Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Velké zklamání, hotel ztratil svou úroveň, každoročně jsem se do něho těšila. Objednala jsem si a v plné výši zaplatila služby, které...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velké zklamání, hotel ztratil svou úroveň, každoročně jsem se do něho těšila. Objednala jsem si a v plné výši zaplatila služby, které jsem nedostala, ať už to bylo v letadle nebo v hotelu. Bohužel, nejde všechno svádět na coronavirus:( Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu jsem byla už potřetí, takže jsem ho znala. V pokoji s AI byl zrušen minibar, na pokoj se dávala pouze voda. Pokojské již kolem 18:30 hodin prováděly večerní úklid, což bylo s ohledem na tak brzkou dobu před večeří vcelku obtěžující. Spolu se mnou v části s výhledem na moře byly ubytovány malé děti.

Strava
Provoz v restauraci byl omezen, výběr jídla byl omezen, oproti jiným létům šla kvalita dolů. Nicméně jídla bylo dost a bylo dobré. Značně diskomfortní bylo neustálé dezinfikování rukou u každého výdejního pultu (zápach z dezinfekce) a samozřejmě používání roušek. Hygiena byla velmi přísná, personál neustále hlídal používání dezinfekce a roušek.

Služby hotelu
Klasické služby hotelu, jako je servis, se nezměnily. Nicméně se mělo jednat o hotel pro dospělé, který jsem si takto každoročně vždy objednávala, naposledy letos v lednu. Hotel ale změnil nabídku i pro rodiny a děti od kojenců po školáky, o čemž jsem nebyla informovaná. Odjížděla jsem do klidného hotelu kvůli odpočinku, ale dětský křik a jejich řádění byly nesnesitelné. CK se k tomu postavila tak, že jsem si měla změnu hotelu na pobyty pro rodiny s dětmi zjistit sama:(

Program s živou hudbou na venkovní terase po večeři byl zrušen, ve 21:45 hodin byla cca 45 minutová vystoupení umělců v sále hotelu.

Pláž
Pláž byla letos absolutně neudržovaná, k dispozici bylo 14 lehátek se slunečníky. Proto jsem na pláž ani nešla a byla jsem u bazénu.

Anonym, 09.10.2020, Datum pobytu: 30.8. - 13.9.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: IBEROSTAR Fuerteventura Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,2 Moderní čistý hotel 300 metrů od pláže. Příjemný personál. Kvůli bezpečnostním opatřením jídlo z bufetu servírováno personálem. Služby...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moderní čistý hotel 300 metrů od pláže. Příjemný personál. Kvůli bezpečnostním opatřením jídlo z bufetu servírováno personálem.

Služby cestovní kanceláře včetně výletů bez problémů. Doporučuji. Zobrazit celou recenzi

David P., 05.10.2020, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Gala Tenerife

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 9,4 Velmi pěkný a čistý hotel. personál ochotný ,usměvavý . Pokoj byl super velký moderně zařízený a hlavně každý den uklizený. Strava je...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkný a čistý hotel. personál ochotný ,usměvavý . Pokoj byl super velký moderně zařízený a hlavně každý den uklizený. Strava je pestrá ,každý si vybere. Nám moc chutnalo! V okolí mnoho krámků . Blízko pěší zona a městská pláž. Moře není moc ke koupání ale doporučuji mořské bazény. Na den to stojí 5,50 eur a stojí to za to!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
prostorné pokoje , moderně vybavený. Tv ,fén lednice, prostorný balkon

Strava
velmi chutná, každý den něco jiného velký výběr

Pláž
P láže nic moc ,kamenité . Špinavé a zapáchali. Moře teplé ale moc divoké. Moc se nedá koupat. Super jsou městské bazény s mořskou vodou.

Václava Stuchlová, 28.09.2020, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Orotava

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Za cenu za kterou jsme zájezd získali není co dodat. Spokojenost.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Za cenu za kterou jsme zájezd získali není co dodat. Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v pohodě, akorát chyběla manželská postel.

Strava
Obědy a večeře super, ještě bych uvítal mořské plody. Snídaně neustále stejné.

Služby hotelu
Vzhledem ke Koronavirové krizi ok. Jinak nic moc.

Pláž
Viděli jsme lepší. Takže průměr.

Martin Šticha, 24.09.2020, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Monica Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Mohu jen doporučit

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Mohu jen doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice pohodlne a čisté

Strava
Velice pestrá strava kde si vybere opravdu každý ryby masa ovoce zelenina čerstvé pečivo zákusky kvalitní suroviny jen bohužel maso a ryby nedochucene

Služby hotelu
Hotel mohu jen doporučit

Pláž
Pláž celkem daleko pro starší páry to rozhodne není jinak velmi čisté a upravené

Antonín Sommer, 23.09.2020, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel je velmi pěkný, ubytováni jsme byli v pokoji Deluxe s výhledem na moře, krásný výhled na velkou pláž, oceán. Na místě bazény,...

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velmi pěkný, ubytováni jsme byli v pokoji Deluxe s výhledem na moře, krásný výhled na velkou pláž, oceán. Na místě bazény, dostatek lehátek, slunných i stinných míst. Velká jídelna s možností jíst venku. Jídlo celkem pestré. Pláž cca 15 minut od hotelu, velká, je prý cca 30 km dlouhá a tak 150-200 m široká. V době covidové tak dostatek místa a klidu. Trochu vlny, ale nic hrozného. Parkování zapůjčeného vozidla před hotelem, místa je dostatek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj Deluxe s výhledem na pláž a oceán, župany, ručníky i k bazénu, drobná kosmetika, klimatizace, opravdu parádní pokoj! Denně úklid, doplnění vody zadarmo, malá chladnička, rychlovarná konvice, fén, stropní velký ventilátor, prostě super!

Strava
Pestrá, hodně sladkého, hlavně k večeři. Přílohy bohužel studené (neměli je na ohřívacích plotnách), ráno slanina a míchaná vajíčka také studené... Pití klasika cola, sprite, pivo, víno, džus, voda. Najíst se vždy dalo, i když občas např. nějaké teplé maso bylo jen 1 druh. Ale vybere si každý.

Služby hotelu
Kulečník za 2 €, bazény, možnost relax a sport - fitness apod., animace, večerní program končící v dobrý čas po 23 hodině, dětský disko. V hotelu bankomat, prodejna suvenýrů za normální ceny! Pod hotelem Ventura Shopping center s obchody.

Pláž
Velká pláž, až 30 km dlouhá a 150 - 200 m široká, pozvolný vstup do moře, vlny sem tam nějaká, místa všude plno, sem tam nějaký kamínek, jinak super!

Oto, 21.09.2020, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

15 fotografií

Celkem: 9,4 V době pandemie koronaviru byl hotel obsazen asi z jedné třetiny. Řada okolních hotelů byla zcela zavřená. Tento hotel má výhodu, že z...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V době pandemie koronaviru byl hotel obsazen asi z jedné třetiny. Řada okolních hotelů byla zcela zavřená. Tento hotel má výhodu, že z pokojů od 3. patra výše je vždy krásný výhled na bazén a na moře. Ubytování proběhlo velice rychle a během několika minut jsme byli na pokoji. Ubytování, stravování, úklid pokoje a ochotu personálu hodnotím velice kladně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dostatečně prostorný s balkonem a výhledem na moře. Pokoj má samostatnou, dostatečně velkou šatnu.

Strava
Strava byla výborná, zaměřená na ryby, ale vždy bylo k dispozici i maso vepřové, hovězí, kuřecí atd. Kuchař připravoval maso každému dle jeho přání. Vždy množství ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
K dispozici byl bar u bazénu a v jídelně. Obsluha byla velice ochotná a bylo možné vybírat pití z velkého množství nápojů, ne pouze španělských. Víno se podávalo lahvové a netočilo se za sudů, jak bývá obvyklé. Bylo velice chutné.

Pláž
Pláž se nachází asi 5 minut od hotelu. Je dlouhá několik kilometrů a je zde krásný a jemný bílý písek. Ideální ke koupání i dlouhým procházkám.

Václav P., 15.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Seaside Sandy Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)