Recenze hotelů
Ischia - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 V Galidonu jsme byli již podruhé a určtě ne naposled. Vloni jsme chtěli trochu změnu a jeli do hotelu Santa Maria jen proto že byl u...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Galidonu jsme byli již podruhé a určtě ne naposled. Vloni jsme chtěli trochu změnu a jeli do hotelu Santa Maria jen proto že byl u pláže, ale nestálo to za to s Galidonem se nedá ani srovnat. Úcta ke klientům, perfektní servis jediné co bych zmínila bylo množství malých italských dětí ,které se dost nevybíravým způsobem chovali hlavně večer, počítali jsme že v hotelu bude spíš starší klientela, ale to asi zaleží na období. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní pokoje prostorná koupelna čistota denně povlíknuté postele dostatek ručníku, terasa do zahrady

Strava
jídlo vynikající, výběr ze tři možnosti, předkrm formou bufetu ráno i večer, denně desert ktrý se do nás už většinou nevešel. Moc příjemný byl bar u bazénu kde bylo od 10.h ráno do 22.h večer zdarma víno káva džus i pivo

Služby hotelu
k dispozici v hotelu byly i masáže,které jsme ale nevyužili

Pláž
Doprava na pláž hotelovým busem ráno a večer, na veřejné pláži jsme byli pouze jednou protože tam nebylo místo a dát 30 euro za deštník a lehátka bylo dost, raději jsme za 35euro byli v termálech Poseidon kde za ty peníze máte k dispozici 25 termálních bazénu toalety sprchy deštník lehátka i volný přístup do moře

Dana Síkorová Linhartová, 18.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolenou jsme kupovali týden před odjezdem,původně jsme chtěli jinou,ale byla již obsazena a tak jsme vzali tento hotel hlavně kvůli...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme kupovali týden před odjezdem,původně jsme chtěli jinou,ale byla již obsazena a tak jsme vzali tento hotel hlavně kvůli tomu,že byl u pláže ,protože jsme měli sebou malou vnučku.Můžu říci,že jsme byli velice spokojeni,všude bylo blízko a celkově to bylo vhodné pro malé dítě.Navštívili jsme botanickou zahradu a krásným výhledem do okolí a vnučce se tam velmi líbilo.

Jediným problémem bylo,že jsme měli jak na příletu,tak na odletu zpoždění,což bylo s malým dítětem trochu náročné,ale za to CK nemůže.Celkový dojem je opravdu pozitivní,doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni v menším pokoji s přistýlkou situovalém s výhledem do vnitrobloku,což bylo výhodou,bylo tam ticho a klid a vnučka mohla klidně spát.Pokoj byl každý den uklízen,ručníky vyměňovány,jen jsem postrádala v koupelně podložku na nohy,musela jsem použít vždy ručním,abychom nestáli na podlaze při vycházení ze sprchy.

Jinak žádné problémy s pokojem nebyli.

Strava
Strava byla ráno formou výběru,myslím,že si každý vybral,vše bylo doplňováno,personál byl ochotný.Večeře byly servírované,jídla byl dostatek,hlad jsme neměli.

Služby hotelu
Z hotelu bylo všude blízko,do obchodů,na pláž do restaurace na zmrzlinu,velikou výhodou bylo,že se jednalo o malý hotel,kde byl opravdu klid,což oceňuji vzhledem k naší čtyřleté vnučce.

Pláž
Pláže byly přeplněné hlavně místními lidmi a drahé,takže jsme leželi u bazénu a chodili se koupat do moře-nebyl to žádný problém,moře jsme si všichni užili i bazénu jak venkovního,tak vnitřního s teplou vodou.Jen by možná chtělo více uklízet u bazénu-když byl jeden den vítr,bylo tam napadané listí a v okolí bazénu taky.Ale voda vyla čistá a teplá,lehátek dostatek jak na ležení,tak na sezení.

Anonym, 18.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Santa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Nádherná dovolená, výborná organizace zájezdů

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, výborná organizace zájezdů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování uspokojivé, velmi čisté, pokoj bez balkónu, ale na přespání to stačilo.

Strava
Strava výborná, dobrý výběr všech chodů. Jen tradiční doba večeře v Itálii je problematická pro středoevropana.

Služby hotelu
Veškeré hotelové služby v pořádku. Až nadstandartní.

Pláž
Pláž dostupná kyvadlovou dopravou od hotelu, v srpnu přeplněná, ale krásná. V hotelu několik termálních bazénů. Vnitřních i venkovních.

Hana R., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: San Marco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Hotel pěkný, personál vynikající.

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkný, personál vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý hotel, úklid každý den. Ale to je samozřejmostí. Personál hotelu příjemný a ochotný.

Strava
Strava odpovídala navštívené zemi. Jen pro nás večeře moc pozdě. Nejsme zvyklí jíst v 8 ráno snídaně a večeře až v 19.30. Ale dala se vyměnit za oběd.

Služby hotelu
Služby hotelu vynikající.

Pláž
Pláž bývala plná lidí, ale to bylo tím, že byla docela malá. Chyběla tam sprcha na opláchnutí nebo aspoň kohoutek s vodou na opláchnutí nohou od pisku.

Dana Rozsypalová, 13.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jsem velice spokojen.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsem velice spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování výborná, za příplatek 100 EU v recepci jsme dostali pokoj v hlavní budově a s balkonem a také s výhledem na moře.

Strava
Množství a kvalita stravy odpovídala ceně. Itálie je potravinová velmoc, co se týče potravinových produktů. Strava byla light inclusive, snídaně a oběd nebo večeře, co se vybralo. Nealko pití k tomu zdarma. Dal se vybrat oběd a na večeři pěšky do Foria. Tam bylo spousta restaurací a barů. Záleželo na volbě.

Služby hotelu
Hotel měl dva termální bazény, jeden venkovní a jeden vnitřní s teplou vodou. Od takových bazénů se ani k moři moc nechtělo. Voda v bazénech čistá. Nemělo to chybu

Pláž
K pláži to bylo asi 15 minut pěšky po úbočí s výhledem na moře nebo hotelovým minibusem. Veřejná pláž o víkendu byla plná Italů, místo bylo pouze v placených Poseidonových lázních, 35EU na osobu za den. Ale byly k tomu lehátka a slunečník, dle výběru. Nemělo to chybu.

Alexander Ondo, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 spokojenost

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj za příplatek - prostorný s balkonem a koupelnou a vyhlídkou na moře. Před ním zahrada soukromníka (zemědělce), který ráno v 5 začínal pracovat,vše bylo slyšet při otevřeném balkónu. Do sousedního pokoje přijeli Italové se dvěma psy, které tam nechávali a jeden ze psů bez přesání 2 - 3 hod štěkal, než zase přišli je venčit. Nedalo se odpočívat. Recepce se nám omluvila, přestože je upozorňovali - nic se nezměnilo.

Strava
vynikající, dostatek, přidávali u večeře, výběr ze tří jídel. Ranní snídaně při odjezdu slabá.

Služby hotelu
hotel měl dva bazény. venku a uvnitř. Oba byly termální, u kterých byli stále hluční Italové (krom siesty). Na recepci jsme si mohli koupit lístky na dopravu. Denně úklid pokojů, ručníky měnili ob den. Čistota všude.

Pláž
k nejbližší městské písčité pláži se šlo asi 15 minut z kopce. Další pláž byla o 10 minut dál, kde se dali zakoupit lehátka se slunečníkem. Vstup do moře kamenitý. Moře čisté, průzračné.

Jana L., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Park Victoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Celkově spokojenost,,personál příjemný, obsluha v restauraci milá a rychlá.(i snaha mluvit česky).

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojenost,,personál příjemný, obsluha v restauraci milá a rychlá.(i snaha mluvit česky). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel starší, jednodušší, líbil by se mi , kdyby byl technicky v pořádku ( např. protékající sprcha), Vytíráno a stláno bylo každý den, výměna osušek a ručníků probíhala také každý den (škoda jen, že jsem je musela používat i na vytírání podlahy právě kvůli nedokonalému sprchovému koutu)

Strava
Jídlo v hotelů lepší průměr. Snídaně formou švédského stolu, tak si každý něco najde. A zajímavá forma polopenze, která se mi líbila, a to u snídaně možnost výběru ze dvou jídel, (o dvou chodech + dezert),ale především možnost každý den ráno zvolit, zda půjdu na oběd nebo večeři, což bylo příjemné při plánování výletů..Za velmi negativní považuji fakt, že nádobí (především to bylo vidět u snídaně, kdy si člověk bral prázdný talíř) bylo mokré a i ne zcela čisté. I v jídle jsme párkrát objevily nepříjemné věci jako je vlas apod., netroufám si domýšlet, co to ještě mohlo být..

V blízkosti hotelu výborná malá pizzerie s příjemnou obsluhou,slušnými cenami a opravdu vynikající pizzou :-)

Služby hotelu
Venkovní bazén se sladkou vodou příjemný, každý večer znovu chlorovaný, nicméně by neškodilo vyčistit dno. To samé se dá říct o vnitřním bazénu s thermální vodou.Lehátka a slunečníky u bazénu k dispozici zdarma.

Pláž
Pláž mne zklamala, ale to je můj subjektivní dojem. V okolí hotelu jsou privátní uzoučké pláže, na které jsou narvána lehátka a slunečníky ve třech řadách, těsně vedle sebe a za velmi vxsokou cenu (10EUR v době našeho pobytu) a to bez možnosti lehátka nevyužít. Chcete-li se pouze vykoupat a odložit na pláži boty či ručník, jste okamžitě hlídači pláží vyháněni, že to nelze. Veřejný úsek pláže, kde to šlo, měl tak max 30 m a byl toálně narvaný, deka na dece. Čili nejlepší řešení bylo opalovat se u bazénu a k moři se skočit jenom vykoupat a vrátit se zpět. Anebo odjet na jinou pláž dále od hotelu,ale měla jsem dojem, že je to všude stejné..Moře samotné čisté (+ řasy) a nejlepší bylo vykoupat se po ránu, když v něm nikdo nebyl :-) (Ale i tak hlídači pláží obtěžovali, že je třeba se koupat pouze ve veřejném úseku (nevím, jestli mají pronajatý i ten kus moře před "svou"pláží....)

Jitka G., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Santa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolenou jsme si užili, ostrov je krásný. Navštívili jsme Poseidonovy zahrady. Určitě to stojí za to. Termální bazény i zahrada jsou...

  • 8 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, ostrov je krásný. Navštívili jsme Poseidonovy zahrady. Určitě to stojí za to. Termální bazény i zahrada jsou skvělé. Výlet k moři, kde vytékají horké termální prameny byl fajn, spolu s římskými lázněmi a pěknou pláží. Krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji je vše co potřebujete, krásná terasa. Hotel posazený v zahradách, klid a pohodlí, termální bazény. Moc hezký.

Strava
Večeře o dvou chodech, výběr ze tří jídel, snídaně bufet. Určitě se dá vybrat.

Služby hotelu
Služby OK

Pláž
K pláži od hotelu tam je to v pohodě, krásný výhled. Hodně schodů, pozvolně, dopoledne stínem. Z pláže jsme do hotelu jezdili hotelovým busem. Veřejná pláž Citara byla přeplněná. V moři dost velké kameny. Na ostrově jsou ale i jiné pláže. Moře pod Poseidonovýma zahradama je krásné, čisté.

Vlasta T., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Zájezd doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel 3*, čistý, klidné místo, krásná zahrada. 3 termální bazény - krásné, čisté. Vše v pořádku.

Strava
Výborná italská strava.

Pláž
Na pláž jezdí hotelový minibus 4 x denně, zdarma. My jsme chodívali pěšky - po pěšině a schodech.

Petra P., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 celkově jsme byly s ppbytem spokojeni jen si myslíme že jsme nedostali to, za co jsme si zaplatili a celkový přístup cestovní kanceláře

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
celkově jsme byly s ppbytem spokojeni jen si myslíme že jsme nedostali to, za co jsme si zaplatili a celkový přístup cestovní kanceláře Zobrazit celou recenzi

Strava
strava byla dobrá ale nedostali jsme to ,co jsme si zaplatili,zaplatili jsme si light Inclusiv 3x jídlo ale tento hotel tuto variantu nemá jen polopenzi 2x jídlo,když jsem toto řešil na místě v Itálii a volal jsem na cestovní kancelář Invia ,nikdo tuto záležitost semnou řešit nechtěl a vymlouvali se na prodejce atd.samozřejmě s odkazem že se mi někdo určitě ozve samozřejmě se mi po celou dobu pobytu nikdo neozval ,byly jsme všichni zklamaní přístupem cestovní kanceláře a rozhodli jsme se že s touto spolčností už asi nikdy spolupracovat nebudeme což nás velice mrzí

Služby hotelu
služby hotelu byly dobré v kvalitě 3 hvězdičkového hotelu personál příjemný a ochotný

Pláž
pláže čisté a udržované moře krásné teplé a čisté

Josef Holdy, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)