Recenze hotelů
Sardinie / Sardegna - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Hotel je položen u krásné písečné pláže, večeře jsou na venkovní terase s výhledem na moře, personál milý a ochotný, jídlo fantastické....

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je položen u krásné písečné pláže, večeře jsou na venkovní terase s výhledem na moře, personál milý a ochotný, jídlo fantastické. Blízko hotelu jsou plážové bary a restaurace, kam llze zajít na drink po večeři. Ohromně jsem si to užil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velice pěkné, pouze chybělo venkovní posezení u základního pokoje.

Strava
Hotel připravuje jídla z místních surovin, vynikající předkrmy i hlavní jídla a dezerty. Nápoje lze koupit za rozumnou cenu. Pokud chcete poznat sardskou kuchyni, doporučuji.

Služby hotelu
Hotel jako takový moc služeb neposkytuje, ale personál je velmi milý a přátelský.

Pláž
Pláž je opravdu fantastická, čistá, žádné řasy, snadno dostupná z hotelu. Mohu porovnat s jinými hotely na Sardínii a tato byla nejlepší.

Petr P., 18.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: New Barcavela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkový dojem převažují klady.Po přečtení recenzí trochu obava,ale bylo to fajn.Pokud chcete lepší okolí musíte si půjčit auto,které vás...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem převažují klady.Po přečtení recenzí trochu obava,ale bylo to fajn.Pokud chcete lepší okolí musíte si půjčit auto,které vás doveze třeba na pláž La Pelosa,která stojí za shlédnutí -Karibik musíte tam byt po 8.hodině,abyste se se stihli v klidu vyfotit,když tam není narváno.Na oběd doporučujeme město Alghero krásné starobylého město, výlet nás vyšel 104 euro auto a 20 euro nafta.Další výlet busem do Castelsardo musíte jít přes 1 km pěšky vlevo k benzínové pumpě a pak čekat až pojede autobus.Řidič nás vzal bez placení neměli jsme lístek, městečko malé,ale malebné,krásné výhledy.

Koupit dárečky, suvenýry, sýry, víno a zpět jsme si již koupili lístek v cukrárně u zastávky za 1,90 euro. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jednoduchý, kdo nečeká luxus stačí.

Strava
Výborné strava.Středomořská kuchyně.Hodně ryb,krevet,pizza,testoviny,ale třeba i hovězí stroganow.

K obědu a večeři neomezeně pivo,vino bílé, růžové i červené a rady džusů a Coly apod.Přes den je z alkoholu jen pivo a limoncello.Dostanete kartu na kterou si objednáváte i ostatní alkohol třeba večer koktejly a poslední den to na recepci zaplatíte.

Služby hotelu
Hotel v pořádku, personál snaživý.Denně úklid.Český delegát zajišťuje transfer do hotelu a na letiště, snaží se zajišťovat i výlety, ale je to vždy zaávislé kolik se přihlásí lidí.Nám se stalo,že se výlet neuskutečnil,protože bylo málo lidí.Lepši je půjčit si auto nebo jet s polskou cestovkou,kde děvčata mluví česky a jsou velmi vstřícné.

Byl nám k dispozici i český animátor, ale ta celou dobu jsme nepochopili,co vlastně dělá ????

Italští animátoři velmi aktivní,takže občas byl i strečinky nebo hry ve vodě, představení v amfiteátru apod.

Pláž
Pláž čistá, dlouho mělko.Někdy ráno chaluhy.Před snídani jsou volná lehátka a slunečníky.

Anonym, 16.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Bagaglino Family Resort (Marina di Sorso)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkove se nam pobyt libil. Cesta na letiste cca 1:45h. Zajezd jsme kupovali pres Invii, vse bez problemu. Trosku sok, kdyz po priletu...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkove se nam pobyt libil. Cesta na letiste cca 1:45h. Zajezd jsme kupovali pres Invii, vse bez problemu. Trosku sok, kdyz po priletu zjistite, ze temer plne letadlo Cechu jede s Vami na hotel, bylo nas 3 autobusy :)

Asi 10min peknou prochazkou krasne mestecko s par obchudkami. Maly pristav asi 20min, odtud jsme si koupili primo v pristavisti listek na lod, ktera nas dopravila na plaz Cala Luna za pouhych 5Eur, namisto organizovaneho hromadneho zajezdu ve vysi 35eur z hotelu.

Resort je pekny, udrzovany, vse odpovida popisu

Dostatek lehatek u more i u bazenu, zbytecne aby si nekdo privstal a daval rucnik Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovidajici, celkem rychle odbaveni pri velkem mnozstvi ubytovanych

mensi sprchovy kout, ktery zle tesnil, tak jsme meli vzdy kaluz vody

hotelova restaurace pekna, velka, zadne fronty, previdelne a rychle bylo vzdy vse doplneno, napoje plech pivo a stacene vino+nealko

Strava
strava byla jedno velke zklamani

pokud jste zvykli z Turecka nebo jinych destinaci, zadne bohate svedske stoly necekejte. Za nas neurazila, ale ani nenadchla. Hladovi neodejdete. Nejhorsi byly snidane, kafe se nedalo pit, ale na baru u bazenu meli kavu vybornou. Obedy a vecere lepsi, ale vyber ze dvou mas - vetsinou neco na grilu, maso a ryba + jedna hlavni priloha. dale vyber ze 3 druhu predkrmu, cerstva zelenina a 4 druhy testovin - suche bez niceho, dale s rajcaty, pak jedny se smetanovym zakladem a druhe vetsinou morske plody nebo zelenina. Jidlo z grilu vetsinou bez chuti. Dale pak stanek s ovocem, zmrzlina pro deti pouze 1x za pobyt a to hned po obede. Pak jeste stanek s pizzou, ktera byla stylu velke tluste testo potrene kecupem a neco malo navrch, mastne. Davali tez jako snack u bazenu, uz po studenu.

Co se tyka baru a drinku alko ci nealko, vybere si kazdy. Co mi vadilo bylo, ze kazdy drink davali pouze do 2dcl plastoveho kelimku, kterych za den minete nespocetne.

Služby hotelu
uklid denne, ciste rucniky bez vyzadani

na obrovsky hotelovy komplex fungoval jeden jediny bar a to pouze u hlavniho bazenu, kde bylo i jedine wc, coz povazuji za hodne nedostatecne. Kupodivu exra velke fronty ani nebyly, ale na tak velky resort je to dost malo...navic cekat frontu i na bezne napoje, ktere si clovek mohl cepovat sam to bylo zbytecne. Resort je dost velky a lide ubytovani ve vilach maji vice soukromi, ale o to vic se nachodi a to hodne. Nekomu to muze vadit. U druheho bazenu nebylo zadne obcerstveni ani toaleta. Jinak byl u nej bozsky klid, protoze nebyl az tak vyuzivan. Cistota v arealu a hotelu byla uspokojiva, vse udrzovane. Bohaty animacni program pro deti i dospele, i kdyz denne stale dokola. Ubytovani v hotelu u hlavniho bazenu maji smulu, do pulnoci hlasita hudba, pak uz klid. Zadne dalsi sluzby jsme nevyuzili

Pláž
plaz byla podle popisu, pekna, more ciste, kdyz nebyly vlny

dostatek lehatek pro cely hotel. Bohuzel na plazi zadne sluzby, zadny bar a nemuzu ani rici, ze by byla extra udrzovana. Vyplavene chaluhy nikdo neodklidil a cely tyden se susily na slunci, coz kazilo celkovy dojem jinak pekne plaze a cistoty okoli

Andrea P., 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Doporučuji půjčit si auto a zajed si na téměř opuštěnou pláž Su Tiriarzu (není to turistická pláž, jsou zde pouze místní) - placené...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji půjčit si auto a zajed si na téměř opuštěnou pláž Su Tiriarzu (není to turistická pláž, jsou zde pouze místní) - placené parkoviště je hned u pláže. Dále kdo na rád turistiku může si udělat pěší výlet na Cala Lunu (určitě ráno, cesta trvá cca 3 hodiny i více, záleží jak jste zkušení) zpět se dá plout lodí. Také využijte Taxi Boat lepší varianta než si kupovat výlet s CK (zaplatíte zpáteční jízdenku lodí na všechny pláže zálivu a můžete tam být jak dlouho chcete, ve stánku u bazénu nebo v přístavu vám poradí) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o ubytování v "česko-slovenských" vilkách (každý den uklizeno) které zahrnují většinu hotelového komplexu. Takže určitě nemusíte mít obavu z jazykové bariéry (animátoři, číšníci mluví slovensky).

Strava
Nejlepší část stravování byla večeře (rozmanitá, každý večer jiná - ryby, saláty, těstoviny, plody moře, polévka, dezerty). Nejslabší jsou snídaně (není moc z čeho vybírat - klasika šunky, sýry, vajíčka atd.) Chybělo mi tam více exotického ovoce (pouze jablka, banány, broskve... klasické české ovoce). Obědové balíčky jsou směšné, ale když máte hlad sníte vše.

Služby hotelu
Animátoři pro děti i dospělé slovensky mluvící (velice příjemné slečny), probíhají různé soutěže, turnaje (petang, pingpong...) a samozřejmě aqua aerobic.

Pláž
Na pláž jsou 3 možné vstupy (z toho 1 náročnější po kamenných schodech - nedoporučuji, druhý také po schodech, ale příjemnější cesta, třetí je obchůzka po cestě). Na pláži nepolohovatelna lehátka a slunečník (zdarma), pláž kaminková, vstup do vody pozvolný (doporučuju boty do vody - kousek od břehu jsou na dně ježci). Pláž čistá, moře také.

Veronika K., 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená byla velmi příjemná.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla velmi příjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, příjemný. Každý den úklid. Klimatizaci jsme si zapínali a vypínali, jak nám vyhovovalo. Teplota je nastavená fixně.

Strava
Z našeho pohledu bylo jídlo velmi dobré. Snídaně klasické kontinentální. Obědy a večeře formou bufetu. Na výběr bylo maso nebo ryba (chobotnice) jako hlavní chod, 4 druhy pasty (těstoviny rýže). Samozřejmostí čerstvá zelenina, saláty, moučník, jogurt s ovocem. Ke každému jídlu čerstvé ovoce.

Pitnou vodu si lze nabrat do lahví při všech jídlech, jinak je k dispozici na baru u bazénu celý den.

Nápoje u bazénu jsou podávány v kelímcích z důvodu bezpečnosti, což je u bazénu logické (nikdo nechce chodit bos ve střepech).

Pláž
Lehátka na pláži nelze položit do vodorovna, což nevadí. Pokud chtěl někdo ležet, rozprostřel si osušku. Vždy byla lehátka k dispozici, nestalo se nám, že by byla všechna obsazená. Voda čistá, průzračná. Po pár metrech rostliny s kameny, kde byli ježci, což nám nevadilo, i když jsme neměli boty do vody.

Anonym, 16.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Celkový dojem dobrý

  • 5,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté

Strava
Jídlo dobré, ale velmi chudý výběr, maso a ovoce na příděl - fronty, jediný all inclusive bar u bazénu, nepřetržité fronty na pití. Žádný bar na pláži.

Služby hotelu
Průměrné

Pláž
Pláž po schodech, hlava na hlavě , voda i pláž čistá.

Jiřina F., 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolenka bola fajn. Užili sme si dobre jedlo, krásne more. Hotel je dosť veľký, areál bol dosš rozsiahli, pláž bola trošku plná.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola fajn. Užili sme si dobre jedlo, krásne more. Hotel je dosť veľký, areál bol dosš rozsiahli, pláž bola trošku plná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelová izba bola ok, zodpovedala 3-hviezdičkovému štandardu. Všetky sú orientované k moru, majú terasu, klímu, trezor. Kúpeľňa bola divne rozložená, záchod bol zle prístupný a sprchový kút malý, za to dve umývadlá. Izby boli upratované každý deň, čo bolo treba kvôli piesku.

Jediné, čo nám trochu znepríjemňovalo pobyt bolo, že sme mali izbu rovno pod terasou reštaurácie, takže sme počuli vŕzganie stoličiek o podlahu cez siestu a večer. Ale zase sme nemali ďalekú cestu na stravu.

Strava
Výborné talianské cestoviny bolo top, všetko ostatné bolo fajn. Lokálne potraviny.

Služby hotelu
Hotel sa staral o hostí, vedeli po anglicky, nemám, čo by som vyčítala.

Pláž
Pláž bola pekná, piesková, trochu plná. Veľa detí. Pre nadšencov šnorchlovania bolo čo vidieť v mori, hlavne pri skalách, ku ktorým treba kúsok plávať.

Lucia L., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Marmorata

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená v tomto resortu se nám velmi líbila, ráda doporučím dále.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v tomto resortu se nám velmi líbila, ráda doporučím dále. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednodušší a starší zařízení pokoje, ale čisto, každý den úklid a výměna ručníků.

Samozřejmostí na každém pokoji klimatizace a trezor v ceně.

Strava
Výborná kuchyně, příjemný výběr, vynikající ovoce.

Služby hotelu
Velmi příjemný větší resort, milá obsluha v restauraci a ochotný personál celého hotelu, úžasní animátoři.

Pláž
Krásná pláž, volné lehátka jsme našli vždy.

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Marmorata

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Max spokojenost, příští rok určitě znovu, skvělý relax.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Max spokojenost, příští rok určitě znovu, skvělý relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný čistý pokoj s výhledem na moře, klid a pohoda v celém areálu.

Strava
Dobrý výběr, velmi ochotný personál.v jídelně, ale i v dalších stravovacích prostorech.

Služby hotelu
Pro mne zcela postačující, moc pěkná pláž a okolí, 2 bazény, skvělý servis recepce, bylo zde dost malých dětí, ale nijak nerušily a spíše přispívaly k uvolněné a pohodové atmosféře

Pláž
a pláž kousek a po celý den byla k dispozici volná lehátka i slunečníky, solidní plážová restaurace a bar.

Petr Ungrád, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Club Saraceno

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Hotel v příjemném prostředí borového háje, velmi příjemný bazén. Avšak v bezprostředním okolí hotelu/za hradbou zahrady/ řada odpadků,...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v příjemném prostředí borového háje, velmi příjemný bazén.

Avšak v bezprostředním okolí hotelu/za hradbou zahrady/ řada odpadků, což kazí celkový dojem.

Chybou je, že nebylo možno na internetu nalézt více obrázků pláže a pobřeží, naopak spousta snímků interiérů, jídel, atd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Interiér jednoduchý, plně dostačující , ale s řadou nedostatků - např, částečně stržený závěs na dveřích do pokoje, na což personál hotelu přes upozornění nereagoval.

Strava
Strava /režim polopenze/ v dostačujícím množství, menu hodnotím velmi pozitivně.Obsluhující personál velmi milý.

Služby hotelu
Vzhledem k délce pobytu nehodnotím.

Pláž
Pláž čistá v těsné blízkosti hotelu, cesta k ní - viz výše - odpadky kolem hotelu, moře čisté, obsazenost pláže v době mého pobytu přijatelná. Dávám přednost pobřeží skalnatému - pro možnost šnorchlování, což je v tomto místě zcela bezpředmětné - písčité povlovně se svažující dno.

Hana S., 13.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: New Barcavela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)