Recenze hotelů
Livigno - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Pekné široké zjazdovky rôznej náročnosti. V lyžiarskom stredisku je menej možnosti na občerstvenie resp. urobiť si obednú prestávku ,...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pekné široké zjazdovky rôznej náročnosti. V lyžiarskom stredisku je menej možnosti na občerstvenie resp. urobiť si obednú prestávku , hlavne na svahoch Mottolina. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo v poriadku , čisto i keď budovy sú staršieho veku.

Strava
My máme radi Taliansku kuchyňu , čo sme ochutnali bolo chutné a v poriadku.

Služby hotelu
Hotel bol v poriadku.

Sjezdovky
Zjazdovky sú perfektné , široké a dobré upravené no niektoré vleky resp. lanovky by sa hodilo vymeniť , sú staršieho dátumu výroby a už nestačia kapacite zjazdoviek.

Peter Oravec, 04.03.2020, Datum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Residence Intermonti

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krásná dovolená, určitě pojedeme do stejného místa znova.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, určitě pojedeme do stejného místa znova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké ubytování, jedinou výtku mám k tomu, že náš pokoj byl v suterénu a jiné byly i s balkónem a výhledem na hory. Tak třeba příště .....

Strava
Strava naprosto luxusní, největší výběr co jsem kde zažila. Předkrmy u večeře zahrnovaly snad úplně všechno, co si představíte (uzený losos s melounem, několik druhů sušených mas, salámy, sýry, zelenina, ovoce, saláty s krevetama nebo mořskými plody, pizza, kuřecí křidýlka, saláty,......). A jsou to Italové, takže těstoviny i v tom obrovském množství pro celý hotel umí udělat al dente. Kdybych musela mít nějakou výtku, tak snad jen ryby byly vysušené, ale při tom množství jiného jídla, jim to rádi odpustíte.

Služby hotelu
Odpovídalo nabídce. Obrovská lyžárna. Wellnes nebylo největší, ale možná jsme nějak trefili správný čas, moc lidí tam nebylo.

Sjezdovky
NÁDHERNÉ!!! Byla jsem v Itálii už několikrát, ale tyto sjezdovky byly absolutně nejkrásnější. Vybere si každý, ať už co do délky nebo náročnosti.

Kamila C., 19.02.2020, Datum pobytu: 10.2. - 16.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 CELKEM VŠE SUPER. SJEZDOVKY A VŠE KOLEM NA VELMI DOBRÉ ÚROVNI.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
CELKEM VŠE SUPER. SJEZDOVKY A VŠE KOLEM NA VELMI DOBRÉ ÚROVNI. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
POKOJ PRO TŘI LIDI O ROZMĚRECH SPÍŠE PRO PANENKY. STRAŠNĚ MALÉ A STÍSNĚNÉ. ÚKLID A SLUŽBY BYLI VELMI DOBRÉ.

Strava
STRAVA PLNĚ ODPOVÍDALA DANÉMU UBYTOVÁNÍ SPÍŠ PŘEDČILA OČEKÁVÁNÍ.

Služby hotelu
SLUŽBY SUPER, ALE VELIKOST POKOJE ODPOVÍDALA JEDNOLŮŽKOVÉMU POKOJI NE POKOJI PRO TŘI.

Sjezdovky
SJEZDOVKY A VŠE KOLEM LYŽOVÁNÍ NEMĚLO CHYBU. DOKONALÁ SÍŤ MÍSTNÍ DOPRAVY.

Jaroslav Šenkýř, 18.02.2020, Datum pobytu: 8.2. - 15.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Loredana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolenou jsme si užili, bohužel nás zastihla vichřice, takže dva dny byla velmi omezený provoz lanovek.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, bohužel nás zastihla vichřice, takže dva dny byla velmi omezený provoz lanovek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Společné prostory byly hezké, bohužel pokoj, který jsme dostali, měl výhled do zdi a na plesnivý balkon. Koupelna pěkná. Pokoj maličký, ale útulný.

Strava
Strava byla velmi pestrá, výběr bohatý. Servírované večeře byly chutné.

Služby hotelu
Služby hotelu na dobré úrovni.

Sjezdovky
Kvalita sjezdovek je velmi dobrá, nám se více líbila oblast Carosello.

Eva Hemzáčková, 17.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 12.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 5 .....

  • 4 Ubytování
  • 5 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
..... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ani v jednom apartmanu se nedalo spat v kuchyni na rozkladací pohovce ani jeden člověk natož dva !! Pohovka absolutně nevyhovující ,matrace nic a pod tím jen konstrukce která neskutečně tlačila . V každým apartmánu byla plísen at už v koupelně nebo i v místnostech. Chybělo nadobí a hlavně trouba.

Strava
.....

Služby hotelu
Na apartman č. 6 pro ž lidí jen 4 místa ve skříni v garaži na uložení lyžáků.

Sjezdovky
....

Zdeněk Kilík, 11.02.2020, Datum pobytu: 1.2. - 8.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Baita Casa Teo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel na klidném místě, velký prostorný, skibus blízko, jen z prudkého kopce, takže ráno v přeskáčích na ledovce problém,mohlo by býti...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel na klidném místě, velký prostorný, skibus blízko, jen z prudkého kopce, takže ráno v přeskáčích na ledovce problém,mohlo by býti lépe udržované. Na sjezdovku vedle hotelu ale po rovině a blízko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje vzhledem velikosti hotelu rozmístěné i dále od hlavní části (restaurace, recepce) My jsme bohužel dostali ten nevíce vzálený a po čtvero schodech bez výtahu, takže tahat kufry, přeskáče atd. docela náročné. Velikostí pokoje postačují, stejně tam netrávíte skoro žádný čas, koupelna vybavena dokonale, postele pohodlé, denně čisté ručníky,uklizeno dobře.

Strava
Jídlo skvělé, až moc velký výběr :-)) a mmožství, chtěli jsme vše ochutnat a nejsme zvyklý tolik jíst.Ochutnáte všechny italské pochoutky v neomezeném množství.

Služby hotelu
Vybavení v hotelu - bazén, sauny, relaxační místnost, venkovní sud, vše jsme si užívali v hojné míre (vzhledem ke dvěma dnům špatného počasí), posilovna, lyžárna, servis na lyže - perfektní.

Sjezdovky
Livigno- zatím nejlepší a nejkrásnější sjezdovky, co jsme za 15 let střídání různých středisek zažili, určitě se sem jestě musíme vrátit, hlavně vzhledem, že nám nevyšlo všechny dny počasí (což prý v Livignu není obvyklé) a ze 4 dnů jsme lyžovali jen 2,5 dne.

Helena Kastnerová, 10.02.2020, Datum pobytu: 31.1. - 5.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Velmi milí, ochotný a usměvavý personál, skvělé jídlo, čisto, prostředí hotelu je starší ale neubírá to na kvalitě ubytování. Skvělý je i...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi milí, ochotný a usměvavý personál, skvělé jídlo, čisto, prostředí hotelu je starší ale neubírá to na kvalitě ubytování. Skvělý je i servis lyží přímo v hotelu a lanovka přímo u hotelu. Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Zdarma sauna i bazén.

Sjezdovky
Výborná dostupnost, skvělé upravené

Michaela D., 24.01.2020, Datum pobytu: 18.1. - 21.1.2020
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Paré

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,3 Ideální místo pro běžkaře a lidi oceňujicí klid, apartmán je přímo u běžeckých tras, v podstatě na samote ca půl kilometru od...

  • 7 Ubytování
  • 8 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ideální místo pro běžkaře a lidi oceňujicí klid, apartmán je přímo u běžeckých tras, v podstatě na samote ca půl kilometru od "rušného" Livigna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stanadard, v našem apartmánu snad jen malý prostor v jídelním koutě - jinak spokojenost. Musíte akceptovat přesně to, co je uvedeno - ložní prádlo a ručníky ano, ale např. toaletní papír a micí prostředky či tablety do myčky ne.

Strava
Ubytování bez stravy, kuchyň dostatečně vybavena. A blízké restaurace v Livignu výborné, vždy lze ocenit vstřícné a přátelské ovzduší typické pro Italy.

Sjezdovky
Jsme opakující se návštěvníci Livigna - a my jsme příznivci Motolina /druhá strana údolí Coruselo/ - při našem příjezdu napadlo hodně sněhu a byla špatná viditelnost, od 25.12. lepší, výborné podmínky 27.12. : tradičně skvěle upravená červená sjezdovka z nejvyššího bodu Motlina, kam vede 6-ti místná sedačka. A 27.12. začali tvořit trať pro skikross. Opět - skikross na Motolinu byl vždy skvělý.

Zdeněk Slanař, 01.01.2020, Datum pobytu: 21.12. - 28.12.2019
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Residence Luigion (Via Contin)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 LIvigno je parádní, vše v dosahu

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
LIvigno je parádní, vše v dosahu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bezproblémové

Strava
vynikající

Služby hotelu
bezproblémové

Sjezdovky
paráda včetně běžkařského areálu

Jiří Ezr, 23.12.2019, Datum pobytu: 14.12. - 19.12.2019
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Margherita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

PF 2020 1 fotografie