Recenze hotelů
Ischia - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Priplatili sme si ešte pri kúpe zájazdu za to, aby sme boli ubytovaní v areálu, blízko jedálne, bazénov. Tento hotel je rozprestretý v...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Priplatili sme si ešte pri kúpe zájazdu za to, aby sme boli ubytovaní v areálu, blízko jedálne, bazénov. Tento hotel je rozprestretý v rozsiahlom areáli, krásnom ????. Zo začiatku pre nás nezvyčajné, boli sme trocha dezorientovani, ale rýchlo sme si zvykli Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavenie jednoduché, menšie.

Strava
Výborná, dostatok. Len nepríjemnosť, pegas tour garantovať nápoje v cene. Každý večer sme sa museli tvrdo domáhať, bolo to veľmi nepríjemné. Radšej táto ponuka nemusela v cestovke byť, v hoteli to vnímali neštandardné a my sme sa cítili trápne

Služby hotelu
Všetko za poplatok, milí, ochotní... Ale treba si všetko overiť, a potvrdiť

Vladimíra D., 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Mediterraneo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Hotel kvalitou ubytování odpovídá spíše třem hvězdám, přístup personálu byl až na výjimky netečný až arogantní. Jídlo bylo velkým...

  • 3,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel kvalitou ubytování odpovídá spíše třem hvězdám, přístup personálu byl až na výjimky netečný až arogantní. Jídlo bylo velkým zklamáním. Hezké jsou bazény a přední část zahrady. Největším problémem je - a nebyli jsme rozhodně sami - že hotel nepřiděluje pokoje dle objednávky. Místo hlavní budovy (požadováno kvůli méně pohyblivým účastníkům zájezdu) jsme byli ubytováni v zadní části areálu, kam se chodilo členitým terénem - nahoru dolů - a v pokojích, které byly v dosti dezolátním stavu a přestěhováni až téměř po dvou dnech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První pokoj byl tragický - netekla teplá voda, nefungovala klimatizace, sprchová hlavice držela jen díky izolepě a úklid měl k dokonalosti daleko - na toaletě byly na zemi žluté fleky apod.

Strava
Byli jsme v Itálii, a tak jsme se těšili na vyhlášenou kuchyni. Tato očekávání však zdaleka nebyla naplněna. Jako Čechy nás posadili "do kouta", kde usazovali víceméně jen Čechy, Slováky a Rusy. Snídaně byly monotónní - každý den totéž - a kvalita kávy tragická. Ta se prakticky nedala pít. Každý den ze zeleniny pouze rajčata, vejce jen natvrdo a ovoce v podobě kompotu. Večeře byly o čtyřech chodech - nejlepší byl studený bufet, ale ochucení jídel bylo nedostatečné. Servírované jídlo nestálo za moc a jídla se často opakovala (vaječná omeleta). Nejhorší byla pomalá obsluha - ve vydýchaném koutě odkud byl slyšet třískot talířů v kuchyni, jsme tak byli nuceni trávit večeří i dvě hodiny času.

Služby hotelu
Neochotná nebo nekompetentní recepce a svévolné umisťování hostů do horších než zaplacených typů pokojů. Netransparentní rozdělení pokojů dle typu ubytování - pokoje cca 600 metrů od hlavní budovy v zadní zahradě dle slov personálu patřily k hlavní budově... Vyčníval Argentinec, který hovořil asi šesti jazyky včetně češtiny. Ten byl velice milý a ochotný. Dobrou službou je odvoz na pláž hotelovým minibusem. Chybí ale celkově informovanost o službách hotelu, informace nejsou na pokojích, je třeba si je vyžádat na recepci stejně jako plánek hotelového areálu.

Pláž
Veřejná pláž Citara je - ostatně jak je v Itálii zvykem - velice malá, zbytek jsou placené pláže restaurací, kde si je třeba pronajmout lehátka a slunečník. Ale písek je tak akorát hrubý, celkem čistý a voda průzračná a příjemná, trochu prudší vstup do vody hned zkraje. Na pláž se dá dojít celkem snadno i pěšky přes areál hotelu Sorriso, ale cesta nahoru je výrazně těžší :-) Využívali jsme hotelovou dopravu. Na pláži nejsou veřejné záchody, je třeba využívat plážové restaurace.

Anonym, 13.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Mediterraneo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená byla skvělá, nedá se za jeden pobyt zvládnout projít všechny památky a termální parky. Jedna návštěva ostrova určitě nestačí....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá, nedá se za jeden pobyt zvládnout projít všechny památky a termální parky. Jedna návštěva ostrova určitě nestačí. Vřele doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový pokoj byl čistý s kvalitním hygienickým zázemím a prostorným balkonem ,který je za příplatek.

Strava
Strava výborná s velkou rozmanitostí.

Služby hotelu
Hotel je vybaven dvěmi bazény, jedním vnitřním termálním, venkovnim minerálním a prostornou zahradou s lehátky na odpočinek.

Pláž
Pláž je písečná, vzdálená cca 700 m od hotelu . Jsou zde i placené služby zapůjčení lehátek a slunečníků.

Václav Zach, 08.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Park Victoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 krásna dovolenka v peknom kľudnom prostredí termálneho ostrova

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
krásna dovolenka v peknom kľudnom prostredí termálneho ostrova Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie vyhovujúce v plnej miere

Strava
vynikajúca kuchyňa s domácimi špecialitami

Služby hotelu
horúci krytý bazén v hoteli, vonkajší bazén s príjemne teplou vodou ponúkajú relax aj mimo termálnych parkov a pláži

Pláž
20 minútová prechádzka na jednu z najväčších pláži nie je na prekážku, skôr ponúka množstvo pekných výhľadov

Jolana T., 07.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Park Victoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Myslím, ze jedno z nejhezčích míst, kde jsem byl.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Myslím, ze jedno z nejhezčích míst, kde jsem byl. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše naprosto v pořádku, velmi klidně místo. Působící, řekl bych až harmonicky. Proste paráda.

Strava
Ubytování jsme měli bez stravy, takže nemohu hodnotit.

Služby hotelu
Služby vynikající každý druhy den výměna ručníků. Cokoliv člověk potřeboval mohl si říct a bez problému bylo poskytnuto.

Pláž
Pláž byla naprosto krásná. Výborný Přístup do moře.

Jan Palko, 02.10.2019, Datum pobytu: 13.9. - 29.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Residence Palummera Forio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkově úplně super dovolená, už se těšíme na příště

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově úplně super dovolená, už se těšíme na příště Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku, jen čím dál tím menší pokoj

Strava
Strava v pořádku, jen občas studená, ale vynikající

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku

Pláž
bohužel přístup na pláž byl, ale nebylo možno být na pláži bez zaplacení lehátka

Kateřina, 02.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Cesotta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Celkový dojem z ostrova Ischia velmi pozitivní. Ostrov má příjemné klima, členité pobřeží, spousta zeleně, čisté moře. Městečka jsou...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z ostrova Ischia velmi pozitivní. Ostrov má příjemné klima, členité pobřeží, spousta zeleně, čisté moře. Městečka jsou malebné, uličky s krámky, kavárny, restaurace. Je tu spousta památek, termální parky,botanické zahrady, pěší treky, výlety lodí či busem, který jede kolem celého ostrava - každý si najde,co se mu chce zrovna dělat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo tříhvězdičkovému hotelu. Hotel není nejnovější, ale velmi dobře udržovaný. V celém areálu a na pokoji bylo čisto. Uklízelo se každý den, ručníky a povlečení měnili často. V areálu u bazénu k dispozici bar po celý den. Krásná udržovaná zahrada.

Strava
Strava v hotelu byla skvělá. Bufetová snídaně, hodně sladkých koláčků (nepřekonatelné byly zvláště teplé croissanty), sýry, salámy, vejce, hodně ovoce, džusy, káva, čaj.Večer zeleninový samoobslužný bufet ze syrové a grilované zeleniny. Pak další chod těstoviny, rizota nebo kdo chtěl jen polévku, jogurt, omeletu něco lehčího. Druhý hlavní chod maso nebo ryba s přílohou. Na závěr dezert, zmrzlina, ovoce. K večeři v ceně polopenze víno a voda. Víno je lehké stolní, ale chutné.

Služby hotelu
V hotelu byli všichni velice příjemní. Od recepčních, pomocného personálu, přes čísníky až po vedoucího restaurace. Velice ochotní číšníci, pan vedoucí vždy s hosty promluvil pár slov. Starali se skvěle. I když celý den obsluhovali, byli stále usměvaví a ochotní. Termální bazény v areálu hotelu jsou skvělý bonus, zvláště, když není možnost jít se koupat do moře ( 2 dny po bouřce byly velké vlny na moři).

Pláž
Chodili jsme se koupat do zálivu k Poseidonovým zahradám. Pláž není moc veliká, tak odhadem 300 m, je tu příjemný písek, pozvolný vstup. Pláž má částečně soukromé sektory k hotelům nebo termálnímu parku, takže se ještě zmenšuje. V našem termínu nebylo úplné parno, takže lidí bylo docela málo, ale v sezóně, když se všichni vydají k moři z ubytovacích zařízení tam musí být narváno. Trochu nás zaskočily vlny. I při ne moc velkém větru byly dost velké, že nebylo bezpečné se jít koupat. Moře krásné, čisté, teplé i na konci září. Jediné trochu mínus bych dala za velké množství arabských, asijských či místních prodejců, kteří celý den rotují na pláži a nahánějí turisty. Každou chvíli vás někdo oslovuje, zda nechcete něco koupit. Když jste na pláži celý den, pak už je to až otravné. Na pláži sem tam nějaké odpadky, takže než si člověk lehne, musí si kolem sebe poklidit. V pořádku a čistotě kolem pláže a ve městě mají značné nedostatky.

Dana Beranová, 01.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6 Ostrov Ischia nesklamal naše očakávanie.Je tu hodne vecí na videnie a poznávanie.Na to ten týždeň nestačí.Nádherné sú Poseidonove...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ostrov Ischia nesklamal naše očakávanie.Je tu hodne vecí na videnie a poznávanie.Na to ten týždeň nestačí.Nádherné sú Poseidonove záhrady.Doporučujeme navštíviť. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie čisté,pekné,upratovanie každý deň,menenie ručníkov podla potreby.Naprostá spokojenosť.

Strava
Strava bola dobrá,ale raňajky jednotvárne.Ale dalo sa vybrať,nikdo nezostal o hlade.Vcelku spokojenosť.

Služby hotelu
Služby hotelu boli na dobrej úrovni,personál ochotný,snažil sa vyjsť vždy v ústrety.

Pláž
Pláž bola ďalej od hotelu,ale s tým zme počítali,vetšinou sme chodili po termálnych prameńoch.Tak je Ischia i orientovaná.Je to vlastne taký ozdravnopoznávací pobyt.

Tibor L., 01.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Park Victoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dobry

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobry Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající jelikož jsem zde byla několikrát nic ne neprekvapilo

Anonym, 01.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Santa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělý servis, výborná strava, velmi příjemná obsluha.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý servis, výborná strava, velmi příjemná obsluha. Zobrazit celou recenzi

Eliška Pertoldová, 01.10.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Park Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)