Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Velmi dobře situovaný hotel v centru Costa Teguise, úžasné moderní prostředí a neskutečně milí personál.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře situovaný hotel v centru Costa Teguise, úžasné moderní prostředí a neskutečně milí personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl velmi čistý, moderně zařízený. Velmi jsme ocenili vířivku na terase.

Strava
Výborné jídlo, každý den obměňovali částečně nabídku

Pláž
Bohužel počasí nám nepřálo, ale krásná písečná pláž je 3 minuty chůze od hotelu

Jiří Rippel, 13.01.2021, Datum pobytu: 3.1. - 10.1.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Barceló Teguise Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celá dovolená byla vydařená, rozhodně se sem chystáme znovu.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celá dovolená byla vydařená, rozhodně se sem chystáme znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý a upravený.

Strava
Moc jídla na výběr nebylo, ale člověk se zde dobře najedl. Jediné, co by se mohlo změnit je příprava steaků, ty tam kuchaři připravit opravdu neumí.

Služby hotelu
Všichni zaměstnanci hotelu byli moc milí a ochotní. Nejlepší byli animátoři v hotelu, kteří zde mají skvělý program nejen pro děti.

Pláž
Hezká s jemným černým pískem.

Alena, 06.01.2021, Datum pobytu: 18.12.2020 - 1.1.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Costa Los Gigantes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Top úroveň.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Top úroveň. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělý servis a prostředí.

Strava
Strava byla skvělá, kvalitní a hezky upravená, večeře na Silvestra byla bezkonkurenční a nebylo ani možno sníst všechny ty delikatesy.

Pláž
Na pláž Vás svezl výtah přímo dolů a už jste jen došli kousek pěšky (jedná o jednu z nejhezčích pláží ostrova - ona “karibská”)

Josef S., 05.01.2021, Datum pobytu: 26.12.2020 - 2.1.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Veliká spokojenost, perfektní umístění, dokonalé služby.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veliká spokojenost, perfektní umístění, dokonalé služby. Zobrazit celou recenzi

Eva Rowland, 05.01.2021, Datum pobytu: 26.12.2020 - 2.1.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektní - dovolená splnila naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní - dovolená splnila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Rozmanitá a kvalitní strava - naprosto bez výhrad.

Služby hotelu
Čistota a maximální vstřícnost personálu.

Pláž
Krásná dlouhá a čistá pláž. Jeli jsme na windsurfing a na pláži je přímo středisko René Egli, takže naše potřeby byly maximálně saturovány.

Lucie Kozlová, 30.12.2020, Datum pobytu: 20.12. - 27.12.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Meliá Fuerteventura (Playa Barca)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krsáná covidová dovolená na Grand Canaria. Málo lidí, zajimavá příroda, super koupaní s vlnami.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krsáná covidová dovolená na Grand Canaria. Málo lidí, zajimavá příroda, super koupaní s vlnami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super jídlo, pokoj s velkým balkonem,čisto, výhled na moře.

Strava
Výběr z mnoha druhů jídla. Bezlaktozové jogurty jsme uvítali.

Služby hotelu
V covido době dost omezené, nevyužívali jsme dalších služeb.

Pláž
Pláž do 3 minut chůze, o vánoce minimum lidí. Čisto, voda čistá, vlny.

Hana J., 29.12.2020, Datum pobytu: 19.12. - 26.12.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Paradise Lago Taurito

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Je třeba říci, že mé hodnocení se týká vánoční doby roku 2020, kdy mnohé státy se snaží znepříjemnit cestování a podnikání kvůli viru....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Je třeba říci, že mé hodnocení se týká vánoční doby roku 2020, kdy mnohé státy se snaží znepříjemnit cestování a podnikání kvůli viru. Vše okolo této konkrétní dovolené bylo v absolutní pohodě. Výhrady se týkají pouze plážových prodejců a tmavých poflakujících se mladíků (více v hodnocení pláže).

Zásluhou covidu restaurace zavíraly ve 22h, takže byl v noci klid. Obávám se že v době bezcovidové tady jedou diskotéky hluboko do noci a hosté nemají možnost mít klid na spaní.

Teplota byla po celou dobu nad 20st., nejčastěji 25st. Nepršelo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme rodinný pokoj 1004 pro 4 osoby. Byl v nejvyšším 10. patře s výhledem na moře a velikou terasou. Určitě to byl jeden z nejhezčích pokojů.

Strava
Hotel se opravdu snažil, každý si vybral. Bohužel všichni nosí roušky, takže kuchař i obsluha vypadají hloupě, není jim vidět obličej, není vidět úsměv, je to takové sterilně nijaké. Jsou to profesionálové, takže servis výborný, úslužný, ale s rouškami. Mezi jídlem a hostem je plexislo, na talíře jídlo dává obsluha. Stačí říci, stačí ukázat a vše dostanete. Někteří kuchaři připravují ryby a maso na počkání během 5 minut (vše čerstvé).

Služby hotelu
I služby byly ovlivněné omezeními a nařízeními. SPA a fitko - zavřeno. Bar - někdy dávali pití do skla, někdy do plastu (nepřišel jsem na to, podle jakého klíče se rozhodovali). Brčko dávají do skleničky kleštěmi. All inclusive fungoval normálně. Všude čisto.

Pláž
Pláž krásná, písčitá a čistá, nepřelidněná. Voda nebyla studená, nebylo to ani kafe. Normálních asi 24st. Jsou zde dvě pláže. Menší (asi 200m) a větší (asi 2000m). Větší je lepší.

Bohužel - a to je velké mínus, se po pláži poflakují ve skupinkách mladí velmi tmaví muži, kteří nic nedělají a mají vamakaná těla jak atleti. Mají nejposlednější sportovní obuv, drahé telefony, sluchátka v uších. Je to velmi nepříjemné. Tyhle skupinky mladíků nechodí jen po pláži, ale i po promenádě, otravují a očumují.

Dalším velkým problémem na pláži jsou tmaví prodejci jakýchsi plážových dek a brýlí. Chodí za sebou po jednom vzdáleni od sebe asi 30 metrů a jednoznačně obtěžují lidi, kteří si chtějí na pláži odpočinout, věnovat se rodině, sami sobě nebo moři. Pláž je dlouhá asi 2 km, chodí tam a zpět a pokaždé, když jde okolo, každý z nich obtěžuje a vyrušuje pohodu. Nejlepší obrana je zcela je ignorovat - ani slovo odpovědi, ani na moment žádný oční kontakt.

Černí plážoví prodejci a skupinky tmavých černých poflakujících se atletů jsou největším zdejším problémem a nechápu, že s tím místní autority nic nedělají.

Daniel Šulc, 28.12.2020, Datum pobytu: 18.12. - 25.12.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásné prostředí na severu Tenerife

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí na severu Tenerife Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, hezký

Strava
Dostačující, v době pandemie vše hygienicky zabaleno

Služby hotelu
v pořádku

Pláž
jezdili jsme na pláž s bílým pískem na jih

Ludmila S., 20.12.2020, Datum pobytu: 4.12. - 11.12.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Blue Sea Interpalace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)