Recenze hotelů
Bibione - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Vše super, hodnotím 100 %

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše super, hodnotím 100 % Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velká spokojenost.

Služby hotelu
Vše 100 %

Pláž
100 % spokojenost

Ivana Sedláčková, 19.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Rezidence Tiziano

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj menší, ale pro dva dostačující. Čistý, útulný. Koupelna a WC pěkné.

Strava
Snídaně i večeře byly formou švédských stolů. Výběr jídla velký, jídlo dobré. Dostatek ovoce i zeleniny.

Služby hotelu
Personál vynikající.

Pláž
Pláž není 70 m jak se někde píše, ale je asi 200 m.

Eva Skipalová, 18.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Golf

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni, cesta proběhla dobře, skvělí řidiči i delegátka. Na tomto místě jsme byli poprvé a moc se nám...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni, cesta proběhla dobře, skvělí řidiči i delegátka. Na tomto místě jsme byli poprvé a moc se nám tam líbilo, zvažujeme, že si to zopakujeme. Co nám poněkud vadilo jsou ty soboty - příjezdy a odjezdy, kdy nás ve večerních hodinách zastihl i déšť bez střechy nad hlavou. Zřejmě to organizačně jinak nejde. Špagetová párty neměla chybu, dobře jsme se pobavili, měli ji skvěle zorganizovanou pro tak velké množství lidí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací apartmán byl pěkný, na dobrém místě v centru, kde bylo vše při ruce, ve vybavení nám nic nechybělo. Když došla plynová bomba, během krátké doby nám ji vyměnili., což jsme ocenili, že jsme nemuseli čekat .

Strava
Převážně jsme se stravovali z vlastních zásob, ale ochutnali jsme i zdejší jídlo a pivo.

Pláž
Na pláž to nebylo daleko, příjemné prostředí, v blízkosti restaurace i WC, koupání dobré.

Marie Glogarová, 18.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Apartmánový dům Furlan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Poměr cena vs kvalita naprosto bezkonkurenční. Skvělá dovolená, nicméně autobusová doprava katastrofální!!! Dopravce (AD Praha), autobus...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena vs kvalita naprosto bezkonkurenční. Skvělá dovolená, nicméně autobusová doprava katastrofální!!! Dopravce (AD Praha), autobus nepohodlný, minimální místo na nohy. Když má člověk kolem 180 cm tak má kolena natlačená na sedačce před ním, natož aby si to člověk před ním položil. Autobus do Prahy přijel pozdě, což je pochopitelné, zasedací pořádek byl, ale nikdo ho neřešil a řidič jenom řekl ať si sedneme a nebyl ochotný to řešit.

Při cestě zpátky jsme den předem večer (22 h) dostali zprácu, že v 9 ráno nám vyzvednou zavazadla od agentury a pojedeme v 19:30 z centra (cca 3 km, možnost taxi za vlastní peníze nebo chůze). v 8:30 mi řidič volal dost nepříjemně kde jako jsem že u agentury nikdo není. Tak jsem mu osvětlila kolik je hodin a že tedy hned příjdu.

Večer jsme seděli na domluveném místě radši od 19h, řidič mi volal v 19:20, že je u agentury tak jsem mu přečetla zprávu od jejich zřejmě šéfa. Pravá ruka neví, co dělá levá, kde nás mají nabrat atd. Takže pro nás přijely ve 20:30, celý autobus nadával, že kvůli nám museli zajet, (ikdyž to nebyla naše chyba. SMS jsem ukázala řidiči a on no... to se stává) opět nám řekl kde máme sedět a odmítl řešit že na našem místě někdo sedí a jinde místa společně nejsou. Cesta zpět byla opravdu hrozná a příště radši zvolím jiného dopravce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo za tu cenu skvělé, vybavení kuchyně trochu chudší (1 hrnec, 1 pánev) ale dostačující, jelikož na dovolenou jsem nejela vyvařovat. Nádobí působilo (nejen působilo, i bylo) docela špinavé, ale přemytí nebylo problém, umyla bych to ikdyby to působilo čistě.

Pláž vzdálená cca 5 minut chůze po rovině. Nicméně doporučuji jezdit maximálně do 10-15.9., jelikoř v Lido del sole obchody zavíraly cca 8.9. a v centru Bibione 20.9.

Centrum se 'zadem' dá dojít za 20 minut k fontáně u termálů , po pláži za 35-40 minut k Zenitu. Mimo hlavní sezónu jezdí autobus.

Strava
Strava byla vlastní.

Služby hotelu
Pokoj jsme dostali 3 hodiny po příjezdu,m nebyl problém nechat kufry v zamčené místnosti.

Pozvánka na Semptemberfest byla příjemné překvapení, ochutnávka vína zdarma také.

Pláž
Pláž byla čistá, kousek od hotelu. My leželi na písku, lehátka se daly koupit (někteří si na ně lehli bez zakoupení, ale plážová služba to docela kontrolovala). Pozvolný vstup do moře, kdo plaval dál, pobřežní hlídka na něj pískala, v hloubce za danou zónou plavání byly velké medúzy, ale u břehu nikdy. Moře bylo relativně čisté, při přílivu pár trav ale v pohodě.

Na pláži byla možnost půjčit šlapadla, na hodinu za 15€ se kterýma se mohlo až k bojkám, doporučuji.

Kateřina, 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Residence Castello

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená splnila očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání. Zobrazit celou recenzi

Sandra S., 18.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Rezidence Luxor

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,3 Skvělá dovolená s dětmi, které mají pozvolný přístup k moři kde se vyřadí a proto jsme vybrali Bibione.Příštė letadlem nebo autem a ne...

  • 9 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená s dětmi, které mají pozvolný přístup k moři kde se vyřadí a proto jsme vybrali Bibione.Příštė letadlem nebo autem a ne autobusem.Odjezd se konal v 21.30 hod.a pokoj musíte opustit v 9 hod.to byl nejdelší den čekání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj fajn, chybí stoleček na balkón.

Růžena P., 18.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Apartmánový dům Furlan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,5 Dobrá klidná lokalita nedaleko pláže, Bibione Pineda je jak německá osada a skanzen v jednom. Má to své dobré i špatné stránky. Přilehlá...

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá klidná lokalita nedaleko pláže, Bibione Pineda je jak německá osada a skanzen v jednom. Má to své dobré i špatné stránky. Přilehlá pláž hezká s relativně málo lidmi na metr. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bazén má střeše a garáže jsou vítaný bonus. Apartmány velikostí, stavem, čistotou ani vybavením nenadchnou, ani vyloženě neurazí.

Strava
Stravování v místních restauracích průměrné a trochu monotématické. Zmrzlina výborná!

Pláž
Čistá udrzovaná písčitá pláž s pozvolným spádem. Pláž má 6 řad slunečníků, takže není úplně hlava na hlavě.

Michal K., 17.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Residence Pinewood

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Bezva soukromé ubytování idealni s detmi

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bezva soukromé ubytování idealni s detmi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Už Je vidět celková opotrebenost - stahovací sítě ve dverich proti hmyzu byly místy potrhane, ale poměr kvalita cena pořád výborné

Strava
Vlastní- doporučujeme navštívit trh a koupit čerstvé ryby na grilovani

Služby hotelu
Resort v pohodě, akorat bazén je zavreny od 13-16h, což nám přišlo zbytecne.

Pláž
Siroka udrzovana plaz, pozvolny vstup do vody, idealni pro deti, příjemné zázemí- herní prvky pro děti, záchody, občerstvení. Krásné dřevěné chodníky pro procházky . Na snorchlovani to není.

Renata D., 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Villaggio Paradiso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená byla super.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé,apartmán v přízemí, tak jak jsem si žádala.Celý den stín na terase.Chyběla varná konvice,ale kastrůlek stačil.Chyběla hlavice na sprše,ale po oznámení přijel do půl hodiny pán a hlavici namontoval,takže za mne úžasná dovolená.Centrum a pláž blízko apartmánu což bylo skvělé.Ráda se vrátím a to jsem tvrdila, že do itálie nemusím.

Strava
Byli jsme v apartmánu,takže hodnotím restaurace.Jídla super,personál příjemný.Cena dražší než v Chorvatsku,ale s tím jsme počítali.

Služby hotelu
Celkový dojem z apartmánu byl skvělý,pár chybiček,ale nic zásadního.

Pláž
Pláž blízko apartmánu byla velice čistá, a taktéž i moře.Pro děti skvělé.Možná by byly dobré nějaké houpačky atd.

Monika, 17.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Villa Flora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,3 V Bibione v této konkrétní rezidenci jsme byli už podruhé za sebou, protože při první návštěvě jsme byli spokojeni. Je to novější...

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V Bibione v této konkrétní rezidenci jsme byli už podruhé za sebou, protože při první návštěvě jsme byli spokojeni. Je to novější pětipatrový dům s jednodušším, ale rovněž novým zařízením. Vše je čisté, nepoškozené a funkční. V typu Bilo jsou 2 místnosti + koupelnička (umyvadlo, sprcha, toaleta, bidet) a balkon. Nábytek dostačující: 3 postele + rozkládací gauč pro 2 dospělé, několik prostorných skříní, dva stoly, 8 židlí, sporák, kávovar, mikrovlnka, spousta hrnců a nádobí... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány v rezidenci Tiziano jsou nově a hezky zařízené. Co se týče prostornosti, je to spíš průměr, ale vzhledem k dobré ceně jsme si pro dva dospělé a jedno čtyřleté dítě vybrali Bilo (pro 5 osob), takže jsme se vešli úplně krásně a pohodlně. Výhodou je i celkem velký balkon kde se dá příjemně posedět. Fajn jsou i venkovní rolety, které zamezí ohřívání interiéru.

Loni nás trochu trápili komáři, takže určitě repelenty s sebou (dají se samozřejmě koupit i ve obchodě). Letos ale bylo takové vedro, že jsme v podstatě ani nevětrali, jen klimatizovali, takže uvnitř byl od nich pokoj. Venku o sobě ale dají vědět hned, jak se schová slunce.

Strava
Vlastní, takže nehodnotím. V blízkém okolí je spousta podniků, kde se dá najíst za ceny podobné těm v turistických lokalitách ČR. My jsme celý týden žili v podstatě jen o pizze, těstovinách a zmrzlině – to vše je tady mnohem chutnější, než doma. Stejně tak se dá za celkem normální ceny nakoupit i v supermarketech.

Služby hotelu
Velkým plusem je určitě klimatizace a wi-fi v ceně, to nebývá úplně zvykem. Na pokoji je i malinkatá televizka, která zvládne z USB přehrát starší videoformáty (s AVC natož HEVC ale nepočítejte) – jinak jen italské programy.

K dispozici je výtah, i když fakt dost malý. Parkovací stání (1 na apartmán) jsou některá kryté domem, ale některá jen síťovinou, takže po týdnu bombardování racky a holuby auto vypadá dost nevábně. Závěrečný úklid apartmánu můžete buď zvládnout sami nebo si za něj připlatit.

Pláž
Pláž je cca 100 m, za 2 minutky se k vodě dá pohodlně dojít i v pantoflích, s malým dítětem a ověšený taškami. Je každý den čistě uklizená a přístup je zdarma. Je zde z části klasická zóna s placenými slunečníkovými místy. Na pláži je spousta prolézaček pro děti a kurty pro plážové míčové hry. V dosahu jsou i toalety (zdarma)

Petr K., 17.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Rezidence Tiziano

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)