Recenze hotelů
Gran Canaria - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Skvělá dovolená načasovaná tak, tak vzhledem k následným událostem s koronavirem. Vše proběhlo hladce a rádi bychom se sem vrátili.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená načasovaná tak, tak vzhledem k následným událostem s koronavirem. Vše proběhlo hladce a rádi bychom se sem vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování s výhledem na moře, nemělo to chybu.

Strava
Strava dokonalá, rozmanitá, 2 kila navíc za týden to jen dokreslují.

Služby hotelu
Služby hotelu - nedá se nic vytknout, jen slova chvály.

Pláž
Pláž je pro některé hosty hůře dostupná než hotelové bazény. Hotelový komplex je ve svažitém terénu vzdálený cca 20 minut chůze, často jezdí do hotelu na pláž autobus zdarma. Lidí na pláži přijatelné množství, lehátka a slunečníky volné ( 5 EURo /den), plážový bar s WC až do večera k plné spokojenosti. Voda příjemně osvěžující, čistá, skvělé koupání.

Lubor Šnajdr, 14.04.2020, Datum pobytu: 26.2. - 5.3.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Mogan Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Naprostá spokojenost.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý - úklid pokoje bez připomínek, k dispozici fén, konvice, káva, čaj, voda, dostatek přístupných zásuvek a čistých ručníků, papírové kapesníky; na rozdíl od ostatních hotelů na Kanárských ostrovech klasické povlečení, ne hnusné deky a prostěradlo.

Strava
Velký výběr, tematické večery, různá překvapení - ochutnávka medového rumu, sklenka sektu, velký dort; vegetariánská i bezlepková alternativa.

Skvělá organizace stolování - jeden stolek pro dva - dostatek místa; možnost variability sražením stolků; po každém strávníkovi čistý ubrus; pozorný a usměvavý personál; žádné čekání na nápoje, žádné špinavé nádobí na stolech,

čistota v jídelně, neustálá kontrola a doplňování.

Služby hotelu
Výborná organizace; široká nabídka sportů a aktivit v tělocvičně i v bazénu; módní přehlídka; taneční a hudební večery a vystoupení.

Dostatek lehátek u bazénu, každodenní čištění a mytí.

Navíc bazén a restaurace na střeše.

2x týdně autobus do Puerta Rica - nákupní a turistické centrum.

Pláž
Několik kilometrů písčité pláže, místy kamenné vlnolamy, dobrá možnost koupání, na pláž z kopce kolem nákupního centra, nenáročné; 3x denně zdarma autobus k pláži a zpět. Podél pláže pohodlná promenáda.

Lenka B., 10.03.2020, Datum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Jelikož na Cran canarii létám už léta,nikdy jsem nebyla zklamaná.Vždy jsem měla hotel bez jídlo.Až tentokrát mne muž přemluvil a vzali...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož na Cran canarii létám už léta,nikdy jsem nebyla zklamaná.Vždy jsem měla hotel bez jídlo.Až tentokrát mne muž přemluvil a vzali jsme alliclusiv.A byla jsem mile překvapena.Velká spokojenost.Také jsme meli půjčené auto.A zajištění vozidlabylo přes delegátku perfektní.Vše zařídila,mohli jsme si vybrat typ vozu,čas kdy chceme vozidlo.A vše klaplo na jednicku.Velká pochvala.Sorganizací zájezdu jsme byli velmi spokojeni.A vždy budu doporučovat.Jste úžasní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováníjsme měli moc pěkné.Pokoj nebyl moc velký,ale čistý.Krasná koupelna.Mycí prostredky,tělové mleko.Prostě vše.opět velká spokojenost.Pokoj jsme měli do ulice a s výjezdem na dálnici.Přes den jsme na pokoji nebyli a v noci byl klid.Jelikož jsme byli ve druhém patře měli jsme celou noc otevřenédveře na balkon.Ten byl velký se stolem a židlemi.Dokonce i sušák nao´prádlo.Velké plus.

Strava
Jak jsem již psala poprvé jsme měli allinklusiv.Strava pestrá,každý den jiná kuchyně.A piti bylo v ceně.Od piva až po víno.A už ina snídani.Výborné ragú atěstoviny.Výborná káva.Y naší strany spokojenost.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme moc nevyužívali.Alemyslím,že byli též na vysokéúrovni.V recepci vždy někdo byl.Po příjezdu jsme ihned dostali klíče od pokoje.Což bylo úžasný.Při odjezdu jsme si mohli dát kufry do úschovny a ještěsi užívat bazén.A mohli jsme se ještě i najíst.Což bylo perfektní pro rodiny s dětmi.O dovolené jsme podnikli výlet po ostově a na doporučení delegatky jsme obdrželi při odjezdu balícek sjídlem.

Pláž
Pláž u hotelu není.Ale každou hodinu jezdí hotelový bus na pláž.Ano je plný,ale tech parminut se da vydržet.Skoda že zpet jezdí naposledy ve 14.hod.Což senam zdálo brzy,tak jsme jezdili taxikem.Cena kolem 5euro.Ale stálo to za to zůstat na pláži co nejdele.Jelikož pláž je dlouhá máte hodně soukromí.Krasné procházky po pláži a more cisté a teplé.Kdo chce mít jistotu teplého počasí at jezdí na Cran canarii.NIkdy nam nepršelo.At jsme jeli kdykoliv. Strasně se těším na spolupraci s Vaší CA Invia pro další dovolenou.

Lenka Havranová, 06.03.2020, Datum pobytu: 30.10. - 7.11.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Dunas Mirador Maspalomas

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Postrádal jsem lepší informování v recepci, např.: - nikdo nám neřekl, že je možné si půjčit ručníky, - nedostali jsme informaci o...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Postrádal jsem lepší informování v recepci, např.:

- nikdo nám neřekl, že je možné si půjčit ručníky,

- nedostali jsme informaci o použití sauny,

- nikdo nás neinformoval jak se používá klimatizace,

- v recepci byli ochotní, ale všechny informace o okolí (plánky, pamětihodnosti) , půjčení auta, atd., jsem si musel vyžádat.

V pokoji nám celý pobyt nesvítila bodová světla u postelí a světlo nad stolem, i kyž jsem to reklamoval hned první den. Elektrikář sice přišel, ale nic nespravil. Příliš to nevadilo, ale pokoj byl poněkud tmavý i na čtení v posteli. U čtyřhvězdičkového hotelu by se to stát nemělo.

JInak žádné stížnosti, čisto, uklízeno, personál příjemný, Zobrazit celou recenzi

Anonym, 03.03.2020, Datum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Caserio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme velmi spokojeni, dovolená zcela splnila naše očekávání. Velké díky prodejkyni z CA Invia která nám ji doporucila.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni, dovolená zcela splnila naše očekávání. Velké díky prodejkyni z CA Invia která nám ji doporucila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi spokojení, jak umístěním pokoje v hotelu, tak s hotelem.

Strava
Stravování bylo naprosto nepředstavitelné jak výběrem, tak kvalitou.

Služby hotelu
Vzhledem k tomu, že dovolená byla krátká, nestihli jsme využít ani 1/2 nabízených služeb. Tak snad někdy příště.

Pláž
Pláže dvě - obě v dosahu pěšky, příjemná procházka po pobřeží.

Dana R., 26.02.2020, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Pěkná dovolená, útěk v únoru do příjemných 22-24 stupňů..

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, útěk v únoru do příjemných 22-24 stupňů.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v tom nejlevnějším možném pokoji a i ten je dostatečně prostorný (dostatek úložných prostor), v koupelně vana i sprcha. Jediná nevýhoda byla, že jsme byli trochu dále, ale aspoň se člověk trochu projde.

Strava
Snídaně včetně sektu (španělská Cava), jinak velký výběr všeho možného.

Večeře taky velmi dobré, zkrátka ve Španělsku je ta strava vždycky v pořádku (hodně ryb atp.)

Služby hotelu
Všude neustále čisto, jiné služby jsme moc nevyužívali (když je člověk najedený od snídaně, tak přes den toho moc nepotřebuje...)... hotel má lázně, ale ty jsme nevyužili. Menší fitko, když se chce člověk trochu hýbat... V okolí hodně obchodů a supermarketů.

Pláž
Hotel je u moře, ale nemá pláž. Na pláž nutno dojít (cca 500m od spodního vstupu...).

Jsou to Dunas des Maspalomas, známé duny (člověk si přijde jako na Sahaře), chodili jsme se tam rádi procházet, oceán byl únoru celkem studený a hodně vln (teplota bude v jinou dobu asi trochu lepší), ale nejsou tam vlnolamy (jako na jiných plážích, kde jsme také byli: Playa Mogan, Puerto Rico beach a Playa de los Amadores (na všechny se dá jednoduše dojet autobusem)

Jan S., 18.02.2020, Datum pobytu: 8.2. - 15.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel 2 fotografie