Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Super zážitok

  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super zážitok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pekné

Strava
Výborná

Služby hotelu
spokojnosť

Program poznávacího zájezdu
dobre zorganizovaný

Michaela, 19.09.2018, Datum pobytu: 12.9. - 16.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: H10 Roma Città

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,6 Služby cestovní kanceláře i hotelu byly bezvadné.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Služby cestovní kanceláře i hotelu byly bezvadné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Účelně zařízený pokoj, čistý. Malá závada v koupelně byla odstraněna během půldne a ještě kontrolována recepcí.

Ubytování splnilo naše požadavky.

Strava
Výborná, bohatá a rozmanitá.

Služby hotelu
Žádné problémy nebyly - vše bylo v pořádku.

Pláž
Každý pokoj má přiděleno číslo lehátek na pláži, to je skvělé řešení. Jediné negativní je kamenitý vstup do moře (oblázky), jsou nutné boty do vody. Jinak je pláž čistá, moře krásně čisté.

Václavka Z., 09.09.2018, Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Club Itaca Nausicca (Rossano Calabro)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Celkovo bolo hrozný výlet .

  • 3 Ubytování
  • 8 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo bolo hrozný výlet . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malé izbičky a nefungujúca sprcha

Strava
Strava bola výborná

Služby hotelu
Obsluha bola pomalý ,najme braly vpred taliánov

Pláž
Štrkovitý s velkými kameňamy aby pri vlnách mohlo byt dostatočne nebezpečné

Peter Petróczi, 07.09.2018, Datum pobytu: 21.8. - 29.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Scoglio della Galea Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborná dovolená. Některé služby jsem ani nečekal. Výhrady bych měl jen k drobnostem (problémy s Wi-fi připojením k internetu, jen jedna...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená. Některé služby jsem ani nečekal. Výhrady bych měl jen k drobnostem (problémy s Wi-fi připojením k internetu, jen jedna rulička toaletního papíru pro rodinu na týden). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán, 2 ložnice + kuchyně + koupelna. Dostatečně prostorný, klimatizace, el. sporák, lednička, nádobí.

Strava
Snídaně formou rautu. Výborná kvalita. Každý den stejná nabídka, ale výběr byl dostatečně široký, aby se za týden neomrzel.

Služby hotelu
O zábavu dětí i dospělých se staral celý tým mládeže - taneční vystoupení, divadlo, hry s dětmi, karaoke párty... Super.

Pláž
"Vesnička" přímo u pláže, z apartmánu je pláž asi 150m daleko. Čistá uklízená písečná pláž. Sprchy, záchody a převlékárny přímo na pláži. Host dostane k dispozici slunečník a jedno nebo dvě plážová lehátka (pro rodinu). Přes den pláž hlídají plavčíci s motorovým člunem.

František Švejda, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel: Villaggio Adriatico (Jesolo Camping Village)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Ubytovani ciste, odpovidajici cene. Plaz primo u hotelu, z plaze vyhled jak na Etnu tak na Taorminu. Jidlo v hotelu oceni hlavne...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytovani ciste, odpovidajici cene. Plaz primo u hotelu, z plaze vyhled jak na Etnu tak na Taorminu. Jidlo v hotelu oceni hlavne masozravci a ti co jsou na sladke.

Podpora ze strany cestovni kancelare nevyvazena: zajezt organizovala Petra Tour - s tema sme vybec nprisli do styku. Na letisti nas vyzvedavala delegatka z CK, ta byla vyborna a cestou do hotelu nam krasne rekla vse podstatne o Sicilli. Na miste mela byt delegatka z jiné CK (pry kazdy den po veceri), videli sme ji 2x ze 6 veceru. Nam osobne to neprekazelo, veskere vylety sme si zaridili sami nicmene byli tam i starsi rocniky, co mozna nemluvili zadnym cizim jazykem, tak ti jak to resili netusim. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybrali jsme si levnejsi hotel (***) a tomu odpovidala skutecnost. Pokoj byl hezky, cisty, mel dostatek uloznych prostor, balkon, televizi a hezkou docela prostornou koupelnu. Uklid probihal kazdy den v dopolednich hodinach. Nizsi cena hotelu se odrazila ve sluzbach, hotel nema bazen, zahradu ani neposkytuje zadne extra sluzby krome zapujceni slunecniku (zdarma, klidne na celou dobu pobytu). Nicmene my o zadny organizovany program nestali, slo nam pouze o ubytovani a polohu hotela (primo u plaze, bankomat i potraviny za rohem, autobusova zastavka 5 min. chuze) a s tim sme byli naprosto spokojeni.

Strava
Jak je pro Italii typicke, snidane sestavala z velkeho vyberu ve sladkem spektru: croissanty, briosky, stola, ovocna buchta, muesli, nutela, marmelady, med atd. Slane spektrum bylo o neco chudsi: jeden druh syru, sunka, salam vajicko, rajcata. Nicmene v blizkych potravinach byla nabidka jak syru a uzenin tak i vina dost siroka.

Vecere pozustavali ze 4 chodu: predkrm formou bufetoveho stolu - moznost namichat si vlastni salat ale take ochutnat zapekane rajcata se syrem, grilovany lilek, vyborne nakladane olivy a pod. Druhym chodem byla bud polevka nebo testoviny (vyber z 2 druhu) a tretim hlavni jidlo (maso nebo ryba). Oboji se predem objednavalo zaskrtnutim v nabidce na nasledujici den. Trochu nedoresene bylo, ze testoviny byly servirovane obslouhou zatimco polivka byla resena samoobsluhou. Jelikoz porce byly mensi tak na polivku chodili i lidi co ji objednanou nemeli a tak se bezne stalo, ze cloveku, ktery ji regulerne objednanou mel se uz polivka proste neusla. Takze pokud si zaskrtnete polivku, nechodte na veceri pozde ;) Poslednim chodem byl dezert - bud ovoce nebo zakusek. Vsem moc doporucuji ochutnat postaciovou zmrzlinu, je to neco uuuple jine nez co zname tady, proste opravdova chut orisku. Vubec sladke stalo za to vsude, na tohle jsou oni proste profici. Urcite ochutnejte zmrzlinu v briosce (jejich typicka letni snidane) a take veskere kolacky s ruznymi kremy (mandlovy, pistaciovy) byly moc dobre.

V nabidce pobytu jsem se docetla, ze hotel dokaze pripravit stravu i pro celiaky a tak jsem si jako vegetarian nedelala velke starosti, protoze varit bez masa je o dost jednodusii nez vyhybat se lepku. Nicmene v hotelu z toho byli docela nestastni, casto oboje testoviny i nasledujici chod byli masove a neumeli si s tim moc poradit, 2x jsem dostala k veceri omeletu, 2x syrove prkenko a jednou caprese. Vazim si, ze se snazili mi vyjit vstric nicmene jako tip pro vegetariany bych doporucila vecere neobjednat a resit jidlo indivdualne. V okoli je pomerne hodne restauraci s velkym vyberem.

Služby hotelu
Pouze zapujceni slunecniku, zdarma, klidne na celou dobu pobytu.

Pláž
Plaz je doslova hned u hotela. Cast plaze je verejna, kde si muzete prinest svou vlastni vybavu, cast je soukroma, kde se pronajimaji lehatka a slunecnik za 15 eur na den (zaroven je tam moznost vyuzit sprchu a toaletu, to verejna plaz nema). Na plazi byly drobne kaminky a hrubsi pisek, vstup do mora byl asi 2-3 metry pozvolny, pak dno zacalo vyraznej klesat.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel: Baia Degli Dei

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená byla moc pěkná. V hotelu nás ihned nechali odložit věci, zajít na toaletu atd. Pokoj jsme měli připraven v 11:30 (ač nám CK...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc pěkná. V hotelu nás ihned nechali odložit věci, zajít na toaletu atd. Pokoj jsme měli připraven v 11:30 (ač nám CK napsala že až ve 14, tudíž nás to moc potěšilo.) V den odjezdu (až 20:15) jsme museli opustit pokoj do 10 hodin, ale na recepci byli velice ochotní a nechali nám prostor na věci i přístup k wc, až do večera.

Cesta autobusem byla náročná, hlavně protože byl dvoupatrový a již v ČR, než nás vyzvedl nabral zpozdění.

Info o dovolené chodí týden předem, což mi přijde dost pozdě, ale co se dá dělat.

Přesto za vše děkujeme a chválíme :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá ***, pokoj pro 2 - postele, noční stolky, skříň na oblečení, stolek se zrcadlem, malý trezor ve skříni, koupelna - fén, sprcha, bidet, wc, umyvadlo.

Každý den úklid, výměna podložky u sprchy, ložní prádlo a ručníky dle potřeby - stačí položit na postel před úklidem (ten je cca v 10 - 12h). Balkon se židlí.

Strava
Měli jsme polopenzi. Snídaně - výběr ze sladkého i slaného (croisanty, housky, tousty, nutella, med, máslo, džem, šunka, salám, sýr, musli, jogurt....) a káva, džus.

Večeře - salátový bar (velký výběr zeleniny - chléb k tomu), poté výběr z polévky nebo těstovin (doporučuji těstoviny), a následuje hlavní jídlo (též výběr ze dvou). Na závěr většinou ovoce nebo buchta.

Služby hotelu
Hotel byl pěkný, lidi velice milí. Dorozumíte se základy angličtiny, potěší je, když třeba jen pozdravíte italsky.

Je možné posadit se a dát si třeba kávu či pivo před recepcí, či venku před hotele, kde je posezení i houspačka pro odpočinek.

Pláž
Pláž je opravdu 100 metrů od hotelu, je to přes 1 silnici. Pláž je plná lehátek, které je možné zaplatit, nebo ležet až u moře, za cedulí, kde se neplatí. Písčitá pláž bývá čistá, uklízí tam denně. Každý den 2x probíhá plážové cvičení/tance se zkušenými tanečníky.

Na pláži je molo pro lodě, za 6 eur se tam dá najít pěkná hodinová plavba.

Michaela N., 04.09.2018, Datum pobytu: 17.8. - 26.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Rimini, Hotel: Gattei

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 8,5 Hotel je na pěkném klidném místě. Všude čisto a pořádek. Bazén jsme ani nevyužili. Z balkónu výhled na moře. Do Benátek na výlet kousek....

  • 8 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na pěkném klidném místě. Všude čisto a pořádek. Bazén jsme ani nevyužili. Z balkónu výhled na moře. Do Benátek na výlet kousek. Jelikož byl konec prázdnin, tak nebylo nikde moc lidí.Na náměstí, nebo na vedlejším náměstí každý večer nějaká hudební, nebo zábavná představení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté a uklizené. Nábytek nesourodý a starší, ale v pěkném neponičeném stavu. Kuchyňka slušně vybavená, jen chyběla mikrovlnka a rychlovarná konvice, což je detail. Voda se dala ohřát na plynovém sporáku.

Strava
Strava nebyla v nabídce kanceláře. Všude v okolí velký počet restaurací s výborným místním sortimentem jídel.

Služby hotelu
Bazén byl čistý a udržovaný. Jiné služby jsme nezaznamenali.

Pláž
Pláž byla opravdu jen cca. 100 metrů. Pláž byla čistá, bylo vidět, že ji pravidelně uklízejí. Všude bylo možno najít řadu mušlí. Velmi se hodil plážový servis, který byl v ceně zájezdu. Šnorchlování s brýlemi bylo na nic, jelikož i když byla voda čistá a teplá, tak písek ji vířil, takže nebylo toho moc vidět.Jako plus jsme uznali, že pláž nebyla přecpaná lidmi.

Michal Jakeš, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel: Rezidence Torino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Moc hezká dovolená

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezká dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mobilhome zánovní, velmi čistý.

Strava
Strava velmi chutná, spousta zeleniny, převážně zelené. Menší výběr ostatniho. Pro děti je možnost objednat rizek nebo špagety. Celkově jídlo chutné, ale celý týden téměř to samé.

Pláž
Pláž super. Čistá, dostupné wc i sprcha se sladkou vodou. Jen pět rad slunečníků, velmi příjemná.

Eva A., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel: Villaggio Adriatico (Jesolo Camping Village)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 dovolenka super-pobehali-videli sme toho dosť-okolie + výlety

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
dovolenka super-pobehali-videli sme toho dosť-okolie + výlety Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie ok , dalo sa, rodinný hotel-čisto.. len chladnička za poplatok ???.kllíma, TV- ok ,-WC-nohy v sprche-sprcha 50x50 ???je čo vylepšiť. možno iné izby sú lepšie. ale, ok -dalo sa.

Strava
strava ???no je čo vylepšovať..to určite ,v skratke raňajky...každý deň to isté, -šunka? syr, biele žemličky,toast ,var. vajíčka + šalát ,rajčiny , karfiól , džús,káva,čaj.4 druhy croisant , musli, ovocie 3 kúsky v poháriku ..,, večera najedzte sa z 1. predjedla bo 2 nič moc, nápoje si platíte mineral1,5l 2€,pivo 3-5€,vino 8€ ale dá sa ,neumriete

Služby hotelu
v pohode ,spokojnosť. personál ochotný

Pláž
nie ďaleko, na pešo 800m,ale v pohode, cesta popri reštikám, hotelom, peknou ulicou cca 10-15min v pohode

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel: Alexander

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená byla úžasná.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný, čistý, dobře zařízený, nic nám tam nechybělo. Jen bych doporučila pokoj s výhledem na moře, ostatní pokoje mají výhled na dálnici a vlak a je tam celkem hluk.

Strava
Strava byla výborná, na večeři výběr vždy den dopředu z několika chodů. Moc jsme si pochutnali.

Služby hotelu
Služby hotelu byly výborné.

Pláž
Pláž je oblázková a od hotelu je kousíček.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel: Delle Palme

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622