Recenze hotelů
Veneto (Benátská riviéra) - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Líbilo se mi všechno, jen jsem si popletla datumy a zůstali jsme tam o den déle, takže jsme to doplatili o jednu noc.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Líbilo se mi všechno, jen jsem si popletla datumy a zůstali jsme tam o den déle, takže jsme to doplatili o jednu noc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita odpovídala .

Služby hotelu
Trochu vázla wi-fi, ale o dovolenou se má člověk bavit a ne být na internetu. Nám šklo o volání přes messenger s vnoučkem.

Pláž
Pláž nádherná, moře čisté, teplá voda.Prostě deset hvězdiček

Hanka Kovandová, 30.09.2019, Datum pobytu: 21.9. - 26.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camp San Francesco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Paráda! Spokojenost. Pokud člověk není náročný na ubytování. A i v tomto případě nabízí kemp luxusní možnost ubytování. Rádi se sem někdy...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Paráda! Spokojenost. Pokud člověk není náročný na ubytování. A i v tomto případě nabízí kemp luxusní možnost ubytování. Rádi se sem někdy vrátíme. Doporučuji toto místo především rodinám s dětmi. Naše se tu určitě nenudily = dovolená a odpočinek i pro rodiče. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj - mobilhome Torcello Plus GH 7,4 m, je pro pět lidí těsný (2 dosp.os. + 3 děti věk 10 let). Uvedené, zvýšené patro na spaní, je v tomto typu domku pro menší dítě absolutně nevhodné. A větší dítě se tam nevejde. Je to využitelný prostor max.k odkládání věcí. Větší prostor na spaní se dá získat rozložením "gauče" v kuchyni, ale v tom případě je nutné vynést jídelní stůl na terasu.Povlečení, ručníky a osušky jsou k dispozici a jednou za pobyt Vám vše co potřebujete vymění za čisté. Ve sprše se sotva zavřete a umyjete, je velmi úzká. Vybavení kuchyně je skromné, ale dostačující. Lednička dost velká. Pokud je pěkné počasí a člověk tráví většinu času venku, nevidím v ubytování žádný problém. Naopak - terasa je veliká, prostorná, je na ní další velký stůl, plus sušák na prádlo a je příjemné na ní trávit čas. Večer dost štípali komáři, určitě sebou repelent.

Strava
Strava byla převážně vlastní. Je možnost si v kempu nakoupit, ale doporučuji si vzhledem k výběru i cenám dojet do nedalekého městečka (cca 1,5 Km), kde jsou markety hned u silnice. V kempu v restauraci nám chutnalo. Byl výběr i z dětských jídel a porcí. Obsluha milá a vstřícná. Možností ke stravování v kempu je několik, např. i u bazénu. Zmrzliny, jako vždy - výborné!

Služby hotelu
Všude čisto a útulno. Jeli jsme na toto místo především k vůli dětem a opravdu je pro ně vhodné. Hřiště, trampolíny (za poplatek), hernička na automaty, bazény a skluzavky, každý večer program jak pro malé, tak pro větší. Jeli jsme již mimo sezonu, takže bylo v kempu klidněji, převážně důchodci, či mladé rodiny s malými dětmi. Takže žádný hluk, či párty do rána. Každý večer projíždí kemp hlídač a kontroluje klid i pořádek. Člověk se tam cítím bezpečně. Což byl další z důvodů, proč jsme volili toto místo.

Pláž
Přístup k soukromé pláži kempu je z několika míst, vstupy jsou střeženy pro větší bezpečí hostů kamerami a v noci je zavírají (ponechává se jen jeden otevřený). Pláž se denně čistí a udržují se spojovací chodníčky bez písku, jsou na ní koše na tříděný odpad. Voda čistá, teplá přiměřeně k době pobytu (druhá polovina září). Pozvolný vstup do moře - vhodné i pro děti.

Kateřina K., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camping Ca´pasquali Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kuchyn 14 fotografií

Celkem: 9 v termínu 11.9.-15.9. velká spokojenost. mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku.

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
v termínu 11.9.-15.9. velká spokojenost. mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku.

Služby hotelu
v září restaurace a okolí v provozu.

Pláž
čistá, blízko přilehlá k kempu

Kseniya Melnyk, 24.09.2019, Datum pobytu: 11.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camping Rosapineta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka snov, všetko bolo vyborne

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka snov, všetko bolo vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fantastické, splnilo naše naj predstavy, všetko bolo čisté upratané, okolie aj bazén boli denne upratane

Strava
Bez stravy

Pláž
Pláž bola denne udrziavana

Ľubica S., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Residence Roberta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Z dovolené jsme byli nadšení.

  • 10 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené jsme byli nadšení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartma bylo čisté a dostačující.

Strava
Stravu jsme měli vlastní.

Služby hotelu
Vše bez problémů.

Šárka Pitrmocová, 23.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 18.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Villagio Luna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená byla příjemná, pěkné ubytování, moře každý den jiné, pláž upravená

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla příjemná, pěkné ubytování, moře každý den jiné, pláž upravená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo hezké, v oěkném prostředí, hezky vybavené, překvapila nás sprcha spojená s toaletou, v koupelně vlastně bylo neustále mokrá podlaha

Strava
Ubytování bylo bez stravy, v restauracích vařili dobře a personál byl příjemný, nakupovat jsme jezdili do nedalekého supermarketu, ceny byly přívětivé

Služby hotelu
Apartmán byl bez služeb, zázemí bylo zajištěno a vše k závěrečnému úklidu dostatečně vysvětleno

Pláž
Moře bylo klidné, voda čistá. Plážové služby fungovaly dobře, pláž byla každé ráno upravována. Po ránu byla chladnější voda. Poslední týden o prázdninách tam již nebylo moc lidí (nebyla narvaná pláž) Nabídka prodejců na pláži byla veliká někdy až obtěžující

Renata P., 23.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Siviglia (Rosolina Mare)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenou jsme si užili :-) Řekla bych ,že je to klidnější část Caorle :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili :-)

Řekla bych ,že je to klidnější část Caorle :-) Zobrazit celou recenzi

Kateřina Jílková, 20.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Residence Roberta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,5 Celkově se nám v Patiu líbilo, ale je zde pár věcí, které by stáli za to je trošičku vylepšit.

  • 7 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám v Patiu líbilo, ale je zde pár věcí, které by stáli za to je trošičku vylepšit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Myslím si že vybavení kuchyně je velmi slabé, chybí zde např. prkénka, pánvičky jsou ve špatném stavu - poškrábané, skleničky pouze malé - jedna velikost. Připadá mi, že nádobí je prostě všehochuť. A jistě by každý, kdo se v Pátiu ubytuje a tím pádem si tam i vaří, uvítal mikrovlnku, která jaksi v ubytovacím zařízení chybí. A také by nebylo od věci, kdyby každý apartmán byl vybaven mopem na vytírání místo koštěte a hadru.

Anonym, 19.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Rezidence Patio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 Nejhorsi dovolena co jsme kdy byli.

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Nejhorsi dovolena co jsme kdy byli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj, kde se člověk pomalu ani neotáčí na místě. Neni misto vubec na nic, kor s malým dítětem.

Strava
Stravování celkem v pohodě, sice každy den skoro to same, ale člověk se vždy najedl. Zatímco piti bylo katastrofa. Bar pouze do 9 a to jeste z automatu. Rano zapominali zapínat a vecer vypli přesně v 9 a ani nenechali dotocit.

Služby hotelu
Co se tyče recepce či personálu, tak s komunikaci nebyl problém. Ochotni byli vsichni.

Pláž
Pláže jsou obrovské.

Michaela Šimánková, 18.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Marina (Caorle)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)