Recenze hotelů
Livigno - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Trochu dražší ale stálo to za to.Příšti rok znovu,jen na delší dobu.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Trochu dražší ale stálo to za to.Příšti rok znovu,jen na delší dobu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné.

Strava
Skvělá.

Služby hotelu
Výborné.

Sportovní náplň kurzu
Jako cyklista jsem měl pocit že jsem umřel a jsem v nebi.

Karel Pecha, 11.07.2018, Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Ubytování jsme museli hledat, kontakt byl na lidi, kteří seděli v restauraci. Pokoj v nejvyšším patře. Bez výtahu.

  • 1 Ubytování
  • 1 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování jsme museli hledat, kontakt byl na lidi, kteří seděli v restauraci. Pokoj v nejvyšším patře. Bez výtahu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v bytě, který jsem si objednali byly plesnivé a museli jsme 3 dny větrat, aby se tam dalo dýchat. Manželská postel v menším pokoji byla plesnivá a celá místnost byla zatuchlá. Rozkládací postel v obývacím pokoji byla prohnutá a člověk spal v poloze velké U. Dále nefungovalo 4 dny topení a ani po několikeré reklamaci nebyla sjednána náprava. Celkově pokoj byl neuklizen, celý špinavý. nádobí špinavé. Několikrát ani netekla teplá voda. Nefungoval plotýnkový vařič a nefungovala digestoř. Reklamace šly ztuha. Po 4 dnech ze 6-ti přisli opraváři a snažili se něco opravit.

Služby hotelu
Příšerný.

Sjezdovky
Známe livigno, jezdíme sem každý rok. Kvalita byla obvyklá,tzn. dobrá

Tomáš Macura, 05.06.2018, Datum pobytu: 11.2. - 18.2.2017
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Rezidence Adele

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkový dojem odpovídal očekávání

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkový dojem odpovídal očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo výborné!!! Nadchlo

Strava
Bez stravy

Služby hotelu
Apartmán

Sjezdovky
Sjezdovky udržované a odpovídající vyber

Tomáš K., 18.04.2018, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Rezidence Bait dal Temp

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Trepalle je tajny tip pro vsechny, kdo nepotrebuji ruch tepajiciho Livigna. Hotel je umisten 2 zastavky skibusu od sedacky, ktera vas...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Trepalle je tajny tip pro vsechny, kdo nepotrebuji ruch tepajiciho Livigna. Hotel je umisten 2 zastavky skibusu od sedacky, ktera vas vyveze na vrchol Motolina aniz byste se mackali ve fronte na kabinu na druhe strane kopce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou spise mensi, ale nic zasadniho (krome velkoformatove televize) jim nechybi vcetne male lednice. Uklizi se kazdy den.

Strava
Byli jsme spokojeni. Snidane nabidly dostatecny vyber pro deti i dospele. K veceri byl vyber ze ctyr hlavnich chodu.

Služby hotelu
V hotelu je vyhrivana lyzarna, sauna, bar a vytah.

Sjezdovky
Trepalle je pouze dalsi nastupni stanice na Motolino, ktere nabizi nadherne sjezdovky s podprumernou koncentraci lyzaru. Kdo chce zmenu, pojede skibusem 15 minut na druhou stranu udoli na Carosello s obrim mnozstvim baru a restauraci u nastupnich stanic.

Petr S., 05.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 2.4.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Albergo 2000 (Trepalle)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Livigno 1 fotografie

Celkem: 8,8 Perfektní.

  • 10 Ubytování
  • 8 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány skvělé, prostorné, čisté s dostatkem úložných prostor. Dostali jsme místo bila zadarmo trilo, kuchyňka byla dobře vybavená takže nebyl problém uvařit, dokonce tam byla i mikrovlnka, čajovar a konvice na kávu. Opravdu jsme se cítili jako doma.

Strava
-

Služby hotelu
Paní, která nás ubytovávala byla velmi milá, zálohu nám vrátili den před odjezdem abychom se ráno nezdržovali.

Sjezdovky
Sjezdovky úžasně široké, v našem termínu poloprázdné, vždy dokonale upravené, takže super. Přístupnost od chaty ke sjezdovce bohužel není nejlepší, jde se po frekventované cestě bez chodníku. Zastávka skibusu je sice 200m, ale já jsem nebyla s to pochopit kam ty skibusy vlastně jezdí. Je to taková komplikovaná síť a jezdí vždy na jeden konec, pak se otočí a zase jedem zpátky přičemž má na výběr několik různých odboček a není mi jasné podle jakého klíče jede. Ale jezdí fakt často, bere i kočáry a lidi bez lyží. Akorát nás párkrát odvezl úplně jinam než jsme zamýšleli. Nicméně autem se dá a parkování jsme vždycky našli.

Klára F., 27.03.2018, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Chalet Freito

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pěkná dovolená (nebýt poloviční účasti ze zdravotních důvodů)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená (nebýt poloviční účasti ze zdravotních důvodů) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velikost i vybavení pokojů naprosto vyhovující (snad jen fén by mohl být jiný, lépe funkční), čistota a úklid na jedničku.

Strava
Neuvěřitelně bohatá a rozmanitá. S polopenzí jsme si vystačili po celý den (už jsme neměli místo na oběd) :-)

Služby hotelu
Služby Alpen Village výborné (sauna, bazén, vířivka, posilovna, dětský klub, stolní fotbálek, půjčovna lyží...), naprostá spokojenost.

Sjezdovky
Livigno je pro lyžaře prostě super!

Kateřina J., 23.03.2018, Datum pobytu: 13.3. - 17.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,5 Spolojenost

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Spolojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Schody do nebe, bez výtahu.

Sjezdovky
Sjezdovky krásně široké, upravené.

Hana H., 20.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Baita Casa Teo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jít na svah po 12h cesty autobusem je sice náročné, ale dovolená opravdu stojí za to - doporučuji!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Jít na svah po 12h cesty autobusem je sice náročné, ale dovolená opravdu stojí za to - doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, čisté, lokalizace přímo pod svahem. V ceně zahrnutý neomezený wellness, obsluha velice milá.

Strava
To jídlo mi chybí ještě teď. Snídaně formou bufetu, neomezené nápoje. Večeře: pouze předkrm formou bufetu, takže už u předkrmu se můžete nacpat, poté jsou dva servírované chody a zákusek. Nebylo jediné jídlo, které by mi nechutnalo.

Služby hotelu
Neomezený wellness, příjemný personál, každý den uklizený pokoj.

Sjezdovky
Menší areál, za to s kvalitně upravenými sjezdovkami, přímo nad hotelem, větší areál na protější stráni, bus jezdí každou chvíli přímo od hotelu. Kromě jedné sedačky jsem neměla s lanovkami problém, restaurací dostatek, skoro žádné fronty. Nedoporučuji úplným začátečníkům, jsou zde především červené sjezdovky.

Helena S., 16.03.2018, Datum pobytu: 2.2. - 7.2.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 skvělé až na počasí

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
skvělé až na počasí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
malý

Strava
úžasné přejídání

Služby hotelu
bomba

Sjezdovky
na vysoké úrovni

Jaromír Kopecký, 14.03.2018, Datum pobytu: 5.3. - 11.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 velmi čisté ubytování v dobré dostupnosti všech sjezdovek i centra města.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
velmi čisté ubytování v dobré dostupnosti všech sjezdovek i centra města. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté a hezky zařízené pokoje. Pouze pokud byla na pokoji přistýlka, tak ta nebyla úplně pohodlná pro dospělou osobu.

Strava
výborná garstronimie, 4 chodové večeře s možností výběru jídla a neomezená konzumace salátů. Snídaně bufetovým způsobem zaměřené spíše sladce na musli.

Služby hotelu
velmi příjemný personál

Sjezdovky
v poslední době se zde vylepšilo několik vleků i hospůdek na svahu, takže středisko jednoznačně doporučuji

Tereza, 13.03.2018, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alaska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)