Recenze hotelů
Tonale/Ponte di Legno - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Můžu jenom doporučit

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Můžu jenom doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, k přespání dostačující.

Na kopci, 10 min do cetra, 20 mim pěšky do obchodu, po lyžování ale trochu náročnější, skibus jezdí každých 30 min

Strava
Česká kuchyně, jídla velmi chutná

Služby hotelu
Bar s českým pivem za české ceny a peníze. Delegátka ochotná a vždy dostupná.

Sjezdovky
Vše OK

Petr N., 13.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Villa Luzzago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,5 naše dovolená byla skvělá, krásné počasí, nádherně upravené sjezdovky, vše kousek, takže spokojenost

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
naše dovolená byla skvělá, krásné počasí, nádherně upravené sjezdovky, vše kousek, takže spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo v pohodě, jenom jsme měli trošku zajímavě pokřivenou postel, ale dalo se

jinak je na pokoji vše, co potřebujete

Strava
My měli zájezd bez stravy a vařili si sami, ale nebyl to problém, obchody jsou velmi blízko a najdete tam uplně všechno

Služby hotelu
vyzdvihla bych hotelové spa a wellness, které bylo výborné, někdy sice moc lidí, ale to se dalo čekat při plném stavu hotelu

Sjezdovky
sjezdovky byly krásně upravené, prostorné, velké areály, bylo málo lidí, takže ideální na lyžování

Tereza H., 12.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Rezidence Adamello Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 dobré ubytování odpovídající ceně , dostupnost sjezdovek dobrá

  • 10 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
dobré ubytování odpovídající ceně , dostupnost sjezdovek dobrá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vybavení pokoje zcela dostačující

Strava
vlastní

Sjezdovky
dotatečný počet sjezdovek všech obtížností

Miroslava Subiková, 11.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 7.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Rezidence Gran Baita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Hotel znám, navštívila jsem ho již několikrát v minulosti.

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel znám, navštívila jsem ho již několikrát v minulosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování souhlasí v pořádku.

Strava
Snídaně standard, večeře až několik výjimek nic moc ..... např. avizovaný typický italský večer s vepřovým a hranolky...

Služby hotelu
Nezabezpečená lyžárna s cedulí, že za zde odložené věci se neručí.... byť je k tomu určena (takže lyžáky a lyže si mám vzít na pokoj?) Nefunkčí vysoušeče lyžáků - zapnuty jen krátce v odpoledních hodinách cca 2 hodiny.

Zmatená delegátka při příjezdu a vydávání skipasů - jsou rozližovány pro muže a ženy - jednoduchý piktogram, popleteno, při námatkové kontrole by mohl vzniknout problém... Avizované služby delegáta po celou dobu pobytu (a tudíž zaplacené) se nekonaly. Delegátka přítomna 15 minut při příjezdu.

Sjezdovky
Výborné.

Helena Krausová, 06.02.2019, Datum pobytu: 28.1. - 3.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Locanda Locatori

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,3 Pohodová dovolená.

  • 6 Ubytování
  • 10 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vzhledem k tomu, že ubytování bylo velmi levné, tak kvalita odpovídala ceně. Když člověk tráví celý den na kopci, tak na přespání a udělání jednoduché snidaně plně dostačující.

Strava
Doporučuji pizzerii na sjezdovce v Ponte Di Legno, točí tam Plzeň a dá se tam rychle, dobře a poměrně levně najíst :)

Služby hotelu
Nevyužili jsem nic, kromě půjčení lopaty při odhrabávání auta :)

Sjezdovky
+ Oproti jiným střediskům levnější skipasy.

- Jediné, co trochu toto středisko postrádá jsou lepší přejezdy z jednoho konce střediska na druhý. Musí se přejíždět hodně zdlouhavě lanovkami..

Pavel B., 06.02.2019, Datum pobytu: 26.1. - 2.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Rezidence Gran Baita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velice pěkná dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velice pěkná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vzhledem k tomu, že se jednalo o dovolenou zaměřenou na lyžování, ubytování bylo velice dobré.

Bohužel ze sjezdovky se nedalo přijet až k hotelu.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
velice dobré

Sjezdovky
Nádherné,bohužel CK v této části Itálie nezajistila dostatečné množství sněhových srážek a tak na sjezdovkách byl pouze technický sníh a některé sjezdovky byly zavřené úplně.

Jan Kuthan, 23.01.2019, Datum pobytu: 14.1. - 20.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Locanda Locatori

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dobré.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré.

Strava
Dobrá.

Služby hotelu
Dobré.

Sjezdovky
Výborné.

Lucie Teššinyová, 06.01.2019, Datum pobytu: 15.12. - 19.12.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Al Maniero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Za ty penize (8,5k za 4 noci v hotelu se skipasem na 5 dni) to bylo velmi dobre. Kdybych jel do oblasti znovu, urcite bych volil...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Za ty penize (8,5k za 4 noci v hotelu se skipasem na 5 dni) to bylo velmi dobre. Kdybych jel do oblasti znovu, urcite bych volil ubytovani v Tonale - budete-li bydlet v nejakem z hotelu podel te hlavni silnice, mate to k lanovkam kousek pesky. Ponte (dle toho, co jsem videl pri jeho navsteve), je mnohem rozlehlejsi, lidnatejsi a pripadna cesta kabinkou do Tonale vas bude stat kazde rano 20 minut. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel na dohled od prvni lanovky, bohuzel k ni je to skoro kilometr po silnici prevazne do kopce. Nastesti vas k ni zaveze v case cca 8h - 10.30h hotelovy skibus (maji nekolik dodavek pro 5-8 lidi). Cesta tam a zpet trva tak 5 minut, takze jsme pred hotelem nikdy dlouho necekali. Pri vystupovani si zaroven reknete v kolik chcete, aby pro vas zase prijel - vzdy tam byl na cas. Pokoje v poradku, ovsem klasicky malo odkladacich mist na veci - predevsim hacky vsude mozne na rozveseni obleceni by se hodily. V koupelne jsme meli strasne uzkou vanu, navic bez zavesu, takze pokud nechcete koupelnu kompletne vytopit (jeste k tomu je tam drevena podlaha!), musite se sprchovat "opatrne", coz je dost otrava.

Strava
Jidlo prumerne. Snidane neprilis pestry svedsky stul, kde si uz treti den nevyberete a jite tech par veci, ktere vam chutnaji nejvic. Ty nase 4 snidane byly tak akorat, pote uz bych nemel na nic chut a jedl jen, abych se nasytil (s cimz by problem nebyl, mnozstvi bylo dostatecne). Vecere jsou formou vice chodu/mala mnozstvi, takze je to spis takova ochutnavka vseho mozneho. Kdyz vam nejake chody nesednou (obvykle si u snidane vybirate ze dvou moznosti), moc se nenajite. Jisti to jakysi bufet pred veceri, kde si muzete sami nandat nejake (obvykle zeleninove) dobroty a zasytit se. Samotne chody kvality velmi rozdilne - nekdy opravdu dobre maso, jindy zase napr. nejaka "fialova ryze" (pry byla na vine a vetsina lidi to co jsem koukal nejedla/nedojedla). Celkove vzato moc jsem si nepochutnal, ale hlad jsem nemel, takze to slo.

Služby hotelu
Cely den na sjedovce, pak na veceri a odpocinek na pokoji, takze co vsechno hotel nabizel pro vyziti nevim.

Sjezdovky
Areal Tonale (ve skimapach ten smerem k vam, kde je spousta lanovek) bohate zabavi na nekolik dnu jezdeni, zvlast kdyz bude dost snehu a budete jezdit i mimo sjezdovky. Na snowboardu me to tady bavilo snad jeste vice, nez v Livignu. Nezda se to, ale areal je to rozlehly a prijemne clenity. V jeho prave casti muzete bud sjet k lanovce na ledovec (v mapach tam, kde vidite slovo Presena) nebo lanovce do vedlejsiho arealu Ponte di Legno. Ledovec me na snb nebavil - zacatek velmi prudky, pote zase misty tak mirny, ze to nejelo (a posledni usek dolu do Tonale byl uzavreny). Areal Ponte (kam jede kabinka cca 20 minut nebo lze cast jeji trasy jet po sjezdovce a nastoupit zhruba v polovine v mezistanici) byl z duvodu nedostatku snehu mimo provoz, takze nemuzu slouzit. Ale i presto mi i jen ta "zakladni cast" celeho arealu AdamelloSki bohate stacila ke spokojenosti. Jen pozor na uvadenou vysku snehove pokryvky - pokud je na vrcholu 230 cm, tak se naradujte, je tim myslena Presena, coz klidne muze znamenat, ze je v dolnim arealu prd, nikoliv zaveje a skvele lyzarske podminky;) Takze sledujte spise webkamery a uvadeny snih v udoli.

Martin K., 06.01.2019, Datum pobytu: 10.12. - 16.12.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Locanda Locatori

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)