Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Příjemná dovolená

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový pokoj byl čistý , pravidelný úklid. V okolí hotelu ale není příliš možnosti na další vyžití obzvláště večer. Cesta na pláž z kopce, dá se využít hotelový odvoz , který jsme využívaly především na cestu zpět do kopce.

Strava
Strava dobrá.

Služby hotelu
Milý a ochotný personál hotelu.

Pláž
Pláž písčitá sem tam ve vstupu kameny ale oblé, místy i horší přístup do vody kvůli kamenům. Dá se projít přes pláž ještě na jednu menší. Voda pěkně cista.

Radka P., 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Grotticelle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 dovolená super, ubytování čisté pěkné, jídlo výborné, pláz kousek. akorát zde není žádné vyžití, obchody, kde se projít a tak.. Ale...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
dovolená super, ubytování čisté pěkné, jídlo výborné, pláz kousek. akorát zde není žádné vyžití, obchody, kde se projít a tak.. Ale vlastně jsme to vůbec nepotřebovali...... Zobrazit celou recenzi

Eva B., 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel: Borgo Rio Favara

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,2 Vše splnilo naše očekávání. Jen nám v hotelu chybel dětský koutek a bylo by dobré do budoucna vystavět nějakou pěší cestu podle moře pro...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše splnilo naše očekávání. Jen nám v hotelu chybel dětský koutek a bylo by dobré do budoucna vystavět nějakou pěší cestu podle moře pro možnost večerních procházek. Super animační programy jak pro dospělé tak děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nemělo žádnou chybu.

Strava
Stravování výborné s možností ochutnat místní speciality. Luxus

Služby hotelu
Chybí dětský koutek. Animační programy u bazénu výborné.

Pláž
Super

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: VOI Pizzo Calabro Resort (Ex. Villaggio Bravo Club)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jednoducho super dovolenka :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jednoducho super dovolenka :) Zobrazit celou recenzi

Strava
Ponúkaná strava bola fantastická.

Lýdia V., 13.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší místo, kde jsem byla s CK.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší místo, kde jsem byla s CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota, není pravda, že Italové nejsou čistotní. Například oproti Řecku lepší o 100%.

Strava
Vynikající, součástí byly i místní speciality, k dispozici kdykoliv během doby podávání jídla.

Služby hotelu
Úklid každý den, čisté pokoje, sněhobílé ručníky.

Pláž
Exkluzivní. Půjčovna paddleboardů, kajaků, šlapadel, beach volejbal, prostě spousta zábavy.

Dagmar Jarolímková, 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Rocca Nettuno

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkový dojem velmi dobrý. Hotel velmi pěkný, posazený do krásné zahrady. Zájezd splnil naše očekávání.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem velmi dobrý. Hotel velmi pěkný, posazený do krásné zahrady. Zájezd splnil naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel disponuje rozmanitým ubytováním. Myslím, že všechny pokoje disponují teráskou, ta je vybavena sušákem, stolkem a židličkou. V dolní části hotelu je méně slyšet hudební produkce animačních programů. (probíhají denně cca od 21-23,30 hod.)

Ve střední části je slyšet velmi intenzivně a v horní části, kde se nachází recepce, není slyšet vůbec nic.

Po dojezdu do hotelu jsme byli takřka hned ubytovaní. Pokoje byly již přidělené. Denně probíhal úklid. Klimatizace funkční a tichá.

Strava
Strava výborná, mile nás překvapilo, že jsme po celou dobu pobytu měli přidělený stůl, takže odpadá chaos, kam si s plným talířem sednout a nemusíte se bát, když si dojdete přidat, že bude u vašeho stolu již sedět jiný strávník. K obědu a k večeři nedostanete pivo, pouze víno a to jak bílé, tak červené. Nebo vodu. Ale na kráse restaurace to neubere. Pivko si můžete dát cestou z oběda či večeře v baru pod restaurací.

Jinak co se týká All inclusive, tak to bych oponovala, jedná se o "lepší" Plnou penzi, cestovní kancelář by si měla v nabídce tento pojem opravit. Koktejly, tvrdý alkohol, balenou vodu u baru musíte platit, odpolední snack (ten neexistuje), zmrzlina jen pro děti, myslím do 13 let a to jen v čase k tomu určeném. Každé dítě má nárok na jednu zmrzlinu denně.

Služby hotelu
Moc jsme je nevyužívali, jak jsem již zmínila, úklid na jedničku. V baru u pláže nejsou moc ochotní, ale možná jsme měli jen smůlu na obsluhujícího jedince.

Pláž
Soukromá,malá, čistá, písčitá,moře nádherné a přírodní, vstup je spíše kamenitý, jen bych přidala sprchu, jsou jen dvě....

Jaroslava K., 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Scoglio della Galea Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1 Nejhorší dovolená, kterou jsem zažila!! Prý 3* hotel spíše nejlevnejsi ubytování ve stylu hostelu pro Ukrajince. Vybrala jsem dovolenou...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nejhorší dovolená, kterou jsem zažila!! Prý 3* hotel spíše nejlevnejsi ubytování ve stylu hostelu pro Ukrajince. Vybrala jsem dovolenou pro tříčlennou rodinu ,ale výběr tohoto hotelu a místa se ukázal absolutně nevhodný. Abych si jen nestěžovala, jestli vám je 60let a více a jste schopni sníst opravdu všechno nevadí vám že místo moře se budete opalovat u chlorovaneho bazénu a do moře se pouze smočit s tím že vás budou neustále vyhánět je pro vás toto místo jako stvořené. Noční zábavau na hotelu ,smích a radovánky z drahé dovolené uslyšíte pouze z vedlejších hotelu. Nedoporučuji!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrůza!!! Fuj!!

Strava
Pořád to samé navíc i za pití si zaplatíte

Služby hotelu
Neumí moc anglicky

Pláž
Žádná pláž nebyla pouze placená za 20euro za den jinak vás vyhodí. Museli by jste cca 800metru na veřejnou pláž.

Anonym, 12.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Santa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá rodinná dovolená ve výborném hotelu a nádherném prostředí.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá rodinná dovolená ve výborném hotelu a nádherném prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborně vybavený hotel. I když patří k větším hotelům, měli jsme své soukromí, kaskádovité uspořádání působí útulně a vypadá hezky. Všude je plno zeleně, vše čisté a upravené. Pokoj byl dle našeho požadavku prostorný i pro čtyřčlennou rodinu. Balkon velký s vyhlídkou na jezero, z chodby přístup na stinnou terasu, kde i přes horké dny byl chládek. Klimatizace funkční, na pokoji malá lednička, koupelna velká, vybavená.

Strava
Strava v hotelové restauraci rozmanitá, chutná, čerstvá, vždy jsme si vybrali pro sebe i pro děti. Celkově v Limone i v okolí útulné restaurace s dobrým jídlem a pitím, mimo Limone výš v horách levnější. Při plné penzi jsme nemuseli jíst jinde, pokud jsme vyrazili na výlet, oběd nám zabalili sebou.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly výborné. Denně úklid pokoje, s ničím, co jsme potřebovali během pobytu, nebyl problém. Spousta akcí pořádaných hotelem (koncerty, animační programy pro děti) - my jsme nevyužili, raději jsme jezdili na výlety.

Pláž
Veřejná pláž v Limone byla kamenitá, přístup do vody horší. Ale další jsme ani nehledali, určitě tam jsou jiné. Lepší koupání pro rodinu s dětmi jsme našli u jezera Lago di Ledro a Lago di Tenno nedaleko, kde také nebylo takové horko. Dost jsme využívali hotelové bazény, venkovní i vnitřní.

Alena S., 11.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Royal Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Dovolená byla celkově průměrná, už bych se nevrátila

  • 3 Ubytování
  • 7 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla celkově průměrná, už bych se nevrátila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj měl hezký balkon, nedala se zamykat koupelna, kdykoliv se otevřely dveře, otevřely se zároveň dveře do koupelny. Koupelna byla malá, sprcha byla hned vedle záchodu, nijak krytá, tudíž bylo hned vše mokré. Jediná skříň na pokoji byla rozklížená a rozbitá.

Strava
Večeře byly 4chodové, odpovídali však ceně, čekala jsem italskou kuchyni, ale spíše se blížili naší české (řízek, pangasius, špagety s mletým masem každý den). Po pár dnech začalo být jídlo dosti jednotvárné, snídaně byly vždy stejné, vajíčka natvrdo, smažený, jogurt, pečivo, sýt, šunka, croissanty, nic se za celý týden neměnilo, chyběla mi zelenina a občasná změna

Služby hotelu
Od počátku pobytu jsme hotel informovali o rozbité klice na hlavních dveřích do pokoje, slíbili nápravu, nestalo se tak, v pokoji jsme několikrát uvízli a nemohli se dostat ven. Denně se však uklízelo a často se měnili i ručníky.

Pláž
Pláž byla daleko, až za kempem, vzdálenost byla minimálně dvakrát delší než bylo uváděno. Byl tu velký příliv a odliv, do deseti hodin ráno nebylo možné se koupat, muselo se jít cca 300m, aby se dalo koupat. Voda vcelku čistá až na trávy atp

Anonym, 11.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Lignano, Hotel: Old River

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 4,6 díky chování obslužného personálu na baru (tzv."All Inclusive") řadíme tuto dovolenou k nejhorším, které jsme od r. 1993 absolvovali....

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
díky chování obslužného personálu na baru (tzv."All Inclusive") řadíme tuto dovolenou k nejhorším, které jsme od r. 1993 absolvovali. obsluha je líná, nevšímavá (zejména pro hosty All Inclusive). evidentně je tato sorta návštěvníků nevzrušuje ani nezajímá. stání u baru někdy i 10 min.bez povšimnutí není vyjímkou. limonády podávané v tomto módu byly spíše obarvenou vodou bez chuti a naštěstí i bez zápachu.vedení hotelu bych doporučil akci All Inclusive určitě zrušit, protože se nejedná o službu, ale o utrpení obsluhy, ale i hostů.nepříjemné je rovněž povinnost složení depositu na místní kartu. nelze platit cash ani za případný nákup zvoleného zboží. naštěstí jsme měli štěstí na počasí, takže poté co jsme si nuceně přivykli na tamní jednání, jsme si pobyt užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo slušné a zde bych celkem akceptoval i malé nedostatky.

Strava
co se týká stravy, doporučil bych manažerům hotelu návštěvu hotelu "Royal Horizont" na Kapverdském ostrovu Boa Vista. v porovnání s ním by ch doporučil hotel Arbatax uzavřít pro veřejnost do doby zjednání nápravy.

Služby hotelu
jednou větou vzhledem k barům a jídelnám - pod psa

Pláž
pláže bych v nabídce nazýval spíše balvanové, ale nic proti nim nemáme, protože nástup do vody je pro normální osoby možný bez obsluhy. jízda na pláž - písečnou je fajn, i když jsem si dodatečně přečetl, že při pobytu na 7 dnů/nocí by měla být jedna cesta sem a tam zdarma a na to nás nikdo neupozornil - oznámili nám nekompromisně, že služba je placená (asi to mají znát v lobby).

na druhou stranu musíme ocenit půjčovnu kajaků - s touto službou i lidmi kolem ní jsme byli velice spokojeni.

Jindřiška Krpálková, 11.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Telis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622