Recenze hotelů
Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Bola to super dovolena,akutat trochu spatne pocasi

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bola to super dovolena,akutat trochu spatne pocasi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji bola na zdi plisen,ale inac vse ok

Služby hotelu
Super velmi mily a ochotny personal v celom hotely :-)

Pláž
V pohode

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkovy dojem ok, jen ten silny a neustavajici vitr byl obtezujici. To si chce asi zjistit predem :) samozrejme na surfovani bezva, k...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem ok, jen ten silny a neustavajici vitr byl obtezujici. To si chce asi zjistit predem :) samozrejme na surfovani bezva, k bazenu to chce byt oblecen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fajn, trosku zvlastni reseni a pro fyzicky nezdatne pokud vas ubytuji nekde na okraji, chodite hoooodne. Nektere veci by zaslouzily vymenit, ale pokoje jsou ciste.

Strava
Skvela a pestra

Pláž
Plaz je z kopce, ale muzete na ni i busem, zpatky logicky vyslap, ale proc ne. Plaz cista, krasna, prostorna

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Urcite se aem vratim, ale spise za zivotem, protoze to okoli, lidi je proste top... chystam se tam 9 mesic a uz tam zůstanu.

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Urcite se aem vratim, ale spise za zivotem, protoze to okoli, lidi je proste top... chystam se tam 9 mesic a uz tam zůstanu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo pekne.

Strava
Strava byla dobra, ale co mi trochu vadilo tak jen to ze jidlo bylo kazdy den skoro totozne.

Služby hotelu
Vynikajici pokojsje. Vzdy uklizeno .

Pláž
Plaz asi 500 m od hotelu a celkem mala, ale stacila mi protoze se nejak neopaluji a jen plavu a rochnim se ve vode. Pekne plate jsou v Lanzarote kde jde dojet autobusem.

Radek K., 15.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super,spokojenost maximální.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super,spokojenost maximální. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení starší,ale jelikoš je človek pořád venku a chodí se tam vyložene jenom vyspat,je to vpohode.Hotel neskutečne velkej,ale hezkej.

Strava
Strava naprosto top.Ja jsem jedlík a na jídlo si potrpim,ta me strava super.

Služby hotelu
Služba,nemám co vytknou.

Pláž
Pláž je u hotelu coz bylo moc fajn.Voda čistá.Možnost šnorchlování.Krása doporučuji každému.

Barbora Lenzová, 15.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Perfektní obří hotel s výtečným All Inclusive! Krásná poloha hotelu na útesu s výhledem na moře vytváří fantastický pocit v celém...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní obří hotel s výtečným All Inclusive! Krásná poloha hotelu na útesu s výhledem na moře vytváří fantastický pocit v celém resortu. Natočení hotelu navíc dává krásný jak východ tak západ slunce. Skvělé jsou i malé veverky, které se schovávají u pláže a je zábavné je pozorovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jedny z nejlepších co jsem kdy viděl, nicméně na začátku dubna bylo ještě trochu chladněji, na přespání však bez chybičky.

Strava
All Inclusive jídlo i pití bylo zde ještě lepší než na Kapverdských ostrovech v pětihvězdičkových hotelech. Především velká čistota, žádný hmyz ani mouchy byly ve srovnání s jinými All Inclusive velkým plusem.

Služby hotelu
Personál asi nejlepší co jsem kde zažil. Při každém jídle se Vás zeptají zda si dáte nějaký nápoj, kuchaři i recepce velmi usměvaví. Při problémech se splachováním na pokoji byl vyřešen během 15 minut. Vše na jedničku.

Pláž
Pláže absolutně super. Ač si někteří zde v recenzích stěžují na vzdálenost jsou opravdu blízko. To že musíte sejít asi 5 metrů lehce po svahu je daň za to, že na plážích nikdo není a jsou zajímavě členité a vytváří pocit soukromí. Pokud ovšem máte rádi obří mega pláže, kde sou lidi jako sardinky to zde není.

Ondřej K., 12.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 S ubytováním i službami jsme byli spokojeni. Kvalita odpovídala ceně.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S ubytováním i službami jsme byli spokojeni. Kvalita odpovídala ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Resort je obrovský s velkým počtem bungalowů. Ne všeechny však mají výhodnou pozici ,co se týká vzdálenosti od pláže,jídelny ,bazénů a slunečnosti. Po příjezdu jsme byli ubytováni v bungalowu,kde páchla kanalizace. Po reklamaci nám vyměnili pokoj ( sice až následující den,ale stálo to za to) a ihned poslali technika, který závadu odstranil( zdálose ,že jo). Náhradní ubytování mělo o třídu vyšší úroveň ( lepší a novější vybavení, blízko pláže ,bazénů restaurace). Je to tedy o štěstí. Na recepci jsou 2 příjemné a achotné Češky.

Strava
Velký a pestrý výběr,vysoká kvalita, denně i 3 jídla s rybami včetně tuňáka, zelenina, ovoce, zmrzlina, zákusky,výborné sýry. Ztrátka nevíte, co byste si měli nandat na talíř.

Služby hotelu
Pokoje i venkovní prostory čisté. Plážové osušky na kauci za 10 EUR/ks. Sejf za poplatek.

Pláž
Pláž je čistá se světlým pískem, blízko resortu kolem klidné zátoky téměř bez vln. Nádherné koupání a plavání.

Jaroslava Čurdová, 12.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkově jsme spokojení a odpočinutí.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme spokojení a odpočinutí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl moc pěkný a hlavně klidný. Pro odpočinek ideální.

Strava
Chutnalo nám, jen se jídlo dost opakovalo.

Služby hotelu
Každý den čisto a moc milé zaměstnanci.

Pláž
Pláž bohužel byla kamenná a tak jsme si museli dojet na vzdálenější pláž od hotelu.

Nikola B., 11.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Nejlepší pobytový zájezd na jakém jsem kdy byla. Přijdete na snídani - zleva dostanete sekt a zprava carpaccio z lososa, které čerstvě...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší pobytový zájezd na jakém jsem kdy byla. Přijdete na snídani - zleva dostanete sekt a zprava carpaccio z lososa, které čerstvě krájí kuchař. Nebála bych se tu strávit ani líbánky. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rekonstruované pokoje, vše moderní, čisté.

Strava
Neuvěřitelný výběr. Nejlepší pizza jakou jsem kdy jedla. Kvalitní suroviny, opravdu na vás nešetří. Koktejly (mojito, piňa colada, gin tonic atd., sekt apod.) zahrnuto v all inclusive.

Služby hotelu
Celkově služby hotelu/komfort pokoje/cena jsou neuvěřitelně skvělé. Mám srovnání z velmi drahách pobytů i z exotik (Dominikánská republika, Maledivy apod.), kde jsou sice nádherné pláže, ale hotel mi ve srovnání s Tui Magic už nikdy nebyl dost dobrý.

Pláž
Jediné co není top je, že nejsou lehátka na pláži. (Kvůli větru asi být ani nemohou.)

Anonym, 10.04.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Magic Life Fuerteventura Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Na Kanárských ostrovech jsme byli poprvé a bylo to moc hezké. Byli jsme v termínu 21.-28.3.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Kanárských ostrovech jsme byli poprvé a bylo to moc hezké. Byli jsme v termínu 21.-28.3. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, nebylo co vytknout. Např. když jsme si dali na dveře, aby nám neuklízeli, protože nám tam spalo dítě, tak nám přišli uklidit až když jsme na pokoji nebyli.

Strava
Parádní! Nebylo co vytknout a ten kdo si nevybere je rejpal :)

Služby hotelu
Vše OK!

Pláž
Pláž menší, moře čisté. I v březnu jsme tam vlezli :)

Martin D., 09.04.2019, Datum pobytu: 21.3. - 28.3.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 bez výhrad

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
bez výhrad Zobrazit celou recenzi

Ubytování
poměr výkon cena super

Strava
drobné výhrady k přípravě servírovanýh mas, nškdy málo dopečené a nedochucené, jinak výtečné

Služby hotelu
bez výhrad

Pláž
hotel svou pláž k odpočinku nemá, ale v okolí hotelu si každý tu svou najde

Petr Osina, 09.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)