Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Velmi vydařená dovolená. Bydlení hned u pláže, dostupnost obchodů, krásné prostředí a možnost výletů. Velice dobrá komunikace s recepční,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi vydařená dovolená. Bydlení hned u pláže, dostupnost obchodů, krásné prostředí a možnost výletů. Velice dobrá komunikace s recepční, která nám vždy poradila kam na výlety a ochotně vše vysvětlila. Dovolenou jsme si užili naplno i s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v mobilním domě s terasou, kde bylo nádherné posezení, hlavně večer a bylo to super. Dům byl kompletně vybaven a čistě uklizen.

Strava
Stravu jsme si sami vařili a občas zašli do blízké pizzerie, kde nám moc chutnalo. V areálu je restaurace a obchod, kde si nakoupíte vše potřebné.

Služby hotelu
V areálu nebyl hotel

Pláž
Vzhledem k tomu, že ještě nabyla sezona, pláž byla celkem čistá. Místy byly na pláž vyplaveny kousky větví a dřeva, ale údržba areálu to postupně odklízela. Pláž byla písčitá s pozvolným vstupem do moře. Ideální pro malé děti. cca 70 m od pláže byla voda po pas.

Patrik Třeštík, 15.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Abruzzo, Hotel: Camping Stork

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená v nádherném oblasti za bezkonkureční cenu. Maximální spokojenost. Velkou devizou je že veškerý personál jsou Češi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená v nádherném oblasti za bezkonkureční cenu. Maximální spokojenost. Velkou devizou je že veškerý personál jsou Češi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli v apartmánu. Apartmány jsou jednotlivě postaveny v klidné části areálu. Každý apartmán je samostatný "domek" . Vybaven je 2 pokoji na spaní, kuchyní se sporákem, lednicí, mikrovlnkou, nadobím, koupelnou se sprchovým koutem umyvadlem a WC, před apartmánem je prostorná veranda s posezeím a sušákem na prádlo. Celkově je vše postaveno mezi olivovníky takže i stín jde bez problému najít.

Strava
Dokoupili jsme si polopenzi , snídaně byly způsobem "vezmi si na co máš chuť a kolik chceš" k dispozici byly všelijaké cereálie, med, džem, míchaná vejce, párky, tousty s nutelou, šunka, salám, sýr, máslo, jogurty, káva, čaj, mléko, dva druhy džusů - všeho bylo dostatek . Večeře byly obsluhované polévka a hlavní jídlo kde jsme si mohli vybrat ze 2 nabízených. Jídla byla chutná a porce opravdu velké, někdy jsme ani nezvládli dojíst.

Služby hotelu
V areálu je k dispozici malý obchůdek se základními potravinami, dále bar který je dobře zásoben obsluhují ho velmi příjemní mladí lidé, na baru jsou k dispozici i menší jídla (hranolky, hamburgery, toasty ...) TOČÍ ČESKÉ PIVO za prima cenu , Recepce je otevřena vždy ráno a večer recepční vstřícné vždy nám pomohli, poradili, vyšli vstříc . V nabídce mají i hodně výletů např. Pompeje, Tremity, výlet lodí okolo pobřeží, výlet na trhy atd atd. Vyzkoušeli jsme výlet lodí okolo pobřeží do jeskyní a byl to opravdu parádní zážitek. Rozhodně nemáme co vytknout my byli maximalne spokojeni.

Pláž
Pláž je čistá s malými oblázky , voda křišťálově čistá , k dispozici jsou lehátka a slunečníky, sprcha se sladkou vodou a plážovy bar se zahrádkou na posezení , není přelidněná , oddělená část pláže v místě za barem je jen pro ubytované. Pláž je vzdálena jen pár kroků od brány areálu . Vstup do moře je trochu rychlejší (uděláte 10 kroků a vodu máte po prsa) , je tam ale i část která je pozvolnější (za vlnolamem) . Každopádně jsme nevěřili, že v Itálii může být takto čisté moře.Takže spokojenost

Stanislav H., 14.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Již jsem prožil lepší dovolenou.

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Již jsem prožil lepší dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi slušné.

Strava
Strava jednotvárná, ryby,těstoviny maso dával pesonál nevím proč / měl jsem inclusiv/ a hlavně vše chladné nebo studené nic horké nebo aspoň teplé.

Služby hotelu
Na úrovni

Pláž
Oblázková a lehátka velmi blízko u sebe jinak dobrý.

Jan, 13.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Green Garden Club Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel čistý, pěkný, moderně zařízený, personál příjemný, okolí krásné. Vřele doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel čistý, pěkný, moderně zařízený, personál příjemný, okolí krásné. Vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Jan K., 13.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 10.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Hotel Campagnola

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké, pokoje standardní, kuchyňský kout vybavený základním vybavením (chybí nepřilnavá pánev a pár drobností, když chce člověk řádně uvařit)

Služby hotelu
Vodní park je úžasný, super bazén s částí pro děti a zahrada s prolézačkami, terasa s mnoha hračkami pro děti.

Anonym, 13.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Rezidence Filanda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 urcite doporučuji, ač nějaké mouchy by se našly, třeba že nikdo v hotelu nevládne angličtinou

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
urcite doporučuji, ač nějaké mouchy by se našly, třeba že nikdo v hotelu nevládne angličtinou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
Jídlo super, pití v all inclusive bída.

Služby hotelu
barmani neuměli míchat drinky, každý večer živá hudba, bohatý animacni program, když umíte italsky

Pláž
krasna cista, ale pod vodou jen písek, coz je nuda na šnorchlovani, ale jini to ocení

Ctirad M., 12.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Eden Village Colostrai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,3 Dovolená byla pěkná, jen jsme jeli moc brzo a tak bylo trochu chladněji.

  • 7 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla pěkná, jen jsme jeli moc brzo a tak bylo trochu chladněji. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.06.2019, Datum pobytu: 29.5. - 2.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Kampánie, Hotel: Camping Baia Domizia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená,trochu zmatek při ubytování nahradila vstřícnost delegátky a její klidný a milý přístup.celkově spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená,trochu zmatek při ubytování nahradila vstřícnost delegátky a její klidný a milý přístup.celkově spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubyťovací zařízení čisté a moderní.

Strava
Stravu jsme nepožadovali.

Služby hotelu
Používali jsme bazén a neměl chybu.

Pláž
Pláž blízko,každý den uklizená a upravená.

Miluše K., 12.06.2019, Datum pobytu: 31.5. - 9.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Residence Roberta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Průvodkyně absolutně neznají okolí, starají se pouze o zájezdy. Animátoři hovoří pouze italsky a francouzky, v angličtině nekomunikují....

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Průvodkyně absolutně neznají okolí, starají se pouze o zájezdy. Animátoři hovoří pouze italsky a francouzky, v angličtině nekomunikují. Večerní program v divadle nebyl. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K poměrně vysoké částce za dovolenou bylo kvalitní pouze ubytování, které bylo čisté a každý den se měnily hygienické potřeby..

Strava
Strava formou bufetu snídaně každý den stejná v surovinách, večeře byly obohaceny o grilování a picu, která však neodpovídala italské pice.

Služby hotelu
Na recepci byli vždy ochotní recepční, kteří naše požadavky plnili s ochotou.

Pláž
O pláži se nedá hovořit absolutně nepřipravená!

Marie Dlouhá, 12.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,6 + s ohledem na teprve začínající sezonu kdy nebyl hotel ještě zcela zaplněn a také příjemné počasí - pohodová a klidná dovolená. -...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
+ s ohledem na teprve začínající sezonu kdy nebyl hotel ještě zcela zaplněn a také příjemné počasí - pohodová a klidná dovolená.

- dlouhá cesta z letiště do hotelu z důvodu rozvozu jinde ubytovaných klientů (delší o min. 1 hod.) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostatečně velký pokoj s dvojlůžkem a volnou postelí + WC, bidet, sprchový kout, klimatizováno.

Celkem nešťastně řešen vstup do koupelny kde se kříží dveře skříně, vstup do doupelny a do sprchy

Strava
+ velmi bohaté menu po celou dobu výdeje

Služby hotelu
+ čistota, ochota, vstřícnost a zdvořilost, každodenní úklid

- kromě italštiny téměř nulová jazyková vybavenost (anglicky ani základy)

- na pokojích není pitná voda, k dispozici byla sice po celý den v baru, kde byl k dispozici výčep s kalíšky 1 dcl, ale čepování vody do lahví se dle vstupních informací nedoporučovalo (ač bylo obsluhou tolerováno). Alespoň z počátku jsme z toho neměli dobrý pocit

Pláž
+ pohodlné polohovací lehátka + slunečník, obsazenost cca z 20%

- veškeré animační programy výhradně v italštině, bez možnosti komunikovat alespoň v základech anglicky

Petr V., 12.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Eden Village Colostrai

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)