Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Nádherná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše bezchybné

Strava
Strava velice rozmanitá, výborná

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni

Pláž
Nádherné, udržované, velice čisté pláže

Iveta Procházková, 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Jandia Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělá dovolená, doporučuji. Delegátka příjemná.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, doporučuji. Delegátka příjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, čisté, prostorné

Strava
Strava výborná, velký výběr a rozmanitost

Služby hotelu
pokoj každý den uklizený, každý den čisté ručníky,celý hotel čistý

Pláž
Přístup do moře celkem dobrý, ale chyběly mi na pláži lehátka a slunečníky, takže jsme museli trávit pobyt pouze u bazénu a do moře se docházet vykoupat, nedalo se tam slunit.

Naděžda K., 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Největší spokojenost byla se službami delegákty.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Největší spokojenost byla se službami delegákty. Zobrazit celou recenzi

Břetislav Kovář, 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Pěkný hotel se sympatickými lidmi, s dobrými službami a vybavením, v bezprostření blízkosti oceánu s hezkými plážemi.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel se sympatickými lidmi, s dobrými službami a vybavením, v bezprostření blízkosti oceánu s hezkými plážemi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj, denně uklízený, pohodlná postel, LCD televizor s možností přehrávání z USB, vše fungovalo, a když ne, bylo hned napraveno.

Strava
Mnohdy skvělá, s možností užít si krevety a mušle, hodně ovoce a ryb, sekt k snídani :), někdy trochu chaotické zeleninové saláty ... ale neumím si představit, že by si někdo nevybral.

Služby hotelu
Recepce OK, pro hůře kominikující lidi i se slovenskou recepční. Na můj vkus trochu drahý trezor. Půjčování hotelových osušek k bazénu a na pláž na vratnou zálohu 10 Euro. Úklid bezvadný. Bary v pohodě. Free wifi ve velmi omezeném prostoru.

Pláž
Pláže v nejbližším okolí jsou pěkné, písčité (žluté), s kamennými ohrádkami, přístup k nejbližší z nich maličko krkolomný. Oceán samozřejmě dost studený (člověk si při tom vzpomene na Balt), zelený a velmi proměnlivý - střídající se příliv a odliv v šestihodinových intervalech vše mění, i představu, že si člověk někde natáhne deku :). Podle nás skvělé.

Ivan V., 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Skvělá dovolená, děti nadšený z animačních programů, miniclubu a bazénku.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, děti nadšený z animačních programů, miniclubu a bazénku. Zobrazit celou recenzi

Mirka Podrábská, 21.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: HD Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 - hotel pro cestovku a tomu odpovídá i skladba hostů (99% němečtí důchodci) - 1h od letiště, v centru Morro Jable, pár minut od pláže...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
- hotel pro cestovku a tomu odpovídá i skladba hostů (99% němečtí důchodci)

- 1h od letiště, v centru Morro Jable, pár minut od pláže (přes rušnou silnici), výhled z hotelu na oceán

- pláž široká a krásně písečná s velmi pozvolným vstupem do oceánu, dlouhá několik km, slunečníky/lehátka za poplatek, obchody/bary na promenádě i pláži

- menší hotel (není to žádný mega komplex), žádná zahrada, 1 bázén + 1 vnitřní (za peníze) resp. wellness & spa s fitness

- kvalita pokojů 3*, servis bezva, někde již viditelné opotřebení, umístění pokojů nabízí pěkné výhledy/blízkost všeho nebo zklamání (jako všude)

- výborné jídlo, zvlášť večeře, rozmanitost odpovídající jiným destinacím

- přes den nonstop venkovní bar (pivo, limo, víno, sangria...) vč. sendvičů, dortu, ovoce

- zábavné večery (živé kapely, disco, bingo), avšak uzpůsobené pro důchodce Zobrazit celou recenzi

Michal N., 20.05.2018, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Sentido Buganvilla Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená výborná, užijete si muziku, pravou Španělskou odvázanost, velké množství letních drinků. V lokalitě to vážně žije po celý den a...

  • 9 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená výborná, užijete si muziku, pravou Španělskou odvázanost, velké množství letních drinků. V lokalitě to vážně žije po celý den a celé noci. Lidé jsou velmi vstřícní, domluvíte se jak Anglicky, tak i Španělsky. Playa del Americana i Cristiano jsou již velmi přizpůsobené turistickému ruchu, je zde k sehnání všechno na co si jen vzpomenete, obchůdky jsou všude kolem promenády i hlavní části vnitřního okruhu, včetně MCDonalds:).

Mít možnost takového úplného vypnutí každé 2 měsíce, bylo ba na našem světě lépe:). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány Paradise del Sol, jsou velmi čisté, velké, a samostatně oddělené. Nemusíte proto věnovat pozornost sousedům:). Nám se podařil apartmán dokonce i s vlastní před zahrádkou, takže opalování jsme mohly provádět i v soukromí. Bazén v hotelu je sice malý, a trošku studený, ale mají vlastního plavčíka, který vás neustále nutí do nějakého vodního pohybu:). O hotel, jako celek se majitel evidentně stará - celý den jsou k vidění cca 4 zaměstnanci, kteří provádějí pravidelnou údržbu apartmánů, zahrad i venkovních barů, které jsou k dispozici u bazénů. Bazén pro děti je oddělený.

Strava
Snídaně i večeře na hotelu - nic moc. Evidentně v kuchyni používají Tenerifské speciální koření "goroja", které chutná pořád stejně:( není rozdíl, zda jíte vajíčko nebo boloňskou omáčku:(. Bohužel ani dostatek pepře a soli k dochucení, jídlu vůbec nepomáhá. Na druhou stranu, alespoň se z dovolené nevrátíte tlustí:).

Jídlo v okolí je pro změnu vynikající, hned vedle hotelu velmi příjemná, zřejmě rodinná pizzerie - nejlepší pizza jakou jsem kdy jedla. Dále stojí za ochutnání i nějaký mix talíř - žebra, kuřecí křídla, kukuřice a krevety - velmi dobré.

Služby hotelu
V hotelu se o Vás na recepci vždy velmi dobře postarají, doporučí Vám kam se v blízkosti podívat, nenechají Vás vyrazit bez mapy a nakresleného plánku cesty domů. Velmi příjemní recepční.

V recepci se po večeři dá popít ještě pár piv na dobrou noc, a hlavně se tam ve stínu po celodenním sluníčku pěkně schladíte.

Musím uvést malou stížnost na časté výpadky WiFi sítě na recepci, kde je jediné připojení zadarmo.

Pláž
Pláže s černým pískem jsou ty nejkrásnější a nejčistší, je nutno počítat i s tím, že nejpálivější na chodidla při odchodu do oceánu. Pláže jsou zpoplatněny, ale za služby plavčíka a v případě nouze první pomoci je to únosný obnos 6Eur na celý den. Pláže se zavírají v 18:00 hodin, je možné se opalovat i "nahoře bez", nikdo nic neřekne a nikdo Vám nevynadá.

Celý den po plážích proudí černoši s brýlemi, hodinkami, šátky a podobně - pořád si chtějí povídat, to nebylo moc příjemné. Dále tam prochází čínská menšina, která pro změnu celý den láká na masáže jakékoliv části těla. Bacha na to, masáž vám provede přímo na vašem slunném lehátku, takže neočekávejte nějakou super masáž.

Na druhou stranu tam od rána až do večera chodí španělští nosiči s místními melouny, banány, ananasy, které příjemně osvěží. To samé provádějí se sladkým pečivem - v dopoledních hodinách a se studenými nápoji. Prostě nemusíte se z lehátka ani zvednout, když nechcete:).

Veronika Linková, 20.05.2018, Datum pobytu: 7.5. - 14.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Paraiso Del Sol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pláž 7 fotografií

Celkem: 7,6 Pořadatel zájezdu a služby delegáta perfektní, bez výhrad. Dovolená je taková, jakou si ji člověk udělá, takže já byl maximálně spokojen....

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pořadatel zájezdu a služby delegáta perfektní, bez výhrad. Dovolená je taková, jakou si ji člověk udělá, takže já byl maximálně spokojen. Doporučuji si na Tenerife půjčit auto (velmi levné) a projet ostrov, hlavně okolí Pico del Teide a Loro Parque rozhodně stojí za návštěvu, celkově je na ostrově vyžití prakticky pro každého, ať už máte rádi moře, noční život nebo hory a pěší turistiku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj standardní, vše čisté, úklid každý den, animační programy, balkon s výhledem na moře i bazén-perfektní místo a pohodová rodinná atmosféra.

Strava
Jídla byl vždy dostatek, výběr tak akorát, možná mohl být o něco větší výběr teplých jídel. Kvalita jídel a surovin spíše lehce podprůměrná (některá jídla nedochucená a z levných surovin). Restaurace nebyla přeplňená a perfektní bylo časové rozpětí jak snídaní tak večeří.

Služby hotelu
Bohužel v hotelu je vše za příplatek, trezor 20€/týden-navíc jen volně položený, neukotvený, wifi na pokoji rovněž za příplatek, dokonce i ovladač k tv je vydán oproti záloze 10€, to je docela ubohé, naštěstí jsem nic z toho nepotřeboval. Jinak personál hotelu ochotný, vstřícný a všude čisto, vše fungovalo absolutně bez problémů.

Pláž
Pláž je od hotelu vzdálena 600m a je perfektně upravená, přímo ukázkově čistá a nebyla rozhodně přeplněná, spíše poloprázdná (začátek května). Voda v tomto termínu studená, navíc docela velké vlny, takže je lepší využít podstatně teplejší hotelový bazén.

Lukáš K., 17.05.2018, Datum pobytu: 7.5. - 14.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Bahia Flamingo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 8,4 Krásné město, vhodný výchozí bod na túry a poznávání ostrova, bohužel v této části ostrova často zataženo a prší.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné město, vhodný výchozí bod na túry a poznávání ostrova, bohužel v této části ostrova často zataženo a prší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel odpovídá třem hvězdám, strava dobrá, rozmanitá. V okolí hotelu klid, dalo se parkovat autem v podzemní garáži, ve večerních hodinách se už parkovalo hůř.

Strava
Ke stravě nemám žádné připomínky, pestrá, hodně ovoce a zeleniny, více druhů ryb a masa, saláty. K večeři nejsou nápoje k ceně, musí se objednat, dražší než v hospodě.

Služby hotelu
Úklid dobrý, odpovídající.

Pláž
Na tomto ostrově jsme koupání nehledali, pod hotelem, asi 150 schodů dolů, 1 km vzdálené bazénky, placené. Moc hezké. Dále je tam pláž ke koupání, ale stále docela velké vlny.

Anonym, 17.05.2018, Datum pobytu: 4.5. - 14.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Puerto De La Cruz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla super, byli jsme moc spokojení.Jeli jsme na výlet po ostrově "PANORAMA TOUR", moc doporučuji! Skvělá delegátka Daniela!...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super, byli jsme moc spokojení.Jeli jsme na výlet po ostrově "PANORAMA TOUR", moc doporučuji! Skvělá delegátka Daniela! Také doporučuji půjčit si auto a podívat se po okolí.. Jeli jsme se podívat na duny a do přístavu Puerto de Morgan. Přítel zkusil rybolov na moři a byl nadšený. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byli moc pěkné, 2x denně uklizené. Všude čisto. Prostorná terasa s výhledem na oceán. Postele pohodlné, prostorná skříň. V koupelně a vana i sprchový kout, fén, pantofle, župany, ručníky denně čisté. Dále v pokoji překapávač na kávu, mikrovlnná trouba, talíře,příbory, sklenice..

Strava
Strava vynikající, myslím, že by si vybral vždy každý! K snídani čerstvě vymačkané ovoce, džusy, šampanské, spousta zeleniny, ovoce, moučníky, pečivo, kuchař vám udělá čerstvou omeletu atd. Jídla opravdu hodně a vynikajíci!

Služby hotelu
Personál velmi ochotný a milý!

Pláž
Pláž čistá a upravená.

Erika Z., 15.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL