Recenze hotelů
Aprica - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená v hezkém letovisku, ochotný a schopný delegát

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená v hezkém letovisku, ochotný a schopný delegát Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvojpokoj, velký, balkón byl plus

Strava
Strava italská, spokojenost

Služby hotelu
Oceňujeme zázemí hotelu, stravu a dobrý přístup

Sjezdovky
Sjezdovky dlouhé, minimum lidí a žádné fronty, kvůli oteplení u některých sjezdovek horší kvalita sněhu. Slunečné počasí a skvělé výhledy

Vladimír Jaroš, 31.03.2019, Datum pobytu: 22.3. - 26.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla skvělá, bezchybné ubytování, strava i služby hotelu, perfektně upravené, rozmanité sjezdovky všech obtížností. Dokonce i...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá, bezchybné ubytování, strava i služby hotelu, perfektně upravené, rozmanité sjezdovky všech obtížností. Dokonce i počasí snad na objednávku :), přes noc mráz, přes den příjemně teplo, modré nebe, slunce, bezvětří.

Jediným zásadním stínem naší dovolené byla cesta. Abychom nemusely jet z Třebíče do Brna, které bylo nástupním místem svozu do Prahy, jsme si vyjednaly za 490 Kč za osobu zastavení na benzínové stanici přímo na dálnici u Velkého Meziříčí. To jsme ještě netušily, že pojedeme okružní jízdu po republice, abychom posbírali ostatní klienty ze všech dalších nástupních míst mezi Brnem a Prahou. Ve výsledku jsme z domu do Prahy cestovaly bezmála 5 hodin a dalších 12 hodin z Prahy do Apricy. 1. pauza trvala 30 minut, všechny další 15 minut, aniž nám v autobusu nabídli zakoupení kávy nebo alespoň teplého čaje. Koupit a vypít si ho v pauze na benzínce jsme nestíhali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný, útulný hotel, pěkný pokoj s prostornou koupelnou a velkým balkónem. Všude čisto, každodenní úklid a výměna ručníků. Dokonalé.

Strava
Veškerá strava byla velmi chutná, přípravě jídel se nedá nic vytknout, snad jen malý tip - občas bychom místo těstovin jako předkrmu uvítali polévku. Ale to je opravdu jen tip, žádná výtka. Vzhledem k tomu, že s námi byl na dovolené celiak, chtěla bych ještě velmi ocenit péči a starostlivost při přípravě jeho bezlepkové diety.

Příjemné byly i služby u vleků a lanovek a v restauracích na sjezdovkách.

Služby hotelu
Služby hotelu bezchybné, příjemný a vstřícný personál. Hotel Arisch je místem, kam by se chtěl snad každý zase vrátit.

Sjezdovky
Sjezdovky všech obtížností, denně perfektně upravené, zejména ty obtížnější dostatečně široké. Dobře vyřešená dostupnost sjezdovek i jejich propojení. Dokonalé.

Věra Matějkova, 30.03.2019, Datum pobytu: 18.3. - 24.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Arisch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 dobre,mužu doporučitdobré,mužu doporučit

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
dobre,mužu doporučitdobré,mužu doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré,mužu dopoučit

Strava
odpovídající ceně

Služby hotelu
dobré,mužu doporučit

Sjezdovky
skvělé,blízkost,kvalita

Olga W., 27.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 8.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Zájezd jako celek byl super, delegát ochotný, po ubytování jsme museli měnit pokoj (plíseň) ale dostali jsme náhradní a čistý, takže naše...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Zájezd jako celek byl super, delegát ochotný, po ubytování jsme museli měnit pokoj (plíseň) ale dostali jsme náhradní a čistý, takže naše dovolená nakonec neměla žádnou chybičku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá ceně

Strava
Celkově strava je fajn, ale chybí nám zeleninová nabídka jak snídaně, tak večeře. Podává se pouze při večeři salátový talířek.

Služby hotelu
Spokojenost, hotelový bar je super a dělají dobrou kávičku

Sjezdovky
Bez chyby, i za teplého počasí se jezdí dobře

Ivana S., 26.03.2019, Datum pobytu: 15.3. - 20.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Posta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel čistý, při příjezdu možnost v jeho prostorách převlečení, výhoda- poslední turnus a tak nám pan majitel nechal pokoje téměř do...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel čistý, při příjezdu možnost v jeho prostorách převlečení, výhoda- poslední turnus a tak nám pan majitel nechal pokoje téměř do odjezdu. Byl milý, vstřícný, jako jeho personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj dostačující, čistý

Strava
jídlo dobré, určitě si každý našel to své a porce velké

Služby hotelu
ke vší spokojenosti

Sjezdovky
sjezdovky ušité na míru náročným i středním i začínajícím lyžařům, jeden den přes noc nasněžilo 10 cm čerstvého prašanu a ráno byly upravené, stejně jako pokaždé

Monika P., 25.03.2019, Datum pobytu: 15.3. - 20.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Posta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Vše na výbornou

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vše na výbornou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo útulné, čisté, pokoje uklizené.

Strava
Strava dostatečná, výběr ze dvou menu.

Služby hotelu
Celkový dojem byl dobrý, milá recepce i obsluha v restauraci.

Sjezdovky
Sjezdovky super, málo lidí. Některé byly zavřené kvůli nedostatku sněhu, ale lyžování dostačující.

Renata Z., 21.03.2019, Datum pobytu: 25.2. - 3.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Arisch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená se vydařila.Sjezdovky krásně upravené, lyžování skvělę.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila.Sjezdovky krásně upravené, lyžování skvělę. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni, jen chyběla ledhice na pokoji.

Strava
Snīdaně výborné, saláty a zelenina k večeři taky. Jen me prekvapilo, že k večeři byly hranolky nebo americké brambory, řízek, karbentek. Porce byly veliké a chutné.

Služby hotelu
Vše v pořádku

Jana Mařasová, 20.03.2019, Datum pobytu: 12.3. - 17.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel v blízkosti sjezdovek. Příjemné ubytování v prostorných pokojích. Jídlo chutné, ale bez dostatku zeleniny a ovoce. Personál velmi...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel v blízkosti sjezdovek. Příjemné ubytování v prostorných pokojích. Jídlo chutné, ale bez dostatku zeleniny a ovoce. Personál velmi příjemný. Cesta autobusem tam bez problémů. Zpět však chaos a zpoždění 1.5 hod. Zobrazit celou recenzi

Martina N., 20.03.2019, Datum pobytu: 12.3. - 17.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 PĚKNÁ DOVOLENÁ ZA DOBRÉ PENÍZE

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
PĚKNÁ DOVOLENÁ ZA DOBRÉ PENÍZE Zobrazit celou recenzi

Ubytování
HORŠÍ GAUČ NA SPANÍ, V PŘÍPADĚ ŠESTI OSOB V APARTMÁNU.

Pavel Eliáš, 20.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 16.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Bozzi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel se nachází od lanovky “co by kamenem dohodil” (nanejvýš 100 m), pro nás to bylo zásadní plus. Do centra 5-7 min. pěšky. Najdete zde...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel se nachází od lanovky “co by kamenem dohodil” (nanejvýš 100 m), pro nás to bylo zásadní plus. Do centra 5-7 min. pěšky. Najdete zde obchod s potravinami (Sigma), pizzerii, cukrárnu, obchod s oblečením a další. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s balkonem, trezor, fén. Koupelna čistá. Úklid každý den. Místo prostěradla a larisy na přikrytí bychom uvítali spíš peřinu. Jediné mínus shledávám v tom, že přes “papírové zdi” bylo slyšet každé kýchnutí :-) nicméně to není nic, co by se nedalo přežít.

Strava
Snídaně v hotelu formou bufetu, sortiment nemají zbytečně rozsáhlý. Croissanty chutnaly famózně! Chyběla nám ráno zelenina nebo ovoce, to je ale subjektivní připomínka.

Večeře o třech chodech (na výběr ze dvou druhů jídel) - předkrm, hlavní jídlo, dezert. Jídlo bylo lehké, dalo se sníst všechno. Kdo neměl dost, k dispozici byl zeleninový bufet.

Služby hotelu
Personál velice milý a vstřícný. Hotel nabízí wellness (vířivka, pára, sauna). Prostor si lze pronajmout za € 10/hod./os. V ceně pobytu je lyžárna a sušárna na lyžáky.

Sjezdovky
Sjezdovky upravené, dobře sjízdné. Svou trasu si tu najde jak začátečník, tak pokročilý lyžař.

Anonym, 18.03.2019, Datum pobytu: 8.3. - 13.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Derby (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)