Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Vše bylo na jedničku. Osobně jsme na místě poděkovali jak Restaurant Managerovi, tak i Hotelovému Managerovi, aby se zaměstnanci hotelu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo na jedničku. Osobně jsme na místě poděkovali jak Restaurant Managerovi, tak i Hotelovému Managerovi, aby se zaměstnanci hotelu dozvěděli naši zpětnou vazbu. Naše zástupkyně byla na výletě po celém ostrově doslova "chodící encyklopedií". Litovali jsme všechny místní obyvatele ostrova, když hořel les na severu. Místní to velmi prožívají. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pohoda, velký pokoj, velmi čisto, vybavený, dokonce jsme měli k dispozici kosmetiku hotelu jako je šampon, kondicionér, tekuté mýdlo na ruce a tělové mléko, odličovací sadu, koupací čepice a vzorečky peelingu, tonika a pleťového mléka krásné vůně.

Strava
Ten, kdo není zvyklý na tento typ stravování měl pocit, že je to stejné. Jsou o ale lidé, kteří nevnímali, že na místě ryb byly denně jiné druhy, speciality, ovoce, moučníky, zmrzlinu, vše, co hrdlo ráčí, Je nutné ochutnávat od všeho trošku.

Služby hotelu
Perfektní :)

Pláž
Pláž denně uklízená, přijatelná cena za lehátka a slunečník..

Sylva Špačková, 22.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: IFA Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Krom několika drobných nedostatků jsme byli s dovolenou spokojeni. Velmi pěkný byl výlet s průvodkyní Okruh ostrovem. Doporučuji...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krom několika drobných nedostatků jsme byli s dovolenou spokojeni. Velmi pěkný byl výlet s průvodkyní Okruh ostrovem. Doporučuji podobných poznávacích výletů více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejdražší typ pokoje s výhledem na moře velmi pěkný, vybavení dostačující. (i taška a osušky na lehátka k bazénům, varná konvice). Bohužel dle příkazu hotelu jak mi bylo sděleno na recepci se povlečení měnilo až 7. den, což považuji za velmi dlouhou dobu ve vedru kolem 30 st ve dne a 23 st v noci. (Majitel Lopesan Hotels odpověděl, že mělo být 3 dny!)

Strava
Perfektní, personál velice ochotný

Služby hotelu
Všude perfektní čistota, pořádek.

Malá výhrada k provozování Wifi - 3x během 12 dnů pobytu jsme museli požádat na recepci o heslo. Ačkoliv mělo být přihlášení nezaheslované, 3x se změnilo a předchozí nefungovalo.

Prostory pro kuřáky byly bohužel větší než pro nekuřáky, takže lehátka nebo stolky na terase v nekuřácké zóně byla vždy rychle obsazena. Kuřácké zóny byly umístěny tak, že i na nekuřáky proudil kouř.

Pláž
Pláž blízko, dostupná snadno od lehátek u bazénu. Je čistá, pravidelně uklízená. Písek je místy černý, škebličky žádné.

Vlasta N., 22.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 14.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: IFA Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 velká spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování čisté

Strava
rozmanitá a pestrá, dostatek

Služby hotelu
dostatečné , maximálně uspokojující

Pláž
malá i tak stačila, bohužel bez slunečníků a lehátek

Hana J., 22.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Club Hotel Riu Buena Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Zájezd se mi velmi líbil, CK zařídila všechno, co jsem potřebovala. Hotel krásný, čistý, full service. 100% doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se mi velmi líbil, CK zařídila všechno, co jsem potřebovala. Hotel krásný, čistý, full service. 100% doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, bez náminek

Strava
Velmi široký výběr, přibírá se tam rychlostí 1kg/den :D

Služby hotelu
Hotel převyšoval očekávání.

Pláž
Hezká, udržovaná pláž s plavčíkem, jedinou nevýhodou byly velké vlny a červená vlajka, ale prý to není obvyklé. Nicméně plavání mi vynahradili přírodní zálivy o kousek dál nebo hotelový bazén.

Ivana S., 22.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live Tenerife

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Skvělá dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou pěkné, čisté a prostorné, na balkóně nechybí sušák na prádlo. Některé věci jsou však lehce nedomyšlené, jako např. absence odpadkového koše v koupelně či poličky nad umyvadlem.

Strava
Strava je bohatá a pestrá.

Služby hotelu
Personál hotelu je milý a ochotný, animačních programů jsme se neúčastnily, dalších služeb jsme nevyužívaly.

Pláž
V blízkosti hotelu jsou dvě krásné písčité pláže s pozvolným vstupem do vody. Je zde znatelný rozdíl mezi přílivem a odlivem, při odlivu se poměrně blízko břehu narazí ve vodě na kameny - doporučujeme boty do vody.

Cesta k pláži není označena, většina lidí (včetně nás) obchází celý hotel. Ke konci pobytu jsme zjistily, že cesta se dá zkrátit po schodech vedoucích od hotelového bazénu přímo na promenádu - je zde sice na první pohled zamčená branka, která se však dá otevřít kartou od pokoje.

Marie S., 22.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Be Live La Niña

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nádherná dovolená na ostrově Gran Canaria, čtrnáctidenní pobyt předčil veškerá naše očekávání. Vřele doporučujeme! Využili jsme i...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená na ostrově Gran Canaria, čtrnáctidenní pobyt předčil veškerá naše očekávání. Vřele doporučujeme!

Využili jsme i několika nabízených výletů po ostrově i na sousední Tenerife. Delegátky z CK se o nás výborně staraly a poskytly nám vždy veškerou pomoc. Zejména při výletech nás zahrnovaly informacemi o historii a životě na ostrově. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel, ač poměrně veliký, poskytoval díky své diposici dokonalé soukromí. Pokoj byl prostorný, vybavený i malou kuchyňkou (kávovar, mikrovlnka, dřez, základní nádobí) a prostornou koupelnou (vana i sprchový kout), s nádherným výhledem na pláž a oceán, velký zastíněný balkon s předzahrádkou s kaktusy umožňoval posezení ve stínu v kteroukoliv denní dobu. Samozřejmá klimatizace.

Strava
Polopenze dokonale postačovala, výběr jídel byl veliký, jak ke snídani tak k večeři, ač jsme se snažili, zdaleka jsme nestačili ochutnat vše, co se nabízelo. V nabídce bylo vždy několik druhů masa, včetně ryb a mořských plodů, mnoho druhů příloh, spousta čerstvé zeleniny a ovoce, salátů, jogurtů, o mnoha druzích zákusků ani nemluvě. Naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Služby hotelu byly příkladné, personál vždy ochotný, milý a vstřícný. Pokoj denně uklizený, ručníky vyměněné, denně na pokoji dvě láhve pitné vody (voda z vodovodu se tu nedoporučuje k pití, neboť kvůli nedostatku vody na ostrově se používá odsolená). V hotelu jsou dva bazény, zde zdarma lehátka a slunečníky, pod nimi skvělé wellness i s posilovnou a masážemi (za příplatek).

Pláž
Pláž je asi dvě stě metrů od hotelu (pod ním, hotel sám je situován na úpatí skalnatého masivu). Výtahem se sjede k silnici a po ní se dojde k pláži z bílého písku, která je asi 750 m dlouhá, na vnitřní straně lemovaná obchůdky a restauracemi včetně jedné české. Nachází se v přirozené zátoce, která je ještě chráněna moly z kamenů před vlnami z oceánu. Dokonalé koupání. Zde ovšem slunečník se dvěma lehátky za poplatek (cena vzorná).

Jan Šulc, 21.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 31.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nádherný hotel se skvělými sluzbami

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný hotel se skvělými sluzbami Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký čistý pokoj s terasou a krásným výhledem na more

Strava
Strava formou polopenze, vždy velmi chutná, velmi bohatý výběr z různých druhu pokrmu jak na snídani, tak na večeři

Služby hotelu
Součástí hotelu několik bazénu s čistou vodou, v okolí bazénu k dispozici velké množství lehátek a slunečníku k použití zdarma

Pláž
Nádherná čistá pláž se snadným přístupem do moře v minimální vzdálenosti od hotelu

Miroslav B., 21.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolenou hodnotím jako lepší průměr

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou hodnotím jako lepší průměr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj, ve které jsme byly, byl čistý, každodenně uklízený, ale na čtyřhvězdičkový hotel jsme postrádali tekuté mýdlo v dávkovači, dostali jsme i roztrhané osušky, nebyla možnost výměny osušek na pláž, i když jsme složily 30 euro vratnou kauci

Strava
byla vynikající bez jediné připomínky, pravděpodobně tato nabídka dělá hotel se 4 hvězdičkami

Služby hotelu
Na recepci jsme se setkaly s recepčními, které nedokázali poradit, a to ani v případě, že dotaz byl kladen ve španělštině. Za největší nedostatek považujeme informaci ohledně transferu na letiště v den odletu, vyzvednutí busu bylo uvedeno v tomto čase 0:00 hod. (?), musely jsme se samy dotázat na čas odjezdu, velice nám pomohla recepční původem Slovenka, která nám vše dořešila se zástupcem německé CK

Pláž
V pořádku, čistá. Bohužel její využití velmi minimální, vesměs pouze pro vykoupání, a to z důvodu velkého větru, což bylo velmi nepříjemné, ale toto není možno zajistit,

Hana Hronková, 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Elba Carlota

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Spokojenost. Vrele doporucujeme dal.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Vrele doporucujeme dal. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trosku nam vadilo, ze manzelska postel nebyla manzelska, ale dve luzka vedle sebe a hodne se od sebe rozjizdely. Jinak noc jineho vytknout nemuzem.

Strava
Vse nam chutnalo. Jedli jsme i v rybarske vesnicce a bylo to stejne kvalitni jako v hotelo.

Služby hotelu
Nasemu synovi se stal uraz, male rozseknuti hlavy. Personal restaurace byl pohotovy a velmi prijmeny. Ostatni sluzby ke spokojenosti.

Pláž
Vetsinou jsme navstevovali mestskou plaz v dosahu do 10 minut pesi chuze. Behem dne prislo vice lidi, ale s tim se musi ve meste pocitat. Voda nebyla spinava a zadne velke vlny. Na plazi verejne toalety, detske hriste, workout pro dospele a stanek s obcerstvenim. Na vylete jsme byli v Ajuy a Los Molinos, kde byly prave kanarske vlny, takze jsme si uzili i to.

Anonym, 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Costa Caleta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená krásná po všech směrech

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená krásná po všech směrech Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úžasné

Strava
Dokonalé

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Krásná čistá

Markéta Urešová, 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)