Recenze hotelů
Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Hotel 100% doporučuji. Do města Morro Jable jezdíme pravidelně a tento hotel nás mile překvapil. Poloha hotelu je blízko k pláži (přes...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel 100% doporučuji. Do města Morro Jable jezdíme pravidelně a tento hotel nás mile překvapil. Poloha hotelu je blízko k pláži (přes ulici). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou vždy čisté, prostorné. Je viditelné, že hotel je nově zrekonstruovaný, protože nábytek a vybavení jaou nová.

Strava
Jídlo je z celého hotelu nejlepší. Obrovská rozmanitost typů jídel, od mořských plodů, těstovin, předkrmů a desertů.

Pláž
Pláž je písčitá, dlouhá. Lehátka a dešníky jsou placené, jeden den pro tři lehátka a jeden dešník vyjde kolem 13€.

Magdalena N., 01.12.2021, Datum pobytu: 21.11. - 28.11.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Sol Fuerteventura Jandia - All Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 4,6 Dovolena byla fajn, pocasi super, krasne plaze i okoli, ale priste bych si rozhodne vybrala jiny hotel, jelikoz za tu cenu existuji lepsi...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla fajn, pocasi super, krasne plaze i okoli, ale priste bych si rozhodne vybrala jiny hotel, jelikoz za tu cenu existuji lepsi alternativy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel jako takovy by si zaslouzil renovaci, na ubytovani bylo videt opotrebeni. Pokoje ale byly ciste, vymena rucniku na pozadani kdykoli.

Strava
Jidlo bylo rozhodne velke zklamani. Sice bylo vseho relativne dost, ale vzhledem k tomu, ze do hotelu jezdi hlavne nemecka klientela, byla strava prizpusobena primarne jim, takze temer nic lokalniho. Nejvetsi minus byla naprosta absence jakehokoli koreni, jidlo bylo mdle a nedosolene. Je sice mozne si pridat nejakou omacku, ale neni to ono. Obedy a vecere se moc nelisily, vyber nebyl pestry. Mimo dobu snidane, obeda a vecere bylo dostupne jen nejake sladke pecivo na baru. Na teple napoje meli automat, kava nebyla vubec dobra.

Služby hotelu
Zamestnanci hotelu byli velmi mili a pozorni, delali vse pro udrzeni cistoty. Fitness bylo dostupne jen po rezervaci, jelikoz po kazdem hostovi musel byt prostor vydezinfikovan, proto jsme jej nakonec nevyuzili.

Pláž
Na plaz se slo pesky skrz hotel a ulici pod nim asi pet minut. Je to z kopce, takze malicko narocnejsi pro mene pohyblive hosty. Plaz je ale krasna a cista a v teto oblasti je more prevazne klidne bez vetsich vln. Na plazi je sprcha.

Anonym, 24.11.2021, Datum pobytu: 14.11. - 21.11.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Golden Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Pěkný pobyt na krásné pláži.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný pobyt na krásné pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmánový hotel, nedávno renovovaný. Ve třídě Best Price dvoulůžková ložnička s oknem na pavlačovou chodbu, koupelna s WC, obývák s kuchyňským koutem a dvěma přistýlkovými gauči. Plus terasa do ulice, ze které se dá zahlédnout moře. Talíře, skleničky, příbory pro 4, sada hrnců a pánví, překapávací kávovar. Dvouplotýnkový el vařič. Žádná varná konvice. Ostrý nůž, naběračku a ovládání k televizi půjčují na zálohu. Všechno funční a dostatečně prostorné, koupelna jen se sprchou. Pokud se zavře okno, není hluk z ulice (malý provoz).

Strava
Polopenze je jednoduchá, ale zcela vyhovující, všechny suroviny kvalitní, dobře připravené. Snídaně: vajíčka na několik způsobů, fazole v tomatě, slanina, šunka, sýr. Chleba našeho typu a žemle. Jogurt, ovoce 2-3 druhy, müsli. Káva, kakao z automatu, postmixové šťávy. Večeře: kolem čtyř hlavních teplých jídel - hovězí, vepřové, mleté, ryby. Dvě přílohy, dvě zeleniny. Ovoce, moučník (většinou pudink), zmrzlina. Káva,voda, pivo, víno placené, ale nenutí vám to.

V okolí je velký počet bufetů a restaurací, kde se lze najíst asi tak za německé ceny, také jsou v okruhu 100m tři samoobsluhy, trochu dražší, než u nás.

Služby hotelu
Wi-fi placená a nesmyslně drahá, ale data přes roaming fungují.

Pláž
Pláž krásná, široká, dá se po ní jít několik kilometrů. Čistá, udržovaná, funkční WC a sprch, krásné cestčky. Od hotelu 5 min, překračujete hlavní silnici, všichni dávají chodcům zdaleka přednost.

Zdeněk, 24.11.2021, Datum pobytu: 14.11. - 21.11.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Alameda de Jandia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 krajina krasna, ak viete ze idete za plazami - priroda ziadna, len same skaly ... rezort pekny, da sa ist prechadzat, pripadne nakupit...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
krajina krasna, ak viete ze idete za plazami - priroda ziadna, len same skaly ... rezort pekny, da sa ist prechadzat, pripadne nakupit poblizku ... hotel jeden z top v tomto rezorte ... jedlo genialne ... obrovska plaz priamo pri hoteli ... moznosti na vylety su obmedzene - skor je to o pozicani auta, alebo vybavit si externe cez ine stranky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie slusne, nenadchne, nesklame

Strava
Jedlo svele a chutne, bohaty vyber, profesionalna uroven, kuchari varia priamo pred hostami a beriete si priamo z pultu horuce jedlo

Služby hotelu
Zial neviem relevantne ohodnotit, kedze sme boli v hoteli pocas pandemie, tak viacere veci nefungovali, co je pochopitelne.

Snad jedina relevantna vytka je to, ze personal vie skor nemecky ako anglicky - a s niektorymi recepcnymi bolo tazke sa dorozumiet.

Pláž
plaz krasna, pozvolny vstup do mora, plytka voda, male az ziadne vlny ...sem tam boli veternejsie dni a jemny piesok sfukavalo neprijemne do tvare a na deku

Peter, 18.11.2021, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Costa Calma Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 plážová lehátka nebyla,jenom souhromá za 13Eur v Resortu jste nesehnal lehátko,a tak tam bylo přeplněno hosty a hlučnou animací

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
plážová lehátka nebyla,jenom souhromá za 13Eur v Resortu jste nesehnal lehátko,a tak tam bylo přeplněno hosty a hlučnou animací Zobrazit celou recenzi

Ubytování
starobylé

Strava
velmi dobrá s velkým výběrem

Služby hotelu
kvalitní

Pláž
suprová pláž

Ottomar Surmak, 17.11.2021, Datum pobytu: 4.11. - 14.11.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Riu Oliva Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektni ubytování, perfejtni uklid, cisto, klid, super jidla na vyber. Proste fajn! Obsluha super!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektni ubytování, perfejtni uklid, cisto, klid, super jidla na vyber. Proste fajn! Obsluha super! Zobrazit celou recenzi

Pláž
Plaz je trosku dal, ale to mi prave vyhledavame.

Vendula K., 17.11.2021, Datum pobytu: 7.11. - 14.11.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Royal Suite

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkový dojem je výborný, jen nás mrzí, že zájezd se nabízí na 8 nebo 15 dni, nic mezi. Jezdíme do téhož hotelu již několik let, ale s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je výborný, jen nás mrzí, že zájezd se nabízí na 8 nebo 15 dni, nic mezi. Jezdíme do téhož hotelu již několik let, ale s německou cestovní kanceláří, která má nabitka 9-10-11-12-...atd dní. 8 malo a 15 moc ????. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní

Strava
Perfektní

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Pláž nepoužíváme, chodíme do zátoky... Ale moc hezky nevypadala.

Eva Hyblerová, 10.11.2021, Datum pobytu: 31.10. - 7.11.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 klidný hotel bez dětí.. odpočinete si, ale pozor - hotel nemá lehátka u pláže.. to je trochu nevýhoda, ale jinak fakt super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
klidný hotel bez dětí.. odpočinete si, ale pozor - hotel nemá lehátka u pláže.. to je trochu nevýhoda, ale jinak fakt super Zobrazit celou recenzi

Vladana P., 04.11.2021, Datum pobytu: 24.10. - 31.10.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Moc pěkné ubytování ve vilkách, žádný obrovský komplex, dva bazény, konec října voda studenější, ale ve vedru osvěžující, dostatek jídla,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc pěkné ubytování ve vilkách, žádný obrovský komplex, dva bazény, konec října voda studenější, ale ve vedru osvěžující, dostatek jídla, pití, vše čisté, personál ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvoupatrové prostorné vilky, čisté, moderně zařízené.

Strava
Vše výborné

Pláž
Městská pláž cca600 m od hotelu, ale procházkou či na kole, koloběžkách(byly všude, nutná aplikace) se přiblížíte vzdálenější úžasné pláži.

Naďa J., 04.11.2021, Datum pobytu: 25.10. - 1.11.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Labranda Bahia de Lobos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií