Recenze hotelů
Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Krasny komplex hotelu, dva vyhrivane venkovni bazeny, vnitrni bazen je soucasti spa, ktere neni soucasti balicku. Navsteva vsak stoji za to.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krasny komplex hotelu, dva vyhrivane venkovni bazeny, vnitrni bazen je soucasti spa, ktere neni soucasti balicku. Navsteva vsak stoji za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi hezke pokoje. Jedinym problemem je, ze jde skyset opravdu skoro vse od sousedu vedle a v patre nad vami.

Strava
Vyborny bufet.

Ludmila, 13.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7,8 celkový dojem výborný - přispěla k tomu delegátka Jana

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem výborný - přispěla k tomu delegátka Jana Zobrazit celou recenzi

Ubytování
celkem dobré

Strava
pokud jde o stravu - prúměr

Služby hotelu
služby hotelu díky české recepční Jarmilce byly výborné

Pláž
čistota super - německý důchodci

Valentina Floriánová, 12.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená a úžasná paní delegátka CK Janička!Určitě nejlepší delegátka,co jsem zažila.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená a úžasná paní delegátka CK Janička!Určitě nejlepší delegátka,co jsem zažila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkně a slovenská paní recepční nám dala pokoj na západ, kde bylo i teď v únoru teplo a výhled na oceán.

Strava
Strava pestrá, hotel má výbornou kuchyni, jen zákusky nás nenadchly, ale to je věc vkusu.

Služby hotelu
Služby hotelu perfektní, příjemný personál, poprvé jsme zažili, že lze vše vynášet z restaurace, na pokoj si lze vzít víno i ovoce a udělat si svačinu.

Pláž
Krásné pláže jsou hned pod hotelem.

Martina Bedřichová, 12.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Předesílám, že cestovka by měla upozornit, že i na Kanárech Vás může čekat zimní počasí. V našem případě- během šesti lednových dnů-...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Předesílám, že cestovka by měla upozornit, že i na Kanárech Vás může čekat zimní počasí. V našem případě- během šesti lednových dnů- teplota nestoupla nad 10-15st.C. Ráno bylo okolo 5st.C a 2x sněžilo. Po celou dobu zájezdu vál silný ledový vítr. Na pokoji max. 18st. C, bez možnosti přitopit.

Kvůli počasí jsme místo slunění a koupání využívali fakultativní zájezdy a rentovali auto. Na ostrově ovšem nebylo kam jet.. Pláže bičoval ledový vichr a kvůli nakupování kosmetiky jsme nepřijeli. Jedeme do zoologické, kde v důsledku meteorologického varování zavírají o 3 hodiny dříve (bez návratu vstupného). Jsme skoro rádi, protože při prohlídce celou dobu prší, zvířata jsou zalezlá a musíme si koupit pláštěnky. U vchodu do ZOO nakoupené pokroutky pro zvířátka (1.5 E/malý balíček), zvířátkům jen nasypeme do výběhu.

Cesta tam i zpět nízkonákladovou spol. Smart Wings mizerná. Antagonistický personál na cestě tam, letušky věnovaly

většinu času prodeji svého zboží, čímž (vozíkem) blokovaly přístup k záchodům. U 190cm velkého pána (já) bylo skoro nemožné sedět- příliš málo místa na nohy. Cesta zpět- 3 hod zpoždění na odletu, pak neplánovaně přes Malagu, s 1 hod zdržením. V Praze, místo ve 22:10, přistáváme ve 02:30 hod ráno, taxislužby neberou telefony, s dítětem trávíme další dvě hodiny na letišti. Nikdo z CK nereaguje.

Delegátka je v pohodě. Má přehled o ostrově a poradí, když třeba. Je trošku chaotická, ale mně se její přístup zamlouval. Do války s recepcí ale kvůli Vám nepůjde, takže veškeré naše stížnosti zůstaly nevyslyšeny, zájezd tím celkově (ale hlavně vzhledem k počasí) hodnotím jako propadák. Z Kanárů jsme si místo opálení přivezli chřipku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je na první pohled luxusní. Hlavně exteriéry jsou vkusné a exoticky provedené.

Po příjezdu do hotelu zjišťujeme, že přidělený pokoj je situován v low-cost části budovy, ve spodním patře, s výhledem do zdi. Tmavý, nevětraný, studený a vlhký. Podlaha smrdí chlorem. Hotel je betonový monolit s vysokou vodivostí zvuku. V našem pokoji kravál do půlnoci, pak od 06 hod. ráno kravál odvedle, kde rodina se 3 dětmi. Nevyspalí a prochlazení žádáme o výměnu pokoje- recepce neřeší, jen eviduje v knize žádostí. Ani další stížnosti recepce neřeší (například umyvadlo příliš vysoko pro 6-ti leté dítě, pročež žádáme o stoličku. Nevyhověno, stoličky prý všechny zabrané). Dostáváme 2 malá mýdlíčka v tenkých obálkách, z jedné- po otevření- se vysype jen mýdlový prášek. Kupujeme mýdlo. v obchodě. V hotelu neexistují koberce nebo dřevěné podlahy. Mramorová je v tuto dobu ledová a vlhká. Ani v ponožkách se po ní nedá chodit, ponožky pak smrdí chlorem.

Strava
Jídlo v hotelové velkovýkrmně je chutné a bohaté, ale personál nepřátelský. Není divu, ve velkovýkrmně během 2 hodin musí obsloužit přez 2000 hostů. Přístup k bufetu je tudíž zmatkovitý. Dítě si musíte hlídat, aby jej někdo nezašlápnul. Před vstupem do velkovýkrmny jsou někdy fronty. Často nejsou dostupné stoly s příbory. V případě, že když- i třeba jen na okamžik- opustíte stůl, číšnici Vám okamžitě odnesou netknuté talíře i s nepoužitými příbory a ubrousky. S číšníkem jsem kvůli tomu měl jednou ošklivou hádku.

Služby hotelu
Pokojová služba každý den uklidí a vymění ručníky. Pro každou osobu dostanete 2 ručníky.

Většina služeb v hotelu je zpoplatněna- tj. minigolf, vířivka, pitná voda (voda z kohoutku je mořská, chemicky desalinizovaná a není doporučena k pití), trezor na pokoji, váha na vážení zavazadel, toto vše je za poplatek. I nápoje u večeře jsou za poplatek, včetně nealko.

Pláž
Mořská pláž není, jen bazény hotelu.

Anonym, 06.02.2018, Datum pobytu: 25.1. - 1.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (7)

Celkem: 4,2 Předesílám, že cestovka by měla upozornit, že i na Kanárech Vás může čekat zimní počasí. V našem případě- během šesti lednových dnů-...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Předesílám, že cestovka by měla upozornit, že i na Kanárech Vás může čekat zimní počasí. V našem případě- během šesti lednových dnů- teplota nestoupla nad 10-15st.C. Ráno bylo okolo 5st.C a 2x sněžilo. Po celou dobu zájezdu vál silný ledový vítr. Na pokoji max. 18st. C, bez možnosti přitopit.

Cesta tam i zpět nízkonákladovou spol. Smart Wings mizerná. Antagonistický personál na cestě tam, letušky věnovaly

většinu času prodeji svého zboží, čímž (vozíkem) blokovaly přístup k záchodům. U 190cm velkého pána (já) bylo skoro nemožné sedět- příliš málo místa na nohy. Cesta zpět- 3 hod zpoždění na odletu, pak neplánovaně přes Malagu, s 1 hod zdržením. V Praze, místo ve 22:10, přistáváme ve 02:30 hod ráno, taxislužby neberou telefony, s dítětem trávíme další dvě hodiny na letišti. Ani Smart Wings, ani CK nereaguje. Prý běžné.

Delegátka je v pohodě. Má přehled o ostrově a poradí, když třeba. Je trošku chaotická, ale mně se její přístup zamlouval. Do války s recepcí ale kvůli Vám nepůjde, takže veškeré naše stížnosti zůstaly nevyslyšeny, zájezd tím celkově (ale hlavně vzhledem k počasí) hodnotím jako propadák. Z Kanárů jsme si místo opálení přivezli chřipku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je na první pohled luxusní. Hlavně exteriéry jsou vkusné a exoticky provedené.

Pokojová služba každý den uklidí a vymění ručníky. Pro každou osobu dostanete 2 ručníky.

Po příjezdu do hotelu zjišťujeme, že přidělený pokoj je situován v low-cost části budovy, ve spodním patře, s výhledem do zdi. Tmavý, nevětraný, studený a vlhký. Podlaha smrdí chlorem. Hotel je betonový monolit s vysokou vodivostí zvuku. V našem pokoji kravál do půlnoci, pak od 06 hod. ráno kravál odvedle, kde rodina se 3 dětmi. Nevyspalí a prochlazení žádáme o výměnu pokoje- recepce neřeší, jen eviduje v knize žádostí. Ani další stížnosti recepce neřeší (například umyvadlo příliš vysoko pro 6-ti leté dítě, pročež žádáme o stoličku. Nevyhověno, stoličky prý všechny zabrané). Dostáváme 2 malá mýdlíčka v tenkých obálkách, z jedné- po otevření- se vysype jen mýdlový prášek. Kupujeme mýdlo. v obchodě. V hotelu neexistují koberce nebo dřevěné podlahy. Mramorová je v tuto dobu ledová a vlhká. Ani v ponožkách se po ní nedá chodit, ponožky pak smrdí chlorem.

Strava
Jídlo v hotelové velkovýkrmně je chutné a bohaté, ale personál nepřátelský. Není divu, ve velkovýkrmně během 2 hodin musí obsloužit přez 2000 hostů. Přístup k bufetu je tudíž zmatkovitý. Dítě si musíte hlídat, aby jej někdo nezašlápnul. Před vstupem do velkovýkrmny jsou někdy fronty. Často nejsou dostupné stoly s příbory. V případě, že když- i třeba jen na okamžik- opustíte stůl, číšnici Vám okamžitě odnesou netknuté talíře i s nepoužitými příbory a ubrousky. S číšníkem jsem kvůli tomu měl jednou ošklivou hádku.

Služby hotelu
Většina služeb v hotelu je zpoplatněna- tj. minigolf, vířivka, pitná voda (voda z kohoutku je mořská, chemicky desalinizovaná a není doporučena k pití), trezor na pokoji, váha na vážení zavazadel, toto vše je za poplatek. I nápoje u večeře jsou za poplatek, včetně nealko.

Pláž
Hotel pláž nemá, jen bazény.

Vilém Šturek, 06.02.2018, Datum pobytu: 25.1. - 1.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Měli jsme objednáno ubytování v hotelu R2 Rio Calma, ale takový pokoj který jsme dostali snad nedávají ani obsluze hotelu.Pokoj v přízemí...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme objednáno ubytování v hotelu R2 Rio Calma, ale takový pokoj který jsme dostali snad nedávají ani obsluze hotelu.Pokoj v přízemí úplně bokem, malý, studený a tmavý s výstupem na terasu, jejíž tráva byla pooraná...úžasná paní delegátka nám ale okamžitě našla náhradní ubytování v jiném hotelu, kde jsme byli naprosto spokojení a nadšení. Díky moc paní delegátce a velké poděkování nejen za pomoc při reklamaci, ale za celkovou péči v průběhu celého pobytu. Takových delegátek víc a cestování by byla jedna velká radost. Klobouk dolů před ní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viz celkové shrnutí. Ubytování v hotelu R2 Bahia Playa skvělé, bez připomínek. Naprostá spokojenost.

Strava
Strava pestrá, všeho naprostý dostatek. Ocenili jsme ochutnávky různých světových kuchyní a zejména pak velké množství jídel mořských pokrmů.

Služby hotelu
Služby hotelu R2 Bahia Playa absolutně bez připomínek, velká spokojenost a doporučuji navštívit klientům, kteří vyhledávají dovolenou na odpočinek a relax.

Pláž
Pláž byla z černého písku, což nás z počátku překvapilo, ale byla celkově čistá a pobyt na ní celkově v pohodě.

Martin G., 31.01.2018, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2017
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Velmi dobré, krásný resort, služby na úrovni, všechno bylo dobré.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré, krásný resort, služby na úrovni, všechno bylo dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pro všechny ostatní hosty bylo asi dobré, ale jako Češi jsme zřejmě dostali to nejhorší (= nejlevnější) co se v hotelu nachází.

Pokoj v přízemí, vlhko, výhled do náspu pod silnicí, sluníčko tam poslalo pár paprsků jen mezi 16,25 a 16,35 hod.

Koupelna různě poničená, mokré stopy na stropě, prasklé obklady ... je vidět, že to není na 4* úrovni, kterou se hotel chlubí.

Jo - a zřejmě místní specialita: postele jsou NA KOLEČKÁCH! takže ... takže při sebemenším pohybu se posunují ... :-)

Strava
Výborná, velký výběr, hodně ovoce i zeleniny, různorodost, bez problému je možné si něco malého odnést sebou ven.

Služby hotelu
Všechno v pořádku, profesionální a kvalitní servis, úroveň 4* hotelu splňuje beze zbytku.

Pláž
Pláž je ... pláž vlastně není. V rezortu je nádherná travička, palmy, keře, lavičky, lehátka ... a bazén s vyhřívanou (sladkou, 26 stupňů) vodou, bazén s mořskou (nevyhřívanou, cca snad max 18,5 stupňů) vodou, a kousek dole je další bazén se slanou vodou (možná 19 stupňů). Tam je písek, lehátka a takové zdání "pláže". Všude dokonale uklizeno, čisto, takže celkově pro nás spokojenost.

Na pláž k oceánu se musí buď vlevo (přes kopec, cca 500 m), která je ale kamenitá, anebo vpravo k dalšímu rezortu (cca 1 km), kde je písek ale také lidi z dalších hotelů.

Na ten týden to stačí u hotelu - a kdo chce, tak si v širším anebo vzdáleném okolí najde další a další pláže.

Jaroslav H., 29.01.2018, Datum pobytu: 18.1. - 25.1.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Tento hotel je jak z pohádek Tisíce a jedné noci. Nádherný hotel, tak krásné hotely nemají snad ani na Floridě a tam je laťka nastavená...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel je jak z pohádek Tisíce a jedné noci. Nádherný hotel, tak krásné hotely nemají snad ani na Floridě a tam je laťka nastavená hodně vysoko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nemělo chybu. Pokoj byl dostatečně veliký, na to, že se tam člověk vyspí, osprchuje a jde za zážitky. Všude bylo čisto a útulno.

Strava
Jídlo bylo pestré a velice chutné. Každý si určitě vybral podle své chuti. V takovém množství není snad ani možné ochutnat všechno. A navíc každý den tam byla jiná jídla. Bylo hodně zeleniny, ovoce, výborné kozí sýry, sušené ovoce, hodně zákusků - také každý den jiný druh. Džusy k snídani byly opravdu čerstvé, personál je připravoval přímo před očima klientů. Obsluhující personál byl velmi milý a ochotný. Jsem přesvědčená, že si nikdo na jídlo nemůže stěžovat, možná ti, kteří jedou na dovolenou hledat chyby. Těm se nebude líbit nikdy nic.

Služby hotelu
Personál hotelu je profesionální, velmi ochotný a milý, od recepce po pokojské. Každý večer hrál pianista oblíbené písničky, byla možnost si i zatancovat, alespoň my s manželem jsme této možnosti využili. Od rána do večera byly animační programy pro dospělé a pro děti. Každý si určitě vybere podle svého zájmu.

Pláž
Dlouhá pláž je 5 minut od hotelu. Je tak dlouhá, že jsme jí nepřešli ani za hodinu a půl. Nádherná písčitá pláž, kde si každý najde své místo.

Anonym, 29.01.2018, Datum pobytu: 11.1. - 18.1.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

hotel 1 fotografie

Celkem: 9,8 Perfektní dovolená!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená! Zobrazit celou recenzi

Michaela B., 28.01.2018, Datum pobytu: 4.1. - 11.1.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 SUPER,NAPROSTO SPOKOJEN..

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
SUPER,NAPROSTO SPOKOJEN.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
NA ODPOCINEK NAPROSTO VYHOVUJICI,CISTOTA,PORADEK..

Strava
JEDINECNA..CO KDO CHCE..USPOKOJI VSECHNY..USPOKOJI OD VEGANA PO MASOZROUTY...

Služby hotelu
NAPROSTO SPOKOJENY,KRASNA STAVBA,SKVELA ARCHYTEKTURA,,A PORAD SAMA CISTOTA...

Pláž
HOTELOVE BAZENY VYVIKAJICI,CISTE,STARAJI SE O PORADEK STALE,PLAZE LEHKA DOSTUPNOST,SKVELE PROCHAZKY,,OCEAN TED V TOMTO CASE TROSKU STUDENY,ALE DAL JSEM TO,NEMOHL JSEM SI NECHAT NEBLBNOUT VE VLNACH..

Jaroslav Pichrt, 26.01.2018, Datum pobytu: 11.1. - 18.1.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622