Recenze hotelů
Veneto (Benátská riviéra) - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 4,8 byli jsme zde již poněkolikáté,ale tentokrát docela zklamání.

  • 3 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
byli jsme zde již poněkolikáté,ale tentokrát docela zklamání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rezidence Colombo je velmi pěkná,moře blízko,pláž krásná,výborně řešené parkování a pokoje nabízející soukromí.Když jsme sem začali jezdit před několika lety moc se nám tu líbilo.nejsme nároční,nepotřebujeme žádný luxus.Že jsou na pokojích televize předpotopní,nádobí jakžtak k použití to nám nevadilo,to není důležité.Ale už na jaře když jsme přijeli,měli jsme pokoj s postelí,která měla špatnou matraci,ale dalo se tam spát tak,že jeden spal na přistýlce a druhý na posteli.Mysleli jsme si,prostě smůla,příště to bude lepší.Přijeli jsme v září,apartmán na první pohled byl prima.První zádrhel byla lednice,které nedoléhali dvířka a stále z ní vytékala voda.nevadí vždy jsme to vytřeli a klid.Ovšem,když jsem si chtěla lehnout na postel,vypadalo to jako když si lehnete do vany.Katastrofa.Postel se o 40-50cm prohnula v oblasti zad a bylo vymalováno.Byla to vlastně rozkládací pohovka,v prostřed s prasklým rámem,na tom proleželé matrace a stašně špinavé čalounění.Myslím,že u smeťáku by se našla lepší.Vydrželi jsme 2dny ,kdy jsme zkoušeli všemožné variace spaní.Vyndali jsme přistýlky,které jsou vyklápěcí ze skříní.Kovový rám a prkénka,na tom matrace.To se tolik neprohýbalo.Měli jsme radost,že se konečně vyspíme,ale když jsme zalehli,zjistili jsme,že se na tom nedá spát,protože každé otočení provázelo tak strašné vrzání,že jsme zase nemohli spát.Takže jsme spali nakonec na zemi,ale už byli následky,obajsme měli problémy se zádama,manžel se nemohl vůbec hnout,takže druhý týden dovolené jsme strávili běháním do lékárny,zaplatili šílené peníze za různé masti,léky a čaje,aby se manžel jakžtak dal dohromady a mohl to odřídit domů.Nebyli jsme sami,kdo měl podobné problémy s postelemi,vlastně bych řekla,že koho jsme se zeptali,měl podobné zkušenosti.Myslím,že by cestovky občas měly zkontrolovat,jak kvalitní bydlení je nabízeno.Zde to jde velmi rychle z kopce a není vidět žádná snaha o udržování alespoň nějaké kvality.

Strava
nebyla

Služby hotelu
Zaměstnanec agentury mluvící česky,snažil se nám pomoci,ale nic nepomohlo.

Pláž
Pláž krásná do 24.9.,potom turisti neturisti,traktory které uklízí slunečníky i vaše lehátka,chápu,někdy to uklidit musí.Ale co mě rozlobilo bylo to,že uzavřeli všechny převlékárny i toalety.Takže i když je moře krásně teplé,koupat se nemůže člověk,který nemůže být delší dobu v mokrých plavkách,aby neměl problémy.A běhat z pláže na toaletu do apartmánu je taky otrava.

Marie L., 03.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 29.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Residence Cristoforo Colombo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená byla perfektní,užili jsme si teplíčka,moře bylo úžasné..teplota vody byla 27 stupňů...všechno bylo perfektní až na den...

  • 8 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla perfektní,užili jsme si teplíčka,moře bylo úžasné..teplota vody byla 27 stupňů...všechno bylo perfektní až na den odjezdu....od 9 hodin od rána jsme čekali na autobus celý den až do 3 hodin ráno druhý den... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré..byli jsme v MB...

Strava
Stravovali jsme se sami...vařii jsme si...

Pláž
Přístup na pláž byl dobrý..přímo u kempu...pláž byla čistá..lidí moc nebylo..

Drahomíra Němcová, 02.10.2018, Datum pobytu: 14.9. - 27.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camping Village Cavallino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Splnilo očekávání

  • 8 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Splnilo očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zvenku nic moc, ale vnitřní vybavení velmi dobré

Strava
bez stravy

Služby hotelu
vše dle nabídky splněno

Pláž
trochu daleko

Jindřich B., 01.10.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: La Pigna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásný areál plný zeleně, max. čistý, tichý. Areál je oplocen, vstup přes bránu. Každý apartmán má své kryté stání pro auto.

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný areál plný zeleně, max. čistý, tichý. Areál je oplocen, vstup přes bránu. Každý apartmán má své kryté stání pro auto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány jsou vybaveny základním nádobím, myčkou, pračkou, mikrovlnou troubou. Pozor zásuvky nepasují na naše koncové vidlice, nutno na recepci zapůjčit redukci.

Areál je vybaven dětským hřištěm, bazénem, lehátky, slunečníky.

Strava
Ubytování je bez stravy, součástí areálu je výborná pekárna, restaurace, bar a pizza "Take Away "

Služby hotelu
Půjčovna kol

Pláž
V e vzdálenosti cca 300m od areálu se nachází plá areálu, která je čistá, vybavena sprchou, WC. Na pláži je plážový bar a restaurace s milou obsluhou.

Klára Spurná, 27.09.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Villaggio A Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Pro rodiny s dětmi. Ale zvyknout si na řasy občas...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pro rodiny s dětmi. Ale zvyknout si na řasy občas... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Doporučuji si vzít sebou nebo koupit tady přípravek proti mravencum

Strava
Vařili jsme si sami a chutnalo nám. Pro šetřivé. Už se nevyplatí vozit jídlo a vody. Vše v nedalekém supermarketu za stejný peníz ba dokonce levnější. Až na maso

Služby hotelu
Ok delegát už na nás čekal

Pláž
Písek a trochu dřeva. V celku to slo

Vítězslav Žídek, 25.09.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: La Pigna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkově bych pobyt v tomto ubytovacím zařízení hodnotila pozitivně. Vyhovovalo zcela našim představám, nechybělo žádné potřebné vybavení....

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bych pobyt v tomto ubytovacím zařízení hodnotila pozitivně. Vyhovovalo zcela našim představám, nechybělo žádné potřebné vybavení. Lokalita výborná, blízko jak do města tak na pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo fotografiím v nabídce, tzn. nepřekvapilo ani neurazilo. Bylo zcela dostačující pro rodinu s dětmi.

Strava
Vlastní. Velice oceňuji blízkost obchodu s potravinami (za rohem) a ceny srovnatelné s ČR.

Služby hotelu
Špatná kvalita WiFi, připojení velmi nestabilní. Vše ostatní v pořádku.

Pláž
Pláž byla velice dobře dostupná, plážový servis k dispozici stejně jako volně přístupné pláže. Vše na rozhodnutí návštěvníků. Pláž byla udržovaná, moře čisté.

Alžběta N., 23.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 1.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Vila Wally

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Výborné služby od Invie, kdy mě dokázali zajistit místo klasického sedmidenního, prodloužené devítidenní ubytování. za to palec nahoru....

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborné služby od Invie, kdy mě dokázali zajistit místo klasického sedmidenního, prodloužené devítidenní ubytování. za to palec nahoru. Byli jsme v kempu už podruhé, dětem se tu moc líbí a celkově spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Některé mobilhomy sice už nejsou z nejnovějších, ale vše fungovalo a bylo čisto.

Chybí rychlovarná konvice a mikrovlnka, ale člověk si zvykne vše dělat na plynovém sporáku (nekuřáci nesmí zapomenout sirky ke sporáku )

Strava
Měli jsme vlastní stravování a jelikož nedaleko je supermarket Alipery kde se dá velice dobře nakoupit tak výborný. A hlavně vše je tam mnohem kvalitnější a chutnější než u nás a většinou buď stejně drahé nebo levnější, takže do Itálie si nikdy nevozíme vlastní jídlo, spíše naopak si vozíme dobroty dom. Jinak nedaleko u Caorle je Peny, Lídl a pod. takže výběr velikej.

Služby hotelu
Kemp je ideální pro děti, kdy se nemají kam zatoulat, dá se tam dobře jezdit na kole a pod. Děti ocenili i bazén a večerní animační programy pořádané na podiu kousíček od kempu, kde je i mnoho dětských atrakcí.

Pláž
Pláž od hranic kempu do cca 200 metrů, pokud je člověk ubytovanej na druhém konci kempu tak je to o trochu delší, ale nic hrozného. Všude jen písek a písek a pěknej vstup do vody takže ideální místo pro malé děti, stavitelé hradů z písku a sběratele mušliček které se dají po odlivu sbírat lopatou. Brýle a šlorchl rovnou nechte doma protože i hooodně daleko od břehu je stále jen písek a písek, takže oproti třeba Chorvatsku nic k vidění. Neustále procházející černoši nabízející cetky ke koupi, ručníky, brýle, klobouky, kabele a pod. člověk nesmí hned kývnout na jejich ceny ale smlouvat a smlouvat, je to dobrá zábava.

Anonym, 22.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 17.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camp Marelago (Caorle Altanea)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená s dětmi stála za to, byla skvělá a ráda bych ji příští rok zopakovala. Moře čisté, bazén v bezprostřední blízkosti apartmánu.

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená s dětmi stála za to, byla skvělá a ráda bych ji příští rok zopakovala.

Moře čisté, bazén v bezprostřední blízkosti apartmánu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
apartmán čistý, vybavený základním vybavením, bez problémů

Pláž
dostupnost pěšky bez problémů po rovince, případně vláčkem á 20 min mimo siestu. Pláž písečná, čistá, moře čisté přístupné pro malé děti s pozvolným sestupem

Eva Králová, 20.09.2018, Datum pobytu: 7.9. - 16.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Příjemně strávená dovolená.

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasický italský základ. Příjemně překvapila pračka, dobrá možnost parkování vozidla u domu. Občas hluk od sousedů.

Strava
Trošku divočina. Hotel plný maďarských hlučných důchodců, kteří se prali o jídlo. Hranolky zmizely během 20 s a další už nebyly. Nicméně za lepší cenu bychom se tolik nenajedli.

Služby hotelu
Dobré jednání s agenturou. Bohužel omezující "italské" siesty, kdy bazén byl uzavřen od 13-15.30h.

Pláž
Pláže placené soukromé, dle výběru.

Michal L., 20.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 15.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Rezidence Patio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)