Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Aprica - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Čisté pokoje. Jídlo chutné a syté. Personál velmi vstřícný a přátelský.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Čisté pokoje. Jídlo chutné a syté. Personál velmi vstřícný a přátelský. Zobrazit celou recenzi

Strava
Hodně těstovin. Ale velmi chutné

Služby hotelu
Standard. Čisté

Sjezdovky
Pohodové a prázdné sjezdovky všech typů.

Jakub Ducháč, 02.04.2018, Datum pobytu: 22.3. - 27.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Posta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Skvělá dovolená .

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super.

Strava
Stava průměrná. Jezdím do Aprici každý rok, strava bývá lepší. Hotel Derby, Posta atd. a to mají pouze tři hvězdičky.

Služby hotelu
U welnesu bych čekal alespoň vyřivku.

Sjezdovky
Sjezdovky i vleky super.

Jan Vrba, 02.04.2018, Datum pobytu: 25.3. - 30.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Arisch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7 S dovolenou v Aprice a ubytováním v hotelu Posta jsme byli spokojení

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
S dovolenou v Aprice a ubytováním v hotelu Posta jsme byli spokojení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá ceně, pokoje jsou poměrně malé, vybavení starší

Strava
Jídla je dostatek - snídaně formou bufetu, k večeři tříchodové menu. Rozhodně se najíte, ale kulinářský zážitek to není.

Sjezdovky
Sjezdovek je dostatek, vybere si z nich asi téměř každý. Většina lanovek je naprosto v pohodě, je tam ale jedna extrémně pomalá sedačka + nás nemile překvapilo, že na nejvyšší bod celého areálu vede pouze poma

Anonym, 29.03.2018, Datum pobytu: 13.3. - 18.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Posta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Skvělé lyžování, upravené sjezdovky,

  • 1 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé lyžování, upravené sjezdovky, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
To jsem ještě neviděl snad naposledy v roce 1987 v peci pod snezkou ROH

Apartmány vybydlene jak na sídlišti ve vyloučené lokalitě, špína, smrad, vylamane zásuvky,

Tohle opravdu za tu nízkou cenu nestojí cestovka sice inzeruje že apartmány jsou starší ale plně funkční jenže nenajdete jedinou fotku až to uvidíte pochopíte proč

Dají se v okolí najít apartmány za cenu jen o trošku dražší ale nebudete bydlet jak gastarbetri na ubytovně

Sem už nikdy

Strava
Itálie prostě to umi

Anonym, 29.03.2018, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Residence Orso Bianco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Maximální spokojenost, již po třetí v Aprice

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost, již po třetí v Aprice Zobrazit celou recenzi

Ubytování
maximální spokojenost, čistota, prostor

Strava
spokojenost, jen bychom uvítali u snídaně ovoce

Služby hotelu
maximální spokojenost, je důležité, že byl prostor pro převlečení jak při příjezdu, tak při odjezdu

Sjezdovky
sjezdovky upravené, každý si může vybrat dle své náročnosti a hlavně se nestratí, všechny se svažují na stejnou stranu

Monika P., 27.03.2018, Datum pobytu: 20.3. - 24.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkově velká spokojenost. Malý mínus ohledně sdělení času odjezdu.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkově velká spokojenost.

Malý mínus ohledně sdělení času odjezdu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel skromný ale velmi čistý.Personál milý.Spokojenost.

Strava
Chutnalo nám.

Sjezdovky
Sjezdovky perfektně upravené.Žádné fronty.

Ivana J., 27.03.2018, Datum pobytu: 19.3. - 24.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Posta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,2 S dovolenou spokojenost, výhrady pouze dílčí. Například noční cesta busem by měla být pokud možno pro 1 osobu na dvousedadle, a není li...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
S dovolenou spokojenost, výhrady pouze dílčí. Například noční cesta busem by měla být pokud možno pro 1 osobu na dvousedadle, a není li to možné, starší lidé by měli být ohledně dvousedadla upřednostneni... divím se, že tomu tak není. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj slušný, sprcha nová krásná...

Strava
Strava standardní, v hotelu Bozzi by měla být možnost pouze snídaně...

Služby hotelu
Služby hotelu standardní, pouze nabídka vířivky zavádějící, 8 euro se platí jen ve skupině 5 osob, takže to využijí pouze rodiny či parta, pro 1-2 osoby je to neúměrně drahé, takže se vířivka nedá využít a mělo by to být takto prezentováno.

Sjezdovky
Sjezdovky výborné.

Hana Krobotová, 27.03.2018, Datum pobytu: 19.3. - 24.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Bozzi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Bylo to super , kousicek od lanovky , skiareal bozi , ubytování taky krásné :) skvělá dovolená !!!

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to super , kousicek od lanovky , skiareal bozi , ubytování taky krásné :) skvělá dovolená !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné , čisté pokoje :-)

Strava
Jídlo průměr , ale vzhledem k ceně pobytu to bylo úplně v pohodě :-) Najedli jsme se :-)

Služby hotelu
Příjemný a milý personal :-)

Veronika Hradecká, 27.03.2018, Datum pobytu: 20.3. - 24.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Italia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Jsem spokojen

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Jsem spokojen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
výborná

Sjezdovky
menší středisko, upravené sjezdovky, vzhledem k roční době výborné podmínky

Jan Medo, 26.03.2018, Datum pobytu: 18.3. - 22.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel Urri je "starší", ale pro přespání po celodenním sjíždění kopců dostačující. Stěny jsou poměrně tenké, takže je slyšet i hosty z...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel Urri je "starší", ale pro přespání po celodenním sjíždění kopců dostačující. Stěny jsou poměrně tenké, takže je slyšet i hosty z okolních pokojů.

Doporučovala bych přidělat matrace, protože se z konstrukcí postelí posouvaly. Hotel je velmi dobře vytopen, dokonce i lyžárna, což bylo příjemné. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.03.2018, Datum pobytu: 16.3. - 20.3.2018
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622