Recenze hotelů
Řím - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Dojem z ubytovani super. Sice mensi pokoje, ale naprosto vyhovujici. Jeli jsme s osmimesicnim kojencem. Schody k recepci a celkove do...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z ubytovani super. Sice mensi pokoje, ale naprosto vyhovujici. Jeli jsme s osmimesicnim kojencem. Schody k recepci a celkove do hotelu jsou hned u vchodu,takze s kocarkem to nebylo uplne idealni, ale meli jsme stanoveny budget na dovolenou,takze ty 3 dny jsme to zvladli. Celkove jsme byli velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita odpovida cene. Jelikoz clovek cely den chodi po meste a poznava, tak ubytovabi splnilo svuj ucel - potrebovali jsme postel, sprchu a rano se nasnidat. Vse splněno.

Strava
Snidane klasicka - pecivo, salamy, sunky, marm.,jogurty atd. Standard.

Služby hotelu
Personal velice napomocny a vzhledem k nasemu miminku se o nas krasne starali.

Pláž
Nebyli jsme ubytovani u plaze.

Lenka Morávková, 07.12.2018, Datum pobytu: 1.12. - 4.12.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: La Locanda Del Manzoni

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dobrý

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V normě

Strava
Průměr

Služby hotelu
Výborný

Pláž
Nebyla

Jarmila Hýsková, 05.12.2018, Datum pobytu: 29.11. - 2.12.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Palladium Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel velmi příjemný , chybou bylo neodzvučené sociální zařízení . Úklid byl prováděn každý den , ručníky rovněž každý den , Velmi...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel velmi příjemný , chybou bylo neodzvučené sociální zařízení . Úklid byl prováděn každý den , ručníky rovněž každý den ,

Velmi blízko k centru města s památkami . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá prospektům , vše sice staší, ale čistí

Strava
Dobrá , bohata snídaně , chyběla zelenina

Služby hotelu
na dobré úrovní

Jiřina B., 29.11.2018, Datum pobytu: 14.11. - 18.11.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Giglio dell'Opera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dobrá volba na víkend v Římě.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá volba na víkend v Římě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování poskytuje to co je třeba. Žádný zbytčný luxus. Prostě příjemné místo k přespání.

Koupelna sice vypadala trochu zastarale, ale bohatě postačovala.

Strava
Bezlepková dieta nebyl problém. V hotelu ochotně dodali vhodné pečivo, ale je třeba na to upozornit s předstihem.

Petr P., 28.11.2018, Datum pobytu: 23.11. - 25.11.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Lloyd

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Řím obecně je jeden velký nepořádek. Od ulic, přes dopravu až po hotel. Žádné nadšení.

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Řím obecně je jeden velký nepořádek. Od ulic, přes dopravu až po hotel. Žádné nadšení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj celkem ušel, ale koupelna naprosto zanedbaná. Styděl bych se do takovéto koupelny kohokoli pozvat.. natož si za to nechat platit. (viz foto)

Strava
Jídlo výborné

Služby hotelu
slušné

Robert C., 14.11.2018, Datum pobytu: 9.11. - 11.11.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Lloyd

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 6 Celkom spokojnosť

  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkom spokojnosť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V poriadku

Strava
Spokojnosť

Služby hotelu
Tiež v poriadku

Program poznávacího zájezdu
Dobré, ale príliš nahustený program, niekedy je menej viac.

Rudolf Z., 07.11.2018, Datum pobytu: 24.10. - 28.10.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: H10 Roma Città

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel je velmi pěkný, obsluha příjemná. Hotel se nachází cca 45 minut chůze z centra (přímo od Colosea), případně několik stanic metrem.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velmi pěkný, obsluha příjemná. Hotel se nachází cca 45 minut chůze z centra (přímo od Colosea), případně několik stanic metrem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou standardní, čisté a hezké. Akorát sprchový kout byl relativně maličký - jsem vysoký a velmi hubený a v rohovém sprchovém koutě nebylo vůbec jednoduché se otočit - nicméně to je spíše úsměvné.

Strava
Snídaně byla velmi dobrá, standardní výběr pečiva, sladkých i nesladkých příloh, sladké pečivo, cornflakes atd. Na výběr řada nápojů.

Služby hotelu
Žádné jiné služby hotelu jsem nevyužil.

Jan Prehradný, 17.10.2018, Datum pobytu: 12.10. - 14.10.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Cilicia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Návštěva Říma byla bezva. Centrum je poměrně malé a dá se chodit i pěšky, ale doporučuji nějaký Hop On Hop Off k okružní jízdě.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Návštěva Říma byla bezva. Centrum je poměrně malé a dá se chodit i pěšky, ale doporučuji nějaký Hop On Hop Off k okružní jízdě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl malý, ale čistý, dobře vybavený.

Strava
Snídaně byly velmi dobré, pestrá nabídka pečiva, uzenin, sýrů, jogurty i ovoce.

Služby hotelu
Personál byl vstřícný, popsal nám na mapě zajímavá místa a nabídli úschovu zavazadel poslední den.

Šárka Olivíková, 11.10.2018, Datum pobytu: 5.10. - 7.10.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: La Locanda Del Manzoni

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jeli jsme ndo hotelu na poznávací zájezd, proto bychom rádi touto cestou především vyzdvihli práci průvodkyně Mgr. A. Krahulcové, její...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jeli jsme ndo hotelu na poznávací zájezd, proto bychom rádi touto cestou především vyzdvihli práci průvodkyně Mgr. A. Krahulcové, její znalosti z historie Říma byly opravdu neuvěřitelné a obě procházky Římem, jak po stopách antiky, tak po stopách baroka byly krásné, skvěle naplánované a hlavně zajímavé. Dala nám výborné tipy, které památky vidět, jakou vstupenku a kam je dobré si koupit a co naopak vynechat, jak se vyhnout frontám, kam jít v který čas, kde se dobře najíst a kde si dát dobou kávičku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je umístěn s rozumnou dostupností do centra. Zastávka dvou linek busu je cca 2 minuty od hotelu, ale dá se i rozumnou cestou dojít až na metro, to trvá asi 15 minut. Pokoje jsou čisté nové s velkou koupelnou (záchod, bidet, vana, velké umyvadlo) úklid včetně výměny ručníků je prováděn denně.

Strava
Bohaté snídaně, káva, čaj, 3 druhy džusů, sodovka, vždy něco teplého (vajíčka, skanina, párky) salámy, sýry, jogurty, pečivo, zelenina, ovoce a alesopň 4 druhy koláčů. Vše vždy obsluha doplňuje.

Služby hotelu
Recepce ochotná, dva výtahy, hezké zázemí před recepcí s barem.

Daniel R., 04.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Best Western Blu Hotel Roma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)