Recenze hotelů
Ligurská riviéra - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Krásné místo. Perfektní dovolená.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásné místo. Perfektní dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkový dojem z ubytování byl perfektní. Pokoj s balkonem a částečným výhledem na moře. Pokoj pro dvě osoby byl čistý, strohý, ale velmi malý. Aby jeden člověk mohl projít kolem postele na balkon, druhá osoba musela couvat.

Strava
Strava byla vynikající. Dostatečné množství. Středomořská výborná kuchyně.

Služby hotelu
Služba hotelu perfektní a dostatečná ve všech směrech. Bazén pořád čistý, parkování v objektu, pobyt psa bez problémů, klimatizace funkční. Blízká vzdálenost na pláž. Blízkost obchodů.

Pláž
Dostupnost na pláž perfektní. Deklarovaná vzdálenost odpovídá. Možnost výběru veřejné pláže, pláže pro psy i s lehátky hned vedle veřejné i placené pláže s lehátky a slunečníkem. Pláž skvělá. Moře opravdu úžasné, čisté. Přístup do moře po drobných kamínkách, ale po pěti metrech se ze dna zvedají hory a táhnou se po celém pobřeží, někde více a někde méně. Musí být člověk opatrný. Krásné a stálé počasí.

Jana Koželuhová, 10.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Villa Nicole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 Dovolená se nám bohužel vůbec nelíbila, nicméně to není chyba CA. S komunikací s CA jsem byla spokojená. Nelíbila se mi lokalita a to, že...

  • 3,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám bohužel vůbec nelíbila, nicméně to není chyba CA. S komunikací s CA jsem byla spokojená. Nelíbila se mi lokalita a to, že nás před hotelem vykradli a nikdo nám nebyl nápomocen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v pořádku, jen měl staré vybavení a velmi hlučnou klimatizaci.

Moc se mi nelíbilo osazenstvo hotelu, byl plný italských důchodců, čemuž odpovídala například zábava ve stylu Eva a Vašek. Jak jsem si později přečetla v jiných recenzích, je to v tomto hotelu běžné.

Lokalita není moc hezká, nikde nic není, jen dlouhá řada domů a hotelů podél hlavní silnice. Je nutné jít do centra (cca 30 min pěšky).

Strava
Jídla bylo hodně, ale bylo spíše průměrné. Předkrmy byly každý den stejné, snídaně pouze sladké pečivo.

Služby hotelu
Nikdo v hotelu neuměl pořádně anglicky (ani na recepci), kdybych neuměla francouzsky, nedomluvila bych se. Hotel slibuje parkování zdarma, ale pozor, parkovacích míst je tak málo, že jsme byli poslední noc nuceni zaparkovat na ulici kousek od hotelu. Přes noc nám vyrazili okénko a auto vykradli, na recepci mi nebyli moc ochotni pomoci (asi i proto, že mi moc nerozuměli).

Pláž
Pláž je vzdušnou čarou blízko, nicméně podél pláže je železnice, takže je nutné projít temnými podchody pod kolejemi. Většina pláží je soukromá a placená, ale občas je tam malý proužek "free beach". Jeli jsme se vykoupat jinam, kde to bylo pěkné, nicméně nám po návratu vykradli auto, když nebylo místo na hotelovém parkovišti, tak nevím, zda mohu takový výlet doporučit.

Eva V., 27.11.2019, Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Real Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,3 Pekne, klidne misto, vse dostupne pesky. Prijemny pristup ke klientum.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pekne, klidne misto, vse dostupne pesky. Prijemny pristup ke klientum. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani v poradku, jen do obyvaciho pokoje lepsi rozkladsci luzko.

Služby hotelu
Chladnejsi voda v bazenu, jinak bez pripominek.

Pláž
Plaz placena, volna byla daleko.

Anonym, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Rezidence Orchidea

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,3 Spokojenost

  • 7 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobrá

Strava
bez stravy

Služby hotelu
bez problémů

Pláž
pěkná, moře krásné, ale jen pro plavce po třech metrech už byla hloubka cca 2 m.

Stanislav Holík, 23.07.2019, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Rezidence Mediterranee

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,5 Dovolená dobrá, samozřejmě jak si to člověk naplánujte takové to z části má výsledek.

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená dobrá, samozřejmě jak si to člověk naplánujte takové to z části má výsledek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, nebudu psát vynikající, z důvodu např. uvolněné baterie u dřezu, uvolněného wc prkénka, a nesvítících několika světel v apartmánu. Pro čtyřčlennou rodinu menší apartmán méně místa pro věci zavazadla.

Strava
Strava vlastní.

Služby hotelu
No mohlo to být lepší za tu cenu, všude se špatně parkuje, takže jsme si zaplatili garáž za 160euro na 14 dní, personál nám nevyměnil ložní prádlo a ručníky po týdnu jak bylo psáno ani po několikátém urgování, bez zájmu,ještě že jsme měli své ručníky. Jinak takový lepší průměr, mohlo být lepší. Super krásný bazén. Pomalý a malý výtah, na kapacitu residence hotelu. Hodnocení celkově dobré.

Pláž
Pláž a moře to bylo ze všeho nejlepší, moc ???? super.

Václav Smělý, 23.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 20.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Rezidence Mediterranee

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,5 první tři dny bylo sice chladněji, ale pak jak říkají italové azzurro - můžu jen doporučit

  • 8 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
první tři dny bylo sice chladněji, ale pak jak říkají italové azzurro - můžu jen doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídalo nabídce, ochotný personál, uklizeno,

Strava
vzhledem k tomu že byl pobyt bez stravy - nehodnotím

Služby hotelu
bez problémů s bezplatným přístupem na wifi

Pláž
v ceně je plážový servis (lehátka se slunečníkem) pláž čistá drobný štěrk místy písek, čistá, na přelom květen-červen ještě chladnější voda

Lubomír D., 11.06.2019, Datum pobytu: 25.5. - 8.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Residence Cristal

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

večerní atmosféra 3 fotografie

Celkem: 9,4 velmi krásná destinace, vrátila bych se sem znovu. Městečko na břehu moře, krásné pláže a čisté moře, ceny dostupné, ne nic předraženého....

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi krásná destinace, vrátila bych se sem znovu. Městečko na břehu moře, krásné pláže a čisté moře, ceny dostupné, ne nic předraženého. Není to vyloženě taková ta turistická zóna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je spíše starší, ale obsluha velmi vstřícná a příjemná. Čistý hotal, ale spíše počítejte, že je z 80 . let... nečekejte luxus, je to přeci jen 3 hvězda.

Strava
jídlo nám chutnalo, snídaně jsou sice skutečně italské, více sladkého než slaného, ale vše čerstvé. večeře žádný přepych, ale opět vše čerstvé a dobré.

Služby hotelu
Celkový dojem je dobrý, za tu cenu vše bylo vynikající!

Pláž
hned vedle hotelu, fakt super a moře čisté.

Oksana Hodbodova, 19.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Flora

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,5 Překrásné prostředí a úžasné čisto, jak v hotelu, tak kolem něj. Klid pohoda žádný problém. Kousek do San Rema, Nice (Francie) a Monako.

  • 10 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Překrásné prostředí a úžasné čisto, jak v hotelu, tak kolem něj. Klid pohoda žádný problém. Kousek do San Rema, Nice (Francie) a Monako. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé a čisté opravdu super.

Strava
bez stravy

Služby hotelu
Skvělé

Pláž
Pláž malá s plážový servisem a po stranách veřejná. Mix písek a kamínky a docela ostré chce to boty do vody.Jinak voda čistá. Příjemné na tom je, že tam není moc lidí.

Renata Marková, 28.08.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Marina degli Aregai

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,4 Klidná lokalita a skvěle zázemí hotelu. Vynikající přístup personálu hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidná lokalita a skvěle zázemí hotelu.

Vynikající přístup personálu hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké a čisté pokoje s krásnou koupelnou a výhledem do zahrady

Strava
Velmi kvalitní a chutná strava v sestavě typické pro tento region. Vynikající servis.

Služby hotelu
Vždy ochotný a vstřícný personál schopny odpovědět na všechny otázky.

Pláž
Pláž cca 800 m od hotelu. Zajištěna doprava v rámci služeb hotelu. Pláž čistá a relativně klidná. Vstup do moře oblazky přecházející ve větší kameny. Nevhodná pro malé děti. Voda čistá a velmi vhodná k potápění. Nevýhodou bylo vybavení pláže sedačkami místo lehátky jako v dalších částech.

Kamil Beran, 21.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ligurská riviéra, Hotel: Paco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie