Recenze hotelů
Monte Bondone - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Pro dovolenou s dětmi ideální.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pro dovolenou s dětmi ideální. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé.

Strava
Dalo se vybrat pro každého, jen jejich pečivo k snídani nám nevyhovovalo.

Služby hotelu
Super byl bazén i wellnes.

Sjezdovky
Sjezdovky se nám líbily, vhodné i pro děti. Připomínka k zastaralým sedačkovým lanovkám, bez krytu tvrdým sedákem.

Milan Dvořáček, 14.04.2020, Datum pobytu: 1.3. - 6.3.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Alpine Mugon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel jednoduchý ale praktický, je asi 300m od sjezdovky ke které se jde z kopce po chodníku ale k prvnímu turniketu vede asi 40...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel jednoduchý ale praktický, je asi 300m od sjezdovky ke které se jde z kopce po chodníku ale k prvnímu turniketu vede asi 40 železných schodů.Na recepci byla česká obsluha ,se vším ostatním pomohla česká delegátka.V hotelu je společenská místnost s televizí a herna se stolním fotbalem a stolním tenisem.Součástí hotelu je i velká lyžárna která je monitorována kamerovým systémem. V blízkosti hotelu není žádné jiné vyžití, údajně se tam dá někam jít do bazénu ale to jsme nevyužily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokud si jedete zalyžovat tak pokoj na přespání bohatě stačí,je tam teplo,má sociální zařízení,skříně .Nic víc není třeba My měli výhled do údolí,což byl příjemný bonus

Strava
Snídaně- formou bufetu,káva,čaj,teplé mléko,čerstvé pečivo ,salámy,sýry..každý si najde své.

Večeře- předem si musíte vybrat ze dvou předkrmů,což za nás byla bud zeleninová polévka a nebo těstoviny,pak hlavní chod, krůtí nebo kuřecí maso s přílohou a pak ještě dezert nebo ovoce.K večeři voda ve džbánku v ceně,ostatní nápoje se platí

Služby hotelu
Milá obsluha ,vše bez komplikací

Sjezdovky
Čtyři lanovky, sjezdovky široké ,upravené,dlouhé,skvělé.

David B., 10.03.2020, Datum pobytu: 3.3. - 7.3.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9 Skvělý rodinný hotel, kam se určitě rádi vrátíme.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělý rodinný hotel, kam se určitě rádi vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel včetně pokoje byl velmi čistý, poměrně moderně vybavený, každý den probíhal úklid, vše naleštěné. Z pokoje krásný výhled. Personál milý, vstřícný a ochotný.

Strava
Strava byla vynikající, nemůžeme si na nic stěžovat. Rozmanitý výběr jídel. Velké plus je jídelníček v češtině. Snídaně jsou každý den podobné, ale to nám vůbec nevadilo. K snídani i večeři ovoce, zelenina, výborné zákusky či dorty.

Služby hotelu
Využili jsme i wellnes, krásně teplá voda v bazénu . Před vstupem drobné občerstvení formou ovoce a ledového čaje.

Sjezdovky
Sjezdovky každý den upravené, dle počasí v provozu všechny lanovky. K hotelu je sjezd přímo ze sjezdovky na krásnou slunnou obsluhovanou terasu.

Lenka Boháčková, 02.03.2020, Datum pobytu: 23.2. - 28.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Norge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 4,6 Nejvíc mi vadilo, že jste mi prodali dvouhvězdičkový hotel jako tříhvězdičkový a hotel skutečně odpovídá pouze dvěma hvězdám.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Nejvíc mi vadilo, že jste mi prodali dvouhvězdičkový hotel jako tříhvězdičkový a hotel skutečně odpovídá pouze dvěma hvězdám. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dále chápu, že se lidé střídají na pokojích v jeden den, aby hotel a C.K. neměli finanční prodlevu jednoho dne, ale na pokoji nebyl pořádek, nebyly dokončeny opravy a pokoj nebyl řádně připravený pro naše nastěhování.

Vstoupili jsme do mini pokojíčku , kam se nevešlo nic než tři postele, skříň na šaty a stolek pro jednu osobu a jednou židlí. Na stole leželo nářadí a skříň měla jeden utržený šuplík, který někdo opravoval, ale momentálně tu nebyl. Na dně skříně byly chuchvalce prachu a pochcípané masařky. Špinavá okna, špinavý balkon , oprýskaný lak, utržená vnější roleta na balkonových dveřích, takže se nedalo vstoupit na balkon. Postele sice působily čistě, ale pokud se cokoli dotklo podlahy, nabalil se na to prach a špína. Cíp pokrývky se dotkl podlahy a hned byl od cizích vlasů a prachu. Oceňuji velikost koupelny, ale neodtékala sprcha, plasty stěn sprchového koutu byly promáčknuté a nedoléhaly do rámů, u podlahy byly přilepeny izolepou a kromě žebříkového topení není kam odložit v koupelně věci. Musela jsem požádat obsluhu, aby mi utřeli upatlanou poličku v koupelně, kam jsem si měla položit svoje hygienické potřeby a říct si o ručníky. Na chodbičce byly jen tři háčky, kam nedosáhne dítě. Cokoli chtěl můj syn položit, byl nucen pokládat na maličký stolek, pokud to nechtěl pokládat na postel. K vypínačům vedli v omítce cesty, jakoby tu elektriku dělal laik. Byla nám opravena skříň a roleta, odtok ve sprše neopravili do konce pobytu. Když jsem požádala o umytí poličky v koupelně, zhnuseně mi ji otřeli. Když jsem požádala o ručníky, otráveně je donesli se slovy, že na ně mám nárok až v 15 hodin. Celkový dojem z pokoje: špinavý, rozbitý, velice malý a nepohodlný. Neumím si tu svou dovolenou představit, pokud by bylo špatné počasí. Dá se tu jen ležet v posteli.

Strava
Pokud bych zaplatila za dvouhvězdičkový hotel, strava by odpovídala ceně. Takto jsem velice nespokojená a připadám si Vámi podvedená. Už jsem s vámi několik dovolených absolvovala a tohle bylo naprosto nejhorší. Pokud by se mi to stalo při prvním zájezdu, už bych s vámi nikam nejela a rozhodně bych vás nikomu nedoporučila, naopak. Při snídani se stalo, že došly sýry, uzeniny a vejce. Po deseti minutách přinesli sýry a uzeniny, ale vejce donést odmítli. Netýkalo se to nás, ale paní, která seděla s námi u stolu. Stoly v jídelně byly tak blízko u sebe, že u obsazených židlí se nedalo projít, takže jsme neustále vstávali a sedali si podle potřeb strávníků.

Služby hotelu
Služby hotelu ? Co na to říct. Průvodkyně se snažily, obsluha v jídelně vcelku taky, ale bylo to poprvé, kdy jsem k zaplacené polopenzi musela doplácet pití. Za stejné peníze jsem loni měla v ceně vše včetně např. vína, natož pak kávu, nebo džus. Takže za víc peněz, hroší ubytování , jídlo a ještě nápoje uhrazené zvlášť.

Sjezdovky
Středisko je poměrně malé, pouze čtyři vleky a lehčí obtížnost sjezdovek. Je nádherné a bezpečné, ideální pro děti a začínající lyžaře. Líbila se mi hrozba odebrání skipasu za nebezpečnou jízdu, nesetkali jsme se asi i proto s bezohlednými lyžaři jako v jiných střediscích. Je tu dostatek restaurací, terásek, toalet. Středisko velice chválím. Celoprosklená restaurace na vrcholu je dokonalá vyhlídka při dobrém jídle. Lyžování jsme si opravdu užili.

Štěpánka Zita Broučková, 28.02.2020, Datum pobytu: 20.2. - 24.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byli jsme spokojeni se všemi službami hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni se všemi službami hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné.

Strava
Strava byla dobrá, jen večeře by mohla být dřív. Nejsme zvyklí jíst tolik a tak pozdě.

Služby hotelu
Spokojenost. Je skvělé, že se člověk po lyžování může ještě zrelaxovat v sauně či bazénu.

Sjezdovky
Myslím, že si každý vybere, co mu vyhovuje. Super lyžování. Jen lanovka "trojka" by si zasloužila obnovení - velmi studí a jede pomalu.

Jitka Srbová, 27.02.2020, Datum pobytu: 16.2. - 22.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Monte Bondone

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Diky nadstandartnimu personalu dojem pozitivni.

  • 4,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Diky nadstandartnimu personalu dojem pozitivni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rekonstrukce jen castecna a odflaknuta.

Strava
Neni co vytknout.

Služby hotelu
Personal byl naprosto perfektni a silne zlepsoval dojem samotneho ubytovani.

Sjezdovky
Umely snih, co dal rici...

Vladimír Petlák, 26.02.2020, Datum pobytu: 18.2. - 22.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Augustus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hodnotím kladně všemi hvězdičkami, přestože tento typ zájezdu je naše premiéra. Skvělý. Nemám námitku

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hodnotím kladně všemi hvězdičkami, přestože tento typ zájezdu je naše premiéra. Skvělý. Nemám námitku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bezproblémové, naprosto vyhovující, nechyběl úsměv personálu. Roztomilé byly postýlky v koutech chodeb

Strava
Strava výborná, skladba příkladná. Snad jen zeleninové bufety večer, by nemusely být ledové, i když chápu uchování čerstvého

Služby hotelu
Služby super, žádný problém. Služba vidět z jídelny Alpy, úžasná !

Sjezdovky
Ráj, jen by mohli častěji zorat ledové plotny, ale pro mě správný adrenalin a boží výhledy !!!!!!!

Josef Potyš, 25.02.2020, Datum pobytu: 16.2. - 22.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Monte Bondone

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7,8 Dovolena se nam velmi libila a hotel muzeme klidne doporucit

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolena se nam velmi libila a hotel muzeme klidne doporucit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velmi male, meli jsme pristylku a mista byla opravdu malo.

Strava
Vyborna italska kuchyne, ale vecere v italskem case, od 19,30 hod. coz je pro nas pozde, ale chapeme ze je to italsky zvyk.

Služby hotelu
Bazen, wellness v cene ubytovani. Moznost masazi, kosmetiky. Recepce stale k dispozici. V hotelu je take herna kde je kulecnik, pingpong a dalsi.

Sjezdovky
Monte Bondone je male stredisko, ale pro nas naprosto dostacujici. Sjezdovky upravene a pokud nejakou z nich neuzavrou tak se ani neceka na lanovku.

Lucie S., 25.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Chalet Caminetto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8 Super

  • 8 Ubytování
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nenáročné ,ale dostačující.

Služby hotelu
Personál velice příjemný ,vzhledem k tomu,že nejsem jazykové vybavena ,tak opravdu v recepci příjemní .Jsou opravdu plně připraveni na české turisty .

Sjezdovky
Dobré,hlavně blízko ubytování ,takže se nemusí nikam dojíždět .

Andrea Míčanská, 25.02.2020, Datum pobytu: 19.2. - 22.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Hotel Residence Cielo Aperto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Prima dovolená, sjezdovky super.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Prima dovolená, sjezdovky super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
normální, vše v pohodě. Odpovídalo ceně.

Strava
Bez stravy

Zbyněk Brustmann, 25.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Hotel Residence Cielo Aperto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)