Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9 velmi dobrý, nádherná dovolená, krásná příroda, počasí na výlety i koupání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrý, nádherná dovolená, krásná příroda, počasí na výlety i koupání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
každý den uklizeno v pokoji.

Strava
večeře - výběr z předkrmů, výběr z hlavních jídel, vždy jedno maso, výborné ryby. spousta zeleniny

Služby hotelu
úžasná obsluha v restauraci, rychlá, hned si všímali, co hosté potřebují, nádherná taneční hudba u bazénu v neděli večer.

Pláž
pěšky dostupná, ale jezdil i hotelový bus. hodně jsme cestovali, ne celý den prožitý na pláži.

Lenka L., 12.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Návštěva Říma byla bezva. Centrum je poměrně malé a dá se chodit i pěšky, ale doporučuji nějaký Hop On Hop Off k okružní jízdě.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Návštěva Říma byla bezva. Centrum je poměrně malé a dá se chodit i pěšky, ale doporučuji nějaký Hop On Hop Off k okružní jízdě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl malý, ale čistý, dobře vybavený.

Strava
Snídaně byly velmi dobré, pestrá nabídka pečiva, uzenin, sýrů, jogurty i ovoce.

Služby hotelu
Personál byl vstřícný, popsal nám na mapě zajímavá místa a nabídli úschovu zavazadel poslední den.

Šárka Olivíková, 11.10.2018, Datum pobytu: 5.10. - 7.10.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: La Locanda Del Manzoni

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Super, ale v moři bylo dost medúz

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super, ale v moři bylo dost medúz Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Bez stravy

Služby hotelu
Super

Pláž
Super

Tomáš Miřejovský, 11.10.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Camping Village Cavallino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Standart dovolená za kačku. Mohlo by být více vyžití, výletů a akcí...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Standart dovolená za kačku. Mohlo by být více vyžití, výletů a akcí... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
.. v pohodě...

Strava
Hodilo by se více italské kuchyně...

Služby hotelu
Vhodné, akorát pro nenáročné

Pláž
...voda ušla...

David Vrubel, 10.10.2018, Datum pobytu: 7.9. - 16.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Rossella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Velké zklamání, protože jsem se 14 dní před odletem vrátila z Mallorky, kde jsem byla jeden týden ubytována ve 4hvězdičkovém hotelu na...

  • 2,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velké zklamání, protože jsem se 14 dní před odletem vrátila z Mallorky, kde jsem byla jeden týden ubytována

ve 4hvězdičkovém hotelu na severu ostrova a další týden ve 4hvězdičkovém hotelu na jihu u Palmy a služby se

nedají srovnat.

Když už sníží CK váhu kufru z obvyklých 23 kg na 15 kg, očekávám, že v hotelu nebo okolí bude možné zakoupit

boty do vody a nafukovací matraci, což zde vůbec nebylo a kromě drahého vína a šperků nebylo možné v hotelu

ani okolí nic koupit. NIC

Stravování absolutně neodpovídalo očekávání ve 4hvězdičkovém hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v nejzažším cípu zahrady s výhledem na skladiště stavebnin a parkovací místo vedlejšího hotelu, což u 4hvězdičkového hotelu neočekávám. Špinavé francouzské okno, okno v koupelně nešlo otevřít a světla nad postelí

neměla fungující žárovky. Ačkoliv jsme to urgovali, nic se za celý týden nestalo. Ubytování jednoduché, což by nevadilo, na to jsme ve Španělsku zvyklí, ale velmi neútulné.

Strava
Strava odpovídající 3hvězdičkám, jednoduchá bez nějakých benefitů či pestrosti nabídky.

Vzhledem k tomu, že nebyla klimatizovaná ani uzavřená jídelna, neustále nás obtěžovaly mouchy a vosy,

které pochopitelně byly i na jídle. K jídlu se podávala voda a dobré stolní víno z tamního kraje, na baru bylo

možné v určité hodiny vyzvednout pivo, káva se platila.

Ranní káva v jídelně byla katastrofa, zřejmě z nějakého prášku a mléko v ní též z nějakého prášku, fuj.

Služby hotelu
4hvězdičkový hotel měl recepci bez klimatizace, jednoduchý pult, kde pouze jedna slečna hovořila lámanou

němčinou a ostatní trochu anglicky. Domluvit se s nimi dalo, ale buď nedávali zprávy dál nebo to nefungovalo,

protože naši reklamaci na světlo a další věci se za celý týden neopravily.

Velmi ochotný příjemný a vstřícný personál. To jsem velmi ocenila, opravdu se snažili vyjít vstříct (kromě recepce)

Pláž
Pláž oblázková, bez bot problém dostat se do vody i z vody, nádherná průzračná voda, žádné služby kromě

animace a lehátek pro nás od 3tí řady. Připadala jsem si tam jako host 3.kategorie.

Ladislava Hlaváčová, 10.10.2018, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Cala Luas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Organizace zájezdu přes INVIA byla naprosto profesionální. Velice bych chtěla poděkovat p. Dominiku Ryškovi za jeho přístup a ochotu....

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Organizace zájezdu přes INVIA byla naprosto profesionální. Velice bych chtěla poděkovat p. Dominiku Ryškovi za jeho přístup a ochotu.

Naprosto jiné hodnocení mám však hodnocení na CK se kterou jsme měli smlouvu do hotelu Mediterrraneo.

Ještě 3 dny před odjezdem nám neposlala pokyny k odjezdu, ani žádné další informace. Nakonec jsme se přes INVIA pomocí p. Ryšky dozvěděli, že do daného hotelu odjet nemůžeme, protože mají stop stav. Nevím, kdy nám to CK chtěla oznámit, možná by to řešili, až na místě nebo vůbec?

Pan Ryška nám na poslední chvíli pomohl zarezervovat jiný hotel od CK Petra. Tady pak již vše proběhlo v pořádku. Pouze musím upozornit, že na cestu nazpět autobusem, která trvá cca 18 hodin (záleží na dopravní situaci) nás CK Petra usadila na poslední sedačky vzadu v autobuse, kde se nedá ani sklopit sedadlo a seděli jsme tam 4 dospělé osoby, což je něco absolutně nevídaného. Většina CK tyto poslední sedačky v autobuse, na obvzláště tak dlouhé cesty, neobsazuje nebo tam nechává pouze 2 osoby. Navíc 1 paní byla po operaci dolních končetin. Myslím, že by cestovní kanceláře měli předem upozornit, že chtějí klienty usadit na tato sedadla vzadu a případně i s nějakou slevou na dopravu. Je to pak na klientovi... , protože je to naprosto nesrovanatelné s ostatními místy v autobuse. Dále mě zarazilo, když nám v řidiči v autobuse řekli, že nemáme používat toaletu. Přitom si ji CK inzeruje jako vybavení moderního autobusu. Já myslím, že v roce 2018 je naprosto jiná situace komfortu při cestování než někdy v dobách po revoluci a měli by to cestovní kanceláře i vzhledem k široké konkurenci akceptovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, odpovídalo popisu.

Strava
Výborné. Měli jsme polopenzi. Velice nám vyhovovalo, že jsme si při snídani mohli zvolit, zda daný den budeme chtít oběd nebo večeři.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Přístup na pláž je po privátní stezce dolů k moři.

Stanislava H., 10.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 7.10.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Villa Agave

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Hotel je v oblasti Brenzone sul Garda, části Porto, umístěn u hlavní silnice vedoucí kolem jezera (dosti rušná i mimo hlavní sezonu),...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v oblasti Brenzone sul Garda, části Porto, umístěn u hlavní silnice vedoucí kolem jezera (dosti rušná i mimo hlavní sezonu), přímo v Portu není moc obchodů, ale to nám nevadilo, měli jsme polopenzi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl sice s balkonem, ale směrem od jezera - výhled do zdi porostlé plazivými kytkami, ale byl celkem tichý a stejně jsme tam chodili jenom spát, takže nám to ani nevadilo, každý den uklízeli, bylo tam čisto, nebyla tam chladnička

Strava
měli jsme polopenzi - tedy snídaně formou švédského stolu ( nabídka celý týden pořád stejná - 1 druh šunky, 1 druh salámu, 1 druh plátkového sýra, housky z bílé mouky rozpečené a hodně drobící, pár kousků celozrných rohlíků, plátky toust.chleba - celozrné a bílé, lívance, bílé a ovocné jogurty, džemy i light, 1 druh maz.sýra, 1 druh čerstvého sýra, máslo, müsli a různé křupinky do jogurtu, 2 druhy džusu + voda z automatu, automat na kávu, capuccino), ovoce - vzhledem k tomu, že to bylo v Itálii, byla malá rozmanitost šunky, salámů, sýrů a pečiva, večeře byly servírované - 1.chod vždy těstoviny , 2.chod maso nebo ryba a hranolky, pouze jednou byla jako příloha duš.zelenina, a jednou byla místo obou chodů pizza dle výběru, jako zákusek byl 2x kompot, 2x zmrzlina, tiramisu, panetone - vše bylo dobré a celkem velké porce (každý den se objednávala večeře na další den - výběr vždy ze dvou těst.jídel a z masa nebo ryby), byl i salátový bufet - rajčata, cibule, strouh.mrkev, list.salát - také každý den stejné

Služby hotelu
žádné služby jsme nevyužili

Pláž
oblázková pláž byla hned u hotelu - přes rušnou silnici - i přesto, že byl 1.týden v říjnu, tak se občas někdo koupal, voda byla čistá

Jana K., 09.10.2018, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Smeraldo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Pěkný hotelový komplex poblíž moře (cca 300 m), který je obklopen krásnou zahradou, kterou máte možnost projít křížem krážem, nejen při...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotelový komplex poblíž moře (cca 300 m), který je obklopen krásnou zahradou, kterou máte možnost projít křížem krážem, nejen při cestě k moři. Samotný hotel je uzavřený s krásnou flórou, ideální na večerní procházky i pro sportovní vyžití (fotbalové hřiště, tenisové kurty, atd). Do blízkého města Orosei jezdí každou půlhodinu super mašinka :). I přes ty všudypřítomné otravné komáry (pomáhá Citronela), hodnotíme pozitivně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou celkem prostorné s balkonem (s terasou v případě přízemí) s dobrým výhledem (nevím jak ostatní, ale my byli ubytovaní v přízemí a přesto jsme nemuseli koukat do zdi, ale měli jsme pěkný výhled na kopce, kterých je tam opravdu požehnaně :) ), každý den uklizeno, vyměněné ručníky. Klidné prostředí i v noci. Jedniný problém vidím velký počet komárů, kteří byli naprosto všude, i když byly zavřené balkónové dveře a zataženo, pravděpodobně létali dovnitř ventilací.

Strava
Široký výběr všeho možného ke konzumaci formou švedských stolů, rovněž výdej alá bufet, kdy si člověk mohl u kuchařů naporoučet, co chtěl. Pestrý výběr, ale přílohy teda nic moc, chápu, že dělat velké množství příloh pro velký počet klientů je komplikované, nicméně instantní bramborová kaše byl fakt vrchol. Jinak jídlo dobré, výběr z několika mas,

Služby hotelu
Holetový personál vstřícný, ale bohužel někteří recepční vůbec nemluvili anglicky, kromě naučených frází. Barman byl ale super :D Jako zápor vidím brzké uzavření hotelového bazénu, okolo 19:00, což byla fakt škoda. Kladně hodnotím možnost zapůjčit si kolo a ochotu personálu hotelu i přes jazykovou bariéru.

Pláž
Pláž písčitá, cca 300 m od hotelu s dostatečným počtem lehátek, akorát přístup byl celkem strmý a většinou byly velké vlny. Jinak moře čisté, stejně tak jeho okolí, krásný výhled na kopce a hory. Asi tak 1 km od hotelové pláže je pěkná rybí restaurace (směrem k vlnolamu).

Jan Nič, 09.10.2018, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Marina Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všechno bylo naprosto skvělé.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bylo naprosto skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo přjemné a pohodlné

Služby hotelu
Celkový dojem skvělý

Anonym, 09.10.2018, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblast: Itálie Itálie, Lignano, Hotel: Lucchese

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dobrý dojem.

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý dojem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Špatně se v pokoji větralo.

Strava
Dobrá kuchyně.

Služby hotelu
V pořádku.

Pláž
Pláže blízko, voda nádherná, čistá.

Vladislava P., 08.10.2018, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Stintino Calas (Cala Lupo)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

plážička za hotelem 1 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622