Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,3 Velmi pěkné červené sjezdovky. Vždycky perfekt upravené.

  • 8 Ubytování
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi pěkné červené sjezdovky. Vždycky perfekt upravené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobrý průměr

Strava
Bez stravy.

Služby hotelu
Staral jsem se sám o sebe. Takže nevím.

Sjezdovky
Velmi dobrý.

Jan Svárovský, 18.01.2017, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Civetta, Hotel:Rezidence Thule

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rezidence Thule, Civetta, Itálie Jan Svárovský 2017-01-18 8.3 1 10 Rezidence Thule

Celkem: 7,8 Lokalita je nádherná. Poloha hotelu je dobra. Vedle je obchod a hotel se nachází v pěší blízkosti od sjezdovky. Nevýhodou je cesta přes...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita je nádherná. Poloha hotelu je dobra. Vedle je obchod a hotel se nachází v pěší blízkosti od sjezdovky.

Nevýhodou je cesta přes Alpy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fotky na stránkách cestovky neodpovídají realitě. Defakto jsou horší.

Vitaliy Yudin, 18.01.2017, Datum pobytu: 11.1. - 15.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel:Italia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Italia, Aprica, Itálie Vitaliy Yudin 2017-01-18 7.8 1 10 Italia

Celkem: 9,4 Oblast vyborna.daleko vhodnejsi pro rodiny nez sella ronda

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Oblast vyborna.daleko vhodnejsi pro rodiny nez sella ronda Zobrazit celou recenzi

Radka S., 18.01.2017, Datum pobytu: 9.1. - 14.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fassa e Carezza, Hotel:Trento

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Trento, Val di Fassa e Carezza, Itálie Radka S. 2017-01-18 9.4 1 10 Hotel Trento

Celkem: 10 Nádherné sjezdovky

  • 10 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Nádherné sjezdovky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje pro 4 jsou malé a situovane pouze pro pá a 2 děti,nikoliv pro 2 páry z důvodu palandy v předsíni

Strava
beze stravy

Služby hotelu
není co vytknout

Sjezdovky
není co vytknout,nadměrná spokojenost,dlouhé tratě,bez čekání

Marta R., 17.01.2017, Datum pobytu: 7.1. - 14.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel:Aparthotel Des Alpes (Cavalese)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aparthotel Des Alpes (Cavalese), Val di Fiemme/Obereggen, Itálie Marta R. 2017-01-17 10 1 10 Aparthotel Des Alpes

Celkem: 5,3 Menší velice klidné lyžařské středisko, málo lidí = volné sjezdovky, sjezdovky upravené. Návštěvníci - převažují Češi. Vhodné pro...

  • 4 Ubytování
  • 7 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Menší velice klidné lyžařské středisko, málo lidí = volné sjezdovky, sjezdovky upravené.

Návštěvníci - převažují Češi.

Vhodné pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kuchyňka s TV v přízemí, stejně tak i WC se sprchovým koutem OK. Nově zařízeno (kuchyňka ještě nedokončena).

Vybavena myčkou nádobí, ovšem chybí mikrovlnná trouba a varná konvice. Velmi málo základního nádobí.

Větší společenská místnost v suterénu. Ložnice také v suterénu, tím pádem osvětleno pouze světlíky skrze rošty nadzemním patrem. Jinak prostorné. Dobře vytápěné. Čisté.

Oceňuji parkování v podzemní garáži (zdarma). Dojezd k vlekům cca 1-2 km.

Strava
bez stravy

Služby hotelu
Předání pokojů při příjezdu - ihned.

Při odjezdu jsme jen vrátili klíče v kanceláři ve městě - bez problémů.

Sjezdovky
Vzhledem k tomu, že během našeho pobytu bylo málo sněhu, sjezdovky zasněženy umělým sněhem, upraveny - bez připomínek. Lanovky starší bez problému.

Petr Novotný, 17.01.2017, Datum pobytu: 7.1. - 13.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madesimo, Hotel:Residence Nuova Dogana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence Nuova Dogana, Madesimo, Itálie Petr Novotný 2017-01-17 5.3 1 10 Residence Nuova Dogana

Celkem: 4,6 Až na neustálou zimu na pokoji bylo vše v pořádku.

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Až na neustálou zimu na pokoji bylo vše v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejvíce jsme byli zklamáni a uvažovali jsme i o reklamaci kvůli pokoji, ve kterém jsme měli zaaretované kohouty u topení a cedulku, že hotel garantuje teplotu 23 stupňů Celsia. To nebylo s určitostí dodrženo jediný den naší dovolené. Teplota na pokoji se pohybovala kolem 20 stupňů Celsia. Není divu, protože v podrovním pokoji s vysokým stropem byl jen osmižebrový radiátůrek.:-(

Strava
Dostačující, průměrná

Sjezdovky
Dostačující - spíše průměrné

Klára Humlová, 17.01.2017, Datum pobytu: 7.1. - 14.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Paganella, Hotel:Alpen

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpen, Paganella, Itálie Klára Humlová 2017-01-17 4.6 1 10 Hotel Alpen

Celkem: 9 Hotel nabízí kvalitní ubytování a výbornou stravu. Parkování je zdarma. V těsné blízkosti se nachází nástupní lanovka na Marmoladu, odkud...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel nabízí kvalitní ubytování a výbornou stravu. Parkování je zdarma. V těsné blízkosti se nachází nástupní lanovka na Marmoladu, odkud se lze pohodlně dostat na okruh Sella Ronda. Součásti nástupní stanice je pokladna, kde jsme si zakoupili permanentky. Doporučuji koupit DolomitySuperSkiPas. Sjezdovky nejsou pro úplné začátečníky. Je nutno počítat i s velkým převýšením. Okruh Sella Ronda jsme jeli po zelené. V klidu, včetně občerstvení nám to zabralo asi 5 hodin. Dojezd z okruhu je možný až přímo k hotelu. Před odjezdem jsem četl různé recenze, nevěřte těm negativním. Pokud je někdo opravdu hodně náročný, může si najít a zaplatit jinou lokalitu. Jediné co je opravdu nepříjemné, je cesta z dálnice do Malga Ciapela. Počítejte tak s hodinkou než se dostanete k hotelu. Záleží samozřejmě na počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme 2-lůžkový pokoj. Každý den bylo uklizeno, čisto, teplo. V pokoji byla jedna dostatečně velká šatní skříň, zrcadlo, stůl, 2 židle, malý trezor na cennosti, TV (pouze s italskými kanály). Koupelna a WC ve výborném stavu, vše opět perfektně čisté, funkční.

Strava
Měli jsme polopenzi. Snídaně i večeře byly formou bufetu. Rozmanitost a nabídka jídel neměla chybu. V ceně bylo víno, pivo i nealko nápoje. Ochotný a vstřícný personál. Důraz je kladen na italskou kuchyni - těstoviny, rizoto, masové pokrmy, studené i teplé saláty, moučníky, polévky. Všeho bylo dost a velmi chutné.

Služby hotelu
Velká lyžárna s vyhřívanými sušáky na boty, sauna, bazén, masáže. Pokud čerpáte služby nad rámec zaplaceného pobytu, načítají se ceny na kartu. Vše pak zaplatíte při odjezdu. My jsme ale neplatili nic, všechno co jsme potřebovali bylo v ceně.

Jan Olšanský, 17.01.2017, Datum pobytu: 11.1. - 16.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Arabba/Marmolada, Hotel:Principe Marmolada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Principe Marmolada, Arabba/Marmolada, Itálie Jan Olšanský 2017-01-17 9 1 10 Principe Marmolada

Celkem: 7,8 Madonna di Campiglio je super

  • 7 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Madonna di Campiglio je super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nardis - skromnější ubytování odpovídající ceně. K vleku cca 500 m, ale opravdu nedaleko apt. zastávka místního skibusu, bohužel není zdarma ( 10 Euro na osobu/týden).

Strava
Vaření vlastní - kuchyňka vybavená dvouplotýnkovým vařičem, nádobí dostatek.

Služby hotelu
apt.dům Nardis - žádné služby, žádná relaxace

Sjezdovky
Sjezdovky upravené, bohužel byl nedostatek sněhu, takže nebyly všechny sjízdné.

Jana S., 17.01.2017, Datum pobytu: 7.1. - 13.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Hotel:Apartmánový dům Nardis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmánový dům Nardis, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Itálie Jana S. 2017-01-17 7.8 1 10 Apt. dům Nardis

Celkem: 8,6 Pokoj jednoduše zařízen, ale čistý a denně uklizený. Super jídlo, k obědu a večeři víno. Výborní lidé, vždy nám vyšli vstříc. Asi se sem...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pokoj jednoduše zařízen, ale čistý a denně uklizený. Super jídlo, k obědu a večeři víno. Výborní lidé, vždy nám vyšli vstříc. Asi se sem příští rok vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jednoduše zařízen, ale čistý a denně uklizený. Jedna dvojpostel a jedna palanda.

Strava
Strava super. Maso, těstoviny, saláty, spousta ovoce, slakého. Všecho nám chutnalo.

Služby hotelu
Se vším nám vyšli vstříc. Ale na druhou stranu to byly maličkosti, hotel funguje dobře. Nabízí placenou lyžárnu 10 Euro na týden a pár lyží a bot. My jsme to využili.

Sjezdovky
Sjezdovky upravené, vybere si každý - od modré pro děti až po černou pro náročné. Doporučuji si zakoupit skipas s možností lyžovaní v Madonně di Campiglio. Tam je to ještě o úroveň lepší. Krásné široké a dlouhé sjezdovky. Dá se tam jednoduše přejet po sjezdovce.

Michal V., 17.01.2017, Datum pobytu: 7.1. - 14.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel:Club Hotel Valtur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Club Hotel Valtur, Marilleva/Folgarida, Itálie Michal V. 2017-01-17 8.6 1 10 Club Valtur Marilleva

Celkem: 9,4 Velká spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pohodě - na pokoji mohlo být o skříň víc. Ale bez problému.

Strava
Super!

Služby hotelu
Bez připomínek.

Zdeněk B., 17.01.2017, Datum pobytu: 7.1. - 14.1.2017
Oblast: Itálie Itálie, Arabba/Marmolada, Hotel:Principe Marmolada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Principe Marmolada, Arabba/Marmolada, Itálie Zdeněk B. 2017-01-17 9.4 1 10 Hotel Principe Marmolada

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622