Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Pěkná dovolená.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Strava
Kromě sushi - které vůbec neumí, nemám co vytknout.

Pláž
Placená lehátka lehce kazí dojem, jinak pláž krásná.

Ladislav, 12.10.2018, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Příjemná dovolená, doporučuji.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně zájezdu, prostředí příjemné.

Strava
Super. Velký výběr, kvalitní potraviny.

Služby hotelu
Celý den dostupné jídlo a pití, téměř vše bez dalších poplatků (wi-fi, trezor, minibar, balená voda s sebou ..), sportovní vyžití, kultura (divadlo, hudba, muzikál).

Pláž
Prostorná písečná pláž dostupná po 75 schodech. Po pláži je krásná procházka k majáku, případně do městečka Morro Jable (cca 5km).

Pavel K., 11.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Magic Life Fuerteventura Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

moře 7 fotografií

Celkem: 6 Celkový dojem se zhoršil po tom, co nás vykradli, když jsme v noci spali. Zloděj byl tak drzý, že vešel oknem naší ložnice a kradl v...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem se zhoršil po tom, co nás vykradli, když jsme v noci spali. Zloděj byl tak drzý, že vešel oknem naší ložnice a kradl v obývací části, kde spalo dítě. Podle všeho se tam krade často, samozřejmě vás na to nikdo neupozorní. K bungalovu procházíte přes branku s kartou, jsou tam kamery. Hotel se zachoval výborně - dostali jsme ještě v noci nový pokoj. Přestože se hotel tváří baby friendly, je spíš children friendly. Není zde žádné hřiště pro menší děti (hřiště na fotce je v části premium, kam se nedostanete, pokud tady nebydlíte). Chybí dětské nádobí a jídlo, lepší brouzdaliště, animace pro malé děti nejsou, jen minidisko večer. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubyotování je hezké, čisté. Každý den mění ručníky (i zbytečně). Teráska s lehátky u bungalovu je super.

Strava
Je senzační. Velký výběr, každý den něco jiného. Jen polévky často nebyly dobré. Zmrzlina a některé dezerty byly oslazená hmota. Ani džusy se nedaly pít. Jiné je to pokud si připlatíte a chodíte do restaurace La Ancla, tam je džus přímo vymačkaný z pomerančů, kvalitnější jídlo. Večeře jako v luxusní restauraci, ale neužijete si s dítětem, mají tam sice židličky a plastové nádobí, ovšem žádný dětský koutek.

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku. Zklamal nás animační program. Pro děti jen miniklub od 4 - 12 let, s menšími vstup zakázán, takže velký hrad a pěkné brouzdaliště jen za plotem. Pro malé děti nic, jen večerní půlhodinová minidiskotéka. Pro dospělé aktivity buď na nic, takže na ně nikdo nejde, ty lepší jen pro pár lidí - málo kol apod.

Pláž
Pro malé děti nevhodná, není tam písek ale jemnější štěrk se spoustou nedopalků od cigaret, takže je potřeba je nejprve posbírat, pak si tam dítě může hrát. Stejný odpad lemuje hlavní promenádu, která je zespod osvětlená, takže se večer můžete kochat :-( Na pláž je to asi 5 minut (ze vzdálenějších bungalovů víc). Voda je čistá, s rybami, které hosté krmí, takže připlavou i větší ryby. Pěknější pláž je asi 20 minut pěšky, stojí za to chodit tam.

Michal H., 11.10.2018, Datum pobytu: 23.9. - 7.10.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Krásná dovolená, naprosto odpočinková. Počasí vyšlo skvěle, nejvíce větrno tam bývá od dubna do srpna, teď už jen tak mírně pofukovalo....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, naprosto odpočinková. Počasí vyšlo skvěle, nejvíce větrno tam bývá od dubna do srpna, teď už jen tak mírně pofukovalo. Obě delegátky byly fajn, všechny důležité informace jsme dostali včas, při příjezdu jsme obdrželi i obálku s informacemi o možných výletech.

Ostrov nemá příliš vegetace, palmy a zeleň bývají hlavně kolem resortů, jinak spíš pouštně- stepní vzhled krajiny.

Zvlášť s dětmi určitě stojí za návštěvu Oasis park ( zoo s botanickou zahradou), kam z resortů jezdí pravidelné autobusové linky.

Výlet na ostrov Lanzarote byl hodně zajímavý, ale náročný a pro děti spíš nudný. (Soudě podle reakcí viděných v nejbližším okolí). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel měl opravdu krásně prostorné pokoje. Vybavení nebylo nejnovější, ale bylo provedené ve vysoké kvalitě, což bylo vidět. Všude bylo čisto, uklízeli každý den ( pokud jste nezapomněli pověsit cedulku na dveře), povlečení a ručníky měnili, kdykoliv bylo třeba.

Měla jsem pokoj s bočním výhledem na moře, což by tolik nevadilo, pokud by to bylo v pokoji blíž k moři ( odpovídalo v bloku B číslům s koncovkami 1-5). Já jsem bohužel byla až na druhém konci, což znamenalo výhled především na rozestavěný hotel a hlavní třídu, která byla poměrně hlučná. Jelikož jsem tam ale trávila minimum času, tak jsem to neřešila.

Příště bych ale zvolila výhled na moře nebo zažádala o konkrétní pokoj.

Strava
Jídlo v hotelu bylo opravdu vynikající, rozmanité a bylo ho hodně. Polopenze úplně stačí.

Snídaně i večeře byly formou bufetu, který průběžně doplňovali, nestalo se, že by něco došlo.

Jídlo bylo jak klasické, tak místní speciality, hlavně ryby, které dělají skvěle na všechny možné způsoby.

Trochu slabší byly dezerty.

O jídle v restauracích nemůžu referovat, jelikož jsem tam nejedla. Celkem dobrou zmrzlinu mají u promenády v centru Morro Jable, jinak je spíš unifikovaná.

Služby hotelu
Do hotelu jezdí převážně německá klientela a vysoký standard tomu odpovídá. Týká se to jak čistoty, tak chování personálu a fungování služeb.

Personál většinou mluví trochu německy, skoro vůbec anglicky, ale všichni jsou milí a vstřícní.

Když jsem zjistila po příchodu na pokoj rozbitou kontaktní spojku u dveří na balkon, do deseti minut tam byl opravář a pak ještě volali, jestli vše funguje, jak má. ( Oproti předchozím zkušenostem z různých hotelů to byla opravu příjemná změna)

Pláž
Pláž byl skvělá, velmi čistá, jemný písek. Vzhledem ke své délce i šířce nikdy nepůsobila zaplněně, jsou tam úseky bez slunečníků. Po ránu i večer je to nádherná procházka.

Hodně lidí si tam nosilo své slunečníky a malé stany. ( Byť to oficiálně není povolené)

Moře má pozvolnější vstup a bylo křišťálové, často jsou vidět u břehu malé i větší rybky. Vlny byly během dopoledne minimální, dalo se krásně plavat, odpoledne to záviselo na intenzitě větru.

Ve středním úseku pláže bylo trochu víc nudistů.

Od hotelu vede podél pláže hezká promenáda s lavičkami k centru MJ.

Přístup k pláži je přímo od hotelu výtahy a schodištěm, na klíči od pokoje je karta, kterou se otevírá zadní branka, je to kousíček.

Plážový servis se kupuje přímo na pláži ( 9,50 euro za slunečník a lehátko), obsadit je možné jakékoliv volné místo, poplatek chodí místní údržbář pláže vybírat během dne.

Linda K., 11.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Riu Palace Jandia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Velké rozčarování. 1. První šok: setkání na letišti s delegátkou CK po předložení dokladu o zaplaceném individuálním transferu z...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Velké rozčarování.

1. První šok:

setkání na letišti s delegátkou CK po předložení dokladu o zaplaceném individuálním transferu z letiště do hotelu odsekla oslovená, že jí to nezajímá a pojedeme s ostatními klienty autobusem.

Odmítl jsem, nechala nás tedy stát v hale (manželka má omezenou pohyblivost), dokud neodbavila všechny za námi příchozí klienty.

Pak prohlásila, že za rohem stojí soukromá taxi, máme si ho zaplatit a později u CK reklamovat.

Až když jsem vybuchl, že už jsme CK za dopravu zaplatili 4 200 Kč, někam telefonovala a pak nás odvedla k taxi a cestu i zaplatila.

S tak nezdvořilým přístupem jsme se ještě nikdy nesetkali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
2. Druhý šok:

Měli jsme objednaný pokoj Junior Suite Superior. Ačkoliv se hotel tváří jako 4* a manželka mluví plynně německy ( personál recepce nikoliv), nedozvěděli jsme se, kde jej najdeme. Mapku hotelu v obálce od recepčního jsme objevili mezi množstvím reklam až pozdě v noci po vybalení.

3. Třetí šok:

Ve druhé polovině pobytu jsme v noci narazili na švába. Byl zabit, recepce informovaná, reakce žádná. Jak se později ukázalo, bylo jich tam víc, ačkoliv jsme neměli na pokoji žádné potraviny. Recepce opět informovaná, reakce opět žádná.

4. Čtvrtý šok:

Třikrát jsme upřesnili délku pobytu a datum odjezdu, přesto jsme byli opakovaně bezdůvodně odhlášeni z pobytu a nemohli se dostat z pláže do areálu a jindy zase do pokoje.

5. Pátý šok:

Den před odjezdem jsme museli na recepci urgovat úklidový servis, protože nám čtyři dny nepřevlékli lůžko, ačkoliv inzerovali úklid 2x denně (druhý úklid sestával ze zaklepání, předání dvou bonbonů a úprku k dalším dveřím).

6. Šestý šok:

V koupelně i v celém areálu je sanitární keramika tak nízko u země, jako pro děti, takže se k ní a z ní velmi špatně vstává. Např. pro hosta s vyměněným kyčelním kloubem je zcela nepoužitelná!!

Skleněná zábrana na vaně brání hostu vstoupit a vystoupit z vany bez nebezpečí úrazu.

Terasa přes 30 m2 byla nepoužitelná ; žádný slunečník, žádné soukromí (skleněné předěly byly neúplné), žádný výhled na moře, pokud jste nestáli u zábradlí ze dřevěných prken místo skla.

Klimatizace hlučná, ale výkonná pouze v ložnici.

Pokoj nebyl renovovaný, jen opravený ale příjemný.

Strava
Mínusy :

• Vysoká hlučnost jídelních prostor (akustika za pět)

• Viklající se stolky tak, že se nápoje vylévaly ze sklenic

• Málo prostoru v uličkách (při jídle vás procházející nechtěnými doteky ruší při jídle)

• Absence lžiček na prostřených stolech ke snídani (pravidelně jsme si nápoje míchali vidličkami)

• Při úklidu stolu po odchozích byly drobky jídel smetány ze stolů na podlahu a židle

(kari-rýže, kterou jste vůbec nejedli, lze odstranit z bílých kalhot dost obtížně)

Plusy :

Kuchařské umění zachraňuje úroveň hotelu. Jediné, co by si zasloužilo obohacení jsou zákusky.

Restaurace alá Carte Route 66 příjemná, jedna návštěva stačí. Velmi pěkný interiér.

Mike’s Coffee vynikající

Služby hotelu
• Nemožnost platit hotově nad rámec služeb All inclusive (SPA, vnitřní bazén, značkový alkohol)

• Personál (ovšem velmi milý) mluví jenom španělsky, není vybaven znalostí ani základních pojmů (osuška nebo lžička v němčině, angličtině, ruštině … nepřekonatelná bariéra)

Pláž
Plusy :

Pláž je čistá, líbil se nám vstup do hotelového areálu na kartu (příjemný pocit bezpečí)

Michal P., 10.10.2018, Datum pobytu: 23.9. - 7.10.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná dovolená, byli jsme naprosto spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, byli jsme naprosto spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postarší hotel, výborně udržovaný, pokoj velmi pěkný s výhledem na zahradu s palmami a na pláž.

Strava
Strava předčila naše očekávání, každý den opravdu veliký výběr vynikajících jídel.

Služby hotelu
Personál hotelu milý, přátelský, usměvavý.

Pláž
Překrásná nekonečná pláž se zlatým jemňoučkým pískem, čistá, prostě krása.

Lenka Urbanová, 10.10.2018, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: ClubHotel Riu Oliva Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Vestovka splnila presne to co bylo ve smlouve. Hotel cisty pokoj dobry. Jidlo nadprumerne a bohaty vyber. Rozhodne zatim nejlepsi...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vestovka splnila presne to co bylo ve smlouve. Hotel cisty pokoj dobry. Jidlo nadprumerne a bohaty vyber. Rozhodne zatim nejlepsi stravovani na kanarskych ostrovech ktere jsme meli. Jedina Espokojenost ktera dost kazila dojem byla. Ze zde nebyla moznost si na plazi umyt nohy od pisku. Dost neprijemne nacestu z plaze kamkoli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo uplne v poradku a rozhodne splnovalo uroven 3* hotelu.

Strava
Strava byla rozmanita dobra a obsluha prijemna. Mozna jen lepsi duraz na myti nadobi. Obcas musel clovek koukat co bere do ruky.

Pláž
Plaz dostupna piscita s pouvolnym pristupem do vody. S prilivem vody dostatek na plavani (dopoledne) odpoledne pri odlivu i 300 m od plaze po kolena vody. Na plavani to nebylo pro deti super.

Vojtěch P., 10.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vse naprosto krasne a super, zadny problem, mistni lide i pracovnici vstricni a mili.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vse naprosto krasne a super, zadny problem, mistni lide i pracovnici vstricni a mili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani naprosto prekrasne, obrovsky apartman, krasna predzahradka, vse ciste a bez problemu.

Strava
Pestra, velky vyber i pro mne, ktera jsem dost vybirava.

Michaela Štěpánková, 10.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel velmi klidný, bazén volný, lehátka také, čistota v pořádku :) Je zde oproti předchozím rokům velmi Britů, tedy tomu odpovídá i...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel velmi klidný, bazén volný, lehátka také, čistota v pořádku :)

Je zde oproti předchozím rokům velmi Britů, tedy tomu odpovídá i nabídka hotelu a dalších zařízení ve městě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel klidný, čistý, pokoje prostorné s kuchyňkou.

Strava
Strava v pořádku, jen podřízeno Britským hostům.

Pláž
Pláž přímo hotel nemá, ale všechny pláže na Fue jsou zpravidla čisté a krásné.

Roman M., 10.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 7.10.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Corralejo Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená, díky paní delegátce jsme se i hodně dozvěděli. Stojí za to ostrov procestovat. Půjčit si auto nebo místní dopravou....

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, díky paní delegátce jsme se i hodně dozvěděli. Stojí za to ostrov procestovat. Půjčit si auto nebo místní dopravou. Zastávky autobusů kousek od hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké,čisté a prostorné pokoje. Příjemný hotel.

Strava
Jídlo je rozmanité, výtečné , velký výběr

Pláž
Pláž hned u hotelu, černý písek, čisté moře, trochu oblázků ale super.

Jitka K., 09.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622