Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9.2 Příjemná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Pláž cca 10 minut pěší chůze.

Anonym, 12.05.2022, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Vigilia Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Hotel perfektní, akorat pláž daleko a z velkého kopce, animační program pro deti skvělý

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel perfektní, akorat pláž daleko a z velkého kopce, animační program pro deti skvělý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, denně uklizeny

Strava
Skvělá

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Dostupnost horší ale cista pláž

Barbora Marková, 12.05.2022, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Costa Los Gigantes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.8 Absolutní čistota, ochotný personál, skvělé jídlo, krásná pláž.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Absolutní čistota, ochotný personál, skvělé jídlo, krásná pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké

Strava
Velmi bohaté a pestré all inclusive.

Služby hotelu
Milý a ochotný personál

Pláž
300m široká pláž s absolutně čistým okolím a biotopem

Filip K., 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Za celý pobyt jsme nenarazili na jediný negativ.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za celý pobyt jsme nenarazili na jediný negativ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme mile překvapeni jak velikostí, tak vybavením pokoje. Plus každodenním úklidem.

Strava
Jeden velký hřích obžerství. Vše vás vábí vůní, pak i pohledem a chutí nás to nikdy nezklamalo. K tomu je k dispozici milý a přátelský personál.

Služby hotelu
Ne jen u stravování, ale i všechen personál byl milý a ochotný.

Pláž
Přímo u hotelu je čistá prostorná pláž. Nejen že na pláži nebyli žádné odpadky, ale i ve vodě nebyli žádné řasy a medúzy, či jiná nepříjemná havěť. Jediného čeho se člověk ve vodě mohl bát, byl nešikovný student školy serfu, která byla na pláži nedaleko hotelu.

Michal C., 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásné prostředí, apartmány čisté, neustále uklízené, dva balkonky na obě strany, jak k moři, tak k bazénu, resort opečovávaný, skvělé...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí, apartmány čisté, neustále uklízené, dva balkonky na obě strany, jak k moři, tak k bazénu, resort opečovávaný, skvělé jidlo, všeho dostatek, včetně pití, automatů na vše. Personál velice příjemný, ochotný, usměvavý. Výborná poloha resortu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté apartmány.

Strava
Výborná, rozmanitá, dostatek ovoce, zeleniny, výběr možnosti jak mořské plody, ryby, tak středoevropská jídla. Bohaté stoly.

Služby hotelu
Velmi přátelský personál, jakákoliv pomoc není překážkou.

Pláž
Několik druhů pláži, jak světlý písek, tak černý písek, někde kamínky, pozvolný vstup do moře, nebylo vůbec přeplněno, pláže jsou dlouhé, možnost slunečníků a lehátek, všude čisto, krásná promenáda, celé letovisko velmi pěkné.

Eva Štěpánková, 10.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 7.5.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9.8 Rezort Aequora něco úžasného, palmy, rozkvetlé barevné keře, 5 bazénů. Snad všechny bazény byly vyhřívané na 27 stupňů. U našeho...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Rezort Aequora něco úžasného, palmy, rozkvetlé barevné keře, 5 bazénů. Snad všechny bazény byly vyhřívané na 27 stupňů. U našeho apartmánu byla slaná voda, dalo se tam jít kdykoliv. Já jsem si tam šla zaplavat v 7 hod. ráno před snídaní. Nebo jsem si byla zaběhat na pláži v písku bosa,nebo po široké promenádě pro chodce a běžce a uprostřed byla asfaltová cyklostezka.Byla tam půjčovna kol a elektrokoloběžky. Moře bylo chladnější, ale byla jsem tam každý den. Vydržela jsem tam maximálně 20 min.Dva dny,když bylo celý den azuro, tak jsem do moře šla dopoledne 2x a odpoledne také 2x. Na ostrově je dosti větrno, jeden den byla rychlost větru až 34 km/hod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,pokojské každý den uklízely pokoje,měnily ručníky i osušky, toaletní papír doplňovaly. Náš apartnám byl ve 2.patře,vyšší stavby tam ani nejsou. U každého apartmánu je veranda.Z verandy se šlo do přijímací haly s televizí , sedací souprava + konferenční stolek a stolek pod televízí s křesílkem. Malá kuchyňka s kávovarem ,rychlovarná konvice, káva porcovaná,čaj zelený,černý,cukry, kelímky na pití.Na pokojích teče ne zrovna dobrá voda (prý je odsolená), ale v celém areálu jsou možnosti si vodu pitnou načepovat z venkovních barelů a je krásně vychlazená. A je tam koupelna se sprchovým koutem,velké zrcadlo,fén na vlasy,záchod.Ložnice byla vybavena velkou manželskou postelí,noční stolky,trezor na cennosti,televize a zašupovací skříně na oblečení.

Strava
Jídla hromady,ale hlavně všechno strašně dobrý. Co asi nedělají jsou řízky. Jinak masa na různý způsoby, vepřový hlavně libový,kuřecí,hovězí, ryby, strašně chutné brambory ve šlupce pečené, zeleninové saláty,ovoce kompotované,sušené,čerstvé.A těch sladkých zákusků a dortů, zmrzliny 4 druhy.U snídaní čerstvé pečivo, salámy,slanina pečená, různé druhy sýrů, vajíčka smažená, vařená , buličí oka,grilovaná zelenina papriky,rajčata,cukety....,k pití různé kávy,čokoláda,mléko,kapučíno, džusy. A večeře ještě více jídla než u oběda. K pití co jsme chtěli pivo,víno... KDO SI ZTĚŽUJE NA JÍDLO, TAK BY MNĚ ZAJÍMALO, JAK SE STRAVUJE DOMA.Prostě to nemělo chybu, číšníci tam běhali,jak jsme dosedli ke stolu, už se ptali, co budeme pít a za 1 až 2 jsme to měli na stole.Na večeři dávají na stoly bílé ubrusy a bílé látkové ubrousky. Jak někdo odešel od večeře,okamžitě stáhli použité ubrusy a dali čisté,nové.JÍDLO PROSTĚ NEMĚLO CHYBU, PRO MĚ TO BYLO JEDNO VELKÉ MŇAM!

Služby hotelu
Celkový dojem nádhera,přenádhera.Perzonál milej,usměvavej,i když nekteří museli mít roušky.A nakonec musím pochválit českou recepční Lenku z Desné v Jizerských horách. Co jsme se potřebovali , tak nám poradila a vysvětlila.

Pláž
Pláž čistá,voda v oceánu také čistá 19 stupňů, kdyby byla teplejší,bylo by to lepší. Na pláž od našeho pokoje tak necelých 400m, pak jsou pláže hezčí po promenádě až do 5 km.

Drahuše, 09.05.2022, Datum pobytu: 27.4. - 4.5.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Aequora Lanzarote Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.4 Po příletu na letiště, ma nás nečekal nikde žádný delegát. Nebyli jsme jediný, kdo se s delegátem nesetkal. Za celou dovolenou jsme se s...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Po příletu na letiště, ma nás nečekal nikde žádný delegát. Nebyli jsme jediný, kdo se s delegátem nesetkal. Za celou dovolenou jsme se s ním neviděli ani jednou. Cesta z letiště na hotel, která měla 40 km, trvala 2,5 hodiny. Cestu zpět jsme si raději zařídili po svém, jeli jsme taxíkem.

Místo není nejvhodnější na koupání v moři s dětmi, jak je v nabídce psáno. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava na hotelu super

Pavel Vavra, 09.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 6.5.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Costa Los Gigantes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 Velmi pěkné, čisté a komfortní ubytování. Jídlo rozmanité, myslím, že si každý vybere. Byli jsme v dubnu a dalo se i v pohodě vykoupat....

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkné, čisté a komfortní ubytování. Jídlo rozmanité, myslím, že si každý vybere. Byli jsme v dubnu a dalo se i v pohodě vykoupat. Sluníčko mělo sílu. Pláž má jemný černý písek (může být velmi rozpálený), často vlny, takže to není úplně pro malé děti. Okolí čisté, pěkné na procházky. S kočárkem trochu náročnější, ale dá se to. Jediný mínus je transfer z/na letiště, kdy se 30 km táhne hodinu a půl. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký prostorný pokoj, pěkná terasa, výhled z části na moře a bazén. Super matrace, jen postele se rozjíždí. Sprcha, vana i bidet. Všude čisto.

Strava
Myslím, že si každý vybere. Víno z láhve, pivo dobré, zbytek místní výroby. Dá se ale udělat upgrade na premium, kde jsou lepší služby.

Lenka Šimečková, 07.05.2022, Datum pobytu: 20.4. - 27.4.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Playa La Arena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4.4 první dojem nebyl moc pozitivní, kvůli opilým hostům na recepci. Paní recepční byla ale milá. Je to resort nižší kvality na nižší cenu...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
první dojem nebyl moc pozitivní, kvůli opilým hostům na recepci. Paní recepční byla ale milá. Je to resort nižší kvality na nižší cenu čemuž rozumím, ale zpětně to hodnotím tak, že bych si připlatila za vyšší kvalitu ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jeli jsme na dovolenou s dvouletým dítětem, předpokládali jsme, že kuchyňka bude vybavená, abychom mu mohli připravovat jídla. to se bohužel nekonalo, v kuchyni nebylo nic, ani varná konvice, ani hrnky, talíře, příbory... Na recepci nám řekli, že přece nádobí nepotřebujeme, když máme all inclusive a že je kuchyň kompletně odpojená. Což na jednu stranu chápu, na druhou stranu v případě že v inzerátu je uvedený kuchyňský kout, předpokládala bych že bude funkční. Personál hotelu byl vstřícný, avšak švábi na pokoji nás dorazili. V tomto rozlehlém areálu budou určitě atraktivnější pokoje, než jsme měli my. Náš pocit je takový, že jsme do této části byli s dítětem umístěni zejména proto, že tam byl v noci opravdu klid. nejednalo se o naši první návštěvu na Tenerife, i dříve jsme byli v 3hvězdičnových resortech, možná covidová krize kvalitu služeb v resortu mohla snížit. Ložnice je bez otevíratelných oken.

Strava
strava byla OK, dostatečný výběr, personál opět milý a vstřícný

Služby hotelu
průměr

Pláž
5 minut chůze na pláž, pláž veliká, čistá a udržovaná. Množství lidí bylo na přelomu duben/květen malé. Opravdu pozitivní dojem. Voda sice trochu studená na můj vkus, ale přítelovi třeba teplota vody vyhovovala.

Lenka Kuhejdová, 06.05.2022, Datum pobytu: 26.4. - 3.5.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)