Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Madonna di Campiglio / Pinzolo - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Příjemný hotel, příjemný majitel. Sjezdovky blízko hotelu (lanovka). Vyšlo i počasí. Velká spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Příjemný hotel, příjemný majitel. Sjezdovky blízko hotelu (lanovka). Vyšlo i počasí. Velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj sice malý ale pěkně uspořádaný a vybavením dostačující.

Strava
Strava dobrá, trochu monotónní nabídka při snídani. Ale jinak bez ztížností.

Služby hotelu
Úlkid každý den, vstřícný personál. Spokojenost

Sjezdovky
Sjezdovky upravené, díky lanovce dostupné i centrum Madona di Capiglio (nabídka původně v této sekci, ve skutečnosti centrum Pinzolo).

Dostatek sněhu i velká škála vleků a sjezdovek.

Dušan G., 03.04.2018, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Fiocco di Neve

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Cena a kvalita jsou ve velmi dobrem pomeru. Ac jsme byly na konci sezony, byl stale dostatek dobre upravenych sjezdovek

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Cena a kvalita jsou ve velmi dobrem pomeru. Ac jsme byly na konci sezony, byl stale dostatek dobre upravenych sjezdovek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mily rodinny hotel

Daniela Koláčová, 25.03.2017, Datum pobytu: 13.3. - 17.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Quadrifoglio

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 1*

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
1* Zobrazit celou recenzi

Ubytování
1*

Strava
1*

Služby hotelu
1*

Sjezdovky
1*

Libuše N. K., 21.03.2017, Datum pobytu: 11.3. - 18.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Canada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný hotel v pěším dosahu od kabinek do areálu Pinzolo. V blízkosti množství barů a obchodů.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel v pěším dosahu od kabinek do areálu Pinzolo. V blízkosti množství barů a obchodů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Opravený, čistý , prostorný hotel, pokoje plně dostačující. Pouze byl malý problém s vytápěním. To se zapínalo pouze večer a k ránu. Nebylo si možno udělat teplo dle přání. Na pokojích nebyly župany.

Strava
Snídaně a večeře bez závad. Skvělý, profesionální servis.

Služby hotelu
Wellnes dostačující, lyžárna prostorná, dobře vybavená, množství salonků k pobavení s přáteli.

Pláž
Na pláži jsme nebyli. Teplota nic moc. Ale lyžařské středisko je perfektní. Široké a prudké sjezdovky dle gusta každého lyžaře.

Ludvík Štorek, 15.03.2017, Datum pobytu: 4.3. - 11.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Canada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,2 Dovolená stála za to, doporučuji.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená stála za to, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj menší ale útulný a čistý

Strava
Strava výborná, především 4-chodové večeře, kde jediný problém, že byla až od 19:30 hod

Služby hotelu
Prima že je na hotelu bazén, sauna a pára. Je ale omezená otvírací doba - děti do 18:30 a dospělí do 19:30 hod. Bazén je menší a je plný dětí. Do sauny a páry mohou děti až od 18 let, často je tam taky plno.

Sjezdovky
je dobrá poloha hotelu cca 200 metrů od lanovky, před kterou je ale ještě velké parkoviště. Sjezdovky bez problémů

Anonym, 14.03.2017, Datum pobytu: 4.3. - 11.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Canada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Kromě převlékání na parkovišti u hotelu vše OK. V hotelu by se jistě našla místnost na uložení věcí a na převlečení.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Kromě převlékání na parkovišti u hotelu vše OK. V hotelu by se jistě našla místnost na uložení věcí a na převlečení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK odpovídá ceně.

Strava
Strava v pohodě, pouze večeře by se mohla podávat dřív a ne až v 19.30.

Služby hotelu
Dobré.

Sjezdovky
Znám i lepší, ale ještě to šlo.

Adolf Malinský, 13.03.2017, Datum pobytu: 3.3. - 7.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Quadrifoglio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 vše OK

  • 9 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
vše OK Zobrazit celou recenzi

Luboš Straka, 07.03.2017, Datum pobytu: 25.2. - 4.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Rezidence Sport

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dobre

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobre Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.02.2017, Datum pobytu: 1.2. - 5.2.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: La Locanda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 hotel zklamal, ale přijeli jsem lyžovat a to stálo za to takže jsme si to užili ;-)

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
hotel zklamal, ale přijeli jsem lyžovat a to stálo za to takže jsme si to užili ;-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Itálii milujeme jezdíme už 6 let do různých 4* nebo 3* hotelů takže člověk může srovnávat,

Pokojík 209 byl extra malinkatý, ale člověk nepotřebuje bůhví kolik prostoru takže to se dalo, ale skříň, kde chybí police nás zarazila, pití jsme si mohli nalít do plastových kelímků, koupelna sice prostorná ale sprch.kout o velikosti 50x50 byl komický :-)

Strava
Ta nás bohužel zklamala, Itali mají výbornou kuchyni, vždy jsme byli jinde nadšeni, ale tady bez chuti a nápadu, naflákáno na talíř až nechutně. Snídaně: x druhů marmelád, nutela,med,máslo, müslli, suchary, 1 tvrdý sýr, mortadela, šunka, croassan, jakási buchta, bílá bulka a celozrnná. Pokud jste chtěli vejce tak ty se objednávali u číšníka, rovněž káva, čaj a mléko, samostatně jste si mohli najít jen vodu a jeden džus - do plastových jednorázových kelímků :-) s tím jsme se nesetkali ani v létě na all inclusive u moře aby u snídaně byly plastové kelímky. Večeře: salátový bufet: mrkev, rajčata, ledový salát, kukuřice + jedna zelenina, která se obměňovala buď falozové lusky nebo fazole nebo květák. Předkrm: výběr ze 2 druhů těstovin nebo polívky. Hl.chod: Výběr ze 3 druhů z toho jeden byla obložená mísa ta se neměnila. Dezert: zmrzlina, koláč, dort, štrůdl, pudink poslední den bylo tiramisu to nemělo chybu ;-)

Služby hotelu
Využili jsme jednou sauny, bazén okupovali hodně hlučné italské děti ;-). Nějak jsme nepochopili systém převlékání se ve wellness kde nebyly žádné šatny nebo místnost na převlečení, pouze jedno společné wc kde jsme se teda převlékli do plavek a zase zpět, župany jsme neměli ty jsme neřešili protože všude jinde jsme je vždy dostali.

Hote má svůj skibus jezdí 8-10 hodin přímo k lanovce, zpět od 16 hod, dá se dojít i pěšky ale škoda ničit lyžáky na chodníku.Největší průser naší dovolené byl, že den po našem příjezdu se v hotelu ubytovalo asi 60 italských dětí ve věku od 10-14 let, asi lyžařský kurz, měli jsme o zábavu postaráno především ve večerních hodinách až do půlnoci kde lítali, řvali a mlátili dveřmi na chodbách, znovu to potom začalo v 7 ráno kdy vstávali. Stěžovali jsme si na recepci, kde slibovali nápravu, ale jak chcete uklidit takovou tlupu ještě ke všemu Italů? To bylo bez šance :-)

Sjezdovky
Lyžování perfektní, vše upravené, jen byly některé zavřené. Pinzolo, na to že je malé středisko tak sjezdovky super, do Madonny jsme jezdili autem ale dalo se to i lanovkou, chvíli trvá než se v tom člověk zorientuje ale potom super ;-).

Henrieta H., 31.01.2017, Datum pobytu: 21.1. - 28.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Olympic Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Madonna di Campiglio je super

  • 7 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Madonna di Campiglio je super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nardis - skromnější ubytování odpovídající ceně. K vleku cca 500 m, ale opravdu nedaleko apt. zastávka místního skibusu, bohužel není zdarma ( 10 Euro na osobu/týden).

Strava
Vaření vlastní - kuchyňka vybavená dvouplotýnkovým vařičem, nádobí dostatek.

Služby hotelu
apt.dům Nardis - žádné služby, žádná relaxace

Sjezdovky
Sjezdovky upravené, bohužel byl nedostatek sněhu, takže nebyly všechny sjízdné.

Jana S., 18.01.2017, Datum pobytu: 8.1. - 14.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel: Apartmánový dům Nardis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622