Recenze hotelů
Toskánsko - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Ubytování jsem vybíral podle fotek. Prostředí kolem vily naprosto skvělé. Snídaně pod vzrostlými borovicemi jsou nezapomenutelné.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování jsem vybíral podle fotek. Prostředí kolem vily naprosto skvělé. Snídaně pod vzrostlými borovicemi jsou nezapomenutelné. Zobrazit celou recenzi

Strava
Snídaně skvělé, stejně tak večeře.

Služby hotelu
Recepční, i obsluha při večeři příjemná.

Pláž
Obrovské prostorné pláže, s různými možnostmi (i cenově) slunečníků, lehátek.

Anonym, 12.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 6.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: Tiziana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Moc pěkné,

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc pěkné, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc pěkné,

Strava
Měli jsme stravu svojí,

Služby hotelu
Apartmán Pěkný,

Pláž
Pláž moc pěkná,

Kateřina Kotlíková, 08.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: Rezidence Miramare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Jj bylo to dobré.????????

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Jj bylo to dobré.???????? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl velmi čistý a útulný .????

Strava
Strava vlastní nemohu hodnotit ????

Služby hotelu
Velmi dobrý ????

Pláž
Pláž byla čistá a upravená voda čistá ????

Jaroslav Prokop, 03.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: Rezidence Miramare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,8 Ubytování odpovídá ceně. Čisté se vším co k pobytu potřebujete. Bazén v areálu pěkný čisty včetně leháte. Všude vás obklopují palmy,...

  • 8 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování odpovídá ceně. Čisté se vším co k pobytu potřebujete. Bazén v areálu pěkný čisty včetně leháte. Všude vás obklopují palmy, olivovníky a borovice. Vzdálenost od veřejné pláže není jak je všude uvedeno 700-800 m ale cca 1 km. Cesta na pláž vede po místní komunikaci, kde je velice malý provoz a je lemována stromy, které zajišťují stín. Pláž je veřejná ale čistá a dostatečně velká aby si bylo kde lehnout. Vstup do moře plynulý, ideální pro děti ( neplavce ).

Celkově se jedná o pěkný rezort se slušným vybavením a rozumnou dostupností k pláži. Jediné co vám může znepříjemnit pobyt jsou všude přítomný komáři. Večer bez repelentu = chudokrevný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a praktické vybavení pokojů i když už zastaralé.

Služby hotelu
Bazén velký, malý pro děti, tenisový kurt,malé fotbalové hřiště, restaurace, bar, minimárket.

Pláž
Pláž je veřejná ale čistá a dostatečně velká aby si bylo kde lehnout. Vstup do moře plynulý, ideální pro děti ( neplavce ).

Michal Novosad, 02.09.2019, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: Rezidence Solemaremma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,5 Dovolená hezká, ale příště již jinam.

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená hezká, ale příště již jinam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku. Pouze místo hlučné. Vedle je hned lunapark, zapomeňte na klidné posezení večer na terase či na balkóně.

Pláž
Docházka na pláž příjemná, moře není daleko.

Anonym, 30.08.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: Rezidence Habitat

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprosto pohodová dovolená, která splnila vše co jsem od ní očekával. V hotelu jsem byl již podruhé a za poslední dva roky je úroveň...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto pohodová dovolená, která splnila vše co jsem od ní očekával. V hotelu jsem byl již podruhé a za poslední dva roky je úroveň služeb stále kvalitní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v historické budově rekonstruované papírny, velmi romantické, ale také špičkové zázemí od klimatizace, WiFi po toalety. vše čisté upravené a příkladně udržované.

Strava
Strava - polopenze byla plně dostačující. Snídaně rautové bohatý výběr od uzenin, zeleniny, mléčné výrobky, ovoce až po domácí pečivo, káva, čaj dle chuti, džusy voda. Oběd řešený v rámci bazénu (sendviče, pití, zmrzliny). Večeře velmi bohatý výběr, tři chody. Pouze upozorňuji, že toskánská kuchyně není přátelská k veganům a vegetariánům. Vína nabízená byla lahodná (obdoba moravských VOC), cenově dostupná.

Služby hotelu
Personál hotelu, který je ve styku se zákazníkem hovoří anglicky, Denně uklizeno, čisté ručníky dle potřeby. Ke službám hotelu nemám připomínek.

Pláž
Hotel je ve vnitrozemí, má vynikající bazén, včetně služeb plavčíka, lehátek, ručníků (na recepci hotelu vydají). Součástí bazénu je bufet, kde jsou k dispozici různé pochutiny, alkoholické nápoje a teplé jídlo. Pláž je cca hodinku autem - upozorňuji na to, že je potřeba si zvolit veřejnou pláž (recepce poradí). Okolí je vhodné k poznávání jak typické toskánské architektury, tak historie, která nese výraznou stopu českých králů (Lucca, Monte Carlo)

Karel Langer, 20.08.2019, Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: San Lorenzo & Santa Caterina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Dovolenka dobrá

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka dobrá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel dobrý , izby príšerne malé

Strava
Stravy dobrá , ale raňajky stále rovnaké

Služby hotelu
služby hotela super

Pláž
Pláž dobrá , ale nebol to jemný piesok , na vstup do mora je potrebná obuv , lebo mú tam kamene

Soňa B., 19.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: Stella Marina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Byli jsme zklamání ,tento hotel rozhodně neodpovídá 4 hvězdám

  • 2 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zklamání ,tento hotel rozhodně neodpovídá 4 hvězdám Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klimatizace nefungovala , na jedné straně chyběl noční stolek , pokoj měl být vybavený minibarem , ten tam též nebyl

Strava
Jídlo bylo průměrné

Služby hotelu
Uklízečka nevysávala každý den ,nedoplňovala sprchové gely

Adriana P., 15.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: Villa delle Rose

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená byla super moc se nám líbila.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super moc se nám líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování úžasné, klimatizace v obou pokojích. Jen by to chtělo trochu víc vybavení.

Strava
Stravu jsme měli vlastní.

Služby hotelu
Super.

Pláž
Pláž pěkná. Možnost zakoupení nanuku, kafe apod. Lehátka a slunečníky zdarma.

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel: Talamone Camping Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)