Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Dovolená hodnocena celkově velmi pozitivně i s dcerou na vozíku jsme nebyli nijak omezeni. Pokud jedete s dětmi tak je návštěva blízkého...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená hodnocena celkově velmi pozitivně i s dcerou na vozíku jsme nebyli nijak omezeni. Pokud jedete s dětmi tak je návštěva blízkého Loro parku nezbytností (vláček staví cca 300 m od hotelu) i dospělí si užijou především show s kosatkami, medúzy atd.. Pro zdatnější doporučuji i výstup na Pico del Teide, ideálně na východ slunce, stín sopky je třeba vidět na vlastní oči. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pohodě, vybírali jsme z hlediska dcery na vozíku, aby byl bezbarierový přístup. Uklízečky uklízely denně, animáci se věnovali denně dětem.

Strava
Strava super, podle mě si vybere každý. Jedině co mi chybělo byla kachnička nebo husička :-))). Jako rybář bych ocenil lepší popis připravených ryb, abych věděl co přesně jím.

Služby hotelu
Služby v pohodě, když ztratíte nebo někde zapomenete kartu bez řečí vystaví novou. Měli jsme all inclusive,barmani v pohodě, akorát někteří neví jak se míchá aperol spritz (davali malo aperolu a šampusu a hodně sody :-))).

Pláž
Pláže jsou kamenité, černý písek, prostě sopečný ostrov. Záleží na rozbouřenosti moře, pokud jsou velké vlny je především návrat z moře docela problematický.

Radovan Kopp, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená v tomto hotelu byla super, jídlo, pití, pokoje velká spokojenost. Na srpen úžasné klima, takže žádná velká horka, prostě akorát....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v tomto hotelu byla super, jídlo, pití, pokoje velká spokojenost. Na srpen úžasné klima, takže žádná velká horka, prostě akorát. Na pokoji nebylo treba zapínat klimatizaci. Přístup na pláž trošku horší, oceán byl čtyři dny klidný, zbytek velké vlny. Okolí plné možnosti výletu. Navštívili jsme Loro park, půjčili si auto a projeli ostrov. Někteří se zúčastnili nočního výstupu na Teide a byli nadšení...za mě vše báječné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, měli jsme výhled na oceán

Strava
Strava pestrá, bohatá, výborná... k snídani jste si mohli dát i šampaňské.. ????

Služby hotelu
Vše na 1*

Pláž
Pláž je z černého hrubšího písku, bez lehátek, ale tohle nám nevadilo. Oceán byl čtyři dny klidný, takže krásné koupání, další dny už to bylo jen na stání na kraji...

Ilona T., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: H10 Tenerife Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla skvělá...rozhodně doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá...rozhodně doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel byl hezkej, čistej... s možností několika restaurací, barů a jiných aktivit

Strava
strava byla skvělá...pestrá, vždy si člověk vybral, jídlo bylo neustále doplňováno

Služby hotelu
restaurace, bary, posilovna, pinec, bazény

Pláž
černá, hezká, blízko hotelu, někdy větší vlny

Denisa J., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Playa La Arena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Hezká dovolená.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i pokoje průměrné, spíše zastaralé.

Strava
Výborná, velký výběr jídel.

Služby hotelu
Fittness, sauna, večerní program, animátoři...

Pláž
Pláž byla hned u hotelu, ale při odlivu špinavá, řasy atd..Nebyla možnost ležení, moře průměrné. O něco lepší byly pláže cca 200m od hotelu, ale žádný šlágr.

Silvie B., 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Fuerteventura Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 trochu vázl jen asistent na letištích jinak o.k.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
trochu vázl jen asistent na letištích jinak o.k. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nemělo to chybu

Strava
dobrá velký výběr supr

Služby hotelu
služby také neměly chybu

Pláž
dostupnost dobrá voda a čistota také

Jaroslav Chramosta, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkový dojem z dovolené byl kladný, začátkem srpna již byl hotel přeplněný (téměř na každém pokoji byla využita přistýlka), tím bylo...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl kladný, začátkem srpna již byl hotel přeplněný (téměř na každém pokoji byla využita přistýlka), tím bylo hodně lidí u snídaně, večeře ( nebylo, kde sednout), ráno do 9hodin jsme museli si jít dát ručník na lehátko k bazénu, jinak bychom si celý den k bazénu nelehli. Jinak tam byla nadmíru hodně rodin s dětmi a hlavně malými dětmi, nedoporučovala bych tento hotel pro klidnou dovolenou. Po celý zpáteční let pobíhali děti po letadlu a byly nadměrně hlučné, ( rodiče nereagovaly). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné, měli jsme přistýlku, byla sleva, což odpovídalo na kvalitě ubytování.

Strava
Strava byla pestrá, po pár dnech jednotvárná, ve vajíčkách jsme bohužel našli skořápky.

Služby hotelu
Služby hotelu průměrné, občas se stalo, že nevyměnili čisté ručníky.

Pláž
Pláž byla přímo za hotelem, ale ani lehátka a slunečníky tam nebyly. Jinak lehátek u bazénu absolutní nedostatek, denně jsme museli brzy ráno si lehátka zarezervovat ručníky, což z velké části pokazil dojem z dovolené.

Jana Z., 14.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Beatriz Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 výborná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je tvořen uzavřeným komplexem čtyř velkých budov na kopci (vyhlídka), uprostřed jsou dva bazény. Vstup přes hlídaný vchod s recepcí. Typický velký rodinný hotel, ale děti se rozptýlí po ploše. Velký, prostorný pokoj s příslušenstvím, trezorem a dvěma přistýlkami i pro dospělé, bez klimatizace - zvyknete si, alespoň nedostanete angínu. Kousek od hotelu postavili dálnici, my jsme měli pokoj směrem k ní - v noci rušný provoz. Vše čisté, pořád se uklízí - uklízečky mají za pasem vysílačku, ze které dostávají pokyny.

Strava
Vřele doporučujeme all inclusive. Velmi velký výběr formou švédského stolu (určitě přes sto čerstvých položek), jen zmrzlin tři druhy, zákusků pět, zelenina a malé skvělé sladké místní banány. Ty u nás nekoupíte. Různé barevné vody, bílé, růžové i červené víno, místní pivo (ujde, je chlazené). K snídani i večeři navíc preso ap. z automatu, mléko ap. Přes den svačina a nápoje v baru u bazénu. Vše samoobsluha - dáte si tolik a to, co hrdlo ráčí, neplýtvá se. Chybí řízky a knedlíky, ale v tom klimatu to chce lehká jídla.

Služby hotelu
Animační programy a stranou zvláštní bazén pro děti, večer kultura pro všechny na pódiu u bazénu (živá hudba, kouzelník ap.), občerstvení a nápoje all inclusiv v otevřeném baru u hlavního bazénu.

Pláž
Na pláž relativně daleko 4 km, tam by to ráno šlo, je chladno a stín, nazpátek ale do kopce. Asi 4x zdarma hotelový bus tam i zpět na pláž u majáku. Na pláž jsme jezdili taxíkem dle našich potřeb - 5€ jedna jízda. Lehátka ani slunečník jsme na těch pár hodin nevyužívali - měli jsme svůj plážový stan a rákosové podložky, to se osvědčilo. Nebo se dá slunečník koupit v krámku na pláži.

Rudolf V., 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Dunas Mirador Maspalomas

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

večerní program u bazénu 1 fotografie

Celkem: 10 Dovolená byla moc pěkná díky klidnému místu a hotelu, který nabízí kouzelný výhled na oceán. Toto místo všem doporučuji, co mají rádi...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc pěkná díky klidnému místu a hotelu, který nabízí kouzelný výhled na oceán. Toto místo všem doporučuji, co mají rádi klid a procházky. Kanárské ostrovy mají mnoho krásných míst, co stojí za to vidět. Doporučuji i navštívit akvárium v hlavním městě, je to nádhera. Znovu by jsme se zde vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný a prostorný, byl vybaven lednicí a televizí. V koupelně byla vana i sprchový kout a nechyběl ani fén. Klima a trezor jsme měli v ceně. Opět musím zmínit krásný výhled na oceán.

Strava
Strava byla výborná a bohatá. Každý si zde mohl vybrat, na co měl chuť.

Služby hotelu
Pokoje byly uklízeny každý den a také jsme měli každý den čisté ručníky. K dispozici byly i osušky z hotelu na pláž, které byly možné během pobytu vyměnit 2 x za čisté. V hotelu si lze pronajmout také auto.

Pláž
Pláž byla nádherná a klidná. Zapůjčili jsme si lehátka se slunečníkem za 10 euro na den. Dokonce byl na pláži hotelový bar, který byl otevřený do 18 hod. Objednat si tu můžete nealko a alko nápoje, sendviče, saláty, pizzy. Na pláž jsme chodili pěšky, celkem to bylo tam a zpátky 4 km. Nám to nevadilo, rádi jsme prošli se po dobrém jídle. Jinak hotel nabízí autobus, který jezdí přímo na pláž.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Mogan Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Grand Canaria-úžasná,skvělé podnebí,bezvadně opalující slunce,členitý povrch,krásná příroda,nádherné hotely postavené ve skalách,příjemní...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Grand Canaria-úžasná,skvělé podnebí,bezvadně opalující slunce,členitý povrch,krásná příroda,nádherné hotely postavené ve skalách,příjemní Kanárčané.......vřele doporučujeme,jedna z nejkrásnějších dovolených Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme zaplacený zdvojený pokoj s dvojitým balkonem,po příletu--šok,ubytovali nás v malinkém dvojlůžkovém pokoji s pidi balkonem(15-letý syn neměl kde spát),po dvouhodinové komunikaci jsme konečně dostali správný pokoj.Pokoj nádherný,prostorný,veliký balkon s lehátky a výhledem na oceán,čisto,denně nově povlečené postele + čisté osušky a ručníky,lahve s pitnou vodou,pokojské velice příjemné

Strava
Veliký výběr jídel,obědy slabší,bohužel celých deset dní naší dovolené na grilu stejné ryby,každý den jídlo hodně podobné,výborné ovoce

Služby hotelu
Recepční neumějí moc anglicky,takže těžší domluva,přetížené výtahy---dlouhá čekací doba na výtah,dočkat se panoramatického výtahu k promenádě téměř nadlidský úkol,krásné termální welnes,super dva venkovní bazény,dostatek lehátek a slunečníků,hotel skvěle umístěný, v blízkosti dvě pláže,promenáda,přístav

Musím vyzvednout dokonalou práci delegátky ---cokoliv zařídí,velice ochotná-nejlepší delegátka,kterou jsem zažila

Pláž
Pláž Amadores--nádherná azurová voda,bílý písek,čisto,bohužel dost přelidněno a na nás dost studený oceán

Pláž Puerto Rico----tmavý písek,ale také hezká,menší

Obě pláže mají pozvolný vstup do oceánu,vlnolamy

Simona Langová, 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)