Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Krasne pocasi,super obsluha,da se domlivit s klicovymi pracovniky hotelu i nemecky - jsou vstricni,kousek od plazea bazen v hotelu jako...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Krasne pocasi,super obsluha,da se domlivit s klicovymi pracovniky hotelu i nemecky - jsou vstricni,kousek od plazea bazen v hotelu jako na dlani Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je videt,ze ve vnitrnich prostorach probehla castecna rekonstrukce.Pokoj cisty.Venkovni mista na sezeni kousek od bazenu jsou super,rodice,tak vidi na sve ratolesti u bazenu.

Strava
Nemam pripominky,je rozmanita od zeleniny pres dietu az po sladke a maso.

Služby hotelu
Miami je na urovni.Neni problem se domluvit Italsky,Anglicky,Nemecky.Jedine minus parkovani.Mozna mimo hlavni sezonu je to lepsi,ale my jsme meli auto o dve ulice dal severne od hotelu na parkovisti u hlavni silnice.

Pláž
Nezapomente si vyptat na recepci hotelpas aby vam bylo na plazi prideleno cislo mista.

Libor K., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel: Miami

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolena se nam libila, snad jen nam vadily hlasite denni animacni programy.

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nam libila, snad jen nam vadily hlasite denni animacni programy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani ciste.

Strava
Strava a jidlo v kempu a restauraci drahe.

Služby hotelu
Sluzby super, zaridili vse, co jsme potrebovali.

Pláž
Pristup k plazi super, voda kristalova. Lidi malo. Za nas, uzasny klid a relax na plazi.

Renata D., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Camping L' Ultima Spiaggia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Bolo dobre, ubehlo to rýchlo.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bolo dobre, ubehlo to rýchlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché, funkčné, splnilo účel.

Strava
Dobrá.

Služby hotelu
Služieb sme veľa nevyužili, asi ok.

Pláž
Pláž veľká, čistá, upravovaná, služby drahšie, ale ok.

Štefan Baumgartner, 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Residence Boomerang byla úžasna, přístup majitelů perfektni byly jsme moc spokojení.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Residence Boomerang byla úžasna, přístup majitelů perfektni byly jsme moc spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, čisté, vše co jsme potřebovala bylo po ruce.

Pláž
Pěkné, cister jako vzdy

Simona Šulaiová, 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Marche, Hotel: Residence Boomerang

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Check in proběhl parádně. S angličtinou neměla paní problém. Celkově klidná dovolená, děti si to tam užily. Při odjezdu potřeba udělat...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Check in proběhl parádně. S angličtinou neměla paní problém. Celkově klidná dovolená, děti si to tam užily. Při odjezdu potřeba udělat základní úklid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmánové vily byly poměrně zastaralé. Ale vše funkční, včetně klimatizace. Chyběla rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba. Ale obešli jsme se bez toho. Děti spaly v prvním patře v ložnici, která byla poměrně velká s terasou. Spaní pro nás na přistýlce - rozkládací gauč u kuchyně - pohodlný moc nebyl. Cena za komfort pro děti. Každopádně ubytování odpovídalo ceně.

Strava
Příště někam s all inclusive - vyjde to na stejno jako bez stravy a pak chodit po restauracích. Vařit se nám na dovolené fakt nechce.

Služby hotelu
Pěkný bazén na který jsme měli výhled přímo z terasy. Všude bylo čisto. Okolí opravdu hezké. Slibovaný vláček, který má co 20 minut projíždět rezortem až na pláž jsme viděli jen jednou. Nejspíše jsme se nějak míjeli...????

Pláž
Pláž byla čistá, písková. Pro děti perfektní přístup.

Vzdálenost apartmánu od pláže je sice větší, ale dá se v pohodě ujít a pro děti je dobré mít koloběžky.

Miroslav Háček, 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Veľmi pekné a udržiavané prostredie

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi pekné a udržiavané prostredie Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola čistá, pravidelne upratovaná, s výhľadom na more

Strava
Raňajky boli celý týždeň rovnaké, obedy a večere boli pestré, v ponuke boli aj jedlá s úpravou na grile

Služby hotelu
Organizácia služieb v hoteli veľmi slabá-dlhé čakanie na služby v reštaurácii, pri jedinom all inclusive bare v celom komplexe aj na recepcii. Pri príjazde do hotela pomalý check in, hostí rozvážali po rezorte dvomi autíčkami

Pláž
Dostupnosť po schodoch, voda aj pláž čistá, slnečník s jedným ležadlom a jedným kreslom v cene.

Zuzana M., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 CK - je nutné si důkladně přečíst co obsahuje stravování All inclusive, neboť to v žádném případě neodpovídá. Hotel je označován jako 4...

  • 3,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
CK - je nutné si důkladně přečíst co obsahuje stravování All inclusive, neboť to v žádném případě neodpovídá. Hotel je označován jako 4 hvězdy, ale má stěží tak 3. Káva pouze ke snídani, jinak během dne káva na baru, která se ale platí nebo jejich káva amerikáno, co se nedá pít. Víno pouze k obědu a večeři. Pivo a všechny koktejly za úhradu, zdarma pouze jejich likér Myrto (dost sladké a pitelné možná s tonikem.) Posléze na baru nebyl ani ceník nápojů. Automat na nealko nápoje za barem, takže než jste se dočkali, aby Vám někdo něco načepoval, tak dost hrůza. Bylo zakázáno si čepovat nealko nápoje do vlastních nádob. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje sice čisté, každý den uklizeno, avšak postele dost nepohodlné, a proležené matrace. doplňování toaletního papíru katastrofa, jen když už byla rulička téměř vypotřebovaná. Doplňování sprchového gelu a mýdla také nic moc.

Strava
Jídlo bylo výborné, velmi rozmanité, každý den ryby a mořské plody, výborný pizzový chléb, saláty, sýry, maso, krevety, mušle, sladké dortíky naprosto úžasné, myslím, že každý si vybere.

Služby hotelu
Personál hotelu byl docela vstřícný, žádný problém jsme neměli, tak nemohu posoudit.

Pláž
Pláž velká a čistá, moře úžasné, dostatek lehátek byl vždy.

V K, 26.07.2021, Datum pobytu: 14.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Clubviaggi Santo Stefano Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá relaxační dovolena. Resort je uzasny, služby jsou na úrovni, krasny bazen, fantastické jidlo ( formou švédských stolu, vyber se...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá relaxační dovolena. Resort je uzasny, služby jsou na úrovni, krasny bazen, fantastické jidlo ( formou švédských stolu, vyber se opakuje), milý personal. Tvrdé pracující tým mladých animatoru, kteří připravují program pro hosty i přes den, tak na večer ( musíte počítat s hlukem). Pláž je cca 400m prudce z kopce, ale jezdí shuttle bus, je noc hezka, písčitá, s lehátky a slunečníky a barem.

V okolí není, kam se jít večer projit, ale to nám nevadilo.

Klidně se zas vratim, na týden jako odpočinková dovolena super. Zobrazit celou recenzi

Soňa P., 26.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: La Conchiglia Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hezky hotel, daleko od letiste, delegat jen na telefonu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hezky hotel, daleko od letiste, delegat jen na telefonu. Zobrazit celou recenzi

Tomas K., 26.07.2021, Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Club Saraceno

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Ubytovanie v Rezidencii La Posta jedna veľká katastrofa všetko staré navyše špinavé. Keď sme prišli do apartmánu nás skoro porazilo a...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 10 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Ubytovanie v Rezidencii La Posta jedna veľká katastrofa všetko staré navyše špinavé. Keď sme prišli do apartmánu nás skoro porazilo a myslel som ze sa rovno otocim a idem domov reálne fotky sa nenachádzajú radcej na CK no pred tým ako sa rozhodnete ísť vyžiadajte si fotografie s ubytovania. CESTOVKA JE JEDEN VELMI NEOCHOTNY PARTNER PRE ZAJAZD A UZ NIEKDY NEBUDEM CESTOVAT PO POSLEDNEJ SKÚSENOSTÍ S TOUTO FIRMOU. Keď som im volal v Talianska že problém s ubytovaním tak sa netrapili ani zdvihnúť telefón. Toto je úplne neprípustné pre taký druh podnikania skratka katastrofa a neodporúčam vôbec cestovať s CK. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel: Residence La Posta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií