km. Nám to nevadilo, rádi jsme prošli se po dobrém jídle. Jinak hotel nabízí autobus, který jezdí přímo na pláž.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Mogan Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Grand Canaria-úžasná,skvělé podnebí,bezvadně opalující slunce,členitý povrch,krásná příroda,nádherné hotely postavené ve skalách,příjemní...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Grand Canaria-úžasná,skvělé podnebí,bezvadně opalující slunce,členitý povrch,krásná příroda,nádherné hotely postavené ve skalách,příjemní Kanárčané.......vřele doporučujeme,jedna z nejkrásnějších dovolených Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme zaplacený zdvojený pokoj s dvojitým balkonem,po příletu--šok,ubytovali nás v malinkém dvojlůžkovém pokoji s pidi balkonem(15-letý syn neměl kde spát),po dvouhodinové komunikaci jsme konečně dostali správný pokoj.Pokoj nádherný,prostorný,veliký balkon s lehátky a výhledem na oceán,čisto,denně nově povlečené postele + čisté osušky a ručníky,lahve s pitnou vodou,pokojské velice příjemné

Strava
Veliký výběr jídel,obědy slabší,bohužel celých deset dní naší dovolené na grilu stejné ryby,každý den jídlo hodně podobné,výborné ovoce

Služby hotelu
Recepční neumějí moc anglicky,takže těžší domluva,přetížené výtahy---dlouhá čekací doba na výtah,dočkat se panoramatického výtahu k promenádě téměř nadlidský úkol,krásné termální welnes,super dva venkovní bazény,dostatek lehátek a slunečníků,hotel skvěle umístěný, v blízkosti dvě pláže,promenáda,přístav

Musím vyzvednout dokonalou práci delegátky ---cokoliv zařídí,velice ochotná-nejlepší delegátka,kterou jsem zažila

Pláž
Pláž Amadores--nádherná azurová voda,bílý písek,čisto,bohužel dost přelidněno a na nás dost studený oceán

Pláž Puerto Rico----tmavý písek,ale také hezká,menší

Obě pláže mají pozvolný vstup do oceánu,vlnolamy

Simona Langová, 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Báječná dovolená,tiché místo,odpovídající představám o klidné dovolené.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená,tiché místo,odpovídající představám o klidné dovolené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný apartmán s veškerým vybavením i pro přípravu jednoduchých jídel. Z velkého balkonu krásný výhled na oceán.Dokonalé soukromí bez kontaktu s obyvateli ostatních pokojů. I bez klimatizace byla teplota v pokojích příjemná díky konstrukci celého komplexu.

Strava
Měli jsme jen snídaně, ty byly dostatečně bohaté, v nabídce bylo vše od pečiva a sýrů až po jogurty, musli, ovoce apod.

Služby hotelu
Služby na úrovni odpovídající kvalitě hotelu, úklid prakticky denně. Všude čisto. K hotelu patří i bazén a vířivka, obě tato zařízení měla příjemnou teplotu, navíc téměř liduprázdná, takže jsme je využívali pakticky denně.

Pláž
Přístup k pláži velmi pohodlný, asi 200 m po chodníku podél málo frekventované místní komunikace,zbytek "palmovým" hájkem opět asi 200 m. Pláž s černým pískem, dost velká pro počet návštěvníků, vždy se dalo najít i místo v soukromí. Voda v oceánu příjemná, dalo se bez problému plavat. Navečer občas větší vlny, což s oblibou využívaly hlavně větší děti.

Petra V., 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Cura Sol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Nepohodlné postele, nutná rekonstrukce vybavení pokojů

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nepohodlné postele, nutná rekonstrukce vybavení pokojů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nábytek odřen, poničen, obnažená dřevotříska, rozvody elektřiny pomocí prodlužovacích kabelů, malá lednička, nepohodlné postele, ráno bolavá záda, vana potřebuje vyměnit.

Každý den na pokoj láhev vody zdarma. Klima funkční.

Protože se na Kanárech voda v kohoutku nedá pít, je voda velké téma!

Strava
Velký výběr, málo místních specialit, hodně druhů běžné čerstvé zeleniny (salát, mrkev, červená řepa,...), zaměřeno na britské a německé turisty - hamburger, řízek, kuřecí smažené nugetky a hranolky vládly. Kuchaři u grilu dokázali nádherný steak z tuňáka přeměnit na podrážku...

polopenze - k večeři vám nedají ani jednu láhev vody zdarma. 0,2l coca cola 2,6 Eur!

Služby hotelu
Mini club - dobře vybaven (xbox, stolní fotbal) ale animátoři nedokáží zaujmout. Mini disko - animátoři nedokáži dětem předat to, co se má tančit, pro děti složité písničky a za chvíli zájem opadne. Bazény malé na tak velký hotel, prostor kolem bazénu je nekuřácký ale kuřáci tam vesele vypalují a nikdo jim nic neřekne.

chill out na střeše - zákaz vstupu dětí nikdo nekontroluje. Polovina střechy funguje jako "nuda pláž". Představy o chill out jsou rozdílné.

Pláž
Pláž 700m vzdálená, příjemná, pozvolný přístup, žádné kameny, spíše černý písek, příjemné vlny vhodné pro malé děti. 4 km vzdálené duny Maspalomas - nádhera, ale neskutečné vedro na dunách v porovnání s teplotou přímo u vody.

Miroslav T., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Dovolená byla naprosto dokonalá. Výborné jídlo, které za 14 dní dovolené nebyla stejné, perfektní chytře řešený pokoj s krásnou...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla naprosto dokonalá. Výborné jídlo, které za 14 dní dovolené nebyla stejné, perfektní chytře řešený pokoj s krásnou prostornou terasou s výhledem na moře a nádherné koupání s možností šnorchlování. Veškeré služby perfektní, půjčili jsme si na 2 dny auto a projeli ostrov na vlastní pěst, dále doporučuji výlet na tenerife v rámci výletu a výlet na delfíny moc hezký zážitek (My byli na vlastní pěst, vyjde to o 10 Eur na osobu levněji - zakoupení vstupenky přímo v přístavu Puerto Rico. Každý den na pokoji nové ručníky, doplňěné vody, kousek od hotelu supermarket. Zkrátka opravdu perfektní dovolená všem doporučuji, pokud chtějí zažít spokojenou a bezproblémovou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše perfektní, velice prostorný pokoj s terasou a výhledem na moře. V koupelně vana i sprcha.

Strava
Naprosto vynikající, spousta druhů masa a ryb každý den přímo z grilu. Zelenina, mořské plody, dezerty vč. čokoládové fontánty a k snídani šampaňské. Má přítelkyně je vegeteriánka a nemohla si na nic stěžovat.

Služby hotelu
Všichni jsou velice přátelští a ochotní. Velice skvělé služby.

Pláž
Krásná písčitá pláž s čistým mořem. Kdo chce šnorchlovat doporučuji jí vlevo na útesy a plavat podél nich např. s banánem - ihned je kolem vás mnoho barevných rybiček. Je dobré se připravit na to, že je to Atlantic, takže je chladnější, ale koupat se bezproblému dá a je to i příjemné v horkých dnech.

Jan D., 07.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 3.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel znám, vynikající.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel znám, vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Blízko

Jaromír K., 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Parque Tropical

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)