Recenze hotelů
Monte Bondone - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Skvělé ubytování pro rodiny s dětmi. Dětský koutek s animátorem,který se snažil na děti mluvit i česky. Česky hovořící recepční a celkově...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělé ubytování pro rodiny s dětmi. Dětský koutek s animátorem,který se snažil na děti mluvit i česky. Česky hovořící recepční a celkově moc příjemný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměrné

Strava
Jídlo bylo vynikající. Snídaně formou švédských stolů a k večeří 2-chodové menu na výběr ze 2 možností a k tomu bohatý salátový bar.

Anonym, 07.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 1.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Dolomiti Chalet Family

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Stravování v hotelu bylo nad mé očekávání. Hotel dle mého názoru by potřeboval zlepšit služby v oblasti SPA a vybavenosti pokojů

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Stravování v hotelu bylo nad mé očekávání. Hotel dle mého názoru by potřeboval zlepšit služby v oblasti SPA a vybavenosti pokojů Zobrazit celou recenzi

Matěj K., 05.04.2018, Datum pobytu: 30.3. - 2.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 celkový dojem pozitivní, hotel odpovídá 3 hvězdičkám

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem pozitivní, hotel odpovídá 3 hvězdičkám Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje prostorné, personál vstřícný, bazén přelidněný, ale čistý, do sauny se chodí bez dětí a v plavkách :-)

Strava
strava dobrá, večeře začínají v 19:15.

Služby hotelu
V místnosti kde jsou lyže se netopí, neexistuje vysoušecí držák na boty

Natálie Fexová, 04.04.2018, Datum pobytu: 28.3. - 1.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 báječná dovolená, skvěle zorganizováno, hotel na dohled od sjezdovek

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
báječná dovolená, skvěle zorganizováno, hotel na dohled od sjezdovek Zobrazit celou recenzi

Zuzana V., 26.03.2018, Datum pobytu: 18.3. - 22.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkový dojem z dovolené mám uspokojující.

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené mám uspokojující. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Augustus je spíše horská chata. Jako hotel bych jej nenazývala. Jde o to, že spousta lidí si pod pojmem hotel představí něco nóbl. Z celého hotelu srší lehce staromódní styl. Restaurace hotelového stylu taky moc nezaujme, přesto jsme byli moc spokojeni, na druhou stranu, na jakém hotelu může člověk chodit v lyžákách až na pokoj?

Za pochvalu stojí také společenská místnost se stolním fotbálkem a stolem na pinec.

Strava
Snídaně super, ale chyběla mi tam nějaké zelenina. Večeře 3 chody, předkrm opravdu sytý a dobrý, jak těstoviny, tak i polévka. Upozorňuji na druhý chod, kde přílohou je zelenina, takže myslím, že páni by za hodinku dvě vyhledávali další jídlo. Takže vzít i něco s sebou.

Jinak doporučuji vyzkoušet pravou italskou pizzu na vrcholu Monte Bondone v baru Al Sole.

Služby hotelu
Personál velmi příjemný, stejně tak i paní delegátka.

Sjezdovky
Kvalita sjezdovek byla v horším stavu, ale počasí se ovlivnit nedá, takže jsme ani neočekávali, že sjezdovky budou celý den upravené. Myslím, že kdyby 4 dny v kuse nesněžilo, tak by to vypadalo jinak, přesto jsme si skvěle zalyžovali. Každý si tam najde to své. Moc hezké lyžařské středisko.

Anonym, 23.03.2018, Datum pobytu: 16.3. - 20.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Perfektní klidné místo pro rodinnou dovolenou, vhodné zejména pro lyžaře začátečníky a děti. Na své si přijdou i náročnější lyžaři a...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní klidné místo pro rodinnou dovolenou, vhodné zejména pro lyžaře začátečníky a děti. Na své si přijdou i náročnější lyžaři a snowbordisté. Hotel CHALET CAMINETTO je cca 3-5 minut chůze od sjezdovky. Hotel CHALET CAMINETTO nás mile překvapil jak výbornou kuchyní, tak velice profesionálním personálem, zejména pak paní Martinou, která nám se vším potřebným ochotně poradila a to v našem rodném jazyce :). K zdokonalení lyžařského stylu je možnost objednat si bezva lyžařské instruktory v ČJ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice příjemný a milý personál po všech stránkách. Pokoje vybaveny dle standartu. Každodenní úklid a v případě potřeby výměna hotelového textilu samozřejmostí. Parkování přímo u hotelu zdarma.

Strava
Strava předčila očekávání, pokud se ubytujete v hotelu CHALET CAMINETTO nemusíte již obrážet okolní restaurace. Doporučení v podobě Michelinkých samolepek na vstupních dveří hotelu mluví za vše :).

Služby hotelu
Zdarma k dispozici hotelové wellness centrum otevřené po celý den. K dispozice je bazén a sauna s odpočívárnou. Bohužel je zde do sauny zakázán vstup dětí do 16 let, ale pokud to nevadí ostatním a proklouznete střežícímu personálu dá se vysaunovat i s menšími dětmi :). Bazén je přístupný bez věkového omezení. Ve wellness je k dispozici čaj a voda zdarma.

Martin S., 22.03.2018, Datum pobytu: 12.3. - 19.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Chalet Caminetto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,3 Starší apartmány umístěné do 100 metrů od vleku. K dispozici bazén s bublinkovou masáží a příjemně teplou vodou. Sauna, pára. Příjemný...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Starší apartmány umístěné do 100 metrů od vleku. K dispozici bazén s bublinkovou masáží a příjemně teplou vodou. Sauna, pára. Příjemný personál hotelu i hotelového baru. Zobrazit celou recenzi

František H., 21.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Rezidence Orizzonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 pěkné

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
pěkné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
slušné

Strava
místní dostačující

Služby hotelu
dobré, personál moc ochotný

Sjezdovky
krásné

Miroslav, 19.03.2018, Datum pobytu: 12.3. - 16.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená byla velmi vydařená. Hotel skvělý, strava vynikající. Sjezdovky upravené. Jen v blízkém okolí není moc velké vyžití.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla velmi vydařená. Hotel skvělý, strava vynikající. Sjezdovky upravené. Jen v blízkém okolí není moc velké vyžití. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel působí velmi luxusně. Pokoje jsou moderní, útulné a čisté. Měli jsme balkón s výhledem na Trento. V pokoji je mála lednička, trezor a televize. Na pokoji bylo jak ložní prádlo tak i ručníky. Každý den chodí pokojská. Jediné co mi v pokoji chybí je nějaké funkční topení kde by se dalo usušit oblečení z lyžování.

Strava
Strava je výborná. Měli jsme polopenzi snídaně jsou od 7:45 do 10:00 snídaně jsou podávané formou bufetu kde si vybere opravdu každý. Večeře jsou od 19:15 do 20:45 jako předkrm je salátový bufet. Následují dva hlavní chody. Každý chod si můžete vybrat ze čtyř jídel. A následuje zákusek. Hlavní chody se vybírají už u snídaně a u večeře se už jen servíruje.

Služby hotelu
Hotel má wellness do kterého je v rámci ubytování volný přístup. Také bar který je otevřený do půlnoci. Na recepci v baru a v jídelně je wifi zdarma, Na pokoji si musíte za wifi připlatit. Je tam i lyžárna. Hotel má garážové stání ale to je za příplatek. Jinak je tam nekryté parkoviště, které by v zimně mohlo být lépe udržované.

Pláž
Jelikož je to v Alpách u lyžařského střediska. Tak k pláži to má docela daleko. :-) Jinak ke sjezdovce je to 200 metrů

Lucie Císařová, 19.03.2018, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Le Blanc

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Super.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Pochutnali jsme si.

Služby hotelu
Super.

Sjezdovky
Paráda.

Tomáš Hyksa, 19.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)