Recenze hotelů
Abruzzo - Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 10 spokojena

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobre

Strava
vlastni

Služby hotelu
vyborne

Pláž
blizko do plazi

Elena Sekerskaya, 19.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 12.9.2020
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Residence Mac

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 v hotelu jsme byli již po třetí a stále naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
v hotelu jsme byli již po třetí a stále naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nemá chybu

Strava
výhodou tohoto hotelu je, že když chcete využít hotelovou kuchyni, stačí si objednat, vaří výborně

Služby hotelu
služby na profesionální úrovni, paní recepční je fantastická, vždy s úsměvem na tváři - prostě na jedničku

Pláž
krásná, čistá

Jarmila Táborská, 15.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Residence Playa Sirena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Pěkná dovolená, spokojenost.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné, jak na fotografiích, jen dětem chybělo wifi připojení.

Pláž
Pláže pěkné, čisté. Moře teplé.

Hana O., 02.09.2020, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2020
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Adam´s Apple

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 vcelku pozitivní

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
vcelku pozitivní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
naprosto splnilo naše očekávání

Strava
žádná

Služby hotelu
jednalo se o kemp

Pláž
solidní, vzhledem k tomu, že bylo po sezoně, málo obsazená.

Anonym, 28.12.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Kemp Duca Amedeo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,5 líbila se nám, hodně zajímavých výletů

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
líbila se nám, hodně zajímavých výletů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
mobil home

Strava
bez stravy

Služby hotelu
bez služeb

Pláž
čistá

Ludmila M., 10.11.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Kemp Salinello

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 spokojenost

  • 8 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobrý a čistý jen více vybaveni kuchyně

Pláž
spokojenost

Štěpán Křenek, 11.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Rezidence Tuttomare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Pozitivní zážitky převažují, pro itala je více než příhodné ,, co se vleče, neuteče" :). Dobrá destinace pro nedaleké výlety do...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pozitivní zážitky převažují, pro itala je více než příhodné ,, co se vleče, neuteče" :). Dobrá destinace pro nedaleké výlety do okolních městeček, ale musí se počítat s opravdu velkým provozem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán je nový a každý pokoj má svou koupelnu, což jsme jako rodina s dospělými dcerami velice ocenili.

Strava
Pizzu mají všude opravdu výbornou, ale dělají ji až po 19 hodině. Saláty, ryby, mušle dobré.

Pláž
K apartmánu je typická hotelová pláž se slunečníky a lehátky naskládanými blízko sebe, ale hned vedle takové pláže je pláž volná s dostatečným prostorem. Vzhledem k tomu, že jsme cestovali s malým pejskem, tak jsme velice ocenili psí pláž , která byla nejhezčí a nejklidnější ze všech. Je prostorná, čistá se spoustou košů, psi jsou socializovaní bez hysterických páníčků a paniček :), mohou být bez vodítka, hrát si s ostatními a nikomu to nevadí.

Dagmar B., 10.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Apartmány Élite

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Rezidence je blízko moře s vlastní restaurací. Centrum je procházkou cca 10 minut, obchod kde se dá nakoupit i levněji než v ČR je...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Rezidence je blízko moře s vlastní restaurací. Centrum je procházkou cca 10 minut, obchod kde se dá nakoupit i levněji než v ČR je zkratkou cca 5 minut Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vše v pořádku, nemám žádné výhrady.

Čisto, uklizeno

Strava
vlastní + dokupované obědy nebo večeře přímo v hotelu.

Vynikající jídlo, vždy nám ochotně přinesli od každého jídla trochu na ochutnání abychom si vybrali

Služby hotelu
perfektní

Pláž
Pláž první dny krásná a čistá, moře teplé a čisté.

Po skončení sezony Italů nebyla pláž už tolik upravovaná jako pár dní předtím.

Na neplacené pláži byli nedopalky, sem tam čurbes a kazilo to dojem

Lenka S., 08.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Residence Playa Sirena

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
lux

Strava
bez strav.

Služby hotelu
ok

Pláž
super

Henadzi Tsopa, 04.09.2019, Datum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Kemp Riva Nuova

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 dobrý

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré

Strava
vlastní-nehodnotím

Služby hotelu
dobré, ale chtělo by to asi podrobnější info o tom, jak se ubytovává, první dojem je rozpačitý, když se nemůžeme domluvit, také ubytující asi chtěli jiný voucher, než jsme měli, ale nakonec v pořádku.Majitelé byli velmi ochotní a milí.Podnikli jsme výlet do Říma, ale jely tři autobusy, tak to bylo náročné, hlídat se sami, abychom v těch davech neztratili skupinu, aby se neuztratili děti, hlídat si osobní věci v té tlačenici, občas už jsme byli z dosahu signálu ve sluchátkách a nevěděli jsme , co průvodce říká, protože skupina dle mého názoru, byla velmi početná.

Pláž
pro naše potřeby vyhovující, Italové jsou hluční ve vzájemných rozhovorech, omluvili se dokonce , že jsou hluční :-), ale přivítala bych, kdyby na nástěnce v hotelu bylo česky napsáno, kam jít pro rezervaci lehátek a slunečníku a kolik to stojí

Jitka Palcová, 04.09.2019, Datum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Rezidence Tuttomare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)