Recenze hotelů
Risoul / Vars - Francie

Napište svou recenzi

Celkem: 4 Měli jsme od zájezdu větší očekávání ale nebyli jsme nespokojeni. Byli jsme nadšení z krátké vzdálenosti ke všemu potřebnému ostatní ale...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Cena
  • 4 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Měli jsme od zájezdu větší očekávání ale nebyli jsme nespokojeni. Byli jsme nadšení z krátké vzdálenosti ke všemu potřebnému ostatní ale nezklamalo, nenadchlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu moc příjemní recepční, kteří se snaží mluvit i anglicky. Kdykoliv byl nějaký problém, se vším pomohli. Pokoje jsou menší ale dostačující. Spaní jako v Itálii, prostěradlo a na tom deka. Na začátku pobytu je nutné udělat kontrolu pokoje a napsat do formuláře veškeré vady a chybějící věci, dělali jsme to dost poctivě, abychom poté nepřišli o část kauce, která není zrovna nejnižší. Vybavení kuchyně nás velmi překvapilo, je velmi dobře vybavená, velké i malé hrnce, pánvičky, tlakový hrnec, plno příborů, nože, talířů, skleniček apod. dostatek. Opravdu vše, co je na vaření potřeba. Velkou výhodou je i myčka. Velmi příjemné posezení na balkonu s výhledem na sjezdovku, a celé odpoledne na něj svítí sluníčko, takže super, když je pěkné počasí.

Strava
Vařili jsme si sami. Kuchyně dostačující na uvaření jednoduchých jídel.

Služby hotelu
Poplatek za Wi-Fi - 20 euro na týden na 2 zařízení. Dost přemrštěná cena na to, že Wi-Fi fungovala jen někde. Za tu cenu možná lepší dokoupit u svého operátor balíček dat, které budou fungovat. Službu donášky pečiva jsme nevyužili, jelikož kousek od apartmánů je příjemné pekařství. Domluva s recepčními moc fajn. Nebyl problém s dřívějším příjezdem ani odjezdem.

Sjezdovky
Z toho jsme byli nejvíce zklamaní. Po několika doporučeních na široké sjezdovky jsme chtěli Francii vyzkoušet. Nevím jestli jsme natrefili na špatné středisko ale sjezdovky průměrné z XX kilometrů sjezdovek jsme si vybrali asi 10 km, které se nám zdáli perfektní. Lanovky šíleně pomalé, asi staršího data. Občerstvení na sjezdovkách obzvlášť předražené. Chybělo nám nějaké Apres ski, kde by bylo možné pokračovat po lyžovačce, to že někde nevěděli, co znamená Jagermeister nebudu komentovat. Příště na hory opět do Rakouska/Itálie, kde jsou na lyžování pro partu mladých lidí lépe vybaveni. Pro rodinu s dětmi asi dostačující.

Ilona N., 13.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 9.3.2019
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Cesta naprosto v pohodě, celou dobu se jede po dálnici takže pohoda. Středisko nemá chybu v porovnání s Rakouskem je Francie top co se...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Cesta naprosto v pohodě, celou dobu se jede po dálnici takže pohoda. Středisko nemá chybu v porovnání s Rakouskem je Francie top co se týče rozmanitosti sjezdovek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standart, bylo čisté, kousek od svahu což je obrovská výhoda hlavně pro děti.

Strava
Vařili jsme si sami.

Služby hotelu
Služby hotelů podprůměr, za vše si musíte připlácet, za parkovné tzn zadarmo můžete parkovat venku, pokud chcete do garáže tak za příplatek :D Na skipas se dává záloha 2 EUR kterou vám poté NEVRÁTÍ s tím že ten skipas můžete využívat a dobíjet si jej všude. Nejde mi o ty 2 EURa ale o ten princip.

Sjezdovky
Sjezdovky a celkově lyžování nám ale tyto momentky skvěle vynahradilo, Francii považuji za nejlepší alpy a to jezdíme jak do Rakouska tak do Itálie. Pokud jezdíte rádi mimo sjezdovky tak ve Francii si to užijete nejvíce.

Michal D., 13.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,3 Výborná poloha mezi dvěma lyžařskými středisky Risoul a Vars, která jsou vzájemně propojena.

  • 9 Ubytování
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Výborná poloha mezi dvěma lyžařskými středisky Risoul a Vars, která jsou vzájemně propojena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Typické ubytování ve francouzských lyžařských střediscích pro nenáročnou klientelu. Vybavenost pokojů na dobré úrovni, ochotný a vstřícný personál.

Strava
Bez stravy. Residence nabízí možnost objednání pečiva k snídani den dopředu na recepci. Jinak pestrý výběr restaurací a chutného jídla přímo na sjezdovkám a to téměř u každé lanovky.

Služby hotelu
Bazén a pára v ceně ubytování = příjemná relaxace po lyžování.

Sjezdovky
Množství sjezdovek a lanovek odpovídá informacím CK. Výhoda nástupu na lanovku přímo pod rezidencí. Středisko je taktéž vyhlášené stálostí počasí.

Jana F., 04.04.2017, Datum pobytu: 25.3. - 1.4.2017
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 7,6 Výborné, sjezdovka byla hned u apartmánu, bazén a pára byl také příjemný relax. Doporučuji

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Výborné, sjezdovka byla hned u apartmánu, bazén a pára byl také příjemný relax.

Doporučuji Zobrazit celou recenzi

Jana Blechová, 12.04.2016, Datum pobytu: 26.3. - 2.4.2016
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Za tu cenu perfektni dovolena.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Za tu cenu perfektni dovolena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani primo na sjezdovce. Hodil by se internet v cene pobytu.

Strava
Bez stravy

Sjezdovky
Vyborne

Peter Hargaš, 01.03.2016, Datum pobytu: 20.2. - 27.2.2016
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Ubytování super, sjezdovky super a když je dobré počasí tak je to úžasný, my měli bohužel jen dva dny pěkně ale i tak nádhera :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování super, sjezdovky super a když je dobré počasí tak je to úžasný, my měli bohužel jen dva dny pěkně ale i tak nádhera :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pro deset lidí dostačující, kuchyňka tři záchody a dvě sprchy pro partu lidí ideální ;-)

Strava
Vlastní

Služby hotelu
Neměli jsme žádný

Sjezdovky
Velký výběr, většina upravených, kdo chtěl do prašanu mohl :-)

Vojtěch K., 19.01.2016, Datum pobytu: 9.1. - 16.1.2016
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: CHALETY LE BOUQUETIN II

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,5 Dovolená dobrá, bohužel bylo málo sněhu, jinak dobré.

  • 9 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená dobrá, bohužel bylo málo sněhu, jinak dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle našich požadavků, výborné.

Strava
Bez stravy.

Služby hotelu
Služby dobré, ochotný personál.

Sjezdovky
Sjezdovky výborné.

Jiří Bednář, 07.01.2016, Datum pobytu: 26.12.2015 - 2.1.2016
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší ubytování, jaké jsme ve Francii měli, krásné počasí, super lyžování.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Nejlepší ubytování, jaké jsme ve Francii měli, krásné počasí, super lyžování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, pěkné, dobře zařízené.

Pavla K., 31.03.2015, Datum pobytu: 21.3. - 28.3.2015
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Hameau des Rennes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená výborná. Vydařilo se počasí,které má na dovolenou velký vliv. Dobré sjezdovky-doporučuji.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená výborná. Vydařilo se počasí,které má na dovolenou velký vliv. Dobré sjezdovky-doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v apartmánu- velmi dobré

Strava
Strava byla vlastní

Služby hotelu
Služby dobré, velká ochota.

Sjezdovky
Sjezdovky výborné,každý den upravené. Ostatní služby taktéž výborné.

Jiří Bednář, 06.01.2015, Datum pobytu: 27.12.2014 - 3.1.2015
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Rezidence Pra Sainte Marie

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 9,5 Velká spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo na úrovni

Strava
My bez stravy.

Služby hotelu
Dobrý.

Sjezdovky
super, výjezd a vjezd na lyžích z hotelu.

František Brandalík, 02.04.2014, Datum pobytu: 22.3. - 29.3.2014
Oblast: Francie Francie, Risoul / Vars, Hotel: Residence Albane

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)