Recenze hotelů
Lago di Garda - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Holidays were perfect, Limone is very nice and it's close to Riva di Garda(20min on car), to Sirmione it will take around 90 min. Lake...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Holidays were perfect, Limone is very nice and it's close to Riva di Garda(20min on car), to Sirmione it will take around 90 min. Lake and mountains are very nice, alot of places to visit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel is situated close to road and you can park at hotel parking. Not to all hotels at Limone are accessible with car...

Room was with balcony with view on lake it was very nice. Unfortunately there were no air conditioning. Nevertheless in room we were only sleeping at late night so it's not so big issue.

Strava
Breakfast is good. Dinner is cheap but quality not so good. Better option is to order directly from their menu, not from menu for dinner.

Služby hotelu
Parking is free but not always they have free space. Swimming pool is good at hotel.

Pláž
Lake is very nice, water is clean, water a bit cold.

Anonym, 17.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Europa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 pohodová dovolená, vstřícný personál

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
pohodová dovolená, vstřícný personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
starší vybavení, ale praktické a prostorné pokoje

Strava
chutné jídlo, s velkým výběrem příloh zeleniny a ovoce

Služby hotelu
služby hotelu dostačující, každodenní úklid

Pláž
jelikož tento hotel je dost daleko od jezera (8 km) do velkého táhlého kopce ,dostupnost proto stížená, ale jde se pohodlně dostávat autem, jejich MHD a pro otrlejší na kole

Romana T., 16.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Parkhotel Jolanda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme naprosto spokojeni prakticky se vším. Naše nejlepší dovolená. Určitě se vrátíme.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme naprosto spokojeni prakticky se vším. Naše nejlepší dovolená. Určitě se vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal 4*. Klimatizace lednice vše fungovalo, bylo čisté. K dispozici 2 bazény. Každý druhý večer posezení při hudbě. Slovensky mluvící mladík na recepci - milé překvapení, pomohl se vším, na co naše naše slabá angličtina nestačila.

Strava
Jedním slovem úžasné. Večeři jde absolvovat ve dvou restauracích. Jedna z nich se soustředí jen na italské speciality. Obě byli vynikající.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
300-400 metrů pláž - oblázky. Pláž čistá, nepřeplněná. Krásné okolí. Všude čisto. V městečku kavárny, obchody, příjemná nepřeplněná atmosféra.

Zdeňka P., 15.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Royal Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Úžasná dovolená, pokud ještě někdy pojedeme do této oblasti, pak určitě zase do tohoto hotelu.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, pokud ještě někdy pojedeme do této oblasti, pak určitě zase do tohoto hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou starší, ale dost velké a čisté. Klimatizace moc nefungovala, ale mohli jsme spát s otevřeným balkonem. Jediné co bych vytkla je ze ručníky pachly octem, zřejmě dávají místo aviváže.

Strava
Tak jídlo bylo naprosto nejlepší co jsem zatím na dovolených mela. Za týden mam tak o tři kila víc. Dvoje těstoviny, výběr mnoha salátů, maso, ryby, dezerty, jedno lepší než druhé.

Služby hotelu
Strašně fajn personál, všichni mluvili anglicky a byli velmi napomocni a ochotni, usmívali se, po dovolené v Rakousku kde jsme si připadali jak obtížný hmyz to bylo jako v ráji.

Pláž
Dobrá pěší dostupnost do Limone sul Garda, což je nádherné městečko primorskeho typu s krásnými čistými plážemi. Že všech měst kolem Gardy co jsme navštívili se nám Limone líbilo nejvíc. U hotelu je bazén, velký a čistý s výhledem na jezero. Do jezera si určitě vemte boty do vody.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: La Limonaia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 3,8 Celkový dojem nic moc. Nebylo to úplně podle našich představ. Měli jsme vybráno něco jiného a toto nám bylo nabídnuto jako dostupná...

  • 3 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem nic moc. Nebylo to úplně podle našich představ. Měli jsme vybráno něco jiného a toto nám bylo nabídnuto jako dostupná alternativa. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování - mobilní domek. Za cenu, kterou jsme zaplatili dost mizerné (loni jsme měli za stejnou cenu úplný luxus). Stručně řečeno MH byl v rozkladu. Kuchyně - baterie u kuchyňského dřezu se tak hýbala, že bylo jen otázkou času, kdy zůstane někomu v ruce. U největší plotýnky na sporáku nefungovalo zapalování. Kuchyně nebyla dostatečně vybavena - chybělo některé náčiní např. naběračka (polévku jsme si museli nabírat lžící, nebo jíst z jednoho hrnce jako před sto lety). Lednice se snad ještě nikdy neodmrazovala - taková tam byla vrstva ledu na výparníku.

Koupelna - ve sprchovém koutu byla u baterie díra cca 2x2 cm. Prkýnko na WC bylo rozpraskané, sednout si na něj bylo dost riskantní. Divím se, že nedošlo k úrazu na intimních partiích. Šroubky u věšáků na ručníky byly uvolněné.

Závěrečný úklid byl údajně v ceně, ale v domku se pořádně neuklízelo snad od začátku sezony - všude byly pavučiny, pavouci a jiný hmyz. O vrstvě prachu pod postelí nemluvě.

Strava
strava vlastní

Služby hotelu
běžné služby

Pláž
Koupat jsme se chodili k bazénu v kempu. Hygiena u bazénu - v jedné části bazén zapáchal neskutečným způsobem jako kanál. Nedalo se tam vydržet. Na velký počet lehátek u bazénu jen 5 slunečníků - nebylo zajištěno dostatek stínu. Nedá se to srovnat s naší loňskou dovolenou, kde bylo všechno v naprostém pořádku a byli jsme nadmíru spokojeni.

Zuzana R., 13.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Camping Toscolano

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, vše vyšlo na 1.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, vše vyšlo na 1. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý velmi příjemný hotýlek, pokoje standardni, ale čisté, krásná zahrada okolo hotelu, bazén perfektní, klidné místo.

Strava
Stravování výborné, snídaně velký výběr všeho, večeře 3 chodové menu, výběr vždy den dopředu, ze dvou předkrmů a dvou hlavních chodů. Vše nám chutnalo. Dezerty výborné.

Služby hotelu
Velmi ochotný personál, úklid pokojů každý den, možnosti občerstvení i během dne.

Pláž
Menší příjemná pláž kousek od hotelu, jen se musí jít přes frekventovanou silnici. Krása jezera to ale vynahradí.

Dana Černá, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Livia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7,6 Príjemný hotel hneď pri jazere, čo považujem za veľkú výhodu. Avšak v okolí je len jeden bar/bistro. Do najbližšieho mestečka Torri del...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Príjemný hotel hneď pri jazere, čo považujem za veľkú výhodu. Avšak v okolí je len jeden bar/bistro. Do najbližšieho mestečka Torri del Benaco je to 20 minút chôdze popri jazere. Personál v hoteli bol milý a celkom ochotný (mali sme problém s klímou), ktorý riešil po niekoľkých upozorneniach výmenou izby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Boli sme ubytovaní v novšej časti hotela (vyššia cena), takže môžem zhodnotiť len tento typ izieb. Vybavenie působilo pomerne novo, denne bola izba uprataná. Nemáme sa na čo sťažovať, odpovedajúce cene. Klíma mala fungovat centrálne, nám však nefungovala celý prvý deň a noc, z toho dôvodu sme dostali upgrade na izbu s výhľadom na jazero.

Strava
Jednoduchá, ale chutná a pestrá odpovedajúca cene. Na výber z viacerých jedál na raňajky i večeru. Večera pozostáva z troch chodov.

Služby hotelu
Nevyužili sme nic naviac okrem základých vecí.

Pláž
Pláž je hneď pri hoteli, ale musí sa na ňu prejsť cez frekventovanú cestu. Inak je príjemná, s malým mólom.

Alica P., 13.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Internazionale

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolená nádherná, po odstranění počátečních problémů s ubytováním

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nádherná, po odstranění počátečních problémů s ubytováním Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj,který nám byl prirazen, byl situovan s výhledem do skály, napáchal, působil nepříjemně. Po zaplacení 90 Eur nám byl pokoj vyměněn!!!

Strava
Strava výborná, pouze pečivo nic moc

Romana H., 12.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Internazionale

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Celkove je Limone krasne mestecko, hotel je cisty, plaz je blizko. My jsme teda nemeli stesti na pokoj, coz nas mrzelo a co se jidla tyce...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkove je Limone krasne mestecko, hotel je cisty, plaz je blizko. My jsme teda nemeli stesti na pokoj, coz nas mrzelo a co se jidla tyce tak priste uz jedine polopenzi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je pekny, cisty, na dobrem miste u plaze. Meli jsme zaplaceny pokoj s balkonem a s bocnim vyhledem na jezero, nechteli jsme spolecnou terasu a proto jsme dostali pokoj se spolecnym balkonem pro 3 pokoje v rohu, odkud nebyl vyhled na jezero. Hodne velke zklamani spis ze strany Invie, kdybychom o tom byli informovani, tak bychom zvazovali i jiny hotel. Nejeli jsme na dovolenou, abychom koukali ze spolecneho balkonu do silnice. Cast na spani a kouprlna byly oddeleny pouze posuvnymi dvermi, ktere se nedaly navic ani dovrit.

Strava
Meli jsme polopenzi, snidane byly suprove, velky vyber. Vecere nas teda vylozene zklamaly, nejvic trpela priteliva dcera, byt to byl hotel vhodny i pro male deti, za cely tyden pro ni bylo vhodne pouze jedno jidlo. Vecere jsou navic pozdeji, od 19h. Pro dite, ktere je bezne navykle chodit v 19h to nebylo uplne prijemne. Mala mela hlad, byla hlavne o polevkach. System objednavani jidel na dalsi den byl zmateny, personal to pokazde vysvetlil jinak. Opet vidim chybu na strane Invie, kdybychom o tom vedeli, zaplatime si pouze snidane. V mestecku je nespocet skvelych restauraci.

Služby hotelu
Hotel je krasny, cisty a udrzovany. S otravnyma uklizeckama, ktere vam vysypou cele sve zivotni nestesti (a kazdy den to opakuji), musi ale clovek pocitat i tady.

Pláž
Plaz se nachazela pod hotelem. Jen prechazeni pomerne frekventovane a neprehledne silnice u hotelu teda nebylo uplne prijemne.

Anonym, 07.08.2019, Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Alexander

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)