Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Lyžařské středisko Aprica, je hezké středisko pro všechny, byly jsme se vším spokojeni, jen je delší cesta od dálnice do města, cca 2h,...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Lyžařské středisko Aprica, je hezké středisko pro všechny, byly jsme se vším spokojeni, jen je delší cesta od dálnice do města, cca 2h, serpentýny, takže kdo je nemá rád, ať raději zvolí jiné bližší středisko Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké ubytování, čisté, v okolí restaurace bary a supermarket.

Strava
Dobrá

Sjezdovky
Sjezdovky byly vzdáleny cca 200m od hotelu, dobře přístupné, po silnici, byly dobré, hezky upravené, černá super, jen jsme bohužel měly smůlu na sníh, toho moc nebylo, pouze na sjezdovkách mimo vůbec.

Monika M., 18.01.2019, Datum pobytu: 10.1. - 15.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená se nám velice líbila.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 17.01.2019, Datum pobytu: 7.1. - 13.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Arisch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Výborná lyžařská lokalita. Velmi mnoho středisek v blízkosti.

  • 5,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Výborná lyžařská lokalita. Velmi mnoho středisek v blízkosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je již starší, ale čistý, funkční a dostatečně vybavený. Jediný problém je, že pokojské přijdou uklízet pokoj již v 8:30, což je nepříjemné.

Strava
Velmi špatná. Jídlo v hotelu zdaleka nenaplnilo očekávání. Večeře formou bufetu s velkým výběrem, ale vše je studené již na začátku. Kvalita nedostatečná.

Služby hotelu
V hotelu je bazén a vířivka k dispozici. Lyžárna v suterénu včetně vysoušeče lyžařských bot.

Jakub, 17.01.2019, Datum pobytu: 9.1. - 14.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Arabba/Marmolada, Hotel: Principe Marmolada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Příjemně strávená dovolená v tomto hotelu, není co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená v tomto hotelu, není co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli přímo v pokoji v krásně zelené zahradě, pokoje čisté, všude byl celkově klid a pohoda.

Strava
Stravování bylo jedním slovem úžasné. Každý den byly bohaté snídaně,vynikající croissanty,káva, obědy formou rautu a servírované večeře o 3 chodech měly kouzlo a byly vynikající.Líbí se mi, jak zde myslí i na děti. K obědu i večeři bylo vždy uvařeno 1 nebo 2 dětská jídla.Také se pořádal tématický večer, jehož součástí byla večeře u bazénu. Kdo miluje italskou kuchyni, tak si tu přijde na své. Každý má po celý pobyt přidělěný svůj stůl podle čísla pokoje a kdo má děti, tak vždy jsou připravené u stolu i dětské židličky.

Služby hotelu
Služby hotelu super, když jsme něco potřebovali, vyšli nám vstříc, pomohli, poradili. Panuje zde příjemná atmosféra. Hotel je vhodný spíše pro rodiny s dětmi a pro starší páry. A takové bylo i složení návštěvníků hotelu, pro mladý pár by se mohl hotel jevit jako nudný:-D jelikož se tam nepořádají žádné diskotéky, večer je prostě všude klid. Což nám naprosto vyhovovalo jako rodině s malým dítětem.

Pláž
K pláži múžete dojít cca 10-15min pěšky tím, že sejdete kopec dolů a nebo jezdí v určité časy shuttle bus. My ho využili jen 2x, jinak jsme vždy šli pěšky a i s kočárem. Z pláže je to nahoru krpál, ale dá se to vyjít a člověk pro sebe něco udělá. Moře nádherně čisté, na pláži všude hotelová lehátka, každý den jich bylo dostatek.

Michaela Křížová, 16.01.2019, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: La Conchiglia Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,3 Celkem v pohodě, všechno podle očekávání. Slevové kupony, které rozesíláte vůbec nefungují, personál restaurace na nás koukal jak na cvoky.

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkem v pohodě, všechno podle očekávání. Slevové kupony, které rozesíláte vůbec nefungují, personál restaurace na nás koukal jak na cvoky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První noc, ledový odchov. Pokoj byl nevytopený, topení zapnulo až večer. Navíc byl problém v nedoléhajícím okně. Nešlo zavřít, docela tam táhlo, tak jsme museli druhý den požádat o výměnu pokoje. Vybavení kuchyně dost vybrakované, to je ale o lidech...

Sjezdovky
Sníh v Tarvisiu žádný nebyl, sjezdovky ale úplně v pohodě zasněžené, prima jsme si zalyžovali.

Jiří Ryšavý, 16.01.2019, Datum pobytu: 10.1. - 13.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Tarvisio, Hotel: Residence Italia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Hotel prakticky na sjezdovce, za dobrou cenu, na to ale zřejmě hřeší, převážně česká klientela, velmi nízká kvalita stravování, ve...

  • 5,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel prakticky na sjezdovce, za dobrou cenu, na to ale zřejmě hřeší, převážně česká klientela, velmi nízká kvalita stravování, ve srovnání s hotely stejné kategorie, personál milý, vstřícný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nová koupelna, staré pokoje, účelně zařízené, nedovírající okna, balkonové dveře, pokoj starý nábytek, kvalitní matrace, celkově útulný, odpovídá našim 3*. Naprosto skvělý úklid, každý den výměna ručníků, vytřeno, v pokojích teplo, spousta úložného prostoru.

Strava
Jídelna přeplněná, snídaně skromné a malý výběr ale dostatečné, káva z automatu. Večeře doslova ostuda. Studený bufet tvořil asi 8 vysypaných zavařovacích lahví květáku, fazolí, kukuřice, nedoplňovaný, takže se stála fronta, 2 servírované chody bez chuti, závodní jídelna za minulého režimu. Od poloviny týdne mírné zlepšení, možná vyměnili kuchaře... Do Itálie jezdíme rádi také kvůli místní kuchyni, zde však snad v kuchyni zřejmě mají personální problémy. Deserty naopak skvělé.

Služby hotelu
Nevyužili jsme, příjemní animátoři.

Tomáš, 16.01.2019, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Cristallo Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Doporučuji,hlavně z důvodu umístění hotelu,který je skoro u vleku.Nazujete lyže u hotelu,což je velká výhoda,že se nemusíte na sjezdovky...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Doporučuji,hlavně z důvodu umístění hotelu,který je skoro u vleku.Nazujete lyže u hotelu,což je velká výhoda,že se nemusíte na sjezdovky přepravovat skibusem.Ubytování dostačující,každý den uklízeli ,výměna ručníků.Využití bazénu,tak akorát pro děti.

Delegátka paní Tereza vystupovala na profesionální úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dostačující, každý den výměna ručníků,úklid.Vybavení lednička,ještě by mohla být rychlovarná konvice a nějaké skleničky,hrnky.

Strava
Strava výborná,každý si vybral na co měl chuť.Akorát večeře v 19.30 byla dost pozdě.

Služby hotelu
personál milý,ochotný

Sjezdovky
Sjezdovky byly super,doporučuji si dokoupit rozšířený skipas do oblasti Madonna Di Campiglio,který stojí přes cestovku 1300 Kč navíc za týden.A když si chcete koupit na místě tak stojí 31 EUR /den.

Eva P., 16.01.2019, Datum pobytu: 7.1. - 13.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Hotel Marilleva 1400

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme lyžovat v termínu 7.-13.1.2019 a byla to nádhera. Krásné počasí, perfektně upravené sjezdovky, i když přírodního sněhu bylo...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Byli jsme lyžovat v termínu 7.-13.1.2019 a byla to nádhera. Krásné počasí, perfektně upravené sjezdovky, i když přírodního sněhu bylo málo. Ubytování na svahu, takže dolyžování až ke dveřím. Strava bezkonkurenční- chutná a velký výběr. V hotelu ochotný personál. Pokoje menší, ale čisté. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování staršího typu, ale dostačující. Menší pokoje, vždycky hezky uklizené, čisté.

Strava
Strava bezkonkurenční, formou bufetu. Pestrý výběr jídla, kde si vybere opravdu každý. Nabídka teplých jídel, studených příloh, polévky, těstoviny, předkrmy,pizzy, zákusky, ovoce.....úžasné , rozmanité a velmi chutné.

Služby hotelu
Nemusíte opustit hotel. V nabídce bazén a sauna zdarma, k dispozici bary, společenské místnosti, animátoři, obchod s potravinami, se sportovním zbožím, půjčovny.....super služby.

Sjezdovky
Sjezdovky perfektně upravené, dostatečné množství i co se týká střediska Folgarida Marilleva. S rozšířeným skipasem ještě bonus navíc, nádhera.

Petra V., 16.01.2019, Datum pobytu: 7.1. - 13.1.2019
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Hotel Marilleva 1400

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)