Recenze hotelů
Negril - Jamajka

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Vynikající

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající Zobrazit celou recenzi

Strava
Jídlo skvělé, k snídani personál připraví vejce na jakýkoliv způsob na přání

Služby hotelu
V hotelu jsou schopni zajistit téměř cokoliv (výlety, odvoz..), masáže a pletení copánku přímo na místě.

Pláž
Hotel je přímo na útesech, odkud lze skákat do vody. Písečná pláž je cca 5min autem od hotelu/20min pěšky.

Martina H. V., 03.03.2019, Datum pobytu: 14.11. - 23.11.2018
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Samsara Cliff Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Dobrý den, poprvé píšu ne úplně lichotivou recenzi, Jamajka je určitě nádherné místo na dovolenou se spoustou možností na zábavu, výlety,...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den, poprvé píšu ne úplně lichotivou recenzi, Jamajka je určitě nádherné místo na dovolenou se spoustou možností na zábavu, výlety, což jsme si mohli vyzkoušet, především výlet na Dunnovy vodopády, ale i jiná místa, např. Ricks café a neuvěřitelný západ slunce, ale bohužel nás zklamalo ubytování, nevíme zda stav souvisel s tím, že ještě nebyla sezóna, ale pomocí trip advisoru jsme si přečetli i další recenze od zahraničních klientů, kteří měli podobné zkušenosti jako my. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příchodu do hotelového pokoje zde byl odér, pocit jako by něco hnilo, dalo se vyvětrat, nejspíše z klimatizace, kterou jsme zapínali pouze sporadicky, prostředí bylo hrozně vlhké a při klimatizaci hrozilo, že pokud zůstala zapnutá, nejen že byly všechny věci mokré včetně peřin a veškerého oblečení, ale i ledové, oba jsme prostydli, tudíž další dny se klimatizace zapínala na krátkou dobu po koupání, aby se odvětrala vlhkost a po té se vytápělo větráním teplého vzduchu z venku, nebyl fén na vlasy, který při tom vlhku chyběl, jinak vybavení a prostředí pokoje i s balkonem dobré.

Strava
Se stravou až tak problémy nebyly, akorát již při přijetí nás nikdo neseznámil s fungováním a dobou podávání jídel, přibližně jsme odhadli od kolika, do kolika a nějak se trefovali, pak jsme rozmezí hodin našli, nicméně nás nikdo neupozornil na to, že některé jsou určité restaurace zavřené a již dopoledne se musíte objednat na jídlo do určité ala carte, či grilu, nejlépe dopadla asijská restauraci s šou, kterou předvádí přímo před vámi, v italské restauraci nás dojali tím, že nás nechali jíst všechny chody stejným příborem od začátku do konce - "palec nahoru", ani je nenapadlo, že by to třeba chtělo vystřídat, v základní restauraci bylo každý den téměř to samé, takže po týdnu už nebylo, co zkoušet, ale jídlo chutné bylo

Služby hotelu
Základní, na co bychom chtěli upozornit, že přesto, že je hotel 5*, nebo, jak jsme se dozvěděli 4,5*, nikde se nepíše, že v hotelu existuje -level up-, pro lepší zákazníky se zlatými náramky, kterí si připlatí cca 150 dolarů na noc, existují ještě lepší služby a je do této části absolutní zákaz, včetně jejich pláže, která je o trošku lepší než ta běžná - zde se nám stal incident s místním guard, ani jsme nevstoupili na půdu levelu, ale už na nás řval dost nepříjemně, pak nás trapně v plavkách odtáhl na recepci levelu a chtěli po nás připlatit za vstup do této části hotelu, nehledě na to, že jsme na recepci dostávali pokaždé jiné informace - např. odjezd, můžete opustit hotel ve 13h, pak toho dne telefonát v poledne jako kde jsme, že už jsme měli být dávno pryč, před příjezdem autobusu nám nechtěli vydat kufry do rukou, hlavně zdůraznit - za všechny služby včetně donesení nápoje nejlépe 5 doláčů na ruku, vždy a za vše, platiti, platit, platit, sami si ani nic nalít nemůžete, první koktejl chutná dobře, další už je namíchán jinak, že skoro nechutná, jsou z toho celkově smíšené dojmy

Pláž
Popisovaná pláž je sice písečná, krásná, palmičky, pěkná vegetace, mimo sezonu i dostatek místa na ležení, skoro žádné vlny, moře má spousty odstínů modrozelené barvy, ale dno, nejdále, kam se dostanete je asi tak do pasu, dále kamení, ježci, ostré hrany, plavat se nedá, je to tak na to přijet vybaven na šnorchlování, je zde možnost i vodních sportů, ale jelikož jsme si nechali penízky na cesty a všechny ty poplatky za služby, už jsme se do tohohle nesypali, no udělejte si dojem sami

Aneta N., 07.11.2018, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Meliá Braco Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Kvalita moře a pláže, respektive koupání je naprosto jedinečné a nesrovnatelné s podobnými lokalitami, které jsme navštívili (Kuba,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Kvalita moře a pláže, respektive koupání je naprosto jedinečné a nesrovnatelné s podobnými lokalitami, které jsme navštívili (Kuba, Guadeloupe, Yucatán, Dominikánská rep). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v jednoposchoďových domečcích, umístěných v palmovém háji, má své velké kouzlo a je naprosto odlišné od neosobních betonových několikapatrových hotelů.

Strava
Strava byla dostatečná co do množství i pestrosti.

Služby hotelu
Služby hotelu byly naprosto v pořádku.

Pláž
Jedinečná pláž je vzdálená cca 50 m od vzdušné a prakticky otevřené jídelny s jedinečným pohledem na azurově modré, čisté a teplé moře. Každý den je uklízena a k dispozici jsou v ceně zájezdu zadarmo lehátka a samozřejmě možnost se na pláži uschovat do stínu palem.

Jan, 15.03.2017, Datum pobytu: 1.3. - 12.3.2017
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9 velice dobré,pláže na 100% ....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
velice dobré,pláže na 100% .... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klimatizované pokoje,pohodlné postele .....

Strava
vyběr od A do Z

Služby hotelu
Super.

Pláž
výbornéé

Jiří Gabriel, 31.01.2017
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Charela Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,6 Překročeno očekávání. Všude blízko. Nejslabší byla delegátka, neustále předávala mylné info.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Překročeno očekávání. Všude blízko. Nejslabší byla delegátka, neustále předávala mylné info. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní ubytování, místo skříně pouze tyč.

Strava
Strava skvělá, výběr z menšího počtu jídel.

Služby hotelu
Skvělá obsluha, animační programy, hudba, Snaha splnit všechna naše přání.

Pláž
Pláž do 10 m od pokoje, udržovaná, se slunečníky.

Stanislav Svoboda, 09.04.2015, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2015
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Fun Holiday

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Pohodová dovolená. Letěla bych znovu i když tam 18 a půl hod. v letadle, zpátky asi 12.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená. Letěla bych znovu i když tam 18 a půl hod. v letadle, zpátky asi 12. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování karibského stylu. Tzn. žádný beton, vyzdění... Vše jen dřevo, možná dřevotříska? Koupelna starší, ale na 3* přiměřená.

Strava
Snídaně slabší. Jen toustový chléb, vejce, nějaká zelenina, střídá se párek, klobása, fazole, jedny lupínky, ovoce, rajčata a salát. Hlady nikdo neumře. Obědy a večeře výborné, ostré. Grilování, kuřata, kozí, vepřové, hodně ovoce, údajně dobré polévky....

Služby hotelu
Denně uklizeno, číšníci a barmani milí. Delegátka slabší. Na to, že tam bydlí, málo informací.

Pláž
Krásná, s pozvolným vstupem do teplého moře. Kolem poledne připlavávali rejnoci.

Anonym, 11.03.2015, Datum pobytu: 10.2. - 20.2.2015
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort III

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

Celkem: 9,8 Naprosto splněné představy.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto splněné představy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo inzerované úrovni.

Strava
Naprosto vynikající.

Služby hotelu
Předčily očekávání.

Pláž
Udržovaná, čistá, množství lidí odpovídalo naplněnosti hotelu.

Vaclav Hůlka, 24.02.2015, Datum pobytu: 10.2. - 21.2.2015
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Hedonism II

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 6,2 Celkově pozitivní dojem z příjemné dovolené kazí cesta do destinace. Více jak 17 hodin v letadle, které není na dlouhé cesty stavěno ani...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově pozitivní dojem z příjemné dovolené kazí cesta do destinace. Více jak 17 hodin v letadle, které není na dlouhé cesty stavěno ani vybaveno je tristní.Fronta na toaletu sahající někdy až do poloviny letadla je nedůstojná, často s trapnými okamžiky. Sebevětši snaha obsluhujícího pesonálu nezlepšila náladu většiny cestujících. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo třem hvězdičkám.

Strava
Výborné polévky, ale dál už jen kuře a ryba, někdy tuhé skopové. Vepřové jednou, zato velmi dobré. I na sladké brambory jsme si zvykli.

Služby hotelu
Usměvavý, tančíci a někdy i zpívající personál rozdával pohodu.

Pláž
Pláž čistá, upravená. Několikrát za den živá hudba v podání místních hudebníků.

Petr V., 16.02.2015, Datum pobytu: 30.1. - 11.2.2015
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort I.

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2 Krásná dovolená všem mohu doporučit jediná výtka k hotelu byla že nám ve 22,00 hod zavřeli bar,je to dost brzo na to, že jste na dovolené...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená všem mohu doporučit jediná výtka k hotelu byla že nám ve 22,00 hod zavřeli bar,je to dost brzo na to, že jste na dovolené a nemusíte ráno do práce :-) Jinak personál byl velice ochotný.

Co musím zdůraznit je cesta letadlem prostě katastrofa pidi letadlo na tak daleké lety je týrání lidí aby se člověk 22hod mačkal a celé letadlo použilo 2záchody no hrůza.Nikdy víc letadla Travel . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super :-)

Pláž
Krásná písčitá pláž.

Lenka, 27.01.2015, Datum pobytu: 8.1. - 21.1.2015
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Merrils Beach Resort I.

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

Celkem: 8,6 Tento hotel a jeho vybavení patří k luxusním zařízením v dané lokalitě. Vřele doporučuji pro bezstarostnou dovolenou.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel a jeho vybavení patří k luxusním zařízením v dané lokalitě. Vřele doporučuji pro bezstarostnou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi kvalitní a čisté .

Strava
Vybere si každý,restaurace poskytují výborné jídlo a víno,pivo je průměr.

Pláž
Pláž je udržovaná, přístup do vody je obtížný přes úlomky korálů,voda je trochu zakalená.Negativní je i velmi malá hloubka,takže plavání není žádná radost.

Anonym, 01.12.2014, Datum pobytu: 15.11. - 26.11.2014
Oblast: Jamajka Jamajka, Negril, Hotel: Sandals Whitehouse European Village & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)