Recenze hotelů
Val Gardena - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,5 Ubytování se nachází asi 100m od ski-busu, cesta k lanovce trvá asi 10 minut. K dispozici sauna, jízdenka na autobus do ski areálu i do...

  • 8 Ubytování
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování se nachází asi 100m od ski-busu, cesta k lanovce trvá asi 10 minut. K dispozici sauna, jízdenka na autobus do ski areálu i do přilehlých vesnic. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné čisté ubytování, prostorný apartmán. Přistýlky menší - tak pro děti do 10 let.

Strava
Je možné dokoupit, nezkoušeli jsme.

Služby hotelu
sauna, restaurace, v létě venkovní bazén

Sjezdovky
sjezdovky jsou vysoko - dobrá kvalita sněhu i v březnu

Dana P., 27.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 9.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Perwanger (Fie allo Sciliar)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Splnila očekávání.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Splnila očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita odpovídá stáří hotrelu.

Strava
Velmi dobré večeře a snídaně.

Služby hotelu
Ochotný personál. Naprosto profesionální služby.

Sjezdovky
Moderní vleky. Dostatečná kapacita nástupních míst a parkování u vlaku zdarma.

Karel Novotný, 25.03.2019, Datum pobytu: 16.3. - 20.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Park Florian (Siusi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Cena skipasu byla až moc vysoká. Neodpovídala aktuálnímu ceníku z internetu. Lyžování,ale super pro nenáročné. Široké,mírné.

  • 6 Ubytování
  • 4 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Cena skipasu byla až moc vysoká. Neodpovídala aktuálnímu ceníku z internetu. Lyžování,ale super pro nenáročné. Široké,mírné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké. Akorát nechápu,že není na pokoji mikrovlná trouba. Něco si ohřát v jejich nádobí na elektrice je zážitek.

Strava
Bez stravy

Služby hotelu
Nepotře bovali jsme

Sjezdovky
Vše upraveno. Vleky ok.

Petra V., 06.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 2.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Perwanger (Fie allo Sciliar)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkově pozitivní dojem a klidně bych se vrátil znovu.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkově pozitivní dojem a klidně bych se vrátil znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je celkem na samotě, ale na druhou stranu snadno se dostanete k vleku a jediné místní hospodě.

Strava
Jídlo bylo servírováno ve větších porcích, za tu cenu ok.

Služby hotelu
Personál příjemný, čisto, uklizeno.

Sjezdovky
Středisko je krásné, menší, ale dá se přejet na Sella Rondu, takže pro nadšence je možností spousta.

David V., 06.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 3.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Salegg

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Velice příjemný personál

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice příjemný personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto pěkné útulné pokoje s krásným výhledem

Strava
Výborná kuchyně, majitelka vaří velice dobře

Služby hotelu
Cítil jsem se tam jako u přátel ne jako zdroj přímů.

Pláž
Pláž tam nebyla

Anonym, 26.02.2019, Datum pobytu: 18.2. - 23.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Haus An Der Luck (Barbiano)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi krásné středisko Val Gardena

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi krásné středisko Val Gardena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bych hodnotila jako dobré

Služby hotelu
Spokojenost

Sjezdovky
Sjezdovky jsou skvělé.

Erika Strouhalová, 18.02.2019, Datum pobytu: 10.2. - 14.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Salegg

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Se zájezdem jsme byli spokojeni, splnilo to naše očekávání.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Se zájezdem jsme byli spokojeni, splnilo to naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Setkali jsme se s velmi příjemnými lidmi, všichni byli přátelští a ochotni, s ničím nebyl problém. Vybaveni hotelu bylo ideální - sauna, virivka, pára, velká restaurace, společenské prostory. Pokoj byl menší ale utulny, až na kapajici topení v pořádku.

Strava
Ctyrchodova večeře se salatovym bufetem nas překvapilo, ochutnali jsme nové věci, neco nám chutnalo moc neco méně ale to už je na každém z nas.

Anonym, 18.02.2019, Datum pobytu: 9.2. - 14.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Park Florian (Siusi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Již po 12 ve stejném hotelu a po 13 ve stejném SKI areálu. Není lepšího areálu pro všechny kategorie lyžařů, snowbordistů a apod....

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Již po 12 ve stejném hotelu a po 13 ve stejném SKI areálu.

Není lepšího areálu pro všechny kategorie lyžařů, snowbordistů a apod.

Super.

Navíc počasí královské slunné a to po celou dobu pobytu!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Posotivní, je nutno konečně udělat ze strany hotelu něco s topením. Skoda , že si každý rok vozíme vlastní přímotop, protože jen 2 x jsme ho nepotřebovali , pokoje jsou opravdu studené, radiator jsou totiž velice neúmerně male rozloze pokojů.

Jinak troche zlepšit servdeního úklidu. V porovnání ale s celkem - prkotiny!!

Strava
Nedoporučuji pro dietáře!! Vynikající kuchyně zastoupená všemi produkty kromě - ryb? v Italii zvláštní, ale je to tak. Opět celek super!!

Služby hotelu
Nevím co víc , ale wellness, shuttle bus na vzdálenost cca. 400m k telekabině, bar, herna pro děti apod. všechno opravdu výborné!

Sjezdovky
Bezkonkurenční. Dostupnost telekabiny a potom to největší středisko ve všech náročných stupních - lyžař, snowbordista, běžkař apod. není nic lepšího v porovnání - cena x fronty x délky sjezdů x spojitost přes gumové pojezdy x a dalších mnoho superlative včetně ex třídy Snowhills opět v několika kategoriích.

Vyzkoušeli jsme Suiss, Fr a USA, ale toto je fakt nej!

Petr P., 12.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 8.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Salegg

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená se nám líbila, i když nepřálo příliš počasí a při zpáteční cestě byl kvůli lavinám uzavřený Brenner. Takže buď do večera čekat...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, i když nepřálo příliš počasí a při zpáteční cestě byl kvůli lavinám uzavřený Brenner. Takže buď do večera čekat na možné otevření, nebo objížďka přes Bruneck, Toblach, Salzburk atd, kterou jsme spolu jinými, zejména polskými turisty, absolvovali. Celkem jízda do Prahy 14 hodin. Tam přes Mnichov a Insbruck, ale i tak cesta trvala 10 hodin. To jsou ty soboty.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel, resp. apartmán je velmi příjemný. Hotel je spíše rodinného charakteru, i když pokojů je celkem skoro 30, vše majitelé a personál zvládají. S ubytováním nebyl problém, ani po pozdějším příjezdu. V recepci mluví více jazyky - němčina, italština, angličtina samozřejmostí, slyšel jsem ale i snahu o polštinu....

Parkoviště je dostatečné, i při jeho naplnění, se zorganizuje vždy místo.

Apartmán je dostatečná veliký - obývák, ložnice, kuchyňka, prostorná koupelna a veliký balkón, který se ale v zimním období samozřejmě nevyužije. V apartmánu pak velmi příjemně teplo.

Strava
Popravdě první 2,3 dny jsme se stravovali ze zásob. Vybavení kuchyňky postačí i na malé vaření. Některého nádobí a příborů je měně, ale pro 3 to stačí, v případě 4 už by se muselo improvizovat. Není ale mikrovlná trouba.

Vzhledem k tomu, že 3/4 návštěvníků chodilo na snídaně i večeře, využili jsme též na zbývající 4 dny polopenzi.Ta není celá povinná a může se volit jen jedno jídlo nebo některý den úplně vynechat. Požadavek se nahlásí den předem

Snídaně je bufetová nic teplého - jen podávaný čaj, nebo káva (ta byla ale výborná). Chybí zejména vajíčka. Jinak se skládá z balených másel a paštik, sýr šunka, čerstvého pečiva, bábovky a vynikajících marmelád. Večeře je pak jednotná, servírovaná, krom salátů, které jsou bufetové. Po salátu polévka, nebo předkrm, hlavní jídlo a desert. Jídlo chutné, spíše k italské kuchyni, množství rozumné. Pití se platí.

Snídaně stojí na osobu 14 Euro, večeře 25 Euro.

Služby hotelu
V hotelu je sauna, ale tu jsme nevyužili.

Pokud se nepoužívá auto, výborně funguje 8 autobusových linek od Bolzána, přes Val Gardénu až po Brixen. Lístky se obdrží zdarma na začátku dovolené v hotelu na recepci a jsou platné celý týden. kdy lze autobusy libovolně kombinovat. Jen je povinné na lístku vyplnění jména a označení první jízdy. Od té doby je pak platný týden. Pozor, chodí kontrola. Nahoru na Seiser Alm se pak veškerá doprava platí. Lanovka i autobus č 10, 11, resp. zpáteční 18 Euro. Nahoře pak ještě jezdí za 2 eura místní linky č. 11 a 12.Pro všechny ostatní dopravní prostředky je oblast uzavřena od 9 do 17 hod.

Sjezdovky
Na Seiser Alm je mnoho sjezdovek vleků, běžeckých stop i upravených zimních tras pro pěší. Vše je důsledně odděleno a křižování je zcela výjimečné.

Přemysl H., 06.02.2019, Datum pobytu: 26.1. - 2.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Perwanger (Fie allo Sciliar)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Již potřetí a opět skvělé

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Již potřetí a opět skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídající cenové relaci, letos na pokojích nová TV ,

Strava
Snídaně stejné denně, výběr je dobrý i při týdenním pobytu

Služby hotelu
...

Pláž
...

Libor Šíp, 09.02.2018, Datum pobytu: 27.1. - 3.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Val Gardena, Hotel: Garni Dolomitenblick (St. Ulrich)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)