Recenze hotelů
Emilia Romagna - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 4,6 hotel i strava průměr - už bych jej nenavštívíla ani nedoporučila

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
hotel i strava průměr - už bych jej nenavštívíla ani nedoporučila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
po příjezdu - ubytování šok - pokoj šířka cca 1,80 , délka 3,30, postele nad sebou - vojenské kovové palandy, bez žebříku na postel se nedalo vylézt (oba jsme důchodci) takže jeden z nás spal na dolní posteli a druhý natlačený na madraci na zemi vedle postele,

v pokoji 1 židle natlačená pod malinkým stolkem před balkonem, tak že jsme tam dva neprošli,

okamžitě jsme situaci řešili s pokojskou a s recepčním, druhý den jsme dostali pokoj odpovídající nabídce,

Strava
snídaně jednotvárné, z pečiva pouze toustový chléb + 1 croasand + perníková buchta

káva a čaj v malém množství na požádání

obedy a večeře - jídlo a jeho výběr dobrý, voda na stole ok, víno měl pouze kdo si řekl - na automaticky

Služby hotelu
průměrné

Pláž
dobrá

Marie Zítková, 26.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Fabio (San Mauro Mare)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ubytovani clkove dovolena probehla na pohodu.:)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytovani clkove dovolena probehla na pohodu.:) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čiste spokojenost.

Strava
stravy dostatek dobré.

Služby hotelu
dobre

Pláž
čista o proti lonskemu roku 2018 mene krabu v moři jsem zaznamenala.

Kateřina Aubrichtová, 25.09.2019, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Rossella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pohoda. 1 fotografie

Celkem: 9,4 Celkově dobré,až na to,že jsme byli vyloženi cca 400 m od hotelu. Řidiči na otázku,kde je hotel odpověděli pouze někde tím směrem....

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dobré,až na to,že jsme byli vyloženi cca 400 m od hotelu. Řidiči na otázku,kde je hotel odpověděli pouze někde tím směrem. Autobusy italské,německé,belgické zajížděly na via Carducci cca 50 m od hotelu Clipper. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Při all inclusive jsme předpokládali nápoje po celý den v ceně a nejenom při obědu a večeři.

Služby hotelu
Bez problémů,velice vstřícný personál

Pláž
Perfektní

Pavel Kysilka, 22.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Clipper

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Útulný hotel aj izbičky, čisté, denne upratané. Personál ústretový. Dovolenka celkom fajn, až na to, že sme na začiatku kvôli balkónu...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Útulný hotel aj izbičky, čisté, denne upratané. Personál ústretový. Dovolenka celkom fajn, až na to, že sme na začiatku kvôli balkónu menili izbu. Najviac sa nám páčilo, že sme si našli nových kamarátov, s ktorými sme trávili výlety aj večerné posedenia. Vyšlo nám aj počasie, čo tiež prispelo k našej spokojnosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v malej izbe, ale postačujúcej, nakoľko sme sa tam zdržiavali veľmi málo. Trošku zvláštna bola iba sprcha, ked sme sa chceli sprchovať, išlo to do celej kúpelne. Čistota na úrovni, upratovanie denne.

Strava
Strava (pre nás) postačujúca. Výborné zeleninové "bufety". Možno trošku by sme privítali obmieňať raňajkové menu - bolo výborné aj postačujúce, ale celý týždeň rovnaké. Večere výborné. Strava nám veľmi chutila aj jej bolo dosť.

Služby hotelu
Služby hotela sme už popísali. Personál ústretový, wifi fungovalo, uteráky vymieňané, prádlo čisté, klima fungovala. Vcelku fajn.

Pláž
Pláž v pohode, nakoľko bol september, aj málo preplnená a číistá.

Jaroslav Polakovič, 21.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Fabio (San Mauro Mare)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Vše dobré,ale nebyl dodržen náš požadavek Výhled na moře,, i když jsme si za něj zaplatili.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše dobré,ale nebyl dodržen náš požadavek Výhled na moře,, i když jsme si za něj zaplatili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobrý

Strava
výborná

Služby hotelu
dobré

Pláž
v pořádku

František Janda, 21.09.2019, Datum pobytu: 12.9. - 17.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Club Hotel Dante

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Pěkná dovolená za přijatelnou cenu.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená za přijatelnou cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i pokoje byly čisté. Každý den probíhal úklid.

Strava
Strava vynikající.

Služby hotelu
Milý personál. Vše v naprostém pořádku.

Pláž
Rychlá dostupnost k pláži - buď se servisem nebo neplacená.

Marcela Zvonková, 19.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Senior

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi krásné prostředí, pěkný hotel.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi krásné prostředí, pěkný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné.

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Velmi ochotný personál.

Pláž
Dostupnost velmi dobrá, pláž převážně čistá. Moře krásné, čisté. Lidí bylo určitě méně než o hlavní sezoně. Což jsme rádi.

Marek Eliaš, 18.09.2019, Datum pobytu: 5.9. - 9.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Jupiter

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi příjemný a ochotný personál. Čisto, každý den měnili i ručníky, což bylo zbytečné. Všechno O.K.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný a ochotný personál. Čisto, každý den měnili i ručníky, což bylo zbytečné.

Všechno O.K. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme s dospělými dětmi v jdenom pokoji. Děti spaly na železné palandě, která se

prověšovala a při jejich otáčení se hýbala. k tomu byl minibalkónek, kam se nevešly všechny

plavky a ručníky. Rozhodně doporučuji pro 4 lidi 2 pokoje.

Strava
Stravování bylo výborné. Švédské stoly ráno na snídani i na večeři. K snídani byl velký

výběr různých sladkých koláčů, croissantů, koblih. Ze slaného bylo jak pečivo, tak tousty,

vejce, vždy 2 -3 druhy slámů, tvrdý sýr, zelenina. Všeho dostatek. K večeři byl velký výběr

předkrmů: několik zeleninovýh salámů,různé pečivo z listového těsta, grilovnaná zelenina ..

Hlavní chod: vždy 2 druhy těstovin, opečené bambory a ryba a k tomu maso (kuřecí, králík,

vepřové, řízek) a zelenina jako příloha (jeden dn hrášk, druhý babymrkvička, další žampiony,

květák ..). 2- 3 druhy zákusků nebo ovoce. Vybral si každý.

Pláž
Pláž nás zklamala. Moře mělké, ohraničené vlnolamy - takže malý prostor na velké množství

lidí. Byli jsme na přelomu srpna a září, v srpnu bylo moře plné stojících lidí - plavat se nedalo.

Pláž od obzoru k obzoru plná sluníků a lehátek (asi 10 sekcí, naše měla cca 800 slunečníků).

Navíc jsou tak blízko sebe, že vás sousedi z obou stran vlastně obtěžují stejně jako vy je. Pronájem sluníku a dvou lehátek 24 Eur na den !! Někdo platil i 28 Eor (žádných 10- 15 Eur

podle propozic). Levnější to možná bylo na více dní. Ale my cestovali a i pršelo. Na neplacných plážích (daleko a maličké) nebyl žádný stín.. Chodili jsme se vykoupat do moře a pak přešli k bazénu u hotelu, kde byly jak lehátka ,tak sluníky.. JInak byla pláž čistá, po bouřce odklizeny

naplaveniny apod. Krásné zázemí šaten, sprch, WC, bazénů a dětských hřišť.

Alena Bansethová, 18.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Senior

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Poměr cena/služba výborný.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena/služba výborný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tmavší pokoj s malým balkonem orientovaným na další budovu - bez výhledu. Přesto hodnotím kladné. Čisté a každý den nové ručníky.

Strava
Výborná snídaně u večeře s bohatým výběrem. Tepla i studená kuchyně. Doporučuji.

Služby hotelu
Ochota a vstřícnost.

Pláž
V blízkosti i neplacené pláže. Placená nejlevnější je 84 - cca 10 eur/den. Dobrý vstup - všude písek. My jsme ale dost chodili a ve vedlejším Gabicce na konci to bylo klidnější.

Rudolf Vzorek, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Senior

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie