Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 10 JEDNÍM SLOVEM ÚŽASNÉ

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
JEDNÍM SLOVEM ÚŽASNÉ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
POKOJ JSME MĚLI S VÝHLEDEM DO KRAJINY, ALE BYL ZDE NEPŘÍJEMNÝ HLUK Z BLÍZKÉ SILNICE. PŘÍŠTĚ BYCHOM VOLILI POKOJ S VÝHLEDEM NA MOŘE

Strava
JÍDLO V HOTELU BYLO PESTRÉ A CHUTNÉ.

Pláž
PLÁŽ JE BLÍZKO HOTELU, NAPROSTO ČISTÁ A UPRAVENÁ

Helena Kudrnkova, 16.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Ani jsme nečekali,že budem takhle spokojeni v tříhvězdičkovém hotelu,rádi se sem zase vrátíme. Vše bylo super,jídlo,pláž,počasí v...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ani jsme nečekali,že budem takhle spokojeni v tříhvězdičkovém hotelu,rádi se sem zase vrátíme. Vše bylo super,jídlo,pláž,počasí v říjnu,služby,úklid,Fuerteventura je nádherný ostrov s různými plážemi(bílé i černé),stojí za to si ho projet autem,dechberoucí výhledy do krajiny z vyhlídek.Taky dobrá věc - půjčit si el.koloběžku a dojet kolem pláže do musea soli asi 5 km.

Jediná věc,co mě trochu vytočila byl výlet na 3 ostrovy (Lanzarote,Lobos a poslední měli projet kolem dun podél břehů Coraleja)Na Lanzarote slibovali ,že se vykoupem na nejpláži ,ale vysadili nas jen v přístavu,na Lobosu jsme měli strašně málo času,tak jsme se dostali jen na 1minipláž a pak hned spátky. A duny jsme viděli tak z dálky při dojezdu do přístavu. Příště bych radeji volila samostatný výlet jen na Lobos. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Super,velký výber všeho,mořské plody,dost ovoce,zmrzliny ,různé druhy masa.

Zakusky nic moc,ale to byla pro mě spíš výhoda : - )

A příjemné bylo ,pokud si někdo chtěl vzít ovoce sebou z jídelny nebyl problém.

Služby hotelu
Milá obsluha,dokonce i jedna češka servírka a jedna češka v recepci

Pláž
Hezká ,čistá

Jitka P., 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 3,2 Najprv sme boli ubytovaní v polorozpadnutej izbe zdieľajúcej stenu s diskotékou. Izba bola vymenená za "lepšiu". Hotel určite...

  • 2 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Najprv sme boli ubytovaní v polorozpadnutej izbe zdieľajúcej stenu s diskotékou. Izba bola vymenená za "lepšiu". Hotel určite potrebuje rekonštrukciu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Najprv sme boli ubytovaní v polorozpadnutej izbe zdieľajúcej stenu s diskotékou.

Postele majú pružinový matrac, takže sa budíte "dolámaní", celkový dojem je ako návšteva do tokov 90tych.

Strava
Strava bola OK, široký výber rôzných jedál ale často pripravených z polotovaru.

Služby hotelu
Hotel má príjemý a ústretový personál a je tam čisto. Bohužiaľ dojem kazí zastaraný vzhľad a niektoré izby v dezolátnom stave.

Pláž
OK.

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 6 fotografií

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená, jen cesta k oceánu je určitě delší, než uváděných 900m.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, jen cesta k oceánu je určitě delší, než uváděných 900m. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy jsou situované v udržované tropické zahradě, dostatek prostoru, denně vzorný úklid a výměna ručníků

Strava
Vynikající a rozmanitá nabídka čerstvého ovoce, denně grilované ryby plus kuře/krůta/vepřové, široká nabídka

příloh, předkrmů, salátů, zmrzliny, dezertů, pečiva. Anglická snídaně, denně lívance, bezproblémový přístup k pitné vodě a velký výběr nápojů alko i nealko, míchané nápoje.

Služby hotelu
vstřícný a ochotný personál , perfektní služby.

Pláž
Cesta pěšky na pláž nejméně 2km, pláž dlouhá, krásná, vhodná na jogging a dlouhé procházky.

Sice jezdí na pláž a zpět autobus, ale jen 4x denně a objíždí i ostatní hotely. V blízkosti je přírodní park Dunas Maspalomas.

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Dunas Maspalomas Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Byla to pěkná dovolená a splnila vše co jsem očekával.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byla to pěkná dovolená a splnila vše co jsem očekával. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úplně dostačující není co vytknout.

Strava
Strava výborná a pro milovníky ryb no úžasné.

Služby hotelu
Luxusní hotel na úrovni.

Pláž
To je asi jediné malé - protože na velkou pláž je to trošku daleko a cesta je taková nic moc ale není to nic šíleného.

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Globales Acuario nikdy více.

  • 1,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Globales Acuario nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel na kopci pro fyzicky zdatnější. Pokud nechcete mít křečový žíly až na záda, vyplatí se připlatit si za lepší hotel

Strava
Standard 5 druhů jídel dokola, každý den jiná kombinace.

Pláž
standart městské pláže, za návštěvu stojí Lago Martinez - platí se vstupné

František K., 14.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 2.10.2016
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Globales Acuario

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásá pláž , dobrá lokalita, klidný hotel, super jídlo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásá pláž , dobrá lokalita, klidný hotel, super jídlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobrá lokalita,

Strava
Super

Pláž
Pěkná, velká pláž, dobrý přístup do moře.

Eva B., 14.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Meliá Tamarindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 pohodová podzimní dovolená s možností aktivního pobytu, nebo i pouze relax. Počasí bylo slunečné s teplotami k 30 st.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
pohodová podzimní dovolená s možností aktivního pobytu, nebo i pouze relax. Počasí bylo slunečné s teplotami k 30 st. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hezký, čistý hotel v blízkosti pláže

Strava
bohatá nabídka jídel, velmi dobrá kuchyně

Služby hotelu
člověk toho moc nepotřebuje, ale když ano, tak vše bylo vyřízeno profesionálně

Pláž
cca 200 m od hotelu, příjemná, trochu řasy, ale pouze na pláži a na začátku moře, bylo ale možné najít i vstup do moře téměř bez řas

Milan Kajtman, 11.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Be Live Experience Lanzarote Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolenka na jednotku ..

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka na jednotku .. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie zodpovedalo cene ...upratovanie výborne milý personál všade

Strava
Tak toto bolo nad moje očakávanie

Služby hotelu
Super žiadny problem

Pláž
Topka pobehali sme veľkú časť ostrova pláže sú všetky čarovné ...isto som tam nebola posledný krát

Zuzana S., 11.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Laguna Park II

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)