Recenze hotelů
Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Nádherná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše bezchybné

Strava
Strava velice rozmanitá, výborná

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni

Pláž
Nádherné, udržované, velice čisté pláže

Iveta Procházková, 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Jandia Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělá dovolená, doporučuji. Delegátka příjemná.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, doporučuji. Delegátka příjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, čisté, prostorné

Strava
Strava výborná, velký výběr a rozmanitost

Služby hotelu
pokoj každý den uklizený, každý den čisté ručníky,celý hotel čistý

Pláž
Přístup do moře celkem dobrý, ale chyběly mi na pláži lehátka a slunečníky, takže jsme museli trávit pobyt pouze u bazénu a do moře se docházet vykoupat, nedalo se tam slunit.

Naděžda K., 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Největší spokojenost byla se službami delegákty.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Největší spokojenost byla se službami delegákty. Zobrazit celou recenzi

Břetislav Kovář, 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Pěkný hotel se sympatickými lidmi, s dobrými službami a vybavením, v bezprostření blízkosti oceánu s hezkými plážemi.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel se sympatickými lidmi, s dobrými službami a vybavením, v bezprostření blízkosti oceánu s hezkými plážemi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj, denně uklízený, pohodlná postel, LCD televizor s možností přehrávání z USB, vše fungovalo, a když ne, bylo hned napraveno.

Strava
Mnohdy skvělá, s možností užít si krevety a mušle, hodně ovoce a ryb, sekt k snídani :), někdy trochu chaotické zeleninové saláty ... ale neumím si představit, že by si někdo nevybral.

Služby hotelu
Recepce OK, pro hůře kominikující lidi i se slovenskou recepční. Na můj vkus trochu drahý trezor. Půjčování hotelových osušek k bazénu a na pláž na vratnou zálohu 10 Euro. Úklid bezvadný. Bary v pohodě. Free wifi ve velmi omezeném prostoru.

Pláž
Pláže v nejbližším okolí jsou pěkné, písčité (žluté), s kamennými ohrádkami, přístup k nejbližší z nich maličko krkolomný. Oceán samozřejmě dost studený (člověk si při tom vzpomene na Balt), zelený a velmi proměnlivý - střídající se příliv a odliv v šestihodinových intervalech vše mění, i představu, že si člověk někde natáhne deku :). Podle nás skvělé.

Ivan V., 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,6 - hotel pro cestovku a tomu odpovídá i skladba hostů (99% němečtí důchodci) - 1h od letiště, v centru Morro Jable, pár minut od pláže...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
- hotel pro cestovku a tomu odpovídá i skladba hostů (99% němečtí důchodci)

- 1h od letiště, v centru Morro Jable, pár minut od pláže (přes rušnou silnici), výhled z hotelu na oceán

- pláž široká a krásně písečná s velmi pozvolným vstupem do oceánu, dlouhá několik km, slunečníky/lehátka za poplatek, obchody/bary na promenádě i pláži

- menší hotel (není to žádný mega komplex), žádná zahrada, 1 bázén + 1 vnitřní (za peníze) resp. wellness & spa s fitness

- kvalita pokojů 3*, servis bezva, někde již viditelné opotřebení, umístění pokojů nabízí pěkné výhledy/blízkost všeho nebo zklamání (jako všude)

- výborné jídlo, zvlášť večeře, rozmanitost odpovídající jiným destinacím

- přes den nonstop venkovní bar (pivo, limo, víno, sangria...) vč. sendvičů, dortu, ovoce

- zábavné večery (živé kapely, disco, bingo), avšak uzpůsobené pro důchodce Zobrazit celou recenzi

Michal N., 20.05.2018, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Sentido Buganvilla Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Moc pěkné místo, parádní klid, procházky, moře.Nemám co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc pěkné místo, parádní klid, procházky, moře.Nemám co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje útulné, čisté, pěkně barevně zařízené, boční výhled na moře, prostorný balkon.

Strava
Výborné jídlo.

Služby hotelu
Vše fungovalo.

Pláž
Příjemná pláž v zátoce, lze vyrážet na několikakilometrové procházky po pláži.

Ivana M., 14.05.2018, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Fajn zájezd :)

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Fajn zájezd :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Takové jako na fotkách čisté prostorné nové

Strava
Pořad to stejne cely týden stejne stoly se stejným jídlem Dobre ale ke konci už mi nechutnalo vůbec nic

Služby hotelu
Hlavně ze je 18+

Patrik Dix, 14.05.2018, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 poměr cena výkon - spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
poměr cena výkon - spokojenost Zobrazit celou recenzi

Roman M., 14.05.2018, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Pobyt kousek od nejkrásnější pláže na Fuerteventuře. Pláž je vzdálená asi 200m. Vracíme se zpátky v září 2018 na 12 dnů a to je u nás...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt kousek od nejkrásnější pláže na Fuerteventuře. Pláž je vzdálená asi 200m. Vracíme se zpátky v září 2018 na 12 dnů a to je u nás vyjímka, byli jsme doopravdy moc spokojeni. Výborné restaurace v blízkosti hotelu. Nakupovat doporučuji v nedalekém Intersparu, velice příznivé ceny oproti obchodům na promenádě. V blízkosti lékař a lékárna. Doporučujeme pronájem automobilu, benzín je velice levný. Kdo má rád kočky, užije si je :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování odpovídá, nedoporučuji pokoje PROMO, je lepší si ti tisícovku připlatit, pokoje PROMO jsou většinou do ulice, v noci je slyšet hluk z komunikace. Apartmány mají oddělenou ložnici. TV zdarma, internet bohužel za poplatek. Rychlost internetu 15-25 Mbit. V hotelu je spíše starší klientela z Německa a Španělska, noci jsou klidné. Animační programy téměř žádné, 2x týdně LIVE music

Strava
Výtečná, rozmanitá, personál přátelský, milý a velice ochotný. Výborné bílé víno.

Služby hotelu
Velká výhoda je soukromí bez vykřikování "Fodni Polo", hotel nabízí možnost All inclusive, doporučujeme. Internet viz. výše... Vyhřívaný plně dostačující čistý bazén s brouzdalištěm pro děti. Personál je jazykově perfektně vybaven.

Pláž
Nejlepší na Fuerteventuře, pozvolný vstup do vody, krásný jemný písek, na konci pláže výborné podmínky na šnorchlování. Možnost surfu, potápění, kajak, katamarán nespočet možností výletů.

Josef F., 08.05.2018, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2017
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Relaxia Jandia Luz

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Playa de la Cebada 6 fotografií

Celkem: 7,2 Dobre.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobre. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neutulne. Restaurace organizaci pripominala zavodni jidelnu. Jidlo dobre. Pokoje ciste.

Andrea V., 07.05.2018, Datum pobytu: 26.4. - 3.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL