Recenze hotelů
Monte Bondone - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Dostali jsme jiný pokoj než jsme si zaplatili, samozřejmě menší. Ale po mé stížnosti nám dali jiný. Vše bylo Ok až na děti které běhali...

  • 5,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dostali jsme jiný pokoj než jsme si zaplatili, samozřejmě menší.

Ale po mé stížnosti nám dali jiný.

Vše bylo Ok až na děti které běhali po chodbách do 22:30 hod.

Jídlo bylo špatné na Itálii. V jiném hotelu v dané lokalitě vařili úžasně, tady jedním slovem katastrofa.

Sjezdovky a počasí jako vždy super. Zobrazit celou recenzi

Miroslav Jelenič, 22.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Dolomiti Chalet Family

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 I když je středisko asi nejjižněji v Alpách, dobrá poloha - svahy na sever, sněhu bylo dost. Jen ráno tvrdé - nabrousit lyže. Díky počasí...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
I když je středisko asi nejjižněji v Alpách, dobrá poloha - svahy na sever, sněhu bylo dost. Jen ráno tvrdé - nabrousit lyže. Díky počasí výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ok, jen vybavení díky přídavné poschoďové posteli nouzové - žádný volný prostor. 1 noč.stolek, 1 odkládací taburet, a skříň. V koupelně žádné háčky na zavěšení. Večer a ráno přetopeno

Strava
Masa hodně, příloha dietní, Levné pití (pivo 2.5e - ,66l , víno 4e - 0.5l )

Služby hotelu
Pánská služba - ale velmi přívětivá

Sjezdovky
Perfektní úprava, jen tvrdý povrch

Anonym, 19.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Splnila se očekávání

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Splnila se očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, možná by mohly být televize na pokojích a fungující Wifi!!!

Strava
Dostačující- mohla být rozmanitější v předkrmech- chyběly saláty

Služby hotelu
Za tuto cenu dostačující

Sjezdovky
Na blížící se jaro- dobré

Eva Hanzlíková, 18.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Dovolenou jsem měl objednanou od konce minulého roku. Na hotel jsme přijeli mezi prvními a dostali jsme nejhorší pokoj z celého hotelu s...

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 1 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem měl objednanou od konce minulého roku. Na hotel jsme přijeli mezi prvními a dostali jsme nejhorší pokoj z celého hotelu s výhledem na požární schodiště. Foto pošlu. Tímto vás žádám o dodatečnou slevu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Strašný pokoj. Nic horšího jsem nezažil.

Jaroslav Zícha, 18.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Chalet Caminetto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Super týden na horách s rodinou

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super týden na horách s rodinou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Le Blanc je moderní, klidný, pokoj příjemný a čistý, na sjezdovku pár kroků. Zajištěno parkování i místo na odkládání lyží atd. Navíc bazén, sauna, solná jeskyně,...možnost masáže či kosmetiky.

Strava
Vynikající! Měli jsme polopenzi, snídaně bohatá a k večeři studené předkrmy formou švéd. stolu + 2 teplé chody, které jsme si vybrali z pestré nabídky a na závěr výběr z luxusních moučníků.

Služby hotelu
Perfektní. Personál hotelu je na úrovni, srdečný a ochotný. Všechno bylo v pořádku, nebyl jediný důvod ke stížnosti.

Pavel H., 15.03.2019, Datum pobytu: 12.1. - 19.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolená byla příjemná, bohužel počasí a sníh nám letos nepřálo.

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená byla příjemná, bohužel počasí a sníh nám letos nepřálo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skromné, ale dostačující na tento typ dovolené.

Strava
Strava byla dobrá jak v hotelu tak na sjezdovkách.

Služby hotelu
Hotel až na okna a výhled bez výhrad, služby jsem žádné nevyužíval.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou v celku dobré, vleky jsou už za zenitem a při špatném počasí je to utrpení. Na to že jeto středisko malé pro rodiny s dětmi tak to vidím jako největší problém.

Josef B., 13.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 8.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Pohodová dovolená a na krásném místě vhodném pro rodiny.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená a na krásném místě vhodném pro rodiny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou prostorné, nové a stylově zařízené. Styl však bohužel ustupuje praktičnosti. V koupelně nejsou háčky na ručníky ani polička na kosmetiku. V pokoji není centrální stropní osvětlení jen pár design bludiček na zdi.

Strava
Jede-li za luxusní kuchyní či výbornou nabídkou vín, jste na správném místě. Pro mne osobně je čtyřchodové menu k večeři zbytečně velké a těžko stravitelné.

Služby hotelu
Fain bazén i sauna s odpocivarnou. V sauně jsou požadovány plavky a centrálně nastavená teplota 70°.

Sjezdovky
Italové údržbu sjezdovek prostě umí jedničku! Trojsedacka by možná chtela vyměnit, ale to je asi jediná moucha. :)

Kamila H., 11.03.2019, Datum pobytu: 3.3. - 8.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše nejlepší

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše nejlepší Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní

Strava
Perfektní

Služby hotelu
Perfektní

Marie Sýkorová, 05.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 2.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Chalet Caminetto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Dovolená se nám líbila

  • 5,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl nový, pokoje dostatečně velké a čisté, bohužel personál nebyl moc vstřícný, byl problém domluvit se anglicky.

Strava
Strava neodpovídá čtyřhvězdičkovému hotelu, malý výběr z jídel, jídlo většinou oschlé, nedochucené, ne moc čerstvé, na jídlo jsme velmi dlouho čekali někdy i hodinu, vzhledem k tomu že večeře začíná až 19.15, tak je to velmi dlouhá doba.

Služby hotelu
Spa i bazén se nám líbily, bohužel ručníky i župany za příplatek, dětský koutek s hlídánim bohužel nefungoval během večeře

Pláž
Středisko ideální pro rodiny s malými dětmi, dobrá dostupnost od hotelu.

Marie Stojanová, 04.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 1.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)