Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 2,8 K celkovému hodnocení dovolené se dá použít následujícího termínu, který naše dojmy vyjadřuje zcela přesně, a to jako ZTRÁTA RADOSTI Z...

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
K celkovému hodnocení dovolené se dá použít následujícího termínu, který naše dojmy vyjadřuje zcela přesně, a to jako ZTRÁTA RADOSTI Z DOVOLENÉ. Hned na první informační schůzce s paní delegátkou byla sepsána reklamace zájezdu, pod kterou se podepsali všichni účastnící zájezdu. Hlavní body stížnosti byly následující,

- hotel rozhodně nevykazoval úrovně 4 hvězd (dle některých to byla spíše slabá 3-hvězda)

- pláž, kterou naleznete ve fotodokumentaci, u hotelu není. Bylo nám řečeno, že se hladina moře zvedla (o 10 metrů ze dne na den? Proč nás cestovka neinformovala o aktuálních informacích?) Zájezd byl vybrán na základě písečné pláže, která tam prostě nebyla. S tím souvisely i další výdaje na lehátka, slunčník, wc, sprchy, ptž někteří se rozhodli navštěvovat městskou pláž vzdálenou asi 7 min cesty od hotelu - pozor - jediná možná cesta byla po silnici směr Lido di Noto, kde projížděly auta, vcelku nebezpečné

- slabý all inclusive (opět nedostatečná informovanost ze strany cestovní kanceláře - v baru u pláže k dostátní pouze 2 místní likéry, narážím tím na to, že kafé není v ceně, čepované pivo není v ceně, od 10h-22h dostupný pouze automat - ano, i víno nebylo k dostání jinak než z automatu! - problém, není kde se napít mezi 9h-10h, kdy už jste na pláži nepláži a též po 22h večer

- osušky 4-hvězdičkový hotel k pláži nepláži nenabízí, musíte si je zakoupit

- wc není u pláže, musíte utíkat na pokoj; sprcha pouze jedna

- zpoplatněná wifi, 2 EUR/den/přístroj.

Co se týče okolí, hotel je situován ve velmi tiché vesničce, kde nic není. Doporučuji si zajet do Nota (7 km) autobusem. Kancelář nabízí organizované zájezdy na Etnu (pozor, zájezd je pouze v úterý), Taorminu, Syracusy, Riserva Vendicari a Catania. Delegátka Vám bohužel není nápomocná, je tam jako na dovolené, težké se jí vůbec dovolat.

Závěrem, na Sicílii ano, ale příště jinak a líp! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na kvalitu ubytování nemám nic, standard, úklid ok. Pouze v případě pokoje bez balkónu nemáte kde sušit věci.

Strava
Italské kuchyni holdlujeme. Obědy (12:30, formou bufetu) a večeře (19:30-21:00, formou bufetu) příjemné, snídaně (7:30-9:00) velmi slabé, naprosto stejné, bez zeleniny s jedním druhem ovoce, který se ob dva dny měnil. Doplňování jídla nevázlo. Voda na čaj pouze z kávovaru - s přichutí kávy, nikdy bez ní. Během dne, tzn. v době oběd-večere, k dispozici pouze brambůrky či buchta ks/osoba podávané u bazénu. Pití (10h-22h) dosputné pouze z automatů, včetně piva a vína. Místní alkoholické nápoje - dra druhy - k dostání v baru u bazenu nebo v baru hotelu od 10h do 22h. Víno s pivem možno načepovat pouze v baru v hotelu, nikoli u bazénu.

Služby hotelu
Personál příjemný, na ten si nejde stěžovat. Opět musím zmínit, že služby byly na úrovni 3 hvězdy.

Pláž
Moře u hotelu bez pláže bylo čisté, krásné, písčité dno s přístupem po dřevěných schodech. Párkrát jsme navštívili i dlouhou městskou pláž vzdálenou asi 7 minut od hotelu. Moře má 4 hvězdičky, za klamavou reklamu - není zde pláž -musím dát jednu hvězdu dolů.

Anonym, 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel: President Sea Palace (Noto Marina)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Výhled z hotelu na moře 3 fotografie

Celkem: 8,2 Možnost kombinace aktivní dovolené (výlety s koly do okolí hotelu) i relaxační u moře.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Možnost kombinace aktivní dovolené (výlety s koly do okolí hotelu) i relaxační u moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá ceně - výborné.

Strava
Výborná - velký dojem z vynikajících salátů.

Služby hotelu
Služby hotelu na vysoké úrovni.

Pláž
Dostupnost výborná - pláž čistá a moře velmi teplé a čisté.

Jaroslav, 26.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel: President

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Po přestěhování z původního hotelu Fausta do hotelu Mirella - spokojenost po celou dobu 14-ti dnů.

  • 6,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Po přestěhování z původního hotelu Fausta do hotelu Mirella - spokojenost po celou dobu 14-ti dnů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Lehce rozčarován z poskytnutého ubytování v původním hotelu "Fausta". Ve smlouvě máme jasně napsáno, že pokoj má být vybaven klimatizací a pokoj dostatečně velký aby se zde vešla dětská postýlka. Realita byla jiná. Postýlka se zde vešla jen tehky, když jsem dali noční stolky na skříň. Pak zde šla položit postýlka (před balkon) ale už jste se nedostal na balkon. Klimatizace v podobě ventilátoru - byl jako vtip spíše k pláči než k smíchu. Sociální zařízení jak v karavanu, kdy se sprchujete nad bidetem a záchodovou mísou - hroné. Po stížnosti u recepční nám byl nabídnut pokoj v hotelu Mirella, který patří do společného resortu. Nicméně až od druhého dne, tužíž jednu noc jsme museli stárvit zde. Změna hotelu byla ku prospěchu. Kvalita hotoelu přibližně stejná ale zde nám byl nabídnut mnohem větší pokoj s velkým balkonem, s klimatizační jednotkou a sociálním zařízením na úrovni (se sprchovým koutem) - víceméně to, co jsem si objednali a zaplatili. Zde jsme pak strávili zbytek dovolené v absolutní spokojenosti bez sebemenších připomínek a stížností.

Strava
Trochu jiný styl než na jaký jsme zvyklí z jiných destinací. Kontinentální snídaně by měla mít asi krapet větší úroveň než jakou předváděli v hotelu Mirella ale časem si člověk zvykne. Ze 14-ti dní které jsem zde stávili jsme měli cca 5x jen sladkou snídani, ve stylu 4 druhy buchet, sladké kroasanty a jogurt. Ale když člověk není náročný, tak se nají a vzhledem k množství jídla který u moře sní (z toho věčného nicnedělání) se to dalo přežít. Jen jsme se trochu báli, aby druhý den nebyla "kyselá snídaně" neboť jak bylo v pohádce Byl jednou jeden král (Sůl nad zlato) tak máme chutí na výběr a co není sladké - může být kyselé. Naštěstí se tak nestalo a občas nám přinesli i 1 šunku a 1 sýr, takže jsem si mohli posnídat tak je v našem kraji zvykem. Zde však Italové hodně pokulhávají za jinými destinacemi a je zde rozhodně co zlepšovat. Obědy a večeře byly formou objednávání z vybraných jídel akorát předkrmy byly formou bufetu. Zde bych nic nevytýkal. Jídla byla velice chutná, jídla bylo dost a bylo možno i přidat. Jen snad malá připomínka k celkové době jídla, který byl cca 1 - 1,5 hodiny ale na dovolené vám nic neuteče a jíst se má pomalu, takže pro zdraví člověka je to kuprospěchu. Jen ty děti to hůř chápou - ale nevidím to jako nespokojenost.

Služby hotelu
Personál byl snaživý, hodný maximálně vycházel vstříc ale jediný problém je jazyková bariera. Z personálu nikdo neuměl jinou řeč než italština. Zkoušeli jsem anglicky, německy.....a nikdo se nechytal.Jedinou vyjímkou byla slečna z animačního programu, která uměla lehce anglicky a dokázala něco někomu přeložit. Jinak obrovský problém a neskutečná zaostalost v jazykovém vzdělání i v případě základních slovíček jako je milk, lunch, breakfast, beach, room, ketchup.......

Pláž
Absolutně bez problémů. Každý den čistá, uklizená, obsluha vstřícná. Spoustu zábavy pro děti v podobě dětských hradů, prolízaček, stolních fotbálků, pimponku....atd. Součástí hotelu Mirella byl i animační program o který se starali 3 slečny - což bylo maximální spestření pro děti při pobytu na pláži na hotele. Na pláži byly 5-6 denně hry pro děti, cvičení aerobicu a večerní tancování pro děti (dětské písničky) před hotelem na terase. Prostě úžasné.

Martin Pešava, 26.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 21.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Rimini, Hotel: Fausta (Igea Marina)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Až na organizaci dopravy. Měli jsme domluvený nástup v Plzni, čekali jsme teda celý autobus, ale přijeli jenom minibusy, který nás svezli...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Až na organizaci dopravy. Měli jsme domluvený nástup v Plzni, čekali jsme teda celý autobus, ale přijeli jenom minibusy, který nás svezli do Prahy, kde bylo nástupní místo pro všechny. Ok, ale ta jízda? Kontrolky na palubovce mu svítily, jak vánoční stromeček a na dálnici v rychlostním pruhu jsme startovaly za jízdy/před tím ještě jednou ve výpadovce na Prahu, kde jsme opravdu zůstali stát.

Když už jsme díky bohu dojeli , čekali jsme hodinu na náš autobus. To, že se nám po cestě porouchal autobus a hodinu nás opravovaly v Německu v místní opravně, to už bylo jen úsměvné. Zobrazit celou recenzi

Eva K., 25.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel: Villaggio Tivoli

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Rano naa vysadili pri cestovke, kde sme cakali 2,5 h.na otvorenie. Po zaplateni kaucie nam povedali: xhodte kde chcete a vratte sa o...

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Rano naa vysadili pri cestovke, kde sme cakali 2,5 h.na otvorenie. Po zaplateni kaucie nam povedali: xhodte kde chcete a vratte sa o 16,00 pre kluce! Veci sme teda museli vlacit so sebou! Ziaden delegat uvedeny v zmluve sa nikde neukazal, nemal nam kto pomoxt s vyletom lodou, ktory sme teda neabsolvovali. Dostali sme iba do ruky mapu a hladali sne sami. Tento system sa mi vobec nepacil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovani sme mali byt v dvoch izbach s dvoma samostatnymi a jednou manzelskou postelou, namiesto toho sme mali jednu izbu- manzelska postel v pohode, poschodova rozhegana, tak mladsi syn musel spavat pri nas, aby sa mu na poschodke nic nestalo. Noze spinave, ale ved kazdy si to umyje a uprace aj sam, tak sme mohli mat kluce ovela skor na odlozenie veci. Inak klud, nik sa ansolutne nestaral kto sme, atd. Ako som spominala, ziaden delegat, ziaden zaujem.

Strava
varili sme si sami, tak super.

Pláž
plaz bola blizko a super pre deti, plynula, vela musli na hladanie pod vodou, plaz super.

Jaroslava Límová, 25.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Lignano, Hotel: Hotel Villa Luisa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

nevhodna poschodova postel 2 fotografie

Celkem: 10 Super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
super

Služby hotelu
super

Pláž
není co vytknout

Jaroslav Flíček, 25.07.2017, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Rimini, Hotel: Ricchi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Kemp Adria je vynikající ale kemp Fontanelle teď Romagna byl lepší. Nachází v pravo směrem k Mizánu (vedle Adrie) personál byl...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Kemp Adria je vynikající ale kemp Fontanelle teď Romagna byl lepší. Nachází v pravo směrem k Mizánu (vedle Adrie) personál byl komunikativnější uctivý atd.V kempu Adrii nevíte zda si můžete po 22.00 hodině kýchnout.Kemp působí celkově přecpaný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve stanu s předsíňkou, před stanem plastový stůl s křesílky na podlážce.Velmi dobré.Střídáni s novými klienty katastrofa.Od15.00 hod do21.30 hod není místo kam si dát věci zůstanete na prašné cestě až do odjezdu .Já jsem předchozím uživatelům umožnila aby si věci mohli nechat ve stanu, mě naopak ze stanu vyhodili a škoda mluvit.

Strava
Strava vynikající,snídaně nad průměrné, kuchařky vařili skvělé. Kuchařky obdivůhodně stíhali i prodej občerstvení to jsem na jiném zájezdu nezažila.

Služby hotelu
Službu hotelů. Spíš bych hodnotila delegátku.Byla zlatá zaslouží si metál u mě má obdiv co všechno zastane.Kemp mě přišel jako kdyby všichni byli otrávení myslím zaměstnance.Už ani ten sobotní večírek není ono a že jsme se sem nachodili z vedlejšího kempu.Začíná tam být mrtvolno.

Pláž
Pláž tak ta nemá chybu palec nahoru,jako nová každý den upravená milí majitel supr.

Jana Zálohová, 25.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Kemp Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Itálii jsme si vybrali z důvodu pestré nabídky zábavy pro děti (ať už se jedná o zábavné parky nebo vyžití na pláži).Hotel se nachází...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Itálii jsme si vybrali z důvodu pestré nabídky zábavy pro děti (ať už se jedná o zábavné parky nebo vyžití na pláži).Hotel se nachází nedaleko pláže,která je udržovaná a čistá.K hotelu patří i dva bazény se skluzavkou a dvěma tobogány a hřiště s nafukovacími skákacími hrady, které fungují asi podle zájmu lidí jelikož ne vždy bylo otevřeno, otevírací doba nebyla nikde napsána.Hotel půjčuje ubytovaným i kola,ale půjčit si kolo je docela nadlidský výkon (jedná se o dětská kola).Jeden vychytralý Ital si vzal klíče od dětských kol a už je nevrátil, po třech dnech jsme to řešili s delegátkou a recepcí,kdy následně další den byly klíče k dispozici,ale nám bylo vyčteno, že jsme měli kola zapůjčena déle než 2 hodiny, na takovou dobu se kola půjčují.Co se týče hotelu samotného, bylo to pro nás více méně zklamání. Hotel by potřeboval celkovou rekonstrukci, vypadá dosti schátrale už od pohledu z venčí a pokoje jsou nedostačující co se týče místa a úložných prostor.Náš pokoj vypadal pro mě dost katastrofálně, kovové oprýskané postele,omlácená futra, strhané tapety na zdi.Uklízečka každý den neuklízela a ručníky se nemění denně, vyměnila nám je jen dva dny před odjezdem, kdy jsem je nechala ležet na posteli.Co se týče služby all inclusive,tak se jedná o plnou penzi s nápoji a barem (10-22h),který je obsluhován vždy někým na baru.Jídlo bylo dobré,ale stále se opakující nabídka jídel, hlavně u snídaní - žádná změna.Celkově bych hotel shrnula jako mírně podprůměrný,personál milý,ale nedoporučila bych jej pro rodiny s dětmi, i když nabízel přímo v hotelu (dále pak na pláži) animační programy.Složení hostů bylo vesměs důchodci,pak tam byl ubytovaný ústav s postiženými a nějaký tábor.Každý pokoj měl na pláži svůj slunečník a dvě lehátka po celý pobyt (ale celkem dost daleko od moře).Za ty peníze bych čekala lepší nabídku.Nenadchne, neurazí (na přespání to stačí) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel starší, v né moc dobrém stavu už od pohledu, pokoj nebyl moc pěkný, málo místa,malá koupelna,oprýskané postele, strhané tapety,úklid nebyl každý den, výměna ručníku neprobíhá automaticky a ani denně, musí si o to člověk říci,pokoj nebyl moc udržovaný v pořádku.

Strava
Strava byla all inclusive,ale spíše plná penze s nápoji a barem naproti recepci (10-22h), kde byl milý personál a celkem širtoká nabídka nápojů jak alko, tak i nealko.Co se týče jídla samotného nebylo to bůh ví co,ale člověk se najedl,snídaně každý den to samé a na večeři musel člověk luštit co bude k jídlu bo bylo na výběr z menu,kde to bylo ve slovenštině,ale přeloženo nejspíše přes google, takže člověk kolikrát ani nevěděl, co bude jíst.Mimo hotel jsme nikde nejedli, krom zmrzliny, která je výborná.

Služby hotelu
Nepostřehli jsme, že by hotel nějaké služby nabízel krom půjčení kol, které bylo téměř nemožné si je půjčit,jelikož lidi (zejména italci) zadržovali klíče pro sebe.Jinak v hotelu večer diskotéka pro děti, na pláži nabídka animačník programů jak pro děti, tak dospělé.K hotelu náleží dva bazény(kousek od sebe) se skluzavkou a dvěma tobogány, lehátka a slunečníky u bazénu).Dále tam byly skákací hrady a na pláži průlizky atd.

Pláž
Pláž byla cca 150m od hotelu, muselo se přejít přes silnici (celkem rušná silnice) a pak kousek dojít.K pokoji patří vždy jeden slunečník a dvě lehátka,která byla po celou dobu pobytu,ale bohužel až v zadnější části, takže se člověk k moři ještě prošel a nebylo možné tak nechat děti bez dozoru.Pláž byla udržovaná, čistá, nejvíce lidí odpoledne,moře bylo krásně teplé a s velmi pomalým vstupem do moře, člověk ušel několik metrů a stále mu to bylo buď po kolena nebo dál po pás,takže velmi vhodné pro děti.

Vendula N., 25.07.2017, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pláž 7 fotografií

Celkem: 1,4 Nikdy vice..za tuto dovolenou jsem zaplatila 33000,- nejhorsi dovolena..toto budu dale resit..za ty nehorazne penize to nestalo..

  • 1 Ubytování
  • 3 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nikdy vice..za tuto dovolenou jsem zaplatila 33000,- nejhorsi dovolena..toto budu dale resit..za ty nehorazne penize to nestalo.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spatne a spinave

Strava
Stale dokola

Služby hotelu
Personal a vedouci hotelu vynikajici..delegatka jedna z nejlepsich

Pláž
Spinava..strepy..

Lenka, 25.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel: K2

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 6,2 Celkově to byla docela příjemná dovolená, ale příště už asi jinam. Hotel je odříznut od zbylého světa a je umístěn v měsíční krajině,...

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově to byla docela příjemná dovolená, ale příště už asi jinam. Hotel je odříznut od zbylého světa a je umístěn v měsíční krajině, takže není příliš šance se podívat mimo, kromě dostupných výletů s delegátkou. Delegátka Alessandra byla OK, tam jsme neměli výhrady - zde opravdu nemůže být delegát, který umí jen anglicky (viz níže).

Velice negativní zážitek mám bohužel z předposledního dne a není to ani tak problém hotelu, jako spíše Italů. Na pláž přišel pes (Border kólie) - zanedbaný, se zraněnou nohou, zablešený... celkově se mi zdálo, že má smrt na jazyku. Delegátka mi zdělila, že zde bohužel nefungují žádné útulky. Šli jsme za plavčíkem, který k mému překvapení neumí slovo anglicky a ten si povolal jednu z animátorek, která nám dělala tlumočnici. Oba nám velice děkovali, a šli předstírat zájem o psího mrzáka. Po chvilce odešli a nechali psa psem. Když pominu etickou stránku, tak mi nepřijde OK, že mezi malými dětmi se válí polomrtvý zablešený pes plný parazitů, zatímco kousek dál se tancuje "makaréna". Zda pes přežil do druhého dne nevím, už jsme jeli domů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl každý den uklízen a poměrně čistý

-Rozhodně hotel není ****, jak avizuje Exim tours, respektive Invia a to beru jako docela podraz na lidi. Vybavení pokoje bylo takové "použité" (sprchový kout, balkonové dveře, i televizi jsem musel rozchodit). Bazén se mi zdál docela čistý a je vhodný i ke kondičnímu plavání, tedy pokud zvolíte méně exponovanou dobu. Překvapením pro mě bylo, že v blízkosti bazénu a baru se nikde nenachází záchody. Nedělám si iluze, že to zde děti "nepouštějí" do vody. U horního baru byla po večeři většinou příjemná hudební kulisa, ať už reprodukovaná a nebo živá hudba. Občas nechali pro zpěv prostor také hostům hotelu. (Velice příjemný zážitek, kdy jeden polák "vysekl" Pavarottiho tak, že mu ve stoje nadšeně tleskaly asi dvě stovky Italů!)

Strava
Jídlo bylo asi největším pozitivem. Všeho je dostatek - hlavně těstoviny a občas nějaké mořské plody atd.Také zákusky a dorty mi (bohužel :)) moc chutnaly. I přesto, že se většina jídel opakuje, tak není problém si vybrat. Jen maso je obecně slabší, ale kvůli tomu jsme tam nejeli. Pozor je také možné, že při menším obsazení hotelu mimo hlavní sezónu bude nabídka ořezaná - některé recenze tomu nasvědčují. Veliké plus vidím v podávaném alkoholu. U večeře si můžete vzít vína kolik unesete a na baru nepodávají v rámci all inclusive nejlevnější noname značky, ale já například pil celou dobu Balantines. Také káva je dobrá, ale to jsou prostě italové. All inclusive je ve skutečnosti spíš plná penze+all inclusive bar. "Snack" se koná jen u baru u bazénu a spočívá v tom, že se na bar dá nějaký zbylý koláč od snídaně. Z pláže kvůli tomu určitě nepoletíte. Ale není problém si s sebou udělat například na snídani toast nebo si vzít jablko. Oficiálně se to nesmí, ale dělal to tak každý druhý.

Služby hotelu
V hotelu chytnete wifi jen na recepci a v jídelně a to ještě, když si řeknete o lísteček s loginem a přídělem 300mb - v roce 2017 docela mizérie. V hotelu neumí nikdo pořádně anglicky. Což se nejvíc projevuje na barech, kde jsou někteří otrávení jak malajský šíp, protože se nechtějí bavit anglicky. Taktéž veškerý animační program je v italštině. Problémem bude také to, že all inclusive zde mají jen Češi, Slováci, Poláci... barmani se s nimi musí dorozumět a ještě od nich nemají žádné spropitné.

Restaurace je spíše velká jídelna a ne každému musí vyhovovat stoly pro 8 lidí. Zároveň je zde něco jako dětský tábor a zdejší mládeži přijde ohromná zábava během jídla několikrát mlátit se vším co je po ruce do rytmu "we will rock you"

Pláž
Moře a celkově pláž jsou moc hezké a uklizené. Z pláže máte možnost si vybrat mezi dvěma, které jsou lehce oddělené útesem, ale lze bez problému přecházet z jedné na druhou. Ta co je blíže je větší, je u ní bar, a hraje tam hudba a jsou různé animační programy. Je zde také lepší přístup do vody. My jsme chtěli spíše klid, takže jsme chodili na tu vzdálenější, která byla za nás většinou poloprázdná. Je zde také možnost se mazat "lečivými" jíly, které se zde povalují a je to celkem příjemné.

Cesta na pláž je delší než je avizováno, ale pro mě osobně to nebylo překážkou, cesta je po mírných schodech a ve stínu. Spíše mi vadilo, že je poměrně daleko sprcha (hlavně z té druhé pláže).

Jonáš Čech, 25.07.2017, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2017
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Capo Rizzuto

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622