Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Určitě se hodí si půjčit auto na Tenerife toho je dost a na různých místech daleko od sebe.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Určitě se hodí si půjčit auto na Tenerife toho je dost a na různých místech daleko od sebe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rozbité tlačítka závodu na splachování. Myslíš si ze nebyl odfuk v koupenlne. Nejspíš rozbité dveře ven na balkon z balkonu se daly otevřít. Jinak Varna konvice nevyuzila ale asi se muže hodit. Fajn lednička. Hodně raminek. I ty skříně nějak pro dva stačily ale zvláštně uspořádané poličky. Velká TV ale nevuzito. Hezky gaučík. Pokoj vypadal celkově hezky byla tam i vana. A terasa hezká s výhledem i na moře. 9. Patro výhoda.

Strava
No ta nás moc s přítelem nenadchla jako stačilo to ale nebylo to ze bychom si nějak moc pochutnali. Malý výběr všeho jak ovoce tak celkově jídla. Dezerty žádné jen jeden a to jen 2x do týdne neboť my tam byli týden. Ale poslední dva dny než jsme odlétali 23.7.2021 tak přijíždělo dost lidi a bylo vidět ze se s jídlem více posnazili. Vecere: Koutek s Italskými testovanými, ídlo s mořskými plody, místo s pečivem a s predkrmem (saláty) a Ok jedno maso a jedna ryba a nějaké hranolky a rybí krokety a zmrzka.Snídaně: Churros, pečivo sladké slané, sýry, šunky, křupky a vločky naštěstí i rostlině mléko. Pak palečky, vajicka, slanina, ovoce. Malý výběr a dost podobný.

Služby hotelu
Jo uklízečku uklidily jak měly. Jinak na recepci byli ochotni. Hráli jsme kulečník a byl tam i fotbálek. Jinak jejich domácí růžové víno nic dobrého. Bazén fajn menší ale asi stačí. Wi-Fi tak různé nekdy stačila pak pomalá celkem.

Pláž
Pláž kousek jde se podél hotelu přejde se po přechodu a už jste tam. Pro vstup do oceánu jsou velké kameny ale i v něm takže jsme padali a trochu se i odřeli. Ale jinak oceán čistý. Velké vlny a dlouho mělké. Jinak před kameny se da ležet na těžkém černém písku. Asi je studenější ale přišlo mi to v pohode.

Lucie C., 26.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Checkin Concordia Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkově dovolená v pořádku až na ta nesmyslná omezení ohledně covidu, kdy si jdete do jídelny pro jídlo s nahubkem, nemáte zde tác, na...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dovolená v pořádku až na ta nesmyslná omezení ohledně covidu, kdy si jdete do jídelny pro jídlo s nahubkem, nemáte zde tác, na který byste si vše nandali na první dobrou a už se tam nemuseli vracet, ale jdete tam minimálně 3x( příbor, talíř s jídlem, pití) čili koncentrace lidí v jídelně trojnásobná ???? Zobrazit celou recenzi

Karel Chaloupek, 26.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Strava
Veliký výběr a vše bylo výtečné. Skvělý a bohatý snack bar.

Pláž
Pláž hned u hotely, sice bez lehátek, ale čistá a měla hezký písek.

Josef Blanár, 23.07.2021, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Sol Lanzarote

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Lanzarote mě celkově velmi mile překvapilo. Puerto del Carmen je hezké místo, udržované, lemované plážemi. Příjemná byla krátká cesta na...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Lanzarote mě celkově velmi mile překvapilo. Puerto del Carmen je hezké místo, udržované, lemované plážemi. Příjemná byla krátká cesta na hotel z letiště. Po celou dobu bylo slunečné počasí, několik dní foukalo více, několik naopak vůbec. Jediné, co zamrzelo, že jsme neměli možnost půjčit si auto, neměli v náš týden žádné volné a to jsme vyzkoušeli několik půjčoven. Autobusem se zde bohužel nedá na pěkná místa dostat. Dovolená v době covidu prostě přináší jistá omezení, ale i tak jsme si ji užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je pěkný, čistý, rozsáhlý komplex s několika bazény a restauracemi. Chvíli nám trvalo se zorientovat. Bohužel z důvodu covidu nefungovaly všechny bary. Z počátku bylo na hotelu méně hostů, tak to nevadilo, ale po pár dnech se hotel více naplnil a u oblíbeného bazénu s barem už nebyla volná lehátka a u baru se tvořila fronta. Vybavení ale nové a pěkné.

Strava
Jídlo bylo dobré, něco se opakovalo, něco bylo vždy nové. Ale velký výběr, různé saláty, různé druhy kuchyní. Odpoledne i možnost snacku u baru. Restaurace byla dobře organizovaná, vždy bylo místo bez čekání. Zachován byl taky režim švédských stolů s možností sám se obsloužit. Co se týče pití první hotel, který měl dobrý džus z automatu a první hotel, kde vám udělali cuba libre z Havany. :-)

Služby hotelu
Na hotelu bylo možné objednat auto, půjčit si kolo. Hotel také zprostředkoval covid test. Dále měl různorodé animační programy, ocenili jsme večerní akce, většinou hudební, někdy bylo na výběr i ze dvou různých.

Pláž
Pláž je blízko hotelu, je dlouhá táhnoucí se až k letišti, kde člověk může sledovat letadla. Navíc u letiště byly i větší vlny. Podél pláží je taky prostorná promenáda s cyklostezkami, běžecké boty se hodí, naopak jsme nevyužili šnorchly, voda byla osvěžující, ale moc ne na delší pobyt.

Martina W., 23.07.2021, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Aequora Lanzarote Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 10 Nádherná dovolená ,vše bylo skvělé .

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená ,vše bylo skvělé . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné a čisté bungalovy. Dobře vybavené ,velká terasa,v pěkném a klidném místě.

Strava
Pestrá a rozmanitá.

Služby hotelu
Recepční nám podala dostatečné množství informací. Výhodou bylo,že mluvila česky.

Pláž
Pěkná ,čistá a dostatečně velká.

Jarmila Czerchová, 22.07.2021, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velká spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající. Úklid a výměna ručníků každý den. Personál velice ochotný a milý.

Strava
Velký výběr, velice nám chutnalo. Hodně ryb, často krevety a španělské speciality.

Služby hotelu
Čistota, velmi ochotný usměvavý personál.

Pláž
Nedá se koupat přímo u hotelu, příliš velké vlny a kameny. Našli jsme si koupání jinde.

Jana Lafatová, 22.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Barceló Tenerife (Golf del Sur)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Opět úžasná dovolená,i přes dodržování opatření jsme si dovolenou užili..všem doporučuji.Na své si přijdou i rodiny s dětmi.Idealní si...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Opět úžasná dovolená,i přes dodržování opatření jsme si dovolenou užili..všem doporučuji.Na své si přijdou i rodiny s dětmi.Idealní si půjčit auto a projet ostrov,je zde spousta krásných míst, které stojí za to vidět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nábytek už něco zažil..ale na funkčnosti to neubírá. Na jejich posteli jsem se už tak dlouho a dobře nevyspala.

Strava
Vybere si úplně každý a věřte tomu, že tak dobrému jídlu se jen těžko odolává.Doporučuji udělat rezervaci do ala carte restaurace.

Pláž
Úžasný oceán, velké vlny, nejkrásnější pláž na ostrově. Počet lidí se rozprostře, takže si připadate, že jste tam sami.

Monika P., 19.07.2021, Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Riu Oliva Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel opravdu rozlehlý, v době naší dovolené z 800 pokojů bylo obasazených tak 50... takže všude čisto a uklizeno. Nikde jsme nezažili fronty. Personál usměvavý, ochotný. Nikde s ničím problém. Snad jen mám trochu rozpaky z místních výtahů... Pokud nechcete běhat do 5. patra, pak strávíte dost času čekáním na prázdný výtah... Nám to nevadilo, hotel byl prázdný, neumím si to ale předastavit, jak to vypadá při plné obsazenosti.

Strava
Jídlo mají perfektní. Od zeleniny přes výběr mas, ovoce, sýrů, uzenin... prostě co si člověk vzpomene, tak najde. Ve snack baru pizza, burger, hranolky, hotdog, sendviče ... celý den. Pití až na džus super, vše kontinentální ne z přášků...

Služby hotelu
Služby hotelu byly omezené - nemohu více rozepsat.

Pláž
Pláž je tedy dost daleko, cesta z Playa del Ingles je klidně i na hodinu... je to tedy cesta z kopce a pak schody tak 3 patra dolů. Je lepší jít po promenádě až na 2. schody, tam je to pozvolnější a nemusí se tak dlouho jít v písku - je tam i sprcha na nohy... Od hotelu asi jezdí i bus, toho jsme ale nevyužívali. Je potřeba s tím tedy počítat, že oceán není daleko, ale cesta je dost vleklá. jinak pláž rozlehlá a nádherná, dá se jít daleko až k dunám a tam strávit nějaký čas. Je to nádhera za tu procházku to určitě stojí. Strávili jsme tam několik dní a velká spokojenost. Fouká tam vítr, tak není horko tak nesnesitelné... Prostě nádhera, uvidíte sami.

Eva Hančlová, 19.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Lopesan Abora Continental (ex. IFA Coninental)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie