Recenze hotelů
Tonale/Ponte di Legno - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Příjemná dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel splnil naše očekávání

Strava
výborná

Služby hotelu
vše v pořádku, co jsme potřebovali, bylo vše s paní recepční vyřešeno.

Sjezdovky
skvělé, rozmanité

Libor Neumann, 15.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 8.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Casa Alpina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 OK

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
Večeře se začínají servírovat v 19:30, což je pro rodiny s malými dětmi příliš pozdě, bylo by vhodné čas posunout na 18:00 hod.

Služby hotelu
OK

Pláž
OK

Tomáš Müller, 13.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Delle Alpi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Kvalita hotelu odpovídala nízké ceně. Jde o levný hotel pro ty, kdo chtějí ušetřit. Celkový dojem vylepšují výborné sjezdovky.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Kvalita hotelu odpovídala nízké ceně. Jde o levný hotel pro ty, kdo chtějí ušetřit. Celkový dojem vylepšují výborné sjezdovky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj, ve kterém jsme byli, by potřeboval rekonstrukci. Podivné malby na stěně, starý nábytek.

Strava
Asi největší zklamání: snídaně bez trochy nápadu, míchaná vajíčka bez chuti. Večeře výběr ze tří jídel, kvalita byla průměrná.

Služby hotelu
Sauny za příplatek 10 EUR/den nebo 35 EUR/týden. Spolehlivý odvoz na sjezdovky.

Sjezdovky
Vynikající černé sjezdovky v Ponte del Legno.

Radim S., 13.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Locanda Locatori

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 hezký pokoj, klid, soukromí, supermarket v těsné blízkosti hotelu, lanovka kousek

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
hezký pokoj, klid, soukromí, supermarket v těsné blízkosti hotelu, lanovka kousek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování pro 4 členou rodinu, ložnice, palanda a případně i rozkládací pohovka,

Strava
stravovali jsme se sami, supermarket v těsné blízkosti, restaurace do 5 minut chůze

Služby hotelu
standard

Sjezdovky
v bezprostřední blízkosti je červená a černá sjezdovka, po použitíé lanovky je možnost použít krásnou dlouhou modrou, velmi dobře upravenou sjezdovku, nebo další obtížnější a delší, sjezdovky upravené, široké, super, pozor na Polské lyžaře, jsou dost agresivní

Marta Dvořáková, 13.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Residence Club Ponte di Legno

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Bylo vše v naprostém pořádku, jen to moc rychle uteklo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Bylo vše v naprostém pořádku, jen to moc rychle uteklo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo v naprostém pořádku na Italy krásně čisto

Strava
Jídla bylo výborné a bylo ho až až

Služby hotelu
Personál milý a velice ochotný

Sjezdovky
Naprostá spokojenost, byli jsme již po desáté, to svědčí za vše. Vybere si každý dle náročnosti.

Martina P., 13.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 8.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Casa Alpina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Skvělá dovolená za dobrou cenu. Sjezdovky parádní, vybere si každý. Velkou výhodou je ledovec, kam si člověk vyjede za sluníčkem, když na...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená za dobrou cenu. Sjezdovky parádní, vybere si každý. Velkou výhodou je ledovec, kam si člověk vyjede za sluníčkem, když na údolí padne mlha :) Byli jsme s CK s jejími službami jsme byli spokojeni, paní delegátka ochotná. Je třeba počítat s tím, že hned po příjezdu se jde na svah a ubytování první den je až odpoledne, ale to jsme věděli již při zakoupení zájezdu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je příjemné, odpovídající ceně, velmi milý personál. Hotel leží kousek stranou od střediska, ale obchod je v docházkové vzdálenosti. Na sjezdovky sváží hotelový bus, musím říct, že pan řidič vždy vyšel vstříc, byl ochotný přijet i na zavolání jen pro dva lidi, takže je to lepší než skibus. Součástí je menší wellness a bar, někomu vadilo, že nefunguje Wifi na pokojích..

Strava
Strava výborná, spoustu skvělého jídla, k večeři několik chodů.

Anonym, 10.02.2018, Datum pobytu: 29.1. - 4.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Locanda Locatori

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celková spokojenost.Jen wi-fi by tam mohla být silnější(to mě tady napovídá syn).

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celková spokojenost.Jen wi-fi by tam mohla být silnější(to mě tady napovídá syn). Zobrazit celou recenzi

Karel Z., 09.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 6.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Casa Alpina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Můj dojem z dovolené je velmi dobrý.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Můj dojem z dovolené je velmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné. Pokoj byl velký, čistý, pohodlný.

Strava
Strava ať už v hotelu nebo restauracích a kavárnách byla velmi chutnáSe službami v hotelu jsem byla spokojená. a dostačující.

Sjezdovky
Vše OK

Toma Ivanovič, 08.02.2018, Datum pobytu: 22.1. - 28.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Locanda Locatori

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Spokojeneost

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Spokojeneost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
příjemné

Strava
strava výborná, ovšem čas večeře by se měl posunout alespoň na 18. hod.

Sjezdovky
široká nabídka sjezdovek, obsluha příjemná

Jiřina B., 30.01.2018, Datum pobytu: 20.1. - 27.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Hotel Cielo Blu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Vynikající

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vynikající Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, prostorné

Strava
objednali jsme si polopenzi, vynikající večeře, snídaně pouze sladké

Sjezdovky
výborné

Mariana B., 30.01.2018, Datum pobytu: 20.1. - 27.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Jolly Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622