Recenze hotelů
Marilleva/Folgarida - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 5,6 Hotel velmi špatný, jídlo průměrné, sjezdovky skvělé. CK nedodržela vše, co nabízela.

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel velmi špatný, jídlo průměrné, sjezdovky skvělé. CK nedodržela vše, co nabízela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi podprůměrný. Je sice cestovní kanceláří avizováno, že je to starý hotel bez kouzla alpského stylu, nicméně hotel by mohl zapracovat na celkové čistotě, útulnosti a vybavení. Některé věci, které nabízela CK, zcela chyběly, což bylo nepříjemné, např. terasa s lehátky. Je tam sice několik obrovských teras, ale zavalených sněhem, o které se nikdo nestará. Personál byl nicméně velmi milý a nápomocný, zejména vedení hotelu.

Strava
Strava byla průměrná. Ani vynikající, ani špatná. Ovšem na Itálii např. káva z automatu ne moc dobrá ani čerstvá, džusy z umělých přípravků. Jídlo ale bylo pestré a bylo ho dostatek. Večeře dobré.

Nesolidnost spatřujeme však v tom, že u CK jsme si zaplatili polopenzi a skutečnost tomu neodpovídá - první den jsme byli bez snídaně a poslední den bez večeře. To nedává smysl! Snídani jsme si museli dokoupit za 5 EUR a večeři za 16 EUR. Nejde o peníze, ale o to, že CK v tomto klame.

Služby hotelu
Personál byl ochotný a vstřícný. Služby hotel nabízí základní.

Sjezdovky
Sjezdovky/vleky a lanovky naprosto skvělé. Velký areál, velké množství sjezdovek i lanovek, velký výběr. Hotel je situován přímo na sjezdovce, což je velmi příjemné. Ski areál velmi doporučujeme.

Jana Dušková, 16.04.2018, Datum pobytu: 22.3. - 27.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sole Alto

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Je to daleko, čili trochu úmorná cesta autobusem. Možná by stálo za to zvážit ubytování na více nocí

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Je to daleko, čili trochu úmorná cesta autobusem. Možná by stálo za to zvážit ubytování na více nocí Zobrazit celou recenzi

Marek Kafka, 05.04.2018, Datum pobytu: 28.3. - 1.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sancamillo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Lyžařský zájezd nezklamal. Vše odpovídalo nabízeným službám. Jen větší množství lyžařů. Je to menší středisko, ale bylo možné přikoupit...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Lyžařský zájezd nezklamal. Vše odpovídalo nabízeným službám. Jen větší množství lyžařů. Je to menší středisko, ale bylo možné přikoupit Madonnu, která je větší a lyžaři se spíše rozptýlí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malinký pokoj, ale na přespání úplně stačí. Čisto a vynikající bazén s teplou vodou, po lyžování můžeme jenom doporučit. Většina hostů asi neměla plavky, protože jsme tam chodili snad sami.

Strava
Stravování jako vždy v tálii výborné. U snídaně neustále doplňovaný bufet. Večeře servírovaná se salátovým bufetem naprosto dostačující. Zase kilo přibrali.

Služby hotelu
Služby hotelu bez problémů, pendlující minibus ke sjezdovce nebyl problém.

Sjezdovky
Sjezdovky celkem upravené. Vzhledem k tomu, že první den celkem dost sněžilo a byla špatná viditelnost, tek se na prudsích sjezdovkách tvořily muldy, ale to jinak nejde. Druhý a třetí den bylo azuro, sjezdovky perfektně upravené, jenom jak jsem psala na začátku, dost plné. Na Itálii až nezvykle. Ale dal se přikoupit rozšířený skipas na Madonnu di Campilio..ale chtělo to hned první den. Protože to šlo jen na všechny tři dny za 30 euro. Madonna je daleko větší a lyžaři se víc rozptýlí.

Jiří Vonka, 03.04.2018, Datum pobytu: 18.3. - 22.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sancamillo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Destinaci znám z dřívějších dovolených,kvalita ubytování i stravování odpovídala ceně

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Destinaci znám z dřívějších dovolených,kvalita ubytování i stravování odpovídala ceně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající mé potřebě,velmi kladně hodnotím čistotu a denní úklid

Strava
Velmi kvalitní a pestrá

Služby hotelu
Odpovídalo zařazení do kategorie hotelu,nechápu poplatek za využívání boxu v lyžárně 10Euro za osobu

Pláž
Lyařské vyžití úžasné

Bohumil H., 28.03.2018, Datum pobytu: 18.3. - 25.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Club Hotel Valtur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Super

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Super

Služby hotelu
Velmo dobré

Sjezdovky
Vynikající

Martin Šatánek, 23.03.2018, Datum pobytu: 16.3. - 20.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sancamillo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Ubytování i sjezdovky vynikající.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování i sjezdovky vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi hezké. Pozor na ventilátory v koupelně. Jsou hlučné a v noci mohou rušit

Jiří Štefan, 22.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Garni Dal Bracconiere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Průměrné.

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Průměrné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokojíčky velmi malé a není kam dát usušit mokré věci - topení "chytře" zabarikádované za skříní

Strava
Strava velmi dobrá, pouze začátek večeře v 19:30 je docela pozdě.

Služby hotelu
Průměrné.

Sjezdovky
Hodně lidí, hlavně malých dětí.

Anonym, 21.03.2018, Datum pobytu: 14.3. - 18.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sancamillo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krasne misto, vyborne a rozsahle lyzarske stredisko (Folgarida + Madonna). Perfektni dostupnost a sluzby, celkova spokojenost, lyzovacka...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krasne misto, vyborne a rozsahle lyzarske stredisko (Folgarida + Madonna). Perfektni dostupnost a sluzby, celkova spokojenost, lyzovacka vsech obtiznosti. Hotel novy, cisty, pokoj nevelky ale pohodlny, vybaveny. Zobrazit celou recenzi

Strava
Vyborna polopenze, svedske stoly na snidani a vecer vyber ze tri jidel mistni kuchyne, perfektni servis, nabidka vin s doporucenim.

Pláž
Sjezdovka u hotelu, vychod primo na lyze, z druhe strany dojezd autem az k hoteli. Supr

Dušan Šelong, 19.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 16.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Garni Dal Bracconiere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Odpovídající ceně

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Odpovídající ceně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídá cenové úrovni hotelu

Strava
celkem v pohodě

Služby hotelu
standard

Sjezdovky
OK

Zdeněk Műller, 19.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sancamillo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Kdyz se prezije prvni den, ktery je kvuli spanku v autobuse nejnarocnejsi, tak super akcni dovolena za hodne slusne penize.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Kdyz se prezije prvni den, ktery je kvuli spanku v autobuse nejnarocnejsi, tak super akcni dovolena za hodne slusne penize. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovida cene. Zadny super-moderni hotel, ale k prespani bohate staci.

Strava
Slusny vyber bufetu (predevsim vecere).

Služby hotelu
Dostacujici minimarket, bazen zdarma. Skoda jen, ze v dobe naseho pobytu byl ubytovan i skolni lyzarsky zajezd, ktery neustale okupoval spolecenskou mistnost s kulecnikem.

Sjezdovky
Zadne velke fronty a opravdu bohaty vyber sjezdovek.

Michal Hnojský, 19.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sole Alto

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie