Recenze hotelů
Veneto (Benátská riviéra) - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,3 Byli jsme spokojeni. Delegátka byla velice ochotná, apartmán byl čistý, klidné místo

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Delegátka byla velice ochotná, apartmán byl čistý, klidné místo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně a typu apartmánu, jako jsou v Caorle, Bibione, Cavallinu ... Měli jsme čistý, útulný, vybavený patrový apartmán pro 7 lidí, vše fungovalo i klimatizace. Děti si mohli hrát v areálu, jezdili na koloběžkách, hráli si s míčem atd. Bazén byl čistý, děti byli spokojené. Procházkou k moři si děti dali zmrzku. Příjemné městečko. Za nás hezká dovolená, rádi zopakujeme.

Strava
Bez stravy

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Pláž byla čistá, přístup do vody pro děti pozvolný, srovnatelné se spoustu jinými sever.jadranskými plážemi

Pavla M., 05.02.2020, Datum pobytu: 7.7. - 21.7.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Solmare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 2,6 Domečk příšerně u sebe, sedíte v podstatě na silnici, velmi prašné. Jste tam jak vězni, neustále něco zavřené, hlavně bazén. Vstup na...

  • 1 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Domečk příšerně u sebe, sedíte v podstatě na silnici, velmi prašné. Jste tam jak vězni, neustále něco zavřené, hlavně bazén. Vstup na pláž hrozný. Vydělávají na všem, hlavně parkování příšerně drahé a ještě Vám dají auto na druhou stranu kempu. Rozhodně nejhorší kemp na severu IT. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrozné.

Strava
Průměrná.

Služby hotelu
Příšerné

Pláž
Špatný vstup.

Anonym, 11.01.2020, Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Komplex Sant Angelo Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená ideální s dětmi

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená ideální s dětmi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování předčilo naše očekávání. Vzorně bylo uklizeno. Mobilhome byl sice starší ale co bychom za 3 hvězdičky chtěli

Strava
Vlastní

Pláž
S pozvolným vstupem do moře ideální pro malé děti. Na pláži bylo uklizeno. WC,převlékárna vždy čisté.

Anonym, 03.12.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camping Rosapineta

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Vybírali jsme dovolenou za příznivou cenu, samotná dovolená předčila naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vybírali jsme dovolenou za příznivou cenu, samotná dovolená předčila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté, dobře vybavené, nic nám nescházelo.

Strava
Stravu jsme si zajišťovali sami, nebyl problém cokoliv nakoupit za příznivé ceny, v okolí byly restaurace i pizzerie, kde bylo také možné se slušně najíst.

Služby hotelu
Velmi příjemné přijetí, dokonce s dárkem na uvítanou, profesionální přístup.

Pláž
Na pláž jezdil zdarma malý vláček, ale využívali jsme spíš chodníku kolem nádherného pásu oleandrů - byla to příjemná procházka.

Anonym, 27.11.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Líbilo se mi všechno, jen jsem si popletla datumy a zůstali jsme tam o den déle, takže jsme to doplatili o jednu noc.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Líbilo se mi všechno, jen jsem si popletla datumy a zůstali jsme tam o den déle, takže jsme to doplatili o jednu noc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita odpovídala .

Služby hotelu
Trochu vázla wi-fi, ale o dovolenou se má člověk bavit a ne být na internetu. Nám šklo o volání přes messenger s vnoučkem.

Pláž
Pláž nádherná, moře čisté, teplá voda.Prostě deset hvězdiček

Hanka Kovandová, 30.09.2019, Datum pobytu: 21.9. - 26.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camp San Francesco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Paráda! Spokojenost. Pokud člověk není náročný na ubytování. A i v tomto případě nabízí kemp luxusní možnost ubytování. Rádi se sem někdy...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Paráda! Spokojenost. Pokud člověk není náročný na ubytování. A i v tomto případě nabízí kemp luxusní možnost ubytování. Rádi se sem někdy vrátíme. Doporučuji toto místo především rodinám s dětmi. Naše se tu určitě nenudily = dovolená a odpočinek i pro rodiče. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj - mobilhome Torcello Plus GH 7,4 m, je pro pět lidí těsný (2 dosp.os. + 3 děti věk 10 let). Uvedené, zvýšené patro na spaní, je v tomto typu domku pro menší dítě absolutně nevhodné. A větší dítě se tam nevejde. Je to využitelný prostor max.k odkládání věcí. Větší prostor na spaní se dá získat rozložením "gauče" v kuchyni, ale v tom případě je nutné vynést jídelní stůl na terasu.Povlečení, ručníky a osušky jsou k dispozici a jednou za pobyt Vám vše co potřebujete vymění za čisté. Ve sprše se sotva zavřete a umyjete, je velmi úzká. Vybavení kuchyně je skromné, ale dostačující. Lednička dost velká. Pokud je pěkné počasí a člověk tráví většinu času venku, nevidím v ubytování žádný problém. Naopak - terasa je veliká, prostorná, je na ní další velký stůl, plus sušák na prádlo a je příjemné na ní trávit čas. Večer dost štípali komáři, určitě sebou repelent.

Strava
Strava byla převážně vlastní. Je možnost si v kempu nakoupit, ale doporučuji si vzhledem k výběru i cenám dojet do nedalekého městečka (cca 1,5 Km), kde jsou markety hned u silnice. V kempu v restauraci nám chutnalo. Byl výběr i z dětských jídel a porcí. Obsluha milá a vstřícná. Možností ke stravování v kempu je několik, např. i u bazénu. Zmrzliny, jako vždy - výborné!

Služby hotelu
Všude čisto a útulno. Jeli jsme na toto místo především k vůli dětem a opravdu je pro ně vhodné. Hřiště, trampolíny (za poplatek), hernička na automaty, bazény a skluzavky, každý večer program jak pro malé, tak pro větší. Jeli jsme již mimo sezonu, takže bylo v kempu klidněji, převážně důchodci, či mladé rodiny s malými dětmi. Takže žádný hluk, či párty do rána. Každý večer projíždí kemp hlídač a kontroluje klid i pořádek. Člověk se tam cítím bezpečně. Což byl další z důvodů, proč jsme volili toto místo.

Pláž
Přístup k soukromé pláži kempu je z několika míst, vstupy jsou střeženy pro větší bezpečí hostů kamerami a v noci je zavírají (ponechává se jen jeden otevřený). Pláž se denně čistí a udržují se spojovací chodníčky bez písku, jsou na ní koše na tříděný odpad. Voda čistá, teplá přiměřeně k době pobytu (druhá polovina září). Pozvolný vstup do moře - vhodné i pro děti.

Kateřina K., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camping Ca´pasquali Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Kuchyn 14 fotografií

Celkem: 9 v termínu 11.9.-15.9. velká spokojenost. mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku.

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
v termínu 11.9.-15.9. velká spokojenost. mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
mobilhome odpovídal popisu, vše funkční a v pořádku.

Služby hotelu
v září restaurace a okolí v provozu.

Pláž
čistá, blízko přilehlá k kempu

Kseniya Melnyk, 24.09.2019, Datum pobytu: 11.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camping Rosapineta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka snov, všetko bolo vyborne

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka snov, všetko bolo vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fantastické, splnilo naše naj predstavy, všetko bolo čisté upratané, okolie aj bazén boli denne upratane

Strava
Bez stravy

Pláž
Pláž bola denne udrziavana

Ľubica S., 24.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Residence Roberta

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)