Recenze hotelů
Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Byli jsme moc spokojení, jediné, co se nepovedlo bylo počasí.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojení, jediné, co se nepovedlo bylo počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v nejlepším pořádku.

Strava
Jídlo trochu horší, nežli v hotelu R v jiné části ostrova.

Služby hotelu
Vše v pořádku.

Pláž
Pláž pár metrů, oceán nádherný, ale nebylo počasí.

Jiřina Koštálová, 21.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená se mi líbila cena určitě odpovídá kvalitě určitě bych hotel doporučila

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi líbila cena určitě odpovídá kvalitě určitě bych hotel doporučila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo též ceně i když jsme požádali o výměnu pokoje proto že jsme měli dost proleželé matrace bylo nám bez problému vyhověno

Strava
Strava byla na 3hvězdičkový hotel naprosto dokonalá všeho bylo dostatek vše bylo čerstvé a chutné

Služby hotelu
Hotelová služba a personál byl vstřícný a ochotný

Pláž
Pláž sice nebyla hned u hotelu ale na pláž nebylo daleko a byla to příjemná procházka pláž byla čistá a pěkná

Věra Laibnerová, 21.01.2020, Datum pobytu: 9.1. - 16.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená krásná

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená krásná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté

Strava
Velký výběr jídla

Služby hotelu
Animační program slabší ale jinak ok

Pláž
Dlouhá písečná akorad lehátka za poplatek

Vaclav Kalous, 20.01.2020, Datum pobytu: 9.1. - 16.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Bylo to příjemné prostředí ,spoustu jídla a spoustu milých lidí . Určitě pojedu zase.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to příjemné prostředí ,spoustu jídla a spoustu milých lidí . Určitě pojedu zase. Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Velmi dobré

Michal Šnebergr, 20.01.2020, Datum pobytu: 9.1. - 16.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 dovolená v zásadě splnila naše očekávání

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
dovolená v zásadě splnila naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj ok, pěkné místo v rámci hotelu, některé věci opotřebované

špatný polštář

Strava
strava standardní

velké mínus za nádobí - velmi často špatně umyté, špinavé talíře, hrnky i příbory

Služby hotelu
personál milý a ochotný

Pláž
pláže nádherné

Lucie K., 13.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Velká spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající, čisté

Strava
Pestrá, stále doplněná

Služby hotelu
Recepce i delegát vše vyřešili,poradili, příjemní

Pláž
Čistá pláž přímo u hotelu, okolí čisté, udržované, oceán nádherný

Anonym, 13.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Riu Oliva Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 Hotel celkem pěkný

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel celkem pěkný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování daleko od recepce,ale jinak v pohodě.Jen ty postele mohly být lepší,už asi něco pamatují

Strava
Strava výborná,i když už jsme zažili pestřejší.Ale vždy jsme našli něco - na čem jsme si pochutnali.

Služby hotelu
Až na tu placenou wifi - v pohodě. Myslím,že v dnešní době to už je standart mít internet v ceně!

Pláž
Pláž celkem čistá - jen tam děsně zapáchal odpad - který ústil přímo do písku před pláží

Dana Prášková, 13.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vše ok. Hotel je 80 km od letiště a tak cesta je dost unavná. Výborné, že to bylo pro 16+, tedy bez uřvaných děcek. Plno Němců, češi...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše ok.

Hotel je 80 km od letiště a tak cesta je dost unavná.

Výborné, že to bylo pro 16+, tedy bez uřvaných děcek. Plno Němců, češi jen dva páry (drahá dovolená). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je 80 km od letiště a tak cesta je dost unavná. Exkluzivní ubytování.

Strava
Jídlo super, vše velmi dobré. Nejlepší mořské plody.

Služby hotelu
bez problémů.

Pláž
Pláž daleko od hotelu a do kopce, ale v tuto dobu stejně je moře studené a proto se dá koupat jen ve vyhřívaném bazénu. Hodně větrno, 18 st. bylo málo, ale na sluníčku celkem dobré.

Ing. Petr M., 13.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: IBEROSTAR Fuerteventura Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Ubytování a stravování hotel jako takový výborný, personál perfektní večerní programy - trvající max. hodinu - podprůměrné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování a stravování hotel jako takový výborný, personál perfektní

večerní programy - trvající max. hodinu - podprůměrné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez chyb, výborné

Strava
velká rozmanitost , velká nabídka i ryb - i pro diabetiky , výborné

Služby hotelu
bez připomínek - na výborné úrovni

Pláž
velmi špatná - úrověň 70. let minulého století

Irena Spirová, 13.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)