Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Dovolenou jsme si moc užili , bylo zde krásně , přijemný personál a rádi se vrátime.

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moc užili , bylo zde krásně , přijemný personál a rádi se vrátime. Zobrazit celou recenzi

Jarmila Zubová, 16.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Aparthotel Des Alpes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Krása

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Krása Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel ale vše v pořádku

Strava
Poprve na horách polopenze a už nikdy jinak

Služby hotelu
Neviuživali jsme je

Sjezdovky
Perfektní

Anonym, 16.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fassa e Carezza, Hotel: Dolomiti

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Skvělá poloha hotelu, pěkné prostředí a interiér hotelu, nabídka snídaní dobrá,restaurace je jenom pro ty co mají zaplacenou polopenzi a...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělá poloha hotelu, pěkné prostředí a interiér hotelu, nabídka snídaní dobrá,restaurace je jenom pro ty co mají zaplacenou polopenzi a to je škoda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl velmi pěkný, pokoje I koupelna krásná.

Strava
Nabídka snídaní dobrá, ale restaurace je jenom pro ty co mají zaplacenou polopenzi a to je škoda,protože v blízkem okolí není kam zajít posedět na víno a večeři.

Služby hotelu
Placená garáž , prostorná lyžárna s vyhřívanýma skříňkama a přijemný personál.

Je škoda, že nemá saunu/wellness,posilovnu a hernu pro děti.

Sjezdovky
Naprosto skvělé

Přemysl Kalkuš, 16.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Garni Dal Bracconiere

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší dovolená za celý můj život

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená za celý můj život Zobrazit celou recenzi

Ubytování
luxus

Strava
zážitková gastronomie.pecka

Služby hotelu
výborné

Sjezdovky
dobré

Adriana Hartman Augustinová, 15.01.2018, Datum pobytu: 7.1. - 11.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Paganella, Hotel: Belvedere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Cena odpovídá kvalitě

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídá kvalitě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jednoduché, ale čisté

Strava
Kvalitní, rozmanité a dostatečné množství

Služby hotelu
Příjemní a ochotní majitelé

Anonym, 15.01.2018, Datum pobytu: 7.1. - 11.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel: Oberleiter

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Maximalni spokojenost s hotelem i cestovni agenturou

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximalni spokojenost s hotelem i cestovni agenturou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vse podle popisu

Strava
Maximalni spokojenost

Michal Mazůrek, 15.01.2018, Datum pobytu: 7.1. - 11.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Residence Trunka Lunka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Super lokalita, v centru i u sjezdovek. Mestecko zive, turiste prevazne z Italie a Rakouska, velmi prijemna amtosfera. Chce to urcite...

  • 2 Ubytování
  • 5 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super lokalita, v centru i u sjezdovek.

Mestecko zive, turiste prevazne z Italie a Rakouska, velmi prijemna amtosfera. Chce to urcite vylet na horu Lussari, je to misto s neskutecnou atmosferou.

Na Silvestra super misto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je spatne urovne. Vstup a chodba desi, vybaveni pokoju je na urovni starych horskych chat. Na zemi lino, vybaveni kuchyne oproti beznym apartmanum v Rakousku nedostacujici. Objektivne je traba rict, ze byl apartman cisty, nikde zadne plisne, ale proste nebyl hezky, vse bylo hodne opotrebovane.

Sjezdovky
Male slusne stredisko, s moc hezkou atmosferou. Kdo si chce uzit slunicka chce to hned rano vyjet nahoru a uzit si vrcholove sjezdovky, zbytek je v lese a pouze ve stinu (zase je slusny snih i odpoledne). Pro nas stredisko tak na 2-3 dny lyzovani, pak uz by to chtelo zajet nekam jinam.

Alfred S., 10.01.2018, Datum pobytu: 29.12.2017 - 2.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tarvisio, Hotel: Residence Italia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Uzasna dovolená. Vse bylo dokonale. Milí a vstřícný personal i průvodci.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Uzasna dovolená. Vse bylo dokonale. Milí a vstřícný personal i průvodci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani s výhledem primo na more, samostatný pokoj,denne uklizeno. Nádhera. Soukromí.

Strava
Nejlepsi jidlo,jake jsme kdy jedli. Místní speciality,denne čerstvé ryby. Nemohli jsme se nabazit.

Služby hotelu
Vyborne.

Pláž
Lehátka na plazi zajištěné. Plaz dostupná.

Veronika H., 09.01.2018, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2017
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 spokojenost!

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
spokojenost! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování odpovídalo ceně. jednoduché zaříuení, čisto, útulno!!!

Strava
strava odpovídající ceně. vyhovující, chutné, dostačující!

Služby hotelu
personál ochotný, vstřícný. vše bez chybičky

Sjezdovky
kvalitní, středně náročné

Zdeňka D., 09.01.2018, Datum pobytu: 2.1. - 6.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Casa Alpina

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolenou jsem si užil k plné spokojenosti a nemám jedinou výhradu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si užil k plné spokojenosti a nemám jedinou výhradu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherné pokoje i prostředí a vzorný úklid atd.

Strava
Na stravě asi není co zlepšovat, velký výběr jídel a dobrá kvalita.

Pláž
Pláž krásná s vlastními slunečníky a lehátky, přístup sice po schodech, ale byli jsme na to upozorněni už při výběru zájezdu a aspoň člověk trochu vyběhá dobré jídlo a pití.

Jan Kratochvíl, 08.01.2018, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2017
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

5 fotografií

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622