Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Krásná dovolená, odpočinek, oblíbené lyžařské středisko!

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, odpočinek, oblíbené lyžařské středisko! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je umístěn v pěkném místě, od jednoho lyžařského areálu vzdálen pár minut chůze, od druhého skibusem, který jezdí často.

Strava
Naprosto vynikající kuchyně, maximální spokojenost. Snídaně formou bohatého bufetu, nejlepší espresso a capuccino! Večeře: bohatý výběr z předkrmů, servírované degustační menu první a druhý chod, výborný dezert na závěr.

Služby hotelu
Slušný hotel, vstřícný personál, hlavně v restauraci, opravdu vynikající kuchyně. Bohužel jsme tentokrát neměli moc pěkný pokoj a výhled do zdi. Úrovně pokojů se od sebe velmi liší. Pokoje mají mezi sebou tenké zdi, v noci je slyšet rámus z chodby a sousedních pokojů.

Sjezdovky
Sjezdovky nádherné, široké, vždy krásně upravené. Opravdový zážitek. U lanovek v dubnu větší fronty, ale nevadilo. Velmi vstřícný personál u všech vleků a lanovek, celkově velká ochota.

Maximální spokojenost!

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 10.4.2019
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel: Alpen Villagge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově jsme byli s dovolenou opravdu moc spokojeni, ubytování bylo v klidném městečku blízko sjezdovky.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli s dovolenou opravdu moc spokojeni, ubytování bylo v klidném městečku blízko sjezdovky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl čistý, pro dvě osoby prostorný. Ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkónem. Poslete byly měkké, peřiny jak "u babičky", krásně jsme se vyspali. Měli jsme k dispozici povlečení i dostatek ručníků. Koupelna byla čistá, teplá voda tekla celý den. V kuchyni byla rychlovarná konvice, překapávač na kávu, indukční deska a lednice. Přivítali bychom i mikrovlnku. Co se týče nádobí - chyběl nám ostrý nůž a větší hrnky na čaj. Jinak jsme byli moc spokojeni.

Strava
Stravu jsme měli vlastní

Služby hotelu
Ubytování bylo cca 13 km od sjezdovky, měli jsme možnost využít zdarma skibus. To jsme nevyužili, jezdili jsme ke sjezdovce autem. Se službami hotelu jsme byli velice spokojeni.

Sjezdovky
V areálu byl obrovský výběr skvěle upravených sjezdovek. Vybere si tu opravdu každý, od úplného začátečníka až po hodně pokročilé sjezdaře. Krásně jsme si zalyžovali.

Martina Šimková, 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Itálie Itálie, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel: Rezidence Plazoll

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá paráda za skvělé peníze. Rozhodně se ještě letos vrátím. Výborné pozitivum je že personál je komplet Český.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá paráda za skvělé peníze. Rozhodně se ještě letos vrátím. Výborné pozitivum je že personál je komplet Český. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je umístěno v areálu v jednotlivých apartmánech postavených v oploceném olivovém háji.Apartmán je perfektně vybaven -2 ložnice se samostatným vstupem, kuchyň vybavená veškerým potřebným vybavením, koupelna s wc a sprchovým koutem , veranda s stolem a židlemi, vše uklizené, čisté, povlečené. Při příjezdu CK poskytuje zdarma drobné nápojové občerstvení které je připraveno v apartmánu (lahev vína, lahev sektu, nějaké nealko plechovky)

Strava
Dokoupil jsem si na místě snídaně a večeře. Naprostá spokojenost . Snídaně se skládá ze švédských stolů v nabídce byla míchaná vejce, párky, šunka, sýr, džem, cereálie, nutella, toasty, mléko, čaj ,káva, džusy atd atd.. snídaně opravdu rozmanitá a bohatá v dostatečném množství a neustále doplňovaná. Večeře se podávají obsluhou polévka a výběr byl ze 2 jídel jedno masové a jedno vegetariánské. Za celý týden nemám večeřím co vytknout , parádně dochuceno a porce víc než velké. Možná kdyby byl někdy moučník tak by to byla opravdu pecka .

Služby hotelu
Veškeré služby byly k dispozici a zdarma, bar byl otevřen a bohatě zásoben nápoji ,v nabídce byly také barová jídla (hamburger, toasty, cigára a klobás podávaný přímo z udírny), využili jsme beach volejbalové hřiště , a hřiště s umělou trávou kde jsme si zahráli fotbal, 2 dny nebylo hezké počasí tak ping-pong a kulečník se taky hodil. Personál moc milý hlavně servírce děkujeme za parádní obsluhu.

Pláž
Pláž je přímo u areálu je oblázková, moře překrásné ,čisté. Vzhledem k jarnímu termínu jsme se koupali jen občas moře mělo zatím cca 20 stupňů, proto se také těšíme na léto kdy si určitě objednáme další termín v tomto areálu.

Vilém S., 15.04.2019, Datum pobytu: 31.3. - 10.4.2019
Oblast: Itálie Itálie, Gargano, Hotel: Villaggio Riccio

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

snidane2 1 fotografie

Celkem: 5,5 Umístění hotelu v centru dění. Všude relativně blízko - stanice metra a autobusů v docházkové vzdálenosti. Personál příjemný a...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Umístění hotelu v centru dění. Všude relativně blízko - stanice metra a autobusů v docházkové vzdálenosti. Personál příjemný a komunikativní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá standardu 3*

Strava
Pouze snídaně - standard.

Služby hotelu
Odpovídá standardu 3*, každý den uklizeno, vyměněné ručníky

Josef K., 12.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 9.4.2019
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Arcangelo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Výborná, hodně sjezdovek kousek autem.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná, hodně sjezdovek kousek autem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotelu
Výborná

Pláž
Byl jsem lyžovat, lyžařská střediska skvělá.

Michal Kusák, 11.04.2019, Datum pobytu: 16.3. - 21.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Arabba/Marmolada, Hotel: Villa Eden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Velmi pěkná a klidná dovolená v rodinném hotelu. Dovolená není vhodná pro vozíčkáře a špatně pohybující osoby. Celý ostrov je jeden...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná a klidná dovolená v rodinném hotelu.

Dovolená není vhodná pro vozíčkáře a špatně pohybující osoby. Celý ostrov je jeden velký kopec a chodníky kolem silnic velice úzké nebo žádné nejsou. Také si myslím, že dovolená není vhodá pro malé děti - u hotelu pouze termální bazenén, které jsou i po celém ostrově, ale žádné velké vyžití pro děti např. žádný aqupark, dětské bazény apod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný a čistý pokoj. Hezký hotel rodinného typu.

Strava
Polopenze: Formou bufetu snídaně a zelenina u večeře. Dále na výběr oběd nebo večeře vždy u snídaně z několika jídel + dezert, karafa vína a vody. Jídlo velmi chutné. Nápoje na baru u obsluhy (limo, víno, káva). Dostali jsme vše, co jsme chtěli. Na začátku každému přidělen stůl dle pokoje a tento stůl je Váš po celou dovolenou. Velmi milá a ochotná obsluha. Hlavní číšník uměl mluvit trochu česky :-)

Služby hotelu
Ochotný personál, všude uklizeno, bus na pláž a do města.

Pláž
Pláž veřejná několik set metrů od hotelu. Dalo se jít přes protější hotel po schodech nebo delší trasou kolem hlavní silnice, případně se svézt hotelovým busem. Moře čisté s pozvolným vstupem, pláž uklizená, ale bohužel nikde není veřejná toaleta a do hotelu je to poměrně dost do kopce a daleko...

Lucie D., 10.04.2019, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

60 fotografií

Celkem: 1,6 Ponaučení léta 2018: SEM UŽ NE!

  • 1 Ubytování
  • 4 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Ponaučení léta 2018: SEM UŽ NE! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybydlené bungalovy, spartánské ubytko jak na pionýrském táboře v NDR 1965. Na pokoji nejsou trezory a ztratilo se nám 200€, nikdo to nevyřešil doteď.

Čechům a Slovákům, jak tu bylo vícekráte uvedeno přidělují vše horší. Byli jsme se slovenskou CK a ta v oblasti nemá ani delegáta, tudíž se nepořádají výlety a na letiště i z něho jedete sami. Styl vše si urob sám.

Strava
Na poměry regionu, který jsme trochen znali, to bylo opravdu nic moc. Stále se opakující jídlo, ne vždy čerstvé, což je v jižní Itálii jasný standard. Flákají to.

Služby hotelu
V Kalábrii jsem byli vícekráte a tam od všeho daleko hotel s mizernou stravou jsme ještě neviděli.

Rozhodně doporučujeme jet do oblasti Tropea, kde jste blízko centru všeho.

Pláž
Pláž je pěkná, ale té tropejské se to nevyrovná určitě. Navíc jsou jen křesla-opět nedostatek a nepohodlí.

Anonym, 10.04.2019, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Villagio Sayonara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Báječná dovolená. Cesta s dětmi 7 a 10 let naprosto v pohodě, vzdálenost ze ZR tak akorát ( Vysočina). Našli jsem také bez problémů.

  • 10 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Báječná dovolená. Cesta s dětmi 7 a 10 let naprosto v pohodě, vzdálenost ze ZR tak akorát ( Vysočina). Našli jsem také bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Chatky jsou parádní, nic nám v ní nechybělo. Jsou prostorné, veliké, všude samé dřevo, vkusně zařízené, nechybělo nic ani v kuchyni. Čisto, klid, teplíčko ( někdy až moc ). Venku gril, posezení, lehátka, krásný výhled..... Díky vířivce jsme ani nevyužili saunu vedle chatky, prostě nebylo už kdy.

Strava
Vařili jsme si sami, na sjezdovkách párky, toasty, hranolky, vynikající pizza, těstoviny, horká čokoláda a všechno možné. Obchod ve vesnici vedle sjezdovek, jen pozor na italskou otevírací dobu !

Služby hotelu
Nepotřebovali jsme žádné. Jen nás překvapila recepční. Milá hovorná paní, jenom my na ni anglicky a ona italsky, ale světe div se, dorozuměli jsme se. Možná hodila i najěké ruské slovíčko, říkal manžel :)

Sjezdovky
Bez problémů, nečekali jsme na vleky, sjezdovky taky parádní, při dobrém počasí krásný výhled. Občas více lyžařských školek, takže na sjezdovkách někdy větší provoz, než jsme byli zvyklí z jiných částí Itálie. A byli jsme překvapeni kolik Čechů už tohle místo objevilo ......

Martin M., 10.04.2019, Datum pobytu: 2.3. - 6.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Ravascletto, Hotel: Dolomiti Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Krásné ale celková cena by mohla být nižší vzhledem ke zjištěné ceně hotelu na místě.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásné ale celková cena by mohla být nižší vzhledem ke zjištěné ceně hotelu na místě. Zobrazit celou recenzi

Pavel Komárek, 10.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 7.4.2019
Oblast: Itálie Itálie, Benátky, Hotel: Belle Arti

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)