Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Řím - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 5,3 Hotel dobře umístěn, skoro vše pěšky, kvalita hotelu a jídla na nižší úrovni.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel dobře umístěn, skoro vše pěšky, kvalita hotelu a jídla na nižší úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi průměrný, delší neinvestice např. do koupelny.

Strava
V hotelu Jen snídaně stále stejně obyčejná

Služby hotelu
Průměrný, jinak fungující, personal snaživý.

Ivan Kaplan, 30.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 13.5.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Paris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Hotel průměrný, okolí nádraží Termini je poměrně neutěšené, ale vyvážily to krásy Říma a vůně Tuberózy:-). Určitě se sem vrátím znovu,...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel průměrný, okolí nádraží Termini je poměrně neutěšené, ale vyvážily to krásy Říma a vůně Tuberózy:-). Určitě se sem vrátím znovu, ale pokud i do stejného hotelu, tak budu požadovat lepší pokoj, podle nabídky CK. Tentokrát jsem to neřešila, více mě zajímalo město samotné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v přízemí byl situován do klidné ulice a byl tišší než pokoje do dvora, kam doléhal hluk z dopravy ze vzdálenější ulice více. Rušily však hlučné vchodové dveře. Vybavení pokoje starší; opotřebované a otlučené. Na dekách, které byly uloženy dole ve skříni byly ještě černé vlasy po minulých hostech, neužívala jsem je. Koupelna byla čistá, ale opravdu maličká. Ručníky měněny každý den. Výhodou byla varná konvice, možnost uvařit si čaj či kávu.

Strava
Snídaně v hotelu byla standartní, naprosto dostačovala, i když nabídka se neměnila. Pečivo, šunka, sýr, marmelada, croissanty i plněné, káva, čaj, džus, mléko. Chyběly jogurty. Poslední snídani v hotelu jsem vynechala. Ke kávě na pokoji jsem si předchozí den koupila typické místní pečivo, což byla po dvou dnech příjemná změna. Ochutnejte v Římě grilované artičoky, překvapí Vás:-).

Služby hotelu
Budova hotelu má dvě části, které spolu sousedí a mají samostatné vchody. Wi-fi bohužel funguje pouze v hlavní budově, kde je recepce, v mém pokoji signál nebyl, i když v celkovém popisu hotelu je uveden. Recepce s tím nic nezmohla.

Hana Z., 25.05.2018, Datum pobytu: 19.5. - 22.5.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Espana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,5 Ubytování bylo v souladu k ceně,takže to bylo dobrý.Jinak Řím bych doporučoval moc krásný.Nádherný památky s kusem historie.Celkový...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování bylo v souladu k ceně,takže to bylo dobrý.Jinak Řím bych doporučoval moc krásný.Nádherný památky s kusem historie.Celkový vynikající dojem. Invia perfektní servis moc chválim. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné.

Strava
Snídaně nic moc výběr.

Služby hotelu
Hotelové služby dobré.Personál ochotný.

Luboš Spěváček, 24.05.2018, Datum pobytu: 17.5. - 20.5.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Center 3

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,5 Dovolená moc pěkná. Dojem trochu narušila změna odletu, která pobyt v Římě zkrátila o tři hodiny.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená moc pěkná. Dojem trochu narušila změna odletu, která pobyt v Římě zkrátila o tři hodiny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v centru se nám velmi líbilo.

Strava
Snídaně odpovídaly úrovni hotelu, mně osobně chyběla zelenina. Jinak italská kuchyně je vynikající, takže nadšení.

Služby hotelu
Služby hotelu byly v pořádku, výborná byla snídaně na terase v 5. patře s výhledem na památky.

Anonym, 21.05.2018, Datum pobytu: 12.5. - 16.5.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Forum

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Ok, s vykimkou snidane

  • 10 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ok, s vykimkou snidane Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
Snídaně = káva z automatu hrozne kvality a croissant, to je vse

Služby hotelu
Ok

Daniel David, 16.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 13.5.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Center 3

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,3 Dobrá dovolenka, ubytovanie relativne v centre (všetky zname pamiatky max do 45 min chodze) skvela dostupnost (metro, bus), prijemný a...

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá dovolenka, ubytovanie relativne v centre (všetky zname pamiatky max do 45 min chodze) skvela dostupnost (metro, bus), prijemný a ochotný personal hotelu.

Len ma zarazilo že sme museli po prijazde zaplatit ešte "poplatok za ubytovanie" (vraj "city tax") 18 eur - a to jedine cash - bez hociajakeho dokladu o jeho zaplateni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Samotne vybavenie hotelu javý znamky opotrebenia a ani o uplnej čistote sa neda hovorit (hlavne pod postelou nebolo vytrete už dlhšiu dobu). Samotne WC malo zjavný problem spravne splachnuť (vačšinou až na 3 pokus) a z tým suvisiaci zápach. O to by ani tak nešlo kedže na hotely sme stravili mininimalnu dobu ale najvaščí problem bola tepla voda. Respektive jej nedostatok kedže na celé poschodie má k dispozicii iba 80 litrový boiler (na izbe zavadzajúce info: 80 litrov pre izbu), čo znamenalo dat si rano ladovú sprchu alebo žiadnu. Personal hotelu nám to sice vysvetlil že je to sposobene odchodom jedneho "turnusu" ale ani na druhy den rano tepla voda nebola (naštastie poobede sa nam stále podarilo osprvchovat teplou). Bohužial na izbe nebola ani mala chladnička kde by sa dali skladovat zakladne potraviny či vychladit voda/vínko.

Strava
Samotnú kuchyňu nemožem sudit kedže sme iba ranajky, a aj ked niesom nejak vyberavy , tak mi pripada že dostat na ranajky 4x suchar a k tomu džem z jednou šalkou kavy (ta bola aspon kvalitna) je trošku malo.

Služby hotelu
Ak vezmem do uvahy služby a ochotu personalu nemam čo vytnkunt - ranajky na izbu, rady ohladom transportu atd Plus nam personal bezplatne nechal kufre v uschove po ukončeni pobytu (mali sme let až večer pričom sme mali izbu opustit do 10:30).

Jan P., 09.05.2018, Datum pobytu: 3.5. - 6.5.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Anacapri

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi dobře organizovaný zájezd z pohledu prohlídky města Řím. Vždy dopoledne program s velmi kvalifikovanou profesionální průvodkyní a...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře organizovaný zájezd z pohledu prohlídky města Řím. Vždy dopoledne program s velmi kvalifikovanou profesionální průvodkyní a odpoledne individuální volno. Náročnost nutných pohybových aktivit během prohlídek odpovídala věku 55+ . Delegátka pí.Finková se velmi dobře věnovala jednotlivých "účastníkům zájezdu" s ohledem na jejich individuální potřeby. Tento zájezd mě vyprovokoval k úvaze o opětovném navštívení Říma co možná nejdříve ... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý upravený pokoj s každodenním úklidem a výměnou ručníků. Nevýhodou je trvalý ruch ze silnice vedoucí kolem hotelu. Někdo to řeší zavřením oken, což ale v případě teplého počasí a nefungující klimatizaci může být problém.

Strava
Ranní švédský stůl je poměrně jednoduchý (salám, sýr), pečivo sestává z několika druhů chleba, ovoce dostatečně, zelenina žádná. Dva druhy juice, automat na kafe a horkou vodu na čaj.

Večeře byla tříchodová, trochu specifická, což ale odpovídá národním zvyklostem. Každopádně z našeho pohledu chutná.

Služby hotelu
Odpovídající 3* hotelu, personál byl vstřícný a ochotný.

Miloslav Horák, 28.04.2018, Datum pobytu: 21.4. - 24.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Cilicia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,5 Řím je nádherný a dovolenou jsme si užili skvěle. Ubytování je ovšem hrozné. Odpovídalo stěží dvěma *, za tu cenu opravdu děs.

  • 1,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Řím je nádherný a dovolenou jsme si užili skvěle. Ubytování je ovšem hrozné. Odpovídalo stěží dvěma *, za tu cenu opravdu děs. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velké zklamání. Pokoj byl velmi stísněný a tmavý. Pokoj disponuje také mikrokoupelnou o rozměrech cca 1,5 m2 (umyvadélko, záchod, sprchový kout - veškeré vybavení má od sebe rozestup max. 5 cm, v místnosti není možné se otočit při zavřených dveřích... to jen tak pro představu). K dispozici také lednice - funkční, ovšem zapáchající. Nonstop 24 h. v pokoji něco hučelo (asi ta lednice). Wi-fi fungovala na pokoji bez problémů.

Strava
Strava měla stejnou úroveň jako ten pokoj. Měli jsme naštěstí zaplacené pouze snídaně. K snídani na výběr: suchary, sladké koláče (čerstvé a moc dobré), máslíčko, džemíček, corn flakes. K pití káva, ,,džus" (kdo si pamatuje na Tang v 90. letech, tak to je jejich džus), voda (z automatu - smrděla zatuchlinou).

V Římě je spousta dobrých restaurací, např. Il Padellaccio, tam jsme se najedli velmi dobře, cenově přijatelné a navíc bonus v podobě vtipné obsluhy. Dál se nám líbilo v restauraci s názvem 320 gradi (vynikající čerstvé těstoviny).

Doporučuji si v kavárnách dávat kávu ,,na stojáka" u baru - cena kávy se tak pohybuje kolem 1 eura.

Služby hotelu
V hotelu jsme se pohybovali minimálně. Recepční byl v pohodě.

Alžběta P., 18.04.2018, Datum pobytu: 5.4. - 8.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Center 3

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Na fotkach hotel cisty a krasny. Realita jina: hotel z venku spinavy,padajici omitka....! Na pokojich stare,zrezle baterie,urvane kliky a...

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Na fotkach hotel cisty a krasny. Realita jina: hotel z venku spinavy,padajici omitka....! Na pokojich stare,zrezle baterie,urvane kliky a celkove neutulnu pokoj. Snidane velmi lehke! Jinak 2krasne dny v Řime,nadherne pamatky! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nic moc,cekala jsem lepsi! Ubytovani cca 20min pesky od metra.

Strava
Snidane na hotelu velmi lehke,cekala jsem vic. Kousek cca 50 m je restaurace,kde velmi dobre vari a velmi prijemna obsluha!!!! Pozor-nikdo vas na to neupozorni :-(

Služby hotelu
Neutralni,nic co by mi zustalo v pameti.

Veronika K., 18.04.2018, Datum pobytu: 13.4. - 15.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Idea Nomentana

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,5 Ohladom ubytovania bola vyhovujúca len poloha hotelu a príjemný personál.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ohladom ubytovania bola vyhovujúca len poloha hotelu a príjemný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Už som si svykol, že to čo je v ponuke na fotkách sa následne nerovná realite, ale tu sa bavíme o rozdiele niekolkých kategórií. V hoteli netiekla teplá voda, len mierne vlažná a to po oba dni. Malý nám plakal keď sme ho v tej skoro studenej vode oplachovali. Vraj z bespečnostných dôvodov odstránili z vany a umyvadla zátky na zastavenie vody. Na společných toaletách u stravovacej miestnosti nesvietilo svetlo.

Hotel vyzeral celkovo velmi zanedbaný. V rámci povlečenia bola na prikrytie klasická deka. Okrem reklamného kanálu nefungoval v TV ani jeden kanál. Keď to teraz popisujem tak uvažujem, že vás požiadam o vrátenie časti poplatku za ubytovanie.

Strava
Mali sme len snídani, ktorá zodpovedala nižšej triede hotela. Dvoje raňajky v rámci kterých sa zmenil len typ pečiva.

Služby hotelu
Viz vyše. Výborná poloha hotelu, čisto a príjemný personál. Inak to podla mňa bolo pod cenu, ktorú sme platili. Viem, že sme už povodne nešli podla ceny do luxusu, ale toto bolo fakt zlé.

Peter Strážnický, 11.04.2018, Datum pobytu: 6.4. - 8.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Giglio dell'Opera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622