Recenze hotelů
Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 super dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalov odpovídal ceně

Strava
Naprosto vynikající, skvělý výběr

Služby hotelu
Drobný problém se zámkem byl do 5 minut vyřešeny

Pláž
Lehátka za poplatek, chodili jsme přímo od bazénu, doporučuji boty do vody

Anonym, 26.08.2020, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Všechno bylo v pořádku, počasí bylo dobré, pláže široké a čisté, voda byla teplá, hotel velký, měl dostatek prostoru pro všechny)))),...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bylo v pořádku, počasí bylo dobré, pláže široké a čisté, voda byla teplá, hotel velký, měl dostatek prostoru pro všechny)))), byli jsme v klidu, nebylo nic špatného, ​​co by mohlo zničit náš odpočinek! Zobrazit celou recenzi

Yuliia Bushnyeva, 26.08.2020, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pájara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Velmi hezká dovolená, určitě se sem vrátíme, doporučuji!

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezká dovolená, určitě se sem vrátíme, doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké, čisté, pravidelný- důkladný úklid pokojů, velmi příjemný a usměvavý personál, pyžamo- tričko na spaní důkladně složeno a zasunuto pod polštář každý den :D. Na pokoji jsme vůbec neměli minibar, který měl být - prázdný, žádná varná konvice ani možnost uvařit si na pokoji kafe, čaj. Trezor za poplatek 30 euro. Všechny pokoje mají balkon. Ubytování je v horní části hotelu (6 patro a výš), zaplatili jsme si přímý výhled na moře, dostali jsme boční (moře sotva 30% z celkového výhledu! Pokoj nám nebyl vyměněn s tím ze hotel přímý nebo boční výhled nerozlišuje. CK ovšem ano. Přímý výhled stal 7 tis a boční cca 3 tis. Bylo nám řečeno, že výhled na moře je pouze jeden a ostatní pokoje jsou otočeny do dvora. Měli jsme možnost nahlédnout do více pokojů cestou k výtahu, kdyz probíhal úklid a pokoje měly opravdu přímý výhled, kromě našeho.

V 5 patře je venkovní bazén, bary, recepce, restaurace. Od 5 patra níže ubytování pouze pro Star Prestige, kde je další bazén, vířivky, soukromí, klid. Přístup máte pouze když si připlatíte změnu pokoje za star prestige- jinak ne.

Strava
Strava dobrá, chutná, rozmanitá, tématické večery, jednou v týdnu sushi, mořské plody... dostatek sýrů, mlék (bez laktozy, mandlové, kokosové, polo i plnotučné... což není úplně běžné). Postrádali jsme pouze kuřecí maso, které bylo snad jen 1x v tydnu.

První polovinu pobytu se tvořily všude fronty kvůli nemoznosti vzít si jídlo sám, bylo podáváno kuchaři, těch bylo velmi málo, jeden kuchař obsluhoval tři fronty na více stranách. V druhé polovině pobytu z ničeho nic rozvolnění těchto opatření, normální průběh stravování a možnost vzít si sám jakékoli jídlo. Kromě steaků, volích ok, slaniny a pečiva, které podávali kuchaři jelikož je i připravovali. Zmrzlina každý den, dezertů velmi mnoho ovšem téměř žádný nám moc nechutnal a to jsme milovníci všeho sladkého. V jídelně i v areálů hotelu pohyb v rouškách, u bazénu, na pláži, po dosednutí ke stolu možno sundat. Různé druhy pizzy každý den. Překvapilo nás, že během oběda byl zakázán pohyb v restauraci i v plážovém baru pouze v kratasech a v horním dílu plavek. Zatím co ženy v plavkách v pruhledném šátku nebo ve spodním dílu plavek a krátkém tricku pod prsa byly v pořádku. Takže od pasu dolů můžete přijít v plavkách ale od pasu nahoru ne ???? budete požádáni o obléknutí ???? Na večeři každý šel jak chtěl, opět i paní v šátku byla v pořádku. Nevím - třeba ji odcizili kufr a měla udělenu vyjímku ????

Různé alko i nealko nápoje v průběhu celého dne formou samoobsluhy v bazénovém baru ... jinde s obsluhou.

Služby hotelu
Velmi kvalitní, vstřícný a usměvavý personál ????

Pláž
Nádherná, čistá, písčitá... s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro rodiny s dětmi. Na ostrově často velmi fouká- velké vlny, Vy, Vaše děti i větší puberťáci si přijdou na své. Sluníčko je zrádné. Natírejte se pouze 50, i kdyby Vám bylo právě chladno. Nikdy jsem se nespálila a stačily dvě hodiny v zataženém počasí a druhý den jsme museli zůstat na pokoji. Totálně jsme shořeli ???? a to jsme byli natření třicítkou. Přístup na pláž lehce z kopce nebo druhou stranou po schůdkách kolem vedlejšího hotelu Iberostar Palace :)

Žaneta M., 22.08.2020, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Iberostar Playa Gaviotas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolenou v tomto hotelu jsme si moc užili. Personál byl naprosto skvělý, vše krásně čisté. Bohatá nabídka drinků v all inclusive. V době...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou v tomto hotelu jsme si moc užili. Personál byl naprosto skvělý, vše krásně čisté. Bohatá nabídka drinků v all inclusive. V době dovolené bylo i málo lidí zřejmě kvůli covidu, ale tím lépe pro nás, nikde se nemuselo na nic čekat ani se mačkat ve frontách. Takže dovolená se nad míru vydařila. Doporučuji si půjčit auto a ostorv si projet, stihne se to krásně za jeden den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vše v pořádku, čisto a každodenní úklid, jen nás překvapilo, že někdy pokoj přišli uklízet i v 17h.

Strava
velký výběr jídel zejména každodenní speciality k večeři a výborné saláty. Hlavní jídla nabírají kuchaři a vy jim říkáte kolik a co přesně chcete ostatní si nabíráte sami. Hodně coctailů a druhů káv v rámci all in.

Služby hotelu
vše v pořádku

Pláž
pláž hned u hotelu po pár schodech dolů. Pláž byla vždy čistá a velmi krásná, odpoledne byl příliv. Jediné mínus jsou lehátka za poplatek, ale to se dá vyřešit, tak že ležíte buď na ručníku nebo máte lehátko u bazénu a přecházíte na pláž.

Denisa J., 13.08.2020, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byla jsem již na hodně místech,hotelích co se týče pobytu u moře. A musím potvrdit,že tato dovolená byla úplně nej????Nádherné...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem již na hodně místech,hotelích co se týče pobytu u moře. A musím potvrdit,že tato dovolená byla úplně nej????Nádherné místo,moře,pláže dechberoucí,příroda okouzlující. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velice příjemně zařízený, úklid byl prováděn každý den a to velmi důkladně i s denní výměnou ložního prádla,osušek,ručníků,doplněním sprch.mýdla ap.

Strava
Naprosto skvělá kuchyně,velmi chutná,výběr o zeleniny čerstvé tak vařené,různých druhů mas,ryb,mořských plodů,sýrů, jogurtů,cereálií,pečiva,zákusků,zmrzlin,prostě na co si vzpomenete. I já jako celiak a alergií na laktózu,jsem opravdu nestrádala,měli i bezlakt.jogurty ap.

Služby hotelu
Cokoliv člověk potřeboval řešit,pomohli na recepci s velkou ochotou,dokonce tam byla recepční slovenka,takže kdo moc neumí aj či nj,tak neměl problém. Paní delegátka Terezka,taktéž vstřícná a hlavně opravdu na mobilu,což se mi málokdy poštěstilo.

Pláž
Pláž byla od hotelu cca 10min.příjemnou procházkou,a hlavně dostupnost i jiných max.do 20min.pohodovou chůzí a příjemným prostředím.

Hana Volfová, 12.08.2020, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Playa Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Nádherný hotel, skvělé jídlo, super prostředí, krásná příroda a i přes počínající Korona virus pandémie, se nám moc líbilo

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný hotel, skvělé jídlo, super prostředí, krásná příroda a i přes počínající Korona virus pandémie, se nám moc líbilo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj

Strava
Jedna z nejlepších all inclusive, co jsme zažili a že máme procestovaný celý svět

Služby hotelu
Všechny služby na jedničku

Pláž
Pláž kousek od hotelu, klidné malé malé pláže i nudy nechyběla

Miroslava Harantová, 23.03.2020, Datum pobytu: 12.3. - 19.3.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pájara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,4 Na Fuerteventure v Costa Calma sme boli druhykrat behom roka a znovu sme boli velmi spokojni.Počasie sme mali vyborne. Doporučujem...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Fuerteventure v Costa Calma sme boli druhykrat behom roka a znovu sme boli velmi spokojni.Počasie sme mali vyborne. Doporučujem požičatˇ si auto. Prešli sme cely ostrov,navštivili sme vela nadhernych miest, plaži, koziu farmu, aloe vera farmu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Priestrana izba, každy deň upratovanie a doplňanie hygienickych potrieb.

Strava
So stravou sme boli velmi spokojni. Pre moju manželku celiatičku, velmi ochotni personal , každy deň prichystal bezlepkove jedla.

Služby hotelu
Na recepcii a aj v jedalni po slovensky a česky hovoriacich niekolko zamestnancov.

Pláž
Fuerteventura je znama najkrajšimi plažami v ramci kanarskych ostrovov.Sotavento a Cofete, su užasne nekonečne plaže.

Peter L., 23.03.2020, Datum pobytu: 5.3. - 12.3.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pájara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Vše perfektní

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velká spokojenost

Strava
výborná, velmi pestrá

Služby hotelu
perfetní

Pláž
vše nám vyhovovala na 1

Jitka Sidorová, 17.03.2020, Datum pobytu: 5.3. - 12.3.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)