Recenze hotelů
Kanárské ostrovy

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Byli jsme ve špatném období, celý týden pršelo a v lokalitě hotelu bylo dost chladno, auto bylo řešením.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme ve špatném období, celý týden pršelo a v lokalitě hotelu bylo dost chladno, auto bylo řešením. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté velmi slušné.

Strava
Nedostatkem při námi zakoupené polopenzi je absence veškerých nápojů včetně vody.

Vše je účtováno a relativně draho.

Služby hotelu
Hotel má velmi pěknou atriovou tropickou zahradu s bazénem a příslušenstvím.

Z důvodu počasí jsme žádné služby kromě ubytování,snídaní a večeří nevyužili.

Václav Mařík, 16.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Sol Parque San Antonio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

22 fotografií

Celkem: 9,4 Krasny komplex hotelu, dva vyhrivane venkovni bazeny, vnitrni bazen je soucasti spa, ktere neni soucasti balicku. Navsteva vsak stoji za to.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krasny komplex hotelu, dva vyhrivane venkovni bazeny, vnitrni bazen je soucasti spa, ktere neni soucasti balicku. Navsteva vsak stoji za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi hezke pokoje. Jedinym problemem je, ze jde skyset opravdu skoro vse od sousedu vedle a v patre nad vami.

Strava
Vyborny bufet.

Ludmila, 13.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Výborné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Velký výběr

Služby hotelu
Velmi kvalitní

Pláž
Na pláž lze dojít pěšky, či dojet autobusem z hotelu

Eva Stolařová, 13.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Riu Waikiki

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 celkový dojem výborný - přispěla k tomu delegátka Jana

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem výborný - přispěla k tomu delegátka Jana Zobrazit celou recenzi

Ubytování
celkem dobré

Strava
pokud jde o stravu - prúměr

Služby hotelu
služby hotelu díky české recepční Jarmilce byly výborné

Pláž
čistota super - německý důchodci

Valentina Floriánová, 12.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená a úžasná paní delegátka CK Janička!Určitě nejlepší delegátka,co jsem zažila.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená a úžasná paní delegátka CK Janička!Určitě nejlepší delegátka,co jsem zažila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkně a slovenská paní recepční nám dala pokoj na západ, kde bylo i teď v únoru teplo a výhled na oceán.

Strava
Strava pestrá, hotel má výbornou kuchyni, jen zákusky nás nenadchly, ale to je věc vkusu.

Služby hotelu
Služby hotelu perfektní, příjemný personál, poprvé jsme zažili, že lze vše vynášet z restaurace, na pokoj si lze vzít víno i ovoce a udělat si svačinu.

Pláž
Krásné pláže jsou hned pod hotelem.

Martina Bedřichová, 12.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Spokojenost,dle očekávání

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost,dle očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nám naprosto vyhovuje, krásné místo

Strava
Paráda

Marcela S., 12.02.2018, Datum pobytu: 27.1. - 7.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Dunas Suites & Villas Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 oblast se stabilnějším počasím na jihu ostrova, k vidění Duny, dlouhá pláž playa de Inglés, ale nepočítejte, že v lednu se budete koupat...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
oblast se stabilnějším počasím na jihu ostrova, k vidění Duny, dlouhá pláž playa de Inglés, ale nepočítejte, že v lednu se budete koupat v oceánu, to nehrozí, celou naší dovolenou bylo pod 20 stupnů a dokonce i na jihu ostrova párkrát zapršelo (cca na 20-30 minut), ve vnitrozemí pak bylo chladněji a deštivěji ještě více, ale s tím jsme počítali, pokud chete stabilní počasí a vykoupat se, doporučuji duben až říjen. prosinec, leden, únor počítejte i s dešti...a teplotou pod 20 stupnu přes den Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelové pokoje standartně vybavené, ručníky, fén, mýdlo, každodenní úklid. Jedna strana hotelu orientována do dálnice (nedoporučuji) . Připlatila jsem výhled na moře, to bylo příjemné. V lednu bylo na pokoji chladno, nebyly tam deky, ale taky jsme je ani nežádali

Strava
Strava fornou bufetu, měli jsme polopenzi, nabídka teplch u studených jídel dostačující, určitě si člověk vybere. jako velmi špatné však hodnotím systém jídelních turnusů, u večere je třeba se trefit do vašeho intervalu (cca 15 minut), před každým vstupem a výstupem z jídelny se kontroluje, zda opravdu máte polopenzi apod., zda neodnášíte jídlo, takže trochu šikana a hlavně, večeře neobsahuje žádný nápoj, ba ani kohoutkovou vodu, tzn. pokud si chcete dát k jídlu skleničku něčeho, musíte vystát poměrně dlouhou frontu (mezitím Vám vystydne jídlo -v nabídce pouze limonáda, cola, pivo, víno, když jsem chtěla k večeři čaj, byl to velký problém, musela jsem si pro něj do restaurace vedle)- zastaralý systém

Služby hotelu
Hotel plný důchodců převážně, bazény dva, dva whirpooly u bazénu, voda spíše vlažnější v nich, tak mě to ani nenalákalo, ale neviděla jsem nic z toho v lednu někoho využívat-neporadím

Pláž
Pláž dlouhá, písečná část i část s oblázky, nevyužívali jsme, ale byla pěkně upravená, dají se dělat dlouhé procházky až k dunám nebo i dále na další pláž Meloneras, pokud jste aktiví chodci/běžci, nebudete zklamaní

Jana K., 06.02.2018, Datum pobytu: 27.1. - 3.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,8 Předesílám, že cestovka by měla upozornit, že i na Kanárech Vás může čekat zimní počasí. V našem případě- během šesti lednových dnů-...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Předesílám, že cestovka by měla upozornit, že i na Kanárech Vás může čekat zimní počasí. V našem případě- během šesti lednových dnů- teplota nestoupla nad 10-15st.C. Ráno bylo okolo 5st.C a 2x sněžilo. Po celou dobu zájezdu vál silný ledový vítr. Na pokoji max. 18st. C, bez možnosti přitopit.

Kvůli počasí jsme místo slunění a koupání využívali fakultativní zájezdy a rentovali auto. Na ostrově ovšem nebylo kam jet.. Pláže bičoval ledový vichr a kvůli nakupování kosmetiky jsme nepřijeli. Jedeme do zoologické, kde v důsledku meteorologického varování zavírají o 3 hodiny dříve (bez návratu vstupného). Jsme skoro rádi, protože při prohlídce celou dobu prší, zvířata jsou zalezlá a musíme si koupit pláštěnky. U vchodu do ZOO nakoupené pokroutky pro zvířátka (1.5 E/malý balíček), zvířátkům jen nasypeme do výběhu.

Cesta tam i zpět nízkonákladovou spol. Smart Wings mizerná. Antagonistický personál na cestě tam, letušky věnovaly

většinu času prodeji svého zboží, čímž (vozíkem) blokovaly přístup k záchodům. U 190cm velkého pána (já) bylo skoro nemožné sedět- příliš málo místa na nohy. Cesta zpět- 3 hod zpoždění na odletu, pak neplánovaně přes Malagu, s 1 hod zdržením. V Praze, místo ve 22:10, přistáváme ve 02:30 hod ráno, taxislužby neberou telefony, s dítětem trávíme další dvě hodiny na letišti. Nikdo z CK nereaguje.

Delegátka je v pohodě. Má přehled o ostrově a poradí, když třeba. Je trošku chaotická, ale mně se její přístup zamlouval. Do války s recepcí ale kvůli Vám nepůjde, takže veškeré naše stížnosti zůstaly nevyslyšeny, zájezd tím celkově (ale hlavně vzhledem k počasí) hodnotím jako propadák. Z Kanárů jsme si místo opálení přivezli chřipku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je na první pohled luxusní. Hlavně exteriéry jsou vkusné a exoticky provedené.

Po příjezdu do hotelu zjišťujeme, že přidělený pokoj je situován v low-cost části budovy, ve spodním patře, s výhledem do zdi. Tmavý, nevětraný, studený a vlhký. Podlaha smrdí chlorem. Hotel je betonový monolit s vysokou vodivostí zvuku. V našem pokoji kravál do půlnoci, pak od 06 hod. ráno kravál odvedle, kde rodina se 3 dětmi. Nevyspalí a prochlazení žádáme o výměnu pokoje- recepce neřeší, jen eviduje v knize žádostí. Ani další stížnosti recepce neřeší (například umyvadlo příliš vysoko pro 6-ti leté dítě, pročež žádáme o stoličku. Nevyhověno, stoličky prý všechny zabrané). Dostáváme 2 malá mýdlíčka v tenkých obálkách, z jedné- po otevření- se vysype jen mýdlový prášek. Kupujeme mýdlo. v obchodě. V hotelu neexistují koberce nebo dřevěné podlahy. Mramorová je v tuto dobu ledová a vlhká. Ani v ponožkách se po ní nedá chodit, ponožky pak smrdí chlorem.

Strava
Jídlo v hotelové velkovýkrmně je chutné a bohaté, ale personál nepřátelský. Není divu, ve velkovýkrmně během 2 hodin musí obsloužit přez 2000 hostů. Přístup k bufetu je tudíž zmatkovitý. Dítě si musíte hlídat, aby jej někdo nezašlápnul. Před vstupem do velkovýkrmny jsou někdy fronty. Často nejsou dostupné stoly s příbory. V případě, že když- i třeba jen na okamžik- opustíte stůl, číšnici Vám okamžitě odnesou netknuté talíře i s nepoužitými příbory a ubrousky. S číšníkem jsem kvůli tomu měl jednou ošklivou hádku.

Služby hotelu
Pokojová služba každý den uklidí a vymění ručníky. Pro každou osobu dostanete 2 ručníky.

Většina služeb v hotelu je zpoplatněna- tj. minigolf, vířivka, pitná voda (voda z kohoutku je mořská, chemicky desalinizovaná a není doporučena k pití), trezor na pokoji, váha na vážení zavazadel, toto vše je za poplatek. I nápoje u večeře jsou za poplatek, včetně nealko.

Pláž
Mořská pláž není, jen bazény hotelu.

Anonym, 06.02.2018, Datum pobytu: 25.1. - 1.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (7)

Celkem: 4,2 Předesílám, že cestovka by měla upozornit, že i na Kanárech Vás může čekat zimní počasí. V našem případě- během šesti lednových dnů-...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Předesílám, že cestovka by měla upozornit, že i na Kanárech Vás může čekat zimní počasí. V našem případě- během šesti lednových dnů- teplota nestoupla nad 10-15st.C. Ráno bylo okolo 5st.C a 2x sněžilo. Po celou dobu zájezdu vál silný ledový vítr. Na pokoji max. 18st. C, bez možnosti přitopit.

Cesta tam i zpět nízkonákladovou spol. Smart Wings mizerná. Antagonistický personál na cestě tam, letušky věnovaly

většinu času prodeji svého zboží, čímž (vozíkem) blokovaly přístup k záchodům. U 190cm velkého pána (já) bylo skoro nemožné sedět- příliš málo místa na nohy. Cesta zpět- 3 hod zpoždění na odletu, pak neplánovaně přes Malagu, s 1 hod zdržením. V Praze, místo ve 22:10, přistáváme ve 02:30 hod ráno, taxislužby neberou telefony, s dítětem trávíme další dvě hodiny na letišti. Ani Smart Wings, ani CK nereaguje. Prý běžné.

Delegátka je v pohodě. Má přehled o ostrově a poradí, když třeba. Je trošku chaotická, ale mně se její přístup zamlouval. Do války s recepcí ale kvůli Vám nepůjde, takže veškeré naše stížnosti zůstaly nevyslyšeny, zájezd tím celkově (ale hlavně vzhledem k počasí) hodnotím jako propadák. Z Kanárů jsme si místo opálení přivezli chřipku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je na první pohled luxusní. Hlavně exteriéry jsou vkusné a exoticky provedené.

Pokojová služba každý den uklidí a vymění ručníky. Pro každou osobu dostanete 2 ručníky.

Po příjezdu do hotelu zjišťujeme, že přidělený pokoj je situován v low-cost části budovy, ve spodním patře, s výhledem do zdi. Tmavý, nevětraný, studený a vlhký. Podlaha smrdí chlorem. Hotel je betonový monolit s vysokou vodivostí zvuku. V našem pokoji kravál do půlnoci, pak od 06 hod. ráno kravál odvedle, kde rodina se 3 dětmi. Nevyspalí a prochlazení žádáme o výměnu pokoje- recepce neřeší, jen eviduje v knize žádostí. Ani další stížnosti recepce neřeší (například umyvadlo příliš vysoko pro 6-ti leté dítě, pročež žádáme o stoličku. Nevyhověno, stoličky prý všechny zabrané). Dostáváme 2 malá mýdlíčka v tenkých obálkách, z jedné- po otevření- se vysype jen mýdlový prášek. Kupujeme mýdlo. v obchodě. V hotelu neexistují koberce nebo dřevěné podlahy. Mramorová je v tuto dobu ledová a vlhká. Ani v ponožkách se po ní nedá chodit, ponožky pak smrdí chlorem.

Strava
Jídlo v hotelové velkovýkrmně je chutné a bohaté, ale personál nepřátelský. Není divu, ve velkovýkrmně během 2 hodin musí obsloužit přez 2000 hostů. Přístup k bufetu je tudíž zmatkovitý. Dítě si musíte hlídat, aby jej někdo nezašlápnul. Před vstupem do velkovýkrmny jsou někdy fronty. Často nejsou dostupné stoly s příbory. V případě, že když- i třeba jen na okamžik- opustíte stůl, číšnici Vám okamžitě odnesou netknuté talíře i s nepoužitými příbory a ubrousky. S číšníkem jsem kvůli tomu měl jednou ošklivou hádku.

Služby hotelu
Většina služeb v hotelu je zpoplatněna- tj. minigolf, vířivka, pitná voda (voda z kohoutku je mořská, chemicky desalinizovaná a není doporučena k pití), trezor na pokoji, váha na vážení zavazadel, toto vše je za poplatek. I nápoje u večeře jsou za poplatek, včetně nealko.

Pláž
Hotel pláž nemá, jen bazény.

Vilém Šturek, 06.02.2018, Datum pobytu: 25.1. - 1.2.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Měli jsme objednáno ubytování v hotelu R2 Rio Calma, ale takový pokoj který jsme dostali snad nedávají ani obsluze hotelu.Pokoj v přízemí...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme objednáno ubytování v hotelu R2 Rio Calma, ale takový pokoj který jsme dostali snad nedávají ani obsluze hotelu.Pokoj v přízemí úplně bokem, malý, studený a tmavý s výstupem na terasu, jejíž tráva byla pooraná...úžasná paní delegátka nám ale okamžitě našla náhradní ubytování v jiném hotelu, kde jsme byli naprosto spokojení a nadšení. Díky moc paní delegátce a velké poděkování nejen za pomoc při reklamaci, ale za celkovou péči v průběhu celého pobytu. Takových delegátek víc a cestování by byla jedna velká radost. Klobouk dolů před ní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viz celkové shrnutí. Ubytování v hotelu R2 Bahia Playa skvělé, bez připomínek. Naprostá spokojenost.

Strava
Strava pestrá, všeho naprostý dostatek. Ocenili jsme ochutnávky různých světových kuchyní a zejména pak velké množství jídel mořských pokrmů.

Služby hotelu
Služby hotelu R2 Bahia Playa absolutně bez připomínek, velká spokojenost a doporučuji navštívit klientům, kteří vyhledávají dovolenou na odpočinek a relax.

Pláž
Pláž byla z černého písku, což nás z počátku překvapilo, ale byla celkově čistá a pobyt na ní celkově v pohodě.

Martin G., 31.01.2018, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2017
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622