Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Tenerrife je krásné , tak jako další ostrovy kanárského souostroví. Služby, čistota a jídlo na vysoké úrovni. Delegátka se o vše...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tenerrife je krásné , tak jako další ostrovy kanárského souostroví.

Služby, čistota a jídlo na vysoké úrovni.

Delegátka se o vše postarala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem na moře krásný. Jediná výtka byla jen snad ta, že jsme byli ubytování v 5. patře a nad pokojem byla velká terasa s barem. V noci se nedalo spát dříve než kolem 1 hodiny ráno, protože jak lidé usedali na židle a tahali je po zemi, mysleli jsme, že je zemětřesení.

Strava
Strava výbornááááááááá. Takové množství ryb jsme nikde nezažili.

Personál usměvavý a ochotný.

Služby hotelu
Každý den taneční večer, během dne sportovní aktivity, fitness centrum.

Pláž
Bohužel u tohoto hotelu není pláž, tak jak je uvedeno v popisu. Kolem dokola jsou nádherné skály, ale bohužel bez přístupu do moře. Pokud by se chtěl někdo koupat v oceánu, musel by jít 2-3 km nebo jet cca 30 km na dlouhé písečné pláže.

My jsme si pro tentokrát vystačili s bazény, které byly úžasné.

Dana S., 27.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Santiago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Nádherní příroda, úchvatná ZOO, kterou jsme si nestihli celou ani prohlédnou z důvodu písečné bouře, tu prý od roku 2002 nepamatují....

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nádherní příroda, úchvatná ZOO, kterou jsme si nestihli celou ani prohlédnou z důvodu písečné bouře, tu prý od roku 2002 nepamatují. Doporučuji využít nabídku některé z půjčoven aut, kterých je tu opravdu hodně a projed si celý ostrov, stojí to za to ! Rozhodně bychom se rádi vrátili, už jen skrz tu nepopsatelnou ZOO. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou malinké, útulné, chybí lednička jinak ok.

Strava
Naprostá spokojenost, všeho dostatek kvalita na vysoké úrovni.

Služby hotelu
Uvádějí wifi po celém hotelu, kvalita pokrytí velmi nízká, kolísání signálu, časté výpadky.

Na pokojích je trezor, za ten je potřeba platit, což beru, ale když se do ně něco nevejde, nám například notebook za 50 t., tak na recepci nás odbili, že uložení u nich není možné, že takové služby neposkytují.

Roman K., 27.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Puerto De La Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,2 Asi největším lákadlem tohoto hotelu je stravování. Měli jsme all-inclusive a po celý den byl široký výběr jídla i pití. Personál byl...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Asi největším lákadlem tohoto hotelu je stravování. Měli jsme all-inclusive a po celý den byl široký výběr jídla i pití. Personál byl vždy ochotný a hotel uklizený. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kladně hodnotím velký pokoj. Jedinou nevýhodou byla absence větrání v koupelně, ale to je maličkost.

Strava
Nemám, co vytknout.

Pláž
Pláž není přímo u hotelu, ale musí se k ní cca 300 metrů jít. Jinak je ale čistá a krásná.

Martin M., 27.02.2020, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme velmi spokojeni, dovolená zcela splnila naše očekávání. Velké díky prodejkyni z CA Invia která nám ji doporucila.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni, dovolená zcela splnila naše očekávání. Velké díky prodejkyni z CA Invia která nám ji doporucila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi spokojení, jak umístěním pokoje v hotelu, tak s hotelem.

Strava
Stravování bylo naprosto nepředstavitelné jak výběrem, tak kvalitou.

Služby hotelu
Vzhledem k tomu, že dovolená byla krátká, nestihli jsme využít ani 1/2 nabízených služeb. Tak snad někdy příště.

Pláž
Pláže dvě - obě v dosahu pěšky, příjemná procházka po pobřeží.

Dana R., 26.02.2020, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pobyt, který předčil naše očekávání. Strávili jsme v hotelu Iberostar Palace 4 týdny a nesetkali jsme se s jediným problémem. Rychle jsme...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt, který předčil naše očekávání. Strávili jsme v hotelu Iberostar Palace 4 týdny a nesetkali jsme se s jediným problémem. Rychle jsme si zvykli na mírný vítr a suchou krajinu ostrova, na klid dlouhé pláže a na vstřícnost personálu hotelu. Shodli jsme se, že se sem vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi příjemný, postavený na skále s recepcí netradičně v 6.patře a s poněkud komplikovaným systémem značení pokojů. Pokoje jsou ale dost velké a dobře vybavené. Mezi jednotlivými křídly hotelu je udržovaná zeleň se stromy, kvetoucími keři, včetně jezírka s vodopádem. Na terase s 3 bazény a barem jsou pohodlná a široká lehátka se slunečníkem a je z ní krásný pohled na moře. Výtahem se sjede na dlouhou pláž a k pobřežní stezce pro kola a pěší, která vede kolem přírodní rezervace s ochočenými veverkami do městečka a k majáku.

Strava
Strava je velmi rozmanitá a kvalitní, každý si najde, co mu vyhovuje - steaky připravované před vámi, pečená masa, drůbež, mořské plody, sushi, italskou a domácí kuchyni, vždy čerstvé saláty a ovoce, vynikající moučníky.

Služby hotelu
Personál hotelu je velmi příjemný, přímo si své hosty hýčká. Dbá se na individuální přístup a klidnou pohodu. Žádná hlasitá hudba a hlučné animační programy. Večer je možné si zatančit a pobavit se v baru, ale nikoho neruší hlučná zábava. Hotel je určený klientele středního a vyššího věku, navštěvují hopřevážně Němci a Angličané

Pláž
písečná pláž, dlouhá přes 5 km, není přelidněná. Placená lehátka se zástěnami proti větru, povlovný vstup do moře, vlny i vítr jsou přiměřené díky široké zátoce

Ivana Ortmanová, 26.02.2020, Datum pobytu: 2.1. - 30.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: IBEROSTAR Fuerteventura Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dojem byl výborný

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dojem byl výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku

Cisto uklizeno

Perfektní servis

Strava
Vše v pořádku

Služby hotelu
Ok

Pláž
Pláž 10 minut od hotelu

Růžena S., 25.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: IFA Continental

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolenka bola vyborna, skoda len, ze dopravu lietadlom zabezpecovala nizkonakladova spolocnost , co znacne komplikovalo prepravu batoziny.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola vyborna, skoda len, ze dopravu lietadlom zabezpecovala nizkonakladova spolocnost , co znacne komplikovalo prepravu batoziny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v pohode, hotel pekny, cisty, ale uz trochu vybyvany, postele by potrebovali vymenit matrace, inac vsetko ok. V noci bolo pocut silnu hudbu z nedalekej diskoteky, ktora koncila o 5:00 rano.

Strava
Strava vyborna, roznoroda, vela druhov masa, zeleniny , cestovin, a hlavne vyborneho ovocia

Služby hotelu
Sluzby hotela v poriadku, personal mily a ochotny

Pláž
Plaz verejna, jemny piesok, voda v oceane dost studena, co je vzhladom na rocne obdobie normalne, nasli sa aj otuzilci, co sa kupali, viac bolo surfistov

Anonym, 25.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Sol Tenerife

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Oproti mé poslední dovolené na Kanárských ostrovech v roce 2011 celkově posun k horšímu. Letecká společnost tam i zpět zpoždění, horší...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Oproti mé poslední dovolené na Kanárských ostrovech v roce 2011 celkově posun k horšímu. Letecká společnost tam i zpět zpoždění, horší služby v letadle, autobusová přeprava z a na letiště zpoždění, Jinak naštěstí vše vyvažuje sluníčko a pohoda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez problémů, bylo tam všechno, co jsme potřebovali, musím pochválit velmi dobrý úklidový servis.

Strava
Trošku jednotvárná, ale kvalitní s řadou příloh, nápoje taky v pohodě

Služby hotelu
Vše, co jsme potřebovali, tam bylo. Velkou péči věnovali údržbě bazénů a čistotě vůbec.

Pláž
Pláž pěšky cca 15 minut, krásný světlý písek.

Antonín Brzobohatý, 25.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Royal Suite

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Krásné prostředí a okolí hotelu. Hotel pěkný, čistý, moderní. Dobrá výchozí poloha pro výlety po ostrově.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí a okolí hotelu. Hotel pěkný, čistý, moderní. Dobrá výchozí poloha pro výlety po ostrově. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný pokoj s výhledem na moře byl TOP.

Strava
Bohatý výběr jídel, alko i nealko nápojů.

Služby hotelu
Jen jeden vyhřívaný bazén na celý hotel je málo. Animační programy spíše slabší. Personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž krásná, dlouhá, písečná. Přístup po molu. Moře čisté, velké vlny. Sousta nudistů.

Nikola P., 24.02.2020, Datum pobytu: 13.2. - 20.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: SBH Maxorata Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 7,8 Pokud člověku nevadí, že se prakticky výlučně ocitne ve společnosti německých důchodců, pak dobré a klidné místo. Zahrada vypadá na...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pokud člověku nevadí, že se prakticky výlučně ocitne ve společnosti německých důchodců, pak dobré a klidné místo.

Zahrada vypadá na fotkách velká - prakticky jde o okolí jednoho bazénu. Naštěstí je v okolí spousta zajímavějších míst, navíc počasí na severu Tenerife v únoru ani polehávání u bazénu nepřeje... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi slušný standard, čisto, pravidelný úklid, poměrně prostorné pokoje, balkon i koupelna.

Strava
Vcelku široký výběr, ale kvalita jídla průměrná. Občas špatně umyté talíře a hrnky. Velmi mizerná obsluha u jídel na objednávku - gril, omelety k snídani apod. (lépe vynechat a vybírat z hotových pokrmů)

Služby hotelu
Skvělá recepce, přátelská, vstřícná.

Pláž
Pláž je vzdálena cca 20 minut pěšky, ale v únoru se tam koupat nedá - velké vlny, studená voda. Velmi hezký je trochu vzdálenější placený park Martinaez s bazény s mořskou vodou.

Barbora K., 24.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 21.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Sol Parque San Antonio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)