Recenze hotelů
Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 5,4 Hezká dovolená.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i pokoje průměrné, spíše zastaralé.

Strava
Výborná, velký výběr jídel.

Služby hotelu
Fittness, sauna, večerní program, animátoři...

Pláž
Pláž byla hned u hotelu, ale při odlivu špinavá, řasy atd..Nebyla možnost ležení, moře průměrné. O něco lepší byly pláže cca 200m od hotelu, ale žádný šlágr.

Silvie B., 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Fuerteventura Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 trochu vázl jen asistent na letištích jinak o.k.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
trochu vázl jen asistent na letištích jinak o.k. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nemělo to chybu

Strava
dobrá velký výběr supr

Služby hotelu
služby také neměly chybu

Pláž
dostupnost dobrá voda a čistota také

Jaroslav Chramosta, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Příjemně prožitá dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně prožitá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel jen umístěn na místě, odkud je kamkoli blízko. Dvoulůžkový pokoj s balkonem s výhledem na ulici a moře, úklid kvalitně prováděný každý den s výjimkou čtvrtka, čisté ručníky, osušky, sprchový gel, mýdlo. Pokoj vybaven TV (ovladač za příplatek 10 euro, vratná kauce), Pohodlné lože + jedna sedačka, která mohla sloužit jako přistýlka. Koupelna vybavena vanou, sprchou, vysoušečem vlasů a WC. V pokoji byla klimatizace, hodně elektrozásuvek, nebyla potřeba redukce. V areálu hotelu byly hostům k dispozici dva bazény a jedno brouzdaliště pro děti, venkovní sprchy, lehátka zdarma, venkovní bar. Na terase hotelu je vířivka, dva další bazény, lehátka, nápojový bar a minigolf.

Strava
All inclusive - snídaně (7,30- 10,00) - svačina (10,30 - 12,15)- oběd (13-15) - svačina (15,30-17,30)- večeře (18,30-21,30).Při večeři byl požadován dress code - formální oblečení k vytvoření společenské atmosféry. Jídla dostaečné množství, strava pestrá, každý si mohl vybrat na co měl chuť. Ovoce, zelenina, mořské plody, ryby, různé druhy masa a příloh. Pro děti dětský bufet - hranolky, hamburgery, pizza,... Zmrzlina (4 druhy), zákusky, nápoje - voda, džusy, tři druhy vína, pivo, dostatek různých druhů pečiva i k obědu a večeři.

Služby hotelu
Obsluhující personál byl příjemný, usměvavý, vstřícný, ochotný.

Pláž
Pláž byla od hotelu vzdálena asi 10 minut, písečná, dostatek slunečníků a lehátek (2 lehátka + slunečník 10,50 euro/den). WC na pláži zdarma. Pozvolný přístup do moře, voda chladnější, příjemná. Pláž na množství lidí dostatečně velká, možnost využití pronájmu různých vodních atrakcí. Kolem promenády u pláže bylo dostatek možností k občerstvení.

Ilona H., 07.08.2019, Datum pobytu: 21.7. - 4.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená splnila naše očekávání a určitě se na Kanáry co nejdříve podíváme :-) !

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání a určitě se na Kanáry co nejdříve podíváme :-) ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo fajn, trošku starší, ale zažili jsme i horší. Nejprve byl problém s pokojem tak nás dali na den do nějaké vily a ta byla taky fajn, druhý den ráno proběhla blesková výměna. Úklid pokojů každý druhý den, jelikož to jsou takové bungalovy a uklízečky jak větrají, tak nás jednu noc navštívil "kamarád" šváb, vyhnali jsme ho a pak už byl celý týden klid, v Egyptě se nám to stalo taky.

Strava
Strava byla bomba! S tou jsme byli velice spokojeni!Velký výběr a každá den byl v jiném duchu, třeba sushi večeře, italský den atd. :) to jsme si užívali

Služby hotelu
Služby v pohodě, personá milý usměvavý, anglicky moc na recepci neumí, ale nějak jsme se dorozuměli :-),Hotel spíše navštěvují místní a nebo angličani, byli jsme tam jediní češi a vubec nám to nevadilo!

Pláž
Jezdíme kvůli moři a to byla paráda! Tyrkysová voda, čistá a průzračná a hlavně málo lidí! Není co vytknout, jen to byla trošku štreka( cca 900 m) , ale jdete kolem obchůdků a restaurací, tak je to fajn, Všude čisto :) a doporučujeme výlet jeepema na pláž Cofete ! To byl zážitek. A nebo pak do zoo s kaktusovou zahradou, je to tam krásný.

Anonym, 07.08.2019, Datum pobytu: 1.11. - 8.11.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Club Caleta Dorada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 I když už jsem toho procestovala celkem dost, tady se mi líbilo zatím nejvíc. Naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
I když už jsem toho procestovala celkem dost, tady se mi líbilo zatím nejvíc. Naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel sice starší, ale plně vyhovující. Není vhodný sice pro lidi, kteří vyhledávají noční život a zábavu, ale pro relax a pohodu v poklidu naprosto ideální. z okna jsme měli výhled přímo na moře i na bazén, všechno bylo pěkně pohromadě.

Strava
Výběr obrovský, všechno čerstvé, ani za 14 dní jsme nestihli ochutnat všechno.

Služby hotelu
Animační programy pro děti i dospělé byly kvalitní, budu dlouho vzpomínat.

Pláž
pláž byla čistá, obrovská, spousta místa. Jsou tady dost velké vlny, ale i tak si každý moře užije dostatečně. Díky větru nám nikdy nebylo horko.

Vladimíra Desková, 07.08.2019, Datum pobytu: 21.7. - 4.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8 hotel odpovida trem hvezdam

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
hotel odpovida trem hvezdam Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje mensi ale na prespani dostacujici vzdy uklizeno

Strava
strava dobra urcite tu nikdo nebude trpet hlady

Služby hotelu
personal prijemny ochotny

Pláž
asi 500metru od hotelu cista prostorna more bez vln

Stanislav Borovský, 05.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkový dojem z hotelu bych zhodnotila, že je to jeden z nejlepších hotelů na Fuerteventuře. A klidně bych se na něho i vratila....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z hotelu bych zhodnotila, že je to jeden z nejlepších hotelů na Fuerteventuře. A klidně bych se na něho i vratila. Fuerteventura byl nádherný ostrov plný překvapení a krásně přírodních čistých pláží na každém koutě ostrova.

Pujčili jsme si auto a prozkoumali celý ostrov. Nejvíc se nám líbilo na jihu kde byly vlny vysoké 2m, tam jsme si to pořádně užili. Pak severní část ostrova s krásnou velkou pláži a s písečnými dunami. A nakonec aqua water park který opět neměl chybu.

Tak prosím, nemarněte čas u bazénu na hotelu. Pujčte si auto a projeďte si celý ostrov. STOJÍ TO ZA TO.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoj jsme nemohli nic říct, nejvíce nás uchvátila koupelna. Postele byly sice na kolečkách, ale i tak se dalo spát. Na pokoji je klimatizace, televize a plno zrcadel. Za mě určitě super!

Strava
Jak to říct.. jídlo bylo fantastické!! Myslím, že by si každý vybral to svoje. Na výběr byly mořské plody, sushi, krevety, mušle, langusty dokonce tam byla i Včelařská tabulka s medem. Na jídlo jsme si nemohli stěžovat. Každý den byly nové a nové jídla. Občas byly sice fronty kde jste museli čekat až některé jídla dodají, ale to nám nevadilo. Jidlo bylo excelentní.

Služby hotelu
Personal by se pro hosty rozdal, ve všem nám vyšli vstříc. Na recepci nám řekli kde se můžeme podívat na místa, kdy jezdí autobusy do města, kde si můžeme půjčit auto apod..

Každý den byl úklid pokojů a čisté ručníky. Čisto bylo všude.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu s bílým teplým pískem. Voda je nádherně čistá, sice je trošku studenější, ale když do ní vlezete tak si po chvíli hodně rychle zvyknete.

Anonym, 01.08.2019, Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Elba Carlota

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,6 Skvělé umístění u pláže, velká zahrada, 2 bazeny u kterých byla vždy volná lehátka, bar na zakoupení občerstvení a vždy ochotná obsluha...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé umístění u pláže, velká zahrada, 2 bazeny u kterých byla vždy volná lehátka, bar na zakoupení občerstvení a vždy ochotná obsluha nebo pomoc.

V měsíci červenec zde převážnš fouká čerstvější větřík ale na slunci příjemně ochlazoval ( pro ženy večer již na lehký svetřík ) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný v 3 tím patře s výhledem do zahrady na bazény a moře , koupelna sprcha s vanou fenem, každý den probíhal v dopoledních hodinách uklid, na balkoně 2 lehátka, malý stolek a zabudovaný sušák na pradlo.

Strava
Naprosto výborná vždy čerstvě smažené ryby, salámy a sýry různé druhy domácí produkce, dále speciality mořské kuchyně i klasická jidla jako pečené maso vepřové, hovězí, kuřecí na různé způsoby a z přiloh byl také veliký výběr.

V nabídce i množství ovoce, zeleniny, zmzlina a sladkostí, vždy jsme si velice pochutnali

Služby hotelu
Personál hotelu velice ochotný a vždy připraven pomoci v případě poblému - v hotelu je možné zajít na masáž , holič, kadeřník, fitko, vnitřní bazén, každý večer hudba a vystoupení tanečních skupin nebo artistů

Pláž
Pláž ve vzdálenosti cca 100 m přez zahradu a soukromím a vstupem , lehátka jsou za poplatek

Miroslav V., 31.07.2019, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 10 Nejlepší dovolená, kterou jsem zažila. Vše perfektní!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená, kterou jsem zažila. Vše perfektní!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, moc pěkné.

Strava
Strava pestrá, výborná. Každý si vybere, hodně velký výběr.

Služby hotelu
Personál úžasný, milý a hodně ochotný pomoci.

Pláž
Nádherná, čistá a vlny super.

Petra Malíková, 31.07.2019, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená byla skvělá, jedna z nejlepších destinací kde jsme byli. Sice tam dost fouká a někdy je to v kombinaci s písečnou pláží...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá, jedna z nejlepších destinací kde jsme byli. Sice tam dost fouká a někdy je to v kombinaci s písečnou pláží nepříjemné, ale s tím jsme počítali, když jsme destinaci vybírali :-) Doporučuji půjčit auto a projet nejkrásnější pláže :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů už je starší ale pokoje byly čisté, každý den čisté ručníky a uklizeno.

Strava
Každý den rozmanitý výběr jídel (kuřecí, vepřové, ryby a mořské plody včetně příloh, ovoce a zeleniny. Po obědě a večeři možnost zmrzliny, přes den ledová tříšt na osvěžení. Skoro každý den bylo připraveno něco speciálního: fondue s různým druhem ovoce, koktejly, kozí sýry a chorizo (vhodné třeba jako obložený talíř k posezení s vínem).

Služby hotelu
Personál byl nejpříjemnější co jsme kde zažili, všichni usměvavý, zdravili a jako bonus na recepci paní co mluvila česky a poradila nám výlety s nejhezčími plážemi a málo lidmi :)

Pláž
K pláži to bylo cca 5 minut procházkou, pláž čistá s příjemným pískem na chození, pozvolný vstup do vody, jen nám na ní chyběl nějaký bar s hudbou.

Tereza S., 25.07.2019, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)