Recenze hotelů
Bormio - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Velmi pěkné apartmány, blízko sjezdovek a velmi blízko historické části Bormia.

  • 8 Ubytování
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi pěkné apartmány, blízko sjezdovek a velmi blízko historické části Bormia. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl prostorný, nově a moderně zařízen, s krásným výhledem na město.

Strava
Apartmány jsou bez stravování.

Asi 500 metrů od apartmánu je velmi pěkná restaurace Rasiga s typickými italskými specialitami, ve stylovém prostředí starého mlýna, za příznivé ceny.

Služby hotelu
Čistá a světlá lyžárna s vyhřívanými držáky lyžařských bot.

Sjezdovky
Vstup do lyžařského areálu je cca 1,5 km od apartmánu. U areálu možnost parkování za 3€ / den.

Skiareál má většinu sjezdovek červených, několik modrých, vhodné pro zdatnější lyžaře i rodiny s dětmi.

Dagmar L., 01.04.2019, Datum pobytu: 9.3. - 16.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Rezidence Villa Feleit

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Super poloha hotelu

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Super poloha hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi malý - původně jednolůžkový

Strava
Strava vyhovující, chutná

Služby hotelu
Laxní recepce, ostatní v pořádku

Pláž
Byli jsme na lyžařském zájezdu

Anonym, 21.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 2.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Girasole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Super místo. Jen cesta velmi dlouhá.

  • 7 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super místo. Jen cesta velmi dlouhá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytko super. Jediný problém s topením. Majitel poští topení cca v 17h na hodinu a celou noc netopí. Až zase ráno pustí na hodinu. Toto je opravdu nepříjemné.

Sjezdovky
TOP.

Marcel P., 19.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 16.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Residence Casa Martinelli

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Super 4 dny lyžování

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super 4 dny lyžování Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní apartmán bez problému

Sjezdovky
Bormio - skvělé, Isolaccia - průměr, překvapivě kotvy a pomy, sedačky bez bubliny

Karel C., 18.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 13.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Residence Casa Martinelli

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Je výborně umístěný - blízko centra a obsluha je velmi vstřícná

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Je výborně umístěný - blízko centra a obsluha je velmi vstřícná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jednoduche - pěkné, dostačující

Strava
v pohodě, každý si vybere

Služby hotelu
chybí jen velnes, ale vana to jistila

Sjezdovky
v Bormiu katastrofa - byli jsme zde třikrát a vžy jenom samé kameny na sjezdovkách - bylo to o lyže!!!

Jezdili jsme do Santa Kataríny - super sjezdovky bez kamení a vše v pohodě!!!! Jezdětě tam!!!!!

Jaromír Kopecký, 11.03.2019, Datum pobytu: 28.2. - 4.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Cervo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Lokalita pro lyžování a vyžití - vynikající ubytování - průměrné služby hotelu - vynikající

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita pro lyžování a vyžití - vynikající

ubytování - průměrné

služby hotelu - vynikající Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Vynikající

Pláž
Nebyla k dispozici

Ladislav Fuchs, 05.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 28.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Gardenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Bormio je příjemná destinace i když ve větší vzdálenosti of Prahy. Jsou i dostupnější střediska. Apartmány jsou větší a dobře vybavené,...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Bormio je příjemná destinace i když ve větší vzdálenosti of Prahy. Jsou i dostupnější střediska. Apartmány jsou větší a dobře vybavené, zatím v zachovalém stavu, čisté, nevybydelné v klidnější části městečka. Ke sjezdovkám cca 1,5 km.

V Bormiu jsou i termální lázně, kde ovšem platí značná omezení pro návštěvníky do 15 let. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nadstandartně prostorný, dobře vybavený apartmán s miniaturní kuchyňkou. Bohužel povlečení nutné vlastní nebo za příplatek, Chybí balkon/terasa nebo alespoň lehatka pro možnost relaxace na slunci.

OKna zacloněna, takže ani není výhled ven

Služby hotelu
Skužby značně omezené - i povlečení nutmé vlastní. Jednání příjemné, vstřícné.

Sjezdovky
Omezené tratě na běžky - pouze 2km okruh na louce. Areál San Colombáno na rozdíl od Bormia výrazně volnější a s obstarožnímí lanovkami a mírnějšími sjezdovkami.

Otakar Kouba, 19.02.2019, Datum pobytu: 9.2. - 16.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Chalet Alberti

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Po příjezdu do Bormia nás delegátka ubytovala na jiný hotel, konkrétně Hotel Milano.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Po příjezdu do Bormia nás delegátka ubytovala na jiný hotel, konkrétně Hotel Milano. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přestože nám bylo slíbeno, že hotel Milano bude stejné kvality jako hotel Cervo, nebylo tomu tak. Pokoje podprůměrné, špatně vybavené., wifi jen na recepci, chybí fén a lepší vybavení

Strava
Nejhorší jakou jsem kdy v Itálii zažila. Malé porce, nic moc kvalita

Služby hotelu
Starý a chudý hotel, u večeře byla velká zima, wifi jen na receoci, personál se snažil a byl milý

Sjezdovky
Sjezdovky hezké, dobře upravené. Často se vypínali lanovky, horší spoje skibusů - například ze střediska San Colombano po ukončení provozu lanovek už nejel žádný skibus do Bormia, museli jsme stopovat

Anonym, 15.02.2019, Datum pobytu: 8.2. - 12.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Cervo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vynikající, i když nejezdíme na stejné místo, tak u této destinace to zřejmě porušíme.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vynikající, i když nejezdíme na stejné místo, tak u této destinace to zřejmě porušíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, skvělá poloha u sjezdovky a s výhledem na městečko. Dispozičně nešťastné umístění koupelny u některých apartmánů.

Strava
Apartmány bez možnosti stravování, nicméně v docházkové vzdálenosti mnoho možností ochutnat tradiční italskou kuchyni.

Služby hotelu
Standarrdní pro lyžaře, cyklisty...kteří nevyžadují wellness...Navíc tyto možnosti jsou v městečku.

Sjezdovky
Vynikající, v našem termínu prázdné upravené sjezdovky...doporučuji

Pavel H., 12.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Rezidence Villa Feleit

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Velmi pěkné a čisté ubytování, příjemná obsluha hotelu, polopenze vyhovovala po všech směrech (snídaně formou švédského stolu, večeře o...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi pěkné a čisté ubytování, příjemná obsluha hotelu, polopenze vyhovovala po všech směrech (snídaně formou švédského stolu, večeře o 4chodech) volba střediska po doporučení nezklamala, sjezdovky upravené, nepřeplněné. Možnost výletů po okolí, termální lázně apod... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné a čisté.

Strava
Hotelová strava udělala velmi dobrý dojem, obědy jsme měli možnost ochutnat i mimo hotel a také bez výhrad.

Sjezdovky
sjezdovky upravené, vleky a lanovky v pěkném stavu, zřejmě se jedná o poměrně nové případně rekonstruované středisko

Kristýna Jehličková, 12.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel: Daniela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)