Recenze hotelů
Sardinie / Sardegna - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8.2 dovolená byla pěkná a pohodová akorát nám chyběl nějaký výlet který se nejspíš nekonal pro malý zájem turistů nebo nám ho delegátka...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
dovolená byla pěkná a pohodová akorát nám chyběl nějaký výlet který se nejspíš nekonal pro malý zájem turistů nebo nám ho delegátka zapomněla nabídnout. Důvod jsme se bohužel nedozvěděli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na výborné úrovni , každý den jsme měli uklizeno k dispozici byl i balkon a vellikost pokoje bohatě stačila.

Strava
Každý den se nechalo vybrat a měli jsme možnost i ochutnat nějaké mořské příšery. Ochutnali jsme i tradiční italská jídla. K dispozici byl i výběr zeleninových salátů. Se stravou jsme byli rovněž spokojeni.

Služby hotelu
Služby hotelu nemůžeme posoudit protože neumíme bohužel jazyk a tak jsme se s nimi na ničem nedomluvili a tady selhala i delegátka která se nezůčastńovala schůzek.

Pláž
Pláž byla asi 250 m, přístup dobrý, pláž čistá. Každá dvojice měla k dispozici slunečník a každý lehátko což jsme mohli používat celou dovolenou.,,

Josef Herman, 05.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Nicolaus Delle Mimose

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Převládá spokojenost; negativa: light all inclusiv a jeho komplikovaná organizace; předražený celodenní výlet na ostrovy Madalena a jeho...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Převládá spokojenost; negativa: light all inclusiv a jeho komplikovaná organizace; předražený celodenní výlet na ostrovy Madalena a jeho organizační chyby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré.

Strava
Často mi nechutnalo.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Vynikající, krásné a čisté moře.

Oldřich Jarkuliš, 05.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Marmorata

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená na Sardínii byla krásná, určitě doporučuji.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na Sardínii byla krásná, určitě doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni, hezký prostorný pokoj, moderně zařízená koupelna, vše ok.

Strava
Jídlo výborné, bohatá snídaně a velmi dobré sladké pečivo, několik druhů kávy. Oběd také výborný a večeře opět bohatá, velký výběr salátů, určitě si každý přijde na své.

Služby hotelu
Se službami jsme byli spokojeni, personál vždy usměvavý, vycházel nám vstříc.

Pláž
Pláž je tak 250m od hotelu, jezdí tam malý bus od hotelu, ale jeli jsme jen jednou, protože je to opravdu blízko. Jinak je pláž krásná, dostatek lehátek a slunečníků pro hotelový hosty. Moře bylo krásně teplé a hlavně čisté. Určitě stojí za to Sardínii navštívit.

Iveta Veselá, 04.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: GH Santina Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 fantastické, ideál pre rodinu s deťmi. ďakujeme za dopručenie. veľa zelene, čistá pláž i more. doporučujeme

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
fantastické, ideál pre rodinu s deťmi. ďakujeme za dopručenie. veľa zelene, čistá pláž i more. doporučujeme Zobrazit celou recenzi

Strava
vynikajúca kuchyňa, hlavne zeleninové a syrové starters, a ryby. jedine, že treba priplácať za pitnú vodu na obed i večeru.

Služby hotelu
všetko výborné, jedine, že nie je na izbe nie je k dispozícii pitná voda. treba dokupovať. ale 500m od hotelu je supermarket

Pláž
čistá, aj voda, možnos't vodnýchch športov, bar. všetko podľa predstáv

Pavol H., 04.08.2022, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Sant' Elmo Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.6 Celkovy dojem je dobry i kdyz pri placeni zajezdu v miste delegatce CK nechapu proc se nemuze platit kartou.

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem je dobry i kdyz pri placeni zajezdu v miste delegatce CK nechapu proc se nemuze platit kartou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo pekne v podstate jsme s vnukem meli kazdy svuj pokoj s jednoptnym uzmcenim.

Strava
Strava byla urcena hlavne pro Italy co se tyce ryb a morskych plodu, nemeli jsme ani jednou pizu.

Služby hotelu
Sluzby hotelu prumerne moc numeli ani anglicky vyjma jednoho recepcniho.

Pláž
Pristup na plaz byl dobry , voda cista az na pisek ale to je plaz.

Jitka Novotna, 03.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Club Hotel Torre Moresca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4.4 Bohužel se jednalo o jednu z našich nejhorších dovolených. Vedle pláže vytékal kanál, který velmi zapáchal. Zápach byl cítit na pláži i v...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel se jednalo o jednu z našich nejhorších dovolených. Vedle pláže vytékal kanál, který velmi zapáchal. Zápach byl cítit na pláži i v moři. Nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Miroslav Jakubec, 03.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Club Saraceno

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.4 perfektní zájezd, hotel krásný, jen náš pokoj nebyl na 4*, spíše skromnější, ale vše čisté, úklid každý den, čili 9/10, Jídlo vynikající,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
perfektní zájezd, hotel krásný, jen náš pokoj nebyl na 4*, spíše skromnější, ale vše čisté, úklid každý den, čili 9/10, Jídlo vynikající, o něco menší výběr než ve velkých hotelech, ale zato vše skvěle vychucené. 10/10 V okolí (400m) 2 pláže - písčité s kamínky, na ty jsme moc nechodili, protože dále od nich - cca 20minut pěšky se nacházejí nádherné písčité pláže (Su Guideo) 10/10 Zobrazit celou recenzi

Jakub S., 03.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: TH Parco Torre Chia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Poměrně drahý hotel, který si nechá zaplatit za většinu doplňkových služeb / ručníky na pláži, lehátka na pláži /

  • 6.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Poměrně drahý hotel, který si nechá zaplatit za většinu doplňkových služeb / ručníky na pláži, lehátka na pláži / Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné ubytování je v pokojích superior, ostatní mají nižší úroveň.

Strava
Výborné zákusky, naopak maso bylo většinou suché, nebo nedodělané.

Služby hotelu
V bazénu si nesmíte házet s míčem, do plážové restaurace nesmíte v plavkách. personál je velmi striktní.

Pláž
Největším zklamáním byla pláž a moře. Vedle pláže se vlévá do moře kanál, který zapáchá. Na pláži a v moři máte pocit, že ležíte vedle veřejných záchodků. Jedinou možností je půjčit si auto a na pláže jezdit jinam.

Anonym, 02.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Club Saraceno

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7.4 Hotel je na krásném klidném místě. Personál je milý a ochotný. Jenom po by při těch večerních animacích pro děti a pak dospělé občas...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na krásném klidném místě. Personál je milý a ochotný.

Jenom po by při těch večerních animacích pro děti a pak dospělé občas mohli vyměnit CD - po třech dnech jsme znali playlist nazpaměť. :D Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké, čisté, útulné a příjemné prostředí.

Strava
Měli jsme pouze snídaně - ty byly velmi bohaté. Není co vytknout.

Služby hotelu
Ostatních služeb hotelu jsme úplně nevyužívali - nedokážu říct.

Pláž
Pláž u hotelu není úplně na koupání - jezdili jsme na jiné pláže v okolí a když jsme zůstávali na hotelu, využívali jsme bazén.

Kamila J., 02.08.2022, Datum pobytu: 20.7. - 30.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Colonna Hotel Du Golf

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Termín který nejlépe vystihuje toto dovolenou je neurazí nenadchne. Hotel byl ve všem velmi průměrný až na jídlo, které bylo skvělé. Moře...

  • 5.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Termín který nejlépe vystihuje toto dovolenou je neurazí nenadchne. Hotel byl ve všem velmi průměrný až na jídlo, které bylo skvělé. Moře a pláže jsou zde nádherné, čisté, skvělé na šnorchlování ty určitě nadchnou, škoda jen té vzdálenosti od hotelu. Celkově je to dovolená spíše pro Italy, anglicky hovořící člověk zde má velmi omezené možnosti, vlastně Vás tak trochu ignorují. Resort byl velmi odtržen od všeho, takže bych příště toto místo už nevybrala. Určitě je to vhodné pro toho, kdo se chce pouze válet u moře a u bazénu a okolí resortu jej nezajímá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo zastaralé, pár oprav by to také sneslo, pokoj byl čistý, ale přesně jej vystihují slova neurazí nenadchne.

Strava
Jídlo bylo úžasné. V žádném hotelu jsem neměla lepší jídlo. Jediným slabším článkem byly snídaně, ale i zde byl výběr veliký, jen trochu monotóní. Obědy i večeře byly skvělé. Každý den velký výběr z ryb, mořských plodů, těstovin, rizota, masa, zeleniny, ovoce, jídlo pro děti ...vlastně vše co si dokážete představit. Jídlo nikdy nedošlo, vše doplňováno neuvěřitelnou rychlostí a pečlivostí. Škoda jen, že džusy byly dostupné jen na snídani, syn by si k večeři či k obědu rád dal někdy něco jiného než vodu.

Služby hotelu
V hotelu na některých místech něco podivně zapáchalo, nevím zda to bylo z některých rostlin nebo z odpadu, ale nebylo to příjemné. Personál byl obecně milý, ale špatně hovořící anglicky, celkově byl hotel velmi zaměřený na Italy a animátoři byli na můj vkus trochu otravní, ale to je možná náturou. Pro děti bych uvítala nějaký hrací prvek ve vodě (skluzavka, tobogán, něco co stříká vodu apod.), to zde chybělo úplně. Sice je zde dětské hřiště, ale v horku, které jsme během dovolené měli, se zde dalo být jen pozdě večer. Takže dítě, které nehovoří Italsky si zde animační program doopravdy moc neužije. Bylo zde i hřiště a tenisové kurty...v horku, které na Sardinii převládá v letních měsících by byl lepší např. minigolf.

Pláž
Moře je zde opravdu krásné. Skvělé pro šnorchlování, čisté, pláže nejsou moc přeplněné. Každý den si můžete vybrat jinou pláž. Pokud nejste na hotelové pláži, je potřeba mít vždy vlastní slunečník, jinak zde nenajdete žádný stín. Od hotelu je nejbližší pláž cca 10 min. pěšky. Do hotelu se z pláže vracíte do velmi strmého kopce, což pro děti a starší lidi bylo velmi obtížné v tom horku. Od hotelu k pláži jezdil shuttel, ale byl vždy velmi plný a v tom horku se mačkat s ostatními nebylo úplně příjemné. Každá pláž nás něčím nadchla, skály, které navazují na moře, vegetace vše je zde úchvatné. Určitě bych doporučila mít zde auto.

Markéta P., 02.08.2022, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2022
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: VILLAGGIO ALBA DORATA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)