Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 6,5 Byla jsem spokojená s tímto zájezdem. Jediné co mne velmi zklamalo byl odlet z Prahy - posun o 4 hodiny - což je v rámci toho, že jedete...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem spokojená s tímto zájezdem.

Jediné co mne velmi zklamalo byl odlet z Prahy - posun o 4 hodiny - což je v rámci toho, že jedete na prodloužený výlet hodně. Volila jsem záměrně dražší letenky, abych byla v Benátkách co nejvíce a výsledkem bylo, že jsem letěla ještě později než kdybych zvolila levnější variantu letenky - CA nijak nekompenzovala, i přesto, že jsem je o to požádala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování klasické na Itálii, maličký hotel, pouze snídaně - není možné si zde zakoupit večeře, žádné jídlo, vybavení dostačující, obsluha hotelu výborná, klimatizace super.

Strava
Snídaně - neurazila

Služby hotelu
Žádné služby navíc, personál velmi příjemný

Veronika K., 17.07.2019, Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Benátky, Hotel: Scandinavia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Krásná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé.

Strava
Vynikající.

Pláž
Vhodná pro děti.

Petr O., 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Londra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkový dojem byl nakonec dobrý,i když to tak na začátku nevypadalo. Ale okolí a místo je nádherné,takže díky výletům a poznávání okolí...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl nakonec dobrý,i když to tak na začátku nevypadalo. Ale okolí a místo je nádherné,takže díky výletům a poznávání okolí to stálo za to. Jen jsme bohužel nesehnali v tomto místě motorku na půjčení a auto bylo příliš drahé, cestovali jsme vlakem. Ale mělo to své kouzlo. Bohužel výlety s cestovní kanceláří byly předražené.Zvládli jsme mnohé za poloviční cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je veliký-cca 300 pokojů s převážně italskou klientelou,která je neskutečně hlučná. Po celý den se nese hotelem program bud u bazénu,na pláži nebo večer v amfiteátru uprostřed hotelu a to až do půlnoci,takže před ním neuniknete.Pokud hledáte klid na odpočinek,tak sem určitě nejezděte.

Strava
Strava byla moc dobrá, velký výber, velké množství všeho.Jen nenajdete moc pečiva. Jen nabídka u baru v all inclusive je směšná.Káva z konvice,víno,pivo,vodka,rum.To je vše.Žádné koktejly nečekejte.

Služby hotelu
Hotel jinak fajn,pěkné pokoje, každý den se uklízí a mění ručníky. Obsluha příjemná.

Pláž
Na pláž určitě boty do vody,je kamenitá. Voda nádherně čistá se spoustou ryb. Jen po 2 metrech jste hned v hloubce.

Petra, 16.07.2019, Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Borgo di Fiuzzi (Praia a Mare)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 6,8 Dovolená v Lignanu byla úžasná. Krásné prostředí a atmosféra. Velmi rádi se sem vrátíme.

  • 8 Ubytování
  • 1 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Lignanu byla úžasná. Krásné prostředí a atmosféra. Velmi rádi se sem vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme byli ve stanu. Vybavení bylo v pořádku. Stan čistý, udržovaný.

Strava
Zážitek z italské kuchyně je nezapomenutelný. Pizza, těstoviny i mořské plody byly úžasné. Dlouho na to budeme vzpomínat. Bohužel, to samé se nedá říct o stravě v rámci naší rozšířené polopenze. Každé ráno rozmražený chléb, občas i rozmražená šunka a gothaj. Korunu tomu dodala lunchmeatová pomazánka. Na oběd byla vždy polévka kde jsme objevili zbytky z předešlého dne. Večeře se rovnaly školní jídelně roku 1985. Rozvařené těstoviny i rýže, v každém jídle obrovské kusy cibule. Nejen naše děti, ale i my jsme od jídla odcházeli nenajedení. Myslíme, že v dnešní době se i z mála, dá uvařit kvalitní, plnohodnotná strava a klidně bychom si za tuto službu připlatili. Z jídla si odnášíme jediný negativní zážitek z naší dovolené.

Služby hotelu
Kemp byl krásný, prostorný, stinný a perfektně udržovaný. Všude čisto a uklizeno. Velmi rádi se sem vrátíme.

Pláž
Krásné, čisté pláže, jemný, sametový písek. Ideální pro hry dětí a stavění hradů z písku. Pozvolný vstup do krásného moře, spousta vyžití pro děti. Spokojenost největší.

Kateřna V., 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lignano, Hotel: Kemp Sabbiadoro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Klidne a rodinné prostředí. Bazén čistý

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidne a rodinné prostředí. Bazén čistý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinné prostředí, vše čisté, plne vybaveny kuchyňský kout (není varna konvice)

Pláž
Na pláž je to dal(cca 2km)pokud mate děti tak pomůže kočárek či odráželo

Anonym, 16.07.2019, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Villaggio Delle Orchidee

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Nelíbily se nám služby delegátky CK, která se ukázal pouze jeden den z důvodu nabídky předražených výletů, které navíc inkasovala jak pro...

  • 3,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nelíbily se nám služby delegátky CK, která se ukázal pouze jeden den z důvodu nabídky předražených výletů, které navíc inkasovala jak pro sebe, tak pro dodavatele služeb (půjčovna aut). Výlety mají naprosto neadekvátní cenu, která neodpovídá kvalitě nabízené služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto nevyhovující, museli jsme za adekvátní ubytování připlatiti dalších 140 Euro.

Strava
Strava byla dokonalá.

Služby hotelu
Celkový dojem podprůměrný, čeští turisté se zelenou páskou jsou naprosto přehlíženi.

Pláž
Dostupnost a kvalita pláže dobrá.

Romana Nohejlová, 16.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Scoglio della Galea Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Celkově jsem spokojená. Cesta do hotelu trochu adrenalinová a je potřeba všude dojet autem, ale za to nádherný výhled.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsem spokojená. Cesta do hotelu trochu adrenalinová a je potřeba všude dojet autem, ale za to nádherný výhled. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se nám líbilo.

Strava
Stravovali jsme se sami. Jídlo v hotelové restauraci průměrné a pití předražené.

Služby hotelu
Služby hotelu běžné.

Pláž
Pláž nejblíže hotelu asi 4 km, bych asi nenazývala pláží a voda velmi studená.

Lenka P., 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Apartmány La Rotonda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Jako celkové shrnutí mám jen jedno slovo: zklamání. V nabídce byl uveden plážový servis v ceně ubytování, samozřejmě žádný plážový servis...

  • 3 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Jako celkové shrnutí mám jen jedno slovo: zklamání. V nabídce byl uveden plážový servis v ceně ubytování, samozřejmě žádný plážový servis nebyl. V agentuře nebyl žádný pracovník, který by uměl česky, i když to tak bylo prezentováno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté a vybavené. K bazénu bych přidala pár lehátek nebo alespoň několik plastových židlí, ale to je asi jediná výtka.

Strava
Jelikož jsme měli ubytování bez stravy, nemám z čeho hodnotit.

Služby hotelu
Jako službu hotelu nám bylo prezentováno, že budeme mít apartmán, pakovací místo, bazén a plážový servis. Kromě plážového servisu bylo vše v pořádku. Bohužel však bylo pro mě velkým zklamáním absence plážového servisu, neboť je to skutečně nezanedbatelná položka.

Pláž
Jelikož do této lokality jezdíme pravidelně už asi deset let, víme, že pláže a okolí jsou nádherné. Tím pádem jsme samozřejmě byli spokojeni.

Anonym, 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Apartmány Acquaverde

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená byla výborná, spousta zážitků.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla výborná, spousta zážitků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, pokoj trochu malý, ale dostačující

Strava
Jídlo bylo chutné, snídaně by mohly být bohatší, chybělo mi ovoce a čerstvá zelenina

Služby hotelu
Všude bylo čisto, porzonál příjemný.

Pláž
pláž pět minut od hotelu, čistá, příjemná.

Dana Šebelová, 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Villa Hibiscus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Velmi dobrý

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté. Překvapení - za klimatizaci se neplatilo. Hrozné fronty na recepci při ubytování a špatně vysvětlené cesta ke mobilhome najít.

Strava
bez stravy

Služby hotelu
tenisový kurt a bazén - nic jiného jsme nevyužili

Pláž
Pláž krásné - nebyla hora sluneční jak je v Italii zvykem.

Lenka Chrtová, 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camping Rosapineta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)