Recenze hotelů
Lago di Garda - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 spokojený

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
spokojený Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vyhovující

Strava
snídaně dostačující, espresso na vyžádání,

Služby hotelu
vyhovující

Pláž
pláž je od hotelu vzdálena cca 500 m

Markéta J., 07.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Angelini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkový dojem z dovolené v hotelu Elisa je pozitivní, díky milému italskému personálu a krajině, v které se nachází. My jsme jeli na...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené v hotelu Elisa je pozitivní, díky milému italskému personálu a krajině, v které se nachází.

My jsme jeli na pár dnů s ůmyslem jezdit na kolech a vykoupat se. První co nás zarazilo je, že k jezeru z této lokality není přístup do vody, tato lokalita se nachází cca 6 km nad jezerem v západní části, v horách.To je zapotřebí si uvědomit. Je tu opravdu krásný výhled na jezero a okolní krajinu, ale pokud chcete na pláž, kterých je u jezera poskrovnu, musíte jet do Limone nebo dále k Lago di Garda. Cestou je 1-2 přístupy do vody, vhodné pro surfaře, nikoliv na opalování a plavání, hodně tunelů.V Gardě jsou potom milé kamínkové pláže. Hory jsou opravdu krásné a strmé, v Gardole, což je oblast, v které se Elisa nachází, jsme zakoupili mapku se 4 cyklotrasami a informacemi a podle té jsme se řídili. Bohužel trasy v lese nejsou příliš dobře značené, takže jsme z modré omylem sjeli na červenou a černou, které byly příliš náročné. Jsou to opravdu strmé výjezdy a sjezdy, ale pro znalce moc pěkné. Bohužel se tady všude, pokud chcete někam sjet na kole, jezdí hodně i po silnicích, kde jezdí auta, které jsou strmé, samá zatáčka a úzké, takže do kopce vytvoříte frontu aut. Příroda je překrásná, kdo nechce na dovolenou do přelidněného turistického města, ale do hor do klidu, vřele doporučuji. Gordola je malé městečko v oblati Tignale, velmi čisté, malebné, milé, se spoustou barů a miých Italů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo podle očekávání až na jeden zásadní problém. My jsme měli s sebou drahá kola, a zde není žádná kolárna!!,jak se všude uvádí. Na náš dotaz, nám bylo řečeno, že si můžeme dát kola do garáže, která je však celé dny i noci otevřená, kde je pračka a sváží se špinavé prádlo, uložené plastové židle a není tam nic, k čemu by se dala kola uzamknout. Takže jsme je měli celý pobyt na nosiči za autem, čož nebylo tak komfortní. Ubytování bylo průměrné,fén není, ale každý den uklizeno, vše vynahradil výhled na okolí a jezero z balkonu. Vynikající je bazén u hoteu, který není vyhřívaný, ale na opalování začátkem října to bylo fajn.

Strava
Polopenze je, snídaně formou bufetu, vajíčka, někdy míchaná, salámy, šunky,sýry, marmelády a hodně sladkého, večeře je menu o 3 chodech, které si volíte u večeře na další den.Zřejmě vzhledem k období, koncem září, tu byli převážně Němci, vše bylo psané německy, ale v pohodě se dá domluvit anglicky. Italská jídla byla vynikající, druhý chod byl myslím přizpůsoben Němcům, ale šlo to, porce slušné. Pití se objednává a na baru si můžete objednat cokoliv i na pokoj.

Služby hotelu
Milý a ochotný personál. “Domácké" jednání.

Pláž
Ta tu žádná není, není tu přístup k jezeru.

Alena K., 07.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 3.10.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Elisa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pohled na Lago z procházky 7 fotografií

Celkem: 9,3 Výborná dovolená spojující hory i koupání v jezeře. Krásné prostředí, výhledy i počasí.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená spojující hory i koupání v jezeře. Krásné prostředí, výhledy i počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké apartmány, čisté a moderně vybavené s teráskami na venkovní posezení.

Strava
vlastní

Služby hotelu
žádné

Pláž
Pláž čistá, oblázková, málo lidí v září.

Naděžda B., 02.10.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Residence Oasi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lago 2 fotografie

Celkem: 6,6 Nebylo špatně, ale neni to místo, na které by se chtěl člověk vrátit.

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nebylo špatně, ale neni to místo, na které by se chtěl člověk vrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel působí mírně zanedbaným dojmem. Chtělo by to investovat do oprav. Pokoje byly čistě uklizeny.

Strava
Strava byla chutná, ale zaměřená na německé turisty.

Služby hotelu
Služby přiměřeně ceně. Pouze po odjezdu z hotelu jsme měli dva telefony z recepce, kde nám tvrdili, že nemáme zaplacen účet na 24 Eur, který jsme uhradili kartou a až při třetím telefonátu si to ověřili a omluvili se.

Martina Laryšová, 25.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: La Limonaia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborná lokalita. Východní pobřeží Lago di Garda doporučuji. Návštěva měst Bardolino, Garda, Verona, ... Přes léto možnost koupání přímo...

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná lokalita. Východní pobřeží Lago di Garda doporučuji. Návštěva měst Bardolino, Garda, Verona, ... Přes léto možnost koupání přímo v kempu. Pro rodinu s dětmi, pro páry jako výchozí místo pro objevování krás Itálie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasická 'chatka'. Terasa s posezením. Vybavení kuchyňského koutu skoro jako doma. Parkovací místo přímo před ubytováním. Poplatky za povlečení (můžete si vzít vlastní), závěrečný úklid osobně nebo za poplatek.

Strava
Pobyt bez stravy. Italská jídla jsou vyhlášená. Všechny restaurace top. V kempu restaurace - působí jako restaurace, vzhledem k množství turistů možná trošku přístup jako v jídelně. Obchod s čerstvým pečivem přímo v kempu.

Služby hotelu
---

Pláž
Pod kempem hezký přístup k jezeru. :)

Anonym, 24.09.2019, Datum pobytu: 18.9. - 21.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Camping Bella Italia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jedna z nejlepších dovolených.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejlepších dovolených. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný, klidný, čistý hotel.

Strava
Výborná, pestrá, velké množství zeleniny a ovoce.

Služby hotelu
Velká spokojenost, bike room - vybavenost ,jakou jsme nikde neviděli, i s pánskými a dámskými sprchami.

Pláž
Kamenitá,voda čistá,na polovinu září docela teplá.

Ilona M., 24.09.2019, Datum pobytu: 8.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Parkhotel Jolanda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 to co jsme očekávali jsme zhruba dostali

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
to co jsme očekávali jsme zhruba dostali Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bylo stejné jako to bylo při naší minulé návštěvě

Strava
byla méně pestrá než byla při naší minulé návštěvě

Služby hotelu
minule byla lepší obsluha u baru

Pláž
žádná de facto neexistuje

Lenka Plzáková, 23.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 19.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Maraschina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi dobrý hotel, většina hostů z Německa, proto je kvalita služeb na úrovni. Drobné nedostatky se našli, ale silně převažují pozitiva.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý hotel, většina hostů z Německa, proto je kvalita služeb na úrovni. Drobné nedostatky se našli, ale silně převažují pozitiva. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohužel jsme nedostali pokoj s balkonem, ale jak nám bylo řečeno "lepší pokoj” než který byl ve smlouvě, a to s terasou. Takže na jezero vidět nebylo. Jinak pokoj byl velmi moderní, vše funkční, hezky zrekonstruované. Do restaurace 3 minuty, k bazenum 2-3 minuty, parkoviště téměř za rohem.

Strava
Nejsilnější stránka hotelu. Snídaně i večeře perfektní, dokonce lepší než v Dubaji. Opravdu velmi široká a každý den se měnící nabídka bufetu. Pouze restaurace a la carte byla překvapivě jen dalším bufetem.

Služby hotelu
S 2letou dcerou jsme na žádný problém nenarazili - jídelní židličky, dětský bazén, hřiště, skákací hrad, přistýlka - vše OK. I dezinfekci a náplasti měli :)

Pláž
Hotel měl 1 vnitřní a 3 venkovní bazény, behem našeho pobytu - září - voda teplá na koupání. Jezero je cca 10minut chůze podél krásného potůčku, voda samozřejmě studenější, ale dalo se. Pláž u jezera i okolí bazénu velice čisté a udržované.

Martin S., 23.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 19.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Royal Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Klid, poloha kousek od pláže, přístavu, centra, my jsme měli i nádherný výhled na jezero z terasy, parkování pod hotelem. Dobrá lokalita...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klid, poloha kousek od pláže, přístavu, centra, my jsme měli i nádherný výhled na jezero z terasy, parkování pod hotelem. Dobrá lokalita pro start na řadu poznávacích výletů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, dostatečně vybavený, čistý, každodenní úklid, terasa s výhledem super.

Strava
Strava výborná. Avšak chvíli nám trvalo než jsme pochopili systém vydávání večeří ( formou švédského stolu, 2 servírované chody). Personál vynikající- vždy ochotný, usměvavý.

Služby hotelu
Parkování super pod hotelem, venkovní bazén s čistou osvěžující vodou, personál na recepci velmi ochotný.

Pláž
Do 100m od hotelu. Pláž z drobného štěrku, vstup do vody pozvolné nebo přes velké kameny. Pláž čistá, každodenné uklízená. Voda chladnější než u moře:-), ale velmi osvěžující. Nejkrásnější zážitky z pláže mám po ránu, cca v 8 hodin, kdy jsem si tam užíval klid a nádherný pohled směrem na Rivu připomínající norské fjordy.

Martin S., 22.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 16.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Alexander

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)